Επιστροφή στο Forum : DBC ΚΑΙ DSC μονιμα αναμμενο(κιτρινο).
dannygeorge
29-07-12, 21:58
Εχω ενα σοβαρο προβλημα και δεν ξερω πως να το λυσω.Αν καποιος αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα ας με βοηθησει.
ειναι μονημα αναμμενο το τριγωνο που ειναι μεσα στον κυκλο και η ενδειξη του χειροφρενου.κιτρινα βεβαια
καλως ηρθες.
Τι αυτοκινητο ειναι?
Ψαξε λιγο εχει ξαναγραφτει το θεμα στο παρελθον.
Και ελα απο εδω να μας πεις 2 λογια για σενα https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
dannygeorge
30-07-12, 10:25
Έψαξα όλο το φόρουμ και δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο.
Sent from my GT-I9100 using Xparent Green Tapatalk 2
Για κοιτα εδω μηπως βοηθηθεις
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10308&highlight=%EB%E1%EC%F0%E1%EA%E9
Mήπως όταν το τιμόνι είναι στη θέση της ευθείας, το αυτοκίνητο "τραβάει" λίγο δεξιά ή αριστερά?
(αν συμβαίνει αυτό και χρειάζεσαι ευθυγράμμιση, όταν γίνει η ευθυγράμμιση μετά από μερικά χλμ (10-20) θα σου σβήσει από μόνο του- δοκίμασε να κάνεις το εξής: βάλε μπροστά και γύρνα το τιμόνι όλο δεξιά και μετά όλο αριστερά).
καλως ηρθες.
Τι αυτοκινητο ειναι?
Ψαξε λιγο εχει ξαναγραφτει το θεμα στο παρελθον.
Και ελα απο εδω να μας πεις 2 λογια για σενα https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
Πως φαινεται ο σωστος ο μοντερεϊτορ!!!...σε βαζει σε "δουλεια" να ψαξεις.....μετα κατευθειαν σε στελνει στην ενοτητα γνωριμιας.....
Για κοιτα εδω μηπως βοηθηθεις
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=10308&highlight=%EB%E1%EC%F0%E1%EA%E9
και επειδη ησουν συνεπης και εγραψες και εκει,σου δινει και τη λυση!!!!:thumbsup:
George,δοκιμασες αν κανει παντιλικια?....λεω μηπως ειναι μονο τα λαμπακια αναμμενα!!!:thumbsup:
ΥΣ....πλακα κανω,αλλα οτι θα βρεις τη λυση απο εδω μεσα αυτο ειναι σιγουρο!!!....τα τζιμανια εδω εχουν κανει πολλες τηλεπισκευες!!!:thumbsup:
και παλι:
:viannen_01: :viannen_01: :viannen_01:
Vassilis ///M
30-07-12, 13:55
Λοιπόν:
1) Αισθητήρας ο οποίος μετράει τις μοίρες τιμονιού (γωνία τιμονιού)
2) Αισθητήρες ABS εμπρός-πίσω
3)Μονάδα ABS
Μια διάγνωση θα σε κατατοπίσει.....thumb
dannygeorge
30-07-12, 14:19
Όταν μου άναψε πρώτη φορα το πήγα σε έναν φίλο μου που έχει συνεργείο.έβγαλε ότι έχει προβλημα στον αισθητήρα ταχύτητος.προσπαθήσαμε να το σβήσουμε.το σβήσαμε άλλα έμεινε στην μνήμη.μετά από περίπου 15 χιλιόμετρα μου άναψε πάλι.το πήγα σε άλλο συνεργείο ενός φίλου μου.βρηκε την ιδια βλαβη.Την έσβησε την και δεν την κράτησε ούτε στην μνήμη.ο ίδιος το πήγε και στην αντιπροσωπεία και δεν βρήκε καμία βλάβη.έκανα περίπου 500 χιλιόμετρα και μου άναψε πάλι.έχω τρελαθει
Vassilis ///M
30-07-12, 14:23
Έλεγξε αν είναι κουμπωμένοι όλοι καλά...Βγάλε τους και καθάρισε τους λίγο...
Κυρίως αυτούς στους τροχούς....
m-power_01
30-07-12, 15:19
Φίλε μου αφού την βρήκατε την βλάβη... Γιατί έχεις τρελαθεί ;
dannygeorge
30-07-12, 16:43
Δεν νομίζω ότι είναι αυτό.έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ ότι από αλλου προέρχεται το προβλημα.Οπως απο χαμηλη ταση.έλεγα μήπως ειχε καποιος το ιδιο ή καποιος που γνωριζει και βγάλω κάποια άκρη εδώ.
m-power_01
30-07-12, 16:49
Σωστό είναι αυτό που λες με την χαμηλή τάση, προέρχεται από το δυναμό.
Αλλά εσένα σου έβγαλε βλάβη ...και είναι αισθητηρας.
dannygeorge
30-07-12, 17:59
Το γνωρίζω απλα έλεγα μήπως κάποιος αντιμετώπισε το ίδιο προβλημα.Αν άλλαξε τους αισθητήρες και διορθώθηκε το πρόβλημα.Δεν θέλω να κάνω άσκοπες ενέργειες.
m-power_01
30-07-12, 18:19
Και θα δώσεις περισσότερη βάση σε κάποιον άγνωστο εδώ μέσα που θα σου πει κάτι, παρά στον μάστορα που το είδε ;
Σου είπαν και τα παιδια 2-3 λόγους που μπορεί να άναψε ...
Και μετά λες ότι έχεις διάγνωση! Άμα σου πω δηλαδή εγώ ότι φταίει η βενζίνη θα με πιστέψεις;
Άλλαξε το προβληματικό αισθητήρα να βρεις την υγεία σου. Αν θές πρώτα φυσα τους, καθάρισε τους μπάς και τον γλυτωσεις.
dannygeorge
31-07-12, 14:01
Σήμερα πάλι εσβυσε από μονο του.πιστεύω ότι κάτι το προκαλεί.μάλλον δεν θα έτυχε σε άλλον από εδώ μέσα από την παρέα.
m-power_01
31-07-12, 14:03
Φίλε στο συνεργειο τί σου λένε;
καθαρισμα θα θελει καποιος αισθητηρας