PDA

Επιστροφή στο Forum : [Ε46] αισθητηρας λαμδα απορια

dimtz
21-09-12, 21:22
την καλησπερα μου, πριν ενα χρονο αλλαξα τον αισθητηρα λαμδα τον μπροστα, πριν μια εβδομαδα μου αναψε παλι το λαμπακι κινητηρα και μου εβγαλε παλι προβλημα τον αισθητηρα τον οποιο και τον αλλαξα χτες, τι γινετε? τυχαιο η κανα κουσουρι? πριν ενα χρονο τον πηρα απο ebay 90 euro εδω η αντιπροσωπια μου ελεγε 250, αυτον που εβαλα περυσι ειχε τα ιδια νουμερα και ιδια μαρκα ακριβως με αυτον που ειχε το οχημα, λετε να βγηκε ελαττωματικος η καπου αλλου εστιαζετε το προβλημα? σας εχει τυχει? δε νομιζω ε?

Stamatis
21-09-12, 22:41
οχι.
δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω.
Λ, δεν έχω αλλάξει ποτέ μου

katsaraios
21-09-12, 22:42
με τις βενζινες σου ειχες ποτε κανενα θεμα??βαζεις σε ιδιο βενζιναδικο?

m-power_01
21-09-12, 23:44
Τι μοτέρ φοράς ;

deepBLUE
22-09-12, 02:53
Ειναι λάθος τέτοια πράγματα να τα παίρνεις από το eBay .
Το λέω αυτό γιατί πιθανό να υπάρχει κάποια εγγύηση αν τους πάρεις από Ελλάδα αν και το λέω με επιφύλαξη.
Υπάρχουν και στην Ελλάδα καταστήμα που τους πουλάνε φθηνότερα.
Αν ψάξεις στο φόρουμ υπάρχουν αναφορες σχετικές μας καταστήματα που πουλούν Λ.
Οι βενζίνες πάντως ειναι ένα θέμα όσο αφορά τους Λ

dimtz
22-09-12, 08:33
με τις βενζινες σου ειχες ποτε κανενα θεμα??βαζεις σε ιδιο βενζιναδικο?
δε νομιζω να ειναι απο βενζινα, στην οικογενεια υπαρχουν 3-4 αυτοκινητα εχουν κανει 180000 χιλιομετρα και δεν ειχαν καποιο θεμα απο αισθητηρα κλπ κλπ

Τι μοτέρ φοράς ;
Σπυρο ο N45 ειναι ο 16αρης

Ειναι λάθος τέτοια πράγματα να τα παίρνεις από το eBay .
Το λέω αυτό γιατί πιθανό να υπάρχει κάποια εγγύηση αν τους πάρεις από Ελλάδα αν και το λέω με επιφύλαξη.
Υπάρχουν και στην Ελλάδα καταστήμα που τους πουλάνε φθηνότερα.
Αν ψάξεις στο φόρουμ υπάρχουν αναφορες σχετικές μας καταστήματα που πουλούν Λ.
Οι βενζίνες πάντως ειναι ένα θέμα όσο αφορά τους Λ
συμφωνω μαζι σου και ετσι επραξα τωρα που πηρα τον δευτερο thumb, το μονο θεμα ειναι που δεν εχω εγγυηση απο ebay γιατι σαν ποιοτητα βλεπω πως ειναι ιδια

deepBLUE
22-09-12, 09:26
δε νομιζω να ειναι απο βενζινα, στην οικογενεια υπαρχουν 3-4 αυτοκινητα εχουν κανει 180000 χιλιομετρα και δεν ειχαν καποιο θεμα απο αισθητηρα κλπ
Δεν έχει να κάνει αν υπάρχουν 3-4 αμάξια και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα,για όλα υπάρχει πρώτη φορά.
Πέρα όμως από αυτό θες να πεις πως όλα τα αυτοκίνητα τόσο καιρό βάζουν από το ίδιο Πρατηριο βενζίνη ;
Ασφαλώς και μπορει να ειναι από Βενζινη .

dimtz
22-09-12, 09:43
Δεν έχει να κάνει αν υπάρχουν 3-4 αμάξια και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα,για όλα υπάρχει πρώτη φορά.
Πέρα όμως από αυτό θες να πεις πως όλα τα αυτοκίνητα τόσο καιρό βάζουν από το ίδιο Πρατηριο βενζίνη ;
Ασφαλώς και μπορει να ειναι από Βενζινη .

απο εκει που βαζω εγω βαζουν και πολλοι φιλοι μου και δεν εχουν θεμα τι να πω δε ξερω, ειναι φυσιολογικο μεσα σε ενα χρονο 2 αισθητηρες και με το 36αρι που ειχα με 130000 χιλιομ να μη βγαλει το παραμικρο? μακαρι να ειναι η βενζινα η' αστοχια υλικου και οχι τιποτε αλλο, θ' αλλαξω πρατηριο-α και θα δουμε τ αποτελεσματα

tasos.kamv
22-09-12, 10:05
απο εκει που βαζω εγω βαζουν και πολλοι φιλοι μου και δεν εχουν θεμα τι να πω δε ξερω, ειναι φυσιολογικο μεσα σε ενα χρονο 2 αισθητηρες και με το 36αρι που ειχα με 130000 χιλιομ να μη βγαλει το παραμικρο? μακαρι να ειναι η βενζινα η' αστοχια υλικου και οχι τιποτε αλλο, θ' αλλαξω πρατηριο-α και θα δουμε τ αποτελεσματα

