PDA

Επιστροφή στο Forum : [E46] συναγερμος

dark knight
10-09-12, 17:46
το αυτοκινητο ειναι στο συνεργειο με προβλημα στον εργοστασιακο συναργερμο.το βαλαμε στο διαγνωστικο και βγαζει ολους τους αισθητηρες -διακοπτες με προβλημα και συνεχως χτυπαει χωρις λογο.σβησαμε τα σφαλματα αλλα παλι τα ιδια.το αυτοκινητο ειναι ε46 καμπριο.εχει τυχει σε καποιον?

Kostas_1
10-09-12, 19:16
η πιο συνηθης βλαβη ειναι του διακοπτη-αισθητηρα στο καπω εμπρος.

Απο μπαταρια εισαι ΟΚ? Γιατι αν πεσει η ταση της, συμβαινουν περιεργα φαινομενα

katsaraios
10-09-12, 19:38
η πιο συνηθης βλαβη ειναι του διακοπτη-αισθητηρα στο καπω εμπρος.

Απο μπαταρια εισαι ΟΚ? Γιατι αν πεσει η ταση της, συμβαινουν περιεργα φαινομενα
το καμπριο εχει και αλλου αισθητηρα αν το συνεργειο ειναι γνωστης οφειλει να το ξερει και να δοκιμασει απο εκεινον την λυση...

harris
10-09-12, 21:28
Ελενξε και τον εγκεφαλο του συναγερμου σου. Δεν ξερεις ποτε...

davids
10-09-12, 21:42
Δέν ξέρω σε τι συνεργείο πάς ...αλλά , το χειρότερο συνεργείο έχει GT1 και του λέει ποιό είναι το σφάλμα ακριβώς .Αν χρειαστείς μονάδα συναγερμού έχω ,αλλά θεωρώ πώς είναι κάτι πολύ απλό...!!!

dimtz
10-09-12, 23:17
οπως λεει και ο sharky πιο πανω πιθανον να ειναι απο τον αισθητηρα στο καπο, για να δεις αν οντως ειναι αυτος ο διακοπτης προβληματικος ξεκουμπισε απλα το φυσακι, παρακολουθησε το μια 2 μερες και αν δε χτυπα σημαινει οτι ειναι αυτο το προβλημα, ειχα και εγω θεμα και ετσι βρεθηκε-λυθηκε το προβλημα :original:

dark knight
11-09-12, 09:08
το πιθανοτερο ειναι να εχει βλαβη η κεντρικη μοναδα και να βλεπει ολους τους αισθητηρες εκτος λειτουργιας.μπαταρια εχω αλλαξει σχετικα προσφατα

dark knight
11-09-12, 13:53
τελικα ειναι αισθητηρας καπο και πισω εξισοροπιστης που ανιχνευει την κλιση του αυτοκινητου