PDA

Επιστροφή στο Forum : Ε46 - Pistol

Lambros46
26-08-12, 09:39
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=940687

:shok::shok::shok:

Ένα απλό και καθημερινό τόπικ :shok:

Τους έχει γίνει κουρκούτι το μυαλό από τις αμερικάνικες ταινίες...

Bazil Van Sinner
26-08-12, 10:26
Νταξ η ασφαλεια εχει προχωρησει πολυ στο αμερικα,τους κανει ψαχτηρι μεσω φορουμ!!!!
χαχαχα τραγικοι ολοι τους!!!!!

Nino
26-08-12, 11:31
:shok:
Ωχ Παναγία μου!!!
Ασε :sealed:

viper
26-08-12, 12:19
I can't carry a gun at work even though I have a concealed carry permit.

Εχει άδεια ο ανθρωπος.

Lambros46
26-08-12, 12:37
I can't carry a gun at work even though I have a concealed carry permit.

Εχει άδεια ο ανθρωπος.

Εκεί κολλάς?Εμένα η όλη κατάσταση μου φαίνεται τραγική απλά.:thumbsdown:

Bazil Van Sinner
26-08-12, 13:22
Pathetic Americans. You all fear each other. And so you should. Most of you terrified saps carry guns. Lots of people with guns...lots of people get shot.

Very few people with guns...very few people get shot.

:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::eek:

sasabmw
26-08-12, 13:49
Ετσι ειναι...αλλωστε δεν ονομαστηκε τυχαια ''αγρια δυση''....Το συνδρομο του καου-μπου δε φευγει. Πουθενα δεν παει ο αμερικανος χωρις το οπλο του.

Kostas_1
26-08-12, 14:15
Αυτα ισχυουν κυριως σε ορισμενες πολιτειες και οχι για ολους τους ανθρωπους, μη τα γενικευουμε

Κωνσταντίνος
26-08-12, 14:25
Ενώ στην Ελλαδάρα που η Κρήτη είναι γεμάτη όπλα ή και αρκετά αυτ/τα σε όλη την Ελλάδα κάτι "κουβαλάνε" είναι οκ ε ;
Δεν γίνονται όλα τα στραβά μόνο στην Αμερική.
Το ον άνθρωπος είναι παντού το ίδιο.

viper
26-08-12, 14:41
Εκεί κολλάς?Εμένα η όλη κατάσταση μου φαίνεται τραγική απλά.:thumbsdown:

Τι ακριβώς σου φαίνεται τραγικό; Εγώ αυτό που βλέπω είναι ενας νόμιμος κάτοχος όπλου να προσπαθεί να βρεί τη σωστή λύση για να ασφαλίσει το όπλο του μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτό δεν το θεωρώ καθόλου τραγικό, λαμβάνοντας υπόψιν την "ελληνική" προσέγγιση στο θέμα.

Εκτός κι αν αναφέρεσαι γενικά στο θέμα της οπλοφορίας στις ΗΠΑ.

Nino
26-08-12, 18:54
να ασφαλισει το οπλο μεσα στο αυτοκινητο, αλλα και να εχει αμεση προσβαση σε αυτο...
και φυσικα αυτη τη λυση θα την βρει μεσα απο ενα δημοσιο φορουμ:shok:

Z4 DCT
26-08-12, 20:44
Αν ηταν το βιολι πουλι θα το επαιζαν πολλοι.....

Τι βλακας θεε μου.....

nikos1400
26-08-12, 23:01
Ασχετα απο το θεμα της οπλοφοριας (στην Αμερικη ή αλλου),

ο αλλος ρωταει ανοιχτα σε δημοσιο αυτοκινητο-φορουμ που να κρυψει το ΜΠιστολι στο αμαξι ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!
Και διπλα στο προφιλ του προσωπικες λεπτομερειες-περιγραφη αμαξιου κλπ...

Ειναι Βλημα ή δεν ειναι ??

Αλλα ισως δε βρισκει και γκομενα και θελει κι αυτος να δειξει οτι καπως "μετραει"...
:thumbsdown:

sasabmw
27-08-12, 00:22
Ρε παιδια δεν τιθεται θεμα φιγουρας ή μαγκιας. Στην ευρυτερη περιοχη της αμερικης πλην του Καναδα το 99% εχει οπλο....Δεν ειναι αναγκη να το κρυβεις. Οχι οτι ειναι παραλογο βεβαια...αν και εδω ηταν ελευθερα με μια απλη αδεια οπως τα κυνηγετικα, οι περισσοτεροι θα εριχναν στο ψαχνο.....

