Επιστροφή στο Forum : τιμάτε καθόλου την πίσω κίνηση ;
Panos 316T
19-07-12, 13:39
Όταν βρίσκετε ευκαιρία θα κάνετε το τσαλιμάκι σας ;
Προσωπικά όταν ξέρω ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος θα κάνω την προσπάθεια αλλά όχι παρατεταμένα καθότι κουλομαρίας.
• σταματημένος σε φανάρι, είτε για να στρίψετε είτε να φύγετε σπινιαριστός
• σε πλατεία (τουλάχιστον μια κολιά)
• σε δρόμο με άσφαλτο σαπούνι (δίνετε επίτηδες παραπάνω γκάζι)
• μόνο πίστα
• παντού και πάντα
• οδηγώ σαν μπροστοκίνητος :D
Καλά το λεγε ο χαντές, κάτι ετοιμάζεις εσύ, καμιά σύμβαση με την τροχαία;
ANyway, στην περίπτωση μου ισχύουν τα παρακάτω:
• σταματημένος σε φανάρι, είτε για να στρίψετε
Τιμώ ιδιαίτερα την περιοχή του Γέρακα που βρίσκομαι συχνά και έχει σχετική ησυχία.
ολα τα παραπάνω του pitbul + το παντού και πάντα...:D:D:D (στα πλαίσια της ασφάλειας;))
Καμμια φορα το παταω το κουμπακι αλλα τα αλογα ειναι λιγα και περιμενω να βρεξει.
Panos 316T
19-07-12, 13:55
[QUOTE=Ptboul;297334]Καλά το λεγε ο χαντές, κάτι ετοιμάζεις εσύ, καμιά σύμβαση με την τροχαία;
QUOTE]
περιμένετε και θα σας δείξω εγώ :th_Laie_67-1:
Προσωπικά όταν ξέρω ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος θα κάνω την προσπάθεια αλλά όχι παρατεταμένα καθότι κουλομαρίας.
Μία από τα ίδια :hystericalbs1:
Τώρα κάτσε θα μπει πισωγλεντης και θα σου γράψει μήπως να βαζατε κύριε στην δημοσκοπιση και αλλη μια επιλογη για την πίσω κίνηση?
Η χαρά της πισωκούνας "εις τω άστυ"!
Ολα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση οτι δεν θέτουμε αλλους σε κίνδυνο.
Χωρις να ειμαι ιδιαιτερα "ψειρας" ή παραξενος με το αυτοκινητο, δεν θελω να το ταλαιπωρω ιδιαιτερα,
οπότε μονο αν ειναι η ασφαλτος σαπουνι κανω προσπαθεια.
:o
Οταν με το καλο καποια στιγμη αποκτησουμε "περισσια" αλογα (και καποιες ενισχυσεις), θα ειναι πιο ευκολα τα πραματα.
:D
Το Ε46, μιας και "μαμα"....
Σπανια επιχειρω.
Stunt Mike
19-07-12, 14:57
Εγω ενα εχω να πω:ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!Τ'αυτοκινητα δεν εχουν φτιαχτει για να κανετε κωλιες,κοντρες,τσαλιμακια και λοιπες αηδιες!Ειναι για να κυλανε παντα ευθυγραμμα,να σας πηγαινουν απο το Α στο Β(κατι στραβο πρεπει να'χει αυτο το Α για να φευγουν ολοι) με ανεση,ασφαλεια και με σεβασμο στους υπολοιπους χρηστες.....Πραγματικα θα εισηγηθω για ολους σας στον Προεδρα για 15νθημερο banακι!Αλητες! :)
m-power_01
19-07-12, 14:59
Θα πέσει το ταβάνι σου να σε πλακωσει αν δεν σταματήσεις !
GiannisRob
19-07-12, 15:51
Είμαι περίεργος να δω πόσοι από 'δω μέσα "την τιμάνε την πισωκίνηση"
:D :D
nikos valvetronic
19-07-12, 16:34
Ευτυχώς ειδικά η Θεσσαλονίκη προσφέρετε για μπαντιλίκια :thumbsup:
Εμένα οι κινήσεις μου είναι οι εξής:
-Ξεκλειδώνω
-Πατάω μίζα
-Βάζω ζώνη(τη ζώνη τη βάζω αφού πάρει μπρος για μην τη βγάζω τσάμπα!)
-DSC OFF
-Δρόμο!!!!
Το μόνο που προσέχω είναι να μην τρομοκρατώ τους άλλους με υπερβολές και επίσης
τελευταία φοβάμαι την ομάδα ΔΙΑΣ γιατί κυκλοφορούν πολύ και καλά κάνουν βεβαίως.
