Επιστροφή στο Forum : Led λάμπες σε angel eyes
:thnx: για τα καλα σου λογια.:original:
...να ειμαστε καλα και θα βρεθουμε στο μελλον,.....στεναχωρηθηκα πολυ που δεν ημουν μαζι σας,αλλα τι να κανουμε?....απο τις 3 πανελληνιες του Bmwfans μονο στην περσυνη καταφερα να ειμαι....και ηταν τελεια!!!....αφου απο την χαρα μου ολο τραγουδια τους ελεγα....λιγο χαροκαμμενα,..... αλλα αυτοι εκει!!!.......γελουσαν απτοητοι!!!:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:
Λεφτα???...κανενα προβλημα Ανδρεα!!!!
....λεφτα υπαρχουν!!!...
....τουλαχιστον για τοσα!!!!:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: :thumbsup:
Εγώ θα προσπαθώ να πηγαίνω σε όλες από εδώ και πέρα...πέρασα πάρα πολύ ωραία και τα παιδιά άψογα και η εξυπηρέτηση του Θάνου σε άλλη διάσταση !Άντε να κανονίσουμε και καμία συνάντηση και οι Λαρισσαίοι μέσα στο καλοκαίρι αν το καταφέρουμε για να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας...σήμερα γνώρισα τον Βασίλη (dafi) και σε 2 βδομάδες θα γνωρίσω εσένα..τους άλλους? :whistle: :whistle: έλα και θα πάμε και για group buy καφέδες αν μαζευόμαστε πολλοί :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Υπαρχει περιπτωση να προλαβαινω και γω για ενα ζευγαρι??????
Βασίλη μίλα με Άρη για να επικοινωνήσει με τον έμπορο-αν δεν τα έστειλε-προλαβαίνει να βάλει άλλο ένα υποθέτω thumb
Υ.Γ βλέπω χθες σου το πα σήμερα είσαι έτοιμος να πεις :mpaks: στο όχημα..
Είναι τρέλα τα άτιμα :thumbsup: :th_Laie_67-1:
Ζηλεψα μωρε,και τα αγορακια ελεγε η μαμα μου δεν κανει να ζηλευουν :o
Αρη σου στελνω και pm σε περιπτωση που δεν το δεις εδω thumb
αχαχαχα ε ναι έτσι είναι...δεν κάνει να σου μείνει γτ μόλις τα δεις στην 5αρα του Άρη θα τα πληρώσεις +20 περίπου ευρώ (για 1 τεμάχιο παραγγελία-αμαρτία...κρίση έχουμε thumb)
Άντε μακάρι να προλαβαίνεις να μπεις στην λίστα...-εγώ σε είχα υποψιαστεί πάντως από την 1τη μέρα και σου είχα στείλει πμ για να σε ενημερώσω :whistle:
Αμα δεν προλαβω να τα παρω θερμη παρακληση.Μην τα αναψετε μπροστα μου,θα μου τρεχουν τα :salias: και θα κανω :drive:
Αμα δεν προλαβω να τα παρω θερμη παρακληση.Μην τα αναψετε μπροστα μου,θα μου τρεχουν τα :salias: και θα κανω :drive:
Μην αγχωνεσαι,θα προλαβεις!!!:thumbsup:
:thanks::thnx::thumbsup: αντε,να πω και γω :mpaks:
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Μην αγχωνεσαι,θα προλαβεις!!!:thumbsup:
άντε τυχερέ καλά σου έκατσε...και θα πείτε και όλοι :mpaks: πριν από μένα...αλλά μετά ξέρετε ε...θα εξηγήσετε διαδικασία τοποθέτησης :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
Εσυ εισαι ο επιστημονας με τα 17000 μορια.Απο εμενα τον αγραμματο περιμενεις να τα καταφερω? χαχαχα
Εσυ εισαι ο επιστημονας με τα 17000 μορια.Απο εμενα τον αγραμματο περιμενεις να τα καταφερω? χαχαχα
17++(:hystericalbs1:) αλλά άλλο πανελλήνιες άλλο αυτοκίνητο thumb εκεί δεν έχω ασχοληθεί πολύ ακόμα...
Υ.Γ μάλλον ο αδερφός μου θα ασχοληθεί με την "εγχείρηση" των φαναριών:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Οποτε ας φωναξουμε ολοι μαζι ¨ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Andri,ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Αndri,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ...¨ ωπα ξεφυγα...:warriorsmiley::warriorsmiley:
αχαχαχα είναι Αθήνα όμως οπότε θα μου δείξει την πατέντα και μετά θα τα λες για μένα :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Αν και ο Άρης μάλλον τα ξέρει τα κόλπα thumb
Αρη εναποθετω τις ελπιδες μου πανω σου!!!!! (ή στον ηλεκτρολογο σου) thumb:worthy::worthy::worthy:
έλα ρε δεν είναι κάτι δύσκολο ...σαν να βάζεις λάμπα στο σπίτι είναι...Plug n play...το θέμα είναι να βρούμε πως βγαίνουν τα πλαστικά που πρέπει...
Υ.Γ για αυτό υπάρχει το youtube...thumb:whistle::thumbsup:
Απαράδεκτον κύριοι....
