PDA

Επιστροφή στο Forum : Light Battery for M3 e46

NickM3CS
05-09-12, 15:37
γνωριζει κανεις μια καλη μπαταρια για Μ3 ε46 που να ειναι ελαφρια να κερδιζεισ δηλαδη αρκετα κιλα σε βαρος αλλα να μην ειναι τοσο ακριβη οπως η voltphreaks . εχω ακουσει και για την Braille. υπαρχει καποια που να μην κοστιζει πανω απο 300 ευρω??

850CSI
05-09-12, 15:50
γνωριζει κανεις μια καλη μπαταρια για Μ3 ε46 που να ειναι ελαφρια να κερδιζεισ δηλαδη αρκετα κιλα σε βαρος αλλα να μην ειναι τοσο ακριβη οπως η voltphreaks . εχω ακουσει και για την Braille. υπαρχει καποια που να μην κοστιζει πανω απο 300 ευρω??

Κατ'αρχην ΑΝ η μπαταρια με τα προδιαγραφομενα Αμπερ που χρειαζονται ειναι ελαφρυας εκδοσης αυτο σημαινη ποιοτηκα και μικροτερη διαρκεια ζωης,,,,,και αυτο στο λεω γιατι εκει που ειναι να κερδισεις αντε κανα χιλιομετρο απο 5 κιλα βαρος διαφορας σε 2 χρονια θα τη πεταξης αυτο ειναι γκαραντι

aristent
05-09-12, 19:12
Κατ'αρχην ΑΝ η μπαταρια με τα προδιαγραφομενα Αμπερ που χρειαζονται ειναι ελαφρυας εκδοσης αυτο σημαινη ποιοτηκα και μικροτερη διαρκεια ζωης,,,,,και αυτο στο λεω γιατι εκει που ειναι να κερδισεις αντε κανα χιλιομετρο απο 5 κιλα βαρος διαφορας σε 2 χρονια θα τη πεταξης αυτο ειναι γκαραντι

....δεν ζηταει ρε Γιωργο να κανει οικονομια ο ανθρωπος,να ελαφρυνει το αμαξι για καλυτερες επιδοσεις θελει!!!

....απλα, υπαρχουν μαρκες με χαμηλοτερα κοστολογια για ελαφριες μπαταριες στην αγορα.....ζηταει να μην ακριβοπληρωσει καποια που θα κανει την ιδια δουλεια.thumb

NickM3CS
06-09-12, 07:38
....δεν ζηταει ρε Γιωργο να κανει οικονομια ο ανθρωπος,να ελαφρυνει το αμαξι για καλυτερες επιδοσεις θελει!!!

....απλα, υπαρχουν μαρκες με χαμηλοτερα κοστολογια για ελαφριες μπαταριες στην αγορα.....ζηταει να μην ακριβοπληρωσει καποια που θα κανει την ιδια δουλεια.thumb

ακριβως αυτο που περιγραφει ο φιλος (aristent)!! :thumbsup: θελει σιγα σιγα..σε βαθος χρονου γιατι λεφτα δεν υπαρχουν ..να κανω μερικες αλλαγες για να ελαφρυνω το αμαξι. σκεφτομαι τα παρακατω:
1) ελαφρια μπαταρια
2) καθισματα recaro sportster cs
3) καλυτερα και πιο ελαφρια φρενα

λογικα θα γλυτωσω μονο απο αυτα 40 κιλα...χωρις να θελω να προχωρησω σε εχτρεμε αλλαγες... οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι καλοδεχουμενη:original:

manos///3
06-09-12, 10:38
Κοιταξε για braille. Πολυ ποιοτικες μπαταριες.
Εγω εχω τη Β2015 , 20Amp και 6.8 κιλα.
Βεβαια δεν εχω ηχοσυστημα.

nik200
06-09-12, 10:57
θα μου επιτρεψετε να παρεμβω..

ειναι δυνατον να μιλαμε για μια μπαταρια που θα κερδισεις max 5-10 κιλα..την στιγμη που μονο απο τα καθισματα..μπορεις να κερδισεις 70-80 κιλα????εγω προσωπικα θα ηθελα να βαλω τα csl..οταν θα τα βρω..σε μια νορμαλ τιμη...

EVERGET
06-09-12, 11:00

ειναι δυνατον να μιλαμε για μια μπαταρια που θα κερδισεις max 5-10 κιλα..την στιγμη που μονο απο τα καθισματα..μπορεις να κερδισεις 70-80 κιλα????εγω προσωπικα θα ηθελα να βαλω τα csl..οταν θα τα βρω..σε μια νορμαλ τιμη...

https://www.car.gr/parts/view/2683946/

νομίζω είναι μια χαρά τιμή....

Lambros46
06-09-12, 11:04

Ισχύει αυτό που λέει "αγορα καινουργια εχουν 3200 το ενα"??

pilot
06-09-12, 16:24

...μας γ@μησες τώρα..

EVERGET
06-09-12, 17:21
...μας γ@μησες τώρα..

