Επιστροφή στο Forum : ή το 'χεις ή δεν το 'χεις!!!
Γελαστε οσο θελετε!!!!:thumbsup:
.... αλλα σημερα "διπλωσα" πισω απο ενα RX8 που με την σειρα του ειχε "διπλωσει" μπροστα μου σε αριστερη στροφη μετα απο φαναρι!!!
Το φαναρι ηταν κοκκινο και ειμαστε μονοι μας, εγω πισω αυτος μπροστα,εντελως αδειος ο δρομος,για να μην με πλακωσετε με τα "politically correct" μηνυματα:D,.....,την ψιλιαστικα οτι θα ριξει παντια,...... μια παντια ειναι σε αριστερη στροφη λεω,στα διαλα,τι την θελω την πισωκουνα αμα δεν μπορω να ριξω και εγω ενα παντιλικι???( :whistle: με κρυα λαστιχα,αφου μολις ειχα ξεκινησει,που να κουνηθει αλλιως το εππιπλο!!! :hystericalbs1: ....)....DTC OFF και παμε!!!!
αναβει πρασινο, φευγει το RX8 ....και οπως υπολογισα "διπλωνει" μια ...ισιαζει ομορφα και ομαλα και φευγει...
.....πισω εγω....:whistle:.....διπλωνω μια,ισιαζω...:whistle:...ξαναδιπλ ωνω.....ισιαζω....διπλωνω ελαχιστα....ισιαζω και ειμαι ακριβως πισω του στα 2 μετρα.......το RX8 δεν ξανακανε τιποτα ωσπου να ακουλουθησουμε αντιθετες κατευθυνσεις!!!!:thumbsup:
τι λετε ρε παιδια τον τρομαξα,φανηκα ασχετος ή παρεδωσε οπλα???:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
20% σε περασε για το ρινκ ταξι και κατουρηθηκε
https://www.youtube.com/watch?v=6a0mxWL3_Vg&feature=related
5% φοβηθηκε μπας και πεσεις πανω του
15% του εφυγε καταλαθος
10% ειχε τη γυναικα του και τον εβρισε
50% αναψε λαμπακι βενζινης, λαδιου, και ενδειξη για ξεφουσκωτα λαστιχα απο την πολυκαιρια!
βενζινη ψηφιζω και εγω.2 φορες διπλωμα παει 1 ευρω για το ρχ8!!!χαχαχαχαχα
Άρη δε τρέχει τίποτα.
Μη σου πω τι έπαθε η λουγκρα μες στη αχνα.........χειρότερα!
20% σε περασε για το ρινκ ταξι και κατουρηθηκε
5% φοβηθηκε μπας και πεσεις πανω του
15% του εφυγε καταλαθος
10% ειχε τη γυναικα του και τον εβρισε
50% αναψε λαμπακι βενζινης, λαδιου, και ενδειξη για ξεφουσκωτα λαστιχα απο την πολυκαιρια!
βενζινη ψηφιζω και εγω.2 φορες διπλωμα παει 1 ευρω για το ρχ8!!!χαχαχαχαχα
Άρη δε τρέχει τίποτα.
Μη σου πω τι έπαθε η λουγκρα μες στη αχνα.........χειρότερα!
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
Πάλι καλά δίπλωσε Άρη...εγώ μια φορά απενεργοποίησα το DTC και έμεινε τόπο:th_Laie_67-1:
Μόλις του κόλλησες την ψιλιάστηκε ότι ήταν ///M5
Nick bmwlover
07-06-12, 23:35
Πάλι καλά δίπλωσε Άρη...εγώ μια φορά απενεργοποίησα το DTC και έμεινε τόπο:th_Laie_67-1:
Μόλις του κόλλησες την ψιλιάστηκε ότι ήταν ///M5
Δεν εχει ομως τρυπια εξατμιση με σελοφαν:whistle::hystericalbs1:
Μόλις του κόλλησες την ψυλλιάστηκε ότι ήταν ///M5
ειχα τον γιο μου μεσα και μου λεει "ολα καλα,αλλα μηπως το παρακανες???....σου εφυγε???"....για να πω την αληθεια,το παρακανα,δεν μου εφυγε ο ελεγχος,......αν και ηθελα μονο μια "διπλα" και μου προεκυψε σχεδον τριπλη ,λογο κρυων ελαστικων!!!:thumbsup:
ρε....,με το 5αρι ησουνα ή με το Mitsubishi το αγροτικο.....;:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
ειχα τον γιο μου μεσα και μου λεει "ολα καλα,αλλα μηπως το παρακανες???....σου εφυγε???"....για να πω την αληθεια,το παρακανα,δεν μου εφυγε ο ελεγχος,......αν και ηθελα μονο μια "διπλα" και μου προεκυψε σχεδον τριπλη ,λογο κρυων ελαστικων!!!:thumbsup:
Άρη όταν θες να κάνεις τέτοιος μικροδουλειές απλά κοίτα να είσαι εσύ ασφαλής και να μην έχει κόσμο γύρω σου(φαντάζομαι το γνωρίζεις και το τηρείς ήδη),παρόλο αυτά δεν έχουμε και τους καταλληλότερους δρόμους. Έχουμε βαρεθεί να αλλάζουμε λάστιχα για το λόγο του ότι καίγονται-λιώνουν και πιάνουν γυαλάδα αντί η γόμα να φθείρεται λόγο τριβής φυσιολογικά.