Βέβαια όπου υπάρχει σχετικά καλή άσφαλτος τα 143ps τα βρίσκουν μπαστούνια με τα
245άρια πίσω και μου τη δίνει αλλά μπρος στα κάλλη...
Με δυο λόγια τα BMW έχουν δυο τιμόνια και όποιος θέλει τα δουλεύει και τα δυο!!!
:rally: :rally: :rally:
Πίσω κίνηση? Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Θέλω εξηγήσεις και εγώ ο μικρός... :whistle: :th_Laie_67-1:
Άρη (Aristent) Βασίλη (dafidack) κάνουμε εμείς τέτοια Λάρισα? απαπα...τι είναι τούτοι εδώ στο φόρουμ? Να μην τους κάνουμε άλλο παρέα..:hystericalbs1: :hystericalbs1:
vasilis e46
19-07-12, 17:08
Έχω να πω ότι την τιμησα πριν λίγο μετά από αρκετό καιρό και έτσι συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά τι παει να πει πισωκινηση έστω και στο ταπεινό μου 16αρι και το ότι το προτιμώ περισσότερο από τον Λεωντα που είναι πιο γρήγορος.... Η αληθεια ειναι οτι την ευχαριστηση που μπορει να σου δωσει ενα πισωκινητο ακομα και λιγοτερων ιππων δύσκολα τη βρίσκεις σε ενα δυνατοτερο προσθιοκινητο, εκτοs και αν επιζηταs πατηματα απο το ενα φαναρι στο αλλο...Rear Wheel Drive Rules!
limnios.m3 e36
19-07-12, 17:20
παντα τιν τιμαο αλλα πριν μια εβδομαδα μου καθισαν 9 ποντουσ και 710 ευρω
για επιδειξη ικανοτητων με το παρον οχημα:rally:
μετα μεχρι να παο σπιτι το μ3 δεν περασε τα 60 χηλιομετρα:whistle:
Bazil Van Sinner
19-07-12, 17:41
Τι να πω,ακομη και φανταρος φυλακες εφαγα γιατι εκανα "κολπα"με 2αξονο steyer xixixi!!!
Παντου και παντα με προσοχη,οπου παιρνει και χωρις να βαζουμε αλλους σε κινδυνο!!!!!
οταν ειχα πισωκινητο εκανα τα παντα.
υπηρξαν φορες που εκανα τις γριες να πηδανε στα δεντρα να σωθουνε....καφριλα.
σε γενικες γραμμες ομως ημουν παντα πολυ μετρημενος και γενικων εβγαινα μονο βραδυ με το αυτοκινητο και κυριως σε βουνο
αααα και ριξτε και ενα ΒAN στον Πανο που μου θυμισε τι χανω....!!!
Το κάνει ο Μήτσος το στιχάκι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
lefterishatzi
19-07-12, 19:23
Δρομος σαπουνακι να γελασει το χειλακι.... αυτο μου ηρθε μολις διαβασα τις επιλογες. Πρωτον γιατι δεν περισσευουν τα αλογα και δευτερον δεν ταλαιπωρειται το αμαξι..
ποτέ και πουθενά. το κουμπάκι dsc λόγο του ότι δεν έχει απενεργοποιηθεί ποτέ, έχει μείνει μόνιμα πλέον στην θέση ενεργοποιημένο.
ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι το αμάξι μου σε μια στροφή με το τιμόνι να κοιτάει στην αντίθετη πλευρά. τρέμω και μόνο στην σκέψη.
ποτέ και πουθενά. το κουμπάκι dsc λόγο του ότι δεν έχει απενεργοποιηθεί ποτέ, έχει μείνει μόνιμα πλέον στην θέση ενεργοποιημένο.
ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι το αμάξι μου σε μια στροφή με το τιμόνι να κοιτάει στην αντίθετη πλευρά. τρέμω και μόνο στην σκέψη.
ακουσες οτι η τροχαια θα αρχισει να κοβει ποντους και προστιμα και....ηλεκτρονικα ??
:th_Laie_67-1:
ο Προεδρος ειπε
Ό,τι δηλώνεται χωρίς στοιχεία μπορεί και να απορριφθεί χωρίς στοιχεία.(pics or it didn't happen)
ghost-rider
19-07-12, 19:53
Εγω οδηγω σα μπροστοκινητος:whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=JQMQkMvRG3I
:th_Laie_67-1:
:whistle:...εγω τι να πω τωρα που εκανα και σχετικο θρεντ:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14001
:thumbsup: ....ψηφησα το πρωτο και το τριτο....:original:
Bazil Van Sinner
19-07-12, 21:47
]1)Exω ενα κακο,τα σπασιματα απο σταση,ΔΕΝ μαρεσουν.Ειδικα με το πενβε!