Μην κάνεις το λάθος και συγκρίνεις 36-άρι με 46-άρι και 46-άρι με 92-άρι....
Καμία μα καμία σχέση δεν έχουν στην ευαισθησία των βενζινών και συνεπώς και τους λ....
Το 36-άρι συγκεκριμένα και "νερό" να του βάλεις δεν έχει πρόβλημα...
Όσο πιο σύγχρονο είναι το όχημα, τόσο περισσότερους λ έχει και τόσο πιο ευαίσθητο είναι στους παράγοντες που επηρεάζουν / επιδρούν στην καύση....

dimtz
22-09-12, 10:32
Μην κάνεις το λάθος και συγκρίνεις 36-άρι με 46-άρι και 46-άρι με 92-άρι....
Καμία μα καμία σχέση δεν έχουν στην ευαισθησία των βενζινών και συνεπώς και τους λ....
Το 36-άρι συγκεκριμένα και "νερό" να του βάλεις δεν έχει πρόβλημα...
Όσο πιο σύγχρονο είναι το όχημα, τόσο περισσότερους λ έχει και τόσο πιο ευαίσθητο είναι στους παράγοντες που επηρεάζουν / επιδρούν στην καύση....

σωστο και αυτο thumb , το μονο που εχω να κανω ειναι να περιμενω στο χρονο

STREETRACING
22-09-12, 11:04
του ebay μαλλον θα ειχε πολλα χιλιομετρα
λ οταν χρειαστει μονο καινουργιους.

dimtz
22-09-12, 13:31
του ebay μαλλον θα ειχε πολλα χιλιομετρα
λ οταν χρειαστει μονο καινουργιους.

λες να ηταν μεταχειρισμενος ? :shok: μια χαρα φαινοταν για καινουριος

christos e46
13-10-13, 09:52
την καλησπερα μου, πριν ενα χρονο αλλαξα τον αισθητηρα λαμδα τον μπροστα, πριν μια εβδομαδα μου αναψε παλι το λαμπακι κινητηρα και μου εβγαλε παλι προβλημα τον αισθητηρα τον οποιο και τον αλλαξα χτες, τι γινετε? τυχαιο η κανα κουσουρι? πριν ενα χρονο τον πηρα απο ebay 90 euro εδω η αντιπροσωπια μου ελεγε 250, αυτον που εβαλα περυσι ειχε τα ιδια νουμερα και ιδια μαρκα ακριβως με αυτον που ειχε το οχημα, λετε να βγηκε ελαττωματικος η καπου αλλου εστιαζετε το προβλημα? σας εχει τυχει? δε νομιζω ε?

εχω το ιδιο προβλημα αισθητηρα λ πριν το καταλυτη σε 3 συνεργεια μου ειπαν κακης ποιοτητας βενζινη οσο αφορα τοκοστος σε συνεργειο της bosh 105 αγορα κ 35 για τοποθετηση κ σε bmw συνεργειο 195 κομπλε

E461800
13-10-13, 18:04
εχω το ιδιο προβλημα αισθητηρα λ πριν το καταλυτη σε 3 συνεργεια μου ειπαν κακης ποιοτητας βενζινη οσο αφορα τοκοστος σε συνεργειο της bosh 105 αγορα κ 35 για τοποθετηση κ σε bmw συνεργειο 195 κομπλε

Φίλε μου , δοκίμασε και καμιά αλλά βενζίνη !! Μέτα βάλε το χέρι ποιό βαθιά δούλεψε λίγο 100άρα να δείς τη παίζει !!

dimtz
13-10-13, 22:54

35 για πέρασμα ;;; Πέρασε τον μόνος σου , δυο λεπτακια δουλειά , για την ιστορία τον δεύτερο τον αγόρασα κάπου στα 100 γιουρο , τώρα αν δουλεύει δε ξέρω το όχημα επωληθει πριν εννιά μήνες

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free (https://tapatalk.com/m?id=1)

christos e46
16-10-13, 10:10
εβαλα κ 100 αμεσως οταν τελειωσε η προηγουμενη αλλα τιποτα......σιγουρα θα ειναι καλυτερα η 100 οπως κ να εχει απο την απλη

christos e46
16-10-13, 10:12
δευτερο μετα τον καταλυτη εννοεις?αυτον ρωτησα ενημερωτικα τιμη στα 125 μου ειπαν ποιο ακριβως κ τα δυο της μποσ

christos e46
26-10-13, 10:32
φιλαρακι εχω το ιδιο προβλημα σε ε46 τον μπροστα αισθητηρα κ τον βρηκα της bosh στα 105 με την τοποθετηση στα 140 το συνεργειο ειναι με ανταλακτικα μονο της bosh κ σε εξουσιοδοτημενο της bmw στα 190

enatos
26-10-13, 11:12
Μερικές εγκυκλοπαιδικές ερωτήσεις:
1)Η βλάβη στο διαγνωστικό αναφερότανε σε δυσλειτουργία του λ ή στις προσαρμογές του λ??
2)Πόσα χλμ είχες με τον αρχικό λ?
3)Πόσους λ πρίν τον καταλυτη έχεις?

zgouriazmenos
28-10-13, 08:13
Μιας και μιλάμε για λ μια ερώτηση και από μένα: στο πουντακι μου, βλέπω ότι ο ένας από τους 2 λ, συγκεκριμένα αυτός μετά τον καταλύτη είναι κολλημένος στα 0.4ν (ο άλλος παίζει κανονικά). Δεν τον βγάζει σφάλμα όμως. Υπάρχει τρόπος να τον καθαρίσω ή είμαι για αλλαγή?