Δεν εχει ομως τρυπια εξατμιση με σελοφαν:whistle::hystericalbs1:
σε πειραξα ρε...λεηβεντη; :hystericalbs1:
ρε....,με το 5αρι ησουνα ή με το Mitsubishi το αγροτικο.....;:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
:thefinger:
και με 170 ατια το "στραμπουλαμε" κυριε!!!!...και χωρις μπλοκε!!!! :D
ΥΣ....:whistle:αμα ημουν με τον αγροτη ,με την φορα που ειχα παρει, θα περνουσα απο πανω του!!!:thumbsup:
Nick bmwlover
07-06-12, 23:47
σε πειραξα ρε...λεηβεντη; :hystericalbs1:
:th_Laie_67-1:Οχι,αλλα μ'αρεσει να σε πειραζω εγω:thumbsup:
Bazil Van Sinner
08-06-12, 00:48
...τιποτα,προσοχη στην 5αρα βαρεσε,και σταματησε τις παντες για να συγκεντρωθει στον ηχο της !!!!(μην σου πω οτι σταυρωσε και τα δαχτυλα του,εκανε παρακληση στην νονα του,να δει το Μ5 να τον προσπερναει διπλωμενο!
Δεν συναντας καθε μερα Μ5 να διπλωνει...αν και τωρα που το λεμε,τελευταια,ουτε RX8.ψααααααααρωσε!!!!
...τιποτα,προσοχη στην 5αρα βαρεσε,και σταματησε τις παντες για να συγκεντρωθει στον ηχο της !!!!(μην σου πω οτι σταυρωσε και τα δαχτυλα του,εκανε παρακληση στην νονα του,να δει το Μ5 να τον προσπερναει διπλωμενο!
Δεν συναντας καθε μερα Μ5 να διπλωνει...αν και τωρα που το λεμε,τελευταια,ουτε RX8.ψααααααααρωσε!!!!
Βασιλη,πραγματικα δεν συναντας ευκολα //Μ5!!!....εδω στη Λαρισα πχ.ενα λευκο μονο κυκλοφορει,με ηλιοροφη και αυτο, μαμα εντελως,ιδιο ακριβως με το δικο μου!!!!
:whistle:.....,η διαφορα μας ειναι οτι το δικο μου ειναι 520i ....λουκ Μ5!!!:thumbsup:
.....αλλα για λιγα μετρα πατημα και για 5 δευτερολεπτα γκαζι δεν τρεχει τιποτα που δεν ειχα //Μ5!!!thumb
...και να ειχα, παλι δεν θα τον κυνηγουσα,δεν βαζω κοντρες....ενα παντιλικι(κατι που το κανω πολυυυυ σπανια ) με χαρα μικρου παιδιου ηθελα να κανω και τιποτε αλλο.
ειχα τον γιο μου μεσα και μου λεει "ολα καλα,αλλα μηπως το παρακανες???....σου εφυγε???"
Αν το εκανα εγω κι αντι για το γιο μου ειχα τη γυναικα μου ο ¨διαλογος¨ θα ειχε ως εξης:
Βασιλη,ολα καλα?
Ελα μωρε ενα παντιλικι εκανα
Ναι αλλα σκεψου τι θα γινοταν αν...
-
Κι αν...
-
Και αμα...
-
Και τα παιδια δεν τα σκεφτεσαι?
-
Οταν εισαι μονο σου κανε οτι θες...
-
Αυτα κανεις και μετα λες οτι θες λαστιχα?
-
:judge::judge::judge:
Τι το θελα ρε μαμοτο...
ρε μάστορα, μαλλον είσαι πιό άσχετος και από μένα ... όταν δεν είσαι ακριβής στο ανάποδο που κάνεις γιά την πρώτη πάντα, η δεύτερη (από την ανάποδη μεριά) έρχεται μόνη της. :thumbsup: Τον τρόμαξες το χριστιανό :th_Laie_67-1:
Είμαι βέβαιος ότι ο τύπος ψάρωσε, ειδικά όταν είδε τον Τιτανικό να διπλώνει. Έχει ένα εσάκι στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, κοντά στον Δημόκριτο, όπου διώχνω εύκολα το έπιπλο σχεδόν καθημερινά. Ενώ δεν το παρακάνω, έχω εισπράξει τα φάσκελα της ζωής μου. Ο κόσμος πρέπει μάλλον να τρομάζει με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Άλλο να βλέπεις miata να έρχεται καταπάνω σου κι άλλο αυτό τον ογκόλιθο.
τι λετε ρε παιδια τον τρομαξα,φανηκα ασχετος ή παρεδωσε οπλα???:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Toυ άναψε λαμπάκι στάθμης λαδιού :th_Laie_67-1:
Αν το εκανα εγω κι αντι για το γιο μου ειχα τη γυναικα μου ο ¨διαλογος¨ θα ειχε ως εξης:
Βασιλη,ολα καλα?
:hystericalbs1:
Σε εμάς απλά ΔΕΝ υπάρχουν οι παραπάνω έννοιες._
ρε μάστορα, μαλλον είσαι πιό άσχετος και από μένα ... όταν δεν είσαι ακριβής στο ανάποδο που κάνεις γιά την πρώτη πάντα, η δεύτερη (από την ανάποδη μεριά) έρχεται μόνη της. :thumbsup: Τον τρόμαξες το χριστιανό :th_Laie_67-1:
...δεν ειμαι και StundMike....μαλλον o Maikοfasolakis ειμαι!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
Είμαι βέβαιος ότι ο τύπος ψάρωσε, ειδικά όταν είδε τον Τιτανικό να διπλώνει. Έχει ένα εσάκι στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, κοντά στον Δημόκριτο, όπου διώχνω εύκολα το έπιπλο σχεδόν καθημερινά. Ενώ δεν το παρακάνω, έχω εισπράξει τα φάσκελα της ζωής μου. Ο κόσμος πρέπει μάλλον να τρομάζει με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Άλλο να βλέπεις miata να έρχεται καταπάνω σου κι άλλο αυτό τον ογκόλιθο.
:thumbsup:
Toυ άναψε λαμπάκι στάθμης λαδιού :th_Laie_67-1:
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
εγω δεν μιλαω για αυτη την στροφη γιατι θα με πανε μεσα..:whistle::whistle::whistle:
απο το mazda φορουμ:original::original::original:
καλα μαγκες ειμαι το πρωι σε ενα φαναρι και βλεπω μπροστα μου τη γλυκα, αριστερη βαρβατη η οποια ομως σου δινει μια μπαντια ολο μελι!