Kostas_1
27-08-12, 09:13
Ρε παιδια δεν τιθεται θεμα φιγουρας ή μαγκιας. Στην ευρυτερη περιοχη της αμερικης πλην του Καναδα το 99% εχει οπλο....Δεν ειναι αναγκη να το κρυβεις. Οχι οτι ειναι παραλογο βεβαια...αν και εδω ηταν ελευθερα με μια απλη αδεια οπως τα κυνηγετικα, οι περισσοτεροι θα εριχναν στο ψαχνο.....

το 99%? Εισαι σιγουρη γιαυτο? Εχεις ζησει σε πολλες πολιτειες εκει και το ξερεις?

Επειδη το ξαναειπες πριν, εκ πειρας σου λεω κανεις μεγαλο λαθος.

Κωνσταντίνος
27-08-12, 17:19
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/Rtc.gif

Έχει δίκιο η sasabmw. Στην συντριπτική πλειοψηφία επιτρέπεται πλέον.

Kostas_1
27-08-12, 19:44
Δεν αμφισβητησα οτι επιτρεπεται. Αυτο ειναι γνωστο.

Αλλα οχι οτι κατεχει οπλο το 99%!

Τοσα χρονια, τοσες οικογενειες και ανθρωπους που γνωρισα δεν ειχε κανεις τους.

Φυσικα δεν μιλαω ουτε για το τεξας :D ουτε για παρανομους...

Κωνσταντίνος
27-08-12, 20:00
Δεν αμφισβητησα οτι επιτρεπεται. Αυτο ειναι γνωστο.

Αλλα οχι οτι κατεχει οπλο το 99%!

Τοσα χρονια, τοσες οικογενειες και ανθρωπους που γνωρισα δεν ειχε κανεις τους.

Φυσικα δεν μιλαω ουτε για το τεξας :D ουτε για παρανομους...

Ναι σωστά. Άλλο το πόσο επιτρέπονται και άλλο το πόσοι έχουν.

Ένα γράφημα που βρήκα έχει κάποια στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο αλήθεια περιέχει.
https://media.gallup.com/GPTB/religValue/20051122b_1.gif

sasabmw
27-08-12, 23:45
Και στην Κρητη αν πας και ρωτησεις που ειναι τα οπλα θα σου πουν πως δεν εχουν αλλα δεν υπαρχει σπιτι στην κρητη χωρις οπλο...ειναι απλουστατο: απο τη στιγμη που μπορεις να εχεις οπλο, απλα εχεις. Το οπλο ειναι σαν το χρημα, δε φερνει την ευτυχια αλλα καλο ειναι να υπαρχει...!! Μπορει ο σαρκυ να γνωρισε ελληνικες οικογενειες απο αμερικη που δεν ειχαν οπλο,συμφωνω, αλλα αμερικανικες οικογενειες χωρις ουτε ενα οπλο μου ειναι αδυνατο να το πιστεψω. Στο Νοτο και οι κληρικοι γελαδαρηδες(rednecks) οπλοφορουν...

spar@
27-08-12, 23:50
Και στην Κρητη αν πας και ρωτησεις που ειναι τα οπλα θα σου πουν πως δεν εχουν αλλα δεν υπαρχει σπιτι στην κρητη χωρις οπλο...ειναι απλουστατο: απο τη στιγμη που μπορεις να εχεις οπλο, απλα εχεις. Το οπλο ειναι σαν το χρημα, δε φερνει την ευτυχια αλλα καλο ειναι να υπαρχει...!! Μπορει ο σαρκυ να γνωρισε ελληνικες οικογενειες απο αμερικη που δεν ειχαν οπλο,συμφωνω, αλλα αμερικανικες οικογενειες χωρις ουτε ενα οπλο μου ειναι αδυνατο να το πιστεψω. Στο Νοτο και οι κληρικοι γελαδαρηδες(rednecks) οπλοφορουν...

εγω μπορουσα να ειχα οπλο αλλα δεν το πηρα γιατι θα αυτοκτονουσα!

Kostas_1
28-08-12, 07:51
Αμερικανικες οικογενειες γνωρισα. Χωρις οπλα. Κιας μην το πιστευεις. :)

Για το νοτο συμφωνω, το ειπα αλλωστε πριν