Επιστροφή στο Forum : Αλλαγη κινητηρα???
apostoles46
17-06-12, 18:29
Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα. https://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=340&id=&tid=340
Απο ποτε εχεις οριο 25% για την αλλαγη μηχανης???:ranting2::ranting2::ranting2::ra nting2:Ρε θελεις να εισαι νομιμος και δεν μπορεις δηλαδη!!!!:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
m-power_01
18-06-12, 01:20
Στην εφαρμογή του νομού όμως αυτό το 25% περνάει και δεν ακουμπαει
apostoles46
18-06-12, 08:26
Στην εφαρμογή του νομού όμως αυτό το 25% περνάει και δεν ακουμπαει
:think::think::think: Δηλ??Για δωσε μου παραπανω infos..Με σκιαγραμμιση του αρ.κιν που θελουν??Τι γινετε??Και ολες τις μαμακιες που ζητουν!
m-power_01
18-06-12, 08:56
Τι έχεις και τι θές να κάνεις;
apostoles46
18-06-12, 09:08
Τι έχεις και τι θές να κάνεις;
Εχω ενα 46αρι 1800 και 8ελω το 3.0:whistle::whistle:
m-power_01
18-06-12, 09:13
Θα πας σε έναν διεκπεραιωτή και θα κάνεις την δουλειά σου.
apostoles46
18-06-12, 09:16
Δηλαδη θα κανω δηλωση 2.2??Και ο αριθμος κιν.?
ghost-rider
18-06-12, 09:22
Τα Ε46 ειναι ολα στον ιδιο τυπο αυτοκινητου.
Αν θες να βαλεις μοτερ απο αλλο Ε46 εισαι στην περιπτωση γ αυτου που ανερτησες. Οχι δ.
330 και το κανεις και το δηλωνεις κανονικα.
Αν θες να βαλεις μοτερ bmw που δεν μπηκε στο 46αρι ισχυει το 25%.
apostoles46
18-06-12, 09:24
Τα Ε46 ειναι ολα στον ιδιο τυπο αυτοκινητου.
Αν θες να βαλεις μοτερ απο αλλο Ε46 εισαι στην περιπτωση γ αυτου που ανερτησες. Οχι δ.
330 και το κανεις και το δηλωνεις κανονικα
Βαζω δηλαδη απο το 46αρι το 330 και δεν με ποιανει ο υπερκυβισμος??
ghost-rider
18-06-12, 09:33
Θες βεβαιωση απο τη bmw οτι το 330 και το 318 εχουν επι της ουσιας το ιδιο πλαισιο. Προκειται για τον ιδιο τυπο αυτοκινητου(Ε46). Με αυτη τη βεβαιωση, που στη bmw τη δινουν προχωρας κανονικα.
Να σου φερω ενα παραδειγμα που σε πιανει ο υπερκυβισμος. Εγω παλια ειχα ενα σουζουκι σαμουραι 1000cc. Ηθελα να το κανω 1300cc παλι απο σαμουραι.
Στη σουζουκι ομως δεν μου εδιναν βεβαιωση γιατι μου λεγανε αλλο αμαξι το χιλιαρι(sj410) αλλο το 1300(sj413). Εκει λοιπον μπορουσα να βαλω μοτερ νομιμα μεχρι 1250cc. Οχι 1300.
Σε εσενα δεν ισχυει γιατι η bmw τα θεωρει ολα ιδια και τη βεβαιωση θα τη δωσει.
Παρολα αυτα υπαρχει(τουλαχιστον υπηρχε) τροπος να το παρακαμψεις και αυτο νομιμα. Απλα μιλαμε για πολυ τρεξιμο. Και αν εισαι επαρχια ειναι δυσκολο να ανεβοκατεβαινεις για ελεγχους στο κτεο ελληνικου...
apostoles46
18-06-12, 09:39
Τοτε μαλιστα!Λεω και εγωthumbthumb.Χαρτι απο την Bmw και ειμαι οκ.:thumbsup:Ευχαριστω φιλε μου..Να κανω και εγω τιποτις γιατι με το 1800 δακρυζω!!!
Θες βεβαιωση απο τη bmw οτι το 330 και το 318 εχουν επι της ουσιας το ιδιο πλαισιο. Προκειται για τον ιδιο τυπο αυτοκινητου(Ε46). Με αυτη τη βεβαιωση, που στη bmw τη δινουν προχωρας κανονικα.
............ η bmw τα θεωρει ολα ιδια και τη βεβαιωση θα τη δωσει.
Αγαπητέ φίλε η επίσημη bmw(είχα ρωτησει σε θεσσαλονικη) δεν σου δίνει αυτό το χαρτί εκτός κ αν η ίδια αναλάβει να τοποθετήσει τη μετατροπή(τροπετο 330 εν προκειμένω)..πραγμα ασύμφορο φυσικά για σένα......
Kάντε αυτό που είπε ο Σπύρος και τέλος...Ούτε bmw oύτε τίποτα...
Φιλαράκι ρώτησα και εγώ στη BMW για βεβαίωση και μου είπαν ότι πλεον η BMW δεν χορηγεί τέτοια βεβαίωση. Ότι κάνεις για αλλαγή κινητήρα πας μόνο με 25% πάνω ή κάτω εκτός και αν βρεις βεβαίωση.
