Επιστροφή στο Forum : Χειροκίνητο άνοιγμα κουκούλας Ε36
savrakias_etsi_apla
24-06-12, 12:20
Παιδιά συγνώμη αν σας έχω ζαλίσει ε!!:original:
Πέστε μου σας παρακαλώ πως ανοιγεί η κουκούλα χειροκίνητα στην Ε36?
:thnx:
Σηκωνεις το πισω καθισμα και απο κατω εχει μια λαβη με μια καρτελιτσα, τραβας τη λαβη και σηκωνεις την κουκουλα. Προσοχη: Για να ξαναγινει ηλεκτρικη θελει μαστορα η αντιπροσωπεια αν δεν ξερεις να ξαναβαλεις τη ντιζα στο μοτερ.
savrakias_etsi_apla
24-06-12, 13:51
To ξερω για την ντίζα και ψάχνω μάστορα εδω στο Ηράκλειο.Ας ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.
Ευχαριστώ για την πληροφορία...για το άνοιγμα.
Τέλειος καιρός για ανοιχτή κουκούλα και παραλία..
Όποιος απο το forum κατέβει Κρήτη,Ηράκλειο,θα χαρώ να πιούμε καφέ στο μαγαζί..!
Ευχαριστώ και πάλι..
sotiris 328i
24-06-12, 15:12
παιδια μηπως εχει κανεις τις οδηγιες για τον προγραμματισμο κουκουλας απο Ε36?
παιδια μηπως εχει κανεις τις οδηγιες για τον προγραμματισμο κουκουλας απο Ε36?
Τι έχω βρει πάλι ο π$@στ@ς :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
https://www.eabjr.com/Synchronize-e36-Convertible-Top.php
savrakias_etsi_apla
24-06-12, 15:40
Παιδιά βρήκα τη λαβή κάτω απο το κάθισμα αλλά το καπάκι πίσω...πως ανοίγει???
savvas bmwdakias
24-06-12, 17:53
Η κουκουλα σου ειναι full ηλεκτρικη η εχει τον γαντζο μπροστα?
savrakias_etsi_apla
24-06-12, 18:00
Η κουκουλα σου ειναι full ηλεκτρικη η εχει τον γαντζο μπροστα?
Εχει τον γάντζο στο κέντρο επάνω.
savvas bmwdakias
24-06-12, 18:06
Η χειροκινητη διαδικασια οπως δημοσιευσε και ο bill987 ειναι σε περιπτωση που εισαι ανοιχτος και δεν κλεινει η κουκουλα με την συνηθισμενη διαδικασια (ηλεκτρικα δηλαδη).Οταν τραβηξεις την χειρολαβη που σου ειπε η Σασα με το κοκκινο λουρακι "πεταει" τα μοτερ,της κουκουλας και του καπακιου, ωστε να μπορεις να κανεις την διαδικασια χειροκινητα.Τραβηξες την λαβη με το κοκκινο λουρακι κατω απο το καθισμα και δεν ανοιξε το καπακι?
savrakias_etsi_apla
24-06-12, 18:11
Η χειροκινητη διαδικασια οπως δημοσιευσε και ο bill987 ειναι σε περιπτωση που εισαι ανοιχτος και δεν κλεινει η κουκουλα με την συνηθισμενη διαδικασια (ηλεκτρικα δηλαδη).Οταν τραβηξεις την χειρολαβη που σου ειπε η Σασα με το κοκκινο λουρακι "πεταει" τα μοτερ,της κουκουλας και του καπακιου, ωστε να μπορεις να κανεις την διαδικασια χειροκινητα.Τραβηξες την λαβη με το κοκκινο λουρακι κατω απο το καθισμα και δεν ανοιξε το καπακι?
Ναι ρε γμτ.Τράβηξα τη λαβή και δεν συγκινήθηκε.
Αύριο θα το πάω για επισκευή απο ότι φαίνεται!!!:crying:
Και μετά θα πρέπει να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία που το αγόρασα μάλλον..για να πούμε 2 κουβέντες!!!:gun_bandana:
:thanks: πάντως!!!
Υ.Γ. Θα πρέπει να έχω την κουκούλα ανοιχτή και μετά να τραβήξω τη λαβή?
savvas bmwdakias
24-06-12, 18:54
Υ.Γ. Θα πρέπει να έχω την κουκούλα ανοιχτή και μετά να τραβήξω τη λαβή?
Υποθετω πως απο την στιγμη που τραβηξες την λαβη η κινηση της κουκουλας και του καπακιου γινεται "ελευθερα" απο την στιγμη που εχουν βγει τα μοτερ.Και ναι υποτιθεται οτι στο σημειο που εισαι η κουκουλα ειναι ανοιχτη.Δεν πας καλυτερα αυριο πρωι σε καποιον γνωστη να το δει απο κοντα να τελειωνεις μην κανεις και καμια ζημια.
savrakias_etsi_apla
24-06-12, 20:30
Υποθετω πως απο την στιγμη που τραβηξες την λαβη η κινηση της κουκουλας και του καπακιου γινεται "ελευθερα" απο την στιγμη που εχουν βγει τα μοτερ.Και ναι υποτιθεται οτι στο σημειο που εισαι η κουκουλα ειναι ανοιχτη.Δεν πας καλυτερα αυριο πρωι σε καποιον γνωστη να το δει απο κοντα να τελειωνεις μην κανεις και καμια ζημια.
:thanks:
sotiris 328i
25-06-12, 00:31
Τι έχω βρει πάλι ο π$@στ@ς :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
https://www.eabjr.com/Synchronize-e36-Convertible-Top.php
Ευχαριστω πολυ!!!:thumbsup:
nikostango
10-06-19, 18:46
γεια σου φιλε μου θα καταιβω τελος ιουνη ηρακλειο πες μου που βρισκεσαι να τα πουμε,εχω κ γω κατι προβληματακια με τ κουκουλα