Επιστροφή στο Forum : Αλλαγή διάστασης ζάντας & ελαστικών
Βάση της εμπειρίας σας, κατα πόσο επηρεάζονται οι επιδόσεις ενός αυτοκινήτου, όταν απο 205/60/16 πας σε 18αρες, με πέλμα στα 225 πχ.
Επίσης, η διάφορα στην κατανάλωση μπορεί να είναι μηδαμινή;
Το αυτοκίνητο είναι ένα f20 116d
Βάση της εμπειρίας σας, κατα πόσο επηρεάζονται οι επιδόσεις ενός αυτοκινήτου, όταν απο 205/60/16 πας σε 18αρες, με πέλμα στα 225 πχ.
Αρκετα Ντινο.......
Ο δικος μου ασσος φορουσε τα ιδια με τον δικο σου....και πηγα σε διασταση 215/18 εμπρος και 245/18 πισω (mpack)......εχασε αρκετα σε ρεπριζ κι επιδοσεις απο σταση, ανεβηκε και η καταναλωση περιπου 1 λιτρο/100χλμ.....τελικες ιδιες.....
Και η ζαντες μια χαρα οχι τιποτα βασμιδια....brayton..
Ευχαριστώ Γιαννη
Το παραξηλωσες με τα 245 πίσω βρε συ :D
H επιβάρυνση στην κατανάλωση είναι σοβαρή παράμετρος προβληματισμού, μιας και το αυτοκίνητο θα κάνει περί τα 110 χλμ ημηρεσιως...
Υγ. Της Κυριας είναι...
Ντίνο, βάλε 17άρες με 215/45/17 - σίγουρα καλύτερο κράτημα, πρόσφυση από τις 16άρες και επίσης δεν στραβώνουν τόσο εύκολα όσο οι 18άρες.
Σε φωτογραφίες που έχω δει την f20 -άσχετα με το τι λένε τα περιοδικά για κράτημα κλπ- νομίζω ότι θέλει λίγο χαμήλωμα.
Ίσως στο μέλλον ένα σετάκι ελατήρια 3ποντα ίσως θα ωφελούσαν- για να χαμηλώσει λίγο το κέντρο βάρους.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ΝΤΙΝΟ ΜΟΥ
Η Κυρια μου σε ευχαριστεί Ηλια.
Ένα λίγο κατιτις χαμηλωματακι με μια ωραια ζαντουλα, νομιζω ότι θα δείχνει όμορφα στο λευκό λιμουζινακι της ;-)
Ευχαριστώ Γιαννη
Το παραξηλωσες με τα 245 πίσω βρε συ :D
H επιβάρυνση στην κατανάλωση είναι σοβαρή παράμετρος προβληματισμού, μιας και το αυτοκίνητο θα κάνει περί τα 110 χλμ ημηρεσιως...
Υγ. Της Κυριας είναι...
Tετοια διασταση φοραει πισω το mpack..
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14965&d=1345891274
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14966&d=1345891394
Το εχω δει το δικό σου.
Όμορφο πολυ.
Vassilis ///M
25-08-12, 13:45
[QUOTE=Z4 DCT;307011]Tετοια διασταση φοραει πισω το mpack..
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14965&d=1345891274QUOTE]
:shok::shok: Κουκλί είναι με το συγκεκριμένο ζαντικό...Μπράβο για την επιλογή σου...
κατι που λεγαμε για servotronic σε προηγουμενο thread,αν δεν το εβαλες και αλλαξεις θα το μετανιωσεις χαχαχα (που δεν το εβαλες)
Μην πας σε 18αρα και θα το μετανιωσεις.
Σε cooper S που ειχαμε στην οικογενεια με 17αρες το μετανιωσαμε οταν βαλαμε 18αρες.
Και η καταναλωση ανεβηκε και δεν πηγαινε το αμαξι. Ηταν λες και ειχα δευτερο ατομο μεσα.