Επιστροφή στο Forum : ΠΕΖΩ RCZ
dark knight
17-05-12, 16:54
εχει βγει εδω και καιρο το συγκεκριμενο μοντελο και εχω διαβασει αρκετα αρθρα στα περιοδικα.ομως σημερα ετυχε να το εχω διπλα συνεχομενα για 3 φαναρια.οι φωτογραφιες στα περιοδικα το αδικουν παρα πολυ.το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο.αν και σε μερικα σημεια η σχεδιαση δανειζεται στοιχεια του ΤΤ,το αυτοκινητο τελικα διαφοροποιειται και το τελικο αποτελεσμα ειναι κατα πολυ ανωτερο του ΤΤ.οση ωρα το παρατηρουσα διαπιστωσα οτι το ιδιο εκαναν οι πεζοι που διεσχιζαν τη διαβαση οπως και οι υπολοιποι οδηγοι που ηταν κοντα και μπορουσαν να το διακρινουν.συγχαρητηρια στην πεζω μακραν το πιο ωραιο σχεδιαστικα αυτοκινητο που εχει κατασκευασει ποτε!ισως ειναι τοσο ομορφο επειδη η καρδια του(μοτερ) εχει και λιγο bmw:original:το εχει οδηγησει κανεις?εντυπωσεις?(δεν σκεφτομαι να αγορασω,απλα απο περιεργεια)
m-power_01
17-05-12, 17:17
Και αυτό και το Honda το crz , αν το λέω σωστά, έχουν να μας πούνε πράγματα για το μέλλον
ghost-rider
17-05-12, 20:12
Και αυτό και το Honda το crz , αν το λέω σωστά, έχουν να μας πούνε πράγματα για το μέλλον
Τι να μας πουνε Σπυρακο?
Τα χω δει. Σε περιοδικα βεβαια(μπα, το πεζω το χω δει και live).
Και τα δυο "γυρνα σελιδα" μου λενε...
Το είχα δει πριν κανά χρόνο στη αντιπροσωπεία. Εμφανισιακά δεν μου λέει και πολλά. Φυσικά γούστα είναι αυτά.
Το είχα δει πριν κανά χρόνο στη αντιπροσωπεία. Εμφανισιακά δεν μου λέει και πολλά. Φυσικά γούστα είναι αυτά.
Περί ορέξεως...Ούτε και μένα με ξετρελαίνει....Όλα θέμα γούστου είναι thumb
To crz δεν μου αρέσει καθόλου.
Το rcz το θεωρώ ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο όχι μόνο στα λεφτά του αλλά και τουλάχιστον μέχρι τα διπλάσια.
Και εσωτερικά είναι πανέμορφο.
Επίσης οδηγικά, ιδίως στην έκδοση με τα 200 άλογα, θεωρείται άκρως σπορ και διασκεδαστικό.
Αν είχα τώρα τα λεφτά το χτύπαγα χτες.
Αν δεν κυκλοφορούμε με tata nano σε μερικά χρόνια, ελπίζω τουλάχιστον να το αποκτήσω σε μτχ κάποια στιγμή.
To crz δεν μου αρέσει καθόλου.
Το rcz το θεωρώ ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο όχι μόνο στα λεφτά του αλλά και τουλάχιστον μέχρι τα διπλάσια.
Και εσωτερικά είναι πανέμορφο.
Επίσης οδηγικά, ιδίως στην έκδοση με τα 200 άλογα, θεωρείται άκρως σπορ και διασκεδαστικό.
Αν είχα τώρα τα λεφτά το χτύπαγα χτες.
Αν δεν κυκλοφορούμε με tata nano σε μερικά χρόνια, ελπίζω τουλάχιστον να το αποκτήσω σε μτχ κάποια στιγμή.
οντως λενε οτι ειναι πολυ καλο και με δερμα μεσα εινια κολαση...βεβαια εχει πισω ημιακαμτπο με οτι αυτο συναπαγεται...
m-power_01
17-05-12, 22:08
Τι να μας πουνε Σπυρακο?
Τα χω δει. Σε περιοδικα βεβαια(μπα, το πεζω το χω δει και live).
Και τα δυο "γυρνα σελιδα" μου λενε...
Τα θεωρώ πολυ πιο ωραία απο τα κλασικά τρίπορτα χατσμπαγκ. Μου θυμίζουν crx.
οντως λενε οτι ειναι πολυ καλο και με δερμα μεσα εινια κολαση...βεβαια εχει πισω ημιακαμτπο με οτι αυτο συναπαγεται...
Όντως, αλλά οι Γάλλοι είναι μανούλες με τον ημιάκαμπτο.
Και το megane rs ημιάκαμπτο έχει και ξεφτιλίζει στην πίστα πολλά με πολλαπλούς και μάλιστα τετρακίνητα και πισωκίνητα.
https://www.google.gr/search?q=peugeot+rcz&hl=el&client=safari&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&ei=h3O1T5jjD4TOhAfYlNinDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CEAQ_AUoAQ&biw=768&bih=928
giannis_compact
18-05-12, 03:31
Τα θεωρώ πολυ πιο ωραία απο τα κλασικά τρίπορτα χατσμπαγκ.
Δεν το'πιασα αυτο...
Δεν το'πιασα αυτο...
Γιαννη, εδω μιλαμε για "Αλλα αυτοκινητα, εκτος BMW".
Εισαι off-topic.
:D
Εννοειται ΔΕΝ συγκρινεται με την Compact !!
:thumbsup:
Χωρις πλακα τωρα, ειναι οντως πανεμορφο, αλλα δεν εχει τιποτα αλλο που να μου αρεσει προσωπικα.
https://www.otheos.com/wp/wp-content/uploads/2009/08/500x_peugeot-rcz-12.jpg
m-power_01
18-05-12, 11:47
Δεν το'πιασα αυτο...
Τι δεν έπιασες; Τι δεν κατάλαβες; Θές να στο κάνω λιανά;
Πέρα από την πλάκα, εννοώ πως αυτό το θεωρώ ποιο ωραίο σπορ προσανατολισμός απο το 307 3θ ή cc. Πιο ωραίο απο Megane κλπ.
και στην τελική αφού ξέρεις ρε Γιάννο ... Οι άκωλες δεν μου αρέσουν !:th_Laie_67-1:
giannis_compact
18-05-12, 14:07
Τι δεν έπιασες; Τι δεν κατάλαβες; Θές να στο κάνω λιανά;
Πέρα από την πλάκα, εννοώ πως αυτό το θεωρώ ποιο ωραίο σπορ προσανατολισμός απο το 307 3θ ή cc. Πιο ωραίο απο Megane κλπ.
και στην τελική αφού ξέρεις ρε Γιάννο ... Οι άκωλες δεν μου αρέσουν !:th_Laie_67-1:
Απαξιω....:hystericalbs1::th_Laie_67-1:
Παντως αυτο το Peugeot το θεωρω ασχημο,διαστημικο και φουτουριστικο...
μια καλη κοπια αουντι ειναι..... και μονο γι αυτο ...fail!