2)Υπαρχουν κατι πλατειες ......ΜΟΥΡΛΙΑ!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ka6YEuWi4ic"]https://www.youtube.com/watch?v=ka6YEuWi4ic
3)Οπως ειχε πει ο πατερας της Lotus,οχι απαραιτητα περισσοτερα αλογα,αλλα ελαφρυτερο αμαξωμα,ετσι λοιπον και ως μη εχων περισσια αλογα παντα αναζητουσα χαμηλα επιπεδα προσφυσης,οπως για παραδειγμα φρεσκοβρεγμενη επαρχιακη ασφαλτος 20ετιας!!!!!Αυτο που μου λειπει στο πενβε,ειναι το μπλοκε του MX-5 που ειχα.....:whistle:
https://www.youtube.com/watch?v=vOQAp3z1a2Y"]https://www.youtube.com/watch?v=vOQAp3z1a2Y
4)Δεν επαρκει το budget:thumbsdown:
5)Oπου παιρνει και οσο παιρνει,ΠΟΤΕ κανιβαλισμοι και ΠΟΤΕ δεν βαζουμε στο χορο,κοσμο που δεν χορευει!
6)...rallye:whistle:
Christos 330
19-07-12, 21:48
Oπως ελεγε ενας παλιοφιλος απο Αθηνα σε μια μεγαλη συγκεντρωση στην Θεσσαλονικη . . .
Η " Θεσσαλονικη ειναι μονο για μπαντες " !!!
Bazil Van Sinner
19-07-12, 21:54
Ευτυχώς ειδικά η Θεσσαλονίκη προσφέρετε για μπαντιλίκια :thumbsup:
Εμένα οι κινήσεις μου είναι οι εξής:
-Ξεκλειδώνω
-Πατάω μίζα
-Βάζω ζώνη(τη ζώνη τη βάζω αφού πάρει μπρος για μην τη βγάζω τσάμπα!)
-DSC OFF
-Δρόμο!!!!
Το μόνο που προσέχω είναι να μην τρομοκρατώ τους άλλους με υπερβολές και επίσης
τελευταία φοβάμαι την ομάδα ΔΙΑΣ γιατί κυκλοφορούν πολύ και καλά κάνουν βεβαίως.
Βέβαια όπου υπάρχει σχετικά καλή άσφαλτος τα 143ps τα βρίσκουν μπαστούνια με τα
245άρια πίσω και μου τη δίνει αλλά μπρος στα κάλλη...
Με δυο λόγια τα BMW έχουν δυο τιμόνια και όποιος θέλει τα δουλεύει και τα δυο!!!
:rally: :rally: :rally:
ααααααχ ρε σαλονικα!!!!!!driftουπολη!!!!!!!!!:t humbsup:
https://www.youtube.com/watch?v=EH8f4P29ypE"]https://www.youtube.com/watch?v=EH8f4P29ypE
Panos 316T
20-07-12, 16:04
Οι "παντου και παντα" περιττο να σας πω οτι εχουν ηδη σταμπαριστει!
Να ξερουμε και ποιους να προσεχουμε σε καμια συναντηση στο δρομο!
Υγ:Παω να δωσω τη λιστα στη τροχαια
• μόνο πίστα
• παντού και πάντα
• οδηγώ σαν μπροστοκίνητος :D
Τον pandapada τον έχεις ακουστά;
Κάπως έτσι, παντού και πάντα !
