Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μ3 και κοινωνική προσφορά

Z-man
09-09-12, 21:35
Φίλοι κάτοχοι Μ3 γεία σας .Χρειάζομαι την βοηθειά σας .Εχω μια φίλη που την Κυριακή 16/9 έχει τα γενεθλιά της.Εχει όμως κ ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας ....κ δεν μπορει να βγει απο το σπίτι της.Επειδη έχει την τρέλα της κ αυτή με τα Μ ,θα ήθελα να της κάνω μια έκπληξη..!Αυτο που σκέφτομαι είναι να μαζευτούν κάποια Μ καί να περάσουν μπροστά απ το σπίτι της σε σειρα κροταλίζοντας λιγο...ετσι για να της δώσουμε λιγο χαρα μιας κ δεν επιτρέπεται οχι μόνο να οδηγήσει (έχει ένα Ε46 316 ) αλλά ούτε να βγεί ,όπως είπα στην αρχή ,απ το σπίτι της .Γι αυτο όσοι θέλουν να βοηθήσουν ας μου στείλουν στο p.m μήνυμα με το τηλεφωνό τους για να επικοινωνήσω κ να το οργανώσουμε ...Σας ευχαριστώ.

Κωνσταντίνος
09-09-12, 22:15
Ελάτε οι Μ κάτοχοι, να βλέπουμε ανταπόκριση.:warriorsmiley:

Thomelef
09-09-12, 22:48
Αθηνα η σαλονικη???

Z-man
09-09-12, 22:51
Αθήνα φίλοι μου ,περιοχή Ν.Σμύρνη...έτσι για μια βόλτα ρε παιδιά...Να στε καλά πάντα!!!!

5555
09-09-12, 23:16
Αν ειμαι Ελλαδα ,με χαρα την παω βολτα ενα τετραγωνο!

pilot
10-09-12, 00:54
μακάρι να είμουν Αθήνα..

ωραία ιδέα φίλε μου.. είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει ανταπόκριση.

giannis_compact
10-09-12, 01:22
Πολυ ωραια ιδεα! Θα συγκινηθει η κοπελα!

vagmag
10-09-12, 06:42
έχεις pm

RallyArt
10-09-12, 08:26
Άμα είναι για Καλο σκοπό μέσα, μπας και σβήσουμε καμία αμαρτία...

Z-man
10-09-12, 22:00
Παιδιά για να μην καταλάβουμε λάθος ...Δεν ζητάμε να την πάμε βόλτα (δεν μπορεί να βγεί απ το σπίτι της ) απλά να περάσουμε μπροστά απ΄το σπίτι της να χορτάσει το μάτι της τούμπανα κ τα αυτιά της κροτάλισμα...Αυτό κ ευχαριστώ όσους μέχρι τώρα ενδιαφέρθηκαν. Μέχρι την Παρασκευή κ όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας μου στείλει p.m ...Ευχαριστώ

m-power_01
11-09-12, 01:05
Ρε αδερφέ Μ3 δεν έχω αλλά άμα μένει στον 3ο παίζει και να μην το καταλάβει!!!
Πέρα απο την πλάκα την Κυριακή έχω μια υποχρέωση το βράδυ , αλλά άμα μπορεί να ταιριαξει, ευχαρίστως να έρθω για το "μπουγιο".
Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω , μπορει και να "σβήσει" τίποτα

giannis_compact
11-09-12, 01:40
Μπαουερ εγω μενω στον 4ο και οταν εφευγε ο Pilot απ'το σπιτι μου ημουν στο μπαλκονι και το γκαζωσε και ηταν λες και ηταν μπροστα μου. Φαντασου να ηταν 5-6 μαζεμενα.

RallyArt
11-09-12, 08:41
🔥🔥🔥🔥🔥👿👿👿👿👿της ποτανας θα γινει!!

Nikos
11-09-12, 11:17
Δυστυχως η συμμετοχη (παροτι ειναι για καλο ) ειναι πολυ μικρη διοτι τα περισσοτερα Μ3 εδω μεσα ειναι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.......ειναι ολα 316 με καρμπυρατερ, ουτε καν ιτζέκσιο με μαιμου τατραμπουκο πισω ( μονο η μια μπουκα ειναι μαυρισμενη) και δεν ακουγονται οχι απο τον τριτο αλλα ουτε καν απ το πεζοδρομιο.

gant
11-09-12, 13:28
Δυστυχως η συμμετοχη (παροτι ειναι για καλο ) ειναι πολυ μικρη διοτι τα περισσοτερα Μ3 εδω μεσα ειναι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.......ειναι ολα 316 με καρμπυρατερ, ουτε καν ιτζέκσιο με μαιμου τατραμπουκο πισω ( μονο η μια μπουκα ειναι μαυρισμενη) και δεν ακουγονται οχι απο τον τριτο αλλα ουτε καν απ το πεζοδρομιο.

Νικόλα είσαι ωραίος!!! :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

mo328i
11-09-12, 14:38
και εγω μεσα κατα 90% φιλε στειλε μου περιοχη, ωρα κτλπ! να κάνουμε το καλό για τη κοπέλα!!

davids
13-09-12, 23:48
Θέλουμε βιντεάκι με το μπούγιο να χαζέψουμε κι εμείς...!!!!:original:

Bazil Van Sinner
14-09-12, 17:21
Θέλουμε βιντεάκι με το μπούγιο να χαζέψουμε κι εμείς...!!!!:original:thumbthumb

Z-man
15-09-12, 17:57
Δυστυχως φιλοι η κοπελα μπηκε εχθες το απογευμα νοσοκομειο....και επομενο το μαζεμα ακυρωνεται.Ευχαριστω οσους δηλωσαν συμμετοχη κ ολους τους υπολοιπους για το ενδιαφερον τους .Ας ευχηθουμε η κοπελα να γινει καλα κ σιγουρα θα το κανουμε τοτε...

davids
15-09-12, 19:15
Δυστυχως φιλοι η κοπελα μπηκε εχθες το απογευμα νοσοκομειο....και επομενο το μαζεμα ακυρωνεται.Ευχαριστω οσους δηλωσαν συμμετοχη κ ολους τους υπολοιπους για το ενδιαφερον τους .Ας ευχηθουμε η κοπελα να γινει καλα κ σιγουρα θα το κανουμε τοτε...
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ....!!!!!

vagmag
15-09-12, 19:43
εύχομαι τα καλύτερα

davids
19-09-12, 15:04
Ενημέρωσε μας για την πορεία της κοπέλας αν μπορείς.Πώς είναι???

Andri
19-09-12, 17:19

Ελπίζουμε όλοι να γίνει γρήγορα καλά , να κάνετε και τη συγκέντρωση και να είναι και σε θέση να την πάτε και βόλτα με τα Μ3τρια....:rally:

Nick bmwlover
19-09-12, 18:37
K εγω δεν εχω ///Μ,ομως την φασαρια του την κανει λιγο,οταν με το καλο βγει η κοπελα μακαρι να μαζευτουμε,ποσο μαλλον για εναν τετοιο σκοπο!!!