Στο 92αρι είναι ένα καπάκι ακριβώς πάνω από το φως δεν έχει βίδες ένα ίσιο θες για να πατήσεις τα κλιψάκια.
Στο 60αρι τώρα δεν ξέρω αν γίνετε από πάνω καθώς όσα βίντεο έχω δει το κάνουν από τους θόλους.
Μιας θα τα πάρω πριν από σένα Ανδρέα θα φροντίσω ένα how to!!
Κι αμα κανω καμια μαμακια ρε Μιχαλη πως να τη συμαζεψω μετα?
Αντρεα το ξερεις το ανεκδοτο με τον αντρα που λεει στη γυναικα του ¨τοσα χρονια ρε γυναικα,με ιδες ποτε να αλλαζω λαμπα? ¨ Αυτος ειμαι εγω!!!!!
Κι αμα κανω καμια μαμακια ρε Μιχαλη πως να τη συμαζεψω μετα?
Όχι δεν τίθεται θέμα να χαλάσει κάτι...
Απλά από ότι έχω δει βγάζεις τις ρόδες ξεκουμπώνεις τους θόλους και έχεις πρόσβαση στο φανάρι.
Όχι δεν τίθεται θέμα να χαλάσει κάτι...
Απλά από ότι έχω δει βγάζεις τις ρόδες ξεκουμπώνεις τους θόλους...
:think::think::electrician2:
:th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1:
αν είναι σαν το e81 είναι πανεύκολο! το έχω δει να το κάνει ο bro μου...
Βασίλη μην σκας θα σου βρούμε την λύση με Άρη και Μιχάλη και μετά θα έρθουμε να φάμε χαλβά :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ολο το μαγαζι δικο σας :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Άρη θα μπάξουμε το ΠΣΚ των εκλογών που θα έρθω? Τι λέει ο πωλητής?
Άρη θα μπάξουμε το ΠΣΚ των εκλογών που θα έρθω? Τι λέει ο πωλητής?
σας αφησα χωρις ενημερωση ε???:thumbsup: :th_Laie_67-1:
εχουμε και λεμε,εχω στειλει απο την Κυριακη 5 μεϊλ,το πρωτο ηταν για επιβεβαιωση για τα χρηματα και μετα την Δευτερα και μεχρι σημερα,αφου δεν ειχα απαντηση, του εγραφα "που εισαι?","ελαβες τα λεφτα?","Hello!!!".....και τελικα πηρα απαντηση σημερα!!!!
..... δεν απαντουσαν στα μηνυματα μου λεει, εξαιτιας της αργιας που ειχαν στην Αγγλια μεχρι και εχτες!!!!:ranting2:
....ειπα να μην σας ανησυχησω(αν και τα περισσοτερα χρηματα θα τα εχανα εγω....)αλλα μου περασε απο το μυαλο μου οτι ειναι απατεωνας,......αλλα ευτυχως τελικα δεν ειναι.thumb
....αλλα αργει πολυ με τα μηνυματα του:thumbsdown:....,του εχω στειλει τα χρηματα στις 3/6/'12 αλλα απο αυριο θα εχουμε τελικη αποστολη δεματων,αφου εξασφαλισω οτι θα μας στειλει ενα ακομη σετ για το νεο μελος μας με την Ε60 απο Λαρισα.thumb
σας αφησα χωρις ενημερωση ε???:thumbsup: :th_Laie_67-1:
εχουμε και λεμε,εχω στειλει απο την Κυριακη 5 μεϊλ,το πρωτο ηταν για επιβεβαιωση για τα χρηματα και μετα την Δευτερα και μεχρι σημερα,αφου δεν ειχα απαντηση, του εγραφα "που εισαι?","ελαβες τα λεφτα?","Hello!!!".....και τελικα πηρα απαντηση σημερα!!!!
..... δεν απαντουσαν στα μηνυματα μου λεει, εξαιτιας της αργιας που ειχαν στην Αγγλια μεχρι και εχτες!!!!:ranting2:
....ειπα να μην σας ανησυχησω(αν και τα περισσοτερα χρηματα θα τα εχανα εγω....)αλλα μου περασε απο το μυαλο μου οτι ειναι απατεωνας,......αλλα ευτυχως τελικα δεν ειναι.thumb
....αλλα αργει πολυ με τα μηνυματα του:thumbsdown:....,του εχω στειλει τα χρηματα στις 3/6/'12 αλλα απο αυριο θα εχουμε τελικη αποστολη δεματων,αφου εξασφαλισω οτι θα μας στειλει ενα ακομη σετ για το νεο μελος μας με την Ε60 απο Λαρισα.thumb
Ωραία ! όλα καλά λοιπόν...για την E60 του Βασίλη τσεκάρετε αν παίρνει h8 ή τις άλλες που παίρνουμε λόγω χρονολογίας αλλάζει το φανάρι λογικά...μην πληρώσουμε τζάμπα σετάκι που δεν θα κουμπώνει thumb
:warriorsmiley: :warriorsmiley: δέμα...?? :rally: :rally: :whistle:
Ωραία ! όλα καλά λοιπόν...για την E60 του Βασίλη τσεκάρετε αν παίρνει h8 ή τις άλλες που παίρνουμε λόγω χρονολογίας αλλάζει το φανάρι λογικά...μην πληρώσουμε τζάμπα σετάκι που δεν θα κουμπώνει thumb
:warriorsmiley: :warriorsmiley: δέμα...?? :rally: :rally: :whistle:
το 'χω τσεκαρει.thumb...δεν παιρνει Η8,αλλα το αλλο σετ που παραγγελνουμε.
