Επιστροφή στο Forum : ΜΑ ΠΩΣ???
konstantinaM3
23-08-12, 21:34
τα λογια ειναι περιτα...........
Θα το πήρε κάνας τυφώνας και θα το πέταξε εκεί ...
τι λες τωραα? :shok:
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14953&d=1345750426
Το εχω πει εγω οτι τα bmw ειναι ''μαλακεια''.....δεν ακουτε
Bazil Van Sinner
23-08-12, 23:59
respect στην κολωνα........ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!
Stunt Mike
24-08-12, 00:51
Συνδυασμος ταχυτητας,γλυστερου οδοστρωματος και....πολυ σκληρης κολωνας!!!
Που ειναι και οδηγανε αναποδα;
Που ειναι και οδηγανε αναποδα;
Στο δεξί ρεύμα βλέπω ένα γκρι proton άρα μάλλον Μαλαισία...
konstantinaM3
24-08-12, 08:25
μα πως? μα πως ?το ανεβασε εκει πανω ο τυπος......κ το συγκεκριμενο αμαξι ειναι θορικτο απο την μανα του...κ απο καπου θα πρεπει να ειχε παρει φορα κιολας δεν εξηγητε αλλιως.....:}
STREETRACING
24-08-12, 09:09
λιγο γλυστριμα κ αποτομες τιμονιες,μια χαρα ανεβαινει εκει πανω.
κ ο στυλος π ειναι σιδερενιος δεν χαριζει.
respect στην κολωνα........ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!
Κυριολεκτικα τα σπαει!!! Και στη μεση κιολας! Χαχαχαχα. Μαλλον βρεθηκε αξιος αντιπαλος για τον Τσακ Νορις!!
λιγο γλυστριμα κ αποτομες τιμονιες,μια χαρα ανεβαινει εκει πανω.
κ ο στυλος π ειναι σιδερενιος δεν χαριζει.
Όπως τα λέει ο Γιάννης είναι. Πριν 15 χρόνια μας έφυγε για πλάκα με τιμονιές μια Ε36 Cabrio 318i και δε μαζευόταν με τίποτα. Τελικά καταλήξαμε με τη μούρη σφηνωμένη ανάμεσα σε δυο δέντρα κάθετα στην Εμμ. Μπενάκη στην Κηφισιά. Κάθε πρωί βλέπω το σημάδι στο μέτωπό μου -ήμουν συνοδηγός-. Αν δεν το ζούσα δε θα πίστευα πόσο εύκολα βρέθηκε εκτός ελέγχου και μάλιστα σε στεγνό οδόστρωμα.
το αμάξι πάντως έσκασε ιπτάμενο πάμω στην κολώνα...αν παρατηρήσετε τον πίσω τροχό, είναι κανονικότατα στην θέση του. με την κλίση που έχει το αμάξι πάνω στην κολώνα, αν είχε καβαλήσει το κράσπεδο, ο τροχός θα είχε γυρίσει. πράγμα που δεν έγινε.
το άλλο μυστήριο είναι ότι απο μπροστά είναι άθικτο το αμάξι. δλδ θα υπήρχε μια λογική εξήγηση αν χτυπούσε κάπως πλαγιομετωπικά, έτσι ώστε να σηκωθεί το πίσω μέρος και να περάσει πάνω απο το κράσπεδο, με πάρκιν την κολώνα.
πολύ περίεργο χτύπημα...
Το έριξε κλωτσιά ο Τσακ Νόρρις γιατί τον έκλεινε στο παρκάρισμα.