PDA

Επιστροφή στο Forum : Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...7

Σελίδες : 1 [2] 3 4

Konstantinos E60
05-06-12, 07:54
Σε νησί ρε πρόεδρε γύρο τρως ? Φαε κανα ψαράκι !

aristent
05-06-12, 07:57

.....τωρα που το σκεφτηκα,γι'αυτο δεν πηγες στην Πανελληνια Προεδρε,σε "σκισανε" στην Ανδρο???:th_Laie_67-1: :thumbsup:

Stamatis
05-06-12, 07:58

δεν τρώει ψάρια ο σκύλος ρε.

Ptboul
05-06-12, 08:00

Που ζεις ρε Κωνσταντήηη, ψάρι στο νησί;; Πρέπει να είσαι όχι γκόλντεν μπόϋς, αλλά diamond μπόϋς.

Αν έδωσε για 2 γύρους 35 ευρώ, για ψάρι θα δινε 135.

Konstantinos E60
05-06-12, 08:08
Που ζεις ρε Κωνσταντήηη, ψάρι στο νησί;; Πρέπει να είσαι όχι γκόλντεν μπόϋς, αλλά diamond μπόϋς.

Αν έδωσε για 2 γύρους 35 ευρώ, για ψάρι θα δινε 135.

Και στο βουνό τι τρως ορε ? Σιναγρίδα ? :th_Laie_67-1:

Εχει και φθηνά ψαράκια ρε, καμια σαρδελίτσα κανα γαυρο !!

Οπως και να'χει 35 ευρω για σαβουροφάϊ είναι πολλά.

Nino
05-06-12, 09:24
είμαι ο μόνος που θεωρεί παράξενο να πληρώσει 35 ευρώ για σουβλάκια?

Αυτη είναι η ανωμαλία του ευρω... Τα φθηνά έγιναν ακριβά και τα ακριβά φθηνά. Υπολόγισε και την απληστία που όλοι ήθελαν να γίνουν πλούσιοι και κάπου εκει χάθηκε η μπάλα...
Ποιο σουβλατζιδικο θα δούλευε αν πουλάγε ένα χιλιαρικο το σουβλάκι; Και ποιος απο εμάς θα τα έδινε;
Ένας παραλογισμός που γιγαντιωνεται αν σκεφτεί κανείς τις αλλαγές σε εργασιακά-μισθούς που έχουν γίνει.

gant
05-06-12, 10:10
Πληρώστε και σώστε ρεεεεεεεεεεε...
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231198922

Ptboul
05-06-12, 10:34
Πληρώστε και σώστε ρεεεεεεεεεεε...
https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231198922

Μα και πριν δώσαμε αλλά δε σώσαμε. (Ετακ, φαπ, αυξημένα τέλη, φόρο 2λιτρου, κλπ)

Thomelef
05-06-12, 10:41
υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι σώζεται η κατάσταση???

Nino
05-06-12, 11:26
Βρε έχετε καταλάβει τι ακριβώς γίνεται;
Παίρνουμε δανεικά για να ξεπληρωσουμε τα αλλα δανεικά και δίνουμε εγγυήσεις και παραχωρήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ξανά δανεικά αλλα απο αλλού (αγορές).
Αλλα δανεικά να αγαπιόμαστε δηλαδή...

S8N
05-06-12, 11:29
Τα σχόλια δικά σας

Υπάρχουν και χειρότερα:

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/abramovich.jpg

https://i136.photobucket.com/albums/q170/MPower_this/2649_75263583136_733273136_1738130_.jpg

Nino
05-06-12, 11:36

Αν δεν σώζεται..αυτοί (ολοι )γιατί έχουν τέτοια κωλοπιλαλα να κυβερνήσουν και να γράψει η ιστορία ότι επί των ημερών τους καταστράφηκε το Έθνος;

gnx
05-06-12, 11:57
Η φαρμακευτικη δαπάνη της χώρας από 1.5 δις ευρω το 2000 έφτασε τα 9.2 δις ευρω το 2009.

hades7
05-06-12, 12:02
Η φαρμακευτικη δαπάνη της χώρας από 1.5 δις ευρω το 2000 έφτασε τα 9.2 δις ευρω το 2009.

ναι ρε σε πειραζει? νοιαζονται οι λειτουργοι του κρατους για τον πολιτη
https://www.skai.gr/news/greece/article/154638/nea-apati-me-petamena-farmaka-sto-layrio-/

S8N
05-06-12, 12:02

Φταίει το άγχος και η μόλυνση. Έχουμε γίνει φιλάσθενοι.

ghost-rider
05-06-12, 12:32
Αν δεν σώζεται..αυτοί (ολοι )γιατί έχουν τέτοια κωλοπιλαλα να κυβερνήσουν και να γράψει η ιστορία ότι επί των ημερών τους καταστράφηκε το Έθνος;

Για να παρουν κ αλλες μιζες μηπως?
Γιατι αν βγει ενας τριτος παιζει να βγουν στη φορα τα απλυτα τους?

Stamatis
05-06-12, 12:45

Οι ουκρανές φταίνε που μας γεμίσανε aids.

hades7
05-06-12, 12:50
εισαι μεγαλος αστιατορας

Konstantinos E60
05-06-12, 13:05

Και γιατι δλδ να μην φτάσει ? Πίσω απο καθε φαρμακοβομηχανία και καθε φαρμακαποθήκη έίναι και κάποιος πολιτικός ή καποιο τσιρακι πολιτικού.

Konstantinos E60
05-06-12, 13:07

Ναι. Ο Τσίπρας !

Kostas_1
05-06-12, 13:14
https://www.youtube.com/watch?v=xoNNf9445r0

Kostas_1
05-06-12, 13:33
https://news.kathimerini.gr/kathnews/photos/3-06-12/3-06-12_484336_1.gif

Stamatis
05-06-12, 17:19
Στα 0.90 λεπτά η ΕΤΕ πονάει το στομάχι μου.

Ενα χρόνο πριν, θα ορμάγαμε φουλ.
Σήμερα απλά κουνάγαμε το κεφάλι μας και πλέον περιμένουμε το 0.78 που είναι η τελευταία αντίσταση.

Α ρε Αλέξη, να δώ τι θα κρατικοποιήσεις τελικά.

PANOS-E60
05-06-12, 17:26
Στα 0.90 λεπτά η ΕΤΕ πονάει το στομάχι μου.

Ενα χρόνο πριν, θα ορμάγαμε φουλ.
Σήμερα απλά κουνάγαμε το κεφάλι μας και πλέον περιμένουμε το 0.78 που είναι η τελευταία αντίσταση.

Α ρε Αλέξη, να δώ τι θα κρατικοποιήσεις τελικά.

κωλώνουνε ρε τα παλικάρια ? Τι διαφορά θα κάνουνε 56.000 τραπεζουπάλληλοι που θα προστεθούν στο 1 εκ. που μισθοδοτείται ήδη από το Δημόσιο ? Αλλο ένα 5% είναι.

Λεφτά υπάρχουν.

Χωνει ένα χαράτσι στα ορεινά βοσκοτόπια και να σου τα λεφτά γιά τους δημόσιους τραπεζοΥπαλλήλους ... Πφφφφ ... piece a cake !

S8N
05-06-12, 17:54
Έχω μια καλύτερη ιδέα Πάνο: Μόλις κρατικοποιηθούν οι τράπεζες, να προβεί η κυβέρνηση σε 5% απολύσεις στο δημόσιο! Σιγά μην κάτσω να σου πληρώνω και το μισθό ρε εξακύλινδρε σαρδανάπαλε, για μου τη λες για τον Ν43... Προτιμώ να πληρώνω τα σεμνά και ταπεινά σουβλάκια των 35 ευρώ του Πρόεδρα στη νήσο των εφοπλιστών.

PANOS-E60
05-06-12, 18:02
Έχω μια καλύτερη ιδέα Πάνο: Μόλις κρατικοποιηθούν οι τράπεζες, να προβεί η κυβέρνηση σε 5% απολύσεις στο δημόσιο! Σιγά μην κάτσω να σου πληρώνω και το μισθό ρε εξακύλινδρε σαρδανάπαλε, για μου τη λες για τον Ν43... Προτιμώ να πληρώνω τα σεμνά και ταπεινά σουβλάκια των 35 ευρώ του Πρόεδρα στη νήσο των εφοπλιστών.

δηλαδή μου λες ότι θα βγει ο σύριζα ... ε, άμα βγει, κοτέτσι θα γίνει ο Ν43, μποστάνι ο Μ54 ... θα κάνουμε barter trade και θα είμαστε όλοι better off !

Stathis
05-06-12, 18:03
αν βγει ο τσιμπλας θα βαλετε v10 ρε.

Nino
05-06-12, 18:05
2013 ομιλια του προεδρου της αδεδυ (επιλογος)

Τελος και μαζι με τις θερμοτερες ευχες μου για ενα αισιο και δημιουργικο νεο ετος θα ηθελα απο τα βαθη της καρδιας μου να καλοσωρισω τους νεοεισερχομενους στην μεγαλη μας οικογενεια τραπεζουπαλληλους.
Αγαπητοι συναδελφοι ενα μεγαλο χειροκροτημα παρακαλω!!
:hystericalbs1::hystericalbs1:

υγ
η μοιρα και ο καιρος το'χαν ορισει δημοσιοι υπαλληλοι και με audi ολοι να καταληξουν...:hystericalbs1:

PANOS-E60
05-06-12, 18:05
αν βγει ο τσιμπλας θα βαλετε v10 ρε.

και τι θα τον ταίζουμε τον v10 σταααθ ? Τζανερα ? :hystericalbs1:

S8N
05-06-12, 18:30
και τι θα τον ταίζουμε τον v10 σταααθ ? Τζανερα ? :hystericalbs1:

Τι φοβάσαι μωρέ? Θα φροντίσει ο Τσίπρας να παίρνεις και επίδομα προθέρμανσης για κάθε κύλινδρο.

Thomelef
05-06-12, 18:49
καλά γελάμε, αλλά δυστηχώς για κλάματα είμαστε...
θα μου πείς και τι άλλο να κάνεις???αυτές οι κωλοεκλογές έχουν παγώσει τα πάντα ρε γμτ...δεν κινείται τπτ απολύτως, και πολύ φοβούμαι μην κρατήσει και μετά τις εκλογές.
όσο για τον άλεξ, ακόμα δεν τον άκουσα να λέει την θέση του για τα χρωστούμενα του κράτους προς τους ιδιώτες...
είναι αυτό που λέει...ίση κατανομή βαρών.
άιντε απο'κει αγόρι μου και εσύ, και όλοι οι χαραμοφάιδες σου.

gant
05-06-12, 19:31
Άκουσα πριν από λίγο έναν παλιόφιλο για την "θεωρία της μπάλας".
Για να αναπηδήσει πρέπει να βρεί πάτο. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Thomelef
05-06-12, 19:50
Άκουσα πριν από λίγο έναν παλιόφιλο για την "θεωρία της μπάλας".
Για να αναπηδήσει πρέπει να βρεί πάτο. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

εκτός και αν στον πάτο υπάρχουν πρόκες (αλέξης και ΣΙΑ), και αντί να κάνει το γκέλ η μπάλα, κάνει ένα μεγάλο μπούμ.
μετά θα πρέπει να βρούμε κάποιον να παίξει τον ρόλο του μπαλώματος. ή της σακοράφας, γιατί αν σκάσει απο τέτοια πρόκα η μπάλα, δεν θα σκάσει απο μια τρύπα, αλλά επειδή θα έχει γίνει χίλια κομμάτια.

στο ταμείο εμπόρων άκουσα ότι το 54, κάτι των ελεύθερων επαγγελατιών, δεν πληρώνουν.
απο την άλλη λόγο ανεργίας το ΙΚΑ δεν ειπράτει τπτ. καλά πάμε ρε...

Thomelef
05-06-12, 19:51
άσχετο σχετικό...αυτός ο στρατούλης, τι βλάκας είναι θεέ μου.

Stamatis
05-06-12, 19:53
We are on a difficult course, on a new Odyssey for Greece, but we know the road to Ithaca and have charted the waters.
Georgios A. Papandreou CNN 11/2011

Antonis Samaras, Harvard-trained economist and head of the main centre-right party, says the medicine is wrong for Greece
Guardian Interviews A Samaras 11/2011

https://himynameisandrew.com/images/sized/uploads/trust-me-530x375.jpg

Μέχρι τις εκλογές, και καθώς κάθε ιχνος σοβαότητας έχει πλέον εξαφανιστεί απο την χώρα, εγκαταλείπω αυτό το θρεντ.

gant
05-06-12, 19:54
εκτός και αν στον πάτο υπάρχουν πρόκες (αλέξης και ΣΙΑ), και αντί να κάνει το γκέλ η μπάλα, κάνει ένα μεγάλο μπούμ.
μετά θα πρέπει να βρούμε κάποιον να παίξει τον ρόλο του μπαλώματος. ή της σακοράφας, γιατί αν σκάσει απο τέτοια πρόκα η μπάλα, δεν θα σκάσει απο μια τρύπα, αλλά επειδή θα έχει γίνει χίλια κομμάτια.

στο ταμείο εμπόρων άκουσα ότι το 54, κάτι των ελεύθερων επαγγελατιών, δεν πληρώνουν.
απο την άλλη λόγο ανεργίας το ΙΚΑ δεν ειπράτει τπτ. καλά πάμε ρε...

Δεν χρειάζεται ο Αλεξ, παίζουν την μπαλίτσα ο Μπένυ με τον Τόνυ, φτάνουν αυτοί.

Thomelef
05-06-12, 19:59
η μόνη μπάλα που παίζει πλέον ο μπένυ, είναι αυτή που έχει κάτω απο το σώβρακο του. και μάλον θα παίζει μ'αυτήν για πολύ καιρό...και όλοι οι πράσινοι έτσι που τα κατάφεραν.
όσο για τον τονυ, αυτός της μιλάει της μπάλας...έλα καλή μου. λίγο ακόμα, και θα κάνεις γκελ. λίγο ακόμα.
και φυσικά κανένας απο τους δύο δεν παίζει μπάλα αυτή την στιγμή. όσο παίζει ο άλεξ, τόσο παίζουν και αυτοί...
εκλογές έχουμε μπροστά μας, και τον παπαδήμο στην καρέκλα που δεν ξέρει κανείς τι κάνει.

Stamatis
05-06-12, 20:16
Η χώρα δεν θα μείνει ακυβέρνητη, λέει ο Φώτης Κουβέλης

Η οικουμενική ίσως επανέλθει στο τραπέζι στις 18 Ιουνίου, εκτιμά ο Φ.Κουβέλης

«Κενό γράμμα τα προεκλογικά συνθήματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ» λέει ο Φ.Κουβέλης

Κυβερνητική συνεργασία μόνο με γραπτές δεσμεύσεις, διαμηνύει ο Φώτης Κουβέλης

Υπογραμμίζοντας τις υπεύθυνες θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς ο Φώτης Κουβέλης επέμεινε στην ανάγκη σχηματισμού σταθερής και αποτελεσματικής κυβέρνησης μετά τις εκλογές.

Stamatis
05-06-12, 20:16
και κάπου εδώ εγκαταλείπω.

exit stage left.

hades7
05-06-12, 20:21
:popcorn: σε αυτην την χωρα δεν πλητεις ποτε....

gant
05-06-12, 20:26
Δεν γ@μι@ύνται όλοι τους. Ότι βρέξει ας κατεβάσει.
Παίρνω την κυρά Μαρία και πάω για παγωτάκι σοκολάτα παρφέ κάτω στην παραλιακή!

Akis 330Ci
05-06-12, 21:48
Δεν ήθελαν να πληρώσουν το λογαριασμό γιατί η Ελλάδα... τους χρωστάει
Σκηνές «Φαρ Ουέστ» εκτυλίχθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό με... αιτιολογικό το ελληνικό χρέος.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η παρέα των Γερμανών, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δεν δέχτηκε να πληρώσει το λογαριασμό, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα.

Μετά από αυτή την αντίδραση των Γερμανών τα αίματα άναψαν και τελικά οι τουρίστες έφυγαν δαρμένοι από το μαγαζί.

https://www.newsbeast.gr/society/arthro/362776/xulo-se-bar-metaxu-ellinon-kai-germanon-gia-to-hreos/

ποοοοοοοοοοοοοοοο! Να μουν εκει ποσο θα θελα!!! :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Thomelef
05-06-12, 21:52
https://www.newsbeast.gr/society/arthro/362776/xulo-se-bar-metaxu-ellinon-kai-germanon-gia-to-hreos/

ποοοοοοοοοοοοοοοο! Να μουν εκει ποσο θα θελα!!! :ranting2: :ranting2: :ranting2:

εγώ να δείς με τους κακομαθημένους.

η λούγκρα δεν ήταν εκεί να ρίξει καμμιά ψιλή και για μας???
τι ρωτάς πές...

A8hnaios
06-06-12, 00:52
https://64.4.56.103/att/GetInline.aspx?messageid=5da4f1bc-ad8e-11e1-8981-002264c248f2&attindex=0&cp=-1&attdepth=0&imgsrc=cid%3aimage001.jpg%4001CD3E41.5B0C46E0&shared=1&blob=MHxpbWFnZTAwMS5qcGd8aW1hZ2UvanBlZw_3d_3d&hm__login=a8hnaios&hm__domain=hotmail.com&ip=10.25.154.8&d=d1050&mf=0&hm__ts=Tue%2c%2005%20Jun%202012%2022%3a49%3a56%20G MT&st=a8hnaios&hm__ha=01_7304b3707a164f904943ce1c06452fd20dce4684 a7664663c0215c14e7749145&oneredir=1

PANOS-E60
06-06-12, 07:53
ας το δουν οι δύσπιστοι που μιλάνε γιά τοκογλύφους

Κρατικοποίηση ή εθνικοποίηση ο δρόμος της καταστροφής για το τραπεζικό σύστημα – Μην χαθεί η λογική στον βωμό του λαϊκισμού – Τα διδάγματα του παρελθόντος από τον κρατισμό πρέπει να μας συνετίσουν όλους
Κρατικοποίηση η εθνικοποίηση ο δρόμος της καταστροφής για το τραπεζικό σύστημα.

Τα διδάγματα του παρελθόντος πρέπει όλους μας συνετίσουν και κυρίως το πολιτικό σύστημα που λίαν συντόμως θα αποφασίσει ιδιωτικές ή κρατικές οι ελληνικές τράπεζες;
Γιατί οι τράπεζες πρέπει να μείνουν ιδιωτικές;
Το τραπεζικό σύστημα της 10ετίας του 80 και εν μέρει του 90 απαρτιζόταν από παθογενή κατά βάση τραπεζικά ιδρύματα με ορισμένες ελάχιστες εξαιρέσεις, οι διοικήσεις διορίζονταν με αυστηρά πολιτικά κριτήρια, οι δανειοδοτήσεις ήταν περιορισμένες και κατά βάση στήριζαν κομματικούς μηχανισμούς.
Το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα τόσο το 80 όσο και το 90 δεν ήταν η αιχμή του δόρατος της οικονομίας.
Προς το τέλος της 10ετίας του 90 και σίγουρα την δεκαετία του 2000 το τραπεζικό τοπίο άλλαξε άρδην.
Είχε προηγηθεί το επιτυχημένο μοντέλο της Εργασίας την προηγούμενη 10ετία και της Emporiki bank , της ανερχόμενης Alpha ενώ η ΕΤΕ λόγω του μεγάλου δικτύου και της καταθετικής της βάσης στήριζαν την αγορά.
Η τράπεζα Εργασίας ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ακμής εν μέσω κρατισμού.
Προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και βεβαίως την δεκαετία του 2000 το τραπεζικό σύστημα άρχισε να ισχυροποιείται ώσπου έφθασε στο ζενίθ σε ανάπτυξη ενεργητικού και κερδοφορίας.
Το 2007 οι ελληνικές τράπεζες σχεδόν εξολοκλήρου ιδιωτικές πλην της ΑΤΕ και του ΤΤ που παρέμειναν στον δημόσιο τομέα αλλά και αυτές άρχισαν να λειτουργούν με ιδιωτικά κριτήρια εμφάνισαν κέρδη ρεκόρ 5 δις ευρώ.
Η κρίση δεν αποκάλυψε την γύμνια των τραπεζών όπως πολλοί εύκολα υποστηρίζουν.
Η κρίση ήρθε να αποδείξει ότι ακόμη και τα πιο ισχυρά συστήματα όπως οι τράπεζες μπορούν να κλονιστούν αν καταρρεύσει ο ζωτικός τους χώρος.
Στην Ελλάδα αυτό συνέβη, κατέρρευσε η Ελλάδα ο ζωτικός χώρος των τραπεζών και όχι οι τράπεζες.
Ας αναλογιστεί κανείς πως λειτούργησε η ΑΤΕ στα τέλη του 1990 αρχές 2000 με τι κριτήρια δανειοδοτούσε και ποιους μηχανισμούς στήριζε.
Το ΤΤ αποτελούσε εξαίρεση γιατί σε γενικές γραμμές οι διοικήσεις που πέρασαν ακλούθησαν περισσότερο ιδιωτικά κριτήρια.
Ας αναλογιστεί κανείς πως λειτούργησε η κρατική Γενική Τράπεζα.
Η Εθνική τράπεζα μπορεί να ελέγχεται μέσω των Ταμείων από το κράτος αλλά λειτουργεί μα αυστηρά ιδιωτικά κριτήρια και αποτέλεσε για χρόνια τράπεζα σταθμό στην Ελλάδα.
Με ευκολία κατηγορούν τις ιδιωτικές τράπεζες, αλλά λόγω της Eurobank και της Πειραιώς αλλά και των άλλων τραπεζών δεν πήρε και το τελευταίο σπίτι της χώρας δάνειο καταναλωτικό ή στεγαστικό;
Χάρη στην Alpha bank και των άλλων τραπεζών οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν χρηματοδοτήθηκαν και αναπτύχθηκαν ?.

Μην λησμονούμε την πραγματικότητα.

Οι τράπεζες παρέδωσαν το 2009 πριν την κρίση του 2010 που ξεκίνησε στην Ελλάδα 450 δις ενεργητικό 237 δις καταθέσεις, 255 δις δάνεια, 35 δις κεφάλαια, 50 δις ομόλογα.
Στην ανάπτυξη των τραπεζών αλλά στο γεγονός ότι δεν έχει καταρρεύσει μεγάλη τράπεζα θα πρέπει να αποδοθεί και στις ορθές ενέργειες της ΤτΕ.

Οι ΗΠΑ είχαν μια Lehman Brothers η Ισπανία μια Bankia, το Βέλγιο μια Dexia και η Γερμανία μιαΣτην Ελλάδα οι μεγάλες τράπεζες παραμένουν όρθιες.
Το ελληνικό κράτος χρεοκόπησε και παρέσυρε το τραπεζικό σύστημα στην καταστροφή.
Τα 35 δις δεν χάθηκαν γιατί οι τραπεζίτες επένδυσαν σε ομόλογα Ζιμπάμπουε αλλά γιατί στήριξαν δανείζοντας το ελληνικό κράτος.
Το κράτος χρεοκόπησε και οι τράπεζες έχασαν τα δάνεια τους άρα έχασαν και τα κεφάλαια τους.
Πολλοί θα πουν ναι αλλά οι τράπεζες στηρίχθηκαν από το κράτος διαχρονικά.
Ισχύει αυτό αλλά το ίδιο δεν συνέβη και στην περίπτωση των αμερικανικών τραπεζών στην κοιτίδα του καπιταλισμού η διασύνδεση κράτους και τραπεζών ήταν και παραμένει άρρηκτη.
Όλοι επιδιώκουμε ένα εύρωστο και όχι ασθενικό τραπεζικό σύστημα.
Πρέπει σε όλους μας να μας ενδιαφέρει το εξής απλό.
Έχω στις τράπεζες τις καταθέσεις μου αισθάνομαι ασφαλής;
Καταφεύγω στην τράπεζα για να δανειοδοτηθώ;
Η τράπεζα πρέπει να παρέχει ασφάλεια στις καταθέσεις και να επιτελεί τον θεσμικό ρόλο της να χρηματοδοτεί την οικονομία.

Γιατί οι τράπεζες πρέπει να μείνουν ιδιωτικές

Δίδοντας κίνητρα στους μετόχους και στις διοικήσεις θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν την παλαιά δόξα τους.
Αν τα παρατήσουν μέτοχοι και διοικήσεις ποιος θα πάρει τα ηνία τους στις τράπεζες;
Οι 10-20 διορισμένοι κομματικοί που θα αγνοούν και τα στοιχειώδη τραπεζικά;
Αν το κράτος διοικήσει τις τράπεζες, ο τραπεζικός μεσαίωνας θα επανέλθει και τα 35-40 δις που θα χρειαστούν για να ανακεφαλαιοποιηθούν θα εξαφανιστούν λόγω νέων ζημιών από κακοδιαχείριση ή από άγνοια.
Ιδιωτικές τράπεζες δεν σημαίνει ότι το κράτος δεν θα ελέγχει τις τράπεζες.
Ιδιωτικές τράπεζες σημαίνει ιδιωτικά management, με μετόχους που θα έχουν προοπτική κάτι να ανακτήσουν στο μέλλον και το δημόσιο αυστηρό επιτηρητή.
Οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να μείνουν ιδιωτικές και μάλιστα οι εναπομείνασες κρατικές να βρεθεί φόρμουλα να ιδιωτικοποιηθούν άμεσα

bankingnews.gr

gnx
06-06-12, 08:00
Πάνο δεν είναι δυσπιστία, ή άγνοια ή βλακεία είναι.

Either be brutally straightforward or...

S8N
06-06-12, 16:26
Και γιατι δλδ να μην φτάσει ? Πίσω απο καθε φαρμακοβομηχανία και καθε φαρμακαποθήκη έίναι και κάποιος πολιτικός ή καποιο τσιρακι πολιτικού.

Πριν από πολλά χρόνια ο θείος μου διεγνώσθη με μια σπάνια μορφή καρκίνου (νόσο του Hodgkin). Χάρις στην ιδιωτική του ασφάλιση, νοσηλεύτηκε για ένα διάστημα σε κάποιο νοσοκομείο του Λονδίνου. Όταν πήγε η θεία μου να αγοράσει κάποια από τα φάρμακα, ο άγγλος έμεινε άφωνος όταν πληροφορήθηκε πως τόσο ακριβά σκευάσματα καλύπτονται από τα δημόσια ταμεία στην Ελλάδα. Προφανώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στη Γηραιά Αλβιώνα, όπου αν δεν έχεις ιδιωτική ασφάλιση (ή πολλά χρήματα) είσαι καταδικασμένος.

Η μια όψη του νομίσματος λοιπόν λέει πως πρέπει να υπάρχουν όρια στη δωρεάν υγεία. Η άλλη όψη του νομίσματος, η ανθρωπιστική, επιβάλει να πληρώνεις 10 δις το χρόνο στις φαρμακοβιομηχανίες γιατί κάθε ζωή είναι ιερή και αναντικατάστατη. Άλλο όμως ο καρκινοπαθής ή ο άρρωστος με σύζυγο και παιδιά κι άλλο ο ηλικιωμένος που παίρνει 10 διαφορετικά χάπια την ημέρα μπας και κάνει ρεκόρ μακροβιότητας στο Γκίνες. Και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί.

Αυτό που θέλω να πω Κωνσταντίνε είναι ότι δεν ευθύνονται μόνο οι φαρμακαποθήκες και οι φαρμακοβιομηχανίες με τις υπερτιμολογήσεις τους και τις λαμογιές τους. Ευθύνες έχουμε κυρίως εμείς οι ίδιοι.

Nino
06-06-12, 17:05
Ας κοιταξει ο καθενας απο εμας πρωτα τα του οικου του... και θα δει οτι εχει ενα ντουλαπι φαρμακα μεσα στο σπιτι του...
Φυσικα αλλο το κοινωνικο αγαθο και δικαιωμα στην υγεια και αλλο η μανιωδης φαρμακοληψια και η υπερσυνταγογραφηση.
Στο ενδιαμεσο απο αυτες τις δυο λεξεις μεσολαβουν απειρες καταστασεις λαμογιας,κλοπης,δωροληψιας και δωροδοκιας,μα το σπουδαιοτερο αμφιβολου αναγκαιοτητας και χρησιμοτητας των σκευασματων και των υλικων.
Υλικα που αποτελουν το μεγαλυτερο μερος της δαπανης που αναφερθηκε!!

nikos1400
06-06-12, 17:25
Big Pharma.

Ετσι ή αλλιως, φαρμακα θα καταναλωθουν (και πληρωθουν).

Thomelef
06-06-12, 18:58
άσχετο σχετικό πάλι...αυτός ο στρατούλης τι βλάκας είναι θεέ μου.

S8N
06-06-12, 19:03
άσχετο σχετικό πάλι...αυτός ο στρατούλης τι βλάκας είναι θεέ μου.

https://www.stratoulis.gr/

Τι λες καλέ. Ο άνθρωπος είναι μορφωμένος. Τελείωσε την Πάντειο την εποχή που αν περπατούσες στο πεζοδρόμιο έξω από το ανώτατο αυτό ίδρυμα, κινδύνευες να σε γράψουν στα μητρώα φοιτητών.

Thomelef
06-06-12, 19:10
nice...δεν είναι τυχαίος βλάκας δλδ...είναι μορφωμένος βλάκας!!!
ανέβηκε κατά πολύ στην εκτίμηση μου τώρα. σε λίγο θα κοντράρει την τζούλια στα ίσια ο μάγκας.

giannis_compact
06-06-12, 19:42
Εμένα πρίν από λίγο πάντως με πήραν τηλέφωνο με απόκρυψη από το γραφείο ενός βουλευτή για να μου μιλήσουν...Που στα δι@λα βρίσκουν τα νούμερα των τηλεφώνων?
Τους λες στα ίσα ότι ενοχλούν κι αυτοί συνεχίζουν να σε ενημερώσουν για τα δήθεν κατορθώματα που θα επιφέρει η πολιτική του εάν εκλεχθεί!

A8hnaios
06-06-12, 20:35
https://papaioannou.files.wordpress.com/2012/05/atqvuatciaeghlh.jpg

katsaraios
07-06-12, 07:37
Τον Μπουλο.....κριμα που θα τραβηχτει ομως το παληκαρι με δικες....
https://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144301&catid=4

Panos 316T
07-06-12, 09:07
Ακούστηκε ότι σε μια πρωινή εκπομπή , πριν από λίγο, έπεσαν σφαλιάρες κασιδιάρη και κανέλλη , είναι αλήθεια;

καλή φάση...

Panos 316T
07-06-12, 09:19
Ακούστηκε ότι σε μια πρωινή εκπομπή , πριν από λίγο, έπεσαν σφαλιάρες κασιδιάρη και κανέλλη , είναι αλήθεια;

καλή φάση...

https://www.protothema.gr/greece/article/?aid=202480

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧ

Stamatis
07-06-12, 09:21
εχει ανεβει στο σώλήνα
Ο χρυσαυγίτης, της έχωσε δυό ζεστές σφαλιάρες.

Γουστάρω που γύρναγε το σώμα του ανεμόμυλο για να κολήσει το "χλατς" καλύτερα.

Πάντως και η Κανέλη, καλά στάθηκε.

Πιστεύω στον επόμενο γύρο θα είναι πιο προετοιμασμένη και μπορεί να του χώσει κανα back kick.

Γράφουμε ιστορία σήμερα.

(Είχα πει δεν ξαναγράφω αλλά έχω χεστεί στο γέλιο απο το πρωί)

Stamatis
07-06-12, 09:23
Υποστηρίζω Λιάνα.
Mortal Combat Liana Vs GoldenDawn

αιαααααατσαααα

ακόμα γελάω....

Leonidas_E39
07-06-12, 09:23
https://www.youtube.com/watch?v=NxMpQVONZUA&hd=1

:hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

Skyline_IS
07-06-12, 09:27
Αν και στις επομενες εκλογες μπει στη βουλη η χρυση αυγη, θα πεσει πολυ ξυλο με το ΚΚΕ

hades7
07-06-12, 09:29
καλα της ξυγηθηκε της απαισιας

S8N
07-06-12, 09:34
Τι Τσακ Νόρρις και μαλακίες... Φεύγοντας έδειρε και τους τεχνικούς του σταθμού!

Ένα φάουλ μόνο του καταλογίζω: Σ' εκείνη την ηλίθια τη Δούρου, μια από τις εκνευριστικές κι εριστικές φιγούρες του Κοινοβουλίου, θα πέταγα και το ποτήρι πέρα απ' το νερό. Καλά έκανε και την είπε νούμερο. Για την ακρίβεια, μηδενικό είναι.

Stamatis
07-06-12, 09:39
Ρε γαμωτη.
Να μην είναι σε πάνελ με την Καϊλή να της τραβήξει κανα πέτσο να χαρούν λίγο τα ματάκια μας.....

Nino
07-06-12, 09:51
Μόλις κάηκε η χα...
Όσο για τα υπόλοιπα ο ποιο αξεστος χωριαταρος που ζει σε πρωτογονες συνθήκες, ακόμα και αυτός
μπορει να καταλάβει ότι ένας άνδρας αρσενικος δεν χτυπάει γυναίκες!!!

S8N
07-06-12, 09:52
Μόλις κάηκε η χα...
Όσο για τα υπόλοιπα ο ποιο αξεστος χωριαταρος που ζει σε πρωτογονες συνθήκες, ακόμα και αυτός
μπορει να καταλάβει ότι ένας άνδρας αρσενικος δεν χτυπάει γυναίκες!!!

Ε όχι και γυναίκα η Κανέλη βρε Γιάννη! Εξάλλου, αυτή του επιτέθηκε πρώτη. Του πέταξε τη βρωμοφυλλάδα τον Ριζοσπάστη!

Ptboul
07-06-12, 10:01
Ε όχι και γυναίκα η Κανέλη βρε Γιάννη! Εξάλλου, αυτή του επιτέθηκε πρώτη. Του πέταξε τη βρωμοφυλλάδα τον Ριζοσπάστη!

Άρη δε ρίχνεις μπουκέτο σε γυναίκα όταν έχεις λογομαχία (ακόμα και αν είναι η γυναίκα σου :hystericalbs1: )

Ο άνθρωπος είναι υπό του μηδέν εκτός αν χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

gnx
07-06-12, 10:04
Παρά το γεγονός ότι τη συμπαθώ τη πλακομουνού-κομουνού Εκαλιώτισα εργοδότρια ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑΣ Φιλιπινέζας, η Λιάνα μπορεί να σε κάνει άλογο όση υπομονή και να έχεις...απλά καθόταν ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ αλόγου διπλα της.

Το δε χτυπανε γυναικες κλπ νομίζω έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν κάποιος είναι εν βρασμώ.

Θα πρέπει όλοι οι αριστεροί να κατανοήσετε ότι εμείς που δεν ειμαστε αριστεροί έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε τόσα χρόνια πάρα πολύ υπομονή...

Stamatis
07-06-12, 10:06
Άρη δε ρίχνεις μπουκέτο σε γυναίκα όταν έχεις λογομαχία (ακόμα και αν είναι η γυναίκα σου :hystericalbs1: )

Γενικά η βία δεν είναι λύση σε καμμία περίπτωση.
Για αυτό και όλοι μας καταδικάζουμε το περιστατικό.
Για αυτό το λάθος δεν χωράει συζήτηση.

Εκ μέρους της ομάδας των Mods τονίζω ότι η θέση μας είναι πως το περιστατικό είναι καταδικαστέο.

(σαν φλώρος βαράει ρε γαμώτη, ρίχτης δυο μπουκέτα κοντινά στη μύτη ρε άχρηστε, που έμαθες να χτυπάς στο Αμερικάνικο Κολέγιο? Φλώρε)

Ptboul
07-06-12, 10:07
Πολιτισμός και επίπεδο πάνω από όλα Γιώωργ! Τι εν βρασμό; Σε τηλεποπτικό πάνελ είσαι και συζητάς.

Χέρι δε σηκώνεις ποτέ._

120ie87
07-06-12, 10:09
Ρε γαμωτη.
Να μην είναι σε πάνελ με την Καϊλή να της τραβήξει κανα πέτσο να χαρούν λίγο τα ματάκια μας.....

κεντάς Σταμάτη! κεντάς! :hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1::hyst ericalbs1:

gnx
07-06-12, 10:16
https://www.youtube.com/watch?v=R0xjxws-Ers

Αυτον ρε δημοκράταροι τον συλλάβατε;

Nino
07-06-12, 10:20
Ο βρασμος δικαιολογεί μόνο να μην πιάνουν τα φρένα στο αυτοκίνητο.
Ο κανόνας της αντιπαράθεσης είναι να τα βάζεις με ομοιους σου και όχι με γυναίκες γιατί μετα είσαι κουραδομαγκας.
Αλλα όταν αντιδρασ σύμφωνα με τα κτηνώδη και Απο την εποχή των σπηλαίων ενστικτα σου, τα οποία είναι βέβαια και οι γενικότερες απόψεις περι ζωής, αυτα είναι τα αποτελέσματα.
Τεσπα τώρα το λόγο δεν θα έχουν οι ψυχίατρο Πανο αλλα η δικαιοσύνη!
Τέλος και όσον αφορά εμένα, Γιώργο δεν είμαι αριστερός ούτε σε κάποιο γενοσημο της αριστεράς.

Samaro
07-06-12, 10:20
Η βία, σε οποιαδήποτε μορφή της ,δηλώνει πάντα έλειψη επιχειρημάτων !

Εστω και άν κάποιος εχει δίκιο, με μια τέτοια αντίδραση, το χάνει !

Φυσικά θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός οτι συμπεριφέρθηκε κατ'αυτό τον τρόπο σε δύο γυναίκες, και αναρωτιέμαι αν θα έκανε το ίδιο, έχοντας μπροστά του κάποιον σωματωδη άνδρα.

steliosm46
07-06-12, 10:21
Δεν υποστιρίζω κανένα απ αυτούς αλλα..αντικειμενικά έτσι όπως το βλέπεις του σπάσανε τα @@ λίγο αυτού δεν τον αφήναν να μιλήσει,ειδικά αυτή η Καννέλη το έχει αυτό το ειρωνικό γενικά νομίζει οτι η άποψη της είναι και τίποτε άλλο.

αλλά και αυτός κακός έκανε αυτό που έκανε διότι με αυτό δεν νομίζω να αλλάξει κάτι ίσα ίσα που μπορεί να κάνει χειρότερα τα πράγματα..αν και καμια φορά λένε οτι αμα δεν φαει την σφαλιάρα του κάποιος δεν καταλαβαίνει, όχι οτι πιστεύω οτι θα αλλάξει κάτι στην Καννέλη τώρα απ την σφαλιάρα,αλλα θα δείτε οτι θα βγαίνει τις επόμενες μέρες σαν θύμα και να δείτε οτι θα δικαιωθεί..θα την υποστιρίξουν αλλα τέλος πάντων..

το θέμα είναι οτι να, εδώ φτάσαμε πλέον, να περιμένουμε απο τέτοιου είδους πολιτικούς (ο θεός να τους κάνει) να πάνε μπροστά αυτή τη χώρα..

S8N
07-06-12, 10:22

Σφαλιάρα έριξε ρε παιδιά. Για να ξυπνήσει η τηλεκομμουνίστρια. Λίγο σαλεμένος είναι πάντως ο Κασιδιάρης.

gnx
07-06-12, 10:24
Οχι λίγο, πολύ...

Ptboul
07-06-12, 10:27
Σφαλιάρα έριξε ρε παιδιά. Για να ξυπνήσει η τηλεκομμουνίστρια. Λίγο σαλεμένος είναι πάντως ο Κασιδιάρης.

Στο βιντεάκι που είδα εγώ μου φάνηκε ότι είδα 2 χαστούκια και μία αποτυχημένη( ; ) προσπάθεια μπουνιάς.

Anyway, δεν έχει νόημα να τα αναλύουμε παραπάνω, το μάθημα μας είναι ότι έχει αρχίσει κατήφορος γερός στην Ελλάδα προς πάσα κατεύθυνση.

S8N
07-06-12, 10:28
Οχι λίγο, πολύ...

Γιώργο, αν κι εμένα με αποκαλούσαν δημοσίως φασισταριό και πουσταριό άτομα εθισμένα στον λεκτικό χουλιγκανισμό σαν την Κανέλη, όχι σφαλιάρα θα της τράβαγα αλλά θα την έσερνα στην τουαλέτα και θα της έτριβα τα μούτρα με το πιγκάλ.

gnx
07-06-12, 10:30
Κινήθηκε γρήγορα η κα Ράικου για τη σύλληψή του...

Αυτούς που εμπόδισαν τους εργαζόμενους στην Ελληνική Χαλυβουργία που πήγαν να δουλέψουν εχτές, θα τους συλλάβει κανείς;

Είναι οι ίδιοι που καταλαμβάνουν τους καταπέλτες των επιβατηγών τα καλοκαιρια στον Πειραια.

Ptboul
07-06-12, 10:31
Γιώργο, αν κι εμένα με αποκαλούσαν δημοσίως φασισταριό και πουσταριό άτομα εθισμένα στον λεκτικό χουλιγκανισμό σαν την Κανέλη, όχι σφαλιάρα θα της τράβαγα αλλά θα την έσερνα στην τουαλέτα και θα της έτριβα τα μούτρα με το πιγκάλ.

Αν σε πω μεθαύριο στου Ταμ παλιο Vagity, κρυφοαουντάκια και όνειδος του στρέητ σιξ τι θα κάνεις; :hystericalbs1:

Samaro
Αθήνα

Ανανδρη επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενοχλημένος από παρατηρήσεις της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, την αποκάλεσε «νούμερο» και της έριξε ένα ποτήρι με νερό. Η Λιάνα Κανέλλη σηκώθηκε, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την Ρένα Δούρου, με αποτέλεσμα να δεχθεί αλλεπάλληλες γροθιές από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η τηλεοπτική εκπομπή διεκόπη και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε από το στούντιο σε ένα άλλο δωμάτιο, ωστόσο -όπως είπε ο Γ.Παπαδάκης- έσπασε την πόρτα και ετράπη σε φυγή.
Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη σύλληψη του υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και η αστυνομία ήδη τον αναζητά στην περιοχή.

Η επίθεση καταδικάστηκε από τους εκπροσώπους των κομμάτων που παρενέβησαν τηλεφωνικά στην εκπομπή.

«Φανταστείτε τι κάνουν όταν οι κάμερες δεν είναι εκεί» σχολίασε μέσω twitter ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

«Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η... τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των ναζί!» γράφει ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Όποιοι εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού, παίζουν με την Ελλάδα και τη δημοκρατία. Ο νεαρός αυτός "κύριος", εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απέδειξε σήμερα ότι είναι εκπρόσωπος μιας ομάδας νεοναζί που εκτός από ακροδεξιοί είναι άνανδροι και τραμπούκοι. Καλούμε τον πολιτικό, πνευματικό και δημοσιογραφικό κόσμο να καταδικάσει το περιστατικό. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην κα Κανέλλη και στην κα Δούρου.

»Καλούμε τους πολίτες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή να το ξανασκεφτούν σοβαρά. Δηλώνουμε ότι σε καμία περίπτωση εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκεται να συμμετέχει σε συζήτηση με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.
«Τα φαινόμενα φασίζουσας νοοτροπίας πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται αλλά και να απομονώνονται. Η προάσπιση της Δημοκρατίας είναι υπόθεση ολοκλήρου του ελληνικού λαού.

Με τη δύναμη της ψήφου στην αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου οι πολίτες πρέπει να απομονώσουν κάθε τραμπουκικό χέρι, που δεν διστάζει να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή» δήλωσε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη.

Newsroom ΔΟΛ https://news.in.gr/greece/article/?aid=1231199325

S8N
Και κάτι διαφορετικό:

https://sabotaz33.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html

Την Κυριακή λογομαχήσα με έναν ΅ΆτζιπάτοΆΆ αγοράζοντας εφημερίδα, όταν περιέγραφε στον περιπτερά για το πόσο χεσμένοι είναι οι ευρωπαίοι με τον αλέξη. Τον ρώτησα αν συμφωνεί με το περιουσιολόγιο και μου απάντησε ναι, τον ρώτησα γιατί διαφωνεί τότε όταν το μνημόνιο ή ο γαπ αναφέρονταν σε αυτό; Η απάντηση του ήταν ότι ο αλέξης είναι η μόνη μας ελπίδα. Τον ρώτησα τι θα κάνει αν τα κάνει μαντάρα. Η απάντηση του ήταν ότι θα φορέσουμε τις κουκούλες και θα ξεκινήσουμε με τα ρόπαλα πρώτα από τον τσίπρα και μετά τους υπόλοιπους. Αγόρασε espresso και πρωταθλητή, αγόρασα βήμα και το hotdoc το περιοδικό του βαξεβάνη. Μετά το μετάνιωσα δεν θα ξαναγοράσω ΜΟΝΟ, αυγή, hotdoc, unfollow (αγοράζω περιστασιακά για να πουλάνε ένα φύλλο παραπάνω σαν μικροί εκδότες, και για να έχω πλουραλιστική ενημέρωση), το παραπάνω φύλλο που πούλησε ο βαξεβάνης θα τον αναγκάσει να γράφει και άλλες συνομωσιολογικές μαλακίες για δάνεια από ρωσία και κίνα και για τόνους πετρελαίου που κρύβονται κάτω από τα πόδια μας. Μέχρι να τον βρει το ρόπαλο του τζιπάτου συμμαχού του κατακέφαλα. Αν δεν αγοράζω το περιοδικό του μπορεί και να σώσω το κεφάλι του. Μάλλον τότε να κόψω και το βήμα για να σώσω τον ντερμπεντέρη!

Μέχρι τις εκλογές μας χωρίζουν 2 εβδομάδες. Βαριέμαι να περιμένω όπως και όλοι μας. Μια βίαιη σπατάλη χρόνου και μια παράλληλη νεκροφάνεια των πάντων. Στην αγορά όντως κυριολεκτικά δεν κουνιέται φύλλο. Κανείς δεν πληρώνει. Κανείς δεν επενδύει. Μου χρωστάνε και χρωστάω. Το αφήνουμε για μετά. Πόσο μετά; Μαγαζιά κλείνουν και αδειάζουν κυριολεκτικά σε μια νύκτα. Ότι νεοπλουτίστικό και κυριλέ designατο μαγαζί κλείνει σε dt αφήνοντας απλήρωτους τους πάντες, εκτός από την βενζίνη για το τζιπ του ιδιοκτήτη τους, αντε και τον περιπτερά για πρωταθλητή και espresso. Στους πιο κεντρικούς δρόμους μένουν τα παλαιομοδίτικά μαγαζάκια με τους παλαιούς εμπόρους τους τσίπηδες. Βάζουν από την τσέπη τους από τα κέρδη των περασμένων χρόνων, και πληρώνουν ακόμη το ίδιο τσίπικα τον ίδιο υπάλληλο που ευτυχώς όμως μεγάλωσαν μαζί του. Στα πιο μεγάλα μεγέθη κλείνει η cocacola όλα τα εργοστάσια της στην ελλάδα. Έτσι και αλλιώς παίρνω λουξ και εψα. Αν αγοράζουν και οι υπόλοιποι, αντι για cocacola ειαγωγής, μάλλον οι υπόλοιπες εταιρίες του χώρου θα αναλάβουν τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν. Αλλιώς μπορούμε να συνεχίσουμε να πίνουμε cocacola και να βρίζουμε το μνημόνιο!! Σε ακόμη πιο μεγάλα μεγέθη με 20δις αγοράζεις όλο το χρηματιστήριο της αθήνας. Τα πάντα. Ο μόνος χρόνος που με ενδιαφέρει είναι ο χρόνος μεταξύ της καταγγελλίας του μνημονίου και τον θόρυβο του ελικοπτέρου στο μαξίμου, μέχρι το δημοψήφισμα ευρω ή δραχμή. Πόσο χρόνο θα έχουμε ανάμεσα σε αυτά τα δύο, από το ελικόπτερο του αλέξη μέχρι την ευθύνη στην κάλπη. Αν έχουμε την δυνατότητα για τέτοιο ερώτημα. Ελπίζω ναι. Όμως ελπίζω να μην χρειαστεί ούτε το ένα ούτε το άλλο. Μπροστά στα πιο λαικιστικά και ψεύτικα προγράμματα και ψηφοδέλτια πριν τις κάλπες, ελπίζω το αποτέλεσμα τους να είναι συνεργασία όλων. Όλων. Έστω, αυτών, των πιο ανίκανων από ποτέ. Των πιο ανίκανων από όλους μας. Σαμαράς και πολιτική άνοιξη, τσιπροζί και βαθύ πασοκ κατσέλης και φωτόπουλου, αλέκα και παλαιοημερολογίτες, βενιζέλος και βενιζέλος, χαλασμένα χρυσάαυγά, καμμένοι και καημενοι, ανταρσία και παιδική χαρά. Ψάχνω να ξεχωρίσω κάποιους και το μόνο που διακρίνω είναι τα παιδιά στο ψηφοδέλτιο της δράσης και της δημιουργία ξανά χωρίς τον μάνο, το ερωτηματικό για τον τζήμερο και τον βαλλιαννάτο, την αδρανή ευθύνη του κουβέλη του ψαριανού του πανούση, της ρεπούση κλπ, την μεταρρυθμιστική δίνη του ραγκούση του ανδρουλάκη, της παναρίτη, του λαμπρινίδη την χαοτική τρικυμία του λοβέρδου και του γαπ, την πολιτική φρεσκάδα του χειμωνά και του χωμενίδη, την ηρεμία του γιαννίτση και του στουρνάρα, ακόμη και έστω τον κυριάκο μητσοτάκη και χατζηδάκη, (μετά από αυτό, από εδώ και κάτω δεν νομίσω να συνεχίσετε να διαβάζετε!!!! Μήπως να ξαναδώ τα ονόματα που έγραψα;;) και κάποιους οικολόγους και πειρατές με μυαλό, αλλά κυρίως βεβαίως τους εκατοντάδες χιλιάδες που είναι σαν και εμάς μετέωροι. Από πέρσι τον φλεβάρη που παίζει αυτό το blog για αυτό γράφουμε. Για την ατομική και κοινωνική ευθύνη. Την δική μας πρωτίστως, και μετά των άλλων. Γιατί η επανάσταση γίνεται κάθε ημέρα.

Αριθμοί. Το ελληνικό κράτος εισπράττει από έμμεσους φόρους το 12% του ΑΕΠ του, όσο σχεδόν και ο μέσος όρος της ΕΕ 13%. Ο ΅Άυπουργός του μνημονίουΆΆ παπακωσταντίνου απαντά το 2010 σε συνέντευξη τύπου ότι οι άμεσοι φόροι στην ελλάδα φτάνουν το 7,7% όταν ο μ.ο. της ΕΕ είναι 13%. Και πιο κάτω έλεγε ΅ΆΗ Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό διαφυγόντων εσόδων από το ΦΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο μέσος όρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι 12%. Στην Ελλάδα, το ποσοστό διαφυγόντος ΦΠΑ στα δυνητικά έσοδα είναι 30%.ΆΆ Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Μου το λέει, να μαλάκα το έλειμμα μας, να το νέο χρέος μας. Εμείς δύο χρόνια τώρα λέμε: δεν πληρώνω, δεν έχω, να πληρώσουν οι άλλοι, δεν παίρνω απόδειξη, δεν κόβω απόδειξη, αυτοί τα φάγανε, αυτοί να πληρώσουν, ο πάγκαλος θέλει κρέμασμα, ο φωτόπουλος της δεη αγωνίζεται για τους φτώχους δεν τους κόβει το ρεύμα, ο γαπ είναι τσολάκογλου και εβραίος μαζί και τζέφρι και πινοσετ και τρώει την έδρα στην αχαϊα και δεν έχει βουλευτή ο νομός (γιατί ρε πασοκια οι άλλοι 8 βουλευτές του νομού τιόσο άχρηστοι είναι; Φαντάσου τώρα ολόκληρος σπηλιόπουλος υφυπουργάρα αμύνης του βενιζέλου, να του τρώει τη θέση ένας πρωθυπουργάκος, με ποιο δικαίωμα ρε γαπ;, σε ξέρει η μάνα σου;), η μέρκελ είναι ******α, νέο ναζί, νεόφιλελεύθερη,και αγάμητη (το τελευταίο παίζει!!!), ο τράγκας είναι αγωνιστής (απλά χτύπαγε το σύστημα παίρνοντας 100εκ.¤ κρατική διαφήμιση/ ΅ετος επί καραμανλή), ο βαρουφάκης και ο καζάκης είναι οικονομολόγοι (τι;;;;;) με *******, στα ******* μου ο νόμος για το κάπνισμα, να πληρώσουν οι έχοντες –οι ιδιοκτήτες σπιτιών; όχι ρε αυτοί, οι έχοντες – οι φοροφυγάδες; όχι ρε είπαμε οι έχοντες , ο δημαράς ο τσίπρας και ο καμένος και ο γλέζος και ο θεός θα σώσουν την ελλάδα, οι τοκογλύφοι που μας δάνειζαν και έτρωγαν τόσα χρόνια να πληρώσουν (με εξαίρεση τους 9.000έλληνες ΅ΆμικροεπενδυτέςΆΆ και τα ελληνικά ταμεία εννοείται), κλείστε τα λιμάνια, κλείστε τα διόδια, κλείστε τα σχολεία, κλείστε την βουλή, με 25 χρόνια εργασίας δικαιούμαι σύνταξη για 50 χρόνια, ΅Άείμαι υπερήφανος που υπερασπίστηκα την 17νοέμβρηΆΆ τάδε έφη υποψήφιος βουλευτής συριζα, ρίχτε γιαούρτια ρίχτε ξύλο, την marfin την έκαψαν οι ******* εννοείται, μην δουλεύετε στο δημόσιο (καλά αυτό έπαιζε έτσι και αλλιώς), οι ξένοι θέλουν την ακρόπολη, όχι τα taxi και τα φαρμακεία και τα φορτηγά πάνε κληρονομικό δίκαιο από πατέρα σε γυιό και κόρη μην γαμάς τα ήθη και έθιμα με κλειστά επαγγέλματα και μαλακίες, πάνε να μας κόψουν το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, ο δεητζής και ο ευδαπ να παίρνουν σύνταξη 3,5χιλιαρικάκια ακόμη και τώρα, και οι μετανάστες είναι αδέλφια μας καθαρίσε βρωμιάρη το φιμέ τζάμι στο suv και πάρε και 20λεπτά γιατί έχω να πάω και στην πορεία συμπαράστασης σας. Και μετά εννοείται δεν βγαίνει το μνημόνιο. Ok έχετε δίκιο, όμως αυτοί που μασουλάμε τις αποδειξούλες και τα αυθαιρετάκια και το μαύρο χρηματάκι, τι σκατά ευθύνη έχουμε; Το 5% της διαφοράς στο αεπ συν τον κύκλο που δημιουργεί είναι γύρω στα 20δις ευρώ. Η γραφειοκρατία στην ελλάδα κοστίζει 6,7% του αεπ όταν στην ΕΕ κοστίζει 3%, άλλα 9δις δηλαδή σε αυτά που ψάχνουμε. Από πέρσι τον φεβρουάριο γράφουμε εδώ μέσα ότι δεν χρειάζεται κάνένα μερκελικό μνημόνιο και κανένα τσιπρικό ΅Άεθνικό σχέδιο ανόρθωσηςΆΆ (στήθους;;;), απλά να γίνουμε όλοι τίμιοι, να πληρώνουμε όλοι αυτό που πρέπει. Μόνο αυτό. Αν σώσεις το έλλειμα, τότε συζητάς αν το χρέος είναι ok, πόσα χρόνια να μπει ο ακης φυλακή, αν οι γερμανοί χρωστάνε από τον πόλεμο, και αν κάθομαι πάνω από πετρελαιοπηγή. Και ότι διεκδικούμε να αφορά όλους τους λαούς όχι μόνο την πάρτη μας. Τον ιούνιο του 2012 (στο αναθεωρημένο προς το μικρότερο και συντομότερο) προεκλογικό πρόγραμμα του ο συριζα και ο τσιπροζι ανακάλυψε ΝΑΙ δύο χρόνια μετά, ότι οι άμεσοι φόροι στην ελλάδα φτάνουν το 7% όταν ο μ.ο. της ΕΕ είναι 13%. Μάλλον θα τους το κάρφωσε ο αρσένης , ο κοτσακάς και η σακοράφα. Αλλά ξέρω………. ναι εσύ δεν έφαγες, δεν ήξερες, δεν ψήφιζες, δεν ρώταγες, δεν δεν.

Παρακάτω δε στο παράρτημα 2 του νέου 11σέλιδου(!!!!) προγράμματος αναφέρει ότι το 2011 υπήρχε έλλειμμα μόλις 1,2δις ευρώ. Ότι γράφαμε στο προηγούμενο post : ότι το έλλειμμα είχε πέσει τόσο λόγω χαρατσιών, οριζόντιων περικοπών, περιστολών δαπανών και δημοσίων επενδύσεων, παύσης πληρωμών των προμηθευτών, κόβωντας λεφτά για φάρμακα. Αλλιως το πρωτογεννές έλλειμμα θα ήταν όσο και το 2009 δηλαδή 24δις ευρώ. Και πολύ απλά την επομένη των εκλογών που ο δραγασάκης και ο τσακαλώτος θα το διαπιστώσουν θα τους την έχει στημένη ο τζιπάτος ψηφοφόρος τους με το ρόπαλο. Ας έχουν πρόχειρο το τηλέφωνο του ελικοπτερά, γιατί μάλλον ο τσιπρας θα πάει να βρει τον σαρκοζί στο μαρόκο, πιο σύντομα από ότι ο ολάντ. Το ίδιο φοβάμαι ότι θα συμβεί ακόμη και με οποιονδήποτε άλλον πολιτικό της κεντροδεξίας πχ αναλάβει την διακυβέρνηση, αν έχεις τον σύριζα αντιπολίτευση να τα κάνει μπάχαλο και όχι στην ίδια κυβέρνηση, θα ακολουθηθεί η σύνηθης διαδικασία από όπου έχει περάσει το ΔΝΤ. Αυτός που ρίχνει το καράβι στην ξέρα την κάνει σιγά σιγά ραφήνα μεριά, ο λαοπρόβλητος εκλεγμένος διάδοχος του όταν συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα την παλεύει να μη του σκάσει η χώρα στα χέρια όσο αντέχει αποτυγχάνει, και την δίνει σε ένα υπηρεσιακό. Έχουμε φτάσει στον παπαδήμο, ο επόμενος του λογικά είναι αυτός που την κάνει με το ελικόπτερο, εμείς παίζουμε καθυστερήσεις με τον κο πικραμμένο. Μετά από την έκρηξη της χύτρας συνήθως ένας τσίπροζι (εδώ βιάζεται βλακωδώς να αναλάβει πριν την έκρηξη) αναλαμβάνει την ανάπτυξη από το μηδέν και γίνεσαι ήραως σαν τον κισχνερ, και όταν τα κακαρώσεις αναλμβάνει η γυναίκα σου. Το έργο είναι ευκολότερο από των προηγούμενων. Από τον πάτο, όπως και μετά από πόλεμο, η ανάπτυξη είναι διψήφια. Καλά παίζει να είσαι τελείως ******* σαν τον ούγγρο και να την πατήσεις. Ή παίζει να τα καταφέρεις όπως η βραζιλία, η τουρκία η αγγλία και άλλες 10 χώρες από αυτές που ΅ΆδιέλυσεΆΆ το κακό δντ. Από τις 20 χώρες που έχει μεσολάβησει το δντ οι 13 τα κατάφεραν, οι 7 έσκασαν. Περίεργο μέχρι τώρα οι θιασώτες της παραμυθίας μας έλεγαν ότι όπου πέρασε το δντ τα άφησε στάχτη και μπούρμπερη. Έχω έτοιμη την απάντηση. Διέλυσε την κοινωνία και τον λαό. Έσωσε τους αριθμούς. Πάντα υπάρχει έτοιμη μια απάντηση για όλα. Εδώ ακόμη ζούμε το οικονομικό θαύμα και πρότυπο της αργεντινής. του ισημερινού, της βενεζουέλας και της κούβας.
Το 2007 είχαν διενεργηθεί εκλογές με αιτιολογία τα προβλήματα της οικονομίας και την εγγραφή του οικονομικού προϋπολογισμού κράτους ως κατάσταση εθνικής ανάγκης!!!!!. Το 2007 ο σοφός ελληνικός λαός ξαναψήφισε τον μεγάλο τιμονιέρη του playstation να προχωρήσει στην επόμενη πίστα του οικονομικού tombrider. Επαναλαμβάνω, ότι το 2007 ο σοφός ελληνικός λαός της χρυσής αυγής, του σύριζα και των ανεξάρτητων ελλήνων κλήθηκε να ψηφίσει κυβέρνηση για να φτιάξει οικονομικό προυπολογισμό λόγω εθνικής ανάγκης. Αυτό του ζητήθηκε αυτό και ψήφισε και ο μεγάλος τιμονιέρης έριξε το καράβι στα βράχια της ραφήνας και την έκανε. Αντίστοιχα ο σοφός λαός δεν ήξερε δεν γνώριζε. Κλασσικά φταίνε οι ξενοι και οι 300.

Ένα μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο νικητή της 6η μαίου. Το πραγματικό παιδι του ανδρεα τον αλέξη τσιπροζί, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν τον πάω καθόλου εξαρχής είτε επειδή τον φύτεψε ο αλέκος στην θέση του παπαγιαννάκη μάλλον, ειτε γιατί έλεγε πανηγυρικά ότι είχε βάλει βύσμα στο στρατό, είτε μάλλον γιατί είναι επιτυχημένος (!!!) συνομήλικος μου, είτε επειδή τότε σε μια συνέντευξη στο schooligans έγλειφε τον μαο ΅Ά schooligans Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία;
alex Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.
ΑπΆ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απΆ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!
Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο.
Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει...
Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους... Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!
Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. Μένει να αποδειχθούν ιστορικά και τότε να το ξανασυζητήσουμε.ΆΆ. Ο πιο γερασμένος 38χρονος διαβάζει κεφάλαιο μαρξ ΅Άγια να μην ξεχνιόμαστεΆΆ όπως λέει και ρίχνει ατάκες ότι έχει θέα σε 2500χρόνια δημοκρατίας όταν η μέρκελ κοιτάζει το ραιχστανγκ. Ας του πει κάποιος ότι οι γυναίκες στην ελλάδα άρχιζαν να ψηφίζουν μόλις το 1956. Και ότι αν διάβαζε και κανέναν έλληνα φιλόσοφο σαν τον πλάτωνα (αντι μονοκούκι τον μαρξ) θα έλεγε λιγότερες εξυπνάδες και μαλακίες. Ίσως να μπορούσε και να απαντήσει πως ενώ θα καταγγείλεις το μνημόνιο και θα κάνεις παύση πληρωμών στο χρέος, οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι θα συνεχίσουν να ανακεφαλαιοποιήσουν τις ελληνικές τράπεζες; (αντί να τρέξουν να ανακεφαλοποιήσουν τις δικές τους).
Πριν από 4 χρόνια ο Ν.Μ. υδραυλικός ανοιξε μαγαζι με υδραυλικά εριξε χρήματα, δεν τα πήγε και τόσο καλά, του φάγανε και κάτι λεφτά, την 2η χρονιά έστρωσε είχε θεωρητικό κέρδος 44χιλιάδες ευρώ και δαπάνες 35χιλιάδες ευρώ. Το έκλεισε γιατί τα πραγματικά χρήματα που είχε ήταν 33χιλιάδες. Τα άλλα 11 ακόμη τρέχει να τα μαζέψει από τους υδραυλικούς που του τα χρωστάνε 4 χρόνια μετά. Έστειλε όλη την αποθήκη που είχε με υλικά πίσω στους προμηθευτές να ξεχρεώσει και τώρα του μένουν κάτι επιταγές και εφορία και οαεε. Ρίσκαρε. Έχασε. Στην πραγματική οικονομία.
Ο Δ.Κ. έπαιζε καραβανάς για την πατρίδα. Από την σχολή μέχρι και το 2010, εικοσι δύο χρόνια καριέρας για την πατρίδα για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι. Οδηγούσε την φόρμουλα ένα ξεκάβλωνε, το προσγείωνε, είχε ρίξει και ένα, αλλά ήταν οι συνθήκες προσομοίωσης μάχης ε, δεν τα έχω ζήσει πώς να το καταλάβω ε. Πληρώσαμε το αεροπλάνο που έριξε, την εκπαίδευση του, τις παρελάσεις του, τις δεξιώσεις τους, τους τούρκους, το σπίτι του και την δεη του, πληρώσαμε 22χρονια καριέρας αφοσίωσης του για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Βγήκε στην σύνταξη όταν η πατρίδα του είπε περικοπές. Πήρε το εφάπαξ 42 χρονών. Το έβγαλε στο εξωτερικό μαζί με τους μισθούς των προηγούμενων χρόνων για την πατρίδα. Ο προδότης ο γαπ του κουτσορεψε την σύνταξη γιατί ήταν και μεγάλη και εκανε μήνυση στο ελληνικό κράτος. Για την πατρίδα εννοείται. Αν ελθει η δραχμή θα φέρει τα ευρωπουλα από τα νησιά κέιμαν μαζί με τον μαντέλη και τον άκη και τον κουρή για να σώσουν την πατρίδα. Ρίσκαρε νίκησε, στην οικονομία του δημόσιου υπάλληλου. Για την πατρίδα εννοείται.
Ετσι είναι, ο ΔΚ συνταξιούχος 42χρονών για την πατρίδα, και ο ΝΜ38χρονών χρεοκοπημένος υδραυλικός. Και οι 2 ψηφίζουν. Και οι 2 είναι αγανακτισμένοι, και οι 2 τα έχουν με το μνημόνιο. Στην ελλάδα ο εργαζόμενος στον δημόσιο τομέα δουλεύει λιγότερο και αμοίβεται περισσότερο από τον αντίστοιχο στον ιδιωτικό τομέα. Άσε που ο ΝΜ. πληρώνει ακόμη και τώρα την σύνταξη του συνομίληκου του ΔΚ. Στην ελλάδα είμαστε 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχοι, 1,1εκ άνεργοι, και 4,1 εκ. εργαζόμενοι από τους οποίους οι 1εκ στο δημόσιο και δεκο, και οι υπόλοιποι μέχρι τα 11εκ είναι ανήλικοι είτε οικονομικά μη ενεργοί. Μάλλον είναι απλό για κάποιους, τα 3 εκ πρέπει να θρέψουμε επιπλέον 8 εκ. στόματα. Μόνο που δεν βγαίνει. Και ότι να λένε για το μνημόνιο το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτό. Ο μάνος λέει να διώξει δ.υ. (πχ τους 12χιλιάδες αγροφύλακες που διόρισε ο playstation, και ο γαπ και ο παπαδήμος δεν κατάφεραν ακόμη να σουτάρουν), και η απάντηση του συριζα ήταν ότι αν τους διώξετε ποιος θα αναπληρώσει τους φόρους τους. Καράφλιανα. Οι φόροι των αγροφυλάκων είναι επιστροφές από τους μισθούς που τους δίνουμε για να κάθονται (κυριολεκτικά). Οι έμμεσοι φόροι και το χρήμα που ρίχνουν στην αγορά είναι τα ίδια με οποιονδήποτε άνεργο είχε την δυνατότητα να δουλέψει και να βγάζει κέρδος από την δουλειά του. Καλύτερα να αγοράσουμε σε κάθε αγροφύλακα από ένα μαγαζί να δουλεύει ο καθένας τους ή ακόμη καλύτερα κτήματα να καλλιεργούν, παρά να συνεχίσουν να πληρώνονται εις βάρος όλων των υπολοίπων. Και μετά σου λέει ο στρατούλης ότι δεν πληρώνει το μνημόνιο μισθούς και συντάξεις, έχει δίκιο τους πληρώνουν 3 εκ. μαλάκες και το μνημόνιο συμπλη΄ρωνει κάτι ψιλα . Με τον σαμαρά δεν ασχολούμαι είναι η ιδια κυβέρνηση καραμανλή, τι να πεις!!!!!!!

Τα ελληνικά ομόλογα σορτάρονται από τα κοράκια στο 18% της ονομαστικής τους αξίας, κάπου εκεί θα καθόταν δηλαδή ένα νόμισμα δραχμής αντί για ευρώ. Στο 18% της αξίας του ευρώ. Εδώ και 2 χρόνια ακολουθούμε ως συνέπεια της αποτυχίας μας ένα ηλίθιο οικονομικό πρόγραμμα λιτότητας και εσωτερικής υποτίμησης, όχι γιατί το θέλουμε, μόνο και μόνο για να συντηρούμαστε στην ζωή, μπας και πραγματοποιήσουμε όσο κρατάει αυτή η χρηματοδότηση τα φάλτσα και τις αστοχίες της κοινωνίας και των οικονομικών μας, μπας και πραγματοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που όλοι αναφέρουν ακόμη και στο μνημόνιο. Και 2μιση χρόνια τώρα ο ένας σπρώχνει τον άλλον στο γκρεμό και ο πιο δυνατός μέχρι τώρα την βγάζει καθαρή. Δεν κάνουμε τίποτα μα τίποτα να αλλάξουμε το τεράστικο γραφεικρατικό χάος του δημοσίου, δεν αλλάζουμε ούτε εμείς νοοτροπία και συμπεριφορά, μόνο στα χαρτιά νομοθετούμε 2 και 3 φορές τις ίδιες αλλαγές που δεν εφαρμόζουμε ποτέ. Δύο χρόνια τώρα ενώ έχουμε πτωχεύσει, ευτυχώς όμως τυπικά και ουσιαστικά δεν έχουμε χρεοκοπήσει. Και αντί να κάνουμε κινήσεις να ανέβουμε, πιέζουμε τις καταστάσεις εντός και εκτός να βουλιάξουμε στον πάτο. Πιστεύουμε τον κάθε μαλάκα που μας τάζει παπαριές, αντί να στρωθούμε στην δουλειά, αντί να τραβήξουμε μαζί μας άνεργους συμπολίτες μας και να την παλέψουμε μαζί. Αντί να δίνουμε κίνητρα και όσα χρήματα μπορούμε σε όποιον θέλει και μπορεί να προσπαθήσει να δουλέψει από το μηδέν, εξακολουθούμε να δίνουμε 800εκ στον οσε και 800εκ στο ταμείο της γενοπ δεη. Αντί να πούμε στα παιδιά μας ανοίξτε τα σχολεία και διαβάστε, τους λέμε κλείστε τα σχολεία και καντε φροντιστήρια και για το θέμα της φυσικής φταίει η φιλελεύθερη πολιτική του μνημονιού!!!! Αντί το κράτος να πληρώσει τα 6,5δις ευρώ που χρωστά στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζει να πληρώνει συντάξεις σε άγαμες θυγατέρες, και σε 40χρονους συνταξιούχους. Και έτσι βουλιάζουμε όλοι.

Τα χρήματα που δίνεις σε κάποιον που ανοίγει μια δουλειά φυσιολογικά σου επιστρέφονται πίσω είτε με ενοικια, είτε με δεη και ευδαπ και τηλέφωνα, είτε με τζίρο, είτε με θέσεις εργασίας, είτε με φόρους έμμεσους και άμεσους. Τα χρήματα που δίνεις αυτήν την στιγμή στην άγαμη θυγατέρα 55χρονών είναι επίδομα που συμπληρώνει τον μισθό της και μόνο. Αυτά τα χρήματα λείπουν τώρα από τους άνεργους και τους απλήρωτους του ιδιωτικού τομέα. Επαναλαμβάνω ότι το χρήμα έιναι τζάμπα, δεν κοστίζει παρά μόνο ελεγχόμενο πληθωρισμό το να κόβεις ευρώ, (ευρώ, όχι δραχμές) κάποια στιγμή με αρχής γενομένης τον ολάντ ίσως, η μαλάκηδες της γραφειοκρατικής ΕΕ και όταν θα τους ταρακουνήσουν οι λαοί τους θα το πράξουν. Όσο εμείς φωνάζουμε μόνο για τα δικά μας χρέη και για τις δικές μας κακουχίες σε ένα φαύλο και ανίκανο γραφειοκρατικό ελληνικό δημόσιο δεν θα καταφέρνουμε τίποτα.
Αντί να κινείται η πραγματική οικονομία, κινείται η μαύρη οικονομία στην κύπρο και τα κέιμαν. Το 2009 ο αγαπημένος ΅ΆπροδότηςΆΆ γαπ είχε πει θα φορολογήσει τις υπεράκτιες εταιρίες, τις offshore και οι οικονομολόγοι του συριζα και της νδ έλεγαν ότι αυτά είναι μαλακίες, οι offshore δεν φορολογούνται. Απλά, έβαλε φόρο στην ακίνητη περιουσία των offshore στην ελλάδα 15%, δηλαδή μετά 7 χρόνια σου είχε πληρώσει την αξία του ακίνητου σε φόρους. Αν το άλλαζες σε προσωπικό αφμ ή εταιρικό πλήρωνες τον φόρο που πραγματικά σου αναλογούσε. (Κάπως έτσι την πάτησε ο τσοχατζόπουλος). Δυόμιση χρόνια τώρα πόσα χρήματα έχουν μαζέψει οι εφοριακοί από το 15% των ακινήτων των offshore; Στα ******* τους. Δεν τους ενδιαφέρει το θέμα. Αυτοί θα τρέξουν για τους φόρους; Όταν όμως λες θα φέρεις ξένους φοροτεχνικούς να τους δώσουν τεχνογνωσία κλειδώνουν το μαγαζί και φεύγουν. Δύομιση χρόνια τώρα η κρατική μηχανή αρνείται να δουλέψει γιατί τους κόπηκε το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης, και γιατί ΅Άκαι πολλά κάνω για αυτά που πληρώνομαιΆΆ και δυόμιση χρόνια μετά η ανεργία έφτασε το1,1 εκ συμπολίτες μας. Δυόμιση χρόνια τώρα η χώρα αναπνέει όπως αναπνέει γιατί 3εκ ιδιωτικοί και κάποιοι δ.υ. πληρώνουμε όσα μπορούμε όσα μας παίρνει για να διατηρείται στην ζωή ο μεγάλος ασθενής. Πριν λίγες ημέρες άκουγα τον κο σκουρλέτη και την κα δούρου να φωνάζουν ότι λεφτά για συντάξεις και μισθούς υπάρχουν. Ναι υπάρχουν, για τις δικές τους. Εδώ δεν έχουμε λεφτά να εισάσουμε βαμβάκι και σήριγγες για τα νοσοκομεία. Ναι ούτε βαμβάκι για τα νοσοκομεία δεν παράγουμε γαμώ τις αγροτικές επιδοτήσεις, και αυτό το εισάγουμε…….
Πριν από λίγες ημέρες 2 ελληναράδες στους μολάους απάντησαν με βία σε έναν 78χρονο ολλανδό που μένει 20 χρόνια στην ελλάδα. Θεωρητικά απάντησαν στην βία των τραπεζών, της γερμανικής κατοχής, της επαχθούς τρόικας, και στην βια των δωσίλογων ελλήνων πολιτικών (ίσως και πολιτών) ή κάπως έτσι. Αυτή είναι η απάντηση όταν ρωτάς κάποιον αν συμφωνεί με τα γιαούρτια στον νταλάρα ή με τους προπηλακισμούς στους πολιτικούς ΅Άδωσίλογους του μνημονίουΆΆ. Πρίν από 2 χρόνια σε μια απόπειρας συριζέίκου ντου στην βουλή θα θυμάστε ότι ένα μπατσόνι είχε ψεκάσει με χημικά στην πύλη της βουλής τον γλέζο. Ο γαπ και ο χρυσοχοϊδης είχαν χεστεί μην τα κακαρώσει ο συνταξιούχος βουλευτής γλέζος και γίνει της κακομοίρας, και είχαν στείλει το μπατσόνι στο νοσοκομείο να ζητήσει συγνώμη από τον γεράκο. Του απάντησε κιόλας ότι δεν τον αναγνώρισε γιατί δεν τους έκαναν στην σχολή σύγχρονη ιστορία. Και ο σοφός γέρος είχε αποφανθεί ότι η κοινωνία μας χωρίς ιστορία πάει κατά διαόλου, αν δεν αναγνωρίζει τους αγωνιστές της ελευθερίας. Δηλαδή δεν τον πείραξε που ένας αστυνομικός ψέκασε ένα γεροντάκι 90χρονών, αλλά ότι ψέκασε τον ίδιο τον μανώλη τον γλέζο!!!! Κάπως έτσι αντίστοιχα 2 ελλαηναράδες πλάκωσαν ένα γερμαναρά, όχι ένα 78χρονο γεροντάκι βέβαια. Φαντάσου τώρα 2 γερμαναράδες να πλακώσουν έναν έλληνα μετανάστη στο αμβούργο ας πούμε, οι κωλοναζίδες!!!!!
Φέτος ο τουρισμός πάει κατά διαόλου, γιατί άραγε επειδή ρίχνουμε λάδια στις ρόδες των τουριστικών λεωφορείων, γιατί κλείνουμε τα μουσεία, γιατί χρεώνουμε το taxi όσο μας καβλώσει γιατί δεν έχουμε κυβέρνηση, γιατί δεν ξέρει ο ταξιδιώτης αν τα λεωφορεία και τα πλοία θα έχουν απεργία. Τώρα όμως φοβάται και τυχόν ταραχές και σκηνικά με δραχμές και μαλακίες. Και για όλα αυτά δεν μας φταιεί κανΆένας τρίτος, μόνο εμείς. Αποκλειστικά εμείς. Για όσους νομίζουν ότι με την δραχμή ο τουρισμός θα ανέβει, δεν ξέρω κανέναν που να πήγε για διακοπές στην αργεντινή μέχρι το 2006, ξέρετε εσείς; Παρόλο που ήταν πιο φτηνά; Εκτός ίσως από τον deptocracy.

Πολιτικά πληρώνουμε την καταστροφική διακυβέρνηση καραμανλή, την ατολμία του γαπ να σουτάρει από το πασοκ του 44% το βαθύ κράτος του βενιζέλου, της κατσέλη,της σακοράφα, του φωτόπουλου, την μαλακία του αλαβάνου με το δαχτυλίδι στον τσίπρα, την ηλιθια επιθυμία του σαμαρά να κυβερνήσει όπως και να είναι, κάνοντας συναγωνισμό με τον τσίπρα στον ανέξοδο αντιμνημονιακό λαϊκισμό μέχρι και την κωλοτούμπα του στην κυβέρνηση παπαδήμου, την ατολμία του κουβέλη στην υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων, τις ακροβασίες του παμε και της αλέκας, και την αδιέξοδη ηλίθια πολιτική των 13 δεξιών συντηρητικών κυβερνήσεων από τους 17 της ΕΕ. Το παιχνίδι χάθηκε μετά την ηλίθια αδράνεια μετά τις δημοτικές εκλογές όταν και η κοινώνία έδωσε μια ευκαιρία στις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις. Τότε ο γαπ και ο κουβέλης και βασικά το πασοκ του βενιζέλου την πέταξαν στα σκουπίδια. Ο γαπ έβαλε στο παιχνίδι τον μπενυ για να πάψει να είναι αντίπαλος (αντιμνημονιακός υπουργός άμυνας μέχρι τότε) και ο νέος υπουργός οικονομίας την έστειλε στο διάολο. Ακόμη θυμάμαι την κουβέντα του γιωργάκη στην βουλή ΅Άνα πάω να τους φτύσω και να μην πάρω τα δανεικά πείτε μουΆΆ και ο ζόρικος τσίπρας να του απαντά ότι το επιτόκιο 4,5% είναι τοκογλυφικό, (δες το video σε παρακαλω εδώ https://www.youtube.com/watch?v=hFsK_G2RDUs ) αντί ο μάγκας να του απαντά ΅Άναι πήγαινε και φτύστουςΆΆ. Από τότε πληρώνουμε για να συντηρούμαστε και πληρώνουμε για να μην αλλάξει τίποτα. Στο πρόγραμμα του σύριζα μέχρι και τις 6 μαίου έγραφε, ότι έλεγε και στην βουλή ο τσιπροζί για 100χιλιάδες νέους δ.υ. Στις 7 μαίου το κείμενο εξαφανίστηκε διάβασε πως εδώ https://vaspersview.blogspot.com/2012/05/blog-post_18.html . Στις 8 μαίου έλεγαν ότι εκείνο ήταν το παλαιό πρόγραμμα. Τι στο καλο εννοούν; Ότι κατέβηκαν στις εκλογές χωρίς πρόγραμμα;
Δεν έχει σημασία, κανείς δεν διαβάζει τα προγράμματα κανείς δεν ασχολείται να μάθει τι είναι ΑΕΠ, τι είναι πρωτογεννές έλλειμμα, πόσο είναι τα τοκοχρεωλύσια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Απλά κάπου μεταξύ τούρκικων σήριαλ, γήπεδο και φρέντο εσπρέσσο, ή κάπου μεταξύ μπακούνιν και μπύρα και yoga ή κομμωτηρίου, λένα μαντά και τσάι, και θα πεταχτούμε στις κάλπες να ψηφίσουμε ότι μαλακία μας αντιπροσωπεύει. Και μέχρι τότε θα συζητάμε για την ανυπαρξία πολιτικής σκέψης στην κοινωνία. Μην ξεχάσετε εκτός από τον γυιο του λαμπράκη υποψήφιο με την νδ, κατεβαίνει και ο γυιός μπελογιάννης υποψήφιος με τον συριζα, α ναι και ο καραμανλής κωστας ο γΆ ο ξάδελφος στις σερρες. Και τις επόμενες ημέρες θα γραφεται ακόμη πιο έντονα πόσο μοιάζει με τον ανδρέα ο αλέξης μπας και παρασυρθεί κανένα γεροντάκι από αυτά που δεν κλειδώσαμε στο σπίτι την ημέρα των εκλογών και το ρίξει συριζα-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Και κρατήστε αυτό το μέτωπο οι 50 (πάλαι ποτέ ΅ΆκλεμμένεςΆΆ) έδρες μαζί με τον καμμένο με διαμεσολαβήτες τους πασόκους μητρόπουλους, σακοράφες από την μια και δημαράδες, μαριάδες από την άλλη θα τους πάνε για ψήφο ανοχής στην νέα βουλή. Καλά μιλάμε για κυβέρνηση πρόσωπικότητων. Επίσης δεν ξέρω κανέναν έλληνα πολίτη και πολιτικό που να συνέχιζε να πληρώνει 6% επιτόκιο για να δανείζει τον ισπανό με 2,5% όπως γίνεται μέχρι τώρα από την ανάποδη, και δεν ξέρω κανέναν έλληνα που θα δεχόταν να μασήσει μονομερή παύση πληρωμών από την ισπανία πχ σε βάρος των δικών του οικονομικών συμφερόντων, θα τους είχαμε σουτάρει σύρριζα έξω από το ευρώ στα 5 λεπτά . Μόνο κάνε πριν έναν πολλαπλασιασμό 200χιλιάδες μαϊμου συνταξιούχοι Χ 14.000ευρω ετήσια σύνταξη πόσα κλεμμένα ευρωπουλάκια κάνει. Μην μου πεις για τον τσοχατζόπουλο και τον λάτση και τον βαρδινογιάννη, χέστηκα για αυτούς, δεν τους ξεχνώ αυτούς, όμως για τους ομοίους μου με νοιάζει περισσότερο, που γαμάνε πρωτίστως εμένα. Για κάποιους ξεχασιάρηδες ευτυχώς ο δικομματισμός πέθανε. Ζήτω ο νέος δικομματισμός. Αν ήταν δε μονοκομματισμός δε, ακόμη καλύτερα για αυτούς.

Στην ελλάδα δίνουμε απάντησεις σε ερωτήσεις που δεν γίνονται. Όχι δεν είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε. Δεν μιλάμε για την ΕΕ. Στην ελλάδα ακόμη τα αίτια είναι πιο απλά και απολίτικα φοροδιαφυγή, διαφθορά, γραφειοκρατία, ωχαδελφισμός, ανισότητες, ελλείμματα, αναξιοκρατία, λαϊκισμός, οικογενειοκρατία, ανομία, παρανομία, ρδησκοληψία, συνωμοσιολογία, κομπορημοσσύνη, αμετροέπεια, ψευτοσυνδικαλισμό, διχόνοια…….., και ο θεός της ελλάδας!!!
Τελευταίο, ψήφισαν στο δημοψήφισμα στην ιρλανδία, 61% το ναι στο δημοσιονομικό σύμφωνο. Προτιμούν ευρώ και κάνουν υπομονή μέχρι την αλλαγή, παρά να αυτοκτονήσουν. Δικαίωμα τους. Εμείς ψηφίζουμε ναι στο ευρώ αλλά όχι στις υποχρεώσεις μας, ok δικαίωμα μας. Είμαστε μάγκες φραπεδοτσεγκεβάρες. Διαβάζω μερικές φορές στα σχόλια ότι εμείς οι άλλοι τελικά είμαστε πολλοί, αλλά δεν ακουγόμαστε. Μαλακίες, είμαστε λίγοι και ελάχιστοι.

Καλό μήνα.

γιώργος δ.

S8N
07-06-12, 10:32
Αν σε πω μεθαύριο στου Ταμ παλιο Vagity, κρυφοαουντάκια και όνειδος του στρέητ σιξ τι θα κάνεις; :hystericalbs1:

Θα σου φάω τα λουκάνικα!

gnx
07-06-12, 10:33
Τη παρασκευή πριν τις εκλογές ειναι η μάζωξη στου ΤΑΜ;

Ptboul
07-06-12, 10:35
Τη παρασκευή πριν τις εκλογές ειναι η μάζωξη στου ΤΑΜ;

Ω ρε τι έχει να γίνει :hystericalbs1:

Καπιταλιστές VS Δημοσίων

Αριστεροί VS Δεξιοί

Μνημονιακοί VS Αντι μνημονιακοί

Μήλος VS Νάξος

:hystericalbs1:

stefm5
07-06-12, 10:37
γιαούρτια, προπυλακισμοί, ξυλοδαρμοί, χαστούλια, νερά, απειλές για Γουδή, για κρεμάλες κλπ.
αριστεροδεξιοί φασίστες μαζευτείτε όλοι μαζί να διαλύσετε μια χώρα, μπορείτε

S8N
07-06-12, 10:39
γιαούρτια, προπυλακισμοί, ξυλοδαρμοί, χαστούλια, νερά, απειλές για Γουδή, για κρεμάλες κλπ.
αριστεροδεξιοί φασίστες μαζευτείτε όλοι μαζί να διαλύσετε μια χώρα, μπορείτε

Έχει ήδη διαλυθεί Στέφανε, αυτοί είναι τα κοράκια που τρώνε τις σάπιες σάρκες.

gnx
07-06-12, 10:40
Πανούλη, θα κοιταξω να πάρω άδεια απο το αφεντικο να ερθω με κρασιά δικά μας κι'όλας να γίνουμε μέΛι γάλα (όχι μελιγαλά).

S8N
07-06-12, 10:41
Ω ρε τι έχει να γίνει :hystericalbs1:

Καπιταλιστές VS Δημοσίων

Αριστεροί VS Δεξιοί

Μνημονιακοί VS Αντι μνημονιακοί

Μήλος VS Νάξος

Ευρώ vs Δραχμή

Ν43 vs M54

...

Ptboul
07-06-12, 10:44
Πανούλη, θα κοιταξω να πάρω άδεια απο το αφεντικο να ερθω με κρασιά δικά μας κι'όλας να γίνουμε μέΛι γάλα (όχι μελιγαλά).

Εμείς θα φύγουμε για Καλάμαις, για πάρτη του χανδέ όμως κ δική σου θα το παλέψω (με μπουνιά :hystericalbs1: ) να φύγουμε Σάββατο πρωϊ.

Thomelef
07-06-12, 10:52
και εγώ είμαι κατά της βίας στις γυναίκες.
ΑΛΛΑ. για τις δύο συγκεκριμένες, ειλικρινά το χάρηκε η ψυχή μου. και για το μπούλιο στο νούμερο όπως πολύ καλό την αποκάλεσε, και για τις φάπες στον νταλικιέρη λιάνα που ανοίγει το στόμα της και όποιον πάρει ο χάρος.
έκανε κάτι, που έπρεπε να κάνει κάποιος εδώ και πολύ καιρό. και φυσικά οι δυο αυτές οι κ@ριόλες δεν είναι και οι μοναδικές που χρειάζονται τέτοια μεταχείριση, όπως και αρκετοί άντρες.
τώρα περί εκπομπών κτλ, πρώτα να σέβονται τον έλληνα όλα αυτά τα λαμόγια όταν κάθονται μπροστά στο γυαλί τι λένε, που εξαιτίας τους φτάσαμε εδώ που φτάσαμε με την αριστερά τους, και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα.
μπράβο του, ν'αγιάσει το χέρι του παρόλο που δεν τον πάω μία, ούτε αυτόν, ούτε και αυτό που εκπροσωπεί.

Thomelef
07-06-12, 10:58
χαχα...αφού τις έφαγε το ζώο. το τσιγάρο κοιτάχτε μόνο την παλιονταλικιέρισα!!!
βρε ουστ απο'κεί...καλά να πάθεις παλιοβρωμιάρα.

https://www.youtube.com/watch?v=JbJiwzosV70&feature=related

S8N
07-06-12, 11:04
Ευτυχώς που ήταν και ο Πάκης ο Παυλόπουλος εκεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τι ******* άνθρωπος.

Thomelef
07-06-12, 11:06
σχετικό άσχετο...τι βλάκας αυτός ο παυλόπουλος θεέ μου!

Kostas_1
07-06-12, 11:13
εχει φαει και αυτος το ξυλο του παντως...

gnx
07-06-12, 11:19
Ο Καμμένος επικοινωνησε με τον πρωθυπουργό για να καταδικασει το μπουκέτο του Κασιδιαρη στη Λιάνα.... ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αυτόν τον χώρισε η πρωην γυναικα του γιατι την ΕΔΕΡΝΕ!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

PANOS-E60
07-06-12, 11:32
Το λάθος του Κασιδιάρη, κατά τη γνώμη μου, ήταν που δέχτηκε να πάει σε πάνελ με την Καννέλη. Εγώ το ήξερα ότι θα τον προκαλούσε, εκείνος δεν το 'ξερε ?

Επίσης, εγώ ήξερα ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του, εκείνος δεν το 'ξερε ?

Το αναμενόμενο συνέβη νομίζω. Ακόμα θεωρώ λάθος της Χ.Α. να κυνηγάει τηλεοπτικές εμφανίσεις. Χωρίς ΚΑΜΜΙΑ τηλεοπτική παρουσία μέχρι την 6/5, πήρε ένα απίστευτο ποσοστό, άρα ο κόσμος ξέρει από που αντλεί τη δύναμή του αυτό το κόμμα. Ο τηλεοπτικός χρόνος δεν του προσφέρει τίποτα απολύτως.

Προτιμώ τις απόψεις του από αυτές της Καννέλη, αλλά με αυτό που έγινε έχασε το δίκιο του. Δεν έπρεπε να βγει μαζί της στο γυαλί.

gnx
07-06-12, 11:32
https://www.enikos.gr/ekloges-2012/50733,H_Eya_Kailh_gia_thn_epi8esh.html

Mpouli, Hade, Spero e yo, queremos Eva Kaili para el puesto de primer ministro.

Ptboul
07-06-12, 11:40
https://www.enikos.gr/ekloges-2012/50733,H_Eya_Kailh_gia_thn_epi8esh.html

Mpouli, Hade, Spero e yo, queremos Eva Kaili para el puesto de primer ministro.

Μια χαρά τα λέει και είναι και ΤΡΕΛΟ μωρό ♥

gnx
07-06-12, 11:48
ΑΓΑΠΩ ΕΥΑ, mpouli!

m-power_01
07-06-12, 11:57
Και οι δύο είναι ανάξιοι σχολιασμού... Από την μία μιά κυράτσα που φωνάζει λες και θα την φοβηθούμε και πετάει και την εφημερίδα λες και μιλάει στα παιδιά της, από την άλλη έχουμε έναν θρασύτατο υποστηρικτή της βίας.
Και οι δύο είναι έμμεσοι ή άμεσοι υποστηρικτές κάποιου παρανοικού ηγέτη. Πιο στα μέτρα τους θα ήταν να πήγαιναν για paintball

gnx
07-06-12, 12:04
https://www.capital.gr/News.asp?id=1522170

Creo que el presidente tiene razon.

Ptboul
07-06-12, 12:08
Creo que el presidente tiene razon.

Στην θεωρία καλά τα λέει..

Driver M
07-06-12, 12:13
Πόσο ηλίθιος, άνανδρος, καραγκιόζης αλλά και επικίνδυνος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει ότι έκανε ο "παληκαράς" ο Κασιδιάρης?

Να τον χαίρονται όσοι τον ψηφίσανε.

Kostas_1
07-06-12, 12:19
Κακοίς ομιλών καυτός εκβήσει κακός.

hades7
07-06-12, 12:20
Πόσο ηλίθιος, άνανδρος, καραγκιόζης αλλά και επικίνδυνος πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει ότι έκανε ο "παληκαράς" ο Κασιδιάρης?

τοσο οσο και αυτοι https://candiaalternativa.info/files/2011/10/3tondb5.jpg οι ντεμεκ προστατες του κοινοβουλειου....

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΥΠΟΙ ΜΟΥ

Driver M
07-06-12, 12:30
O συμψηφισμός είναι ο μεγαλύτερος φασισμός.

Και επιθέσεις εναντίον πολιτών, είτε αλλοδαπών είτε με διφορετική ιδεολογία, κάνουν καθημερινά οι Χρυσαυγίτες, ωστόσο δεν είναι αυτό το ζητούμενο τώρα.

Ο ξυλοδαρμός μιας γυναίκας βουλευτού από ένα ψυχάκι το οποίο είναι εκλεγμένο στο κοινοβούλιο για να σέβεται και να τηρεί τους νόμους, είναι υπεράνω κάθε λογικής.

Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει, τότε ειλικρινά λυπάμαι.

S8N
07-06-12, 12:33
ΑΓΑΠΩ ΕΥΑ, mpouli!

https://www.bmwfans.gr/forum/image.php?u=106&dateline=1339063161

The Following 171 Users Say Thank You to gnx For This Useful Avatar:

320d (07-06-12), 3M_alexandros (07-06-12), A8hnaios (07-06-12), Βαγγελης (07-06-12), aggelosmk2 (07-06-12), Alex Z3 (07-06-12), alexm (07-06-12), andreasm3 (07-06-12), Apostolos (07-06-12), aris (07-06-12), aristent (07-06-12), athanasakis nikolas (07-06-12), Atsa linos (07-06-12), autodream-nikos (07-06-12), BILL007 (07-06-12), billarasm3 (07-06-12), billys stefanatos (07-06-12), Blackjohn (07-06-12), black_beauty (07-06-12), bmw24 (07-06-12), bmw320i (07-06-12), bmwcompactjohn (07-06-12), BMWLOVER (07-06-12), bmwz3 (07-06-12), Carbon (07-06-12), chris z3 (07-06-12), chrisE46 (07-06-12), chrisgiapz3 (07-06-12), ClatanosZ4 (07-06-12), dark knight (07-06-12), dblade (07-06-12), derrtytrick (07-06-12), Dim135 (07-06-12), Dimitrios (07-06-12), dkdo (07-06-12), doctore (07-06-12), Dr. Yamastura (07-06-12), driller (07-06-12), Driver M (07-06-12), E46 POWER (07-06-12), E46-31 (07-06-12), ELECTRICIAN (07-06-12), Κωνσταντίνος (07-06-12), θεοφιλου Κωστας (07-06-12), Faethon (07-06-12), fanisk (07-06-12), fast-enough (07-06-12), filippos e36 (07-06-12), Flaskman (07-06-12), fRagile (07-06-12), GEO (07-06-12), georgekk2 (07-06-12), georggge46 (07-06-12), giannis_compact (07-06-12), Giannis_Egaleo (07-06-12), GIWRGOSPR (07-06-12), gkaras (07-06-12), gyiama (07-06-12), G_kaliteros (07-06-12), hades7 (07-06-12), ΜΙΧΑΛΗΣ (07-06-12), imolarot (07-06-12), Inferno (07-06-12), jimdros (07-06-12), JOHNNY 69 (07-06-12), johnnye46 (07-06-12), Jorgos (07-06-12), joseph (07-06-12), katsaraios (07-06-12), kloukakis (07-06-12), kon (07-06-12), konstadas (07-06-12), konstantinaM3 (07-06-12), Konstantinos (07-06-12), Konstantinos E60 (07-06-12), kontse (07-06-12), kostas 325 (07-06-12), Kostas e46 (07-06-12), kostasxan (07-06-12), kwstakhs_Z4 (07-06-12), liakos (07-06-12), Libanner (07-06-12), lourbas (07-06-12), m-power_01 (07-06-12), m3est (07-06-12), maintenance (07-06-12), makisM5 (07-06-12), manos (07-06-12), manos 335 (07-06-12), mhtsaras (07-06-12), michaelp900 (07-06-12), MiSSLiTTleDeVil (07-06-12), mixalis (07-06-12), Monsta (07-06-12), mormon (07-06-12), Moufas E46 (07-06-12), Mouton (07-06-12), mpempas (07-06-12), MPower, msz3 (07-06-12), M_Dolce (07-06-12), m_sak (07-06-12), nautilos (07-06-12), nfot (07-06-12), Nick bmwlover (07-06-12), NickE60 (07-06-12), Nickolas_s2k (07-06-12), NICK_M3 (07-06-12), nik hamann (07-06-12), nik200 (07-06-12), Nikos M5 (07-06-12), nikos-Mpacket (07-06-12), nino X3 (07-06-12), NomoreAris323ci_Now_m5e39 (07-06-12), paganis (07-06-12), Panos 316T (07-06-12), PANOS-E60 (07-06-12), panos320 (07-06-12), panossketo (07-06-12), panosz3 (07-06-12), PapajimG (07-06-12), papanikos (07-06-12), PATSIMINI (07-06-12), PetrosZ3 (07-06-12), Pitbull (07-06-12), Ptboul (07-06-12), Rudy (07-06-12), S8N (07-06-12), Samaro (07-06-12), savvas E93 (07-06-12), SG_M3 (07-06-12), sheriff (07-06-12), sierra (07-06-12), silent (07-06-12), skandalis447 (07-06-12), Snoo (07-06-12), soc12r (07-06-12), sokinm3 (07-06-12), Specialized (07-06-12), stamatis m3 e30 (07-06-12), StarDuke (07-06-12), stef (07-06-12), Straight six (07-06-12), stratos (07-06-12), StratosZ4 (07-06-12), strof (07-06-12), super duper (07-06-12), tamtamcafe (07-06-12), tartouf (07-06-12), tassos (07-06-12), TAZ118! (07-06-12), teothekid (07-06-12), ThoDoRiS_320ci (07-06-12), tolis-byron (07-06-12), TOMIS (07-06-12), Tony (07-06-12), Tsakirakos (07-06-12), TTS05 (07-06-12), turbodog (07-06-12), VangelisS2 (07-06-12), VanVIC (07-06-12), Vasilis (07-06-12), xaris_318is (07-06-12), xriskrik (07-06-12), yannisv (07-06-12), yiannis2002 (07-06-12), z3 2.2 (07-06-12), z3outofmind (07-06-12), Z4///M (07-06-12), zanxion (07-06-12), zgouriazmenos (07-06-12), ZWMZ (07-06-12)

PANOS-E60
07-06-12, 12:37
ΑΓΑΠΩ ΕΥΑ, mpouli!

Λιώνω τζόρτζ :thumbsup:

Kostas_1
07-06-12, 12:37
Αεί τον όμοιον άγει θεός ως τον όμοιον.

gnx
07-06-12, 12:41
Κώστα, το κατάλαβα το υπονοούμενο...θα κόψεις τα αρχαία, εάν κόψω τα ισπανικά;

S8N
07-06-12, 12:45

1. Βάζεις avatar με την Καϊλή και φόρα παρτίδα το DD.
2. Μιλάς για ισπανικά.

Αποτέλεσμα:

Πρεσσάρω αίμα προς τα κάτω και δε μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου.

Kostas_1
07-06-12, 12:47

Κανενα υπονοουμενο Ζωρζ. Η οπτικη αρχαιων ρησεων σχετικα με το περιστατικο.

(ΥΓ Εχω κι αλλα :D) thumb

Skyline_IS
07-06-12, 12:48
To χειροτερο ειναι οτι βλεπω η ελλαδα χωριζεται στα 2 πλεον...

Stamatis
07-06-12, 13:01
Αεί τον όμοιον άγει θεός ως τον όμοιον.
αμα τη βραδυπορία μου, γευματίσατε

(αμα αργήσω, φάτε.)

S8N
07-06-12, 13:04
Ας επανέλθουμε στα σοβαρά προβλήματα:

Στο επίπεδο-ρεκόρ του 21,9% η ανεργία τον Μάρτιο, άνεργος ένας στους δύο νέους

https://news.in.gr/economy/article/?aid=1231199360

24,3% στη Βόρειο Ελλάδα!

hades7
07-06-12, 13:06
Ο Γιώργος-Αλέξανδρος Μαγκάκης, Μια-δυο μέρες πριν από το θάνατό του έγραψε στο επιτραπέζιο ημερολόγιό του, νιώθοντας τον Χάρο να πλησιάζει:
"Η ζωή πάνω στο νήμα. Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτή που αφήνω πίσω μου, σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος, με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Νάστε όλοι καλά".

m-power_01
07-06-12, 13:06

Άρη η μισή μου "τάξη" περνάει για καφέ τα πρωινά ... Δράμα!

Konstantinos E60
07-06-12, 13:07

24,3% στη Βόρειο Ελλάδα!

Και που εισαι ακομα !! Το ειπε και το εκανε ο Γιωργακης "καθε οικογενεια θα εχει και απο εναν εργαζομενο" :thumbsdown:

Αν δεν χτυπησει 30αρα τυχεροι θα ημαστε !

Stamatis
07-06-12, 13:48
https://www.justfashion.ca/wp-content/uploads/2012/01/paris-jackson-shows-off-striking-cat-eyes-on-the-immortal-world-tour-performance_aafle_0.jpg

παιδιά ξέρετε το κορίτσι αυτό?

Είναι η κόρη του Μάικλ Τζάξον.

Απίστευτο?

(προβληματισμοί δε λέγεται το θρεντ?)

spar@
07-06-12, 14:07
https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=xu_RUTFnhRo

spar@
07-06-12, 14:11
https://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43974&Itemid=86
Γινεται ενα χρονο αυτο το πανηγυρακι... Τι κανουν???
αμα βγαλω εγω με τον προεδρο εναν παγκο και πουλαμε στραγαλια θα μας κλεισουν μεσα....
Σε λιγο καιρο θα πουλανε και τα συκωτια μας...

Stamatis
07-06-12, 14:15
https://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=43974&Itemid=86
αμα βγαλω εγω με τον προεδρο εναν παγκο και πουλαμε στραγαλια θα μας κλεισουν μεσα....

Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκοντε

Προειδοποίηση για πολύ σκληρό περιεχόμενο στο λινκ.

nikos1400
07-06-12, 14:17

να κι αλλη μια ωμη αληθεια:

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι που μαζεύονται εδώ δεν είναι "συμβατοί" με εμάς. Έχουν άλλα έθιμα τα οποία για εμάς είναι "αηδιαστικά", και άλλή θρησκεία την οποία την πιστεύουν με ακραίο φανατισμό και είναι ικανοί σκοτώσουν για αυτή τόσο εύκολα όπως σας λένε "ο Αλλάχ μαζί σας". Πρέπει να κατανοήσουμε ότι πολλοί από τους "αγνώστους" που έχουν έρθει από τις εμπολεμες ζώνες, έχουν εμπλακεί σε σκληρά περιβάλοντα όπου ο΄ένας κόβει το κεφάλι του αλλουνού με τέτοια ευκολία που σοκάρει. Δεν μιλάμε για "ψευτόμαγκες" που θα παίξετε ξύλο σε κάποιο μπαρ.

Kostas_1
07-06-12, 14:30
Ευτυχώς που ήταν και ο Πάκης ο Παυλόπουλος εκεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τι ******* άνθρωπος.

σχετικό άσχετο...τι βλάκας αυτός ο παυλόπουλος θεέ μου!

Παιδες κορυφαιο! που ακουσα προ ολιγου για το θεμα:

ο Παυλόπουλος αμέσως μετά ρωτάει τον Παπαδάκη.......

-Γιώργο βρωμάει το αίμα ?
-όχι Άκη
- Ε τότε,.... ουπς....χέστηκα......

:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

spar@
07-06-12, 14:33
και εμεις εχουμε εθιμα να κλεινουμε δρομους και να ψηνουμε αρνια 2 μερες.... οι μεταναστες που πηγαν στη Γερμανια κλπ γιατι δεν σκεφτηκαν καν να το κανουν??
δεν υπαρχει δικαιολογια ειμαστε αξιοι γι αυτα που βλεπουμε και ανεχομαστε...
Οταν πας σε εναν αλλο τοπο για μεταναστης, πρεπει να αλλαξεις τροπο ζωης και να συμβιβαστεις-συμβιωσεις με τους νεους κανονες...
Αν ερθω π.χ σπιτι σου Νικο και δεν καπνιζεις δεν γινεται να το ντουμανιασω και να σβηνω τα τσιγαρα στον καναπε σου, επειδη εγω ετσι κανω σπιτι μου!
Αυτο που κανουν ειναι παρανομο...........
Ολοι οι μικροπωλητες πλανοδιοι ειναι παρανομοι.............
(οι ελληνες, κουλουρτζηδες, κασταναδες, καλαμποκαδες, στο κεντρο ξερετε ποσα πληρωνουν???)
τα βαπορακια ειναι παρανομα....

aristent
07-06-12, 14:44
και εμεις εχουμε εθιμα να κλεινουμε δρομους και να ψηνουμε αρνια 2 μερες.... οι μεταναστες που πηγαν στη Γερμανια κλπ γιατι δεν σκεφτηκαν καν να το κανουν??
δεν υπαρχει δικαιολογια ειμαστε αξιοι γι αυτα που βλεπουμε και ανεχομαστε...
Οταν πας σε εναν αλλο τοπο για μεταναστης, πρεπει να αλλαξεις τροπο ζωης και να συμβιβαστεις-συμβιωσεις με τους νεους κανονες...
Αν ερθω π.χ σπιτι σου Νικο και δεν καπνιζεις δεν γινεται να το ντουμανιασω και να σβηνω τα τσιγαρα στον καναπε σου, επειδη εγω ετσι κανω σπιτι μου!
Αυτο που κανουν ειναι παρανομο...........
Ολοι οι μικροπωλητες πλανοδιοι ειναι παρανομοι.............
(οι ελληνες, κουλουρτζηδες, κασταναδες, καλαμποκαδες, στο κεντρο ξερετε ποσα πληρωνουν???)
τα βαπορακια ειναι παρανομα....

Επιτελους παιδι μου!!! γραφεις ωραια ποστ!!!:thumbsup:

Stathis
07-06-12, 14:49
https://fbcdn_sphotos_e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/554429_10150889523398884_845552816_n.jpg

nikos1400
07-06-12, 14:49
Poll:
Οπου δεν πιπτει λογος, πιπτει ραβδος;

1- Ναι
2- Οχι
3- Δεν γνωριζω/δεν απαντω

λεμε τωρα...

Δεν ξερω πως θα ξεμπερδεψουμε με αυτους τους επαγγελματιες παλαιο-πολιτικους.
Ειμαι σιγουρος οτι οποιονδηποτε απο εμας τους λογικους θα μας βγαζανε εξω απο τα ρουχα μας._

(δεν υποστηριζω ουτε το ενα, ουτε το αλλο ζωο)

spar@
07-06-12, 14:50
Επιτελους παιδι μου!!! γραφεις ωραια ποστ!!!:thumbsup:

Eγω οταν ηρθα στον τοπο του Αρη συμβιβαστηκα....
Δεν βιαζομαι πια...
Το καλαμακι το λεω σουβλακι....
Το σουβλακι το λεω πιτα-γυρο
Το τυρι το λεω κασερι
Τη φετα τη λεω τυρι...
τη ζαμπονοσαλατα τη λεω ουγγαρεζα
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ να πω ενα ψωμακι με τυρι-καλαμακι-ζαμπονοσαλατα ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.....

Nino
07-06-12, 14:58
Eγω οταν ηρθα στον τοπο του Αρη συμβιβαστηκα....
Δεν βιαζομαι πια...
Το καλαμακι το λεω σουβλακι....
Το σουβλακι το λεω πιτα-γυρο
Το τυρι το λεω κασερι
Τη φετα τη λεω τυρι...
τη ζαμπονοσαλατα τη λεω ουγγαρεζα
ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΣΤΥΛΑΚΙ να πω ενα ψωμακι με τυρι-καλαμακι-ζαμπονοσαλατα ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.....

κατι τελικα εμαθες γιατι ολα πριν τα ηξερες λαθος!!
τα σουβλακια ειναι σουβλακια και οχι πιτογυρα
Τα πιτογυρα ειναι...πιτογυρα
τα καλαμακια ...πινουμε τον φραπε
η "ζαμπονοσαλατα" λεγεται σαλατα βουδαπεστης για αυτο τι λενε ουγγαρεζα
Η φετα ειναι τυρι
το κασερι ειναι τυρι αλλα στο τοστ δεν το παραγγελνουμε ετσι, αν ζοριζεσαι να ζητας αναμικτο

αα και οποιος βιαζεται σκονταφτει...

spar@
07-06-12, 15:04
κατι τελικα εμαθες γιατι ολα πριν τα ηξερες λαθος!!
τα σουβλακια ειναι σουβλακια και οχι πιτογυρα
Τα πιτογυρα ειναι...πιτογυρα
τα καλαμακια ...πινουμε τον φραπε
η "ζαμπονοσαλατα" λεγεται σαλατα βουδαπεστης για αυτο τι λενε ουγγαρεζα
Η φετα ειναι τυρι
το κασερι ειναι τυρι αλλα στο τοστ δεν το παραγγελνουμε ετσι, αν ζοριζεσαι να ζητας αναμικτο

αα και οποιος βιαζεται σκονταφτει...

Αρα τα 90% των σουβλατζιδικων στην Αθηνα ειναι λαθος....
θα επρεπε να λεγονται γυραδικα!

Nino
07-06-12, 15:08
Αρα τα 90% των σουβλατζιδικων στην Αθηνα ειναι λαθος....
θα επρεπε να λεγονται γυραδικα!

ασε τωρα ξερει η Αθηνα εδω στα σπιτια τους οι ποντικαρεοι δεν λενε μακαρονια αλλα λενε σημερα εχουμε παστα...:hystericalbs1:
ελα πλακα κανουμε μη τσιμπησει κανεις, φυσικα και εχουν λαθος το πασχα σουβλιζουν αρνι αλλα στα μαγαζια καλαμακωνουν το χοιρινο???

dark knight
07-06-12, 16:10
δεν συμφωνεις μαζι μου?φοραω κουκουλα σε βριζω σου καιω το μαγαζι,σου σπαω το αμαξι και φερνω και κανενα εξτρα χερι αλλοδαπου να βοηθησει και καθεσαι και τις τρως.ριχνεις χαστουκια.εισαι φασιστας(και πριν μου τα ριξεις στο ελεγα απλα τωρα με βαρεσες εμενα το αδυναμο πλασμα εχω ενα λογο παραπανω,αφου ολοι ξερουν οτι εμεις στην αριστερα ειμαστε παντα υπερ των ειρηνικων λυσεων και κατα της βιας.τα κλωτσο μπουνια που δειχνουν τα καναλια και η φθορα ξενης περιουσιας ειναι παντα προβοκατσια).

spar@
07-06-12, 16:33
https://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/139360/idioktitis-spitioy-skotose-listi

Συγχαρητηρια στο παλικαρι....
τωρα θα τον κλεισουν και μεσα βεβαια αλλα και εγω το ιδιο θα εκανα...

dark knight
07-06-12, 16:38
και εγω το ιδιο θα εκανα.κριμα

Stamatis
07-06-12, 17:14
Ο Παυλόπουλος ανοίγει σχολή αυτοάμυνας?
κάτι τέτοιο άκουσα.

nikos1400
07-06-12, 17:17
Ο Παυλόπουλος ανοίγει σχολή αυτοάμυνας?
κάτι τέτοιο άκουσα.

εκανε μια επιδειξη σημερα το πρωι.
ειδες ποσο επιτυχημενη ητανε?
ουτε νερο εφαγε, ουτε σφαλιαρα.

spar@
07-06-12, 17:19

Αρη ποια ειναι η γνωμη σου για τον Τατσοπουλο?

https://www.youtube.com/watch?v=EFkZK2Xo-xM

Stamatis
07-06-12, 17:21
εκανε μια επιδειξη σημερα το πρωι.
ειδες ποσο επιτυχημενη ητανε?
ουτε νερο εφαγε, ουτε σφαλιαρα.

καλα, το πρωι τον είδα και τρόμαξα.
δεν θελω να τον δω τσαντισμένο μπροστά μου
μπορεί και να κατουρηθώ

S8N
07-06-12, 17:22
μπορεί και να κατουρηθώ

Εγώ τον έχω δει. Μου φτάνει στον λαιμό. Αν έτρωγε μια κασιδιαροσφαλιάρα σαν εκείνες που έφαγε η Κανέλη σήμερα, θα έφτανε στη Συγγρού αεροπορικώς.

nikos1400
07-06-12, 17:24
μπορεί και να κατουρηθώ

μην κοροϊδευεις, εχει κανει 7,5 μηνες με τους Βουδιστες στο Θιβετ.
τον ειδες, ουτε 4 χιλιοστα δεν κουνηθηκε.

dark knight
07-06-12, 17:33
σαν τους κυανοκρανους του ΟΗΕ ενα πραγμα.σκανε γυρω τους οβιδες -σφαιρες αλλα αυτοι αταραχοι ακλονητοι

Stamatis
07-06-12, 17:35
Εγώ τον έχω δει. Μου φτάνει στον λαιμό. Αν έτρωγε μια κασιδιαροσφαλιάρα σαν εκείνες που έφαγε η Κανέλη σήμερα, θα έφτανε στη Συγγρού αεροπορικώς.

ρε εισαι τρελός?
ειναι φονική μηχανή ο άνθρωπος.
τι λες τώρα?

spar@
07-06-12, 17:41
https://www.youtube.com/watch?v=lcdM1IGB4tw
Γκλετσος....ο Ηρακλης...

hades7
07-06-12, 17:45
εχει εναν καδο μικρο στα 5 μετρα μπροστα μου εξω απο ταχυφαγειο, εχω δει σημερα τουλαχιστον 10 !!! ατομα να τον ανοιγουν ,να τον ψαχνουν και στο τελος να περνουν κατι απο μεσα κρυβωντας το στον κορφο τους παιζει να χει λεφτα μεσα.....?

spar@
07-06-12, 17:46
οχι αλλα μην τον ανοιξεις εσυ... Γιατι παιζει να παρακολουθει η Διωξη!
και παντα ξερεις ποιος την πληρωνει?

giannis_compact
07-06-12, 17:48
εχει εναν καδο μικρο στα 5 μετρα μπροστα μου εξω απο ταχυφαγειο, εχω δει σημερα τουλαχιστον 10 !!! ατομα να τον ανοιγουν ,να τον ψαχνουν και στο τελος να περνουν κατι απο μεσα κρυβωντας το στον κορφο τους παιζει να χει λεφτα μεσα.....?

Δε ξέρω Άρη, εγώ πάντως βλέπω καθημερινά ανθρώπους φυσιολογικούς, Έλληνες να ψάχνουν τους κάδους μπάς και βρούνε κάτι αξίας, ή κάτι φαγώσιμο! Το Σάββατο είδα μια οικογένεια, να μιλά άπταιστα ελληνικά και να τριγυρνά από κάδο σε κάδο προκειμένου να βρεί κάτι! Είναι ,το λιγότερο λυπητερό, αυτό που συμβαίνει πλέον στη χώρας μας :( .

hades7
07-06-12, 17:48
οχι αλλα μην τον ανοιξεις εσυ... Γιατι παιζει να παρακολουθει η Διωξη!
και παντα ξερεις ποιος την πληρωνει?

μπορει να παιζει κι αυτο η Προνεια παντως αποκλειεται να παρακολουθει....

nikos1400
07-06-12, 18:17
μπορει να παιζει κι αυτο η Προνεια παντως αποκλειεται να παρακολουθει....

η προνεια??
υπαρχει τετοια?

ανεκαθεν παντως, απο κοινοταρχης και πανω, προνοει ο καθενας για την παρτη του.

Nino
07-06-12, 18:20
μπορεί και να κατουρηθώ

https://www.prionokordela.gr/ellada/paulopoulos-tha-ton-skotwna-an-shkwnomoun/

dark knight
07-06-12, 18:20
https://troktiko.eu/2012/06/paulopoulos-tha-ton-skotona-an-shkonomoun/

Stathis
07-06-12, 18:26
:hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:

Driver M
07-06-12, 18:28
Αρη ποια ειναι η γνωμη σου για τον Τατσοπουλο?
https://www.youtube.com/watch?v=EFkZK2Xo-xM
Αυτό που έκανε ο Τατσόπουλος (δηλαδή να κατεβάσει το χέρι του αλλουνού που του έπιασε την πλάτη), για το οποίο μετά ο ίδιος ο υποψήφιος της ΔΡΑΣΗΣ του ζήτησε συγνώμη γιατί ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντί του, είναι το ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στις σφαλιάρες του σαλεμένου προς την Κανέλλη.

Και επαναλαμβάνω, οι συμψηφισμοί είναι μακράν ό,τι πιο φασιστικό αλλά και ανόητο, οπότε Σπύρο μου δεν θα πέσω στο τρυπάκι αυτό που πέφτουν όσοι πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (δεν το λέω για'σενα).

Επίσης, γιατί ο "παληκαράς" αυτός κρύβεται?
Τι περιμένει, να γίνει και πάλι βουλευτής και να τη γλιτώσει?
Θα μου πεις, από τέτοιους θρασύδειλους ψυχάκηδες δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο.

hades7
07-06-12, 18:40
ο πρωτος βεβαια που τον ψαχνει για να του φιλησει τα χερια βεβαια, ειναι η καννελη που καταφερε να συσπειρωσει το 90% των ελληνιδων νοικοκυρων που βλεπουν τατιανα στεφανιδου με ρολευ στα μαλλια καθαριζοντας φασολακια

S8N
07-06-12, 18:40
Δε ξέρω Άρη, εγώ πάντως βλέπω καθημερινά ανθρώπους φυσιολογικούς, Έλληνες να ψάχνουν τους κάδους μπάς και βρούνε κάτι αξίας, ή κάτι φαγώσιμο! Το Σάββατο είδα μια οικογένεια, να μιλά άπταιστα ελληνικά και να τριγυρνά από κάδο σε κάδο προκειμένου να βρεί κάτι! Είναι ,το λιγότερο λυπητερό, αυτό που συμβαίνει πλέον στη χώρας μας :( .

Μια απ' τα ίδια. Είδα γριούλα να ψάχνει τους κάδους πίσω από το ΑΒ Βασιλόπουλος. Μια άλλη πολύ καθώς-πρέπει με σταμάτησε στο δρόμο και με παρακάλεσε να της δώσω 50 λεπτά. Καταστεναχωρήθηκα.

giannis_compact
07-06-12, 18:47
Μια απ' τα ίδια. Είδα γριούλα να ψάχνει τους κάδους πίσω από το ΑΒ Βασιλόπουλος. Μια άλλη πολύ καθώς-πρέπει με σταμάτησε στο δρόμο και με παρακάλεσε να της δώσω 50 λεπτά. Καταστεναχωρήθηκα.

Αυτοί οι άνθρωποι μια μέρα, μπορεί να μην ήταν και τόσο ευκατάστατοι αλλά είχαν ένα εισόδημα να θρέψουν την οικογένειά τους! Τώρα πλέον, ψάχνουν τη ζωή τους στους κάδους απορριμάτων! :(

Nino
07-06-12, 18:48
.

τωρα κρυβεται για να γλυτωσει το αυτοφωρο, μετα θα κρυβεται για να γλυτωσει απο τους δικους του, που κατα πασα πιθανοτητα τους ξαναγυρισε στα κατω της μοναδας ποσοστα χαχαχαχαχα

Nino
07-06-12, 18:50
ο πρωτος βεβαια που τον ψαχνει για να του φιλησει τα χερια βεβαια, ειναι η καννελη που καταφερε να συσπειρωσει το 90% των ελληνιδων νοικοκυρων που βλεπουν τατιανα στεφανιδου με ρολευ στα μαλλια καθαριζοντας φασολακια

αντε βρε... αυτες βλεπουν μενεγακη την ωρα που ειναι η τατιανα εχει γινει το φαγητο :hystericalbs1:

spar@
07-06-12, 18:55
Αυτό που έκανε ο Τατσόπουλος (δηλαδή να κατεβάσει το χέρι του αλλουνού που του έπιασε την πλάτη), για το οποίο μετά ο ίδιος ο υποψήφιος της ΔΡΑΣΗΣ του ζήτησε συγνώμη γιατί ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απέναντί του, είναι το ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στις σφαλιάρες του σαλεμένου προς την Κανέλλη.

Και επαναλαμβάνω, οι συμψηφισμοί είναι μακράν ό,τι πιο φασιστικό αλλά και ανόητο, οπότε Σπύρο μου δεν θα πέσω στο τρυπάκι αυτό που πέφτουν όσοι πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (δεν το λέω για'σενα).

Θα μου πεις, από τέτοιους θρασύδειλους ψυχάκηδες δεν περιμένει κανείς τίποτα περισσότερο.
Δεν συγκρινω κάτι ούτε δικαιολογω κανέναν γιατί δεν υποστηρίζω κανέναν αλλα ήθελα τη γνώμη σου και μου είπες ότι του κατέβασε το χέρι επειδή πήγε να του ποιασει τη πλάτη!

dark knight
07-06-12, 18:59
τωρα κρυβεται για να γλυτωσει το αυτοφωρο, μετα θα κρυβεται για να γλυτωσει απο τους δικους του, που κατα πασα πιθανοτητα τους ξαναγυρισε στα κατω της μοναδας ποσοστα χαχαχαχαχα

μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τα ποσοστα τους θα πεσουν.δεν ξερω κατι περισσοτερο,απλα μιλωντας με κοσμο και σκεπτομενος με ποιο σκεπτικο τους επελεξαν οι ψηφοφοροι τους δεν προκυπτει κατι τετοιο.

nikos1400
07-06-12, 19:06

χωρις να θελω να κουρασω και γω το θεμα, να συζηταμε για κοκορομαχιες τυπου γυμνασιου πολιτικων,
αλλα στο 1:50 ακριβως αμα δεις Αρη, (προηγειται του πιασηματος του ωμου) το μονο που μπορει να περιμενει αυτη η κινηση του Τατσοπουλου απο τον "συνομιλητη", ειναι σφαλιαρα...

nikos1400
07-06-12, 19:10
Ειδατε ρε κατι ΑΝΤΡΕΣ (Παυλοπουλος) που θα ορθωσουν το Αναστημα για την Πατριδα ??!!
:th_Laie_67-1:

Driver M
07-06-12, 19:16
Μακάρι Γιάννη, αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.

Κάποιοι νομίζουν πως το παρανοϊκό πήγε κόντρα στο σύστημα και το επικροτούν.

spar@
07-06-12, 19:21
χωρις να θελω να κουρασω και γω το θεμα, να συζηταμε για κοκορομαχιες τυπου γυμνασιου πολιτικων,
αλλα στο 1:50 ακριβως αμα δεις Αρη, (προηγειται του πιασηματος του ωμου) το μονο που μπορει να περιμενει αυτη η κινηση του Τατσοπουλου απο τον "συνομιλητη", ειναι σφαλιαρα...

λοιπον για να μην δημιουργηθει κανενα θεμα, θα ηθελα να βγαλω ενα συμπερασμα, οτι ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο το μερος του...

PANOS-E60
07-06-12, 19:29
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι τα ποσοστα τους θα πεσουν.δεν ξερω κατι περισσοτερο,απλα μιλωντας με κοσμο και σκεπτομενος με ποιο σκεπτικο τους επελεξαν οι ψηφοφοροι τους δεν προκυπτει κατι τετοιο.

Θα συμφωνήσω.

Από όσα σχόλια είδα σήμερα στο ιντερνετ, φαίνεται ότι μιά μερίδα κόσμου επικρότησε αυτή τη συμπεριφορά της Χ.Α. Θέλετε τα θετικά σχόλια να ήταν 7% όσο και το ποσοστό τους στις πρόσφατες εκλογές ? Αυτό μου λέει εμένα ότι η Χ.Α. μάλλον συνειδητούς ψηφοφόρους τελικά. Και φοβάμαι πολύ πιό συνειδητούς από τους "πελάτες" του σύριζα και του καμμένου.

Το θέμα δεν είναι η καταδίκη της συγκεκριμένης πράξης βιαιότητας. Ας πούμε ότι αυτό είναι το αυτονόητο. Το ερώτημα είναι αν τα υπόλοιπα κόμματα έχουν επαρκή επιχειρήματα ουσίας απέναντι στις παρεκτροπές των ακροδεξιών, ή νεοναζιστών, δεν έχει σημασία η ταμπέλα. Οπως έγραψα και το πρωί, οι άνθρωποι αυτοί, πήραν ένα απίστευτο ποσοστό στις εκλογές με μηδενική προβολή από τα μέσα ενημερωσης. Μήπως τελικά είναι μεγάλη υποκρισία από όλους μας το να λέμε ότι πρόκειται γιά σκουπίδια ? Η ΔΗΜΑΡ πχ έπεισε πολύ λιγότερο κόσμο ...

Κατά τη γνώμη μου, το πολιτικό σύστημα, στην ρητορική του αλλά κυρίως με τα έργα του, έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό σε τούτη τη χώρα. Οσο πιό ξύλινα τα λόγια των πολιτικών μας, όσο πιό κούφιες οι υποσχέσεις, όσο πιό φτωχά τα οικονομικά αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόζονατι σε όλους τους τομείς, τόσο πιό μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας μας θα στρέφονται στα άκρα. Ο πολιτικός λόγων ανθρώπων σαν την Δούρου ή την Καννέλη, ή τον Παυλόπουλο ή τον Χρυσοχοίδη κλπ έχει κουράσει τεράστια μερίδα του λαού. Κάποιοι συνάνθρωποί μας θέλουν να πάρουν την τύχη της ζωής τους στα χέρια τους εδώ και τώρα. Ενας τρόπος να το κάνουν είναι να ενταχθούν στη δράση της Χ.Α. Οσο δε πιό χαμηλό το μορφωτικό επίπεδο κάποιου, τόσο ευκολότερα πέφτει στην παγίδα αυτή.

Μην αισιοδοξούμε λοιπόν ότι έτσι εύκολα, γιά τα σκαμπίλια του Κασιδιάρη θα χαθεί η Χ.Α. από τη ζωή μας. Θυμίζω την άνοδο του Χίτλερ, έστω και αν είναι παρακινδυνευμένη η σύγκριση του 1933 με το 2012. Πάντως χρειάζεται τεράστια αλλαγή πολιτικής πορείας της χώρας, από όλα τα κόμματα γιά να απαλλαγούμε από τέτοια φαινόμενα. Γνωμη μου είναι πως αν η επόμενη κυβέρνηση δεν δωσει λύσεις γρήγορες και στέρεες στα τεράστια προβλήματα του λαού, η Χ.Α. θα εξελιχθεί σε λαική δύναμη που θα σαρώνει από άκρη σε άκρη στη χώρα.

PANOS-E60
07-06-12, 19:41
Και μη μου πει κανείς ότι αποκλείεται ο ελληνικός λαός να ακολουθήσει τα κελεύσματα του νεοναζισμού, γιατί αντίστοιχα θα πρεπει να με πείσει ότι οι ψηφορόροι του ΚΚΕ είναι φανατικοί μελετητές του Τροτσκυ, του Μπακούνιν και του Μπουχάριν, πράγμα που μάλλον δεν ισχύει. ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ σε ένα χειμαζόμενο λαό.

dark knight
07-06-12, 19:43
οσο θα παιζεται αυτη οι παρασταση απο τους ανθρωπους που αποτελουν το σημερινο πολιτικο συστημα (οχι στο συνολο τους αλλα σε μεγαλο βαθμο)στηριζομενοι απο τα δεκανικια τους,τους δημοσιογραφους,αυτα τα φαινομενα θα αυξανονται.σημερα το χαστουκι του κασιδιαρη επισκιασε την καταστροφη της ζωης του παιδιου που πηρε το νομο στα χερια του στην παιανια.μηπως ειναι αλητης?αμορφωτος?ακροδεξιο ς?αναρχικος?οχι βεβαια, φοιτητης της ιατρικης ειναι.ας αναρωτηθουμε τι θα καναμε ολοι αν κινδυνευαν να σκοτωσουν,να βιασουν,να ληστεψουν εμας σε ενα κρατος ανυπαρκτο πλεον να προσφερει ασφαλεια καθε ειδους στους πολιτες οικονομικη,προσωπικη,περου σιακη κτλ

Thomelef
07-06-12, 19:49
έλα παιδιά...πολύ μεγάλο θέμα το κάναμε το χαστούκι που έφαγε η ηλίθια. ή μήπως νόμιζε ότι θα μπορεί να βγαίνει έτσι στα κανάλια μια ζωή κάνοντας μαγκιά, λές και έχει 100 κιλά @@.
που πάς μωρή ρόμπα...μαγκιά κλανιά κ'εξάτμιση όλη την ώρα, τα λέω έξω απ'τα δόντια και καλά, δεν μασάω απο τπτ και απο κανέναν, και φούλ ερειστική σε σημείο αηδίας.
τι όμιζε δλδ...ότι δεν θα βρισκόταν κάποιος να της δώσει καμμιά φάπα???δεν τον βλέπεις τον πιτσιρικά που γυαλίζει το μάτι του δλδ???
άιντε απο'κει πέρα που μας πουλάει και πνεύμα η παλιοαλήτισα, που χρωστάει για την κωλοφυλλάδα της ένα κάρο ενοίκια στον χώρο που στεγάζεται???και βγαίνει να μας κάνει και κύριγμα???
κοίτα τα χάλια σου κυρά μου, τράβα πλύνε κάνα πιάτο, και άσε τις μαγκιές και μην λές πολλά, γιατί ο τύπος δεν καταλαβαίνει και πολλά.
μην του γυρίσει η βίδα τελείως, και όπου σε βλέπει σε παίρνει με τις φάπες.
όσο για τα ποσοστά τους που λέτε...δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ απ'όσους μίλησα σήμερα για το περιστατικό, που να μην πεί καλά την έκανε την παλιοκουμούνα. για να μην σας πώ ότι έχουν ανέβει στα μάτια όλων με την αγανάκτηση που υπάρχει πλέον.
όσον αφορά εμένα, το ξαναείπα. η συγκεκριμένη γυναίκα με αηδιάζει και σαν χαρακτήρας, και αυτό που εκπροσωπεί. πραγματικά το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ, που δεν χορταίνω να το βλέπω όλη μέρα.
το μόνο κρίμα είναι που δεν την βρήκε η τρίτη που ήταν και η καλύτερη.
άει σιχτήρ με τις παλιοκυράτσες που την είδανε...
γρήγορα στο πάνελ κασιδιάρη με διαμαντοπούλου. να της σπάσει ότι δόντι έχει στην βιτρίνα την παλιοπατσαβούρα.

Nino
07-06-12, 19:51
εγω παντως παιζω και ενα στοιχηματακι με οποιον θελει... και για να μη λεμε και υπερβολες στη βουλη δεν ξαναμπαινουν αυτο ειναι και το στοιχημα.
Οπως και αν υπηρχε σταυροδοσια ο παυλοπουλος θα επαιρνε τον πουλο.(αγνωστο αν θα επηρρεασει η σταση του κοκοκο ομως ακομα και ετσι...)
Τωρα να κατσουμε να αναλυσουμε εκλογικα αποτελεσματα ξανα απο την αρχη δεν εχει νοημα. Πανο το οτι δεν ειχαν καμια καμια προβολη απο τα μμε δεν ειναι απαραιτητα και κακο γιατι πολλοι ειναι αυτοι που δεν ηξεραν τι ψηφιζαν και περισσοτεροι αυτοι που τους μπερδεψαν με την επεν ενεκα του αρχηγου τους.
Κυριακη κοντη γιορτη λεει ο λαος...

Thomelef
07-06-12, 19:55
εγώ δυστηχώς είμαι σίγουρος ότι η ΧΑ θα είναι μαζί μας μέσα στο κοινοβούλιο για πολύ καιρό...
όλος αυτός ο πόλεμος που γίνεται απο τα ΜΜΕ, οι δηλώσεις πολιτικών και άλλα, τους δυναμώνουν περισσότερο.
απο λανθασμένες κινήσεις άλλων μπήκαν στην βουλή, και απο λανθασμένες κινήσεις πάλι άλλων θα δυναμώσουν.

nikos1400
07-06-12, 20:04
μου φαινεται οτι αυτη η τακτικη των πολιτικων του να θελουν τη μεγαλη μαζα του λαου μορφωτικα χαμηλα (για προφανης και αποδεδειγμενους λογους), μπορει να γυρισει και μπουμερανγκ...
πολλοι ψαχνανε να δωσουν μια "σφαλιαρα" στο συστημα αυτο ακριβως.
ετσι ψηφισαν ΧΑ.
δυστυχως Γιαννη (nino-x3) νομιζω θα χασεις το στοιχημα.
και δεν υποστηριζω τη ΧΑ...
προσπαθω να ειμαι ανοιχτομυαλος και πιστευω οτι καταλαβαινω ΚΑΙ το "κεφαλαιο", που δεν του αρεσει τα δουλεμενα (εισφορες-κρατησεις) να πηγαινουν "στο βροντο" ή σε καποιου μαγκα την τσεπη,
ΚΑΙ το χαμηλο που βλεπει να καταστρατηγουνται τα (με αιμα αποκτηθεντα) δικαιωματα του,
ΚΑΙ αυτους που εχουν καταντησει να ψαχνουν στους καδους για να ζησουν (κυριολεκτικα)...
για κλεφτες παντος ειδους και επιπεδου δεν συζηταω.

"παν μετρον αριστον", αλλα πούντο ??

και για τη σφαλιαρα,
στο γυαλι "πρεπει" ορισμενοι να πουνε συγκεκριμενα πραγματα,
"εκτος" καμερας λενε αλλα...

προβληματισμος:
πηγα να γραψω το κοριτσι στο προ-νηπιο (300 μετρα απο το σπιτι) και μου ειπαν τα γνωστα στους παλιοτερους περι συμπληρωσης θεσεων νηπιου, εαν μεινουν θεσεις, προτεραιοτητες κλπ κλπ...

ΓΙΑΤΙ να ειναι μπουρδελο ΑΚΟΜΑ η δημοσια παιδεια ?????
:ranting2:

Nino
07-06-12, 20:06
και ενα τελευταιο γιατι τζαμπα χαλαμε τις καρδιες μας..
το σημερινο γεγονος στο πανελ πολλοι το ερμηνευσατε διαφορετικα,οι βαθια ριζωμενες απο χρονια πολιτικες πεποιθησεις σας δεν σας αφησαν να δειτε οτι ενας ανθρωπος που θελει να φερει το αξιωμα του βουλευτη και κατ'επεκταση να αποφασιζει για τις τυχες του κοσμου, μολις βρεθηκε σε ασημαντη πιεση αντεδρασε οπως θα αντιδρουσαν τα πληγωμενα ζωα στη προσπαθεια τους να ξεφυγουν.
Ανοιξτε λιγο το μυαλο σας και βγαλτε απο την εικονα σημαιες κομματων, θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε στη θεση της κανελλη.
Ορμηξε και χτυπησε γυναικες, αυτη ειναι η λεβεντια ορε? αυτο ειναι ανανδρια!!
για να μη πω τιποτα περισσοτερο...

A8hnaios
07-06-12, 20:12
https://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582320_3262195240220_1427380725_50741799_370648218 _n.jpg

dark knight
07-06-12, 20:17
ρε παιδια ασχετα με το περιστατικο με τον κασιδιαρη μαλλον ειμαι ο μονος στο φορουμ που εχω ριξει χαστουκι σε γυναικα.και δεν το εριξα για απλο λογο,αλλα για σοβαρο λογο που ειναι προσωπικος(οχι τριτο ατομο).ουτε το εριξα γιατι νιωθω περισσοτερο αντρας,ουτε επειδη το διασκεδασα,ουτε επειδη ειμαι διεστραμενος,ουτε εεπιδη το συνηθιζω.απλα επειδη θεωρω στη ζωη μου οτι δεν θα με γαμ...ει ουτε γυναικα ουτε αντρας.

Driver M
07-06-12, 20:18
και ενα τελευταιο γιατι τζαμπα χαλαμε τις καρδιες μας..
το σημερινο γεγονος στο πανελ πολλοι το ερμηνευσατε διαφορετικα,οι βαθια ριζωμενες απο χρονια πολιτικες πεποιθησεις σας δεν σας αφησαν να δειτε οτι ενας ανθρωπος που θελει να φερει το αξιωμα του βουλευτη και κατ'επεκταση να αποφασιζει για τις τυχες του κοσμου, μολις βρεθηκε σε ασημαντη πιεση αντεδρασε οπως θα αντιδρουσαν τα πληγωμενα ζωα στη προσπαθεια τους να ξεφυγουν.
Ανοιξτε λιγο το μυαλο σας και βγαλτε απο την εικονα σημαιες κομματων, θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε στη θεση της κανελλη.
Ορμηξε και χτυπησε γυναικες, αυτη ειναι η λεβεντια ορε? αυτο ειναι ανανδρια!!
για να μη πω τιποτα περισσοτερο...
Αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Αφού έδειρε την Κανέλλη, για μερικούς δικαιολογείται.
Που να καταλάβουν ότι με την ίδια ευκολία θα ξυλοφόρτωνε και τη γυναίκα τους αν για οποιονδήποτε λόγο λογομαχούσαν (πχ αν αργούσε να ξεκινήσει σ'ένα φανάρι κλπ).
Αλλά τότε θα τον έβριζαν, τώρα είναι μάγκας.

Κι επαναλαμβάνω, ο άνθρωπος αυτός είναι καταζητούμενος και αντί το ίδιο του το κόμμα, που το παίζει υπέρ της νομιμότητας, να τον καταδικάσει, έστω και λεκτικά, τον επιδοκιμάζει.
Και υπάρχουν και άνθρωποι που θα ψηφίσουν τα ρεμάλια αυτά για να τα ταϊζει ο ελληνικός λαός.

Τι να πω.
Καλά κρασιά.:thumbsdown:

gnx
07-06-12, 20:31
Κανενας δεν ειπε οτι ειναι υπερ του μπουκέτου στην κανέλλη, κατάλαβε το. Απλά όταν στα 100 πάνελ, στα 99 η Λιάνα δεν αφηνει τον αλλο να μιλησει ο ενας θα τη δείρει, απλά πραγματα.

Τωρα, αυτη την πληρωσε αδικα, γιατι αυτος τα πηρε με τη Δουρου που αναφερθηκε στο δικαστήριο του, Για το οποίο ο Κασσιδιαρης εχει πει ότι οι μάρτυρες κατηγορίας ειναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εχει ξαναγίνει αυτό, στη δίκη του "περιανδρου" ο οποίος πήγε να σκοτώσει στο ξύλο έναν και του φόρτωσαν τρείς, οι οποίοι ειναι αμφίβολο εάν ηταν παρόντες.

Οσον αφορα τα ρεμαλια που πληρωνει ο κυριαρχος λαος, σκέψου ΓΕΝΟΠ πρώτα...

Thomelef
07-06-12, 20:32
Αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Αφού έδειρε την Κανέλλη, για μερικούς δικαιολογείται.
Που να καταλάβουν ότι με την ίδια ευκολία θα ξυλοφόρτωνε και τη γυναίκα τους αν για οποιονδήποτε λόγο λογομαχούσαν (πχ αν αργούσε να ξεκινήσει σ'ένα φανάρι κλπ).
Αλλά τότε θα τον έβριζαν, τώρα είναι μάγκας.

Κι επαναλαμβάνω, ο άνθρωπος αυτός είναι καταζητούμενος και αντί το ίδιο του το κόμμα, που το παίζει υπέρ της νομιμότητας, να τον καταδικάσει, έστω και λεκτικά, τον επιδοκιμάζει.
Και υπάρχουν και άνθρωποι που θα ψηφίσουν τα ρεμάλια αυτά για να τα ταϊζει ο ελληνικός λαός.

Τι να πω.
Καλά κρασιά.:thumbsdown:

άσε ρε άρη με τις εντυπώσεις πάλι...ναι πολύ καλά της έκανε. να προσέχει τι λέει η μαλάκο όταν ανοίγει τον βόθρο που έχει για στόμα.
καταζητούμενος και πίπες...άσε τώρα με τα χαζοχαρούμενα. λές και σκότωσε, ή έκανε καμμιά ληστεία. ένα δυο χαστούκια της έριξε που της άξιζαν κιόλα, και έγινε και νούμερο ένα εγκληματίας.
εδώ μας γ@μ@νε ασάλιωτα κάθε μέρα, και δεν λέμε τπτ, η μάπες που άρπαξε η κανέλη μας πείραξε.
και εγώ στην θέση του να'μουνα, το ίδιο θα έκανα. με θεωρείτε άνανδρο???ε με το συμπάθειο, αλλά στα @@ μου. όλοι έχουν τα όρια τους, και ειδικά αυτή η μαλάκο μόνο που την βλέπω τα δικά μου τα ξεπερνά.

gnx
07-06-12, 20:39
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whCmKq2QXIE#!

Δειτε το, αξίζει τον κόπο.

Driver M
07-06-12, 20:48
άσε ρε άρη με τις εντυπώσεις πάλι...ναι πολύ καλά της έκανε. να προσέχει τι λέει η μαλάκο όταν ανοίγει τον βόθρο που έχει για στόμα.
καταζητούμενος και πίπες...άσε τώρα με τα χαζοχαρούμενα. λές και σκότωσε, ή έκανε καμμιά ληστεία. ένα δυο χαστούκια της έριξε που της άξιζαν κιόλα, και έγινε και νούμερο ένα εγκληματίας.
εδώ μας γ@μ@νε ασάλιωτα κάθε μέρα, και δεν λέμε τπτ, η μάπες που άρπαξε η κανέλη μας πείραξε.
και εγώ στην θέση του να'μουνα, το ίδιο θα έκανα. με θεωρείτε άνανδρο???ε με το συμπάθειο, αλλά στα @@ μου. όλοι έχουν τα όρια τους, και ειδικά αυτή η μαλάκο μόνο που την βλέπω τα δικά μου τα ξεπερνά.
Δηλαδή απ'όσα συμβαίνουν στη χώρα η Κανέλλη σε μάρανε ε?

Και άσχετα από αυτό, γιατί ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει υπεύθυνο για το οτιδήποτε και να αντιπαθεί ή να συμπαθεί όποιον γουστάρει, τι λογική είναι αυτή ότι αφού άνοιξε το στόμα της ή επειδή τον εκνεύρισε καλά έκανε και την έδειρε?
Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας. Υπάρχουν νόμοι και χέσε τους νόμους, υπάρχουν αξίες και αρχές.
Θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης και όσοι έχουν το ίδιο σκατομυαλό με αυτόν αξίζουν πολύ περισσότερες μπάτσες, παρόλα αυτά αν ήταν αυτός στη θέση της Κανέλλη και πάλι θα καταδίκαζα την ενέργεια αυτή.
Γιατί είμαστε κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων, όχι ΖΟΥΓΚΛΑ να δέρνει ο καθένας όποιον δε γουστάρει ή όποιον τον νευριάζει.

Δηλαδή εσύ αν πετύχεις κανα Ζαμπίδη στο δρόμο και σε ξυλοφορτώσει επειδή τον κοίταξες στραβά, οι υπόλοιποι πρέπει να πουν ότι "και τι έγινε μωρέ, εδώ τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν να φάνε" ?

Ειλικρινά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα συζητάμε.
Ελπίζω μόνο ο κόσμος, παρά την εξαθλίωση και τις φοβερές δυσκολίες που περνά καθημερινά, να μην ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και να μην παρασυρθεί από την παράνοια της βίας και του φασισμού που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης και ο κάθε όμοιός του.

Thomelef
07-06-12, 20:50
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=whCmKq2QXIE#!

Δειτε το, αξίζει τον κόπο.

ψιλά γράμματα για πολούς γιωρίκα...ο κόσμος ακόμα έχει κολλήσει στην νοοτροπία ότι ο τόπος του χρωστά.

Thomelef
07-06-12, 21:01
Δηλαδή απ'όσα συμβαίνουν στη χώρα η Κανέλλη σε μάρανε ε?

Και άσχετα από αυτό, γιατί ο καθένας μπορεί να θεωρεί όποιον θέλει υπεύθυνο για το οτιδήποτε και να αντιπαθεί ή να συμπαθεί όποιον γουστάρει, τι λογική είναι αυτή ότι αφού άνοιξε το στόμα της ή επειδή τον εκνεύρισε καλά έκανε και την έδειρε?
Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας. Υπάρχουν νόμοι και χέσε τους νόμους, υπάρχουν αξίες και αρχές.
Θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης και όσοι έχουν το ίδιο σκατομυαλό με αυτόν αξίζουν πολύ περισσότερες μπάτσες, παρόλα αυτά αν ήταν αυτός στη θέση της Κανέλλη και πάλι θα καταδίκαζα την ενέργεια αυτή.
Γιατί είμαστε κοινωνία πολιτισμένων ανθρώπων, όχι ΖΟΥΓΚΛΑ να δέρνει ο καθένας όποιον δε γουστάρει ή όποιον τον νευριάζει.

Δηλαδή εσύ αν πετύχεις κανα Ζαμπίδη στο δρόμο και σε ξυλοφορτώσει επειδή τον κοίταξες στραβά, οι υπόλοιποι πρέπει να πουν ότι "και τι έγινε μωρέ, εδώ τα παιδιά στην Αφρική δεν έχουν να φάνε" ?

Ειλικρινά είναι αστεία πράγματα ακόμα και να τα συζητάμε.
Ελπίζω μόνο ο κόσμος, παρά την εξαθλίωση και τις φοβερές δυσκολίες που περνά καθημερινά, να μην ξεχάσει ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα και να μην παρασυρθεί από την παράνοια της βίας και του φασισμού που πρεσβεύει ο Κασιδιάρης και ο κάθε όμοιός του.

αστεία είναι όλη σου η προσέγγιση για το θέμα.
και ναι, πολλοί όταν εκνευριστούν σηκώνουν χέρι. που το παράξενο???χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό...προσωπικά εμένα δεν με μάρανε καθόλου η φάπες που έφαγε, αλλά απ'ότι φαίνεται μαράνανε εσένα απο τον τρόπο που ασχολείσε με το θέμα. εμένα απλά με διασκέδασε.
και όπως είπα, και εγώ αν την είχα απέναντι και μου μιλούσε με τον ίδιο τρόπο, πολύ πιθανόν να την τραβούσα καμμία αφού πρώτα την προειδοποιούσα για τι θα πάθει αν δεν κόψει.
και ειλικρινά στα @@ τι θα έλεγες εσύ και ο οποιοσδήποτε για το άτομο μου.
στο κάτω κάτω δεν είμαι και άτομο που φημίζεται για το πόσο σημασία δίνω στο πως με βλέπουν οι άλλοι.
όσο για την χώρα ζούγκλα που αναφέρεις, πάνε πές τα στους τεμπέληδες που περιμένουν απο τον άλεξ να ανοίξει τις πύλες του παραδείσου.
και μιλάω για τεμπελχανάδες, γιατί αν δεν τους άρεσε η κατάσταση και η συνθήκες εργασίας, να πήγαιναν και αυτοί να δεσμεύσουν ότι περιουσία είχαν και δεν είχαν για να κάνουν ένα μαγαζάκι, να δούν πως βγαίνει το ψωμάκι, και να έπαιρναν και κάνα δυο υπαλληλάκια να τους πουλάν και πνεύμα για εργασιακά δικαιώματα.
άτε ρε μαγκάκια...για πάντε στην τράπεζα να προσημειώσετε σπιτάκια - χωραφάκια, και δικά σας και της γυναίκας σας να πάρετε την ζωή στα χέρια σας να δείτε τι καλά που περνάει το κεφάλαιο.
παλιοκλανίκες που μόνο φωνάζουν χωρίς να έχουν κάνει τπτ, και τώρα βρέθηκε ο άλεξ να τους πάρει κάτω απο την αγκαλιά του.
άει στο διάολο με το κωλοθρεντ γαμώ την κοινωνία μου γαμώ.

Driver M
07-06-12, 21:07
αστεία είναι όλη σου η προσέγγιση για το θέμα.
και ναι, πολλοί όταν εκνευριστούν σηκώνουν χέρι. που το παράξενο???χιλιάδες χρόνια συμβαίνει αυτό...προσωπικά εμένα δεν με μάρανε καθόλου η φάπες που έφαγε, αλλά απ'ότι φαίνεται μαράνανε εσένα απο τον τρόπο που ασχολείσε με το θέμα. εμένα απλά με διασκέδασε.
και όπως είπα, και εγώ αν την είχα απέναντι και μου μιλούσε με τον ίδιο τρόπο, πολύ πιθανόν να την τραβούσα καμμία αφού πρώτα την προειδοποιούσα για τι θα πάθει αν δεν κόψει.
και ειλικρινά στα @@ τι θα έλεγες εσύ και ο οποιοσδήποτε για το άτομο μου.
στο κάτω κάτω δεν είμαι και άτομο που φημίζεται για το πόσο σημασία δίνω στο πως με βλέπουν οι άλλοι.
όσο για την χώρα ζούγκλα που αναφέρεις, πάνε πές τα στους τεμπέληδες που περιμένουν απο τον άλεξ να ανοίξει τις πύλες του παραδείσου.
και μιλάω για τεμπελχανάδες, γιατί αν δεν τους άρεσε η κατάσταση και η συνθήκες εργασίας, να πήγαιναν και αυτοί να δεσμεύσουν ότι περιουσία είχαν και δεν είχαν για να κάνουν ένα μαγαζάκι, να δούν πως βγαίνει το ψωμάκι, και να έπαιρναν και κάνα δυο υπαλληλάκια να τους πουλάν και πνεύμα για εργασιακά δικαιώματα.
άτε ρε μαγκάκια...για πάντε στην τράπεζα να προσημειώσετε σπιτάκια - χωραφάκια, και δικά σας και της γυναίκας σας να πάρετε την ζωή στα χέρια σας να δείτε τι καλά που περνάει το κεφάλαιο.
παλιοκλανίκες που μόνο φωνάζουν χωρίς να έχουν κάνει τπτ, και τώρα βρέθηκε ο άλεξ να τους πάρει κάτω απο την αγκαλιά του.
άει στο διάολο με το κωλοθρεντ γαμώ την κοινωνία μου γαμώ.
Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.

manos///3
07-06-12, 21:09
Ψηλέ να βάλω το ποστ σου υπογραφή;

spar@
07-06-12, 21:09
Αφού θεωρείς υπερβολικό το ποσό, είσαι στη σωστή κατεύθυνση. Συνέχισε αφού πάρεις 2 υπογλώσια.
Εγώ, χρειάστηκε επιπλέον να καπνίσω σήμερα και ένα καλό χαρμάνι μπάφα για να το ξεπεράσω.
thumb

ωπ:whistle::whistle::whistle:
τι χαρμανι ειναι αυτο?

Thomelef
07-06-12, 21:18
Εντάξει, ο "άλεξ" φταίει και για τη σφαλιάρα στην Κανέλλη και για ό,τι άσχημο συμβαίνει στην Ελλάδα, το μάθαμε το ποίημα Θωμά.
Η μάλλον κανείς δεν φταίει για τη σφαλιάρα, αφού σύμφωνα με τη λογική σου καλά της έκανε κιόλας.

Τέλος πάντων, αφού σε διασκέδασε κιόλας ένα ψυχάκι να ρίχνει χαστούκια σε μια γυναίκα, τα λόγια περιττεύουν και δεν έχει νόημα ο περαιτέρω διάλογος.

νομίζω ότι λέω ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα είναι οι τεμπελχανάδες που περιμένουν απ'τον άλεξ.
το πρόβλημα που δημιουργεί ο άλεξ και οι όμοιοι του, είναι η ύπαρξη τους και μόνο, που δίνουν ψεύτικη ελπίδα σε όλους αυτούς που κουβαλάμε στην πλάτη μας εδώ και πολλά χρόνια.
και επιτέλους, σταμάτα να κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε. καταντάει εκνευριστικό.
ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.

Driver M
07-06-12, 21:26
ας το κόψουμε εδώ, γιατί δεν θέλω να χαλάσω την καρδιά μου παραπάνω, και δεν θέλω να πούμε πράγματα που τουλάχιστον εγώ θα μετανοιώσω σίγουρα με τέτοια φόρτιση που έχω απο τις τελευταίες μέρες με όλα αυτά που μου έχουν τύχει.
Το thanx πάει σε αυτό.

Thomelef
07-06-12, 21:31
Το thanx πάει σε αυτό.

i know...i know you better from what you think!

Thomelef
07-06-12, 21:35
Ψηλέ να βάλω το ποστ σου υπογραφή;

χώσε αγόρι μου...

Driver M
07-06-12, 21:35
i know...i know you better from what you think!
Really?
Should I worry? :th_Laie_67-1:

Thomelef
07-06-12, 21:36
Really?
Should I worry? :th_Laie_67-1:

no...at least for now!!!

:th_Laie_67-1:

E60_Arkadia
07-06-12, 21:46
Οταν οι αριστεροι εμπεδοσουν οτι ενα κομμα της ακροδεξιας ειναι στην Βουλη τοτε ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα.Δεν καταλαβα δηλαδη γτ πρεπει ολοι να συμφωνουμε με την Κανελλη,την Δουρου και τον καθε κομμουνιστη.Ειτε το θελουμε ειτε οχι αυτες τις ιδεες εχει η ΧΑ και αυτες υποστηριζει.Ας σεβαστουνε τουλαχιστον τις 500000 Ελληνων που τους ψηφισαν.Δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω ΧΑ αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα θεατρα που τον εκπροσωπουν μας τα χουν κανει ΝΑΑΑΑ με τις μ@λ@κιες που αραδιαζουν...

Driver M
07-06-12, 21:54
Οταν οι αριστεροι εμπεδοσουν οτι ενα κομμα της ακροδεξιας ειναι στην Βουλη τοτε ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα.Δεν καταλαβα δηλαδη γτ πρεπει ολοι να συμφωνουμε με την Κανελλη,την Δουρου και τον καθε κομμουνιστη.Ειτε το θελουμε ειτε οχι αυτες τις ιδεες εχει η ΧΑ και αυτες υποστηριζει.Ας σεβαστουνε τουλαχιστον τις 500000 Ελληνων που τους ψηφισαν.Δεν ψηφισα ουτε θα ψηφισω ΧΑ αλλα ο ΣΥΡΙΖΑ και τα θεατρα που τον εκπροσωπουν μας τα χουν κανει ΝΑΑΑΑ με τις μ@λ@κιες που αραδιαζουν...
Δεν σου'πε κανείς να συμφωνήσεις.

Αλλά από το διαφωνώ μέχρι το σηκώνω χέρι υπάρχει μια διαφορά ΝΑΑΑΑ που λες κι εσύ.

Thomelef
07-06-12, 21:55
ειλικρινά με όλα αυτά που έχουν γίνει, είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο απόστημα κάπου, και εκεί που είσαι σε φάση και περιμένεις να σπάσει για να ανακουφιστείς, γίνεται κάτι και αυτό απλά μεταφέρεται σε άλλο σημείο.
αυτό το πράγμα έχει γίνει...αλλαγή δεν θα δεί ο τόπος πάντως. μόνο με ριζοσπαστικές λύσεις τζήμερου - μάνου θα μπορούσε κάτι να γίνει, αρκεί να μην είναι τπτ τυχοδιώκτες που απλά μιλάνε.

Stathis
07-06-12, 22:00
καταλαβαινει πολυ καλα ο φιλος μας ο αρης, οπως και ολοι αυτοι που διαστρευλωνουν την πραγματικοτητα και προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν βλεπουμε και δεν ακουμε καθολου καλα.

σημερα ειδαμε εναν ανθρωπο που αντεδρασε λαθος, σαφεστατα, ο οποιος ομως προκληθηκε κατ΄επαναληψην απο τους συνομιλητες του.
αρχικα η κυρια του τριλιζα αναφερθηκε σε προσωπικο του θεμα και τον προσβαλε δημοσια, προφανως με σκοπο να τον ερεθισει πραγμα που τελικα καταφερε.
για την ιστορια ο κασιδιαρης κατηγορειται οτι ενα αυτοκινητο που χρησιμοποιηθηκε σε επιθεση εναντιιον καθηγητη φυσικης ηταν νοικιασμενο στο ονομα του (ο ιδιος αντιτασσει οτι απουσιαζε στο εξωτερικο), οπως και να εχει η δικαιοσυνη δεν εχει αποφασισει ακομα.
μαρτυρες κατηγοριας στην υποθεση ειναι μελη του τριλιζα, προφανως με την ιδια λογικη που ηταν μαρτυρες υπερασπισης μελων της 17Ν, με το ιδιο σκεπτικο που βοηθησαν τους καταληψιες μεταναστες της νομικης κλπ κλπ
μετα η κυρια αυτη μιλαει για τους "αγωνες" της στο ονομα της δημοκρατιας!!!
της ιδιας δημοκρατιας με την οποια ο αλλος μεγαλος δημοκρατης μπαλαφας αφαιρει το λογο, υβριζει και σπηλωνει απλους πολιτες σε τηλεοπτικες εκπομπες....!

η αλλη κυρια εχει προπηλακισει, εχει υβρισει, εχει προκαλεσει σχεδον οποιον βρεθηκε απεναντι της σε πανελ και ειχε την ατυχια να διαφωνησει εχοντας αλλη αποψη.
αν βαλετε μια ευρεση στο youtube θα βρειτε εκατονταδες τετοια βιντεο.
στη συγκεκριμενη περιπτωση η μονιμως εριστικη αυτη κυρια εξυβρισε πρωτη τον κασιδιαρη αποκαλωντας τον εκτος απο φασισταριο (χαρακτηρισμο που τον εχουμε συνιθησει πια αν καποιος δεν συμφωνει με την κανελη) και πουσταριο!!!
μαλιστα του πεταξε και ενα πακο χαρτια!
σαφως ο κασιδιαρης εκανε λαθος που παρασυρθηκε καθως θα μπορουσε με μεγαλη ευκολια να αντικρουσει την ασχημη σε βαρος του συμπεριφορα και να εκθεσει ακομα περισσοτερο τις δυο κυριες.
οπως εχουν κανει πολλοι αλλοι ψυχραιμοτεροι στο παρελθον.
φυσικα οι δυο κυριες σημερα θυμηθηκαν οτι ειναι γυναικες, και ως ασθενες φυλο πρεπει ενας αντρας να υπομενει υβρεις, προσβολες, προπηλακισμους!
οταν αγωνιζοντουσαν για ισα δικαιωματα μεταξυ των δυο φυλλων ελεγαν αλλα ομως.
ετσι τις συνεφερε τοτε, αλλιως τις συμφερει σημερα.
αποδεικυεται ομως οτι δεν ειναι εχουν πιστη και γνησιοτητα στις ιδεες τους.
απλα προσαρμοζονται αναλογα με τη κατασταση.

κατ εμε η επιθεση του κασιδιαρη ειναι απαραδεκτη μεν διοτι καθε πραξη βιας ειναι καταδικαστεα, δικαιολογημενη δε, διοτι προκληθηκε βαναυσα και οχι μονο μια φορα.
αληθεια τι λογιζουμε ως βια?
μηπως εκτος απο σωματικη βια υπαρχει και η λεκτικη, της οποιας στη συγκεκριμενη περιπτωση επεσε πρωτος θυμα ο κασιδιαρης, αλλα ουδεις τον προστατευσε (ο οικοδεσποτης-συντονιστης προφανως), ουδεις ενδιαφερθηκε να καταδικασει τη σκαιοτατη συμπεριφορα των δυο κυριων?
και ειδικα της κανελη ισως λογω του οτι πλεον θεωρειται φυσιολογικη.

αυτο δεν ειδα να το αναφερεις καν φιλτατε αρη.
επισης ψυχοπαθης ειναι καποιος που προβαινει σε μια πραξη χωρις κανενα λογο.
οπως ειδαμε ο κασιδιαρης δεν εδρασε εν ψυχρω, αλλα εν βρασμω, προκαλουμενος, υβριζομενος, προπηλακιζομενος.
επιτελους καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβουμε οτι για καθε αντιδραση, πρεπει να εχει υπαρξει πρωτα δραση, η οποια ειναι εξισου αν οχι περισσοτερο καταδικαστεα, καθως λογω αυτης προκυπτει το αποτελεσμα.
αυτα ολα φυσικα δεν τα αναφερεις, πραγμα που δειχνει οτι εισαι εμφανεστατα προκατειλημενος.
δικαιωμα σου φυσικα, αλλα ετσι η αποψη σου στερειται αντικειμενικοτητας και νηφαλιοτητας, ωστε καποιος να τη λαβει σοβαρα υπ' οψιν του.

οσο για τις γυναικες μας που λες οτι θα ειχαν την ιδια αντιμετωπιση, εγω δεν ακουσα να εχει δειρει καμια γυναικα ο συγκεκριμενος τυπος, εκτος αν το εχει κανει στα κρυφα.
αλλα στην περιπτωση που η γυναικα μου τον αποκαλουσε στη μεση του δρομου "πουσταριο", καλα θα της εκανε να τη βαλει στη θεση της για να μαθει να συμπεριφερεται.
απολιτιστος δεν ειναι μονος οποιον χειροδικει εναντιον του αλλου, αλλα οποιος δεν σεβεται βασικους κανονες καλης συμπεριφορας, τους οποιους οπως εδειξε η τηλεοραση οι δυο κυριες προφανως τους αφησαν στο σπιτι τους...thumb

doctore
07-06-12, 22:06
ειλικρινά με όλα αυτά που έχουν γίνει, είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο απόστημα κάπου, και εκεί που είσαι σε φάση και περιμένεις να σπάσει για να ανακουφιστείς, γίνεται κάτι και αυτό απλά μεταφέρεται σε άλλο σημείο.
αυτό το πράγμα έχει γίνει...αλλαγή δεν θα δεί ο τόπος πάντως. μόνο με ριζοσπαστικές λύσεις τζήμερου - μάνου θα μπορούσε κάτι να γίνει, αρκεί να μην είναι τπτ τυχοδιώκτες που απλά μιλάνε.

Ο Μάνος καλά τα λέει, αλλά όταν ήταν στα πράματα, ήταν σαν αυτούς που καταγγέλει τώρα.

Driver M
07-06-12, 22:06
Δανείζομαι το σχόλιο ενός φίλου μου στο fb για να απαντήσω ως προς τους προπηλακισμούς και τη "δικαιολογημένη αντίδραση" στην οποία αναφέρεσαι Στάθη.

1ο περιστατικό: κασιδιάρης πετάει νερό στη δούρου
2ο περιστατικό: κανέλλη πετάει χαρτιά στον κασιδιάρη
3ο περιστατικό: κασιδιάρης χαστουκίζει πολλαπλά την κανέλλη

αν πιστεύεις οτι το περιστατικό 3 είναι λογική αντίδραση στο περιστατικό 2, με δεδομένο οτι έχει προηγηθεί το περιστατικό 1, είσαι βλάκας (και προσθέτω εγώ) και εξίσου επικίνδυνος (το β΄ ενικό είναι γενικό, για να μην παρεξηγηθώ).

Τώρα για τους μάρτυρες υπεράσπισης κλπ, ο τελευταίος χωρος που μπορεί να μιλήσει είναι η ΧΑ με αρχηγό που έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους τραυματίζοντας επανειλημμένα αθώους πολίτες.
Αυτά.

Driver M
07-06-12, 22:12
Πάμε και στον Τζήμερο τώρα, γιατί έχω κέφια σήμερα. thumb

Δημιουργία Ξανά: Νέα παραίτηση με καταγγελίες για απόπειρα διαφθοράς

Την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή της Δημιουργίας Ξανά ανακοίνωσε την Τετάρτη ο Εμμ.Επιτροπάκης. Στην επιστολή παραίτησής του προς τα μέλη της εθνικής επιτροπής, ο κ. Επιτροπάκης χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο του κόμματος Θάνο Τζήμερο, καταγγέλλοντας ακόμα και «απόπειρα διαφθοράς».

«Υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος 'δημιουργία, ξανά', διότι οι επιλογές και η εν γένει συμπεριφορά του προέδρου του κόμματος όχι μόνο το αλλοίωσαν, αλλά στην ουσία το παρέδωσαν σε συμφέροντα που εξ ορισμού αντιστρατεύεται η πολιτική ως λειτούργημα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Επιτροπάκης και προσθέτει:

«Δεν μπορώ πλέον να ανήκω σε ένα κόμμα που αποδεικνύεται καθημερινά ότι δημιουργήθηκε ως πρόσχημα, ως επίφαση για την είσοδο στη Βουλή ανθρώπων και συμφερόντων υπό τον μανδύα της 'συστημικής στήριξης'. Η δε αναφορά του Προέδρου, κατά τη συνεδρίαση της 20ής Μαΐου 2012, στην αναγκαιότητα στήριξης από το συγκρότημα Αλαφούζου, αποτελεί για μένα απόπειρα διαφθοράς των μελών της ίδιας της Εθνικής Επιτροπής».

Ο κ. Επιτροπάκης κατηγορεί τον κ. Τζήμερο ότι «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον Σοφέρ και τη Γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια».

«Η αρχική ιδέα της Δημιουργίας Ξανά!, περί σχηματισμού ενός μεταρρυθμιστικού πολιτικού φορέα που θα είχε σκοπό να εξυγιάνει το πολιτικό σύστημα και να θεραπεύσει σταδιακά τα προβλήματα της Ελληνικής πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, δυστυχώς προδόθηκε πολύ γρήγορα από τον εμπνευστή της. Αποδείχτηκε πως για τον ίδιο δεν ήταν παρά ένα προϊόν επιθετικού μάρκετινγκ» σημειώνει ο κ. Επιτροπάκης.
https://tvxs.gr/news/ekloges-2012-enimerosi/nea-paraitisi-apo-ti-dimioyrgia-ksana-me-kataggelies-gia-apopeira-diafth

Driver M
07-06-12, 22:13
ο τελευταίος χώρος που μπορεί να μιλήσει .
Αυτά.
Έλεος, μου έβγαλα το μάτι έτσι που'το γραψα.:th_Laie_67-1:

Kostas_1
07-06-12, 22:15
Δανείζομαι το σχόλιο ενός φίλου μου στο fb για να απαντήσω ως προς τους προπηλακισμούς και τη "δικαιολογημένη αντίδραση" στην οποία αναφέρεσαι Στάθη.

αν πιστεύεις οτι το περιστατικό 3 είναι λογική αντίδραση στο περιστατικό 2, με δεδομένο οτι έχει προηγηθεί το περιστατικό 1, είσαι βλάκας (και προσθέτω εγώ) και εξίσου επικίνδυνος (το β΄ ενικό είναι γενικό, για να μην παρεξηγηθώ).

Τώρα για τους μάρτυρες υπεράσπισης κλπ, ο τελευταίος χόρος που μπορεί να μιλήσει είναι η ΧΑ με αρχηγό που έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους τραυματίζοντας επανειλημμένα αθώους πολίτες.
Αυτά.

Αρη (χωρις να συμφωνω βεβαια με τον Κασιδιαρη) ξεχνας οτι δεν ξεκινησε με αυτο που αναφερεις ως 1ο περιστατικο. Μην απομονωνεις απο οποιο σημειο θες.....
Το 1ο περιστατικο ειναι αυτα περι λεκτικης επιθεσης που εγραψε πριν ο Σταθης.

A8hnaios
07-06-12, 22:18
κατ εμε η επιθεση του κασιδιαρη ειναι απαραδεκτη
αληθεια τι λογιζουμε ως βια?
μηπως εκτος απο σωματικη βια υπαρχει και η λεκτικη,
και ειδικα της κανελη ισως λογω του οτι πλεον θεωρειται φυσιολογικη...

thumb thumb

Driver M
07-06-12, 22:18
Αρη (χωρις να συμφωνω βεβαια με τον Κασιδιαρη) ξεχνας οτι δεν ξεκινησε με αυτο που αναφερεις ως 1ο περιστατικο. Μην απομονωνεις απο οποιο σημειο θες.....
Το 1ο περιστατικο ειναι αυτα περι λεκτικης επιθεσης που εγραψε πριν ο Σταθης.
Έστω Κώστα.

Η λεκτική επίθεση με τη σωματική απέχει χιλιόμετρα.
Και αν κάποιοι δέχονται καθημερινά λεκτική επίθεση είναι οι εκπρόσωποι του συριζα που τους στήνουν στον τοίχο όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις παρέα με τους δημοσιογράφους.
Φαντάζομαι δεν διαφωνεί κανείς σε αυτό.

Δεν σήκωσε κανείς χέρι όμως και προφανώς και θα ήταν απαράδεκτος αν το έκανε.

Thomelef
07-06-12, 22:20
δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το τι εστί ΧΑ, είναι ανώφελο μιας και έχει διατυπώσει ο καθένας την γνώμη του.
απο την άλλη είπαμε για το συμβάν. σε κάποιους δεν άρεσε, σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους ούτε καν τους ένοιαξε.
τα υπόλοιπα είναι όλα υπερβολές και τπτ άλλο. τον προκάλεσαν και ατύχησαν, να προσέχουν την άλλη φορά να είναι πιο κόσμιες.
να έχουν στο πίσω μέρος του μυλού τους, ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο, ακόμα και όταν βρίσκονται μπροστά στο γυαλί.
άλωστε το ρητό για το όπου δεν πιάνει ο λόγος πιάνει η χείρα, δεν είναι τυχαίο. και οι δύο κυρίες έχουν αποδείξει ότι δεν παίρνουν απο λόγια. απλά ανοίγουν το στόμα τους και όποιον πάρει ο χάρος.
εγώ θα το ξαναματαπώ. πολύ καλά της έκανε της ανάγωγης.

fast-enough
07-06-12, 22:25

Τώρα για τους μάρτυρες υπεράσπισης κλπ, ο τελευταίος χόρος που μπορεί να μιλήσει είναι η ΧΑ με αρχηγό που έβαζε βόμβες σε κινηματογράφους τραυματίζοντας επανειλημμένα αθώους πολίτες.
Αυτά.
Καλά είσαι αλλού. Το άσπρο μαύρο δες το μόνος σου όσο γουστάρεις, αλλά δεν πείθεις τους υπόλοιπους. Πιστεύω πως χαζός δεν είσαι, αλλά σίγουρα η απάντησή σου στο σχόλιο του Στάθη δείχνει πως εσκεμμένα δε θες να καταλάβεις. Σαφώς και τα χαστούκια που έριξε ο Κασιδιάρης είναι καταδικαστέα. Σαφές είναι όμως και το τι (και ποιοι και με ποιον τρόπο) τον οδήγησε εκεί. Με εκπλήσσει η μη αντικειμενική αντιμετώπιση περιστατικών. Άλλα μέτρα και σταθμά για "τους δικούς μας"... Κλασική περίπτωση... Ένας ακόμα λόγος που δε θα πάει μπροστά αυτό το γαμημένο το κράτος. Γιατί πάντα εμείς είμαστε καλύτεροι από τους απέναντι και για τον κάθε χ ψ λόγο πάντα έχουμε ελαφρυντικά. Ξύλινη γλώσσα και ουσία μηδέν. Αντίλογος για τον αντίλογο με παρωπίδες. Κλάιν... :thumbsdown::thumbsdown:

Thomelef
07-06-12, 22:26
και όσο για τον τζήμερο, ίσως να είναι και η μόνη παράταξη της οποίας τα στελέχη ξέρουν πως βγαίνει το ψωμάκι, μιάς και για να μπείς πρέπει να έχεις τουλάχιστον κολλημένα ένσημα 5 ετών...
κατάλαβες άρη???ανθρώπους που έχουν εργαστεί, και όχι αιώνιους ανεπάγγελτους σαν τους υπόλοιπους.
γι'αυτό άσε την τρελίτσα και τις δηλώσεις του κ'ωλου που λέει κάποιος ο οποπιος αύριο μπορεί να είναι στο πασοκ ή στην νδ όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.

z3 2.2
ελα ξεκολληστε λιγακι με το θεμα

μου εστειλαν ενα mail το οποιο εχει καποιο ενδιαφερον και εχει και περιθωρια σχολιασμου.
προερχεται απο το περιοδικο "Επικαιρα" και υπαρχει και το αντιστοιχο site https://www.epikaira.gr/home.html

Ο υπόγειος πόλεμος ΗΠΑ – Γερμανίας στην Ελλάδα και οι εκλογές

Οι εκλογές στην Ελλάδα δεν γίνονται εν κενώ. Διεξάγονται σε μία περίοδο που αναδιατάσσονται οι ισορροπίες ανάμεσα στις παγκόσμιες δυνάμεις και εντάσσονται στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παιχνίδι στο οποίο «πρωταγωνιστούν» οι ΗΠΑ και η Γερμανία. Άλλωστε η «μικρή Ελλάδα» πάντα ήταν τμήμα των παγκόσμιων σχεδίων.

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα», «η Γερμανία και οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν ενεργά στο προεκλογικό σκηνικό» – μόνο που η Γερμανία το κάνει «θορυβωδώς και “άγαρμπα” κατά ένα μέρος, προκαλώντας πολλές φορές αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει». Αντίθετα οι ΗΠΑ «φαίνεται ότι ευνοούν μια μεταβολή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του κόμματος που έχει επιλέξει την ανοιχτή σύγκρουση με τους Γερμανούς. Δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ»!

Πρόκειται για μία ιδεολογική προσέγγιση της ΣΥΡΙΖικής Αριστεράς με τις ΗΠΑ; Προφανώς και όχι. Απλώς η Ουάσιγκτον «αξιοποιεί» τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αφήσει το Βερολίνο «να επιβάλλει το δικό του imperium στην Ευρώπη, μετατρέποντάς την σε πολιτικό προτεκτοράτο και σε μια απέραντη γερμανική ειδική οικονομική ζώνη. Πολύ περισσότερο που αυτό συνοδεύεται από την στρατηγική προσέγγιση της Γερμανίας με τη Ρωσία» – ο παράγοντας Ρωσία (και η συμμαχία της με την Γερμανία) πρέπει να επισημανθεί διότι διαμορφώνει νέες ισορροπίες στην παγκόσμια σκακιέρα.

Τι πιστεύουν οι Αμερικάνοι; Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», ότι «το ”εργαλείο” που μπορεί να “ξηλώσει” τη γερμανική επιρροή στην Ελλάδα – με τις όποιες αναταράξεις- είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», επειδή θα πάει σε μετωπική σύγκρουση με την Μέρκελ. Το αμερικανικό σχέδιο είναι στη συνέχεια να «διαχυθεί» το κλίμα της Ελλάδας στην υπόλοιπη Ευρώπη, και κυρίως στην ευρωζώνη που είναι η «ενδοχώρα» της Γερμανίας. Δηλαδή από την Ελλάδα (και νωρίτερα από την Γαλλία) θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ της Μέρκελ…

Βεβαίως στο πουλόβερ της Μέρκελ είναι ραμμένο το ευρώ, που οι ΗΠΑ ευχαρίστως θα έβλεπαν την κατάρρευσή του. Οι ΗΠΑ μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου θα αντιμετώπιζαν και το ενδεχόμενο εξόδου μίας χώρας από το ευρώ, διότι έτσι θα κατέρρεε η ευρωζώνη, αναλαμβάνοντας και το οικονομικό κόστος που τους αναλογεί. Γνωρίζουν καλά ότι θα υπάρξει «οικονομικός Αρμαγεδών», αλλά πρωτίστως τους αφορά «η υποχώρηση της γερμανικής επιβολής».

Το ερώτημα είναι γιατί επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν έχουν ιδεολογική συγγένεια. Διότι θεωρούν ότι το πολιτικό σύστημα από την περίοδο Σημίτη και εντεύθεν είναι «όμηρο» και διαβρωμένο από τους Γερμανούς – ακόμα και πρωθυπουργοί που τους έλεγαν «αμερικανάκια» στο τέλος «έπαιζαν» το γερμανικό παιχνίδι. Άρα οι ΗΠΑ θέλουν νέο πολιτικό προσωπικό. Και ο ΣΥΡΙΖΑ «θεωρείται “εξελίξιμος” πολιτικός σχηματισμός ο οποίος, έχοντας ενώπιόν του με την προοπτική ανάληψης της εξουσίας, θα λειτουργήσει σε πιο ρεαλιστική βάση και θα διατηρήσει μεν την αριστερή του φυσιογνωμία –περισσότερο απΆ ότι το… ΠΑΣΟΚ- δεν θα παραμείνει όμως σε “αριστερίστικες” λογικές. Ούτε πιστεύει κανείς στη Ουάσιγκτον ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ». Τα «Επίκαιρα» λένε ότι στα αμερικανικά thinks tanks «έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις, και επί ελληνικού εδάφους, σχετικά με τη σκοπιμότητα αμερικανικής προτίμησης και στήριξης σε μια ανασύνθεση του πολιτικού τοπίου με μοχλό τον ΣΥΡΙΖΑ».

Από την άλλη πλευρά η Γερμανία και η Μέρκελ έχουν εγκλωβιστεί στο αντιλαϊκό μνημόνιο και επιμένουν στην εφαρμογή του, παρά το ότι (ανα)γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί ως έχει όποιο κόμμα και να κερδίσει τις εκλογές. Το γεγονός ότι ο Σαμαράς έχει ζητήσει επαναδιαπραγμάτευση του δεύτερου μνημονίου δεν χαροποιεί το Βερολίνο. Απλώς ανέχεται τον Σαμαρά ως την μόνη λύση από την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δυνατότητες για πρώτη θέση και περιορίζεται σε ρόλο συμπληρωματικής δύναμης.

Ένα ερώτημα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει ενσυνειδήτως στο παιχνίδι αυτό. Οι πληροφορίες του περιοδικού επιμένουν ότι οι πολιτικές επιλογές του παραμένουν αυτόνομες. Ουσιαστικά ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ «επέλεξαν» τον ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα συγκυρία. Να εικάσουμε ότι αυτή η «συμμαχία» ΗΠΑ – ΣΥΡΙΖΑ είναι εύθραυστη;

hades7
Που είναι ο κακκαουνακης ρε που της είχε πει σε ένα πάνελ καννελη δεν ξέρω αν ποτε χρειαστεί να σε κλείσουν στην φυλακή δεν ξέρω που θα σε πάμε στις γυναικιες η στις αντρικες

Stathis

Αυτά.

παραπληροφορει ο φιλος σου κι εσυ μαζι του, διοτι οπως ειδαμε τα περιστατικα δεν εγιναν ετσι.
πριν το νερο προηγηθηκε προσωπικη επιθεση της κυριας του συριζα, ενω πριν τα χαρτια η κανελη αποκαλεσε τον κασιδιαρη φασισταριο και πουσταριο, για να την αποκαλεσει με τη σειρα του "παλιοκουμουνι". ακολουθως πεταχτηκαν τα χαρτια και στη συνεχει η κανελη δεχθηκε επιθεση με οχι με πολλαπλα, αλλα με τρια χτυπηματα εκ των οποιο το τελευταιο βρηκε στοχο.

τι να σου πω, ειναι κριμα νεα παιδια να ψευδεστε δημοσια για θεματα τα οποια ειναι σε κοινη θεα.
με τι αξιοπιστια πιστευετε θα αντιμετωπισετε καποιον ειδικα αν προκειται για περιστατικο που δεν ειναι καταγεγραμμενο οπως το συγκεκριμενο.

οσο για το τι ειναι "λογικη" αντιδραση και ποιος ειναι ο βλακας και γενικα και ειδικα, θα σου απαντησω με δικα σου λογια μας και λιγα ποστ πιο πριν σωστα εγραψες:

Το αν της άξιζε ή όχι δεν θα το κρίνεις επίσης εσύ ούτε ο καθένας.

τελος για τις βομβες παλι θα ανατρεξω σε μια δικη σου αποψη:

Και επαναλαμβάνω, οι συμψηφισμοί είναι μακράν ό,τι πιο φασιστικό αλλά και ανόητο, οπότε Σπύρο μου δεν θα πέσω στο τρυπάκι αυτό που πέφτουν όσοι πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα
αρα μην συμψηφιζεις κι εσυ φιλτατε αρη διοτι θα αυτοχαρακτηρισεις φασιστας.
και αδικο δεν θα 'χεις...thumb

VanVIC
07-06-12, 22:30
Χωρίς να είμαι θιασώτης της λογικής Κασιδιάρη αλλά ούτε και του σχήματος στο οποίο ανήκει, αναρωτιέμαι αν μπορεί να του την είχαν "στημένη" και εξηγούμαι:

Δεδομένου οτι ιδιαίτερα ο πολιτικός κόσμος εξεπλάγην (δεν μπορούν ακόμα να το πιστέψουν λέμε) απο τα ποσοστά που πήρε η Χρύσή Αυγή στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση, δεν θα μου έκανε εντύπωση οι "πολιτικοί αντίπαλοι" να προσπαθούν να προκαλέσουν "αντικοινωνικές" συμπεριφορές των μελών της (και ειδικά των εκπροσώπων της που παρουσιάζονται στα media) προκειμένου να τις "δαιμονοποιήσουν" πιστευωντας οτι έτσι τους "αδυνατίζουν" στα μάτια του κόσμου γενικότερα και των ψηφοφόρων ειδικότερα.
Πολύ φοβάμαι οτι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, όχι μόνο τους "αδυνατίζουν" αλλά τους ενισχύουν κιόλας.

Εναν προβληματισμό μου παρέθεσα.

oldcarskickass
07-06-12, 22:31
Δεν κατάφερα να διαβάσω όλη τη συζήτηση, είμαι στη σελίδα 4, έχω διαβάσει όμως αρκετά από τα προηγούμενα επεισόδια, και λόγω έλλειψης χρόνου στη μίζερη (πλέον) πραγματικότητα μου και λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Το κοινό που βρίσκω σε όλων τις απαντήσεις είναι ότι ψάχνετε απάντηση στο παρών σύστημα, είτε είναι πολιτικό είτε κοινωνικό.

Ε λοιπόν ρε παιδιά αυτό δεν γίνεται.- Είτε ψηφίζεις σύριζα είτε τον ίδιο τον χίτλερ (πρέπει κάποιος να είναι πολύ μ@λ@κ@ς για να ψηφίσει ΚΚΕ, γιαυτό και δεν το αναφέρω καν.

Όλα τα κόμματα τα οποία θα συμμετέχουν στις επόμενες εκλογές, είναι ΟΛΑ μέρος του ίδιου του γ@@@@νου συστήματος, είτε το βλέπετε είτε όχι.

Και ΟΛΑ τα κόμματα συμφωνούν στο εξής :ότι ΠΡΕΠΕΙ να φέρουν την χώρα στο αδιέξοδο, στο δεν πάει παρά πέρα, στο να φάμε ΟΛΟΙ τις σάρκες μας, γιατί υπάρχει ΠΟΛΥ λίπος ακόμα.

Δεν εξηγείται αλλιώς, υπάρχει λίπος, υπάρχει αδράνεια του οικονομικού συστήματος λόγω 35 ετών μαύρων συγκαλύψεων από εμένα και από εσένα, ή νομίζατε ότι με τα ποταπά μέτρα που έχουν πάρει μέχρι τώρα (ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΑΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ είναι) φαγώθηκε αυτό το λίπος;

Αλλιώς αντί να συζητάμε σε φόρουμ BMW στην Ελλάδα του 2012 θα είμασταν στη βουλή ΜΕΣΑ και θα τους κρεμούσαμε ανάποδα.

Δεν έχει φτάσει ακόμα το μαχαίρι εκεί που πρέπει να φτάσει (από την μεριά των κερδοσκόπων) και ΟΛΑ τα κόμματα το ξέρουν, ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και μην μου πει κανείς ότι δεν μπορούν ενήλικες μορφωμένοι άνθρωποι διαφορετικών παρατάξεων να κάνουν πίσω σε 2 - 3 πράγματα της γραμμής του γαμώκόμματός του με αντάλλαγμα την ΣΩΣΤΗ διακυβέρνηση.

ΜΗΝ εθελοτυφλείτε γ@@@ τους άγιους σαράντα μου μέσα, κυβέρνηση ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ΟΥΤΕ στις 17 του μήνα για 1.000.000 λόγους, από τους οποίους λόγους ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βρίσκεται στο πορτφόλιο των ηλίθιων αρχηγών κομμάτων που πιστεύεται.

Το σύστημα ΠΡΕΠΕΙ να πέσει και να ξαναγεννηθεί, ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ εγωισμός χρειάζεται και πρόγραμμα. Δείτε το επίπεδο των ηλίθιων που πάτε και ψηφίζετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, δεν μπορούν ούτε ΚΑΝ στον αέρα να διατηρήσουν ένα επίπεδο διαλόγου όπως μιλάμε εμείς εδώ σε ένα κωλόφόρουμ της πλάκας (μην το πάρετε κυριολεκτικά).

Ξυπνάτε, ΔΕΝ είναι η λύση εκεί που μας πονάει λιγότερο, αλλά εκεί που ΔΕΝ μας πονάει καθόλου και μας πάει και μπροστά, και αυτό το πράγμα ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ δει σε κανένα κόμμα είτε εντός είτε εκτός της βουλής, και το χειρότερο, δεν το έχω δει σε 2 - 3 καφέδες που έχω βγει τον προηγούμενο μήνα με παιδικούς φίλους και γνωστούς.

Δεν ξέρω τι να προτείνω αλλά είμαι σίγουρος ότι η λύση δεν βρίσκεται σε κανένα συνδυασμό, είτε εντός είτε εκτός βουλής και αυτό για τον ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ λόγο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ μα κανένας @@δις αρχηγός κόμματος δεν είναι ΚΑΤΩ από 40 χρονών, που ΣΧΕΔΟΝ αυτομάτως σημαίνει ότι έχει βάλει το χέρι του στην σούπα.-

ΥΓ: συγνώμη για την ένταση του μηνύματος, δεν θέλω να προσβάλλω προσωπικά, αλλά γίνονται πολλά στην προσωπική μου ζωή που δεν μπορώ (δεν θέλω ; ) να διαχειριστώ.

Thomelef
07-06-12, 22:32
όπως το λές είναι βαγγέλη. είναι σιγουρότατο ότι πολλοί έλληνες, μα πάρα πολλοί το καταευχαριστήθηκαν το χαστούκι που έφυγε η κανέλη.

z3 2.2
07-06-12, 22:34
που εισαι συ ρε Βαγγελη?:original:

VanVIC
07-06-12, 22:37
που εισαι συ ρε Βαγγελη?:original:

Εντός, εκτός και επι τα αυτά !
thumb

spar@
07-06-12, 22:44
φιλος χρυσαυγιτης εγραψε στο fb!
1ο περιστατικο__ Δουρου ενω μιλαει εχει τασεις λιποθυμιας και την ωρα που παει να καταπεσει ο κυριος Κασιδιαρης βουλευτης του Λαικου συνδεσμου και γνωστης πρωτων βοηθειων σπευδει να της ριξει νερο σωζοντας την επιτοπου
2ο περιστατικο η κυρια Κανελλη βουλευτης του ΚΚΕ ανοιγωντας την εφημεριδα "ριζοσπαστης" βρισκεται αντιμετωπη με ενα περιεργο ειδος σκορπιου ο οποιος πεταγεται κατευθειαν στο μαγουλο της, και φωναζει "Φυγε απο δω.."
3ο περιστατικο ο κυριος Κασιδιαρης βουλευτης του Λαικου συνδεσμου, αψηφωντας τον κινδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας σπευδει να σκοτωσει τον σκορπιο χτυπωντας με το χερι του
4ο περιστατικο ο κυριος Προκοπης Παυλοπουλος προσπαθει να συγκρατησει τα νευρα του για να μην μεταμορφωθει σε χαλκ...
5ο περιστατικο ο κυριος Παπαδακης προσπαθει να τα ριξει ολα στον βουλευτη κυριο Κασιδιαρη προσπαθωντας να σωσει την κατασταση, της παρουσιας δηλητηριωδη σκορπιου στο στουντιο της εκπομπης του

υ.γ Δεν εχω FB

farmgeo
07-06-12, 22:46
Κοιταξτε το video απ'την αρχη...

https://www.youtube.com/watch?v=Mcy_oE2L68s

Το ποσο προκλητικοι ειναι αυτοι που μεχρι τωρα εχουν κατακρεουργησει
το ελληνικο κρατος και το λαο του-για μενα-ειναι ολοφανερο.
Τα δημοκρατικα μας καναλια ολη μερα απ'ολο αυτο το βιντεο εστιαζουν
ΜΟΝΟ τις ενεργειες του Κασιδιαρη..!Τα CAYENNE της σοσιαλιστριας Κανελλη γιατι ειναι
αφαντα..???? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
Ντροπη στη προμελετημενη παγιδα που του ειχαν στεισει αυτα τα ΤΡΟΚΤΙΚΑ!!!
Ειναι ενα 30χρονο παιδι που ΕΜΠΡΑΚΤΑ εχει δειξει τι θελει και τι οχι.
Πανω σε αυτο(στον ηλικιακο αυθορμητισμο)πονταραν αυτα τα λαμογια που
ΤΡΩΝΕ το κρατος τωρα και 35 χρονια..για να του παρουν τις ψηφους αμαυρωνοντας τον.
ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!

aristent
07-06-12, 22:47
φιλος χρυσαυγιτης εγραψε στο fb!
1ο περιστατικο__ Δουρου ενω μιλαει εχει τασεις λιποθυμιας και την ωρα που παει να καταπεσει ο κυριος Κασιδιαρης βουλευτης του Λαικου συνδεσμου και γνωστης πρωτων βοηθειων σπευδει να της ριξει νερο σωζοντας την επιτοπου
2ο περιστατικο η κυρια Κανελλη βουλευτης του ΚΚΕ ανοιγωντας την εφημεριδα "ριζοσπαστης" βρισκεται αντιμετωπη με ενα περιεργο ειδος σκορπιου ο οποιος πεταγεται κατευθειαν στο μαγουλο της, και φωναζει "Φυγε απο δω.."
3ο περιστατικο ο κυριος Κασιδιαρης βουλευτης του Λαικου συνδεσμου, αψηφωντας τον κινδυνο της σωματικης του ακεραιοτητας σπευδει να σκοτωσει τον σκορπιο χτυπωντας με το χερι του
4ο περιστατικο ο κυριος Προκοπης Παυλοπουλος προσπαθει να συγκρατησει τα νευρα του για να μην μεταμορφωθει σε χαλκ...
5ο περιστατικο ο κυριος Παπαδακης προσπαθει να τα ριξει ολα στον βουλευτη κυριο Κασιδιαρη προσπαθωντας να σωσει την κατασταση, της παρουσιας δηλητηριωδη σκορπιου στο στουντιο της εκπομπης του

υ.γ Δεν εχω FB

ρε παιδακι μου, μεσα στο μυαλο του δικηγορου του Κασιδιαρη ηταν???:th_Laie_67-1: :thumbsup:

E60_Arkadia
07-06-12, 22:53
Δεν σου'πε κανείς να συμφωνήσεις.

Αλλά από το διαφωνώ μέχρι το σηκώνω χέρι υπάρχει μια διαφορά ΝΑΑΑΑ που λες κι εσύ.

Πρεπει πρωτα απ ολα εκει στον Συριζα να μαθουνε να σεβονται τον συνομιλητη τους και μετα να μιλανε.Το λεω αυτο γτ ετοιμαζονται να κυβερνησουν και πρεπει να τα ξερουν αυτα.Αλλα τι λεω....αυτοι τα εχουν λυσει ολα τα προβληματα της Ελλαδας εκει θα κολλησουν..:thumbsdown:

atha
07-06-12, 22:55
ti na po ,na tous xairomaste filoi mou ,aytoi pou mas kai mallon tha mas kybernoun. (kai fysika enoo ayton ton kretino ton mpoxer alla kai tin kaneli pou mono na prosvalei xerei alla kai olous tous allous pou einai sta taxa mou kai sta dithen )
ma ti zoa einai ayta thee mou

katsaraios
07-06-12, 23:03
Ο Κασιδιαρης ειναι ψυχο φαινεται το παληκαρι,προχτες στο κοντρα-τσανελ ηθελε να πλακωσει στον αερα τον αλλο τρανοπατριωτη Πλευρη(πατερα) ...
Τον πηραν χαμπαρι και τον καλεσαν σε λαιβ ,ασφαλως περιμεναν να χασει την ψυχραιμια του για να καταλαβουν κατι ανιδεοι χαβαλεδιαρηδες τι πηγαν και ψηφισαν...
Ο Δελατολας απεδειξε για μια ακομα φορα την αμεση διαπλοκη ολου του συστηματος...
Κατευθειαν την εισαγγελεα Ραικου στο κινητο φυσικα μιλωντας με το μικρο της ονομα "Ελενη"....ασχολιαστο αυτο ,ισως δεν το αφησαν να ακουστει....
Α ρε κορακια με τους νταβατζηδες ......

Driver M
07-06-12, 23:03
Καλά είσαι αλλού. Το άσπρο μαύρο δες το μόνος σου όσο γουστάρεις, αλλά δεν πείθεις τους υπόλοιπους. Πιστεύω πως χαζός δεν είσαι, αλλά σίγουρα η απάντησή σου στο σχόλιο του Στάθη δείχνει πως εσκεμμένα δε θες να καταλάβεις. Σαφώς και τα χαστούκια που έριξε ο Κασιδιάρης είναι καταδικαστέα. Σαφές είναι όμως και το τι (και ποιοι και με ποιον τρόπο) τον οδήγησε εκεί. Με εκπλήσσει η μη αντικειμενική αντιμετώπιση περιστατικών. Άλλα μέτρα και σταθμά για "τους δικούς μας"... Κλασική περίπτωση... Ένας ακόμα λόγος που δε θα πάει μπροστά αυτό το γαμημένο το κράτος. Γιατί πάντα εμείς είμαστε καλύτεροι από τους απέναντι και για τον κάθε χ ψ λόγο πάντα έχουμε ελαφρυντικά. Ξύλινη γλώσσα και ουσία μηδέν. Αντίλογος για τον αντίλογο με παρωπίδες. Κλάιν... :thumbsdown::thumbsdown:
Η διαφορά μου με την άποψή σου, του Στάθη και όλων όσων πάνε να δικαιολογήσουν την αντίδραση του Κασιδιάρη είναι πως ό,τι και να του είπανε (δεν του βρίσανε και την οικογένεια πια, ήμαρτον δηλαδή) δεν δικαιολογείται να ασκήσει βία.
Και μάλιστα σε γυναίκες.
Και μάλιστα όταν είναι βουλευτής που σημαίνει ότι πρέπει να κρατά την ψυχραιμία του και να σέβεται τους νόμους.

Όλοι μας προκαλούμαστε καθημερινά από πολλά και διάφορα, αλλά δεν αρχίζουμε τις σφαλιάρες και όποιον πάρει ο χάρος.
Κι αν το κάνουμε και θεωρούμε ότι είχαμε δίκιο, δεν φοβόμαστε τη δικαιοσύνη και υπερασπιζόμαστε την αθωότητά μας.
Δεν κρυβόμαστε σαν τα ποντίκια για να περάσει το αυτόφωρο.
Και μιλάω για απλούς πολίτες, όχι για εκλεγμένους στο κοινοβούλιο που θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Όποιος διαφωνεί με τα παραπάνω, δικαίωμά του.
Θεωρώ όμως πως είναι η κοινή λογική, αν και στην Ελλάδα του 2012 κοντεύουμε να τη χάσουμε κι αυτή.

katsaraios
07-06-12, 23:15
Η διαφορά μου με την άποψή σου, του Στάθη και όλων όσων πάνε να δικαιολογήσουν την αντίδραση του Κασιδιάρη είναι πως ό,τι και να του είπανε (δεν του βρίσανε και την οικογένεια πια, ήμαρτον δηλαδή) δεν δικαιολογείται να ασκήσει βία.
Και μάλιστα σε γυναίκες.
Και μάλιστα όταν είναι βουλευτής που σημαίνει ότι πρέπει να κρατά την ψυχραιμία του και να σέβεται τους νόμους.

Όλοι μας προκαλούμαστε καθημερινά από πολλά και διάφορα, αλλά δεν αρχίζουμε τις σφαλιάρες και όποιον πάρει ο χάρος.
Κι αν το κάνουμε και θεωρούμε ότι είχαμε δίκιο, δεν φοβόμαστε τη δικαιοσύνη και υπερασπιζόμαστε την αθωότητά μας.
Και μιλάω για απλούς πολίτες, όχι για εκλεγμένους στο κοινοβούλιο που θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Θεωρώ όμως πως είναι η κοινή λογική, αν και στην Ελλάδα του 2012 κοντεύουμε να τη χάσουμε κι αυτή.
Μια μικρη διορθωση..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ μην μας διαφευγει...

Skyline_IS
07-06-12, 23:28
Διαβαζω σχολια διαφορων χρηστων σε διαφορα κοινωνικα δικτυα και με ορισμενα σχολια κοντευω να βγω απο τα ρουχα μου...

https://thealbertadynamo.com/wp-content/uploads/2010/12/angry.jpg

Stathis
07-06-12, 23:30
δυο μετρα και δυο σταθμα εχεις στις πολιτικες σου αποψεις αρη, πραγμα οχι ασυνηθες για κομματικο νεολαιο.
αυτο δεν σημαινει ομως οτι εισαι εσυ ο λογικος και ολοι οι αλλοι ειναι παραλογοι.

απο τη μια προτρεπεις τους αλλους να μην κρινουν αλλα κρινεις εσυ (οτι η αποψη σου ειναι η μονη ορθη :original:), προτρεπεις να μην συμψηφιζουν αλλα συμψηφιζεις επισης.
το χειροτερο, ενω αποδοκιμαζεις μια εκ των πραγματων αποδοκιμαστεα πραξη δεν αποδοκιμαζεις τη λεκτικη βια, τις υβρεις, τους προπηλακισμους, διοτι προερχονται απο χωρο ιδεολογικα προσκειμενο σου.
οταν ο τατσοπουλος απωθει το συνομιλητη του δικαιολογειται διοτι προκληθηκε (!), οταν ο κασιδιαρης χαστουκιζει γνωστη ομοφυλοφυλη που τον αποκαλει πουσταριο (!!), ειναι αδικαιολογητος!

αυτο ειναι το νεο και το φρεσκο που πλασσαρει το κομμα σου ωστε να μας πεισει να το προτιμησουμε?
μαζι με μερικες καταληψεις, επεισοδια, μαρτυριες υπερασπισης τρομοκρατων κλπ?
μωρε καλα τα λεει ο λευτερης, σαπιλα παντου... μουργα που ελεγε ο λεβεντης.

αυτα ολα και για την περιπτωση μας τις συμπεριφορες κανελη και δουρου τις αποδοκιμαζεις ή οχι?

πραγματικα δεν βλεπω τι ουσιαστικη ιδεολογικη διαφορα εχεις με αυτους που επικρινεις.

hades7
07-06-12, 23:32
Και μάλιστα σε γυναίκες.

αυριο μεθαυριο πιθανον παντρεμενος σε ενα μεγαλο καβγα με την γυναικα σου αμα σε αποκαλεσει πουσταριο πως ακριβως θα αντιδρασεις θα ετοιμαστεις να τραγουδισεις "φυλακες μοναστηρια τρελαδικα αδικα γεμισαν αδικα" η θα της πεταξεις τον ριζοσπαστη στα μουτρα και θα παρεις θεση στα γονατα για να σε στραποναρει κιολας γιατι να εισαι σιγουρος οτι κατι απο τα δυο θα πρεπει να κανεις

farmgeo
07-06-12, 23:33
Ο σεβασμος των νομων εχει αποδειχτει απο ΟΛΟ το
πολιτικο συστημα που κυβερνησε τα τελευταια χρονια..
Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση σε αυτα τα ακραια πολιτικα καθικια..
που ξεπουλησαν την Ελλαδα..!!!!!!
Ειναι ΟΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!!
Αντι να ζητησουν ενα μεγαλο συγγνωμη απο ΟΛΟ τον ελληνικο λαο..εχουν
το θρασος να ζητανε ΠΑΛΙ ΨΗΦΟΥΣ!!!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!
''οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος''ελεγαν οι αρχαιοι μας.
Κι λιγα της εδωσε ο Κασιδιαρης!!!!!

spar@
07-06-12, 23:34
αυριο μεθαυριο πιθανον παντρεμενος σε ενα μεγαλο καβγα με την γυναικα σου αμα σε αποκαλεσει πουσταριο πως ακριβως θα αντιδρασεις θα ετοιμαστεις να τραγουδισεις "φυλακες μοναστηρια τρελαδικα αδικα γεμισαν αδικα" η θα της πεταξεις τον ριζοσπαστη στα μουτρα και θα παρεις θεση στα γονατα για να σε στραποναρει κιολας γιατι να εισαι σιγουρος οτι κατι απο τα δυο θα πρεπει να κανεις

ρε μπαρμπαΧαντε εισαι μεγαλος τελικα....
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Skyline_IS
07-06-12, 23:37
Θυμηθηκα αυτο το βιντεακι με τον υπερμαχο της δημοκρατιας, κ.μπαλαφα.
Φιλε driver m στη θεση του παλικαριου τι θα εκανες αν ο αλλος σε προκαλουσε λεκτικα συνεχως αποκαλωντας εσενα ως χιτλερικο,φασισταριο,νεονα ζι κλπ επειδη δεν συμφωνεις μαζι του?

https://www.youtube.com/watch?v=UzT537vmTrc"]https://www.youtube.com/watch?v=UzT537vmTrc

*driver m Μην το εκλαβεις ως προσωπικη επιθεση ή κατι αλλο,δεν σε γνωριζω αλλωστε απλα επειδη εισαι υποστηρικτης της αριστερης ιδεολογιας θα ηθελα την αποψη σου :original:

farmgeo
07-06-12, 23:45
https://ieroslochos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4628.html

gant
07-06-12, 23:50
Ρε παιδιά το ίδιο βίντεο βλέπουμε?
Η Κανέλλη μιλάει αρχικά για γερμανοτσολιάδες, αργότερα λέει δεν μιλώ με φασισταριά, τρώει 3 ψιλές εκ των οποίων η πρώτη την βρίσκει αρκετά καλά θα έλεγα και το πουσταριά το εκστομεί μετά το επεισόδιο και την απομάκρυνση του κασιδιάρη, όταν ξανακάθονται στο τραπέζι.

A8hnaios
07-06-12, 23:50
https://2.bp.blogspot.com/-ojQCMtKKw14/T9CaAiniOiI/AAAAAAAACeI/Z4wd8jMnJEc/s400/lianna+kannelh.jpg

Όταν η κομμουνίστρια Κανέλλη- που άρπαξε τις σφαλιάρες της από τον Ηλία Κασιδιάρη- έσπαγε πλάκα παρέα με την αρχικαπιταλίστρια Αγγελοπούλου.

Φωτογραφία-αφιέρωση στα αριστερά κορόιδα... :whistle:

Driver M
07-06-12, 23:56
δυο μετρα και δυο σταθμα εχεις στις πολιτικες σου αποψεις αρη, πραγμα οχι ασυνηθες για κομματικο νεολαιο.
αυτο δεν σημαινει ομως οτι εισαι εσυ ο λογικος και ολοι οι αλλοι ειναι παραλογοι.

απο τη μια προτρεπεις τους αλλους να μην κρινουν αλλα κρινεις εσυ (οτι η αποψη σου ειναι η μονη ορθη :original:), προτρεπεις να μην συμψηφιζουν αλλα συμψηφιζεις επισης.
το χειροτερο, ενω αποδοκιμαζεις μια εκ των πραγματων αποδοκιμαστεα πραξη δεν αποδοκιμαζεις τη λεκτικη βια, τις υβρεις, τους προπηλακιζμους, διοτι προερχονται απο χωρο ιδεολογικα προσκειμενο σου.
οταν ο τατσοπουλος απωθει το συνομιλητη του δικαιολογειται διοτι προκληθηκε (!), οταν ο κασιδιαρης χαστουκιζει γνωστη ομοφυλοφυλη που τον αποκαλει πουσταριο (!!), ειναι αδικαιολογητος!

αυτο ειναι το νεο και το φρεσκο που πλασσαρει το κομμα σου ωστε να μας πεισει να το προτιμησουμε?
μαζι με μερικες καταληψεις, επεισοδια, μαρτυριες υπερασπισης τρομοκρατων κλπ?
μωρε καλα τα λεει ο λευτερης, σαπιλα παντου... μουργα που ελεγε ο λεβεντης.

αυτα ολα και για την περιπτωση μας τις συμπεριφορες κανελη και δουρου τις αποδοκιμαζεις ή οχι?

πραγματικα δεν βλεπω τι ουσιαστικη ιδεολογικη διαφορα εχεις με αυτους που επικρινεις.
Δικαίωμά σου Στάθη.

Εγώ τους επικρίνω τουλάχιστον.
Εσύ τους δικαιολογείς μιλώντας για "λεκτική βία" κλπ.
Ούτε εγώ λοιπόν διακρίνω καμία διαφορά δική σου με αυτούς.

Και τέλος, κάθε δράση έχει μια ανάλογη αντίδραση.
Το να βρίσεις κάποιον που σε έβρισε είναι εν μέρει δικαιολογημένο. Το να του ανοίξεις το κεφάλι είναι επικίνδυνο.
Το να ρίξεις μια σφαλιάρα σε κάποιον που σου έριξε κι αυτός, είναι επίσης δικαιολογημένο. Το να του ρίξεις σφαίρα στο κεφάλι δεν είναι.

Ο Τατσόπουλος, μιας και τον ανέφερες, ήταν απότομος στα ειρωνικά σχόλια του άλλου. Ούτε τον έδειρε ούτε τίποτα. Ο Σταυρίδης μάλιστα του ζήτησε και συγνώμη στη συνέχεια γιατί ήταν υπερβολικός.
Όπως και να'χει, έχουμε δράση και αντίδραση λίγο πολύ ανάλογη.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όμως με τον σαλεμένο γεωπόνο που είχε έναν διάλογο σε υψηλό τόνο (τόσο η Κανέλλη ήταν επιθετική όσο και αυτός, δεν τον είδα να μιλάει με το σεις και με το σας και η άλλη να τον βρίζει, στο ίδιο ύφος ακριβώς μιλούσανε) και στο τέλος άρχισε τις σφαλιάρες.
Η αντίδραση λοιπόν ήταν απείρως μεγαλύτερη της δράσης γι'αυτό και οποιαδήποτε δικαιολόγηση πέφτει στο κενό.

Την αιτιολόγηση την καταλαβαίνω, τη δικαιολόγηση όμως όχι απλά δεν την κατανοώ αλλά τη θεωρώ κι επικίνδυνη και εύχομαι ειλικρινά στη θέση της "γλωσσού" Κανέλλη να μη βρεθεί ποτέ η γυναίκα σας, η μάνα σας.

Τέλος, εγώ δεν θέλω να πείσω κανένα να ψηφίσει το οτιδήποτε.
Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και τους πυρομανείς που του υπόσχονται ότι θα σβήσουν τη φωτιά που άναψαν και τα ψυχάκια που πρώτα βαράνε και μετά σκέφτονται, και τους υμνητές της Μέρκελ κλπ.
Και θα φανεί σε λίγες μέρες.

Stathis
08-06-12, 00:02
ρε φιλε μην παραπληροφορεις και μην διαστρεβλωνεις συνεχως.
δικαιολογω την αντιδραση ως αντιδραση, οχι την πραξη της χειροδικιας.
ελεος πια.

δεν απαντας σε τιποτα, συνεχιζεις το τροπαρι που σας μαθανε να λετε...
παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.
απο αυτους που καταγγελετε δεν εχετε καμια διαφορα.
εχει γινει βαρετο το ολο θεμα, μου φαινεται θα το κλεισω το τοπικ, τα ιδια και τα ιδια λεμε...

Driver M
08-06-12, 00:07
Θυμηθηκα αυτο το βιντεακι με τον υπερμαχο της δημοκρατιας, κ.μπαλαφα.
Φιλε driver m στη θεση του παλικαριου τι θα εκανες αν ο αλλος σε προκαλουσε λεκτικα συνεχως αποκαλωντας εσενα ως χιτλερικο,φασισταριο,νεονα ζι κλπ επειδη δεν συμφωνεις μαζι του?
https://www.youtube.com/watch?v=UzT537vmTrc

*driver m Μην το εκλαβεις ως προσωπικη επιθεση ή κατι αλλο,δεν σε γνωριζω αλλωστε απλα επειδη εισαι υποστηρικτης της αριστερης ιδεολογιας θα ηθελα την αποψη σου :original:
Ήταν λάθος του Μπαλάφα, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.

Ότι ο τύπος ασχολείται με το αν υπάρχει στο πάνελ εκπρόσωπος της ΧΑ βέβαια, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε του ΚΚΕ, είναι δείγμα του τι υποστηρίζει αλλά και πάλι ο Μπαλάφας έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του από τη στιγμή που ο συνομιλητής του δεν ήταν προκλητικός.

Και ξαναείπα πως αν στη θέση της Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης και πάλι θα καταδίκαζα το περιστατικό.
Σε αντίθεση με ορισμένους που επειδή έχουν άχτι την Κανέλλη δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

katsaraios
08-06-12, 00:07
Γεια σου Φωτοπουλε ΜΑΓΚΑ....

Υπεγράφη απόψε η νέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ, μεταξύ του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Αρθούρου Ζερβού, και του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλου και Κ. Κατσαρού αντίστοιχα.

Η σύμβαση προβλέπει αλλαγές στο καθεστώς κρίσεων, μεταθέσεων και πειθαρχικού ελέγχου των εργαζομένων, εξορθολογισμό των επιδομάτων έπειτα από νέες διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν, καθώς και δυνατότητα επιστροφής των μειώσεων στους μισθούς, εφόσον λήξει η ισχύς του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής.

Προβλέπει, επίσης, αναστολή των καταβολών από την επιχείρηση προς τη ΓΕΝΟΠ και τον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (ΟΚΔΕ).

Η ΓΕΝΟΠ κάνει λόγο για «πραγματική κατάκτηση για τους χιλιάδες εργαζόμενους της Επιχείρησης», ύστερα από τρεις μήνες εντατικών διαβουλεύσεων.

Θα ακολουθήσει η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων στις θυγατρικές διαχείρισης των δικτύων μεταφοράς και διανομής (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ).
ΠΗΓΗ -Ζουγκλα

Driver M
08-06-12, 00:16
ρε φιλε μην παραπληροφορεις και μην διαστρεβλωνεις συνεχως.
δικαιολογω την αντιδραση ως αντιδραση, οχι την πραξη της χειροδικιας.
ελεος πια.

δεν απαντας σε τιποτα, συνεχιζεις το τροπαρι που σας μαθανε να λετε...
παντα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.
απο αυτους που καταγγελετε δεν εχετε καμια διαφορα.
εχει γινει βαρετο το ολο θεμα, μου φαινεται θα το κλεισω το τοπικ, τα ιδια και τα ιδια λεμε...
Σε τι να απαντήσω?

Και τι πάει να πει ότι δικαιολογείς την αντίδραση σαν αντίδραση? Το ότι η αντίδραση είναι δυσανάλογη της δράσης δεν λέει τίποτα? Αρκεί που είναι αντίδραση?

Επίσης, όπως δεν λέω ότι παπαγαλίζεις ό,τι λέει η Κάπιταλ, ο Παπαδημητρίου και οι λοιποί οσφυοκάμπτες των ΜΜΕ σεβόμενος την "ανεξαρτησία" της προσωπικής σου άποψης, το ίδιο θεωρώ πως πρέπει να κάνεις κι εσύ.
Ούτε στο κατηχητικό πάω ούτε έχω προσυλητιστεί πουθενά για να μου λένε τι να πω.
Μιλάω εκ μέρους του εαυτού μου και μόνο.

Τέλος, δικαίωμά σου να κλείσεις το τόπικ μιας και είσαι admin.
Αν και πιο σωστό είναι να μη συμμετέχουμε σε κάτι που το βαριόμαστε, όχι να στερούμε και στους άλλους το δικαίωμα να συμμετέχουν.

A8hnaios
08-06-12, 00:17
Το κ@λοσυστημα θα αλλαξει καθολου..?

Απολαυστικος Κρητικος στο Ι.Κ.Α Ηρακλειου...

ετσι θελουν οι καρεκλοκενταυροι....

Απολαυστικο Βιντεο!!

:th_Laie_67-1: :hystericalbs1:

https://www.youtube.com/watch?v=rhSOYOPtTqw

Driver M
08-06-12, 00:31
Μια μικρη διορθωση..
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ μην μας διαφευγει...
Έστω ρε συ, πρώην βουλευτής, εκ νέου υποψήφιος και εκπρόσωπος τύπου κόμματος.

Εκτός και αν θες να εστιάσεις στο ότι δεν έχει βουλευτική ασυλία, οπότε εκεί πράγματι υπάρχει διαφορά.

katsaraios
08-06-12, 00:34
Έστω ρε συ, πρώην βουλευτής, εκ νέου υποψήφιος και εκπρόσωπος τύπου κόμματος.

Εκτός και αν θες να εστιάσεις στο ότι δεν έχει βουλευτική ασυλία, οπότε εκεί πράγματι υπάρχει διαφορά.

Το ειπα γιατι μπηκα σε ενα μαγαζι με ψιλικα και ακουγα σχολιασμο απο παρεα
"εχει ασυλια βουλευτικη και χτυπαει"....
Τοσο ανιδεος και κοιμισμενος-κατευθυνομενος ειναι ο λαος.
Δυστυχως τα προβατα τα κουρευουν το καλοκαιρι και ξαναβγαζουν μαλλι μονο, οχι μυαλο... ....

tmilatos
08-06-12, 00:46
Πραγματικα σημερα μου λυθηκε η απορια γιατι στο επικεντρο της οικονομικης κρισης ειμαστε εμεις.
Σημερα, 3-4 κωλ0καναλα μας κανουν οτι θελουν.
Σφαλιαρισε καποιος, καποιον αλλο μπροστα σε καμερες? Συγχαρητηρια Mr dumb and dumber, βρειτε τα στις δικαστικες αιθουσες. Χεστηκαμε.

Τρια τα τινα...
'Η τελικα γουσταρουμε τα ξεκατινιασματα και ειδησεις τυπου Star, (ξεχναμε τα προβληματα μας, μπλα μπλα μπλα...)
'Η ξαφνικα η Χ.Α. ειναι ολο το προβλημα μας, και δεν το ξεραμε τοσο καιρο...
'Η ηδονιζομαστε (το γνωστο fapping) ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΑΣ. Μαλλον αυτο ε? Και λιγο το προηγουμενο, αστο αυτο για αλλη φορα.

Για μια μερα ολοκληρη δεν ακουστηκε καμια ειδηση.
Η λεξεις "τροικα", "χρεωκοπια", "νεοι φοροι" ξεχαστηκαν. Δεν βαριεσαι, πειραζει που σημερα η ξενη ειδησιογραφεια εχει ΟΡΓΙΑΣΕΙ για την δραχμη, για την εξοδο μας απο την EU?
Απο το πρωι ακους, αναλυσεις επι αναλυσεων για τι??
Για ενα καβγα.... που δεν ειμαστε και εμπλεκομενοι κιολας!!!

Παρτε το χαμπαρι. Ειμαστε officially και με τη βουλα, Ο ΠΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

-Θεοφιλος-

*Πι.Ες. Αμα αφιερωναμε ολη αυτη τη φαια ουσια που καταναλωσαμε ΣΗΜΕΡΑ μονο, για να κρινουμε 2 ηλιθιους που τσακωθηκαν, στο να λυσουμε το προβλημα της χωρας μας, ΔΕΝ θα ειμασταν στα χαλια που ειμαστε σημερα.
Ευγε Νεοελληνα!

nikos1400
08-06-12, 00:46
εγω αν ημουνα στο πανελ του παπαδακη παντως, την ιδια αντιδραση θα ειχα.
καποιος που δεν ειναι επαγγελματιας πολιτικος, δεν μπορει να τους συναγωνιστει.
το ξερουνε καλα το παιχνιδι.
θα ειχε φαει ομως και ο παυλοπουλος.

και δεν κανω ποτέ τον "μαγκα", απλως εχω σιχαθει αυτα τα ΖΩΑ.

και δεν ψηφιζω ΧΑ και ουτε θα. ουτε καποιο αντιστοιχο "απολυτο" κομμα.

spar@
08-06-12, 01:23
Ήταν λάθος του Μπαλάφα, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.

Ότι ο τύπος ασχολείται με το αν υπάρχει στο πάνελ εκπρόσωπος της ΧΑ βέβαια, τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε του ΚΚΕ, είναι δείγμα του τι υποστηρίζει αλλά και πάλι ο Μπαλάφας έπρεπε να κρατήσει την ψυχραιμία του από τη στιγμή που ο συνομιλητής του δεν ήταν προκλητικός.

Και ξαναείπα πως αν στη θέση της Κανέλλη ήταν ο Κασιδιάρης και πάλι θα καταδίκαζα το περιστατικό.
Σε αντίθεση με ορισμένους που επειδή έχουν άχτι την Κανέλλη δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα.

Αρη εγω του Μπαλαφα θα του χα σπασει τα δοντια....
ειμαι φασιστας???
Ξερεις κατι ειμαι 22 χρονων χωρις προβληματα μεχρι στιγμης και με εχουν φερει ολοι αυτοι σε μια κατασταση που αν συνεχιστει κανα 2 χρονακια ακομα θα παραμιλαω... οποτε δεν συζητω καν για ατομα απο δω μεσα που αντιμετωπιζουν προβληματα ή τους πατεραδες μας που μια ζωη δουλευαν για να τους τα τρωνε...
κατι τελευταιο..
Ο Μπαλαφας και ο καθε Μ(π)ΑΛΑ(φ)ΚΑΣ ζει απο τα χρηματα που παιρνει απ το λαο, η δουλεια του ειναι να υπηρετει το λαο(κανω καπου λαθος?) ή μηπως τα χρηματα που παιρνει του τα δινει ο Συριζα?
ωραια επειδη υπηρετει το λαο και στον τυπο που ελεγε διαφορα τον πληρωνει... θα πρεπει να το βουλωνει και να ακουει...
https://filologos10.wordpress.com/2012/06/05/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF/
Ντρεπομαι ειλικρινα για πολλα ατομα που βρισκονται στη βουλη...

Driver M
08-06-12, 03:36
Αρη εγω του Μπαλαφα θα του χα σπασει τα δοντια....
ειμαι φασιστας???
Ξερεις κατι ειμαι 22 χρονων χωρις προβληματα μεχρι στιγμης και με εχουν φερει ολοι αυτοι σε μια κατασταση που αν συνεχιστει κανα 2 χρονακια ακομα θα παραμιλαω... οποτε δεν συζητω καν για ατομα απο δω μεσα που αντιμετωπιζουν προβληματα ή τους πατεραδες μας που μια ζωη δουλευαν για να τους τα τρωνε...
κατι τελευταιο..
Ο Μπαλαφας και ο καθε Μ(π)ΑΛΑ(φ)ΚΑΣ ζει απο τα χρηματα που παιρνει απ το λαο, η δουλεια του ειναι να υπηρετει το λαο(κανω καπου λαθος?) ή μηπως τα χρηματα που παιρνει του τα δινει ο Συριζα?
ωραια επειδη υπηρετει το λαο και στον τυπο που ελεγε διαφορα τον πληρωνει... θα πρεπει να το βουλωνει και να ακουει...
https://filologos10.wordpress.com/2012/06/05/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF/
Ντρεπομαι ειλικρινα για πολλα ατομα που βρισκονται στη βουλη...
Αυτο που παραθετεις ως προς τι το παραθετεις Σπυρο;
Ως μομφη; Πραγματι η διεθνης ονομασια των Σκοπιων ειναι ΠΓΔΜ-FYROM, αρα ουσιαστικα χωρα με επισημο ονομα το "Σκοπια" δεν υφισταται οποτε δεν βλεπω κατι παραλογο στο λινκ σου.

Και ο Μπαλαφας δεν ειναι βουλευτης, αρα προφανως απο το συριζα πληρωνεται.
Ο Παγκαλος ομως πχ εδω και 30-40 χρονια πληρωνεται απο τον ελληνικο λαο για να λεει οτι μαζι τα φαγαμε, οτι ειμαστε τεμπεληδες κλπ.

Τελος, το "μας" εχουν φερει που λες ειναι λιγο γενικο.
Δεν μας εφεραν ολοι, τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο. Μας εφεραν 2 συγκεκριμενα κομματα και οι παρατρεχαμενοι τους.
Αρα αν θες να δειρεις τους πραγματικα υπαιτιους της σημερινης καταντιας δεν πρεπει να ξεκινησεις απ'τον Μπαλαφα αλλα απο αλλους.

spar@
08-06-12, 05:00
Αυτο που παραθετεις ως προς τι το παραθετεις Σπυρο;
Ως μομφη; Πραγματι η διεθνης ονομασια των Σκοπιων ειναι ΠΓΔΜ-FYROM, αρα ουσιαστικα χωρα με επισημο ονομα το "Σκοπια" δεν υφισταται οποτε δεν βλεπω κατι παραλογο στο λινκ σου.

Και ο Μπαλαφας δεν ειναι βουλευτης, αρα προφανως απο το συριζα πληρωνεται.
Ο Παγκαλος ομως πχ εδω και 30-40 χρονια πληρωνεται απο τον ελληνικο λαο για να λεει οτι μαζι τα φαγαμε, οτι ειμαστε τεμπεληδες κλπ.

Τελος, το "μας" εχουν φερει που λες ειναι λιγο γενικο.
Δεν μας εφεραν ολοι, τουλαχιστον στον ιδιο βαθμο. Μας εφεραν 2 συγκεκριμενα κομματα και οι παρατρεχαμενοι τους.
Αρα αν θες να δειρεις τους πραγματικα υπαιτιους της σημερινης καταντιας δεν πρεπει να ξεκινησεις απ'τον Μπαλαφα αλλα απο αλλους.
AX βρε Αρη με αναγκασες και ανοιξα υπολογιστη...
Λοιπον ο Γιαννης Μπαλαφας δεν ηταν υποψηφιος βουλευτης? τι ειναι γραμματεας?
τον πληρωνει ο Συριζα απο που? απ τα ταμεια του?
ας μην το συζητησουμε!
Για τα Σκοπια δες απλα ολοκληρη την δηλωση
Μιλώντας στο MEGA, ο Γ. Μπαλάφας αναφέρθηκε στο Σκοπιανό λέγοντας κατά λέξη πως «FYROM λέγεται η χώρα, δεν λέγεται Σκόπια. ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω καμιά χώρα που λέγεται Σκόπια».
Μα, αυτοί επιμένουν να αποκαλούνται "Μακεδόνες", εμείς δεν έχουμε διακαίωμα να τους αποκαλούμε όπως θέλουμε; Αν και το "FYROMίτες" δεν μας πειράζει καθόλου. Σαν εξωγήινοι ακούγονται...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
παμε παρακατω
Οταν λεω αυτους που μας εφεραν σε αυτη την κατασταση εννοω ολους οσους περασαν τα τελευταια 30-40 χρονια απ την Βουλη με ελαχιστες εξαιρεσεις, και τους βαζω ολους μεσα...
γιατι δεν φταιει μονο το Πασοκ και η ΝΔ, και το ΚΚΕ μασουλαγε και το ΛΑ.ΟΣ και ο Συριζα/Συνασπισμος και οποιον αλλο ξεχναω, ή αν δεν θες το "μασουλαγαν" επαιρναν χρηματα χωρις να αποδιδουν εργο!
Οσοι εχουν περασει μονο να παραπλανουν ξερουν, και να μιλανε εκ του ασφαλους...
θεμα παγκαλος που ανοιξες...
Τον Παγκαλο τον Βενιζελο τον Καραμανλη δεν χρειαζεται να στο πω οτι τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι και σε χειροτερη κατασταση, αλλα θελω να αποφυγω τις συγκρισεις οπως μου ειπες.
Στο ιδιο τσουβαλι ξερεις γιατι? Γιατι αυτοι ειναι καθικια και δεν κρυβονται...
Δεν ειναι ατομα του λαου που μιλανε για προβληματα του λαου και κατακρινουν τον καπιταλισμο και τους φασιστες...με σπιτια στην Εκαλλη, τζιπ, καταθεσεις και λεκτικες επιθεσεις σε πολιτες!
και η Χρυση Αυγη αν μπει στη βουλη θα δεις πως θα γινουν... τα ιδια και χειροτερα, δεν τους εβρισα γιατι δεν προλαβαν να φανε!
το χω ξαναπει... αν μπορουσα να μην ψηφισω τιποτα θα το εκανα, αλλα το θεωρω λαθος!
Κουραστηκα ομως αυτη την κοντρα και το φανατισμο!

katsaraios
08-06-12, 05:32
Τον Παγκαλο τον Βενιζελο τον Καραμανλη δεν χρειαζεται να στο πω οτι τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι και σε χειροτερη κατασταση, αλλα θελω να αποφυγω τις συγκρισεις οπως μου ειπες.
Στο ιδιο τσουβαλι ξερεις γιατι? Γιατι αυτοι ειναι καθικια και δεν κρυβονται...

Ο Καραμανλης ρε συ ειναι λαικουρα ετρωγε 10 τυροπιτες το πρωι και επαιζε PS3 :th_Laie_67-1: με κωδικο

gnx
08-06-12, 07:46
Όλοι εσείς που τόσα χρόνια κλαψουρίζετε στο φόρουμ για τί σας έκανε αυτή η χώρα, αντί να σκέφτεστε τί μπορείτε να κάνετε εσείς γι'αυτή, εσείς φέρετε την βασική ευθυνη για την άνοδο αυτών των πολιτικών δυνάμεων και απο τα αριστερά και απο τα δεξιά.

Ψάξτε λοιπόν στα ποστ σας και δείτε πόσες φορές κατηγορήσατε τους κυβερνώντες προδότες, Γουδιά, ελικόπτερα, κάποιους ανθρώπους που εν πάσει περιπτώσει ενήργησαν όπως αυτοί ήξεραν προκειμένου να θωρακίσουν τη χώρα από τα φαινόμενα που έρχονται.

Εδώ σε διαδικυτιακή εκπομπή προχτες ακροάτρια απαίτησε απο το Σαμαρά να τιμωρηθούν "αυτοί που φταίνε". Και ο αλλος τσιμπάει και τις λεει για εξεταστική κλπ, αντί να της πεί ότι η αντίληψη περί ικανότητας διαπραγμάτευσης είναι κάτι ΑΙΟΛΟ. Γίνατε όλοι, διαπραγματευταράδες τρομάρα σας.

Οι αναξιοπρεπείς κραυγές για Τσολακογλου, θα φυγουν νυχτα κλπ ειναι αυτές που έφτιαξαν το ΧΑ, το Καμμενο, εκαναν κόμμα τους αναρχοκομμουνιστές. Συνεχίστε λοιπόν, να δουμε οχι που αλλά ΠΩΣ θα καταλήξουμε.

Stamatis
08-06-12, 07:51
αίολο = αιωρούμενο
έωλο = μπαγιάτικο, μουχλιασμένο

τι απο τα δύο?

gnx
08-06-12, 07:51
Η κασσιδιάρεια συνέχεια...

https://www.pro.com.gr/el/article/92/55801/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BA%C E%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1

Konstantinos E60
08-06-12, 08:04
αίολο = αιωρούμενο
έωλο = μπαγιάτικο, μουχλιασμένο

τι απο τα δύο?

και τα δυο !

deepBLUE
08-06-12, 08:18
Η κασσιδιάρεια συνέχεια...

https://www.pro.com.gr/el/article/92/55801/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BA%C E%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1

Αχαχα η απολυτη υποκρισια !!!
Νομιζε οτι ηταν off καμερα,πισω απο τις καμερες οτι ναναι μπροστα να ειμαστε οκ !!!!