PDA

Επιστροφή στο Forum : Συνεργειο Οpel

Leonidas_E39
03-07-12, 11:59
Θα ήθελα την βοηθεια σας μιας και ψάχνω καποιο αξιοπιστο συνεργείο OPEL κοντα στην Λεωφορο Καβάλας γιατι την παρασκευή θα κατέβω Αθηνα (μιας και δεν ξέρω γρι απο Αθηνα) να δω μια κλούβα Vivaro που εχω βρεί και πρεπει να την τσεκαρουμε αφου προοριζεται και πολύ κοντινο μου συγγενικο προσωπο .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:thanks::thanks: :thanks::thanks:

Kostas_1
03-07-12, 12:32
Λεωνιδα ρωτα κατευθειαν τον Δημητρη Τουρμπο Νταντυ https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=44

Leonidas_E39
03-07-12, 12:41
Ευχαριστώ Κώστα

:thnx::thnx: :thnx::thnx: :thnx::thnx:

m-power_01
03-07-12, 12:46
Μίλα και με Αντώνη samaro. Νομίζω ο κουμπάρος του ασχολείται με Opel

Ptboul
03-07-12, 12:50
Μη ξεχνάτε και τον Άρη (S&N) με την βαθιά γνώση και αγάπη για τα όπελ.

Ο Μήτσος Κώστα δε νομίζω να ασχολείται με συνεργεία, πιστεύω τα κάνει όλα μόνος του.

m-power_01
03-07-12, 13:00
Ο Αρης είναι βόρεια... Δεν βολεύει !

Samaro
03-07-12, 13:12
Μίλα και με Αντώνη samaro. Νομίζω ο κουμπάρος του ασχολείται με Opel

OPEL Μπραούνος Εξουσιοδ. κάθετη μονάδα.
Λαχανα 6
Ν.Φιλαδέλφεια

(πίσω απο την παλιά ΡΕΝΩ στην Αθηνών - Λαμίας)

https://www.kbraunos.gr/

:original:

Leonidas_E39
03-07-12, 13:13
Ευχαριστώ Αντώνη.

Samaro
03-07-12, 13:15
Θα ήθελα την βοηθεια σας μιας και ψάχνω καποιο αξιοπιστο συνεργείο OPEL κοντα στην Λεωφορο Καβάλας γιατι την παρασκευή θα κατέβω Αθηνα (μιας και δεν ξέρω γρι απο Αθηνα) να δω μια κλούβα Vivaro που εχω βρεί και πρεπει να την τσεκαρουμε αφου προοριζεται και πολύ κοντινο μου συγγενικο προσωπο .

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:thanks::thanks: :thanks::thanks:

Στην Λ. Καβάλας και Κηφισού είναι και ο "ΔΡΟΜΩΝ" επίσης εξουσιοδοτημένη μονάδα ΟΠΕΛ

Leonidas_E39
14-07-12, 14:41
Να ευχαριστησω για μια ακομα φορα τον Αντωνη για την εξυπηρετηση μιας και την τεταρτη κατεβηκα τελικα αθηνα για το αυτοκινητο, το οποιο πηγε για ελεγχο στην Αντιπροσωπεια του Κου Μπραουνου . Η εξυπηρετηση του Αρχιμηχανικου του συνεργειου αψογη αφου μολις πηγα επιασε ο ηλεκτρολογος το αμαξι , το μπριζωσε εκανε τους ελεγχους του και αφου τελειωσε το τσεκαραν τα παιδια και στο μηχανικο κομματι οπου διεκριναν μια μικρη διαρροη ασημαντης σημασιας.

Για μια φορα φορα ακομα σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφερον που δειξατε . :thanks::thanks: :thanks::thanks: :thanks::thanks:

Driver M
14-07-12, 16:01
OPEL Μπραούνος Εξουσιοδ. κάθετη μονάδα.
Λαχανα 6
Ν.Φιλαδέλφεια

(πίσω απο την παλιά ΡΕΝΩ στην Αθηνών - Λαμίας)

https://www.kbraunos.gr/

Σαν συνεργείο είναι αρκετά καλό και οι μάστορες καλοί, αλλά τιμές αρκετά τσιμπημένες.

Έχω πάει 2 φορές εκεί για ετήσιο σέρβις στο agila b της μάνας μου και σαν εργασίες είναι αρκετά καλός, αλλά πλέον δεν ξαναπάω σε εξουσιοδοτημένο γενικά, αφού οι τιμές είναι πολύ υψηλές (μου ζήτησαν 11 εύρω το λίτρο για αλλαγή παραφλού, έλεος).

Ωστόσο Λεωνίδα, για το σκοπό που πας, δηλαδή για έλεγχο αυτοκινήτου, το προτείνω κι εγώ.

Leonidas_E39
14-07-12, 16:12
Δεν γνωριζω για τιμες γιατι μολις τελειωσαν το αμαξι και πηγα να πληρωσω δεν δεχτηκαν χρηματα πραγμα που μπορουσαν να κανουν μιας και γνωριζαν οτι ειμαι απο θεσσαλονικη και το να παει καποιο δικο μου αμαξι εκει για σερβις ειναι λιγο δυσκολο. Καποιοι αλλοι αν ηταν στην θεση τους θα με δαγκωναν και πιστευω ειναι πολλοι που δουλευον ετσι.

Samaro
14-07-12, 17:14
Να ευχαριστησω για μια ακομα φορα τον Αντωνη για την εξυπηρετηση μιας και την τεταρτη κατεβηκα τελικα αθηνα για το αυτοκινητο, το οποιο πηγε για ελεγχο στην Αντιπροσωπεια του Κου Μπραουνου . Η εξυπηρετηση του Αρχιμηχανικου του συνεργειου αψογη αφου μολις πηγα επιασε ο ηλεκτρολογος το αμαξι , το μπριζωσε εκανε τους ελεγχους του και αφου τελειωσε το τσεκαραν τα παιδια και στο μηχανικο κομματι οπου διεκριναν μια μικρη διαρροη ασημαντης σημασιας.

Για μια φορα φορα ακομα σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφερον που δειξατε . :thanks::thanks: :thanks::thanks: :thanks::thanks:

Νά'σαι καλά Λεωνίδα ! Χάρηκα που εξυπηρετηθηκες !