PDA

Επιστροφή στο Forum : ΜΕ ΠΟΣΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ

Panos 316T
28-06-12, 13:53
για να πιάσουμε λίγο σφυγμό να δούμε τι γίνεται...

οδηγείτε πάντα σύμφωνα με τον κοκ ;

οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 80-120 ;

οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 120-160 ;

οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 160-200 ;

οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 200 και άνω ;

οδηγείτε με μ.ω.ταχύτητα 80-200 ;

οδηγείτε με ένα αβγό ανάμεσα στη σόλα και στο πεντάλ γκαζιού ;

Προσωπικά όταν είμαι με την οικογένεια παίζω 120-160 και όταν είμαι μόνος θα φτάσω μέχρι τα 220-230 στιγμιαία και θα ξαναπέσω καθώς είμαι τουρμπιστός και δεν μπορώ να τα κρατάω αυτά τα χλμ σταθερά αλλά ούτε ήμουν και ποτέ φαν αυτών των χλμ....χεσμεντέν βλέπετε...

Στη τελευταία εξόρμηση που έκανα, οδήγησα "με αυγό" και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά πάντως για τα δεδομένα του τουτού μου.

Να θέσω επίσης και ένα υποερώτημα : από δεξιά κάνετε προσπέραση ;

υγ: αν μπορεί κάποιος μοντ να το μεταβάλει σε δημοσκόπηση θα του ήμουν υπόχρεος (και καλά...)

bill_m3
28-06-12, 14:02
υγ: αν μπορεί κάποιος μοντ να το μεταβάλει σε δημοσκόπηση θα του ήμουν υπόχρεος (και καλά...)

και καλά εεεεεεε??????
Θα δεις ...............

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

A8hnaios
28-06-12, 14:04
120-160/// τις ποιο πολλες φορες....
σε κλειστο αυτοκινητοδρομο 200σαριζουμε... :whistle:

arci
28-06-12, 14:42
120-160. Συνήθως 145-150. Βγάζεις χιλιόμετρα γρήγορα, σχετικά οικονομικα, δεν τρομαζεις επιβάτες και πάνω απολα δε κινδυνευεις να χάσεις το δίπλωμα σου..

Panos 316T
28-06-12, 14:59
και καλά εεεεεεε??????
Θα δεις ...............

:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Ευχαριστω φανταστικε ,δυνατε και καταπληκτικε μοντ! :)

Ε91
28-06-12, 15:21
Ενδιαφέρον θέμα!
Πάντως, επειδή το θέμα αναφέρεται σε μ.ω.τ. ταξιδιού, πιστεύω ότι πριν απαντήσουμε, πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι άλλο πράμα η μ.ω.τ. ενός ταξιδιού και άλλο οι ταχύτητες που βλέπουμε στο ταχύμετρο.
Μία μ.ω.τ. ταξιδιού της τάξης π.χ. των 120 km θεωρώ ότι είναι αρκετά υψηλή (μηδενίστε το OBC πριν από ένα ταξίδι και θα διαπιστώσετε ότι για να διατηρήσετε αυτή τη μ.ω.τ., πρέπει να πηγαίνετε στα ανοιχτά κομμάτια συνέχεια με τουλάχιστον 150-160 km, ώστε να ισοσκελίσετε τη μειωμένη ταχύτητα σε κομμάτια στενά ή με κίνηση).
Π.χ. για να πάω στα Τζουμέρκα (450 km) θέλω χοντρικά 5 ώρες (450 : 5 = 90 km/h μ.ω.τ.). Για να πιάσω αυτή τη (φαινομενικά χαμηλή) μ.ω.τ., κινούμαι (όσο μπορώ σταθερά) με ταχύτητες 140-180 Αθήνα-Κόρινθο, 110-140 Κόρινθο - Ρίο, 80-110 Αντίρριο-Άρτα (εντάξει, τελικιάζω, για το γαμώτο, και στο κομμάτι έξω από το Αγρίνιο :hystericalbs1:) και 30-70 στο στενό και ορεινό στροφιλίκι μέχρι το χωριό μου.
Πάντως, σε ανοιχτό δρόμο και όταν είμαι σε mood ταξιδιού, κινούμαι στην κλίμακα 120-160, με ορισμένα προς τα πάνω ξεσπάσματα, σε κομμάτια που με παίρνει και όταν έχω όρεξη, χωρίς αυτό να σημαίνει, σύμφωνα με όσα ανέφερα παραπάνω,ότι και η μ.ω.τ. είναι
Πιστεύω ότι, ανεξαρτήτως του αν πηγαίνεις αργά ή γρήγορα, το παν σε ένα ταξίδι είναι να κρατάς έναν σταθερό ρυθμό, ώστε να μην κουράζεις αυτοκίνητο και επιβάτες.
Μόνο έτσι επιτυγχάνεις ικανοποιητικές μ.ω.τ. και καταπίνεις χιλιόμετρα σχετικά γρήγορα.
Επίσης στο ταξίδι μου τη σπάνε οι στάσεις. Προτιμώ ένα ταξίδι express, παρά στάσεις κάθε τρεις και λίγο.

Stamatis
28-06-12, 15:30
120-160 στην Εθνική οδό.
Ταξιδεύω βράδυ, αποκλειστικά, (φεύγω δηλαδή κατα τις 10+ και έχω φτάσει στους προορισμούς μου σε περίπου 3 ώρες - εκεί που πάω τέλος πάντων-)

nik200
28-06-12, 15:36
η απαντηση παω "μαλλια" μετραει????:th_Laie_67-1::whistle::shok:

pilot
28-06-12, 15:46
Ενδιαφέρον θέμα!
Πάντως, επειδή το θέμα αναφέρεται σε μ.ω.τ. ταξιδιού, πιστεύω ότι πριν απαντήσουμε, πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι άλλο πράμα η μ.ω.τ. ενός ταξιδιού και άλλο οι ταχύτητες που βλέπουμε στο ταχύμετρο.
Μία μ.ω.τ. ταξιδιού της τάξης π.χ. των 120 km θεωρώ ότι είναι αρκετά υψηλή (μηδενίστε το OBC πριν από ένα ταξίδι και θα διαπιστώσετε ότι για να διατηρήσετε αυτή τη μ.ω.τ., πρέπει να πηγαίνετε στα ανοιχτά κομμάτια συνέχεια με τουλάχιστον 150-160 km, ώστε να ισοσκελίσετε τη μειωμένη ταχύτητα σε κομμάτια στενά ή με κίνηση).
Π.χ. για να πάω στα Τζουμέρκα (450 km) θέλω χοντρικά 5 ώρες (450 : 5 = 90 km/h μ.ω.τ.). Για να πιάσω αυτή τη (φαινομενικά χαμηλή) μ.ω.τ., κινούμαι (όσο μπορώ σταθερά) με ταχύτητες 140-180 Αθήνα-Κόρινθο, 110-140 Κόρινθο - Ρίο, 80-110 Αντίρριο-Άρτα (εντάξει, τελικιάζω, για το γαμώτο, και στο κομμάτι έξω από το Αγρίνιο :hystericalbs1:) και 30-70 στο στενό και ορεινό στροφιλίκι μέχρι το χωριό μου.
Πάντως, σε ανοιχτό δρόμο και όταν είμαι σε mood ταξιδιού, κινούμαι στην κλίμακα 120-160, με ορισμένα προς τα πάνω ξεσπάσματα, σε κομμάτια που με παίρνει και όταν έχω όρεξη, χωρίς αυτό να σημαίνει, σύμφωνα με όσα ανέφερα παραπάνω,ότι και η μ.ω.τ. είναι
Πιστεύω ότι, ανεξαρτήτως του αν πηγαίνεις αργά ή γρήγορα, το παν σε ένα ταξίδι είναι να κρατάς έναν σταθερό ρυθμό, ώστε να μην κουράζεις αυτοκίνητο και επιβάτες.
Μόνο έτσι επιτυγχάνεις ικανοποιητικές μ.ω.τ. και καταπίνεις χιλιόμετρα σχετικά γρήγορα.
Επίσης στο ταξίδι μου τη σπάνε οι στάσεις. Προτιμώ ένα ταξίδι express, παρά στάσεις κάθε τρεις και λίγο.

πολύ σωστά.

pilot
28-06-12, 15:49
120-160 στην Εθνική οδό.
Ταξιδεύω βράδυ, αποκλειστικά, (φεύγω δηλαδή κατα τις 10+ και έχω φτάσει στους προορισμούς μου σε περίπου 3 ώρες - εκεί που πάω τέλος πάντων-)

το καλύτερο! έτσι κατέβαινα Αθήνα, μιτρίο στο autopilot με 120 και Καρράς Ολα μου τα χρόνια live να παίζει! :pimp:

manos///3
28-06-12, 16:01
Κανω Αθηνα - Σερρες σε 6,5 ωρες :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

sofos 2.8i
28-06-12, 16:23
Ανηκω κι εγω στην κλιμακα 120-160 τωρα,παλια ημουν δαγκωτη ταυτοτητα και απορω ακομα πως τα εκανα!!!Ποτε ομως προσπεραση απο δεξια,εκνευριζομαι παααααρα πολυ οταν βλεπω και τα κανουν βλαμενοι οδηγοι γιατι μονο ηλιθιοι μπορει να ειναι λιαν επιοικως.

