Επιστροφή στο Forum : Θελω...... ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ......
Θελω τωρα, αυτη τη στιγμη:
Μια Jaguar E-Type Series 3 5.3 V12 convertible πρασινο αγωνιστικο με κρεμ καθισματα και πρασινο γαζι.
Να εχει ξημερωσει, να οδηγαω σε ενα δασος, να εχει σκια, να ειναι καλο φθινοπωρο χωρις υγρασια, να ακουω το if i never sing another song του Matt Monro παρεα με το θορυβο του κινητηρα.
ΤΩΡΑ αυτη τη στιγμη..... Εσεις τι θελετε
Sent from my iPhone using Tapatalk
μπορω να σου πω τι θελει ο τρικαλινος :th_Laie_67-1:
μπορω να σου πω τι θελει ο τρικαλινος :th_Laie_67-1:
αχαχααχχαχαχα
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
κλααιιιιιιιιωωωωωωωωωωωωω ω
Δάκρυσα παπ@ραααααααααααααααα!!!!!!!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
πω πω σε καλό να μας βγει!!!!!!!
να ερχομαι απο την αντιθετη κατευθυνση με ενα hummer να ακουω το la vie en rose απο την grace jones και εκει καπου στο δρομο να ειναι ο γαπ που εχει σκυψει γιατι του βγηκε η αλυσιδα στη μεση του δρομου...
θα θελα να μουνα μπροστα στην σκηνη που προσφερει ο bmx τα 5 χιλιαρικα για την ζετα στον φιλο του για να βλεπα την μουτσουνα του
μετα κι απο το πενταλι της πορσε οπως λεει κι ο σπαρας αρχιζω να πιστευω οτι εχει παρει σβαρνα τους φιλους του επισκεψη και τους κανει εβραικες προσφορες αγορας
Στο χωριό με το καρμπόν
να την δω αλέν ντελόν
Να της σκίσω το καλσόν
Μες σε φουσκωτό αρκγόν
Με μπαλόΝι χαϊπαλόν.
Τουτέστιν: Να ήμουν στο χωριό, ετούτο το φθινοπωρινό πρωϊνό, να φούνταρα το φουσκωτάκι μέσα κ να πήγαινα σε μια από τις κρυφές παραΛίες, με μωρό μπάνικο, ζεστό βελούδινο, να αράζαμε κανα 3 ωρο κ μετά να γυρνούσαμε πίσω κ να τσιμπούσαμε σε παρακείμενο ταβερΝείο κ μετά σπίτι.
εγω θελω ενα cayenne turbo μαυρο με πανοραμικη οροφη, να ειναι βραδυ, και να χω φορτωσει 3 τροτεζες, μελαχρινη-ξανθια-κοκκινομαλλα με πλουσιες αναλογιες...
μεσα θα παιζει
https://www.youtube.com/watch?v=5DUCKGyojpE&feature=related
εχω μια θεση πισω κενη....
α) Προεδρος πισω με πουρο και σαμπανια?
β) Βασιλης Tρικαλινος να παιζει playstation στα πισω καθισματα?
γ) hades να του τριβεται τροτεζα και αυτος καπνιζωντας να της λεει κατσε να δω μηπως κατεβηκε η αγγελια με το porsche απ το car?
δ) Νονος να τραβιεται απ τις κοπελες στα πισω καθισματα και να κοιταει τα δερματα του porsche και να με ρωταει αν ειναι σκληρος ο συμπλεκτης και αν το πουλαω για 4522ευρο?
ε) ptboul να εχει ανεβασει 200 σφυγμους να εχει παθει αμοκ και να φωναζει ΕΕΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΔΩ... ΚΑΑΑΑ...ΛΕΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥ!
Συνεχιστε μονοι σας την μικρη τροτεζοιστοριουλα μου....
Αυτη την στιγμη θα ηθελα να ειμουν σε ενα καφε στην Κρηνη να απολαμβανω την καφεδια με την γυναικα..και επειδη ως γνωστων ειμαι και ολιγαρκης ανθρωπος και αρκουν απλα πραγματα για να ειμαι χαρουμενος, θα ηθελα να εχω παρκαρισμενη μια 997 GT2 σε Meteor Grey με μαυρες ζαντες και κεραμικα φρενα..:D:D:D
Παίδες επειδή και εγώ είμαι άνθρωπος που βολεύεται με τα λίγα, θα πάρω τα ίδια με τον ΜπούΛι, ας είναι και στο βουνό!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Στο χωριό με το καρμπόν
να την δω αλέν ντελόν
Να της σκίσω το καλσόν
Μες σε φουσκωτό αρκγόν
Με μπαλόΝι χαϊπαλόν.