το 'χω τσεκαρει.thumb...δεν παιρνει Η8,αλλα το αλλο σετ που παραγγελνουμε.
:thumbsup: γατόνι :whistle:
4 χρονια ειναι αυτα με Ε60!!!!....το καταλαβα σημερα που περασα το πρωτο μου ΚΤΕΟ!!!:thumbsup:
.....αλλα και πολυ διαβασμα στα φορουμ,αρχικα στο 5seriesforum(πρωην E60forum)και πιο πολυ εδω,οπου μας λειπει ο Νικος (NickE60) με απιστευτες γνωσεις πανω στα Ε60,αν και εχουμε και αλλα "ταλεντα"στα Ε60, οπως ειναι ο Αλεξης (alexm)απο Πατρα και αλλοι που εχουν απουσιες τον τελευταιο καιρο.thumb
...κατσε να δεις και τι μου εστειλε μεταξυ αλλων σημερα ο πωλητης:
Thanks fro emailing us.
I am sorry that we were off as it was British Bank holiday from 2nd June- 5th June.
But we have already been back today. please let us know if you have any queries.
Best regards,
τωρα εχω μια απορια,υπαρχει αργια/γιορτη για την Βρεττανικη Τραπεζα???
Έτσι πρέπει...όταν αγαπάς κάτι πρέπει να μελετάς και να διευρύνεις τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο :thumbsup::thumbsup::warriorsmiley:
...κατσε να δεις και τι μου εστειλε μεταξυ αλλων σημερα ο πωλητης:
τωρα εχω μια απορια,υπαρχει αργια/γιορτη για την Βρεττανικη Τραπεζα???
Καλή ερώτηση...Σε ενημέρωσε με κάτι νεότερο σήμερα? Π.χ αποστολή δεμάτων κτλπ ή κάτι διαδικαστικό?
Παίδες αρχίστε να κλαίτε τα 65 ευρώ..... καλύτερα να τα τρώγατε σε βενζίνες (εγώ θα τα έτρωγα σε υγραέριο και θα έκανα τα διπλάσια χιλιόμετρα) :whistle:
:hystericalbs1:
Παίδες αρχίστε να κλαίτε τα 65 ευρώ..... καλύτερα να τα τρώγατε σε βενζίνες (εγώ θα τα έτρωγα σε υγραέριο και θα έκανα τα διπλάσια χιλιόμετρα) :whistle:
Να σου πω γτ δεν το πιστεύω αυτό?Γτ αργούσε πάντα να απαντήσει στα E-mail (έστω και απλής ερώτησης) και επίσης έχει τόσες αγγελίες στο ebay οπότε θα είχε χορτάσει reports thumb
Απλά ο τυπάκος από επικοινωνία είναι σε άλλη διάσταση:whistle:
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια του paypal.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια του paypal.
Μιχάλη, έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα και έχω πουλήσει κάτι που έκανε χιλιάδες ευρώ μέσω paypal.... μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι αστειεύομαι :original:
καμία παρεξήγηση φυσικά! thumb
Μιχάλη, έχω αγοράσει δεκάδες πράγματα και έχω πουλήσει κάτι που έκανε χιλιάδες ευρώ μέσω paypal.... μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι αστειεύομαι :original:
καμία παρεξήγηση φυσικά! thumb
Εννοείται καμία παρεξήγηση,
αφού το θέτεις χιουμοριστικά !!
Λεφτά να κλάψουμε πιστεύω πως αποκλείεται ....το πολύ πολύ να ψάξουμε πάλι να βρούμε λαμπιόνια που θα φωτίσουν τα "στολίδια" μας... :thumbsup: :thumbsup::warriorsmiley:
Καλή ερώτηση...Σε ενημέρωσε με κάτι νεότερο σήμερα? Π.χ αποστολή δεμάτων κτλπ ή κάτι διαδικαστικό?
Ρε μην αγχωνεστε!!!!:thumbsup:
θα ανεβω Αγγλια και θα τον :ranting2: σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα!!! :hystericalbs1: :thumbsup:
ειχα σημερα επικοινωνια και παλι μαζι του και του τα'χωσα σχετικα με την καθυστερηση των απαντησεων του!!!...του ελεγα εν ολιγης οτι δεν μπορει να με ρωταει στο τελος της βαρδιας του κατι και να βλεπει τα μηνυματα την επομενη παλι στο τελος της βαρδιας και να χανονται μερες!!!!
....αλλα τελος παντων, αυριο περιμενω αριθμους αποστολης εμπορευματων!!!:thumbsup:
Ρε μην αγχωνεστε!!!!:thumbsup:
θα ανεβω Αγγλια και θα τον :ranting2: σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα!!! :hystericalbs1: :thumbsup:
ειχα σημερα επικοινωνια και παλι μαζι του και του τα'χωσα σχετικα με την καθυστερηση των απαντησεων του!!!...του ελεγα εν ολιγης οτι δεν μπορει να με ρωταει στο τελος της βαρδιας του κατι και να βλεπει τα μηνυματα την επομενη παλι στο τελος της βαρδιας και να χανονται μερες!!!!