Z-man
28-06-12, 17:07
Οταν ο δρομος με αφηνει του ριχνω στα αυτια...Οταν ομως ειμαι σε κατοικημενες περιοχες τοτε προσπαθω να το μαζευω στα ορια του κωδικα...Αλλωστε στην χωρα μας οι δρομοι δεν ειναι για πολλα πολα...

Nino
28-06-12, 17:46
Πανο εγω ψηφισα 120 -160 αλλα αυτο δεν αντιπροσωπευει μεση ωριαια ταχυτητα γιατι για να βγαλεις μεση ωριαια 160 χιλ πρεπει να γινεις πυραυλος. Με αυτη την ταχυτητα σε δυο ωρες εισαι Λαρισα, μη τρελλαθουμε τωρα.
Στην Εθνιοκη προσωπικα συνηθως θα ταξιδεψω σε αυτο το διαστημα (120-160) καμια φορα ισως και λιγο παραπανω αν και πλεον με την τιμη της βενζινης ,ή το ενδεχομενο μιας καταγραφης απο ρανταρ, θα γινει πολυ σπανια.
Η δε μεση ωριαια που βγαζει αυτο το ευρος δεν ξεπερνα τα 110 -115 χιλιομετρα.

mark e92
28-06-12, 17:46
Κανω Αθηνα - Σερρες σε 6,5 ωρες :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ!!! Με τα Στρουμφακια πως τα πας?????

bmw316turbo
28-06-12, 17:47
Αθηνα-Γιαννιτσα, παλια ,πολυ πολυ παλια οταν ειχα πολλα μαλλια 3.5 ωρες .....τωρα αργα και σταθερα 7.5 ωρες χωρις ιχνος τριχας πια...Μονο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και 90 στο κοντερ!

Nino
28-06-12, 17:52
πολυ πολυ παλια περναγες εξω απο θεσσαλονικη για τα Γιαννιτσα? ή απο αλλο δρομο?

Akis 330Ci
28-06-12, 17:54
Στην Κορινθου-Πατρων που την χρησιμοποιω πολυ συχνα για να παω στο χωριο στο Μεσολογγι, πηγαινω με 120 με επιφυλαξη, εχοντας βεβαια αναψει κερι-καντηλι πριν ξεκινησω, και εχοντας εξομολογηθει την προηγουμενη μερα.
Τωρα βεβαια εχω μαθει και πηγαινω απο ''πανω'' (Θηβα-Λειβαδεια-Ναυπακτο) μπας και ξεγελασω τον χαρο που παραμονευει σαυτη τη διαδρομη :warriorsmiley:...

Stradale
28-06-12, 18:19
Όταν κάνεις σοβαρά ταξίδια,πάνω από 140 δεν μπορείς να πας συνεχόμενα.Κουράζεσαι και εσύ και το αμάξι πάντως.

Vassilis ///M
28-06-12, 18:25
Αθήνα - Γιάννενα 3,5 ώρες ξεκινώντας στις 6 ξημερώματα χωρίς κίνηση....

:thanks:

Panos 316T
28-06-12, 18:59
Αθηνα-Γιαννιτσα, παλια ,πολυ πολυ παλια οταν ειχα πολλα μαλλια 3.5 ωρες .....τωρα αργα και σταθερα 7.5 ωρες χωρις ιχνος τριχας πια...Μονο ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και 90 στο κοντερ!

Καραφλο μου αγορι επρεπε να ψηφισεις αυτο με το αυγο αχαχαχα

φανταζομαι οτι η μονη προσπεραση που κανεις απο δεξια ειναι τα διοδια αχαχαχα

Αληθεια, δεν κανετε ποτε σας προσπεραση απο δεξια;
αν πεσετε σε καναν κοιμηση τι κανετε; καροτσακι;

VanVIC
28-06-12, 19:23
Εδώ και μερικά χρόνια, τα ταξίδια στην Ε.Ο. γίνονται με το cruise control στα 130.
Τώρα τελευταία δοκιμάζω και τα νεύρα μου, σετάροντάς το στα 110 για δώ και πόσο μπορεί να κατέβει η κατανάλωση.
Παλιά ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα, μια πρόχειρη προσέγγιση θα ήταν να πώ οτι οι απόλυτοι αριθμοί παραμένουν οι ίδιοι αλλά τότε ήταν σε αμερικάνικη μονάδα μέτρησης...

Tsakirakos
28-06-12, 19:24
Συνηθως γυρω στα 130-140. Αλλα αν βαριεμαι ή βιαζομαι χτυπαω διακοσαρες.

stef
28-06-12, 19:28
Ποτε ομως προσπεραση απο δεξια,εκνευριζομαι παααααρα πολυ οταν βλεπω και τα κανουν βλαμενοι οδηγοι γιατι μονο ηλιθιοι μπορει να ειναι λιαν επιοικως.

Και πόση ώρα αντέχεις στην αριστερή με άλλον μπροστά σου να πηγαίνει με 80 για να μην πω 60...?

chief
28-06-12, 20:51
Εγω και η Γιωργαρα μεταξυ 295 και 306 χιλιομετρα κοντερ στα ταξιδια μας.

pilot
28-06-12, 20:52
308 πιάνει η Γιωργάρα..μη του κόβεις 2 χλμ/ώρα βρε! :th_Laie_67-1:

Skyline_IS
28-06-12, 21:05
100-120..Απο τα 140 και μετα δεν ειναι ιδιαιτερα σταθερο..Στα δε 200 που το πατησα 1 φορα ηταν ετοιμο να απογειωθει :original:

bmw316turbo
28-06-12, 21:15
πολυ πολυ παλια περναγες εξω απο θεσσαλονικη για τα Γιαννιτσα? ή απο αλλο δρομο?

Η καριερα μου ξεκινησε το 2000 οταν και γνωρισα τη μελουσα Γυναικα μου, ο δρομος ηταν κοφτος προς βεροια μεσω αλεξανδριας ή απο την παλια εθνικη απο αιγινιο στην κατερινη εκει με το περιβοητο αεροπλανο στη ταρατζα για καφετερια..

Nick bmwlover
28-06-12, 21:15
Oταν πρωτοπηρα τον ασσο του επινα το αιμα,1 ντεποζιτο Αθηνα-Τρικαλα...
Εδω κ ενα χρονο εχω ηρεμησει παρα πολυ κ πηγαινω 80-120 στα ταξιδια,με εξαιρεση πολυ προσφατο ταξιδι οπου βαρεθηκα κ τα ειδα ολα στο κοντερ.:shok:
Αλλα γενικα εχω ηρεμησει πολυ,80-120 κ καταναλωση απο 7,2 μεχρι 8,5...

PANOS-E60
28-06-12, 21:16
δύσκολα βρίσκεις "ταξιδιώτη" να συγκρίνεται με το Ε60. Στα 140 - 160 σε πιάνει υπνος ... τόσο ακλόνητο δείχνει. Μόλις αφαιρεθεί λίγο τ αφεντικό, ζωντανεύω λίγο μέχρι 180 -190, ίδια αίσθηση. Από εκεί και πάνω βάζω και το δεύτερο χέρι στο τιμόνι. Πρεπει να μπει το 3λιτρο !

Nick bmwlover
28-06-12, 21:18
δύσκολα βρίσκεις "ταξιδιώτη" να συγκρίνεται με το Ε60. Στα 140 - 160 σε πιάνει υπνος ... τόσο ακλόνητο δείχνει. Μόλις αφαιρεθεί λίγο τ αφεντικό, ζωντανεύω λίγο μέχρι 180 -190, ίδια αίσθηση. Από εκεί και πάνω βάζω και το δεύτερο χέρι στο τιμόνι. Πρεπει να μπει το 3λιτρο !

Θες να βαζεις πιο νωρις κ τα 2 χερια στο τιμονι???:whistle::hystericalbs1:

pilot
28-06-12, 21:19
Η καριερα μου ξεκινησε το 2000 οταν και γνωρισα τη μελουσα Γυναικα μου, ο δρομος ηταν κοφτος προς βεροια μεσω αλεξανδριας ή απο την παλια εθνικη απο αιγινιο στην κατερινη εκει με το περιβοητο αεροπλανο στη ταρατζα για καφετερια..

τι μου θύμησες τώρα! το παλιό DC-3 ε? η γιαγιά μου είναι απο τον Μακρυγιαλο και μικρός(όταν δεν υπήρχε η νέα εθνική) δεν έβλεπα την ώρα να πάμε για να το δω! Μου φαινόταν πολύ επιβλητικό και απόκοσμο!

z3 2.2
28-06-12, 21:29
Με το Zed,καλοκαιρι-βραδυ-ταξιδι-ανοιχτο,η ταχυτητα ηταν 130-150.
Το χειμωνα μια απο τα ιδια αλλα κλειστο :(
Τωρα με το Αstra και την Ευφροσυνη μου μεσα οι ταχυτητες ειναι μεχρι 140.