Τουτέστιν: Να ήμουν στο χωριό, ετούτο το φθινοπωρινό πρωϊνό, να φούνταρα το φουσκωτάκι μέσα κ να πήγαινα σε μια από τις κρυφές παραΛίες, με μωρό μπάνικο, ζεστό βελούδινο, να αράζαμε κανα 3 ωρο κ μετά να γυρνούσαμε πίσω κ να τσιμπούσαμε σε παρακείμενο ταβερΝείο κ μετά σπίτι.
επειδη τα τελευταια χρονια η φαντασια μας ουτε στα ονειρα δεν δουλευει,
και ουτως 'η αλλως απλοι ανθρωποι ειμαστε,
θα φανω βαρετος και θα πω παλι
θα θελα το ε30 να βγαινει αυτη την ωρα απο το μαστορα με ενα βε-οκτω της μαμα εταιριας και μερικα πραματα ακομα περιφερειακα που λειπουνε...
πραγματοποιησιμο ονειρο το δικο μου
αλλα ναι, θα το ηθελα τωρα.
19-09-12, 12:29
TO ΛΟΙΠΟΝ
θα θαλα να οδηγαω την bmw M 1(και οχι 1Μ) και να εχω σαν συνοδηγο μου την ΕVA MENDES.και στο σπιτι να με περιμενουν 2 μελαχροινα ξεκωλι@...ζηταω πολλα?
Panos 316T
19-09-12, 12:31
ΤΩΡΑ αυτη τη στιγμη..... Εσεις τι θελετε
Ένα ζεστό παστίτσιο από την μάνα μου!
από τις 6πμ δεν έχω βάλει μπουκιά και με χει κόψει..
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
19-09-12, 12:35
Ένα ζεστό παστίτσιο από την μάνα μου!
από τις 6πμ δεν έχω βάλει μπουκιά και με χει κόψει..
απο τις πιο χειροπιαστες επιθυμιες!
Panos 316T
19-09-12, 12:37
απο τις πιο χειροπιαστες επιθυμιες!
μπαααα....
πίστεψε με , πλησιάζει αυτές του Σταμάτη :th_Laie_67-1:
θα ήθελα να είμουν πίσω στις 19/9/2006.
ξές...έτσι ώστε να κανόνιζα την πορεία μου καλύτερα, με αποτέλεσμα σήμερα να μπορώ να κάνω λίγο απο τα όνειρα του καθενός σας...
Να ειμουν πισω στο χρονο, στο σωτηριο ετος 1981, να ειχα βγαλει μια καρτα της κλαδικης, να κολλαγα πρασινες αφισες σε ολη την ελλαδα, να την ειχα πεσει απο κοντα στον μεγαλο αρχηγο Α.Π η στο θειο βρεφος η στον ακη, να ειχα κανει την μεγαλη αρπαχτη μου και να καθομαι τωρα καπου στο Saint Barths στην Καραβαικη (οχι Καραιβικη), ξαπλωμενος σε μια ασπρη αμμουδια, να πινω το ενα Cuba libre πισω απ τ'αλλο, να καπνιζω ενα Lanceros σαν αυτα του συντροφου Φιντελ κοιταζοντας το 60μετρο Feadship μου αγορασμενο με αυτα που τωρα χρωστανε ΟΛΟΙ οι ελληνες, να μιλαω με τον τραπεζιτη μου στη Ζυριχη σχετικα με την ανανεωση των προθεσμιακων μου καταθεσεων (οχι πολλα καμια 300αρια εκατομμυρια) ΚΑΙ να παρακολουθω τις συζητησεις στο BMWFANS σχετικα με το ποιος φταιει που φτασαμε εδω που φτασαμε.
Στο χωριό με το καρμπόν
να την δω αλέν ντελόν
Να της σκίσω το καλσόν
Μες σε φουσκωτό αρκγόν
Με μπαλόΝι χαϊπαλόν.