....αλλα τελος παντων, αυριο περιμενω αριθμους αποστολης εμπορευματων!!!:thumbsup:
Καλά του έκανες...Τόσες μέρες και ακόμα να πεις :mpaks: ...
Ντροπής πράματα ρε παιδί μου...:whistle: :th_Laie_67-1:
Τυχαία το βρήκα
https://www.youtube.com/watch?v=Od-VS-VxNmE :whistle:
Με τα 2 led θα πάει καλύτερα αφού θα πετάει αμέσως στο δαχτυλίδι δίπλα περισσότερο φως
https://www.youtube.com/watch?v=uWzkd93wDus
Μακάρι να μην "φτιαχνόμαστε" τζάμπα και να μην μας αδικήσει το αποτέλεσμα :warriorsmiley: :warriorsmiley: :warriorsmiley:
αυτά είναι ίδια με αυτά που παραγγείλαμε thumb :rally:
Και για αυτούς που δεν πήραν Η8
https://www.youtube.com/watch?v=5rXi1KfcGDo&feature=related
:warriorsmiley::warriorsmiley:
Υπομονη Andri,σαν τη χηρα στο κρεβατι κανεις :th_Laie_67-1: Θα ερθουνε και θα ειναι και κουκλες με τα καινουρια ledακια.Εγω ειμαι αισιοδοξος thumb
Τωρα,σε περιπτωση που πεσαμε σε απατη και δεν τα στειλει χαλαλι του τα 65 ευρω.Αυτα να βλεπει μπροστα του :thumbsdown: Εγω Αρη οπως και να χει το πραγμα οφειλω να σου δωσω το μεριδιο μου thumb και δεν θα τα κλαψω και καθολου,απλα οπως ειπε και Andri θα στεναχωρηθω γιατι θα πρεπει να αρχισουμε εκ νεου το ψαχτιρι :warriorsmiley:
Μην αγχωνεστε!!!....δεν ειναι απατη,απλα καθυστερουσε στις απαντησεις του ετσι κι αλλιως,πεσαμε και σε αργια δικια τους,αλλα οπως σας προειπα του "τα 'χωσα" λιγο και τωρα ολα θα πανε ρολοϊ!!!:thumbsup:
οριστε τα τελευταια e-mail:
4:21 μ.μ. Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012
This is an automated message from Mylitco. You do not need reply.
Please be updated that the tracking number of your recently order is RJ693534620GB
To check the delivery status, please visit www.royalmail.com for more details.
If you have any further questions,please feel free to contact us.
Yours sincerely,
Mylitco Logistic team
Mylitco.com
Please be updated that the tracking number of your recently order is RJ693534616GB
Yours sincerely,
Mylitco Logistic team
Mylitco.com
δεν ξερω ποιο ειναι ποιο,αλλα το ενα ειναι για 5σετ για Λαρισα και το αλλο 2 σετ για Ναουσσα!!!
...ενα δεμα ακομη περιμενω που ειναι το μονο του σετ για την Κερκυρα για τον Πετρο,επειδη αρχικα παραγγειλαμε 7 σετ και στη συνεχεια τα καναμε 8,για τα εξτρα χρηματα περιμενει επιβεβαιωση παραλαβης απο την Paypal και μετα στελνει πραγματα,....Δευτερα περιμενω και για τον Πετρο tracking number!!!!:thumbsup:
Δεν έπαιζε άγχος για τα λεφτά...αφού η Paypal=ασφάλεια στις συναλλαγές (από ότι ξέρω)
Θαυμάστε τα βίντεο που ανέβασα με τα λαμπΝΙονια και ετοιμαστείτε για :mpaks: :warriorsmiley:
Your item, posted on 08/06/12 with reference RJ693534620GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.
Your item, posted on 08/06/12 with reference RJ693534616GB has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.
Μέχρι εκλογές θα έχουμε μπάξει :thumbsup:
Εχω μια απορια:Στο δικο μου το αμαξι τα δαχτυλιδια ειναι δυο σε καθε φαναρι ενω οι λαμπες που παιρνουμε ειναι δυο ολες κι ολες,τι γινεται με τις αλλες δυο?
https://babepka.com/lp/angeleye.jpg
Δες πως λειτουργούν τα δαχτυλίδια Βασίλη...2 λάμπες χρειαζόμαστε thumb
Ετοιμάσου να φωτίσουν τα λαμπΝιόΝΙα :whistle:
Ααα τωρα καταλαβα.Σαν τα σαμπουαν,δυο σε ενα!!! thumb
Ααα τωρα καταλαβα.Σαν τα σαμπουαν,δυο σε ενα!!! thumb
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: Μόνο που αυτό αντί να σε δροσίζει θα δίνει "δροσιά" σε άλλους/ες :whistle: :whistle:
Για προβολάκια έχουμε? Αυτά κάνουν ? https://www.ebay.co.uk/itm/2x-H8-Car-Front-Headlight-Foglight-CREE-LED-Bulbs-HID-Xenon-White-Upgrade-12V-/270860186073?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Plat_Gen%3AE92&hash=item3f108671d9#ht_3392wt_1228
:fountwtis::fountwtis: :warriorsmiley:
Να πω κάτι άσχετο για τις αποστολές από εξωτερικό και το ταχυδρομείο?