Τώρα για τον αριθμό κινητήρα δε ξέρω να σου πω πως το ξεπερνάς.
Πάντως στο συγκοινωνιών σου ζητάνε τύπο κινητήρα και όχι αριθμό κινητήρα αν δεν κάνω λάθος. Τώρα ο αριθμός που χρειάζεται δε γνωρίζω καθώς ούτε και στην άδεια κυκλοφορίας αναγράφεται.
Παιδια μην παιδευεστε.Οτι ειπε και ο Σπυρος.Πας σε διεκπαιρεωτη,τον πληρωνεις και σε ξεμπερδευει αυτος με τη γραφειοκρατεια ειτε ειναι υπερκυβισμος,ειτε υποκυβισμος
apostoles46
18-06-12, 11:23
Καθιστε γιατι τα πραγματα μπορει να ειναι πιο ευκολα(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ):th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Με την νεα κυβερνηση..:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:Αν δεν βγαζει χαρτι επισημα μια bmw τοτε αυτο που ειπε ο φιλος νωριτερα..Παντως νομιμος εισαι δυσκολα και με παραθυρα..Παρανομος εισαι ανετααα..
Μπορεί και να σε ενδιαφέρει https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=13916
φίλε γιά να μην έχεις ποτέ πρόβλημα στο μέλλον, το αμάξι σου θα δηλωθεί 2,2. Κάνε αυτό που είπε ο Σπύρος, πήγαινε σε διεκπεραιωτή να σου κάνει τη γραφειοκρατία.
apostoles46
18-06-12, 12:32
Ε ναι..Αυτο θα κανω μαλλον,πιο ευκολο.. thumb
Εγώ δηλαδή στο E46 N42B20 μπορώ να δηλώσω 18αρα μηχανή χωρίς χαρτί BMW?
Οχι γιατί στο αμάξι σου δεν μπήκε ποτέ 18άρα μηχανή.
Christos 330
18-06-12, 13:05
Κωστα ας μην αναλυσουμε αυτην την συζητηση παλι περι δηλωματος σε ποιο
μικρο . . .
Ας κρατησουμε αυτο το μονο θρεντ για τις απωριες που εχει ο Αποστολος . . .
Κωστα ας μην αναλυσουμε αυτην την συζητηση παλι περι δηλωματος σε ποιο
μικρο . . .
Ας κρατησουμε αυτο το μονο θρεντ για τις απωριες που εχει ο Αποστολος . . .
Ok....
η bmw hellas δεν δίνει το χαρτί. κλασική ελληνική νοοτροπία. η μητρική bmw το δίνει αν κάποιος έχει κουράγια να ασχοληθεί και να κάνει μεταφράσεις.
ο διεκπεραιωτής σου δίνει ό,τι χαρτί θέλεις, ψήνει και καφέ
Πως ο διεκπεραίωτης το κάνει ενώ εσυ σαν ´Χρήστος´ δεν μπορείς να το κανείς; Την βεβαίωση απο την BMW Ελλάς πού θα την βρει;
η bmw hellas δεν δίνει το χαρτί. κλασική ελληνική νοοτροπία. η μητρική bmw το δίνει αν κάποιος έχει κουράγια να ασχοληθεί και να κάνει μεταφράσεις.
ο διεκπεραιωτής σου δίνει ό,τι χαρτί θέλεις, ψήνει και καφέ
Το έκανα και αυτό και μου απάντησαν ότι πει η τοπική αντιπροσωπεία και μόλις τους είπα ότι μου απάντησαν έτσι μου είπαν δεν δίνουμε εμείς και μου απάντησε και η εδώ BMW χωρίς να την έχω ενοχλήσει καθόλου!!!!
Πως ο διεκπεραίωτης το κάνει ενώ εσυ σαν ΄Χρήστος΄ δεν μπορείς να το κανείς; Την βεβαίωση απο την BMW Ελλάς πού θα την βρει;
Αν αναλαβει ειδικος να σου κανει τα χαρτια δεν χρειαζεται βεβαιωση απο την bmw ..greek rulez :th_Laie_67-1:
Παιδιά σήμερα πήγα στο Σπανό για να ρωτήσω για υποκυβισμό για το δικό μου και μου είπε ο τεχνικός σύμβουλος να περιμένω λίγο γιατί έχουν μάθει ότι θα αλλάξουν τα πράγματα, για το τι θα γίνετε... thumb
Υπαρχει μια λιστα στο υπουργειο με τις μετατροπες που ηδη εχουν γινει.
Αν ο κινητηρας που βαζεις εχει δηλωθει στο παρελθον, τα χαρτια υπαρχουν και απλα τα ζητας για να τα καταθεσεις με το δικο σου φακελλο.
Οπως εχω ξαναπει, ενας τυπος εξω απο το υπουργειο σου ετοιμαζει φακελλο σε δυο μερες.
Μονη χαζομαρα το Ελληνικο οπου κρατανε το αμαξι μια δυο μερες.
Οταν ειχα παει να το παρω ηταν μεσα στο σκατο γιατι το ειχαν αφησει κατω απο ενα πευκο.