εκει που περιμενω το φαναρι και εχω ανεβασει και στροφες νασου ενα Μ5 απο πισω κολλημενος.
Ενταξει μωρε λεω κανας λεφτας θα ειναι και πηγαινει τσαρκα, ακουω ομως κατι ξερογκαζιες και αρχιζω να την ψιλιαζομαι τη δουλεια, τι να θελει λεω? να πατησουμε αφου δεν ηρθε απο διπλα, ειναι και η στροφη μπροστα..
Με τα πολλα αναβει πρασινο και φευγω μπαινω στη στροφη και διπλωνω γλυκα γλυκα , ισιωνω σαν διαβητης και κοιταω στο καθρεπτη.
Τι να δω το Μ5 μαλιοκουβαρα φευγει απο τη μια, το γυρναει φευγει απο την αλλη, το ξαναγυρναει και του ξαναφευγει.. οδηγαρα ο μαγκας τον διαβαζε τον δρομο, ε δεν περιμενα περισσοτερο πατησα το γκαζι και εξαφανιστηκα...
Με τοσο δυνατο κινητηρα να του φευγει με το παραμικρο που να τον παω παρακατω κοντρα? θα επινα τσαι.
απαντηση μελους rx7777777
:shok:φοβηθηκες δηλαδη?
:hystericalbs1::hystericalbs1:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Γεια σου Άρη....φαντάσου να κουμπώσεις και το μοτέρ από το ///Μ5 τι γλέντι θα γίνει....:whistle:
Nick bmwlover
08-06-12, 16:20
Πανο ερχεται απο μονη της για να ισιωσει στην επαναφορα,απο εκει κ περα εαν μπορεις κ μπορει (κ το αυτοκινητο σου κ θες να το συνεχισεις στο πλαι πρεπει να παιξεις + μιση στροφη στο τιμονι περιπου αναποδα κ γκαζακι(σχετικα ειναι ολα) και για να το ξανασιωσεις ισιωνεις τιμονι κ αφηνεις γκαζι,οδηγιες στο περιπου...
Πανο ερχεται απο μονη της για να ισιωσει στην επαναφορα,απο εκει κ περα εαν μπορεις κ μπορει (κ το αυτοκινητο σου κ θες να το συνεχισεις στο πλαι πρεπει να παιξεις + μιση στροφη στο τιμονι περιπου αναποδα κ γκαζακι(σχετικα ειναι ολα) και για να το ξανασιωσεις ισιωνεις τιμονι κ αφηνεις γκαζι,οδηγιες στο περιπου...
Γεια σου ΔΑΣΚΑΛΕ :rally: :warriorsmiley:
thumb
Nick bmwlover
08-06-12, 16:35
Γεια σου ΔΑΣΚΑΛΕ :rally: :warriorsmiley:
Ποιος ειναι αυτος εγω???Eγω ειμαι κατι σαν τις οδηγιες μου,στο περιπου...:hystericalbs1:Ενταξει,"κουλος" δεν ειμαι.
Τι να πουμε τοτε για παιδια οπως Dr.Yamastura,nik200,Stunt Mike,δεν ξερω αν ξεχναω καποιον αλλο,που ασχολουνται με το αθλημα!!!
Ποιος ειναι αυτος εγω???Eγω ειμαι κατι σαν τις οδηγιες μου,στο περιπου...:hystericalbs1:Ενταξει,"κουλος" δεν ειμαι.
Τι να πουμε τοτε για παιδια οπως Dr.Yamastura,nik200,Stunt Mike,δεν ξερω αν ξεχναω καποιον αλλο,που ασχολουνται με το αθλημα!!!
Αυτοί έχουν κάνει μεταπτυχιακό στο άθλημα...Διδάσκουν εντός πίστας...εμείς είμαστε απλοί μαθητές και μερικοί πάνε προς το δάσκαλος μεριά...:whistle:
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
εμενα ξεχασες θειο......,μπορει να μην ασχολουμε με το αθλημα και να ειμαι και κουλομαρια,αλλα εχω οχημα....:thefinger: που τα κανει απο μονο του.......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
εμενα ξεχασες θειο......,μπορει να μην ασχολουμε με το αθλημα και να ειμαι και κουλομαρια,αλλα εχω οχημα....:thefinger: που τα κανει απο μονο του.......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
και τι όχημα...? εδώ λέγαν για το Λουκ ///Μ5 ότι θα κερνούσε τσάγια...που να βλέπανε αυτό...και με τον ήχο που κάνει:whistle: :whistle: :rally: όπου φύγει φύγει...
Nick bmwlover
08-06-12, 17:31
Συγνωμη αλλα εσυ εισαι πολυ πιο θειος,γι'αυτο...:hystericalbs1:
Ναι,ναι,σε λιγο θα μας πεις οτι εχεις "σπασει" το προγραμμα κ στον αυτοματο πιλοτο εχεις φορτωσει χαρτες που ελεγχουν τιμονι,φρενο κ χειροφρενο σε drift mode,το λεγομενο I Drift...:hystericalbs1:
Υ.Γ*Προσεχε μη σκισεις κανενα σελοφαν...
Stunt Mike
08-06-12, 21:48
εγω δεν μιλαω για αυτη την στροφη γιατι θα με πανε μεσα..:whistle::whistle::whistle:
Εγω προτεινω να στηθει μονιμα μπλοκο της Τροχαιας σ'αυτο το εσακι και οσοι πισωκινητοι περνανε απο κει και ΔΕΝ το διπλωνουν,να τρωνε κληση 700 ευρω για ''διενεργησις ελιγμου δεξιου-αριστερου,ανευ θεαματος''!!!
E60_Arkadia
08-06-12, 22:51
Γελαστε οσο θελετε!!!!:thumbsup:
.... αλλα σημερα "διπλωσα" πισω απο ενα RX8 που με την σειρα του ειχε "διπλωσει" μπροστα μου σε αριστερη στροφη μετα απο φαναρι!!!