Τώρα τελευταία παρήγγειλα μερικά πραγματάκια (συνολικά 5 από διαφορετικούς πωλητές) απο ebay και η καθυστέρηση σε όλα ήταν αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.... τελικά ήρθαν πάντως (μάλλον τα ταχυδρομεία εδώ πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση)
Έχει παραγγείλει κανείς άλλος τώρα τελευταία (τον τελευταίο μήνα) ?
Δεν ξέρω καθόλου...θα ρωτήσουμε και βλέπουμε...
Ελπίζω να έχουν έρθει μέχρι εκλογές οι λάμπες πάντως...
Leonidas_E39
12-06-12, 12:10
Ακόμα δεν η΄ήρθαν τα λαμπιόνια :D :D :D :D :D :D :D
:fountwtis: :fountwtis: :fountwtis: :fountwtis:
Ακόμα δεν η΄ήρθαν τα λαμπιόνια :D :D :D :D :D :D :D
:fountwtis: :fountwtis: :fountwtis: :fountwtis:
ε τι να κάνω? είμαι λίγο :fountwtis::fountwtis:
Θέλεις και εσύ για προβολάκια? (θα ανοίξουμε νέο θρεαντ για group buy αν δω ενδιαφέρον ) thumb :warriorsmiley::warriorsmiley:
Leonidas_E39
12-06-12, 12:18
Για τα angel το σκεφτομαι. :D :D :D :D :D :D :D
Για προβολάκια έχουμε? Αυτά κάνουν ? https://www.ebay.co.uk/itm/2x-H8-Car-Front-Headlight-Foglight-CREE-LED-Bulbs-HID-Xenon-White-Upgrade-12V-/270860186073?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Plat_Gen%3AE92&hash=item3f108671d9#ht_3392wt_1228
:fountwtis::fountwtis: :warriorsmiley:
Θελω θελω θελωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!:thumb sup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Για τα angel το σκεφτομαι. :D :D :D :D :D :D :D
Τα angel τα περιμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες.Δεν ξέρω αν μιλήσεις με Άρη και πεις ότι είσαι φίλος από το group buy αν θα κάνει καλύτερη τιμή...
όχι που δεν θα'θελες εσύ :th_Laie_67-1:
Να πω κάτι άσχετο για τις αποστολές από εξωτερικό και το ταχυδρομείο?
Τώρα τελευταία παρήγγειλα μερικά πραγματάκια (συνολικά 5 από διαφορετικούς πωλητές) απο ebay και η καθυστέρηση σε όλα ήταν αρκετά μεγαλύτερη σε σχέση με το παρελθόν.... τελικά ήρθαν πάντως (μάλλον τα ταχυδρομεία εδώ πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση)
Έχει παραγγείλει κανείς άλλος τώρα τελευταία (τον τελευταίο μήνα) ?
Oντως απο το εξωτερικο φευγουν στην ωρα τους αλλα οταν φτανουν εδω καθυστερουν καπως.....σημερα παρελαβα τακακια φρενων Posi Quiet(απο αμερικη) μετα απο 12 μερες αποστολη....μαλλον καλα ειναι.thumb
Ελπίζω να έχουν έρθει μέχρι εκλογές οι λάμπες πάντως...
Τη δεύτερη βδομάδα των εκλογών θα έρθουν μάλλον...
Τη δεύτερη βδομάδα των εκλογών θα έρθουν μάλλον...
:thumbsdown::ranting2::ranting2::ranting2:
Όσες φορές έχω παραγγείλει από Αγγλία έτσι γίνεται
2 βδομάδες τουλάχιστον
Όσες φορές έχω παραγγείλει από Αγγλία έτσι γίνεται
2 βδομάδες τουλάχιστον
Με delivery τις στέλνουν? :whistle:
Δεν κανονιζουμε για κανενα group buy για τα προβολακια?Ελα,θα βαλουμε και τον Αρη στο τριπακι :whistle::whistle:
Δεν κανονιζουμε για κανενα group buy για τα προβολακια?Ελα,θα βαλουμε και τον Αρη στο τριπακι :whistle::whistle:
Ας έρθουν τα λαμπνιόνια με το καλό να τα μπάξουμε και μην μου ανησυχείς Βασίλη θα ανοίξω νέο θρεαντ για τα προβολάκια και αφού ψάξω πάλι και εγώ και οι υπόλοιποι που τους αρέσει το ολιγόωρο(:th_Laie_67-1:) κάψιμο στο pc και στα site με τέτοια θα προτείνουμε και θα πάρουμε thumb
Αυτά που έβαλα πάντως τώρα (σαν ιδέα) είναι από τον ίδιο επαγγελματία που πήραμε τα λαμπνιόνια (άρα θα πάρουμε και καλύτερη τιμή-υποθέτω) για 2το συνεχόμενο group buy:whistle:
:thanks:
Ελα Πετρο,το αποκλειστικο δικο σου tracking number!!!:thumbsup:
Please be updated that the tracking number of your recently order is RJ693534602GB
Yours sincerely,
Mylitco Logistic team
Mylitco.com
bimmer-corfu
13-06-12, 07:52
ευχαριστώ πολύ
ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!