ο μπουλις δεν κρατηθηκε τελικα .... ακολουθει κριτικη
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 19-09-2012
Διάρκεια συνάντησης 3 ώρες
Κόστος συνάντησης 250 Ευρώ
Incall-Outcall Στο χώρο μου(αρκαδικη ριβιερα)
Πόλη συνάντησης παραλιο Αστρος
Συμπεριφορά πρακτορείου Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πεολειχια Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερματωση Στα χαλικια
Παρα φυση Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
Εκσπερματωση Στα χαλικια
:hystericalbs1: :hystericalbs1:
Διαβασμένος ο χαντούΛης - όπως πάντα.
ps: Ο Νίκος τελικά έχει πιάσει το νόημα, τέλος._
Θα ήθελα να ανέβαινα πάλι στο χιονοδρομικό στο μαίναλο με τέτοιο καιρό, συννεφιά και στην κορυφή χιονόνερο, με το mx5 και την οροφή ανοιχτή*.
*και την τρελή παρέα και την ξενοιασιά που είχα τότε
giorgak_IS
19-09-12, 13:31
Εγω αυτη την στιγμη θα ηθελα να απολυθωωωωω..!!!!!!τελειωσε και η αδεια γαμωτο...:thumbsdown:
Panos 316T
19-09-12, 13:32
θα ήθελα να είμουν πίσω στις 19/9/2006.
ξές...έτσι ώστε να κανόνιζα την πορεία μου καλύτερα, με αποτέλεσμα σήμερα να μπορώ να κάνω λίγο απο τα όνειρα του καθενός σας...
γιατί ; τι έγινε πριν 6 χρόνια αν επιτρέπεται;
Του ειχα πει 6 νουμερα μια τριτη και ξεχασε να παιξει το δελτιο την τεταρτη.
θα ήξερα ότι σε έξι χρόνια θα γυρίσουν τα πάνω κάτω.
Panos 316T
19-09-12, 13:37
Το μήνυμα που καταχωρήσατε είναι πολύ σύντομο. Παρακαλώ αυξήστε το μήνυμά σας κατά 5 χαρακτήρες τουλάχιστον.
ο μπουλις δεν κρατηθηκε τελικα .... ακολουθει κριτικη
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερ/νία συνάντησης 19-09-2012
Διάρκεια συνάντησης 3 ώρες
Κόστος συνάντησης 250 Ευρώ
Incall-Outcall Στο χώρο μου(αρκαδικη ριβιερα)
Πόλη συνάντησης παραλιο Αστρος
Συμπεριφορά πρακτορείου Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί Βαθύ με γλώσσα
Πεολειχια Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερματωση Στα χαλικια
Παρα φυση Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; Ίσως
Γιατί κάτι μου λέει οτι πολλοί απο δω μέσα μπαίνουμε σε συγκεκριμένο γνωστό "ανδρικό" φόρουμ, οέο;;;
ναι ειναι γνωστο τοις πασι
https://www.λέσχη.gr/forum/
Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου στην αγκαλιά μου και να γελάμε χωρίς λόγο... Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κι εγώ είμαι μονίμως απών ώστε να τα βγάζουμε πέρα.
Να μπορουσα να γεμισω δυο νταλικες πραγματα και να τα παω στο ΠΙΚΠΑ Πεντελης
apostoles46
19-09-12, 15:03
Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου στην αγκαλιά μου και να γελάμε χωρίς λόγο... Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα κι εγώ είμαι μονίμως απών ώστε να τα βγάζουμε πέρα.
Σε νιώθω απόλυτα!Όμως αν πρόκειται για να τα δείς χαρούμενα και ευτυχισμένα τότε ας τους λείψει ο πατέρας..
Σοβάρεψε το θέμα....
ανακατασκευάζω, δεν θέλω τη τζάγκουαρ.
επιθυμώ παγκόσμια ειρήνη και να δωθεί λύση στο θέμα της πείνας.
και μετά μια Τζάγκουαρ.
Σε νιώθω απόλυτα!Όμως αν πρόκειται για να τα δείς χαρούμενα και ευτυχισμένα τότε ας τους λείψει ο πατέρας..
παμε αλλου την κουβεντα και δεν τη συνεχιζω, αλλα οχι.
