Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [E90] Προβλημα - Θορυβος απο τροχους

GanKostas-E90
21-08-12, 12:48
Εχω ενα προβλημα εδω και καιρο ακουω εναν θορυβο πιο πολυ απο πισω σαν να βρισκουν τα τακακια στον δισκο αλλα διακοπτομενα και κυριως οταν ειμαι σε στενο δρομο που ακουγεται καλυτερα για να σας προλαβω το εχω παει σε μηχανικο δεν ειναι ρουλεμαν μου ειπε οτι ειναι τα λαστιχα αλλα εγω εχω την εξης απορια το αυτοκινητο οταν το πηγα στο συνεργειο και το σηκωσε γυρισα τον τροχο και σε ενα σημειο φρεναρει(ψιλομαγκωνει)κατα την διαρκεια περιστροφης και κανει τον ιδιο θορυβο που ακουω και στην πορεια πιστευω να το εξηγησα καλα.Ρε παιδια SOSγιατι μου εχει σπασει τα νευρα :ranting2:

BILL007
21-08-12, 12:53
και εγω ή λάστιχα θα σου έλεγα ή ρουλεμάν...

έχεις runflat?

πόσες χιλιάδες έχεις στο αυτοκίνητο?

GanKostas-E90
21-08-12, 12:56
Ναι runflat εχω αλλα εχουν μολις 10000χιλ και το αυτοκινητο εχει 66000 ναι αλλα αν ηταν τα λαστιχα δεν θα το εκανε αν ηταν το αυτοκινητο στο ανυψωτικο ετσι δεν ειναι?

BILL007
21-08-12, 13:50
κοίτα για να κάνει θόρυβο στον αέρα το λάστιχο δεν είναι όπως λέει και η λογική.

Αμα σου είπαν και ρουλεμάν δεν,τότε ίσως είναι κάτι άλλο που δεν μπορώ να βρω πίσω απο το πληκτρολόγιο...:(

Πάντως τα χιλιόμετρα σου δεν δικαιολογούν και ρουλεμάν...

GanKostas-E90
21-08-12, 14:03
Υπάρχει περίπτωση να ειναι η σιαγονες;

STREETRACING
21-08-12, 14:57
Τραβα 2,3 δυνατα φρεναρισματα,μηπως εχουν στραβωσει οι δισκοι σε καποιο σημειο
κ πατα συγχρονως το φρενο λιγο ενοσω πηγαινεις σιγα ,να δεις στο κανει?

Cobalt
21-08-12, 15:21
μπορεί να μην κάνουν καλή επαναφορά οι σιαγόνες ή και να σου έχουν στραβώσει ελαφρώς οι δίσκοι απο νερά.

θεωρώ οτι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα αλλά δοκίμασε να υσεκάρεις την επαναφορά των σιαγόνων σε πρώτη φάση και έπειτα τους δίσκους για στράβωμα.

Kostas_1
21-08-12, 17:41
Και γω το ιδιο αμεσως σκεφτηκα.

Για θυμησου, μηπως μπηκες σε νερα με ζεστους δισκους πχ μετα απο εντονα φρεναρισματα?