:clap: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :clap:
https://i797.photobucket.com/albums/yy252/aristent/15-6-2012004.jpg
https://i797.photobucket.com/albums/yy252/aristent/15-6-2012005.jpg
https://i797.photobucket.com/albums/yy252/aristent/15-6-2012006.jpg
οποιος θελει ακομη και σημερα μπορει να ερθει απο το καταστημα μου να ερθει να παραλαβει!!!:thumbsup:
Καταστημα "Τεντοκοσμος"
Καραολη Δημητριου 26
Νεαπολη Λαρισα
τηλ.κιν.6977-344778
σταθ.2410-620372
...η αυριο στον καφε.thumb
Mολις παρεδωσα στον Μιχαλη!!!:thumbsup:
....ηρθε με τον αδερφο του και με τα 306 αλογα του 335 του!!!!.....χαρηκα που γνωριστηκαμε και απο κοντα,θα τα πουμε και αυριο στον καφε.thumb
Παρόλο αυτά τα βλέμματα τράβηξε το ///Μ5 του Άρη....
Άρη ευχαριστώ από μέρος μου για τα διαδικαστικά και επίσης χάρηκα για τη γνωριμία!!
να είσαι καλάthumb
Έκανα μια δοκιμή τα led με την αντίσταση και χωρίς την αντίσταση στα 10V περίπου.
Στην αρχή απλά έχασα την όρασή μου για 1 λεπτό περίπου αλλά μετά που συνήρθα είδα ότι υπάρχει διαφορά με και χωρίς την αντίσταση στη φωτεινότητα. Να συμπληρώσω επίσης ότι μέχρι στιγμής είμαι εντυπωσιασμένος από την κατασκευή αλλά αύριο που θα τα βάλω και θα κάνω και το HOW TO θα ξέρω αν άξιζε τα χρήματα!!
Αν είναι αυτά στο avatar σου Άρη απλά μαμάνε..!! Αύριο πρωί μπορείς να βρεθούμε να τα πάρω για να τα φορέσω μέχρι το απόγευμα στον καφέ?
Υ.ΓΆρη γτ βλέπω στη φωτό σε μερικά 6w? τι παίχτηκε με την παραγγελία -είναι για τα άλλα φανάρια οι άλλες λάμπες που πήραμε??:think:
Αν είναι αυτά στο avatar σου Άρη απλά μαμάνε..!! Αύριο πρωί μπορείς να βρεθούμε να τα πάρω για να τα φορέσω μέχρι το απόγευμα στον καφέ?
Υ.ΓΆρη γτ βλέπω στη φωτό σε μερικά 6w? τι παίχτηκε με την παραγγελία -είναι για τα άλλα φανάρια οι άλλες λάμπες που πήραμε??:think:
...:whistle: στο avatar ειναι μια ΚΑΛΗ φωτο που βρηκα στο νετ!!!:thumbsup:
....ακομη δεν εκανα την τοποθετηση,μεχρι το μεσημερι ομως θα γινει και αυτο.thumb
Παρε με στο κινητο,οτι ωρα θελεις μεχρι το μεσημερι στις 14:00,να βρεθουμε να σου τα δωσω!!!...να πεις και εσυ: :mpaks:
Τωρα για τα δυο πακετα που γραφουν 6βατ ,δεν τα εχω ανοιξει να δω τι παιζει....ναι αφορουν τα αλλα φαναρια που δεν εχουν Η8,ομως στην παραγγελια ημουν σαφης οτι θελαμε αυτα:https://viewitem.eim.ebay.gr/query/270944496986/item
που ειναι 10 βατ....θα ανοιξω ενα ομως για να δω,μηπως και τα εγραψε ετσι,απλα για να τα ξεχωρισω.thumb
εδω ενα βιντεο που υποτιθεται οτι δειχνει πως γινεται η τοποθετηση σε Ε60LCI :
https://www.youtube.com/watch?v=noHxPaLpoWI"]https://www.youtube.com/watch?v=noHxPaLpoWI
βεβαια το λεντ ειναι απο αλλη μαρκα, που χρειαζεται και ενα ειδικο πεντσακι,αλλα παρ'ολο που εμεις δεν θελουμε τετοιο εργαλειο παλι στα τυφλα και δια της αφης θα κανουμε το "μπαξιμο"!!!!:thumbsup:
Παρεδωσα σε Ανδρεα(Αντρι) και Βασιλη(Νταφυντακ) και :mpaks: τα δικα μου........
ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ!!!