και ο πατερας ειναι απαραιτητος.
και η δουλεια/απουσια με καποιο μετρο.
thumb
apostoles46
19-09-12, 15:10
Εγώ από τα 4 χρόνια του μεγάλου μου έχω χάσει κοντά τα 2,5-3.Αλλά όταν έρχομαι σπίτι βλέποντας το ποσο χαρούμενος είναι με κανει να μην μετανιωνω για την δουλειά που Κάνω όσους πόνους στο στομάχι και νιώθω..
και αφού θα υπάρξει παγκόσμια ειρήνη και λύση στο πρόβλημα της πείνας και πάει ο Αρης σπίτι και παίξει με τα παιδιά, θα τον πάρω να φύγουμε παρέα με τη Τζάγκουαρ να πάμε να πάρουμε τον Ντίνο απο το Πίκπα να πάμε στο δάσος μου, όπου θα μας περιμένουν στο ξέφωτο κάτι κοντά για να κουβεντιάσουμε για τη ρύπανση...
apostoles46
19-09-12, 15:13
παμε αλλου την κουβεντα και δεν τη συνεχιζω, αλλα οχι.
και ο πατερας ειναι απαραιτητος.
και η δουλεια/απουσια με καποιο μετρο.
thumb
Φίλε Νίκο στην εποχή που ζούμε οι επιλογές που έχεις είναι λιγοστές,οπότε σαν γονιός πρέπει να κανείς οτι θα επιφέρει καρπούς στην οικογένεια σου με οποίο κόστος και αν υπάρχει..
και αφού θα υπάρξει παγκόσμια ειρήνη και λύση στο πρόβλημα της πείνας και πάει ο Αρης σπίτι και παίξει με τα παιδιά, θα τον πάρω να φύγουμε παρέα με τη Τζάγκουαρ να πάμε να πάρουμε τον Ντίνο απο το Πίκπα να πάμε στο δάσος μου, όπου θα μας περιμένουν στο ξέφωτο κάτι κοντά για να κουβεντιάσουμε για τη ρύπανση...
:th_Laie_67-1:
το πιασαμε!
Δεν χρειαζεται να περασετε να με μαζεψετε, θα ερθω με το ενα φορτηγο.
Θα περασουμε ωραια, αλλα δεν θελω να μιλησουμε για τη ρυπανση....
Καλυτερα να....
.... να ψησουμε καμια γουρνοπούλα :th_Laie_67-1:
Θέλω ένα CSL με 2000 km
και ένα άσπρο 997 face lift PDK με μαύρο σαλόνι
Θέλω ένα CSL με 2000 km
και ένα άσπρο 997 face lift PDK με μαύρο σαλόνι
ΟΚ.
διάλεξε με ποιό θα έρθεις και εσύ στο ξέφωτο....:th_Laie_67-1:
@ Ntinos
γουρνοπούλα = Μπουζόπουλο
να το λέμε σωστά.
TO ΛΟΙΠΟΝ
θα θαλα να οδηγαω την bmw M 1(και οχι 1Μ) και να εχω σαν συνοδηγο μου την ΕVA MENDES.και στο σπιτι να με περιμενουν 2 μελαχροινα ξεκωλι@...ζηταω πολλα?
Αμα εχεις την εβα τι να τα κανεις τα αλλα;;;
GiannisRob
19-09-12, 16:36
Εγώ που είμαι πιο πεζός θέλω τα σουτζουκάκια που έχω μπροστά μου να ήταν με ρίζυ και όχι με πατάτες.
Εγώ που είμαι πιο πεζός θέλω τα σουτζουκάκια που έχω μπροστά μου να ήταν με ρίζυ και όχι με πατάτες.
συγγνωμη, στο αλλο θρεντ ελεγες αργησες και θα σε "σφάξουνε"...
τωρα καθεσαι και τρως σουτζουκακια !!??
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
GiannisRob
19-09-12, 16:46
συγγνωμη, στο αλλο θρεντ ελεγες αργησες και θα σε "σφάξουνε"...
τωρα καθεσαι και τρως σουτζουκακια !!??
:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Νηστικός δεν μπορώ να αποδόσω.