Το φαναρι ηταν κοκκινο και ειμαστε μονοι μας, εγω πισω αυτος μπροστα,εντελως αδειος ο δρομος,για να μην με πλακωσετε με τα "politically correct" μηνυματα:D,.....,την ψιλιαστικα οτι θα ριξει παντια,...... μια παντια ειναι σε αριστερη στροφη λεω,στα διαλα,τι την θελω την πισωκουνα αμα δεν μπορω να ριξω και εγω ενα παντιλικι???( :whistle: με κρυα λαστιχα,αφου μολις ειχα ξεκινησει,που να κουνηθει αλλιως το εππιπλο!!! :hystericalbs1: ....)....DTC OFF και παμε!!!!
αναβει πρασινο, φευγει το RX8 ....και οπως υπολογισα "διπλωνει" μια ...ισιαζει ομορφα και ομαλα και φευγει...
.....πισω εγω....:whistle:.....διπλωνω μια,ισιαζω...:whistle:...ξαναδιπλ ωνω.....ισιαζω....διπλωνω ελαχιστα....ισιαζω και ειμαι ακριβως πισω του στα 2 μετρα.......το RX8 δεν ξανακανε τιποτα ωσπου να ακουλουθησουμε αντιθετες κατευθυνσεις!!!!:thumbsup:
Για εμας τους 6κυλινδρους αυτα ειναι καθημερινο φαινομενο :thumbsup: :hystericalbs1:,βρε μπας και ειχαν πεσει λαδια στον δρομο και γυρισε? :th_Laie_67-1:
απο το mazda φορουμ:original::original::original:
καλα μαγκες ειμαι το πρωι σε ενα φαναρι και βλεπω μπροστα μου τη γλυκα, αριστερη βαρβατη η οποια ομως σου δινει μια μπαντια ολο μελι!
εκει που περιμενω το φαναρι και εχω ανεβασει και στροφες νασου ενα Μ5 απο πισω κολλημενος.
Ενταξει μωρε λεω κανας λεφτας θα ειναι και πηγαινει τσαρκα, ακουω ομως κατι ξερογκαζιες και αρχιζω να την ψιλιαζομαι τη δουλεια, τι να θελει λεω? να πατησουμε αφου δεν ηρθε απο διπλα, ειναι και η στροφη μπροστα..
Με τα πολλα αναβει πρασινο και φευγω μπαινω στη στροφη και διπλωνω γλυκα γλυκα , ισιωνω σαν διαβητης και κοιταω στο καθρεπτη.
Τι να δω το Μ5 μαλιοκουβαρα φευγει απο τη μια, το γυρναει φευγει απο την αλλη, το ξαναγυρναει και του ξαναφευγει.. οδηγαρα ο μαγκας τον διαβαζε τον δρομο, ε δεν περιμενα περισσοτερο πατησα το γκαζι και εξαφανιστηκα...
Με τοσο δυνατο κινητηρα να του φευγει με το παραμικρο που να τον παω παρακατω κοντρα? θα επινα τσαι.
απαντηση μελους rx7777777
:shok:φοβηθηκες δηλαδη?
:hystericalbs1::hystericalbs1:
ποστ μελους 323 power
Φιλος δεν επρεπε να φυγεις σιγα τον ειχες ανετα σου λεω!!
τα μισα απο αυτα ειναι μαιμουδιαρικα, απο εξω κουκλα και απο μεσα ο κινητηρας τζουφιος...
ποστ μελους bmw killer
Α ρε φιλος επρεπε να ημουν εγω να του εκοβα ενα κουστουμακι στο γερμανικο σκουπιδι του..
εχω ραψει γερμανακια να φανε και οι κοτες
ποστ μελους mazdamaniac
ρε παιδια καλες οι μακακιες αλλα μην το παρακανουμε εχουμε καλα γρηγορα αμαξια αλλα οχι και να ραψεις το Μ5 Αυτο το αμαξι ειναι αλλου..
ποστ μελους bmwkiller
ασε φιλος με αυτα που λες ή ασχετος κουλος εισαι ή καθολου mazda enthusiast
τετοιους φανς δεν χρειαζομαστε εδω μεσα
ποστ mod swordfish
παρακαλω να πεσουν οι τονοι ολοι μας ειμαστε λατρεις της αυτοκινησης.
Προσβλητικοι χαρακτηρισμοι απαγορευονται απο τους κανονες του φορουμ.
ποστ admin sMrx8
το νου σας... αρχισε να τσιτσιριζει το μαζντοκαντηλι σας...
ΤΟ ///Μ5 άνετα σου λέω...:whistle::whistle:
Άρη μου φαίνεται θέλουν να βγεις παγανιά καμία μέρα και να μοιράσεις τσαγάκια με πάγο....είναι και καλοκαίρι, θα δροσιστούνε :th_Laie_67-1:
......
ποστ admin sMrx8
το νου σας... αρχισε να τσιτσιριζει το μαζντοκαντηλι σας...
εδω καινε λαδια τα μοτερ τους διχως λογο, τα καντηλια τους δεν θα καψουν???
Γιαννο,ετσι ακριβως γινονται οι διαδυκτιακες κουβεντες.....και παντα υπαρχει
ο αντιστοιχος Σιταθης του μαζνταφορουμ!!!:thumbsup:
ΤΟ ///Μ5 άνετα σου λέω...:whistle::whistle:
Άρη μου φαίνεται θέλουν να βγεις παγανιά καμία μέρα και να μοιράσεις τσαγάκια με πάγο....είναι και καλοκαίρι, θα δροσιστούνε :th_Laie_67-1:
Ανδρεα το μονο τσαϊ που μπορω να κερασω ειναι αυτο:
https://beautyblog.gr/blog/wp-content/uploads/lipton-coctails.jpg
Ανδρεα το μονο τσαϊ που μπορω να κερασω ειναι αυτο:
https://beautyblog.gr/blog/wp-content/uploads/lipton-coctails.jpg
Έχει και στημένο λεμόνι?? :whistle:
Δροσιάααααααααααααααα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Nick bmwlover
09-06-12, 15:10
Eγω παντως θα ηθελα να ηταν απο πισω του κανα παλιοz3,ξερετε,εκεινο το γαλαζοπρασινο η το μπλε μωβ:whistle::whistle::whistle:
Μια παλιοΖ3 ειναι τι να κανει,κλαιν...:whistle::whistle:
Κ αυτες μαιμουδες ειναι,αλα Κing Kong ομως:banana:
Εγω προτεινω να στηθει μονιμα μπλοκο της Τροχαιας σ'αυτο το εσακι και οσοι πισωκινητοι περνανε απο κει και ΔΕΝ το διπλωνουν,να τρωνε κληση 700 ευρω για ''διενεργησις ελιγμου δεξιου-αριστερου,ανευ θεαματος''!!!