Βεβαια παντα προσπαθω να ακουμπω την βελονα του ταχυμετρου σε μονους αριθμους,130,150,170 κλπ.
Πρωτον γιατι δεν μου αρεσει η βελονα να κρυβει τα νουμερα (ναι το ξερω ειμαι καμμενος)
Και δευτερον ολοι ταξιδευουν με ζυγους αριθμους 140,160 κλπ οποτε ειναι σα να πηγαινουμε τρενακι.
Οποτε λιγο πιο γρηγορα η λιγο πιο αργα απο τους υπολοιπους εχεις διαφορετικο ρυθμο και δεν πολυ-μπλεκεις ;)

Stunt Mike
28-06-12, 21:55
Μεχρι πριν 4-5 χρονια,οι ταχυτητες ταξιδιου μου ηταν μονιμα ανω των 180km,εκοβα μονο λογω κινουμενων και μη εμποδιων και ξανα...ταπα!Σχεδον παντα βραδυ,ενδεικτικα ανεβαινα πχ για Βουλγαρια μια φορα και τα τελευταια χλμ μεχρι την εξοδο στους Ευζωνους πηγαινα σταθερα 240km για αρκετη ωρα!!Ακομη και με το πουντοτζιτο που ειχα,επαιζα συχνα σε τεμπο 190-210χλμ ακομη και σε μεγαλες αποστασεις σερι!!Σε γενικες γραμμες,ομως προσπαθω να μην ταλαιπωρω τον συνεπιβατη με αποτομες κινησεις...
Πλεον ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει...με την οικογενεια μεσα,κινουμαι συνηθως 140-160,ενω αν υπαρχει πυκνη ροη,προτιμω να παραμενω στα ιδια επιπεδα με τους υπολοιπους.Πλεον δε,θα κουβαλαω κι ενα τροχοσπιτο οποτε εκει τα 90χλμ ειναι η μεγιστη ταχυτητα ταξιδιου :( .....
Οσον αφορα το προσπερασμα απο δεξια,αν δω οτι μετα απο 2-3 φορες αναμμα φωτων,ο μπροστα κοιμαται ακομη,την κανω απο δεξια.....Παραμενοντας πισω απο ενα κινουμενο εμποδιο,περαν της τσαντιλας σου,αυξανεις και τις πιθανοτητες ατυχηματος.....

z3 2.2
28-06-12, 22:08
.Πλεον δε,θα κουβαλαω κι ενα τροχοσπιτο οποτε εκει τα 90χλμ ειναι η μεγιστη ταχυτητα ταξιδιου :( .....

χαλαρωσε και θα δεις οτι θα γουσταρεις στο τελος!
ειναι αλλη φασηthumb

Bassakos
28-06-12, 23:01
αν εχω κοσμο στο αμαξι δεν τρεχω ,τα 120κμ ειναι το μεγιστο, προτιμω χαλαρη κουβεντουλα με τους επιβατες με μουσικη , παρα να ειμαι με 140-150 και να ειναι ολοι αγχωμενοι (μικροι και μεγαλοι)

οταν ειμαι μονος στο αμαξι παιζω στα 150-160 μονιμα ,
υπαρχουν και φορες που πηγαινω με την ταυτοτητα στο στομα
αλλα λογο τιμης βενιζνης πλεον, δεν το κανω συχνα

στο παλιο μου αμαξι που ειχε trip computer διαδρομη Κερατσινι-Αιγιο (Λαμπιρι συγκεκριμενα )απο πορτα σε πορτα ειχα γραψει μεση 187κμ , ολα αυτα ξημερωματα κυριακης Πασχα αρκετα χρονια πισω , με πραγματικα ΑΔΕΙΟ δρομο αλλα και οδηγηση διχως αυριο για το συγκεκριμενο αμαξι (Golf MK2 )

S8N
28-06-12, 23:59

Μέχρι χθες πήγαινες σα να οδηγουσες αρχαιολογικής σημασίας υπερφορτωμενο λεωφορείο σε ορεινό δρόμο του Νεπάλ. Σήμερα μας λες για τριλιτρα μοτερ και 200αρισματα με το ένα χέρι στο τιμόνι. Η εφαγα πολύ καρπούζι, ή εχω ξυπνήσει σε ενα παράλληλο συμπαν.

E60_Arkadia
29-06-12, 00:06

Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ο Πανος.Εγω το Ε60αρι το εχω αποκλειστικα για ταξιδια και μου αρεσει η οδηγηση τη νυχτα,κινουμαι με 180-220 (σε εθνικο δρομο) στο μεγαλυτερο μερος οχι γτ θελω να το παιζω γρηγορος,απλα γτ το αμαξι σε λιγοτερα χλμ σε κοιμηζει-κουραζει μιας και φαινεται σταματημενο.Τα καλυτερα ταξιδια τα εχω κανει οταν το βγαζω Ιταλια,απο Ανκονα η Μπαρι για Ρωμη μια απολαυση,φταγμενοι δρομοι για τετοια αυτοκινητα.

Z4 DCT
29-06-12, 07:24
Με την οικογενεια μεσα στο αμαξι ....μαξιμουμ 140....

Μόνος.......αυτή την διαδρομή ( https://goo.gl/maps/hT5b ) την κάνω σε 2ωρες (χαλαρα).......με κατι αλλα παλιόπαιδα μαζί μάλλον κανα 15' λιγοτερο:original:

Εν ολιγης.....οταν βγω μόνος βόλτα η ταξίδι στην εθνική, το κάνω πάντα πολυ πρωί ωστε να μην έχει κίνηση.....οπότε.....ειμαι πάντα σχεδόν τάπα....

Οταν εχω μέσα την οικογένεια.....ειμαι παππούς με μυωπία και zastava 128 thumb

strof
29-06-12, 07:34
Με την οικογενεια και το ιχ μου συνηθως 140-150. Με την δουλεια ομως συνηθως αναγκαζομαι σε ταχυτητες υψηλες με τον μεσο ορο να ειναι καπου στα 200. πχ Λαρισα-Αθηνα 1 ωρα και 45 λεπτα.

aristent
29-06-12, 07:54
Με την οικογενεια και το ιχ μου συνηθως 140-150. Με την δουλεια ομως συνηθως αναγκαζομαι σε ταχυτητες υψηλες με τον μεσο ορο να ειναι καπου στα 200. πχ Λαρισα-Αθηνα 1 ωρα και 45 λεπτα.

αυτο γινεται μονο με Χαγιαμπουσα η με 850csi!!!:thumbsup:

YΣ....και φυσικα με το ενα ποδι στο κρατητηριο!!!:D

strof
29-06-12, 08:08
Γινεται και με οπελ αστρα 1,6Τ Αρη!
Υ.Γ. Εννοειται πως στα διοδια δεν υπαρχει καθυστερηση, αν δεν προλαβουν να σηκωσουν την μπαρα την βρισκουν στα επομενα!

nik200
29-06-12, 08:40
η εθνικη ειναι καθαρα θεμα αμαξιου...και οχι τοσο οδηγου κατα την γνωμη μου..
πχ..οταν ειχα το audi a3..το συνηθες ηταν 160-180 (πολυ πριν γεμισει ο τοπος καμερες)...και μεχρι 220..οπου εκει το αμαξι αρχιζε να γινεται λιγο ασταθες..και εχανε την πλακα του το πραγμα..να σημειωθει βεβαια οτι το αμαξι το ειχα καποια χρονια και περα απο το γεγονος οτι το ηξερα ηταν και καλοστημενο (απο εμενα..)

με το golf 3 παλι που ειχα καποτε..αυτα τα χιλιομετρα ηταν διαστημικα...καθως ηταν 60 αλογα το ταλαιπωρο...και παλι τα 160 τα διατηρουσε με σχετικη ευκολια...αλλα δεν ηταν και για πολυ παραπανω....ιδιως στις στροφες...καθως φοραγε κατι βουλγαρικα bilstein μαυρα...

τωρα με το m3..που ακομα το μαθαινω σημειωτεον..πανω κατω το παω οπως το α3..δηλαδη 180 σταθερα..που το αμαξι παει αζοριστα και δεν σε κουραζει κιολας..αν και με τοσες καμερες πλεον δεν ξερεις που να πρωτο αφησεις και που να πατησεις..εχει χασει και λιγο την πλακα του..το πραγμα..

υγ..καποια μερα θα μου την βιδωσει και θα τρεχω χωρις πινακιδες....γιατι εχει καταντησει λιγο κουραστικο...

PANOS-E60
29-06-12, 08:43
Μέχρι χθες πήγαινες σα να οδηγουσες αρχαιολογικής σημασίας υπερφορτωμενο λεωφορείο σε ορεινό δρόμο του Νεπάλ. Σήμερα μας λες για τριλιτρα μοτερ και 200αρισματα με το ένα χέρι στο τιμόνι. Η εφαγα πολύ καρπούζι, ή εχω ξυπνήσει σε ενα παράλληλο συμπαν.

δεν μας είπες τα δικά σου κατορθώματα κολλητέ. Αναλυτικά αν θες στις εξής περιπτώσεις :

- οταν δουλεύουν όλοι οι πολ/στες και όταν ο ένας απεργεί

- όταν τα όλα τα μπεκ ψεκάζουν και όταν δεν ...