:ranting2:πιαστηκε η μεση μου σκυμενος για αρκετη ωρα πανω στα φαναρια κανοντας κινησεις με τα δαχτυλα που δεν ειναι στην ανθρωπινη δυναντοτητα!!!!......εβγαλα το πρωτο και εκανα δοκιμη κοντρα στην gp thunder που ειχα μεχρι τωρα......σε πρωτη φαση δεν φανηκε διαφορα στο φως της ημερας.....μαλιστα η gp thunder ηταν πιο δυνατη στο κεντρικο δαχτυλιδι......τωρα το βραδυ θα δω ισως καλυτερα τι και πως.....φωτο θα ανεβασω το βραδυ,ομως θα τα πουμε και στον καφε.thumb
:mpaks: :mpaks: :mpaks:
Θα συμφωνήσω σε αυτό με την ορατότητα τη μέρα...δεν φαίνονται και πολύ ισχυρά(το ίδιο μου είπε και ο Μιχάλης που τα έβαλε σήμερα)
Επίσης και εγώ για να τα βάλλω τράβηξα....πολύ μικρή η τρύπα στο φανάρι για το βάλε-βγάλε στις λάμπες...θα δούμε το βράδυ τι παίζει τώρα...ελπίζω να μην πετάξαμε τα λεφτά μας ;)
Υ.Γ το ότι χάρηκα για την γνωριμία το είπα και το πρωί αλλά θα το ξαναπώthumb
και θα τα πούμε το βράδυ στον καφέ
bimmer-corfu
19-06-12, 13:17
τα έλαβα! Ευχαριστώ πολύ
Αύριο θα κάνω τοποθέτηση
Λογικα θα επρεπε να εχει παραλαβει και η Ναουσσα......Δημητρη κανενα νεο?
Εγώ με Ηλία πάντως θα πάμε να checkαρουμε και αυτά
https://tasiossound.car.gr/parts/view/2186043/
https://tasiossound.car.gr/parts/view/2235299/
για το δεύτερο επιφύλαξη για το αν χωράει ο ενισχυτής αλλά λέει ΚΑΙ Η8 στα χαρακτηριστικά... (αν τα δούμε φορεμένα και αξίζουν θα τα τσιμπήσω) αλλιώς 70 ευρώ δεν τα πετάω ;)
αν και τα πρώτα με 12 φαίνονται ικανοποιητικά...Όταν θα έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσω και ίσως παίξουμε και 2το group buy:whistle:
Ναι,αλλα αφου το δευτερο σου λεει οτι ειναι xenon λογικα δεν θα μπλεδιζει?
Για το πρωτο,δωδεκα ευρω ειναι,δεν ειναι πολλα τα λεφτα,κανε και μια ερωτηση για το δικο μου το μοντελο.Και ρωτα και κατι ακομα ρε Αντρεα:Μηπως εχει led για τις πλαφονιερες? :thnx:
Πλαφονιέρα=από ιντερνετ ;) και καλό είναι να μπλεδίζει και λίγο για να μην στραβωνόμαστε όταν τον κοιτάμε...Ρώτα τον Ηλία που είδε του αδερφού μου χθες...
Κάποια στιγμή θα παραγγείλω και γω thumb
Τώρα για το μπλέδισμα που λες με τα xenon γτ να μπλεδίζει αφού έχει ενισχυτές? είναι σαν τα aftermarket που βάζουν στα projector φανάρια και μάνε από φως...
Αλλά ξαναλέω είναι θέμα οι ενισχυτές για το ΑΝ χωράνε και το ΑΝ κάνουν δουλειά, αν δεν τα δούμε φορεμένα ή δεν μας αφήσουν να κουμπώσουμε ένα να δούμε τι παίζει δεν έχει αγορά...thumb
Κανουν δεν κανουν δουλεια Αντρεα,τωρα με 'γεια που τη φαγαμε.Θεωρω σπαταλη να δωσω αλλα 70 ευρω για να παρω αλλες.Γι' αυτο σου ειπα γι' αυτην με τα 12 ευρω.Ε,12 ευρω ειναι ρε γαμ.. δεν ειναι και τα χιλια γροσια.
Αυτές με τα 12 θα τις τσιμπήσω σίγουρα αυτό λέω και γω...για το 70αρι πάντως δεν το δίνω αν δεν είμαι 1000% σίγουρος για το αποτέλεσμα κτλπ...
Πλαφονιέρα=από ιντερνετ ;) και καλό είναι να μπλεδίζει και λίγο για να μην στραβωνόμαστε όταν τον κοιτάμε...Ρώτα τον Ηλία που είδε του αδερφού μου χθες...
Κάποια στιγμή θα παραγγείλω και γω thumb
Το εσωτερικό φως στο αυτοκίνητο του αδερφού του Ανδρέα είναι πάρα πολύ καλό και αυτό όχι επειδή είναι έντονο ή επειδή στραβώνει αλλά επειδή έχει μια ξεκούραστη μπλε απόχρωση που διαχέεται ωραία στην καμπίνα.
Μπροστά στα aftermarket, τα ΟΕΜ φαίνονται πολύ ενοχλητικά σε απόχρωση (κίτρινα) και έντονα.
thumb
Ε ναι ρε συ,ετσι ειναι!Παντως για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,διακρινω μια δυσφορια και μια απογοητευση με την επιλογη μας?
Χαίρομαι που σου άρεσε Ηλία γτ σκέφτομαι να τα παραγγείλω και εγώ..αν και στην αρχή έλεγα λευκά και έντονα μετά το ξανασκέφτηκα και λέω δίκαιο έχει ότι αν τα κοιτάξω θα στραβωθώ για μερικά λεπτά οπότε αυτό πιστεύω είναι ιδανικό...