:D :D :D
Εγώ από τα 4 χρόνια του μεγάλου μου έχω χάσει κοντά τα 2,5-3.Αλλά όταν έρχομαι σπίτι βλέποντας το ποσο χαρούμενος είναι με κανει να μην μετανιωνω για την δουλειά που Κάνω όσους πόνους στο στομάχι και νιώθω..
Να δεις τι πονους θα εχεις οταν γινει 18-βγαλει διπλωμα-και σου παρει το αυτοκινητο για τις πρωτες του νυχτερινες βολτες,και εσυ να σκεφτεσαι οτι ειναι απειρος την ωρα που περιμενεις στην μπαλκονοπορτα να τον δεις να παρκαρει ωστε να πας για υπνο...τοτε να δεις στομαχι.:th_Laie_67-1:
GiannisRob
19-09-12, 16:53
Τελικά δεν είχα θέμα. Τα 'φαγα κι έτσι...
https://imageshack.us/a/img812/3586/19092012.jpg
Νίκο, τώρα πραγματικά άργησα :D :D :D
ΤΩΡΑ!!!!
https://a.media.newsbomb.gr/items/cache/0c5fc0dcd363d4ae7ecd7d59a0207f5c_XL.jpg
:th_Laie_67-1: :thumbsup:
@ Ntinos
γουρνοπούλα = Μπουζόπουλο
να το λέμε σωστά.
Ας το λεμε οπως να ΄ναι
Το θεμα ειναι οτι πολλα λεμε (καλα, ας μην ειμαι υπερβολικος....) αλλα δεν κανουμε τιποτε.
Ενας Προεδρος δυναται - εφόσον φυσικα το επιθυμει - να κανει καποια μαζωξη, κανα paint ball, κανα οτιδηποτε, ή να μεινουμε εμ την γλύκα την περσυνη.
Να ξερω δλδ επειδει ειμαι και καινουργιος εδω στην παρεα....
Ας το λεμε οπως να ΄ναι
Το θεμα ειναι οτι πολλα λεμε (καλα, ας μην ειμαι υπερβολικος....) αλλα δεν κανουμε τιποτε.
Ενας Προεδρος δυναται - εφόσον φυσικα το επιθυμει - να κανει καποια μαζωξη, κανα paint ball, κανα οτιδηποτε, ή να μεινουμε εμ την γλύκα την περσυνη.
Να ξερω δλδ επειδει ειμαι και καινουργιος εδω στην παρεα....
ολα en καιρώ
Πρωτο μέλημα ειναι να φάμε....
οπως ο παραπάνω...
μετά βλέπουμε...
apostoles46
19-09-12, 17:17
Να δεις τι πονους θα εχεις οταν γινει 18-βγαλει διπλωμα-και σου παρει το αυτοκινητο για τις πρωτες του νυχτερινες βολτες,και εσυ να σκεφτεσαι οτι ειναι απειρος την ωρα που περιμενεις στην μπαλκονοπορτα να τον δεις να παρκαρει ωστε να πας για υπνο...τοτε να δεις στομαχι.:th_Laie_67-1:
Αλλος πόνος αυτός!Να είναι συνειδητοποιημενος μόνο και τα χέρια του να κρατάνε το τιμόνι και όχι το πόδι της γκομενας και ας τον Περιμένω μέχρι τας πρωινάς..
Panos 316T
19-09-12, 18:05
Τωρα με τον μικρο που τα σκεφτομαι καταλαβαινω τι ζορι τραβηξαν οι δικοι μου οταν νυχτοπερπατουσα και ειχα διπλωμα...ωωωωχ
με πιασε ηδη ενας πονος στο στομαχι...
Ρε αγορι...πολυ δισκο δουλευεις στο φαι.
Κατσε σαν ανθρωπος στο τραπεζι πασακο μου. Δεν φευγει το κομπιουτερ απ'τη θεση του.
τελικα με ρυζι βλεπω οτι ηταν...
Σοβάρεψε το θέμα....
ανακατασκευάζω, δεν θέλω τη τζάγκουαρ.
επιθυμώ παγκόσμια ειρήνη και να δωθεί λύση στο θέμα της πείνας.
και μετά μια Τζάγκουαρ.