- όταν ο πόλος είναι στη θέση του και όταν δεν ...

άστο, δεν επιμένω, μέχρι 120 πας, από κεί και πάνω η καμπίνα σου είναι σε κατάσταση συναυλίας heavy metal. :original:

Ptboul
29-06-12, 08:46
Όταν ήμανε εργέΝης έκανα 40.000 Km/τον χρόνο αλλά δεν είχα αμάξι
Παντρεμένος έχω αμάξι αλλά κάνω 10.000km/χρόνο

Το καρμπόΝι δίνει εργοστασιακή τελική 225 αλλά όταν πιάνω τον νέο δρόμο Τρίπολη - Παραδείσια, στην κατηφόρα έχω πιάσει και 240 κοντερίσια.

Με τον μπέμπη μέσα πάω 140-160 (σερί για 2 - 2.30 ώρες)

Μόνος πάω 140 - όσο με παίρνει.

Αλλά και το 34 άρι όταν είχα με την τουρμπίνα πάλι πήγαινα 140 -180 σερί.

Δεν παθαίνουν τίποτα τα αμάξια και εννοείτε ότι σε ΕΟ με 3 λωρίδες κυκλοφορίας προσπερνώ από δεξιά (άμα χρειαστεί) όπως και προβλέπεται από τον κοκ.

Διπλή λωρίδα το αποφεύγω και αν το κάνω είμαι μόνος - αλλιώς πάω καρότσι (ειδικά στον κωλόδρομο Παραδείσια - Αλλαγή)

Όνειρο μου, να τουρμπίσω το παπί να φάει ξύλο ο ματρακάς του χαντέ

https://i.imgur.com/YqaEx.gif

strof
29-06-12, 08:55
... και εννοείτε ότι σε ΕΟ με 3 λωρίδες κυκλοφορίας προσπερνώ από δεξιά (άμα χρειαστεί) όπως και προβλέπεται από τον κοκ...

:no: Δεν επιτρεπεται παρα μονο σε συνθηκες κυκλοφοριακης συμφωρησης. Σταματα-ξεκινα δηλαδη.

Ptboul
29-06-12, 08:59
:no: Δεν επιτρεπεται παρα μονο σε συνθηκες κυκλοφοριακης συμφωρησης. Σταματα-ξεκινα δηλαδη.

5η κουκίδα https://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/28600.asp

Stradale
29-06-12, 09:50
Εγώ τελευταία που πάω με το υγραέριο τα μόνα αυτοκίνητα που πάνε πιο γρήγορα από εμένα ή τουλάχιστον στα ίδια είναι άλλα αυτοκίνητα με υγραέριο....Τουλάχιστον για την διαδρομή Ιωάννινα-Θεσσαλονίκη. Τώρα εξωτερικό που κινούμε κατα κύριο λόγο κυρίως με όρια ταχύτητας γιατί η αστυνομία καραδοκεί...

fast-enough
29-06-12, 10:03
Κάποτε σαν παιδί και εγώ, πήγαινα όσο το δυνατόν γρηγορότερα...
Αθήνα Γιάννενα 3,5 ώρες, Αθήνα-Κρανίδι 1,5 ώρα ([/URL][url]https://goo.gl/maps/YnSy (https://goo.gl/maps/YnSy)), κλήσεις και δικαστήρια για ταχύτητα Ε36 328 γαρ...
Τώρα πια, Εθνική μέχρι το πολύ 160 στιγμιαία, αλλά κυρίως κοντά στα 130 χλμ.
Επειδή πλέον ταξιδεύουμε οικογενειακά, προτεραιότητα έχει η ασφάλεια όλων αλλά και η οικονομία. Οι μέσοι χρόνοι και οι μέσες ωριαίες ταχύτητες έχουν πέσει κατά πολύ, ενώ το αυγό είναι πλέον κολλημένο στο πεντάλ του γκαζιού για λόγους οικονομίας.
Οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο και εμείς. (Άσχετα αν η επιθυμία για καφρίλες παραμένει).
Το μόνο που κάνω πια είναι κανα "παντιλίκι" με χαμηλές ταχύτητες όταν είμαι μόνος...
Καλύτερα όμως να μεγαλώνουν τα παιδιά μου και με τον μπαμπά παρόντα...
Σημείωση: μήπως το poll θα έπρεπε να είναι πολλαπλής επιλογής; Π.χ. και αυγό στο πόδι και μ.ω.τ. ΧΧ χλμ.

Panos 316T
29-06-12, 10:05
και μια φώτο όσον αφορά διαφορά κατανάλωσης στην ίδια διαδρομή 472χλμ όπου με επιθετική οδήγηση καίω ένα ντεπόζιτο 55λ + 10λ συμπλήρωμα.

Στη φώτο κοιτάχτε το δείκτη έπειτα από πολύ ήπια οδήγηση,μέρα με τη νύχτα θα έλεγα.
Το μόνο μειονέκτημα λίγο η βαρεμάρα και περίπου μισή ώρα παραπάνω.

nik200
29-06-12, 10:10
και μια φώτο όσον αφορά διαφορά κατανάλωσης στην ίδια διαδρομή 472χλμ όπου με επιθετική οδήγηση καίω ένα ντεπόζιτο 55λ + 10λ συμπλήρωμα.

Στη φώτο κοιτάχτε το δείκτη έπειτα από πολύ ήπια οδήγηση,μέρα με τη νύχτα θα έλεγα.
Το μόνο μειονέκτημα λίγο η βαρεμάρα και περίπου μισή ώρα παραπάνω.

ελα ρε θηριο...το γυρισες υγραεριο????:thumbsup:

Panos 316T
29-06-12, 10:15
ελα ρε θηριο...το γυρισες υγραεριο????:thumbsup:

ναι....όπως εσύ που ψήφισες ότι οδηγάς σύμφωνα με τον κοκ :hystericalbs1:

nik200
29-06-12, 10:18
ναι....όπως εσύ που ψήφισες ότι οδηγάς σύμφωνα με τον κοκ :hystericalbs1:

λεμε και καμια φαβα να περνα η ωρα...

manos///3
29-06-12, 10:37
ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ!!! Με τα Στρουμφακια πως τα πας?????

Τι εννοεις? Αν με γραφουν για χαμηλο οριο?

S8N
29-06-12, 12:21
δεν μας είπες τα δικά σου κατορθώματα κολλητέ.

Λίγο off-topic, αφού μιλάμε για μέσες ωριαίες κι όχι για τελικές, αλλά ορίστε μερικά από τα κατορθώματα:

Με το GTI: (φωτό από άθλιο κινητό το 2006. Το κοντέρ γράφει μέχρι 300, εδώ η βελόνα είναι λίγο πριν το 270 και το μοτέρ λίγο πριν την εξαϋλωση)...

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/backtothefuture-2.jpg

Οδηγώντας τον σκαραβαίο του αδερφού μου: (όταν ήμουν ανύπαντρος και είχα ακόμα cojones)...

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/996C4.jpg

Με το θρυλικό ΤΤ:

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/DSC00076.jpg

Θα μου πεις, εδώ δουλεύεις ρελαντί. Έτσι νομίζεις. Είναι τραβηγμένη μετά από ταξίδι Φοινικούντα-Αθήνα σε 2 ώρες και κάτι. Πέρα από ένα ρεζερβουάρ μαζί με τις αναθυμιάσεις, σε εκείνο το ταξίδι αποτελειώσα και τη 2η τουρμπίνα:

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/105-0573_IMG.jpg

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/105-0569_IMG.jpg

Παρατήρησε την κολλημένη φτερωτή και κάποια κομμάτια που λείπουν. Εκείνα τα πτερύγια δε βρέθηκαν ποτέ.

Θες κι από το Ε60?

PANOS-E60
29-06-12, 12:44
δώσε, δώσε ! :th_Laie_67-1:

βάλε φωτο και τις ωτοασπίδες που φοράς όταν τελικιάζεις :thumbsup:

Stradale
29-06-12, 13:06
Πολλοί πρώην vag παρατηρώ,ελπίζω να μην το γυρίσετε πάλι :D

Stunt Mike
29-06-12, 14:11
Γινεται και με οπελ αστρα 1,6Τ Αρη!
Υ.Γ. Εννοειται πως στα διοδια δεν υπαρχει καθυστερηση, αν δεν προλαβουν να σηκωσουν την μπαρα την βρισκουν στα επομενα!