Μας βλέπω να το ψάχνουμε μαζί το θέμα και να πάρουμε και οι 2 στο τέλος, μην πω 3 με Βασίλη, 4 με Άρη , 5 με Κώστα ....:whistle:
Ε ναι ρε συ,ετσι ειναι!Παντως για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας,διακρινω μια δυσφορια και μια απογοητευση με την επιλογη μας?
Στο μόνο που χαλάστηκα είναι γτ περίμενα να φαίνονται ΚΑΙ την μέρα, γτ την νύχτα χτυπάνε τρελά thumb
Στο μόνο που χαλάστηκα είναι γτ περίμενα να φαίνονται ΚΑΙ την μέρα, γτ την νύχτα χτυπάνε τρελά thumb
+1 thumb
https://www.youtube.com/watch?v=rmTga7kTG4k
6000K HID Angel eyes
:whistle::whistle::whistle:
Το θέμα είναι χωράνε μετασχηματιστές xenon Κτλπ στο μικρό κουβούκλιο του φαναριού? Η Λάμπα ταιριάζει? ενδείξεις βλαβών? 70 ευρώ το λιγότερο πάει το μαλλί...δεν τα ξαναδίνω για μη σίγουρα πράγματα :whistle:
Το θέμα είναι χωράνε μετασχηματιστές xenon Κτλπ στο μικρό κουβούκλιο του φαναριού? Η Λάμπα ταιριάζει? ενδείξεις βλαβών? 70 ευρώ το λιγότερο πάει το μαλλί...δεν τα ξαναδίνω για μη σίγουρα πράγματα :whistle:
Τι ψάχνεις πάλι??
Δες παραπάνω ποστ...έχει και βίντεο :whistle: :th_Laie_67-1:
Δες παραπάνω ποστ...έχει και βίντεο :whistle: :th_Laie_67-1:
Είναι η 3η φορά που το βλέπω και ακόμα δεν κατάλαβα...
πάλι για angel κοιτάς?
Όχι ακριβώς...ψάχνω να βρω λάμπες (λευκές) που να φαίνονται μέρα...είδες τα HID xenon στο βίντεο?
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=qZcrLK6S-yE&NR=1
Αυτό περίμενα με τα led, αυτό είχα δει σε ένα X5 Και είχα πάθει πλάκα...το μόνο που μένει είναι να το δω από κοντά και μετά :mpaks:
https://www.youtube.com/watch?v=1hG_m8dtG3E
Ανδρεα,οπως και με τα αλογα, ετσι και με τα "αγγελικα ματια",....ποτε δεν ειναι αρκετα!!!:thumbsup:
Ανδρεα,οπως και με τα αλογα, ετσι και με τα "αγγελικα ματια",....ποτε δεν ειναι αρκετα!!!:thumbsup:
Έχω σκεφτεί κάτι για να δω αν είναι αποτελεσματικό το hid xenon kit στα "μάτια" μας...Αν πετύχει θα ενημερώσω...(όταν ανέβω Λάρισα θα γίνει το πείραμα thumb)
παιδιά πώς θα κάνω κ εγώ στο δικό μου να φωτάνε οι δακτύλιοι ξένον γιατι φωτίζουν κίτρινα? είναι ψείρες λάμπες ή όχι?
παιδιά πώς θα κάνω κ εγώ στο δικό μου να φωτάνε οι δακτύλιοι ξένον γιατι φωτίζουν κίτρινα? είναι ψείρες λάμπες ή όχι?
thumb
πουλάω τα δικά μου και τα χρήματα πηγαίνουν σε καλό σκοπό -> δες στις αγγελίες φίλε:
κάνε κλικ εδώ (https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=14349)
^^^^^^^^^
παιδιά μπορώ να κάνω στα angel eyes φανάρια να φωτίζουν ξένον οι δακτύλιοι?
(τα φώτα θέσεως) και αν ναι ποιές λάμπες είναι?
μήπως αν τις αλλάξω ανάψει τσέκ?
Αντωνη υπάρχει αυτό το θέμα, δεν χρειάζεται νέο.
Τα ενωνω.
Αντωνη εγω θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις με το θεμα.Οσοι απο μας εβαλαν δεν μεινανε ευχαριστημενοι με το αποτελεσμα.Την ημερα δεν φαινονται σχεδον καθολου.Το βραδυ δειχνουν ομορφα αλλα λιγο δυσκολο να πηγαινεις μονο με τα ειντζελ βραδιατικα!
Αν ομως επειμενεις παρε του Ηλια που τα "πουλαει" (τζαμπα τα δινει το παιδι) !
Ισχύει Αντώνη (και εγώ έβαλα) δεν αξίζει τόσο...Πάρε του Ηλία αν θέλεις που τα έβαλε για μισή μέρα(120ie87) αλλά τα έβγαλε γτ θέλει κίτρινο τελικά ...
Αλλά βλέπω και 255 πίσω 225 μπρος? πολλά δεν είναι για 16αρι? ή είναι ρέπλικα τα ζαντικά?αν και τώρα είδα αυτό Bmw m1 wheels
225/40/18 οι ζάντες που έχεις στο garage δεν είναι τα Μ-pack της e92? !