Υγ:Παω να δωσω τη λιστα στη τροχαια
μας ξερουν ηδη....:thumbsup:
Εγω τι να πω τωρα?? Μεχρι πριν κανα μηνα, δεν μπορω να πω, την τιμουσα ιδιαιτερως (βουνο-πολη!!)!! Μεχρι που ενα ωραιο βραδυ εκανα ενα πατημα με ενα m3 e30 και οταν κοψαμε τελικα συνειδητοποιησαμε οτι ακριβως πισω μας ηταν περιπολικο (μονο που δεν μας πατησε κορνες :th_Laie_67-1:) )... ε, το αποτελεσμα ηταν απο 9 ποντους εκαστος, αδεια,πινακιδες, διπλωμα και 750e... :ranting2: Απο εκεινη την μερα ειμαι αλλος ανθρωπος!!! Δεν με αναγνωριζω!!! :innocent::innocent:
Εγω τι να πω τωρα?? Μεχρι πριν κανα μηνα, δεν μπορω να πω, την τιμουσα ιδιαιτερως (βουνο-πολη!!)!! Μεχρι που ενα ωραιο βραδυ εκανα ενα πατημα με ενα m3 e30 και οταν κοψαμε τελικα συνειδητοποιησαμε οτι ακριβως πισω μας ηταν περιπολικο (μονο που δεν μας πατησε κορνες :th_Laie_67-1:) )... ε, το αποτελεσμα ηταν απο 9 ποντους εκαστος, αδεια,πινακιδες, διπλωμα και 750e... :ranting2: Απο εκεινη την μερα ειμαι αλλος ανθρωπος!!! Δεν με αναγνωριζω!!! :innocent::innocent:
μην στεναχωριέσαι. εδώ είσαι σε κέντρο αποκατάστασης, για να ξεπεράσεις τους φόβους και το αγχος που σου δημιουργήθηκε απο το ατυχές συμβάν.
υπολογίζω ότι σε κάνα δυο βδομαδούλες, θα είσαι περδίκι, και στους κανονικούς σου ρυθμούς.
το συμπέρασμα είναι, όχι πατήματα...οι πιθανότητες στεναχώριας πάντα είναι μεγάλες, σε όλους τους παράγοντες.
όχι πατήματα...
Σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα και εγω!! Τερμα τα πατηματα!! Αφου το βουνο δεν με εχει στενοχωρησει ποτε, τι θελω και μπλεκω με αλλοθρησκα πραγματα???
Stunt Mike
20-07-12, 22:13
μας ξερουν ηδη....:thumbsup:
Ειδικα στην ΒορειοΑνατολικη Αττικη....με τα μικρα μας ονοματα πλεον! thumb
Stunt Mike
20-07-12, 22:15
Σε αυτο το συμπερασμα κατεληξα και εγω!! Τερμα τα πατηματα!! Αφου το βουνο δεν με εχει στενοχωρησει ποτε, τι θελω και μπλεκω με αλλοθρησκα πραγματα???
Σ'εβγαλα απ'τα VAG-οειδή,μπροστοκινητα μπας και γινεις ανθρωπος κι εσυ πας και κανεις κοντρες!!Ε, καλα να παθεις ιεροσυλε!! :ranting2:
θέλει πιο ισχυρό φάρμακο ο άνθρωπος μάλον...
ανα εξάωρο δυο τρεις γύρες σε πλατείες θέλει ΜΙΚΕ...αν πάλι παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα, θα αυξήσουμε την δόση και θα κάνουμε το πρόγραμμα ανά τετράωρο.
περάστε να σας κόψω συνταγογράφηση, και δώστε την στο πρώτο βουλκανιζατέρ. θα χρεωθούν στο ΕΟΠΠΥ...η περίπτωση φαίνεται σοβαρή. no time to lose.
Εγώ προσπαθώ παντού και πάντα αλλά τα άλογα είναι λίγα και τα κιλά πολλά...
ανα εξάωρο δυο τρεις γύρες σε πλατείες θέλει ΜΙΚΕ...αν πάλι παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα, θα αυξήσουμε την δόση και θα κάνουμε το πρόγραμμα ανά τετράωρο.
περάστε να σας κόψω συνταγογράφηση, και δώστε την στο πρώτο βουλκανιζατέρ. θα χρεωθούν στο ΕΟΠΠΥ...η περίπτωση φαίνεται σοβαρή. no time to lose.
Βρε σεις, αφου το αμαξι μου κανει τα χατηρια... Ετυχε να παιξει πατηματακι και δεν το πολυσκεφτηκα... Ο προσανατολισμος μου ομως δεν ειναι οι κοντρες... Απο την στιγμη που κολλησα το μικροβιο της πλαγιολησθησης δεν νομιζω να υπαρξει γιατρεια!!!
...γι'αυτο ψηφησες "παντου και παντα"???
αυτο με την γλυστερη ασφαλτο επρεπε να ψηφησεις!!!
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
...γι'αυτο ψηφησες "παντου και παντα"???
αυτο με την γλυστερη ασφαλτο επρεπε να ψηφησεις!!!
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Μωρέ παντού και πάντα προσπαθώ, απλώς όπου η άσφαλτος δεν είναι γλυστερη γίνομαι 'το θέατρο της Δευτέρας'...
Δεν ξέρω να κάνω μπάντες με το 46αρι. Το Ε21 τις έκανε μόνο του. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Tsakirakos
21-07-12, 10:42
Με τα 115 αλογα του 46 μου μονο οπου εχει ασφαλτο σαπουνι. Με το mercedes του δινω και καταλαβαινει!