Με καθε συμπαθεια προς τα λεγομενα σου φιλε μου αλλα δεν γινεται με αστρα 1.6Τ να κανεις 1h και 45min Αθηνα-Λαρισα....Και θα στο εξηγησω πρακτικα το θεμα:Αν παρουμε σημειο εκκινησης τη Βαρυμπομπη,η Λαμια απεχει ακριβως 200km,τα οποια πηγαινοντας συνεχως 200-230 θα τα διανυσεις στην καλυτερη σε 1h και 10-15min....Αν εχεις ακομη διπλωμαthumb σου μενουν αλλα 148km...Για να τα κανεις σε 30-35min θα πρεπει να πηγαινεις με μεση ωριαια απο 233.84(τελικη του Αστρα στην κατηφορα) εως 296km!!!Καταλαβαινεις οτι δεν παιζει με την καμια αυτο το νουμερο.....Κι επειδη εχω κανει πολλες φορες την ιδια προσπαθεια με διαφορα αμαξια,το καλυτερο μου,λογω εξαιρετικης βιασυνης και με ταχυμετρο μονιμα κοντα σε τελικες με το 328(παρομοιες επιδοσεις με το αστρακι) ηταν 2h:15min(ητοι 159km μεση ωριαια)......
Το οτι πηγαινεις μονιμα πανω απο 200 δεν σημαινει οτι αυτη θα'ναι και η μεση ωριαια σου,εκτος αν σταματας το χρονομετρο καθε φορα που σταματας σε διοδια και επιταχυνεις παλι μεχρι τα 200++....Ακομη κι οταν θα κοψεις καποιες μικρες στιγμες στα 140-170-180 λογω εμποδιου,στροφης,η μεση ωριαια σου πεφτει αρκετα....
Υ.γ Μην αρχισετε τωρα οι υπολοιποι,να λετε οτι με την Porsche,Lamborghini,Ferrari και λοιπους πυραυλους σας το'χετε κανει,δεν μας ενδιαφερει αλλα ουτε και παιζει ρολο.....Δεν ειπα οτι ειναι γενικως αδυνατο το 1h:45min Αθηνα-Λαρισα,αλλα οτι με βαση τις συγκεκριμενες συνθηκες(αυτοκινητο 200ιππων) ειναι αδοκιμο.....

konstantinaM3
29-06-12, 14:49
γενικος οταν ταξιδευω παω περιπου απο 120 μεχρι 160 αλλα οταν βρω καταλληλο μερος χωρις κινηση ( κ μενα μαρεσει να ταξιδευω βραδυ) το παταω λιγουλακι.....(οσο παει):P :):) το 120 με το 160 περιπου ειναι το επιτρεπτο οριο για να μην καιει τον αγλεουρα...εχεχεχεχεχε :)

bill_m3
29-06-12, 14:55
Μία από τα ίδια και εγώ, ταχύτητα στα 120 και λίγο παραπάνω αν χρειάζεται....

Παλιότερα που δεν σκεφτόμασταν την βενζίνη, σταθερά στα 150-160 και τελικές όποτε έβρισκα ευκαιρία :whistle: :whistle: :whistle:

120-160 στην Εθνική οδό.

Παλιότερα όλα τα ταξίδια μου έτσι ήταν, αποκλειστικά βράδυ, τώρα δεν ξέρω γιατί (μπορεί τα παιδιά, μπορεί τα γεράματα...) αλλά με κουράζει υπερβολικά η βραδινή οδήγηση λόγω του ότι είμαι συνέχεια στην τσίτα!!!

pilot
29-06-12, 15:54
Με καθε συμπαθεια προς τα λεγομενα σου φιλε μου αλλα δεν γινεται με αστρα 1.6Τ να κανεις 1h και 45min Αθηνα-Λαρισα....Και θα στο εξηγησω πρακτικα το θεμα:Αν παρουμε σημειο εκκινησης τη Βαρυμπομπη,η Λαμια απεχει ακριβως 200km,τα οποια πηγαινοντας συνεχως 200-230 θα τα διανυσεις στην καλυτερη σε 1h και 10-15min....Αν εχεις ακομη διπλωμαthumb σου μενουν αλλα 148km...Για να τα κανεις σε 30-35min θα πρεπει να πηγαινεις με μεση ωριαια απο 233.84(τελικη του Αστρα στην κατηφορα) εως 296km!!!Καταλαβαινεις οτι δεν παιζει με την καμια αυτο το νουμερο.....Κι επειδη εχω κανει πολλες φορες την ιδια προσπαθεια με διαφορα αμαξια,το καλυτερο μου,λογω εξαιρετικης βιασυνης και με ταχυμετρο μονιμα κοντα σε τελικες με το 328(παρομοιες επιδοσεις με το αστρακι) ηταν 2h:15min(ητοι 159km μεση ωριαια)......
Το οτι πηγαινεις μονιμα πανω απο 200 δεν σημαινει οτι αυτη θα'ναι και η μεση ωριαια σου,εκτος αν σταματας το χρονομετρο καθε φορα που σταματας σε διοδια και επιταχυνεις παλι μεχρι τα 200++....Ακομη κι οταν θα κοψεις καποιες μικρες στιγμες στα 140-170-180 λογω εμποδιου,στροφης,η μεση ωριαια σου πεφτει αρκετα....
Υ.γ Μην αρχισετε τωρα οι υπολοιποι,να λετε οτι με την Porsche,Lamborghini,Ferrari και λοιπους πυραυλους σας το'χετε κανει,δεν μας ενδιαφερει αλλα ουτε και παιζει ρολο.....Δεν ειπα οτι ειναι γενικως αδυνατο το 1h:45min Αθηνα-Λαρισα,αλλα οτι με βαση τις συγκεκριμενες συνθηκες(αυτοκινητο 200ιππων) ειναι αδοκιμο.....

Θα συμφωνήσω..το περασμένο καλοκαίρι είχα κατέβει για εκπαίδευση και είμουν με την μηχανή, στον γυρισμό πήγαινα τάπα και έκανα 2 ώρες και 50 λεπτά απο το Κορωπί έως τον Βαρδάρη. Πήγαινα όσο γρήγορα επέτρεπαν οι συνθήκες, στην εθνική δεν έπεφτα κάτω από τα 230 και συχνά πυκνά άνοιγα μέχρι 300.. σταμάτησα 2 φορές για φουλάρισμα και καμία σε διόδια.. φυσικά δεν είχα πινακίδα..

Nino
29-06-12, 16:02
.......:original:

https://www.bmwfans.gr/forum/showpost.php?p=87359&postcount=313

alexk
29-06-12, 16:09
Όταν κάνεις σοβαρά ταξίδια,πάνω από 140 δεν μπορείς να πας συνεχόμενα.Κουράζεσαι και εσύ και το αμάξι πάντως.

Τι εννοείς σοβαρά ? Για πόσα χλμ. μιλάμε ?

pilot
29-06-12, 16:13
α ναι καλά...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

ααα και κάτι που δεν ανέφερα...ο Γιώργαρος δήλωσε.. μάλλον του ξέφυγε καταλάθος δηλαδή, οτι στην Ελλάδα ΔΕΝ έχει πάει ΠΟΤΕ με τόσα χιλιόμετρα γιατί δεν έχουμε, λέει, δρόμους καλούς... καταλαβαίνετε λοιπόν οτι και το παραπάνω ποστ του είναι αποκύημα της, τρομερής ομολογουμένως, φαντασίας του!

όχι οτι δεν το είχατε καταλάβει δηλαδή..:th_Laie_67-1:

Stradale
29-06-12, 20:27

6 ώρες+, ταξίδια διεθνιστικά. Εγώ όσες φορές ταξίδεψα Ευρώπη δεν μπορούσα να κρατήσω μεγάλες ωριαίες ταχύτητες της τάξης 160+ χλμ/ωρα με τίποτα.
Υ.Γ. Τελευταία passo dello stelvio και μου έκανε εντύπωση πόσο έκοψε το αμάξι λόγο υψομέτρου. Πραγματικά εκεί ένα τούρμπο θα έκανε δουλειά.Οχι με το BMW .

Thomelef
29-06-12, 20:50
εεεεεεεεεεεεεεεεμ...αυτά έχει το μαμημένο το μαφ.
που και να'χες κάνα πούντο, να έβλεπες πως θα σερνότα λόγο υψομέτρου μιάς και γίνεται λόγος για τουρμπάκι και υψόμετρο...

Stradale
29-06-12, 20:58
Σκεφτόμουν ότι στα 2700 που ήταν το υψόμετρο, το ατμοσφαιρικό δεν πάει λόγο μειωμένης πίεση του αέρα. Και αν σκεφτείς ότι τα τούρβο ουσιαστικά δημιουργούν τεχνητή πίεση δεν θα υπέφεραν από αυτό το φαινόμενο. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι αρχικά τα τούρμπο δημιουργήθηκαν για τα αεροπλάνα του B' παγκοσμίου πολέμου που υπέφεραν από αυτό ακριβώς το φαινόμενο λόγο υψωμέτρου...

nik200
29-06-12, 21:10
Θα συμφωνήσω..το περασμένο καλοκαίρι είχα κατέβει για εκπαίδευση και είμουν με την μηχανή, στον γυρισμό πήγαινα τάπα και έκανα 2 ώρες και 50 λεπτά απο το Κορωπί έως τον Βαρδάρη. Πήγαινα όσο γρήγορα επέτρεπαν οι συνθήκες, στην εθνική δεν έπεφτα κάτω από τα 230 και συχνά πυκνά άνοιγα μέχρι 300.. σταμάτησα 2 φορές για φουλάρισμα και καμία σε διόδια.. φυσικά δεν είχα πινακίδα..

https://www.youtube.com/watch?v=9bCqoSTHu9E

Thomelef
29-06-12, 21:31

νομιμότατος όπως πάντα με την μηχανή ο γιώργος...
:th_Laie_67-1:

nikos1400
29-06-12, 22:55
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ
XAXAXA, καλο ε??

you know ΒΟΑΚ ???

https://4.bp.blogspot.com/_gcWjNgMKaYI/TLhkJyXsJTI/AAAAAAAAAKM/XZ98i63gS4M/s1600/%CE%92%CE%9F%CE%91%CE%9A2.jpg

katsaraios
29-06-12, 23:04
Όταν ήμανε εργέΝης έκανα 40.000 Km/τον χρόνο αλλά δεν είχα αμάξι
Παντρεμένος έχω αμάξι αλλά κάνω 10.000km/χρόνο

Το καρμπόΝι δίνει εργοστασιακή τελική 225 αλλά όταν πιάνω τον νέο δρόμο Τρίπολη - Παραδείσια, στην κατηφόρα έχω πιάσει και 240 κοντερίσια.