Από σήμερα το εσάκι αυτό προσφέρεται για drift και powerslide μόνο σε σας με τις πομόνες και τα τέρατα. Πέρασαν καινούργια άσφαλτο! :hystericalbs1:
Από σήμερα το εσάκι αυτό προσφέρεται για drift και powerslide μόνο σε σας με τις πομόνες και τα τέρατα. Πέρασαν καινούργια άσφαλτο! :hystericalbs1:
Ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!:thumbsup:
....δηλ.αμα δεν εχεις "πομονα" και "τερας", εχεις και φρεσκα/καινουργια λαστιχα,.... ξεχνα το παντιλικι!!!
Ευχαριστουμε για την ενημερωση!!!:thumbsup:
....δηλ.αμα δεν εχεις "πομονα" και "τερας", εχεις και φρεσκα/καινουργια λαστιχα,.... ξεχνα το παντιλικι!!!
ή παίρνεις το διαφορικό στην αμασκάΛη κ πας Λιοσίων να βρεις άλλο.
Stunt Mike
03-07-12, 13:57
Καταλαβα....αρα πλεον μεχρι τον Δημοκριτο,θα χρειαζομαι ενα σετακι λαστιχα πισω! :hystericalbs1:
γυριζω τις προαλλες απο μια δουλεια που ελειπα εκτος...και με πιανει ενας φιλος περιλυπος...και μου κανει..ασεε..στρωσαν το εσακι...:ranting2::ranting2:
εγω παντως για το κακο το ματι το εγκαινιασα το ιδιο κιολας βραδυ..οι μονες λαστιχιες ναι ειναι οι δικιες μου...:thumbsup::th_Laie_67-1::whistle::whistle:
υγ..ολος ο υπολοιπος δρομος που ειναι πατιναζ..δεν τους εφταιξε..το εσακι τους μαρανε..κακο χρονο να εχουν..
Δώσε πόνο, Νίκο!
Εγώ κατέβαλα κάθε φιλότιμη προσπάθεια: Κατέβασα 1η, σανίδωσα το γκάζι αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να σταματήσω μισό μέτρο μετά το φανάρι. Τουλάχιστον δεν αγόρασα καμια μάντρα. :hystericalbs1:
Ρε σεις ειναι ψιλοεπικινδυνα εκει.....
Ρε σεις ειναι ψιλοεπικινδυνα εκει.....
ελα μωρε...σιγα..αν δεν εχει και λιγο σασπενς δεν γινεται...προκοπη!
ενας φιλος παντως με 3.5 μοτερ κι αυτος μου πε οτι γυρναγε με 3ες χαλαρα εκει..πριν το φτιαξουν..τωρα με 2ες και με ατσαλιες για να γυρισει...ο φιλος τα λεει αυτα...οκ?:whistle::whistle:
Όταν πηγαίνεις προς Δημόκριτο δεν είναι επικίνδυνο, έχει άπλα και οι αντιθέτως διερχόμενοι παίρνουν κλειστά τη στροφή. Ακόμη κι εγώ που ειμαι κουλος δε φοβηθηκα ποτε. Όταν πηγαίνεις προς Παπάγου έχει σασπένς να δεις τι κρύβεται πίσω από τη μάντρα. Επειδή ειναι κατηφόρα και με αναποδη κλίση, αυτή είναι όμως και η καλύτερη φορά. Η μαλλον, ήταν. :hystericalbs1: Εντάξει, το διπλωνω και παρακάτω στο περιπτερο αλλα τωρα τελευταια κάποιος μαπας έχει παρατήσει ένα αρχαίο Οπελ πάνω στην εξωτερικη.
Δώσε πόνο, Νίκο!
Εγώ κατέβαλα κάθε φιλότιμη προσπάθεια: Κατέβασα 1η, σανίδωσα το γκάζι αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να σταματήσω μισό μέτρο μετά το φανάρι. Τουλάχιστον δεν αγόρασα καμια μάντρα. :hystericalbs1:
παρε φορα με 2α...τιμονια και θα γυρισει και το πλοιο της αγαπης....δοκιμασμενα πραγματα....ενας αλλος φιλος καποτε ειχε γυρισει εκει ανετα ενα s320...και ειχε πιασει και τα δυο ρευματα κυκλοφοριας!!!
υγ...ναι εχω πολλους φιλους...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::shok:
Όταν πηγαίνεις προς Δημόκριτο δεν είναι επικίνδυνο, έχει άπλα και οι αντιθέτως διερχόμενοι παίρνουν κλειστά τη στροφή. Ακόμη κι εγώ που ειμαι κουλος δε φοβηθηκα ποτε. Όταν πηγαίνεις προς Παπάγου έχει σασπένς να δεις τι κρύβεται πίσω από τη μάντρα. Επειδή ειναι κατηφόρα και με αναποδη κλίση, αυτή είναι όμως και η καλύτερη φορά. Η μαλλον, ήταν. :hystericalbs1: Εντάξει, το διπλωνω και παρακάτω στο περιπτερο αλλα τωρα τελευταια κάποιος μαπας έχει παρατήσει ένα αρχαίο Οπελ πάνω στην εξωτερικη.
τωρα που χω αρχισει τις ιστοριες....
ενας αλλος φιλος (απο το στρατο αυτος) με kadett κοκκινο (σαν το δικο μου) προς παπαγου...τραβαγε παντα με 2α..και λιγο πριν το φαναρι ανεβαζε 3η και συνεχιζε...πολλη μουτζα ομως ρε παιδι μου..αλλα και ζητωκραυγες ενιοτε!!
Να το χαλάσω λιγάκι τώρα.
Μας χαλάει που όλα είναι μπουρδέλο στην Ελλάδα αλλά όλοι μας θέλουμε να κάνουμε καγκουριές, επικίνδυνα πράγματα κτλ κτλ.
Και καλά εσύ (δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμμένα) είσαι χεράς, και το έχεις, μπορεί να έρχεται μια κοπελίτσα, ένας παππούς από την αντίθετη και να τρομάξει και να καρφωθεί κάπου.
Αυτό το θεωρείται δίκαιο ?
Το λέω και χαλάω το κλίμα γιατί όλοι παραπονιούνται ότι όλα είναι στραβά, αλλά πάντα φταίει κάποιος άλλος.
Κάνουν όλοι σαν πολίτες το καθήκον τους ? Οπότε να έχουν και απαιτήσεις από το κράτος ?
Άν ναι, τότε οι περισσότεροι θα οδηγούσαν συνετά και προσεκτικά στο δρόμο και θα κάναν την πλάκα τους στην πίστα !
ΥΓ : δεν έγραψα καν για τα αδήλωτα 3.5αρια Ε30 που δεν τα καλύπτει ασφάλεια....
....δεν εχεις αδικο Αλεξη και φυσικα δεν επικροτουμε την επικινδυνη οδηγηση,ομως δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να κανουμε ντριφτ σε πιστες για να ξεδωσουμε και ετσι σε πολυ ασφαλης καταστασεις μια "παντια" δεν κανει κακο.thumb
.....αυτο βεβαια παντα με συνεση και οχι συνεχεια,αλλα καποιες φορες,οταν δεν εχει κινηση και οταν φυσικα ξερεις τι κανεις και δεν υπαρχουν θεματα κινδυνου και εχεις ΠΛΗΡΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ (διερχομενοι αντιθετα,πεζοι,ποδηλατες κλπ.)αλλα ο μονος κινδυνος ειναι να ντροπιαστεις και να διπλωσεις καθετα η και χειροτερα να κοπανηθεις καπου,ε τοτε "μια αμαρτια" στο τοσο συγχωρειτε νομιζω.:thumbsup:
Εχει σπιτια εκει ρε, ισως παιδια που θα πεταχτουν, αυτο ειναι το θεμα....
Να το χαλάσω λιγάκι τώρα.
Μας χαλάει που όλα είναι μπουρδέλο στην Ελλάδα αλλά όλοι μας θέλουμε να κάνουμε καγκουριές, επικίνδυνα πράγματα κτλ κτλ.
Και καλά εσύ (δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμμένα) είσαι χεράς, και το έχεις, μπορεί να έρχεται μια κοπελίτσα, ένας παππούς από την αντίθετη και να τρομάξει και να καρφωθεί κάπου.
Αυτό το θεωρείται δίκαιο ?
Το λέω και χαλάω το κλίμα γιατί όλοι παραπονιούνται ότι όλα είναι στραβά, αλλά πάντα φταίει κάποιος άλλος.
Κάνουν όλοι σαν πολίτες το καθήκον τους ? Οπότε να έχουν και απαιτήσεις από το κράτος ?
Άν ναι, τότε οι περισσότεροι θα οδηγούσαν συνετά και προσεκτικά στο δρόμο και θα κάναν την πλάκα τους στην πίστα !
ΥΓ : δεν έγραψα καν για τα αδήλωτα 3.5αρια Ε30 που δεν τα καλύπτει ασφάλεια....
εγω δεν κανω τιποτα...ολα τα κανουν οι φιλοι μου...:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Μην το ψαχνετε, η κατασταση στην Ελλαδα ειναι....complicated.
Εγω παντως, λογω 1.8is και μηδενικων ακομα ενισχυσεων στο αμαξωμα,
το παιζω "κουλ".
Χερι εξω απο παραθυρο κι ετσι.
:doh:
Στο μυαλο και τα ονειρα μου βεβαια απο πολλα σημεια "περναω" αλλιως.
:D
Μην το ψαχνετε, η κατασταση στην Ελλαδα ειναι....complicated.
Εγω παντως, λογω 1.8is και μηδενικων ακομα ενισχυσεων στο αμαξωμα,
το παιζω "κουλ".
Χερι εξω απο παραθυρο κι ετσι.
:doh:
Στο μυαλο και τα ονειρα μου βεβαια απο πολλα σημεια "περναω" αλλιως.
:D
το pista park ειναι μακρυα????μου χουν πει τα καλυτερα για εκει...:rally:
Σήμερα πέρασα ξανά κ@υλωμένος από το εσάκι 'ρισκάρεις-σκοράρεις' στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, όπου τις τελευταίες μέρες γινόταν το έλα να δεις αφού η Περιφέρεια αποφάσισε να προβεί σε έργα αποχέτευσης ΜΕΤΑ την πρόσφατη ασφαλτόστρωση.
Το καλό της υπόθεσης ήταν πως το οδόστρωμα είχε πολύ χώμα πάνω λόγω των έργων κι έτσι υπήρχαν αρκετές πιθανότητες να ξαναζήσω τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, όταν η άσφαλτος ήταν γυαλί και τα 170 άλογα αρκούσαν για να διπλώσω το έπιπλο.
Με τα χωματουργικά μηχανήματα να λείπουν και την κίνηση σχεδόν ανύπαρκτη, βγαίνω φουριόζος στη Ναυαρίνου, πλησιάζω το εσάκι με DSC απενεργοποιημένο και το κιβώτιο στο sport manual, πέφτω στα φρένα, κατεβάζω σε 2α, στρίβω στην 1η δεξιά γρήγορα και στη 2η την αριστερή τραβάω σφαλιάρα στο τιμόνι και σανιδώνω.