Συμφωνω προεδρε και ως συμπληρωμα με αντιπροσωπευουν απολυτα οι παρακατω δηλωσεις
https://www.youtube.com/watch?v=A-EVKuis7_k"]https://www.youtube.com/watch?v=A-EVKuis7_k
..στο 1:42 η Τζουλια Αλεξανδρατου......λεει θα γνωριζε καινουργια κοριτσια.....αλλα τελικα εναν Γαλλο θα γνωριζε πιο πολυ!!!:thumbsup:
και στο θεμα του Προεδρου:
αφου ειναι "φανταστικο" και ολα ειναι δυνατα:
μια Aventador λευκη,χωρις μουσικη, παρεα με ολους σας, με οτι οχημα και να εχετε, σε οποια διαδρομη θελετε.thumb
..στο 1:42 η Τζουλια Αλεξανδρατου......λεει θα γνωριζε καινουργια κοριτσια.....αλλα τελικα εναν Γαλλο θα γνωριζε πιο πολυ!!!:thumbsup:
και στο θεμα του Προεδρου:
αφου ειναι "φανταστικο" και ολα ειναι δυνατα:
μια Aventador λευκη,χωρις μουσικη, παρεα με ολους σας, με οτι οχημα και να εχετε, σε οποια διαδρομη θελετε.thumb
αυτη βρε που οδηγει εκει στο ξεφωτο στο δασος, μια χαρα μου ακουγεται...
ΟΚ.
διάλεξε με ποιό θα έρθεις και εσύ στο ξέφωτο....:th_Laie_67-1:
Άμα έχει μηδέν λιπαρά στο ξέφωτο ... θάρθω με το PDK :original:
ειμαι στα μισα...
εχω ακομα ενα κεμπαπακι, δυο καλαμάκια, και λιγο κοκορέτσι.
Μια χαρα τα πας.
Εμενα με περιμενει αρακας απο εχτες, και φρεσκο (τρομαρα του) μπριαμ...
Θα πιω και μια σοδα μετα...
ειμαι στα μισα...
οταν τελειωσεις το φαι παρε ενα υπογλωσσιο... και μια ασπιρινη!
δεν κανουν αυτα τα φαγητα για την ηλικια σου...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
....το πτυχιο του φυσικου στο χερι και ας μην ειναι η ωρα μου:ranting2::th_Laie_67-1:
......αντε και ενα μ3 ε46 csl estoril blue καινουριο εννοειται δεν ζητω πολλα:whistle:
ή ενα m6 τι λέτε ? παντως το χρωμα το θελω estoril
μιτριο αλλα δεν βγηκε στο χρωμα που θες ;-)
GiannisRob
19-09-12, 21:23
Ρε αγορι...πολυ δισκο δουλευεις στο φαι.
Κατσε σαν ανθρωπος στο τραπεζι πασακο μου. Δεν φευγει το κομπιουτερ απ'τη θεση του.
Όταν τρώμε όλοι μαζί σαν οικογένεια τρώω στο τραπέζι. Όταν τρώω μόνος μου και το τραπέζι είναι βομβαρδισμένος από την υπόλοιπη οικογένεια που έφαγε πριν καμιά ώρα, τρώω στο γραφείο να φάω σαν άνθρωπος.
τελικα με ρυζι βλεπω οτι ηταν...
Μπερδεύτηκα και ζητώ συγγνώμη αγαπητέ. Ήταν με ρύζι και τα ήθελα με πατάτες.
:original:
GiannisRob
19-09-12, 21:30
ειμαι στα μισα...
Πρόεδρε βλέπω είσαι φαν της γκουρμέ μαγειρικής. Ξέρω λοιπόν μια ένα τέτοιο γκουρμέ εστιατόριο (ψησταριά όπως το λενε στο χωριό μου) στα Δερβενάκια. Είναι ένα χωριό πάνω από την παραλία της Τράπεζας, ουσιαστικά 15' από την έξοδο της Πατρών - Κορίνθου για Καλάβρυτα. Μπαίνοντας στον χώρο του εστιατορίου βλέπεις 2 σεφ να επιβλέπου το ψήσιμο των κρεατικών στις 4 σούβλες. Υπάρχουν γκουρμέ αρνιά, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, κοτόπουλα, κλπ. Μπαίνουν στη σούβλα το πρωί, και αν πας μετά τις 3 δε βρίσκεις τίποτα!