Με τον μπέμπη μέσα πάω 140-160 (σερί για 2 - 2.30 ώρες)

Μόνος πάω 140 - όσο με παίρνει.

Αλλά και το 34 άρι όταν είχα με την τουρμπίνα πάλι πήγαινα 140 -180 σερί.

Δεν παθαίνουν τίποτα τα αμάξια και εννοείτε ότι σε ΕΟ με 3 λωρίδες κυκλοφορίας προσπερνώ από δεξιά (άμα χρειαστεί) όπως και προβλέπεται από τον κοκ.

Διπλή λωρίδα το αποφεύγω και αν το κάνω είμαι μόνος - αλλιώς πάω καρότσι (ειδικά στον κωλόδρομο Παραδείσια - Αλλαγή)

Όνειρο μου, να τουρμπίσω το παπί να φάει ξύλο ο ματρακάς του χαντέ

https://i.imgur.com/YqaEx.gif

Ποτε θα παμε "παρειτσα" κατω να τριφτουμε λιγο μετα τα Παραδεισια??
Και μια για Καλο Νερο να σε σκισω στο ισαδι της Οιχαλιας:warriorsmiley:

Παντως παιδες με τον καιρο και τις ανατιμησεις του καυσιμου οι πιο πολλοι σκεφτομαστε την καταναλωση ,αλλα αμα "παιξει" το ματι με κανενα γΛηγορο το ξεχναμε και παταμε:thumbsup:

Nick bmwlover
29-06-12, 23:11
Παντως παιδες με τον καιρο και τις ανατιμησεις του καυσιμου οι πιο πολλοι σκεφτομαστε την καταναλωση ,αλλα αμα "παιξει" το ματι με κανενα γΛηγορο το ξεχναμε και παταμε:thumbsup:

Κ γληγορο κ αργο,ειναι να σου κανει το "τσιγκλ":thumbsup::hystericalbs1:

katsaraios
29-06-12, 23:35
Κ γληγορο κ αργο,ειναι να σου κανει το "τσιγκλ":thumbsup::hystericalbs1:

αμα ειναι αργο χαιρομαστε κιολας :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

Nick bmwlover
29-06-12, 23:42
αμα ειναι αργο χαιρομαστε κιολας :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

Κ γρηγορο να ειναι,αμα ειναι παγωμενο(το τσαγακι) τωρα το καλοκαιρι δροσιζομαστε:hystericalbs1:

alexk
30-06-12, 17:05
6 ώρες+, ταξίδια διεθνιστικά. Εγώ όσες φορές ταξίδεψα Ευρώπη δεν μπορούσα να κρατήσω μεγάλες ωριαίες ταχύτητες της τάξης 160+ χλμ/ωρα με τίποτα.
Υ.Γ. Τελευταία passo dello stelvio και μου έκανε εντύπωση πόσο έκοψε το αμάξι λόγο υψομέτρου. Πραγματικά εκεί ένα τούρμπο θα έκανε δουλειά.Οχι με το BMW .

εεεεεεεεεεεεεεεεμ...αυτά έχει το μαμημένο το μαφ.
που και να'χες κάνα πούντο, να έβλεπες πως θα σερνότα λόγο υψομέτρου μιάς και γίνεται λόγος για τουρμπάκι και υψόμετρο...

Σκεφτόμουν ότι στα 2700 που ήταν το υψόμετρο, το ατμοσφαιρικό δεν πάει λόγο μειωμένης πίεση του αέρα. Και αν σκεφτείς ότι τα τούρβο ουσιαστικά δημιουργούν τεχνητή πίεση δεν θα υπέφεραν από αυτό το φαινόμενο. Και μην ξεχνάμε το γεγονός ότι αρχικά τα τούρμπο δημιουργήθηκαν για τα αεροπλάνα του B' παγκοσμίου πολέμου που υπέφεραν από αυτό ακριβώς το φαινόμενο λόγο υψωμέτρου...

Πρέπει να γίνεις άντρας, χαχαχα. Ιταλία Γερμανία πας με 200 ανετότατα.
Όταν ανεβαίνω Ρινγκ δεν πέφτω κάτω από 220 εκτός αν έχει κίνηση.

Ανεβαίνω στα πάσα συχνά κάθε καλοκαίρι.
Δεν έχω δει να κόβει τόσο όσο λες το αυτοκίνητο. Μάλιστα η Μ το διαφήμιζε αυτό από την εποχή του Ε36 Μ3 ότι δεν μειώνεται σημαντικά η απόδοση σε υψηλό υψόμετρο.
Μήπως μπερδεύτηκες επειδή οι κλίσεις στις ανηφόρες είναι μεγάλες και 'δεν πάει τόσο καλά στην ανηφόρα' ?

atha
30-06-12, 19:29
ti na po tora, oso epiterepei o dromos kai den me enoxloun oi loipoi pou koitontai stin asfalto .
nyxta me kalo odostroma pano apo 200 m.o.t.

hlias303
30-06-12, 19:57
οταν ημουν 18 με hyundai exel του πατερα μου πηγενα παντα τερμα (διλ: 200κοντερ)
μετα με το 1ο μου αμαχι φιατ uno 1,4 ie παλι 200 κοντερ μονιμα! και παντα σφινεσ!το uno εγινε turbo τα 72 hp του 272hp με μακρυ σασμαν και κ/π και αρχισα να πιγενω σαν καγουρας σινεχεια 60-260αχαχα(μου αρεσε η επιταχινση!!)μετα το uno rallye 16v 1o σταδιο (αλα μπερναμπεου λεμε!!) και πολι κοντο κ/π!!τα ξεχασαμε αυτα και πιγενα 200 κοντερ κοφτη 5η στησ 8000rpm τεληκα τωρα με το is και 4,45 βιμα εχω σηχαθη τιν εθνικη και παω βια 130-140χλμ

τελικα τι εχω διαπιστοση οσο και να τρεχισ αν εχει μαλακεσ στον δρομο θα αργισησ αν οχι (σπανιο) με πιο μικρα νουμερα στο κοντερ βλεπισ καλιτερουσ χρωνους!

υ.γ.: me to rallye αθηνα-περαμα ιωαννινων 3:35΄!!

race850i
01-07-12, 10:19
Ότι οδηγώ το τελειωνω αν το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Απο 220 μέχρι 300χλμ ανάλογα το αυτοκίνητο.

Σε γερμανικους δρόμους βέβαια.

120ie87
01-07-12, 10:44
Προσωπικά στην εθνική πηγαίνω συχνά με cruise και 120χλμ/ώρα. Κάποιες φορές πηγαίνω με 140-160 και σπανιότατα παραπάνω.

Η "τέλεια διαδρομή" μου είναι αργά το βράδυ (1-2-3 το πρωί) σε επαρχιακό δίκτυο να δοκιμάζω τα όρια των αναρτήσεων και των ελαστικών ... και τα δικά μου όρια ... καμιά φορά και της παρέας μου η οποία αισθάνεται μια χαρά σε πολύ γρήγορους ρυθμούς αλλά όταν τα πράγματα ξεφεύγουν αρχίζει να κάνει τους πολλαπλασιασμούς στα όρια των πινακίδων....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ:

ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΖΩΝΗ+ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ)

ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ

Stradale
01-07-12, 11:55
Πρέπει να γίνεις άντρας, χαχαχα. Ιταλία Γερμανία πας με 200 ανετότατα.
Όταν ανεβαίνω Ρινγκ δεν πέφτω κάτω από 220 εκτός αν έχει κίνηση.

Ανεβαίνω στα πάσα συχνά κάθε καλοκαίρι.
Δεν έχω δει να κόβει τόσο όσο λες το αυτοκίνητο. Μάλιστα η Μ το διαφήμιζε αυτό από την εποχή του Ε36 Μ3 ότι δεν μειώνεται σημαντικά η απόδοση σε υψηλό υψόμετρο.
Μήπως μπερδεύτηκες επειδή οι κλίσεις στις ανηφόρες είναι μεγάλες και 'δεν πάει τόσο καλά στην ανηφόρα' ?

