PDA

Επιστροφή στο Forum : Επρεπε να ποσταρω καποτε

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 15:49
Καλησπερα σε ολους.Σημερα καθαρισα την μπεμπα μεσα και ειπα να βαλω καμια φωτο γιατι τοσο καιρο ειμαι γραμμενος στο φορουμ και δεν εχω αξιωθει να ποσταρω καμια.Ρε παιδες μπορει να που πει καποιος πως μπορω να βγαλω τα σημαδια απο το χερουλη της πορτας??????????(τελευταια φωτο)

:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:

Stamatis
10-06-12, 15:58
Ωραια την εκανες.
Η αλοιφη που θες λεγεται glanol για νικελ.
Καμμια αλλη ομως γιατι μετα πας για χερουλι.

Stradale
10-06-12, 16:05
To μουλτιμιντια είναι το μαμά;όχι ε;

nikos valvetronic
10-06-12, 16:14
Ωραίο σαλονάκι μ'αρέσουν οι διχρωμίες! Ελλήνικό πρέπει να είναι to αμάξι έτσι;

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 16:15

Ειναι aftermarket αλλα πολυεργαλειο καλο.

Andri
10-06-12, 16:15

Της dynavin πρέπει να είναι ή κτ παρόμοιο...Το κοιτάω και εγώ για 92αρι αλλά η τιμή ξεφεύγει... και μένω μόνο στο μάτι :whistle:

Stradale
10-06-12, 16:18
Άριστο το όχημα,έχουμε και τις ίδιες ξύλινες επενδύσεις ;)

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 16:23
Ωραίο σαλονάκι μ'αρέσουν οι διχρωμίες! Ελλήνικό πρέπει να είναι to αμάξι έτσι;

Ελληνικοτατο :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Ευτυχως ο πρωην ιδιοκτητης το ειχε σε καλη κατασταση και προσπαθω να συνεχισω σε αυτη την κατευθηνση και να το κανω και καλυτερο.Απο γερμανια το ειχε φερει .

Vassilis ///M
10-06-12, 16:30
Πάρε αλοιφή για νίκελ επιφάνειες απο μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη...
Κάνει πραγματική δουλειά....:thumbsup::thumbsup:

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 16:35
Της dynavin πρέπει να είναι ή κτ παρόμοιο...Το κοιτάω και εγώ για 92αρι αλλά η τιμή ξεφεύγει... και μένω μόνο στο μάτι :whistle:

Κοιτα θα σου πω την γνωμη μου τα συγκεκριμενα εργαλεια απο λειτουργειες εχουν τα κερατα τους και σε βοηθανε πολλες φορες την ωρα που οδηγεις.Δεν το εχω μετανιωσει που την εχω βαλει παντως .Πιστευω οτι επειδη εχεις και πιο καινουργιο αμαξι ισως να εχει και λιγο περισσοτερες λειτουργεις ενα τετοιο μηχανημα.Κατι τελευταιο πιστευω οτι το ομορφαινει το αυτοκινητο...thumbthumbthumb

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 16:37
Πάρε αλοιφή για νίκελ επιφάνειες απο μαγαζί με εκκλησιαστικά είδη...
Κάνει πραγματική δουλειά....:thumbsup::thumbsup:

Σαβαρα:shok::shok::shok: εχω ενα μαγαζι εκκλησιαστικο κοντα στο σπιτι μου

Vassilis ///M
10-06-12, 16:43
Πήγαινε αύριο πρωί πρωί...Με 3 ευρώ το σωληνάριο νομίζω,θα είσαι κομπλέ...θα σου περισσέψει κιόλας....ΣΟΒΑΡΑ μιλάω...

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 16:49
Πήγαινε αύριο πρωί πρωί...Με 3 ευρώ το σωληνάριο νομίζω,θα είσαι κομπλέ...θα σου περισσέψει κιόλας....ΣΟΒΑΡΑ μιλάω...