ενα gt3 μεσα στο ρινγκ κ ατελειωτουσ γυρους....
GiannisRob
19-09-12, 21:44
Και για βράδυ πάντως, πάλι σουτζουκάκια είχαμε. Και πάλι με πατάτες θα τα ήθελα, αλλά δεν γίνεται να τα θέλω όλα δικά μου. Θωμά, τώρα τρώω στο γραφείο, γιατί παράλληλα ασχολούμαι με τη διπλωματική. Στην κουζίνα δεν ήταν κανείς: Η αδελφή μου έφαγε πριν καμιά ώρα, ο πατέρας μου πήρε τα σουτζουκάκια του στο σαλόνι, και η μάνα μου του φωνάζει γιατί έκανε τον καναπέ κοκκινιστό.
https://imageshack.us/a/img822/7184/19092012001.jpg
Βαλε και λιγη φετουλα ρε ανθρωπε...
Τρωγεται αυτο το φαι ετσι ξεροσφυρι???
Και για βράδυ πάντως, πάλι σουτζουκάκια είχαμε. Και πάλι με πατάτες θα τα ήθελα, αλλά δεν γίνεται να τα θέλω όλα δικά μου. Θωμά, τώρα τρώω στο γραφείο, γιατί παράλληλα ασχολούμαι με τη διπλωματική. Στην κουζίνα δεν ήταν κανείς: Η αδελφή μου έφαγε πριν καμιά ώρα, ο πατέρας μου πήρε τα σουτζουκάκια του στο σαλόνι, και η μάνα μου του φωνάζει γιατί έκανε τον καναπέ κοκκινιστό.
αγόρασε επιτέλους ενα νεο κινητό.
τι κάμερα ειναι αυτή τελος πάντων?
αναλυση hercules?
ελεος...
(οι πολύ παλιοί έχουν καταλάβει τι είπα)
εκανες εναν πυργο με το ρυζι τον αλλον γιατι τον εριξες???
τα καστρα ειναι για να γκρεμίζονται.
Ρε Γιαννη,με την πατατα εβγαλες την φωτο???
GiannisRob
19-09-12, 22:49
Βαλε και λιγη φετουλα ρε ανθρωπε...
Τρωγεται αυτο το φαι ετσι ξεροσφυρι???
Είναι μαζί με τη σαλάτα. Δεν χώραγε στο πλάνο.
αγόρασε επιτέλους ενα νεο κινητό.
τι κάμερα ειναι αυτή τελος πάντων?
αναλυση hercules?
ελεος...
(οι πολύ παλιοί έχουν καταλάβει τι είπα)
Πρόεδρε έχω ένα Νόκια Ε51 και το έχω 3.5 χρόνια. Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα τηλέφωνα που είναι περισσότερο μπλιμπλίκια, παρά τηλέφωνα. Επίσης πέφτει κατά μέσω όρο 8 φορές την ημέρα και δουλεύει ακόμα. Don't fix it if it ain't broken που έλεγε και η γιαγιά μου.
Το αυριανό μεσημεριανό θα στο βγάλω με τη φωτογραφική για να μην έχεις παράπονο. Θα βάλω και φλας.
:D
εκανες εναν πυργο με το ρυζι τον αλλον γιατι τον εριξες???
Γιατί κοπάνησα με το δίσκο το κάσωμα της πόρτας. :D :D
εγω το αυριανο μεσημεριανο θα το στειλω στον προεδρο με φαξ απ τον καταλογο της πιτσαριας.. ή πετσαριας!
αλλο πράμα ειναι η πετσαρία ρε
αλλο πράμα ειναι η πετσαρία ρε
εχει μια Βελγαρα φοβερη η πιτσαρια... νομιζα οτι ηθελες φωτοο... αλλα θα σου στειλω μονο το γευμα...
GiannisRob
19-09-12, 23:01
Ρε Γιαννη,με την πατατα εβγαλες την φωτο???
Άρη αν ως πατάτα, εννοείς το ηρωικό μου Nokia, τότε ναι. Πάντως επειδή πολύ μου τη λέτε για τις διατροφικές μου συνήθειες και για τις ηλεκτρονικές μου συσκευές (απορώ πως δεν με έχουν μπανάρει ακόμα λόγω του Volvo), τώρα θα φάω και καρπουζάκι δικό μας, απ' το χωριό, το οποίο φωτογράφησα με την Canon μπας και γλιτώσω λίγη γκρίνια.