Δεν το διατύπωσα σωστά και παρανοήθηκε, δεν ήμουν με το BMW αλλά με peugeot 106 rallye, και στις φουρκέτες έβαζα 1η μπας και...τραγικά πράγματα άσε...χαχαχα! Αλλά ξεπλήρωσε μετά στο 'ring, οπότε μια η αλλή :)

Σε κανα 2μηνο που ξαναπρογραμματίζω ταξιδάκι Ευρώπης με το BMW, εφόσον το έχω φτάσει στο σημείο που θέλω, θα κρατήσω πιο ψηλές μωτ αλλά με τον πεζουλα που να πας 200ρες συνέχεια θα πάρεις τα ανταλλακτικά στην μασχάλη...Πρέπει να το κανονίσουμε να ανέβουμε μαζί σε καμιά φάση πάντως 'ring αν και δεν το έχω μεγάλη συμπάθεια.:original:

gant
01-07-12, 12:00
Πριν από χρόνια ένας τσογαδόρος τυπάς Λαζογερμανός, με merc 380, μου πρότεινε στοίχημα 300000δρχ, για Θεσσαλονίκη (Βαρδάρι) - Αθήνα 3 (ύψος Φιλαδέλφειας) σε 3ώρες.
Ωρα και μέρα θα ήταν στις επιλογές του. Απλά του είπα πως θα χω δικούς μου ανθρώπους σε 2 σημεία, έναν μετά την Λάρισα και έναν στον Αγ. Κωωσταντίνο και του έδινα επιπλέον 5 λεπτά γι αυτό.
Ακόμη περιμένω την απαντήση του.
Τι λέτε ρε παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο, στην F1, σε πίστα με στιγμιαίες ταχύτητες μέχρι και 330χλμ, τελικά μετά 350χλμ αγώνα η ΜΩΤ ταχύτητα τους μόλις πλησιάζει τα 200χλμ/ωρα.

Stradale
01-07-12, 12:10
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ:

ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ

Όταν δεν έχεις GT-R συμπληρώνω εγώ.:th_Laie_67-1:

alexk
01-07-12, 13:06
Δεν το διατύπωσα σωστά και παρανοήθηκε, δεν ήμουν με το BMW αλλά με peugeot 106 rallye, και στις φουρκέτες έβαζα 1η μπας και...τραγικά πράγματα άσε...χαχαχα! Αλλά ξεπλήρωσε μετά στο 'ring, οπότε μια η αλλή :)

Σε κανα 2μηνο που ξαναπρογραμματίζω ταξιδάκι Ευρώπης με το BMW, εφόσον το έχω φτάσει στο σημείο που θέλω, θα κρατήσω πιο ψηλές μωτ αλλά με τον πεζουλα που να πας 200ρες συνέχεια θα πάρεις τα ανταλλακτικά στην μασχάλη...Πρέπει να το κανονίσουμε να ανέβουμε μαζί σε καμιά φάση πάντως 'ring αν και δεν το έχω μεγάλη συμπάθεια.:original:

Αχά, επειδή είπες το BMW δεν κάνει για εκεί :original:
Πότε ανέβηκες Ρινγκ ? Για πες, γιατί ίσως να γνωρίζεις ένα φίλο μου ???
Αν ανέβεις προς τα εδώ, να με ενημερώσεις να πάμε καμμία πολεμική βόλτα.
Για το Ρινγκ μέσα όποτε θέλεις.

Stradale
01-07-12, 13:22
Έχω πάει 4 φορές, την πρώτη δεν θυμάμαι ποτέ ήταν ακριβώς αλλά αν θυμάσαι δεν είχαν βγάλει ακόμα την καρτούλα για την είσοδο,ήταν ακόμα με χαρτάκι,την επόμενη χρονιά άλλαξε. Τελευταία φορά ήταν πριν 4 βδομάδες αλλά έβρεχε αρκετά και δεν μπορούσες να το ευχαριστηθείς δυστυχώς...

Εννοείτε πως θα ενημερώσω! Εκπληκτικοί δρόμοι στην Ελβετία και αν κατάλαβα καλά με τα όρια είναι 50 στην πόλη και 80 σε όλο τον υπόλοιπο επαρχιακό,πολύ ωραίο συστηματάκι ΚΟΚ έχετε!

Δεν ξέρω σε ποιο τμήμα της Ελβετίας είσαι αλλά η Λωζάνη που έφερα λίγο γύρο, μου άρεσε παααρα πολύ όπως επίσης και οι "Γαλλιδούλες"... :D

Bitz
01-07-12, 19:52

ΠΑΣ Ανετα..α και τα αυτοκινητα δεν κουραζοναι.:whistle:

Bitz
01-07-12, 19:56

Ναι ναι..να μπειthumb

Bitz
01-07-12, 20:13

Να μην γελαμε μεσα στο αυτικινητο:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Stradale
02-07-12, 03:24
ΠΑΣ Ανετα..α και τα αυτοκινητα δεν κουραζοναι.:whistle:

Φυσικά και κουράζονται τα αυτοκίνητα,μπορεί η μηχανή όχι, αλλά πολλά μέρη δεν ξέρεις τι αντοχές έχουν.

katsaraios
02-07-12, 09:11
ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
Ε.Ο ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ .......
Η χαρα της οικονομικης οδηγησης !!!!!!!
Απο τα πολλα - ατελειωτα χιλιομετρα των εργων ,οι ταχυτητες εκτος απο μερικα σημεια που ΠΡΕΠΕΙ τα να ξερεις και να εχεις ορατοτητα,δεν ξεπερνανε τα 100-120 χλμ και το οικονομομετρο τα 5-6 lt/100..

fast-enough
02-07-12, 09:38
...οι ταχυτητες ... δεν ξεπερνανε τα 100-120 χλμ και το οικονομομετρο τα 5-6 lt/100..
Φιλαράκι δε σε πιστεύω με την καμία, γιατί από ότι βλέπω στη φωτό, το αμάξι σου τα έχει δει όλα μπλε να πούμε και δεν ξέρει τι γράφει... :th_Laie_67-1:

pilot
02-07-12, 11:45
Πριν από χρόνια ένας τσογαδόρος τυπάς Λαζογερμανός, με merc 380, μου πρότεινε στοίχημα 300000δρχ, για Θεσσαλονίκη (Βαρδάρι) - Αθήνα 3 (ύψος Φιλαδέλφειας) σε 3ώρες.
Ωρα και μέρα θα ήταν στις επιλογές του. Απλά του είπα πως θα χω δικούς μου ανθρώπους σε 2 σημεία, έναν μετά την Λάρισα και έναν στον Αγ. Κωωσταντίνο και του έδινα επιπλέον 5 λεπτά γι αυτό.
Ακόμη περιμένω την απαντήση του.
Τι λέτε ρε παιδιά να σοβαρευτούμε λίγο, στην F1, σε πίστα με στιγμιαίες ταχύτητες μέχρι και 330χλμ, τελικά μετά 350χλμ αγώνα η ΜΩΤ ταχύτητα τους μόλις πλησιάζει τα 200χλμ/ωρα.

Εγώ πάντως κ. Γιώργο ψέμματα δεν λέω.. έφυγα από το Κορωπί 12:40 και 15:30 είμουν στο φανάρι απέναντι απο το εμπορικό εδώ δυτικά(ξεχνάω και το όνομά του)..

gant
02-07-12, 12:26
Εγώ πάντως κ. Γιώργο ψέμματα δεν λέω.. έφυγα από το Κορωπί 12:40 και 15:30 είμουν στο φανάρι απέναντι απο το εμπορικό εδώ δυτικά(ξεχνάω και το όνομά του)..

Αυτό ακριβώς. 'Οταν λέμε Αθήνα, εννούμε Αθήνα, όχι την Μαλακάσα. :original:

pilot
02-07-12, 12:33
ε σίγουρα αν ξεκινήσεις από το κέντρο για παράδειγμα, 2 ώρες θες μόνο για να βγεις στην εθνική! :th_Laie_67-1:

super duper
02-07-12, 15:24
120-160 όπως και οι περισσοτεροι,βεβαια θα ερθουν και οι στιγμες που θα παιξει 160-200.

Bitz
02-07-12, 15:35
Φυσικά και κουράζονται τα αυτοκίνητα,μπορεί η μηχανή όχι, αλλά πολλά μέρη δεν ξέρεις τι αντοχές έχουν.

Τωρα πρεπει να σου εξηγησω οτι τα μηχανικα μερη οτι δεν κουραζονται;.....επειδη βαριεμαι θα σουπω συντομα οτι τα μηχανικα μερη απλως φθειρωνται αναλογα με την χρηση και τα χλμ. αθροιστικα.Οσο και να ξεκουρασεις τα σαιλεντ-μπλοκ σου την ιδια φθορα θα εχουν πριν και μετα.thumb

Bitz
02-07-12, 15:43
Βρε τι καλα παιδια ειμαστε ολοι...σχεδον κανενας δεν τρεχει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

m_power_lunatic
02-07-12, 15:51

Ξερεις απο ποσο χρονο με γλυτωσες να γραψω ακριβως τα ιδια συμπερασματα και εγω????

