PDA

Επιστροφή στο Forum : Parktronik

Stradale
07-08-12, 15:07
Εκεί που αγναντεύαμε με τον Vassilis M σήμερα, παρατήρησε ότι έχω και τους αισθητήρες parktronik όχι μονο τις τρύπες που νόμιζα εγώ. Αλλά από όταν πήρα το αμάξι,δεν λειτούργησε ποτέ. Ποια είανι τα πιθανά σενάρια;Να είναι κομμένη καμια φίσα;

Christos 330
07-08-12, 15:20
Εκεί που αγναντεύαμε με τον Vassilis M σήμερα, παρατήρησε ότι έχω και τους αισθητήρες parktronik όχι μονο τις τρύπες που νόμιζα εγώ. Αλλά από όταν πήρα το αμάξι,δεν λειτούργησε ποτέ. Ποια είανι τα πιθανά σενάρια;Να είναι κομμένη καμια φίσα;

Αν το βαλεις σε διαγνωστικο σου δειχνει ποιος αισθητηρας εχει προβλημα

οποτε τον αλλαζεις και τελος !!!

ΔημήτρηςΜ3
07-08-12, 15:21
Ίσως να μην είναι καν συνδέμενο

Stradale
07-08-12, 15:24
Οπότε με μια επίσκεψη σε διαγνωστικο θα λυθεί το μυστήριο;

Vassilis ///M
07-08-12, 15:32
Έλα πες τώρα πως δεν ξέρεις να παρκάρεις και άσε τα σάπια....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Stradale
07-08-12, 15:35
Έλα πες τώρα πως δεν ξέρεις να παρκάρεις και άσε τα σάπια....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Δεν είναι τυχαίο που πάμε για καφέ όπου έχει άπλα...:th_Laie_67-1:

Andri
07-08-12, 15:38
Αν έχεις μόνιτορ μέσα βάλε κάμερα-νομίζω βγήκαν και ασύρματες τώρα...ΆΛΛΗ φάση έχω ακούσει...

m-power_01
07-08-12, 23:05

Να έχει κοπανησει κανεναν αισθητήρα και να την έχει ακούσει. Οπότε διαγνωστικό για έλεγχο, και το άλλο σενάριο που παίζει είναι να είχε τρακάρει το αυτοκίνητο και να άλλαξε προφυλακτήρα με μεταχείρω ποτ είχε σενσορες.
Το είδα πρόσφατα, όταν γνωστός με Ε92 με ρώτησε γιατί δεν δουλεύουν οι μπροστινοί σένσορες... Το αμάξι όμως δεν είχε ούτε το module αλλά ούτε και το μπουτόν στην κονσόλα

Αν έχεις μόνιτορ μέσα βάλε κάμερα-νομίζω βγήκαν και ασύρματες τώρα...ΆΛΛΗ φάση έχω ακούσει...
Στην γνήσια οθόνη δεν σε απασχολεί το αν είναι ασύρματη. Τα μοντουλ όλα βρίσκονται στον χώρο αποσκευών, άρα δεν έχει πολλά ξηλώματα

Vassilis ///M
07-08-12, 23:08
και το άλλο σενάριο που παίζει είναι να είχε τρακάρει το αυτοκίνητο και να άλλαξε προφυλακτήρα με μεταχείρω ποτ είχε σενσορες.

Μην του λες τέτοια τώρα...Θα το ψάχνουμε όλη μέρα αύριο και έχει και καύσωνα...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

zgouriazmenos
08-08-12, 18:50
Ψάξε πρώτα για καμμένη ασφάλεια. Αν δεν είναι ασφάλεια τότε το μπριζώνεις σε διαγνωστικό να δεις

Stradale
08-08-12, 19:18
Ξέρεις ποια ασφάλεια είναι για το σύστημα; Έκανα μια μικρή έρευνα στο νετ αλλά δεν βρήκα κατι,μην αρχισω να τις βγάζω ολες

Andri
08-08-12, 20:19
Στην γνήσια οθόνη δεν σε απασχολεί το αν είναι ασύρματη. Τα μοντουλ όλα βρίσκονται στον χώρο αποσκευών, άρα δεν έχει πολλά ξηλώματα

σε E92 (χωρίς navi-δλδ οθόνη) Ξέρεις τι διαδικασία έχει για να μπει κάμερα ? Και αν γνωρίζεις και τιμή ακόμα καλύτερα .
Δεν θέλω dynavin .
:thanks:

gyiama
08-08-12, 23:09
αν εχει χαλασμενο αισθητηρα θα χτυπουσε συνεχεια οταν εβαζε οπισθεν δεν θα ηταν νεκρο. η ειναι απο ασφαλεια... η ισως αυτο που ειπε ο σπυρος για τον πορφυλακτηρα

m-power_01
09-08-12, 11:34
σε E92 (χωρίς navi-δλδ οθόνη) Ξέρεις τι διαδικασία έχει για να μπει κάμερα ? Και αν γνωρίζεις και τιμή ακόμα καλύτερα .
Δεν θέλω dynavin .
:thanks:

Η νταιναβιν ή σκέτη κάμερα με οθονουλα 4-5 ιντσών που κάπου θα κρυψεις.
Αν σου πω για το γνήσιο παίζει να σε πιάσει έμφραγμα

Ptboul
09-08-12, 12:27
Η νταιναβιν ή σκέτη κάμερα με οθονουλα 4-5 ιντσών που κάπου θα κρυψεις.

Κανα 3 άρι; :think:

Andri
09-08-12, 13:38

Το γνήσιο gps (μεταχ πάντα) Κάνει 1Κ + 1Κ το ταμπλώ με την υποδοχή για την οθόνη + η κονσόλα με τη μπάλα για τις ρυθμίσεις πίσω από το λεβιέ +πέρασμα?
Άντε πες δίνω το ταμπλώ μου για να πάρω το άλλο και το πάρω στα 800?
Το είχα υπολογίσει κάποτε και έβγαινε 2.5κ+ (μπορεί και παραπάνω) και όπως είπες το άφησα όπως το σκέφτηκα thumb :whistle:

Stradale
09-08-12, 17:06
Είναι κάποια από αυτές τις ασφάλειες;

alexk
09-08-12, 17:24
Είναι κάποια από αυτές τις ασφάλειες;

Στο ντουλαπάκι έχει ένα χαρτάκι που γράφει ποια ασφάλεια κάνει τι.
Δεν θυμάμαι άν είναι στο κάτω ή στο πάνω μέρος.

Άν δεν το έχεις, οπωσδήποτε χρειάζεσαι ένα, γιατί αλλιώς δεν ξέρεις ποια ασφάλεια κάνει τι.

Stradale
09-08-12, 17:31
Χμμ...Θα κατέβω να το κοιτάξω,γιατί δεν είδα κάτι. Και σκέφτηκα, πώς γίνεται να ξέρεςι τι κάνουν ολες οι ασφάλειες;thumb

Stradale
09-08-12, 17:43
Το βρήκα παίδες, ήταν η 24, 5αρα και ήταν καμμένη!Τόσο απλό!!

giannis_compact
09-08-12, 17:44
Στο κατω μερος ειναι. Αν δεν εχεις πες μου να σου στειλω ενα στα αγγλικα. Εγω εβαλα στα γερμανικα και το αλλο δεν το χρειαζομαι.

giannis_compact
09-08-12, 17:48
Ειναι η ασφαλεια με το νουμερο 24.

Stradale
09-08-12, 17:52
Ευχαριστώ Γιάννη,το είδα ένα κλικ πριν μου απαντήσεις!Επι της ευκαιρίας, έχω και ένα καλωδιάκι που κρέμεται πίσω απο το κάθισμα το οδηγού που ναι μεν δεν ξέρω τι ειναι,αλλά δεν υπάρχει και κάτι που να μην λειτουργει στο αμαξι...

Vassilis ///M
09-08-12, 17:56
Το βρήκα παίδες, ήταν η 24, 5αρα και ήταν καμμένη!Τόσο απλό!!

Άντε κωλόφαρδε,θα παρκάρεις και μέσα στην πόλη τώρα δεν θα χρειάζεσαι γήπεδο.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

tokiko
09-08-12, 17:56
Ευχαριστώ Γιάννη,το είδα ένα κλικ πριν μου απαντήσεις!Επι της ευκαιρίας, έχω και ένα καλωδιάκι που κρέμεται πίσω απο το κάθισμα το οδηγού που ναι μεν δεν ξέρω τι ειναι,αλλά δεν υπάρχει και κάτι που να μην λειτουργει στο αμαξι...

Αφού είσαι σίγουρος ότι λειτουργούν όλα λογικά θα είναι για εξτρά εξοπλισμό, θερμαινόμενα καθίσματα μήπως, σαμπ...

Stradale
09-08-12, 18:00
Λειτουργούν και τα θερμενόμενα,και οοοοολες οι ρυθμίσεις από τα ηλεκτρικό...Πάμε, διαφοροδιάγνωση! :D

Stradale
09-08-12, 18:01
Άντε κωλόφαρδε,θα παρκάρεις και μέσα στην πόλη τώρα δεν θα χρειάζεσαι γήπεδο.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Δεν θα το φτάξω ρε, για σπάσιμο!:thumbsup:

zgouriazmenos
11-08-12, 13:39
Αν και άργησα λίγο, πάρτε και ένα διάγραμμα ασφαλειών για Ε46 σε περίπτωση που δεν το έχετε στα Αγγλικά

gyiama
11-08-12, 13:45
Εγω δεν βλέπω το καλώδιο που λες βγάλε λίγο καλύτερη φωτογραφία

BabisStinson
21-12-12, 12:41
Παιδιά μια επείγουσα ερώτηση:
Το συγκεκριμένο (https://www.ebay.com/itm/Einparkhilfe-4-Sensoren-21mm-Schwarz-M5-Ruckfahrwarner-Parktronik-BMW-3er-E46-/130606557491?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW&hash=item1e68c1e933) set εγκαθίσταται σε M-Pack προφυλακτήρα Compact? Χρειάζεται κάποιο άλλο ίσως? Χρειάζεται κάτι άλλο για να λειτουργήσει μήπως?
Γιατί έχω βρει προφυλακτήρα M-Pack και έχει τις τρύπες για τους αισθητήρες και είπα μην γίνει μαζί κι αυτό το μπάξιμο. 38 ευρώ κάνουν..

wheelman
21-12-12, 13:50
Παιδιά μια επείγουσα ερώτηση:
Το συγκεκριμένο (https://www.ebay.com/itm/Einparkhilfe-4-Sensoren-21mm-Schwarz-M5-Ruckfahrwarner-Parktronik-BMW-3er-E46-/130606557491?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3ABMW&hash=item1e68c1e933) set εγκαθίσταται σε M-Pack προφυλακτήρα Compact? Χρειάζεται κάποιο άλλο ίσως? Χρειάζεται κάτι άλλο για να λειτουργήσει μήπως?
Γιατί έχω βρει προφυλακτήρα M-Pack και έχει τις τρύπες για τους αισθητήρες και είπα μην γίνει μαζί κι αυτό το μπάξιμο. 38 ευρώ κάνουν..
ΟΕΜ δεν ειναι, αλλα
πιθανοτατα θα μπαινει, το θεμα ειναι να γινει με το λιγοτερο σφαξιμο.
Δεν νομιζω οτι θελει κατι αλλο για να παιξει

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

BabisStinson
23-12-12, 13:53
Τελικά βρέθηκαν αισθητήρες αυθεντικοί και θα μπουν πάνω. Τι άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσει το σύστημα?

https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Compact/Europe/316ti-N40/LHD/N/2003/april/browse/distance_systems_cruise_control/park_distance_control_pdc/

Όλα τα παραπάνω που περιγράφονται?

wheelman
23-12-12, 14:57
Τελικά βρέθηκαν αισθητήρες αυθεντικοί και θα μπουν πάνω. Τι άλλο χρειάζεται για να λειτουργήσει το σύστημα?

https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Compact/Europe/316ti-N40/LHD/N/2003/april/browse/distance_systems_cruise_control/park_distance_control_pdc/

Όλα τα παραπάνω που περιγράφονται?
Ναι, χρειάζεσαι:

το module του pdc
την πλεξούδα που πάει απο το module στους αισθητήρες
την πλεξούδα που πάει απο το module στην ασφαλειοθήκη και το gong( πιθανότατα δέν θα βρείς έτοιμη, αν βρείς θέλω και εγώ thumb )
ίσως να θέλεις gong ( κοίτα στην κολόνα του τιμονιού αν έχεις )
και τέλος έναν ηλεκτρολόγο :whistle:

Αν επιτρέπεται πόσο τους πήρες τους αισθητήρες?

BabisStinson
24-12-12, 09:21
Ναι, χρειάζεσαι:

το module του pdc
την πλεξούδα που πάει απο το module στους αισθητήρες
την πλεξούδα που πάει απο το module στην ασφαλειοθήκη και το gong( πιθανότατα δέν θα βρείς έτοιμη, αν βρείς θέλω και εγώ thumb )
ίσως να θέλεις gong ( κοίτα στην κολόνα του τιμονιού αν έχεις )
και τέλος έναν ηλεκτρολόγο :whistle:

Αν επιτρέπεται πόσο τους πήρες τους αισθητήρες?

Πόσο να υπολογίζω για όλα τα ανταλλακτικά? Να δω αν αξίζει..

Οι αισθητήρες πήγαν ένα 50αρι και οι 4, μεταχειρισμένοι.

BILL007
24-12-12, 09:38
Υπολόγιζε άλλο ένα κατοστάρικο εργασία και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά :original: Τους αισθητήρες τους πήρες σχετικά καλά, στα 15-20 ευρώ το κομμάτι παίζουν συνήθως ;)