Το 60άρι δίπλωσε όμορφα με τον 4κύλινδρο να σκούζει σα μίξερ της mulinex, ενώ εγώ έμεινα να χαζεύω το μεγάλο σύννεφο σκόνης και χώματος που άφησα πίσω και το οποίο κάλυπτε το ισόγειο σπίτι που χτίστηκε πρόσφατα και το οποίο αντικατέστησε ένα επίσης ισόγειο σπίτι, ιδίων διαστάσεων (ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική έγινε αυτό).
Ξάφνου, βλέπω κάτι περίεργο να ξεπροβάλει μέσα από το σύννεφο χώματος που μου θύμισε μια σκηνή κυνηγητού στην έρημο σε κάποια ταινία Mad Max, όπου η Tina Turner κυνηγούσε τον Mel Gibson πάνω σε ένα ιδιοκατασκευασμένο τερατόμορφο τετρακίνητο. Ήταν ένα μεταλλαγμένο Toyota Hilux, φορτωμένο όσο δεν πάει, καγκουρεμένο επίσης όσο δεν πάει, με το κλασσικό μεγάφωνο πάνω από την καμπίνα από το οποίο μέχρι εκείνη την ώρα επαναλαμβάνονταν τα ίδια λόγια: "Ο παλιατζής της γειτονιάς σας. Καθαρίζω αποθήκες, καθαρίζω υπόγεια, μαζεύω παλιοσίδερα, παλιά πλυντήρια, χαλασμένα ψυγεία..."
Και λέω μέχρι εκείνη την ώρα, γιατί μόλις βγήκε από την αμμοθύελα άκουσα το εξής από τον γύφτο:
"Εσσσύ με το μπεμπέ... Μας γκάμησες με τη σκόνη... Μας γκάμησες..."
Σήμερα πέρασα ξανά κ@υλωμένος από το εσάκι 'ρισκάρεις-σκοράρεις' στα σύνορα Χολαργού - Αγίας Παρασκευής, όπου τις τελευταίες μέρες γινόταν το έλα να δεις αφού η Περιφέρεια αποφάσισε να προβεί σε έργα αποχέτευσης ΜΕΤΑ την πρόσφατη ασφαλτόστρωση.
Το καλό της υπόθεσης ήταν πως το οδόστρωμα είχε πολύ χώμα πάνω λόγω των έργων κι έτσι υπήρχαν αρκετές πιθανότητες να ξαναζήσω τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, όταν η άσφαλτος ήταν γυαλί και τα 170 άλογα αρκούσαν για να διπλώσω το έπιπλο.
Με τα χωματουργικά μηχανήματα να λείπουν και την κίνηση σχεδόν ανύπαρκτη, βγαίνω φουριόζος στη Ναυαρίνου, πλησιάζω το εσάκι με DSC απενεργοποιημένο και το κιβώτιο στο sport manual, πέφτω στα φρένα, κατεβάζω σε 2α, στρίβω στην 1η δεξιά γρήγορα και στη 2η την αριστερή τραβάω σφαλιάρα στο τιμόνι και σανιδώνω.
Το 60άρι δίπλωσε όμορφα με τον 4κύλινδρο να σκούζει σα μίξερ της mulinex, ενώ εγώ έμεινα να χαζεύω το μεγάλο σύννεφο σκόνης και χώματος που άφησα πίσω και το οποίο κάλυπτε το ισόγειο σπίτι που χτίστηκε πρόσφατα και το οποίο αντικατέστησε ένα επίσης ισόγειο σπίτι, ιδίων διαστάσεων (ποτέ δεν κατάλαβα με ποια λογική έγινε αυτό).
Ξάφνου, βλέπω κάτι περίεργο να ξεπροβάλει μέσα από το σύννεφο χώματος που μου θύμισε μια σκηνή κυνηγητού στην έρημο σε κάποια ταινία Mad Max, όπου η Tina Turner κυνηγούσε τον Mel Gibson πάνω σε ένα ιδιοκατασκευασμένο τερατόμορφο τετρακίνητο. Ήταν ένα μεταλλαγμένο Toyota Hilux, φορτωμένο όσο δεν πάει, καγκουρεμένο επίσης όσο δεν πάει, με το κλασσικό μεγάφωνο πάνω από την καμπίνα από το οποίο μέχρι εκείνη την ώρα επαναλαμβάνονταν τα ίδια λόγια: "Ο παλιατζής της γειτονιάς σας. Καθαρίζω αποθήκες, καθαρίζω υπόγεια, μαζεύω παλιοσίδερα, παλιά πλυντήρια, χαλασμένα ψυγεία..."
Και λέω μέχρι εκείνη την ώρα, γιατί μόλις βγήκε από την αμμοθύελα άκουσα το εξής από τον γύφτο:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:
Panos 316T
31-10-12, 13:24
Δεν παλεύεσαι ρε Αρη....:hystericalbs1:
με έχεις κάνει ρόμπα ουκ ολίγες φορές στο γραφείο :th_Laie_67-1:
Vasilis M3
31-10-12, 13:46
Xαχαχαχαχαχχαχα ΩΡΑΙΟΣ!!!!thumb
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! !!
Καλά εσύ δεν έπρεπε να είσαι πεζός για κάνα δίμηνο; Και αντι αυτού, αραμπάς περνά, σκόνη γίνεται; :th_Laie_67-1:
vasilis e46
31-10-12, 16:49
με τον 4κύλινδρο να σκούζει σα μίξερ της mulinex, :th_Laie_67-1:
( Βρε σαν κατι να μου θυμιζει αυτος ο ηχος απο το δικο μου 4κυλινδρο σε αναλογες περιπτωσεις...ωραιος ηχος δεν μπορεις να πεις :thumbsup:
άκουσα το εξής από τον γύφτο:
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
..... είχε πολύ χώμα πάνω λόγω των έργων κι έτσι υπήρχαν αρκετές πιθανότητες να ξαναζήσω τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος, όταν η άσφαλτος ήταν γυαλί και τα 170 άλογα αρκούσαν για να διπλώσω το έπιπλο.
