Επιστροφή στο Forum : [E46] συναγερμος
dark knight
10-09-12, 17:46
το αυτοκινητο ειναι στο συνεργειο με προβλημα στον εργοστασιακο συναργερμο.το βαλαμε στο διαγνωστικο και βγαζει ολους τους αισθητηρες -διακοπτες με προβλημα και συνεχως χτυπαει χωρις λογο.σβησαμε τα σφαλματα αλλα παλι τα ιδια.το αυτοκινητο ειναι ε46 καμπριο.εχει τυχει σε καποιον?
η πιο συνηθης βλαβη ειναι του διακοπτη-αισθητηρα στο καπω εμπρος.
Απο μπαταρια εισαι ΟΚ? Γιατι αν πεσει η ταση της, συμβαινουν περιεργα φαινομενα
katsaraios
10-09-12, 19:38
η πιο συνηθης βλαβη ειναι του διακοπτη-αισθητηρα στο καπω εμπρος.
Απο μπαταρια εισαι ΟΚ? Γιατι αν πεσει η ταση της, συμβαινουν περιεργα φαινομενα
το καμπριο εχει και αλλου αισθητηρα αν το συνεργειο ειναι γνωστης οφειλει να το ξερει και να δοκιμασει απο εκεινον την λυση...
Ελενξε και τον εγκεφαλο του συναγερμου σου. Δεν ξερεις ποτε...
Δέν ξέρω σε τι συνεργείο πάς ...αλλά , το χειρότερο συνεργείο έχει GT1 και του λέει ποιό είναι το σφάλμα ακριβώς .Αν χρειαστείς μονάδα συναγερμού έχω ,αλλά θεωρώ πώς είναι κάτι πολύ απλό...!!!
οπως λεει και ο sharky πιο πανω πιθανον να ειναι απο τον αισθητηρα στο καπο, για να δεις αν οντως ειναι αυτος ο διακοπτης προβληματικος ξεκουμπισε απλα το φυσακι, παρακολουθησε το μια 2 μερες και αν δε χτυπα σημαινει οτι ειναι αυτο το προβλημα, ειχα και εγω θεμα και ετσι βρεθηκε-λυθηκε το προβλημα :original:
dark knight
11-09-12, 09:08
το πιθανοτερο ειναι να εχει βλαβη η κεντρικη μοναδα και να βλεπει ολους τους αισθητηρες εκτος λειτουργιας.μπαταρια εχω αλλαξει σχετικα προσφατα
dark knight
11-09-12, 13:53
τελικα ειναι αισθητηρας καπο και πισω εξισοροπιστης που ανιχνευει την κλιση του αυτοκινητου