Το αυριανό φαί (αν είναι καλό) θα το πάω σε στούντιο να το φωτογραφήσω. Προεδρική φωτογράφηση με δύο κοντα να το πλαισιώνουν, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα τα φανταζόντουσαν αυτά, τα φασολάκια!
https://imageshack.us/a/img849/6681/img7257copy.jpg
Άρη αν ως πατάτα, εννοείς το ηρωικό μου Nokia, τότε ναι. Πάντως επειδή πολύ μου τη λέτε για τις διατροφικές μου συνήθειες και για τις ηλεκτρονικές μου συσκευές (απορώ πως δεν με έχουν μπανάρει ακόμα λόγω του Volvo), τώρα θα φάω και καρπουζάκι δικό μας, απ' το χωριό, το οποίο φωτογράφησα με την Canon μπας και γλιτώσω λίγη γκρίνια.
Το αυριανό φαί (αν είναι καλό) θα το πάω σε στούντιο να το φωτογραφήσω. Προεδρική φωτογράφηση με δύο κοντα να το πλαισιώνουν, με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα τα φανταζόντουσαν αυτά, τα φασολάκια!
το ιταλικο σκουπιδι γιατι βρισκεται πανω στο γραφειο σου..???
προσεχε μην κανει κανενα βραχυκυκλωμα και σου καει το ποντικι!
απο την εκπληκτική ποιότητα της ανάλυσης της εικόνας, φαντάζομαι και η Canon θα είναι, τουλάχιστον του 1990 ε?
κορυφή είσαι στην τεχνολογία ρε άτιμε...
πες μου οτι και το Βόλβο έχει κασετόφωνο, αυτό μονο πές μου...
GiannisRob
19-09-12, 23:15
το ιταλικο σκουπιδι γιατι βρισκεται πανω στο γραφειο σου..???
προσεχε μην κανει κανενα βραχυκυκλωμα και σου καει το ποντικι!
Το Fiat λες? Μου το έκανε δώρο η αδελφή μου ρε...
m-power_01
19-09-12, 23:19
απο την εκπληκτική ποιότητα της ανάλυσης της εικόνας, φαντάζομαι και η Canon θα είναι, τουλάχιστον του 1990 ε?
Μάγος είσαι?????
https://autowrecking.com/part-photos/just-parts/id/2806144/photo/1
GiannisRob
19-09-12, 23:20
Πολλή γκρίνια. Πάρα πολύ γκρίνια και αναρωτιέμαι τι φταίει. Μήπως όντως να σου στείλει ο σπαρ τον κατάλογο της πετσαρίας, γιατί πιστεύω πως χρειάζεσαι ξεχαρμάνιασμα.
Αν δεν γκρινιάζεις αλλά έχεις υψηλές απαιτήσεις, μήπως θες να με προσλάβεις για σύμβουλο σου τώρα που παίρνω και το πτυχίο (βοηθό έχεις ήδη), να βγάλω και 'γω μερικά κοινά ευρωπαϊκά νομίσματα να αγοράσω κανα ηλεκτρονικό της προκοπής? Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω έρανο. Πρέπει να βρω και 'γω ένα νονό!
:D :D
GiannisRob
19-09-12, 23:21
Μάγος είσαι?????
https://autowrecking.com/part-photos/just-parts/id/2806144/photo/1
Πετάχτηκε και ο μίστερ διακοπές τώρα. Και είναι και αδιάβαστος. Εγώ έχω το facelift. Δεν έχει κασέτα. Επίσης δεν έχει και τηλέφωνο.
m-power_01
19-09-12, 23:22
Πετάχτηκε και ο μίστερ διακοπές τώρα. Και είναι και αδιάβαστος. Εγώ έχω το facelift. Δεν έχει κασέτα. Επίσης δεν έχει και τηλέφωνο.
Λες να μην το ξέρω ρε... :ranting2:
GiannisRob
19-09-12, 23:26
Λες να μην το ξέρω ρε... :ranting2:
Ξέρεις ότι δεν ξέρω αν ξέρεις ότι το ξέρω? :D