Να εισαι καλα,συμφωνω και επαυξανω ακριβως τα ιδια συμπερασματα και εγω ηθελα να γραψω!Δεν γινεται το νουμερο που αναφερθηκε με τις δεδομενες συνθηκες και αυτοκινητο και το πιο πιθανο ειναι στο πεταλο του Μαλιακου στο κομματι που δεν εχει μπαρες μετα την Λαμια θα εχει γινει ''αφισα'' ο οδηγος που συζηταμε μιας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι καποιος που το μικρο του ειναι WALTER,ARI κτλ-κτλ.

Akis 330Ci
02-07-12, 15:52
Πρεπει να καταγγειλω τον Nik200 γιατι ψευδεται ! Εχει ψηφισει οτι οδηγαει συμφωνα με τις ταχυτητες του Κ.Ο.Κ, αλλα εχει διπλωσει το Μ3 με 3η και 100 χιλιομετρα μεσα στη Λουτσ@... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Ωραιος αδερφε...! Θα το θυμαμαι αυτο για να γελαω..!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

Panos 316T
02-07-12, 15:52
Δυστυχως φιλε Μιχαλη φθασαμε στο σημειο εκει που συζητουσαμε για το "ποση ωρα εκανα την χ διδρομη" να λεμε οτι "ειχα τοση καταναλωση" ...

Lambros46
02-07-12, 15:59
Δυστυχως φιλε Μιχαλη φθασαμε στο σημειο εκει που συζητουσαμε για το "ποση ωρα εκανα την χ διδρομη" να λεμε οτι "ειχα τοση καταναλωση" ...

Αυτό ακριβώς.Αλλάζουν οι συνθήκες και τα δεδομένα...

nikos valvetronic
02-07-12, 23:20
Στην εθνική το συνηθέστερο είναι με τον cruise στα 140 με φαμίλια ή χωρίς.Οπωσδήποτε

όμως κάποιες στιγμές τρώει και τους κόφτες του για να μην χαλαρώνει! Λόγω των πολλών

διοδίων στη εθνική η μουαγιέν πέφτει κατακόρυφα και κάνω τράμπα στα στροφιλίκια του

Πλαταμώνα,των Αγ.Θεοδώρων και της Υλίκης όπου δαγκώνω ταυτότητα,διαβατήριο,πράσι νη

κάρτα και το διεθνές της Ε.Λ.Π.Α. Κάτι άλλο που εφαρμόζω,μετά από κάθε διόδιο 1η 2α 3η

οπωσδήποτε κόφτη για να πάρω poll position για τα επόμενα :th_Laie_67-1:

Το δικό μου ρεκόρ,φανάρι Καλοχωρίου 07:00- Έξοδος Βαρυμπόμπης 10:25 με το Civic

Κυριακή πρωί :rally:

Panos 316T
02-07-12, 23:30
Αχαχαχα θεουλης!

aristent
02-07-12, 23:49
Αχαχαχα θεουλης!

Ναι,θεουλης,γιατι Θεος ειναι "αλλος" , με 2 ωρες και 18 λεπτα!!!:thumbsup:

ΥΣ.και μποτιλίαρισμα στα Τεμπη!!!

pilot
02-07-12, 23:55
2 ώρες και 8 λεπτά ήταν! μην του κλέβουμε 10 λεπτά του ανθρώπου! :whistle:

sheriff
14-08-12, 18:08
για να μην ανοιξω καινουριο θεμα,σκαλιζοντας καποια παλια αρχεια επεσα πανω σε αυτες τις φωτογραφιες...

1.BMW 318 CABRIO E36
2.CITROEN BERLINGO 1.4
3.FORD FOCUS 1.4 ΝΟΙΚΙΑΡΙΚΟ
4.SMART 600CC
5.JEEP WRANGLER 2.4 TJ
6.BMW Z4 3.0
7.PEUGEOT PARTNER 1.6
8.TO IΔΙΟ
9.MINI COOPER 1,6 R53
10.HIUNDAI H1 φορτηγακι....

Stamatis
14-08-12, 18:12
για να μην ανοιξω καινουριο θεμα,σκαλιζοντας καποια παλια αρχεια επεσα πανω σε αυτες τις φωτογραφιες...

καιιιιιιιι μετααααααα το γαμο? :innocent:

aristent
14-08-12, 18:13
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=14845&d=1344960369

οταν λεμε τα πιανει ολα!!!....τα πιανει ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!:thumbsup:

....Σιτροεν Μπερλινγκο απ'οτι καταλαβα.thumb

sheriff
14-08-12, 18:14
καιιιιιιιι μετααααααα το γαμο? :innocent:

μετα το γαμο μονο οι φωτογραφιες...

δεξια και 80 αντε 100

sheriff
14-08-12, 18:16
οταν λεμε τα πιανει ολα!!!....τα πιανει ΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!!:thumbsup:

....Σιτροεν Μπερλινγκο απ'οτι καταλαβα.thumb

ω ναι αρη οποτε καταλαβαινεις τι υπερπροσπαθεια κατεβαλα...

nikos valvetronic
15-08-12, 16:28

Εδώ είσαι

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11942

Πλούσιο το υλικό σου Σερίφη!

z3 2.2
15-08-12, 18:48
Την Κυριακη που μας περασε ξεκινησα απο Ζαχαρω να γυρισω Αθηνα αφηνοντας πισω τα κοριτσια μου.
Μετα τα Παραδεισια μπαινεις σε ενα καινουριο κομματι εθνικης που ειναι πολυ καλο αλλα χωρις φωτισμο.
Αποφασισα να παω λιγακι δυνατα να ξεσκουριασω.
Παμε λοιπον δυνατα 180 σταθερα και πανω.
Το Αstra ειναι παληκαρι και δεν ειπε πουθενα οχι.
240 φανηκαν στο κοντερ για μια στιγμη και εδειχνε ευκολο.
Δεν εχω πιασει τελικη ποτε με αυτο το αυτοκινητο αλλα καπου εκει πρεπει να ειναι.
Πεμπτη τερμα αλλαζεις σε εκτη στα 220 και συνεχιζει.

για να μην πολυλογω εφαγε τρελο ματσουκι.
Φοβαμαι πλεον παρα πολυ τα ρανταρ και τα Octavia, γιατι ξεσκιζουν πωπους.
Ας ελπισουμε οτι δεν θα ερθει καμια φωτο......
Επαιξε και πατημα μετα την Κορινθο στην ΑΟ με Ibiza τελευταιο απο 160-200+ με εμφανη διαφορα υπερ μου και τις τεσσερις φορες.
Γυρισα στο σπιτι λιγο πιο μαγκας απο οτι εφυγα λεμε! χαχαχαχα

gnx
15-08-12, 19:40
Εχθές πέρασα από εκεί Μητσάρα με το Χ3, στα 190 σήκωσα το πόδι απο το γκάζι. Πολύ ωραίος δρόμος

Sent from my iPhone using Tapatalk

z3 2.2
15-08-12, 20:02
Eιναι πολυ ωραιος αλλα δεν εχει φωτισμο και απ οτι φανταζομαι δε θα αποκτησει και ποτε.
Συν το γεγονος οτι μας ειναι αγνωστος δεν ειναι για πολλα-πολλα...

leo328
16-08-12, 12:53
κλασικη διαδρομη για μενα αθηνα-καλαματα.
αττικη οδο (φευγω καυλωμενος) 160-180 σταθερα.(λογικο ειναι αφου οδηγαω καθε μερα corolla 1300 cc :hystericalbs1:).
αθηνων-κορινθου 140-160.
απο κομβο τριπολης και μετα εως μεγαλοπολη πεφτω 120-140.(λογω τυφλων στροφων που δεν βλεπεις αν την εχουν στημενοι).
μετα μπαινω στο καινουργιο κομματι που αναφερθηκε παραπανω ξανανεβαινοντας λιγο στο κοντερ.(140-160).
γενικα ποτε δεν παω με 200.(εκτος αμα με τσιγκλησει κανενας).
γενικα εθνικες και τετοια τα βαριεμαι......:ranting2:
προτιμω πιο ''κλειστα-ασφαλη κομματια'' :rally:
εδω που τα λεμε οι καροδρομοι-εθνικες της ελλαδας δεν ειναι για ταχυτητες ανω των 180χλμ.ασε που ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου στειλουν το φακελακι σπιτι και ξαναοδηγησεις του αγιου ανημερα....οποτε γενικα χαλαρα παιδες...thumb

nikos1400
16-08-12, 22:17
ελατε ρε εδω στην Κρητη να δειτε δρομους ρεεεε !!

δρομους των 240...m/ωρα

agd320i
17-08-12, 17:02
120-140 για λόγους οικονομίας γιατί οποίος μαλ@κας Γερμανός έβαλε τόσο κοντή 5η/τελικη διαφορικου στο 320, θέλει κρεμασμα!!

Ptboul
28-08-12, 09:16
Την Κυριακη που μας περασε ξεκινησα απο Ζαχαρω να γυρισω Αθηνα αφηνοντας πισω τα κοριτσια μου.

Προτίμησες την γύρα Μήτσο αντί της Πάτρας;

120-140 για λόγους οικονομίας γιατί οποίος μαλ@κας Γερμανός έβαλε τόσο κοντή 5η/τελικη διαφορικου στο 320, θέλει κρεμασμα!!

Ναι αλλά στις ανηφοριές πάει τσίτες!