Δηλαδη πεζει να φυγουν αυτες οι μα......κιες απο απο το χερουλι?:eek::eek:

Andri
10-06-12, 16:52
Κοιτα θα σου πω την γνωμη μου τα συγκεκριμενα εργαλεια απο λειτουργειες εχουν τα κερατα τους και σε βοηθανε πολλες φορες την ωρα που οδηγεις.Δεν το εχω μετανιωσει που την εχω βαλει παντως .Πιστευω οτι επειδη εχεις και πιο καινουργιο αμαξι ισως να εχει και λιγο περισσοτερες λειτουργεις ενα τετοιο μηχανημα.Κατι τελευταιο πιστευω οτι το ομορφαινει το αυτοκινητο...thumbthumbthumb

Συμφωνώ ότι έχουν πολλές λειτουργίες...Το πιο καινούργιο αμάξι δεν σημαίνει κάτι για αυτά καθώς είναι extra και aftermarket οπότε έχουν τις ίδιες λειτουργίες...εγώ αν το βάλλω θα είναι για gps και camera παρκαρίσματος...αλλά πολλά δεν είναι 1000 εύρως για αυτό?
Υ.Γ + ότι αλλάζουν μερικές θέσεις πάνω στο ταμπλό και το φοβάμαι πολύ...

GEORGE BMW 316ci
10-06-12, 17:07
Συμφωνώ ότι έχουν πολλές λειτουργίες...Το πιο καινούργιο αμάξι δεν σημαίνει κάτι για αυτά καθώς είναι extra και aftermarket οπότε έχουν τις ίδιες λειτουργίες...εγώ αν το βάλλω θα είναι για gps και camera παρκαρίσματος...αλλά πολλά δεν είναι 1000 εύρως για αυτό?
Υ.Γ + ότι αλλάζουν μερικές θέσεις πάνω στο ταμπλό και το φοβάμαι πολύ...

Εγω αφου πηρα το αμαξι μετα απο 5 μηνες πηγα και το εβαλα,μου κοστισε 765ευρω μαζι με εργασια.Απλως ειμαι ανθρωπος που σκεφτεται αφου θα τα σκασεις που θα τα σκασεις δωσε κατι παραπανω και κανε λιγο υπομονη να τα μαζεψεις για να βαλεις κατι πιο λειτουργικο και ωραιο.Συμφωνω 1000 ευρω ειναι πολλα αν βολευεσαι και με λιγοτερα εισαι οκ.Πιστεψε με οσοι ειναι σοβαροι εππαγγελματιες ξερουν που θα βαλουν αυτο που βγαλανε για βαλουνε κατι αλλο ,στο λεω γιατι την ωρα που εβαζε το μηχανιμα ημουν μπροστα και δεν περιμενα να ειναι σχετικα τοσο ευκολο.thumbthumbthumb

drbiloukos
10-06-12, 17:21
Και εγώ θέλω αλλά περιμένω την Android version για E93

Andri
10-06-12, 17:35
Δλδ τι διαφορά θα έχει από το D99 που κυκλοφορεί τώρα?

drbiloukos
10-06-12, 17:51
Υποθέτω ότι θα βγει δεν έχω κάποια πληροφορία.
Μέχρι στιγμής το έχουν βγαλει για Ε46:
https://www.dynavin.com/android.php
Θα έχει τις δυνατότητες και τις εφαρμογές των Android κινητών.

Andri
10-06-12, 18:03
Υποθέτω ότι θα βγει δεν έχω κάποια πληροφορία.
Μέχρι στιγμής το έχουν βγαλει για Ε46:
https://www.dynavin.com/android.php
Θα έχει τις δυνατότητες και τις εφαρμογές των Android κινητών.

Δεν νομίζω να είναι σε όλα καλό αυτό..από θέμα ασφάλειας κτλπ (έχω ακούσει διάφορα για τα κινητά..)

drbiloukos
10-06-12, 18:16
Ε δεν θα παίζουμε και angry birds στο Hi-Fi μας :-)

Andri
10-06-12, 18:18
Α το έχω στο υπολογιστή...να μην στραβώνομαι κιόλας...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: