Επιστροφή στο Forum : Διακόπτης υαλοκαθαριστήρα
antoniskrg
21-05-12, 18:00
Μπορεί κανείς να μου πει τί κάνει αυτό το κουμπί? Μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει την λειτουργία του. Το εγχειρίδιο νομίζω λέει "διακόπτης διακοπτόμενης λειτουργίας υαλοκαθαριστήρα". Σε όποια θέση και αν το πάω δεν έχω δει διαφορά. οι υαλοκαθαριστήρες μένουν ακίνητοι. Αλήθεια, διακεκομμένη λειτουργία δεν υπάρχει στα Ε92? (Σημ.: αισθητήρα βροχής έχει το αυτοκίνητο, αλλά δεν τον ενεργοποιώ συνέχεια)
Tsakirakos
21-05-12, 18:18
στην πρωτη σκαλα ρυθμιζει την ταχυτητα σαρωσης των υαλοκαθαριστηρων. ενα κλικ πανω τον λεβιε ολο και μετα αυτο ρυθμιζει περαιτερω...
antoniskrg
21-05-12, 18:24
στην πρωτη σκαλα ρυθμιζει την ταχυτητα σαρωσης των υαλοκαθαριστηρων. ενα κλικ πανω τον λεβιε ολο και μετα αυτο ρυθμιζει περαιτερω...
Τι να πώ, το έχω δοκιμάσει και δεν είδα την περιβόητη διακεκομμένη λειτουργία. Σε όποια θέση και αν το βάλω (Ι-ΙΙ) και κάνω μια φορα πάνω όλο τον μοχλό, συνεχόμενη λειτουργία του υαλοκαθαριστήρα έχω. Θα το ξαναδοκιμάσω, μήπως και λειτουργήσει. 2,5 χρόνια πάντως, διακεκομμένη λειτουργία δεν κατάφερα να δώ!!!
εμπειρικά θα σου πω πως ρυθμίζει την ευαισθησία του αισθητήρα βροχής.
antoniskrg
21-05-12, 18:34
Αυτό έχω καταλάβει και εγώ. Μια μικρή διαφοροποίηση στην ευαισθησία όταν έχω ενεργοποιημένο τον αισθητήρα. Το ερώτημα όμως παραμένει: Τελικά υπάρχει ή όχι διακεκομμένη λειτουργία??? (χωρίς την ενεργοποίηση του αισθητήρα)
Σωστο.
Σε αυτα που εχουν αισθητηρα αυτο κανει.
Σε αυτα που δεν εχουν αισθητηρα βροχης, ρυθμιζει την συχνοτητα που καθαριζουν οι καθαριστηρες
Σε 2 αυτοκίνητα που το χρησιμοποιώ E81, E92 ρυθμίζει ουσιαστικά την ταχύτητα που κινούνται οι υαλοκαθαριστήρες και αν έχω καταλάβει καλά το e92 μου έχει και αισθητήρα βροχής για συχνότερο κλπ(μία φορά με έχει πιάσει βροχή και το αμάξι το πήρα το Πάσχα οπότε δεν το έχω μάθει σουπερ σε αυτά καθώς ήταν μεταχειρισμένο και δεν έχω ασχοληθεί με τα μικρο-εξτρά(για μένα)
Για να λειτουργήσει όμως δεν αρκεί μόνο να το ανεβοκατεβάσεις αλλά πρέπει να πατήσεις και το κουμπί που έχει τον υαλοκαθαριστήρα δεξιά και έτσι μπαίνει στο Auto
έτσι θα καταλάβεις διαφορά thumb
Περιμένουμε νέα και εμπειρίες όταν το δοκιμάσεις thumb