Το 60άρι δίπλωσε όμορφα με τον 4κύλινδρο να σκούζει σα μίξερ της mulinex....
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
να πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα???!!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
Παντως:
"Εσσσύ με το μπεμπέ... Μας γκάμησες στο γελιο... Μας γκάμησες..."
Καλά εσύ δεν έπρεπε να είσαι πεζός για κάνα δίμηνο; Και αντι αυτού, αραμπάς περνά, σκόνη γίνεται; :th_Laie_67-1:
Πλήρωσα το πρόστιμο και περιμένω κάποια διοικητικη πράξη από την Τροχαία Αττικής Οδού που θα με ειδοποιεί να παραδώσω το δίπλωμα... Μέχρι το 2056 που λήγει, θα έχει έρθει.
Ώρα 9 το βράδυ, μόλις έχω φύγει απ' το γραφείο, οι δρόμοι άδειοι και σκοτεινοί... Ο κόσμος μάλλον παρακολουθούσε Εισαγγελάτο - Βγενόπουλο. Η ηλιοροφή είναι στην ανάκληση κι από τα ηχεία (Rock FM) ακούγεται το Creep των Radiohead. Φτάνω στη στροφή Αργυροκάστρου και Μακεδονίας με σκοπό να στρίψω στη Μακεδονίας (για τον nik200 το λέω αυτό). Έχω έρθει με φόρα και απενεργοποιημένο το DSC, βάζω DS, το σασμάν κατεβάζει ταχύτητα και σανιδώνω πάνω στην κορυφή. Το έπιπλο διώχνει τον πισινό του ωραία, αλλά επειδή ο δρόμος είναι ανηφορικός η χαρά δε διαρκεί πολύ. 'Κρίμα που δεν είχα κάποιον από πίσω να το δει', σκέφτηκα. Τότε παρατήρησα έναν νεαρό που περπατούσε στο σκοτάδι δίπλα στη μάντρα του σχολείου, σπρώχνωντας ένα mountain bike. Είχε γυρίσει το κεφάλι προς τα πίσω, είχε σηκώσει το αριστερό χέρι ψηλά και είχε σφιγμένη τη γροθιά του σαν επιδοκιμασία. Να 'ναι καλά ο τύπος, με έκανε να νιώσω κάποιος. Φαντάζομαι πως αν έβλεπε τους ντριφτάδες του club θα έκλαιγε από συγκίνηση. Να 'ναι καλά και η BMW που μας χαρίζει μερικά χαμόγελα αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
katsaraios
28-03-13, 02:15
Ώρα 9 το βράδυ, μόλις έχω φύγει απ' το γραφείο, οι δρόμοι άδειοι και σκοτεινοί... Ο κόσμος μάλλον παρακολουθούσε Εισαγγελάτο - Βγενόπουλο. Η ηλιοροφή είναι στην ανάκληση κι από τα ηχεία (Rock FM) ακούγεται το Creep των Radiohead. Φτάνω στη στροφή Αργυροκάστρου και Μακεδονίας με σκοπό να στρίψω στη Μακεδονίας (για τον nik200 το λέω αυτό). Έχω έρθει με φόρα και απενεργοποιημένο το DSC, βάζω DS, το σασμάν κατεβάζει ταχύτητα και σανιδώνω πάνω στην κορυφή. Το έπιπλο διώχνει τον πισινό του ωραία, αλλά επειδή ο δρόμος είναι ανηφορικός η χαρά δε διαρκεί πολύ. 'Κρίμα που δεν είχα κάποιον από πίσω να το δει', σκέφτηκα. Τότε παρατήρησα έναν νεαρό που περπατούσε στο σκοτάδι δίπλα στη μάντρα του σχολείου, σπρώχνωντας ένα mountain bike. Είχε γυρίσει το κεφάλι προς τα πίσω, είχε σηκώσει το αριστερό χέρι ψηλά και είχε σφιγμένη τη γροθιά του σαν επιδοκιμασία. Να 'ναι καλά ο τύπος, με έκανε να νιώσω κάποιος. Φαντάζομαι πως αν έβλεπε τους ντριφτάδες του club θα έκλαιγε από συγκίνηση. Να 'ναι καλά και η BMW που μας χαρίζει μερικά χαμόγελα αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
:fountwtis:
Τυπε το καλοκαιρι αν τα κυκλοφορουμε ακομα να κανουμε καμια διαδρομουλα με Ιωσηφ παρεα απο Μελιγαλα προς Μεσσηνη και συνεχεια , να σε θαυμασουμε εμεις οι νεοι:whistle:
μακεδονιας εεε...
ενας φιλος παλι εκει στριβει συνηθως αριστερα (εκει που ειναι ο "μαυροματης")-πριν αρχισει η ανηφορα...τελειωνει την 2α...και αμα εχει χωρο...τελειωνει και την 3η..εχουν φυγει αρκετες μουτζες και εκει....γλιστραει δαιμονισμενα και ειναι playground....ολα αυτα ο φιλος ετσι....
ειμαι υπερηφανος για εσενα αγορι μου....!!επιπλο rulessssssss
:fountwtis:
Τυπε το καλοκαιρι αν τα κυκλοφορουμε ακομα να κανουμε καμια διαδρομουλα με Ιωσηφ παρεα απο Μελιγαλα προς Μεσσηνη και συνεχεια , να σε θαυμασουμε εμεις οι νεοι:whistle:
Τύπε, το μόνο που θα θαυμάσεις θα είναι το μέγεθος του τροπέτου... Είναι αυτό που λέμε 'έκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο'...
Σαν παλαιος ναυτικος σας υπενθυμιζω οτι οι μετατοπισεις φορτιου στα Gargo ship ειναι πολυ επικινδυνες.:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
18448