Ξηλώσου Γιώργο!!!:whistle:

Thomelef
06-09-12, 19:36
Παρακαλω να κλεισει η αγγελεια, τα καθισματα πουληθηκαν...:D

Φυσικα και με 1200 ευρα δν ειναι να το σκεφτεσαι...απλαντα σταζεις και δεν μιλας καθολου.
Αντε με γειες μου...

EVERGET
06-09-12, 19:38
Ένας από εσάς με τα μαύρα εσωτερικά θα πρέπει να τα τσιμπήσει...

Εγώ θα έπρεπε να τα ντύσω και με imola για να κολλήσουν στο εσωτερικό μου οπότε δεν το σκέφτομαι...

Leonidas_E39
06-09-12, 20:25
Θωμα δεν με λες χωράω στο κάθισμα ? Πως θα με κανεις βόλτα στις Σέρρες. :whistle::whistle: :whistle::whistle:

pilot
06-09-12, 21:05
Παρακαλω να κλεισει η αγγελεια, τα καθισματα πουληθηκαν...:D

Φυσικα και με 1200 ευρα δν ειναι να το σκεφτεσαι...απλαντα σταζεις και δεν μιλας καθολου.
Αντε με γειες μου...

τα πηρες ρε τρελε? αντε καλοφορετα!

Thomelef
06-09-12, 21:12
Οχι ρε...πλακα εκανα.

pilot
06-09-12, 21:15
η τιμη δεν παιζεται παντως..

alexk
06-09-12, 21:43
Η τιμή είναι σχετική με την κατάσταση.
Το ένα δεν έχει την γνήσια βάση.
Μια βάση για αυτό το κάθισμα πάει ένα 500αρικο ας πούμε thumb

panose30
06-09-12, 22:02
Η τιμή είναι σχετική με την κατάσταση.
Το ένα δεν έχει την γνήσια βάση.
Μια βάση για αυτό το κάθισμα πάει ένα 500αρικο ας πούμε thumb

ψιχουλα που λεμε ....:shok:

NickM3CS
07-09-12, 07:33
Κοιταξε για braille. Πολυ ποιοτικες μπαταριες.
Εγω εχω τη Β2015 , 20Amp και 6.8 κιλα.
Βεβαια δεν εχω ηχοσυστημα.

φιλε μανο μηπως 20amp ειναι λιγο χαμηλα οταν το κανονικο αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι τουλαχιστον 70amp. το δικο μου αμαξι εχει και ηχοσυστημα και συναγερμο και ολα τα ηλεκτρικα...:original: και απο οτι γνωριζω οι απαιτησεισ της Μ3 σε καταναλωση μπαταριας ειναι αρκετα υψηλες..οποτε δεν ειμαι σιγουροσ αν την βγαζω με 20amp.... ισως και να κανω λαθος...

NickM3CS
07-09-12, 07:41
:thumbsup::original:

απο την μπαταρια μπορεισ να κερδισεισ μεχρι και 18κιλα... αν σκεφτεισ πως υπαρχουν μπαταριεσ που ζυγιζουν 2.5κιλα εναντι 18-20κιλα που εχει μια κανονικη μπαταρια ... οσο για τα καθισματα μου ειπαν πως τα recaro sportest cs ζυγιζουν περιπου 17κιλα. τα κανονικα καθισματα που εχω τα μαμα φυλλ εχτρα δεν ξερω ποσο ζυγιζουν ισωσ 35κιλα αντε 40 κιλα (αν γνωριζει καποιος ασ μας ενημερωσει)το ενα.... οποτε η διαφορα ειναι 23κιλα γλυτωνω το καθισμα Χ 2 = 46 κιλα γλυτωνω..!απλα δεν ειμαι σιγουροσ οτι κερδιζεισ 70-80 κιλα...πολλα μου φαινονται... μακαρι!!!

nik200
07-09-12, 08:30
:thumbsup::original:

απο την μπαταρια μπορεισ να κερδισεισ μεχρι και 18κιλα... αν σκεφτεισ πως υπαρχουν μπαταριεσ που ζυγιζουν 2.5κιλα εναντι 18-20κιλα που εχει μια κανονικη μπαταρια ... οσο για τα καθισματα μου ειπαν πως τα recaro sportest cs ζυγιζουν περιπου 17κιλα. τα κανονικα καθισματα που εχω τα μαμα φυλλ εχτρα δεν ξερω ποσο ζυγιζουν ισωσ 35κιλα αντε 40 κιλα (αν γνωριζει καποιος ασ μας ενημερωσει)το ενα.... οποτε η διαφορα ειναι 23κιλα γλυτωνω το καθισμα Χ 2 = 46 κιλα γλυτωνω..!απλα δεν ειμαι σιγουροσ οτι κερδιζεισ 70-80 κιλα...πολλα μου φαινονται... μακαρι!!!

μπαταρια χοντρικα 10 κιλα!!!
καθισματα χοντρικα 50 κιλα!!!!!!!!(ισως και παραπανω..)

i rest my case..