η προσπαθεια μετραει..και οχι το αποτελεσμα..
Ανα τέταρτο δυο τρια 400άρια με VAG 4 stage θέλει...αν πάλι παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα, θα μεγαλώσουμε την τουρμπίνα και θα κάνουμε το πρόγραμμα ανά πεντάλεπτο.
περάστε να σας κόψω συνταγογράφηση, και δώστε την στο πρώτο βενζινάδικο. θα χρεωθεί στο ΕΟΠΠΥ...η περίπτωση φαίνεται σοβαρή. no time to lose.
Έτσι μου φαίνεται πιο σωστό.... Μιας και που μιλάμε για critical περίπτωση...:whistle:
:thanks:
Αν πετυχει ομως ε? :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Αν πετυχει ομως ε? :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
....πετυχε:
https://2.bp.blogspot.com/-y-PtuNB8pBI/TZ1hYoOB7wI/AAAAAAAAABo/Qp-4yhdJxN8/s1600/BMW+m5+drift.JPG
https://photos.evo.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_644/car_photo_322465_25.jpg
:thumbsup:
Panos 316T
21-07-12, 18:46
Αρη με ξενο κολυβα μνημοσυνο;(μακρια απο μας)
Βαλε καμια δικια σου...
:whistle:
Αρη με ξενο κολυβα μνημοσυνο;(μακρια απο μας)
Βαλε καμια δικια σου...
:whistle:
....εχω κατεβασει ιδεα να "φωτοσοπαρω" μια δηθεν να κανω ντριφτ!!!!:thumbsup:
...μαϊμου δηλαδη!!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
...θα σας πω και το κολπο:
...οπως βλεπετε και στις φωτο απο πανω,το οχημα γερνει λιγο, λογο της φυγοκεντρου δυναμης και οι τροχοι ειναι στριμενοι στην αντιθετη κατευθυνση της στροφης,πραγμα που και στατικα μπορεις να κανεις ,"παρκαροντας" λοξα στην στροφη ενος δρομου εκτος κυκλοφοριας φυσικα,μετα μπορεις με εναν γρυλλο να σηκωσεις λιγο την πλευρα που δεν φαινεται,να κατεβεις εσυ ο ιδιος απο το οχημα και να βγαλεις μονος σου την φωτο και να συμμετεχεις και στον τρεχον διαγωνισμο φωτο " Το πενβέ του Μήνα ® 07/12 " του φορουμ!!!!
τι ειπα παλι????......ελπιζω να μην το κανει κανεις αλλος αυτο!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
πιο έυκολο είναι ρε άρη να πάς με ένα φίλο, να τον κατεβάσεις για δυο λεπτά, να ρίξεις ένα σβουρίδι για να το φωτογραφήσει, να τον πάρεις και να φύγετε.
που να βγάζεις γρύλους και ιστορίες τώρα...
very complicated and no fun at all.
πιο έυκολο είναι ρε άρη να πάς με ένα φίλο, να τον κατεβάσεις για δυο λεπτά, να ρίξεις ένα σβουρίδι για να το φωτογραφήσει, να τον πάρεις και να φύγετε.
Βρε το ξέρει και ο Άρης αυτό, πως να το κάνει να σβουρίξει είναι το θέμα!!!!!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
GiannisRob
21-07-12, 22:30
Πιο εύκολο είναι να βρεί στο google ένα λευκό Μ5 να πηγαίνει με το πλάι, και να αλλάξει την πινακίδα του στο photoshop.
Πιο εύκολο είναι να βρεί στο google ένα λευκό Μ5 να πηγαίνει με το πλάι, και να αλλάξει την πινακίδα του στο photoshop.
true...thumb
Σωστος,αλλα ειπα να μην παραβω και τους κανονες του διαγωνισμου που λεει οτι πρεπει να βγαλουμε εμεις την φωτο!!!:thumbsup:
......θα μου πεις δωστο σε κανενα ντριφτα να στο σβουριζει και τραβα εσυ τη φωτο....αλλα δεν νομιζω να θελω να το κανω αυτο!!!:original:
Βρε το ξέρει και ο Άρης αυτό, πως να το κάνει να σβουρίξει είναι το θέμα!!!!!
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Πως με καταλαβαινεις!!!:D
το μονο που βρισκω σε λευκο ειναι το "ταξι":
https://performancedrive.com.au/wp-content/uploads/2012/04/E60-BMW-M5-Ring-Taxi.jpg
true...thumb
not true!!!:thumbsup: