Επιστροφή στο Forum : W111 POWERED BY W126 560
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=11083&page=134
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ENGINE SWAP ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
+++++ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ
Αμα δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις θα παρατουσα την ναυτιλια και θα ασχολούμουν με professional engine swaps σε κλασσικα και μη μοντελα. Αλλα θα επρεπε να παω Αγγλια η Αμερικη.
Panos 316T
10-05-12, 11:19
βρε παιδάκι μου καλά όλα αυτά αλλά μήπως το παρακάνεις με τους "δεινόσαυρους" ;
πολύ παρελθοντολογία....
(πλάκα κάνω)
υγ: το συνεργείο τα σπάει....
Ρε φιλε το ωραιο πραγμα με τους δεινοσαυρους ειναι οτι ειναι τελειως διαφορετικο. Για εμενα ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις. Μου αρεσουν τα αυτοκινητα μου να ειναι τελειως διαφορετικα, δεν με ενδιαφερει μονο η δυναμη (χεχεχε, ναι καλα τωρα) αλλα και το look. Σοβαρα μιλαω αμα δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις θα ξεσηκωνα την Frau TSAF να φυγουμε αλλα τωρα πια ειναι αργα γαμω της γης τον αξονα και το βυζι της παπιας. Εχω μεγαλη τρελλα με το κλασσικο και τα engine swaps. Το μονο αμαξι που ειχα και δεν εκανα engine swap ηταν το 2002 μου, ΚΡΙΜΑ γιατι ειχα παρει ολα τα πραγματα και τελικα και το αμαξι εδωσα και τα πραγματα αργοτερα. Δεν πειραζει. Με το 2002 ειχαμε παει στο Island ενα βραδυ, μπαινουμε μεσα και μου κανουν νοημα να στριψω δεξια προς τα μεσα. Μετα βρηκα κατι γνωστους και ηθελα να παρω κατι επαγγελματικες καρτες απο το αυτοκινητο οποτε βγαινω ξανα απο το εστιατοριο και παω προς το parking. Ξαφνικα βλεπω την γιαγιακα διπλα σε μια 599 και καμια δεκαρια ατομα απο πανω της. Ε ρε φιλε δεν θα πιστεψεις τη χαρα πηρα. Αμεσως το ειπα στην γυναικα μου που το εκραζε συνεχεια και επειδη δεν με πιστευε βγηκε εξω και μετα αρχισε παλι τα χαζα της χεχεχεχεχεχε. Παρολα αυτα μονο τα classik μπορουν να σου δωσουν τετοιες χαρες. Ωραια τα καινουργια αλλα οποιοσδηποτε με λεφτα μπορει να τα εχει. Τα κλασσικα θελουν και λεφτα αλλα και ΠΑΙΔΕΙΑ θελω να πιστευω εγω τουλαχιστον.
m_power_lunatic
10-05-12, 11:41
Ρε φιλε το ωραιο πραγμα με τους δεινοσαυρους ειναι οτι ειναι τελειως διαφορετικο. Για εμενα ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να το περιγραψω με λεξεις. Μου αρεσουν τα αυτοκινητα μου να ειναι τελειως διαφορετικα, δεν με ενδιαφερει μονο η δυναμη (χεχεχε, ναι καλα τωρα) αλλα και το look. Σοβαρα μιλαω αμα δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις θα ξεσηκωνα την Frau TSAF να φυγουμε αλλα τωρα πια ειναι αργα γαμω της γης τον αξονα και το βυζι της παπιας. Εχω μεγαλη τρελλα με το κλασσικο και τα engine swaps. Το μονο αμαξι που ειχα και δεν εκανα engine swap ηταν το 2002 μου, ΚΡΙΜΑ γιατι ειχα παρει ολα τα πραγματα και τελικα και το αμαξι εδωσα και τα πραγματα αργοτερα. Δεν πειραζει. Με το 2002 ειχαμε παει στο Island ενα βραδυ, μπαινουμε μεσα και μου κανουν νοημα να στριψω δεξια προς τα μεσα. Μετα βρηκα κατι γνωστους και ηθελα να παρω κατι επαγγελματικες καρτες απο το αυτοκινητο οποτε βγαινω ξανα απο το εστιατοριο και παω προς το parking. Ξαφνικα βλεπω την γιαγιακα διπλα σε μια 599 και καμια δεκαρια ατομα απο πανω της. Ε ρε φιλε δεν θα πιστεψεις τη χαρα πηρα. Αμεσως το ειπα στην γυναικα μου που το εκραζε συνεχεια και επειδη δεν με πιστευε βγηκε εξω και μετα αρχισε παλι τα χαζα της χεχεχεχεχεχε. Παρολα αυτα μονο τα classik μπορουν να σου δωσουν τετοιες χαρες. Ωραια τα καινουργια αλλα οποιοσδηποτε με λεφτα μπορει να τα εχει. Τα κλασσικα θελουν και λεφτα αλλα και ΠΑΙΔΕΙΑ θελω να πιστευω εγω τουλαχιστον.
Ωραιο το κειμενο ολοκληρο αλλα ΟΛΟ το νοημα ειναι εδω ακριβως.....right there my good friend!!!!!!!!!Eισαι ο δικος μου ανθρωπος...μιλαμε την ιδια γλωσσα...........
Με το 2002 ειχαμε παει στο Island ενα βραδυ
αφου δεν διανυκτερευσες στο τμημα, μην το πεις ουτε του παπα....thumb
γιατι ρε Σταθη ηταν τοτε που ειχε πινακιδες κανονικα?
W111 Coupe with current Mercedes V8 engine!
Type: W 111
General history: This model was different from the previous models outwardly only through a wider and lower grille. The 3.5 Coupe was produced until July 1971. Throughout the production period, only 3270 pieces were made.
Model: W111 Coupe 500
VIN number: 11102612000188
Colour: 906 grey blue metallic
Interior: leather, cognac
Engine number: 113.962 30 129826
Dimensiones: 4880 x 1845 x 1420 mm
Radio: Becker Mexico
Individual history: This coupe was 2007 imported from South Africa. It is an original W 111 Coupe, which was restored very complex in best Mechatronik know-how. Further the latest Mercedes-Benz engine and transmission technology has been converted. All modifications and special equipment such as ABS, etc. are TUV registered.
Engine: Daimler-Benz M 113, V8 engine with 3-valve technology, displacement: 4966 cc, power: 306 hp at 5600 rpm torque: 460NM at 2700 - 4250 rpm, compression: 1:10 injection 2.0 MU
Transmission: 5-speed automatic gearbox NAG
Price on request
Προσεξτε την λεπτομερεια στα οργανα, και γενικοτερα στο φυνίρισμα
+++++ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ
Αμα δεν ειχα τοσες υποχρεωσεις θα παρατουσα την ναυτιλια και θα ασχολούμουν με professional engine swaps σε κλασσικα και μη μοντελα. Αλλα θα επρεπε να παω Αγγλια η Αμερικη.
Θα άνοιγα μαγαζί εκεί για πάρτυ σου. Δε κάνω καθόλου πλάκα.
Θα άνοιγα μαγαζί εκεί για πάρτυ σου. Δε κάνω καθόλου πλάκα.
Πως που ρε Κωστα? Αστα γιατι θα αρχησω τα καντηλια παλι.
Πως που ρε Κωστα? Αστα γιατι θα αρχησω τα καντηλια παλι.
Southern California σου κάνει ?
Μακαρι ρε Gus αλλα οπως ειπα και παραπανω και εγω αλλα και η γυναικα μου ειμαστε εγκλωβισμένοι στην γαμω Αθηνα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. Εσυ αμα πας και χρειαστεις βοηθεια, Ι am here for you my friend.
Μόλις στήσω τη μπίζνα αγόρι μου θα βάλω αγγελία ........«technical advisor needed for immediate hire w/ extensive background in BMW engine swaps esp. V8 / v10 applications in e30s. Twelve-hour shifts blah blah blah.... Wage @ $600 / month.» Φυσικά δε θα ρθει κανένας αμερικλάνος. Ξαφνικά θα εμφανιστεί ο Τσαφ από το πουθενά, θα κάνουμε τα χαρτιά σου για SS και μετά για green card. Πέντε χρόνια αργότερα που θα πάρεις το citizenship θα με κάνεις κάδρο. Ακόμα το γελάς ;
ξεκινα τωρα τις διαδικασιες...
σε κανω εγω καδρο.
oριστε:
https://i465.photobucket.com/albums/rr20/mobistar3/bmw/c76877e7.jpg
σε κανω εγω καδρο.
oριστε:
Φτιάξε τη φωτό white boy, δε φαίνεται τπτ.
ΤΣΑΦ, κοίτα εδώ :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nYeL9dGLxCI#!
Kαλο αλλα δεν μου αρεσει ετσι με αγραφους και χωρις Vanos.
Κάνε τώρα τα μαγικά σου.
https://www.cncpics.com/2012/May/Cars-and-Coffee-Mar-5th-2012/i-mpMGQgn/0/L/DSC09055-L.jpg
Now you are talking Gus. Αλλα επειδη εχω προσεξει οτι εισαι σπορ τυπακι παρε και μια Pagoda γιατι η W111 ειναι λιγο μεγαθηριο
Φτιάξε τη φωτό white boy, δε φαίνεται τπτ.
:D :D
+++ μερικες ακομα. Απλα η δουλεια του Γερμανου ειναι απιστευτη
Our new tech philosophy
We are not selling an automobile, but rather a philosophy: the idea of individual definition of a Mercedes-Benz classic automobile - an MSL. An MSL represents sheer understatement with individual character.
Granted, it is not for everyone. Rather, it is for those individuals who have always set their own standards. Regardless of whether our customers enjoy a comfortable cruise or put the pedal to the metal, no matter how driving pleasure is defined, an MSL will perform with the reliability of the new generation.
Important, too, is the fact that these vehicles can be returned to their original state of equipment at any time, because our goal is to preserve the integrity of classic vehicles, not destroy it. Thus you can enjoy the security of knowing that our cars contributes to the increase of value.
To put it briefly: The combination of tradition and high tech provide optimal conditions for exclusive driving pleasure.
----
Αυτες ειναι δουλειες ρε φιλε. Gus κοιτα της λεπτομερειες πχ στα οργανα για το ΑΒS & ASR και τους διακοπτες για τα θερμαινομενα μεσα στο τασακι. Τα παιδια ειναι ΑΛΛΟΥ.
σε κανω εγω καδρο.
oριστε:
Καλά, πού με βρήκες πάλι ????? Νόμιζα ότι είχα κατεβάσει όλες τις φωτό μου από το διαδίκτυο.
Now you are talking Gus. Αλλα επειδη εχω προσεξει οτι εισαι σπορ τυπακι παρε και μια Pagoda γιατι η W111 ειναι λιγο μεγαθηριο
Beauty !!!
ωραια αυτοκινητα, αλλα μερσεντες ρε γαμωτο...
only for my friend Stathis θα ξεκινησω ενα αλλο thread αλλα και τα Mercs ειναι ομορφα ρε φιλε.
αλλα και τα Mercs ειναι ομορφα ρε φιλε.
με πληθώρα μοντέλων και τεράστια ιστορία το κάθε ένα. Ποιό να πιάσεις κ ποιό να αφήσεις.
το χω το μπαν στο τσεπάκι;
Οχι ρε γιατι το εχω σηκωσει στο BMWfans Forum > Γενικές Συζητήσεις > Άλλα αυτοκίνητα, εκτός BMW :original:
+++ μερικες ακομα. Απλα η δουλεια του Γερμανου ειναι απιστευτη
Αυτες ειναι δουλειες ρε φιλε. Gus κοιτα της λεπτομερειες πχ στα οργανα για το ΑΒS & ASR και τους διακοπτες για τα θερμαινομενα μεσα στο τασακι. Τα παιδια
ειναι ΑΛΛΟΥ.
Τρελό !!!