PDA

Επιστροφή στο Forum : Προγραμμα σε m3 e36

manosm3e36
01-05-12, 07:00
Γεια σε ολους.Εχω ενα m3 e36 με τα 286 αλογα ειμαι απο Θεσσαλονικη και θα ηθελα να ρωτησω τους φιλους εδω σχετικα με ενα καλο προγραμμα σε ποιον να παω να το φτιαξω γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που ασχολουνται αλλα θελω τον καλυτερο και θελω να ακουσω γνωμες και αποψεις και αν ξερετε τηλεφωνο διευθηνση κ.λ.π απο τους φιλουσ του φορουμ επισης δεν εχω προβλημα να στειλω τον εγκεφαλο και Αθηνα.Το αυτοκινητο ειναι σε αριστη κατασταση μηχανικα το συντηρει ο Καζακος και φοραει φιλτρο, εξατμιση τελικο και βγαλμενα τα μεσαια,πηγαινει καλα αλλα θα ηθελα να το βελτιωσω λιγο. :rally:

VanVIC
01-05-12, 07:52
Θεωρητικά οι κινητήρες της σειράς S έχουν πολύ ψαγμένο πρόγραμμα απο το Μ-division, σκέφτομαι ότι δύσκολα βελτιώνεται.
Δεν είμαι ειδικός ούτε έχω εμπειρία απο Μ αλλά η θέση μου βασίζεται στο γεγονός οτι ο αυτοσκοπός του Μ-division είναι να δώσει στους πελάτες του το καλύτερο δυνατόν στα πλαίσια των επιτρπτών ορίων ρύπων και "λογικής" κατανάλωσης.

Πάντως καλά κάνεις και ρωτάς, όλο και κάτι θα μάθεις.
Θα είχε ενδιαφέρον να διάβαζα και την άποψη του Δημήτρη Σκανδάλη (skandalis) ο οποίος ξέρω οτι έχει "δουλέψει" και με το συγκεκριμένο αμάξι-κινητήρα.
Δε χάνεις τίποτα με το να του στείλεις κι ένα PM.

skandalis447
01-05-12, 08:34
Καλημερα και καλο μηνα απο εμενα.Το Μ3 3.0 ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο το εχω δουλεψει πολλα χρονια και εχω εξελιξει προγραμματα με απολυτη αξιοπιστια και πολυ καλα αποτελεσματα.Με το δικο μου προγραμμα παιρνει 13 αλογα (μετρημενα σε δυναμομετρο στο λαγκαδα) και 1,5κιλο ροπης.η διαφορα ειναι αμεση και το αμαξι γινεται αισθητα πιο δυνατο σε ολο το φασμα των στροφων.επισης αφαιρειται και ο κοφτης τελικης.Η τιμη προσφορας για το φορουμ ειναι 300Ε και υπαρχει η δυνατοτητα να σταλει στη Θεσ/νικη και να σε στειλω σε συνεργατη μου εκει να σου αλλαξει το τσιπακι χωρις αλλη χρεωση και να κρατησεις και το νορμαλ δικο σου.ελπιζω να σε καλυψα,οτι αλλα θελησεις στην διαθεση σου...

manosm3e36
09-06-12, 14:46
Τελικα προτιμησα την προταση του Δημητρη του Σκανδαλη για προγραμμα στο Μ3 Ε36 οποτε σε λιγες μερες θα γραψω εντυπωσεις και σε λιγο καιρο και δυναμομετρηση να δουμε τι καναμε.

anisos
09-06-12, 20:35
Καλημερα και καλο μηνα απο εμενα.Το Μ3 3.0 ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο το εχω δουλεψει πολλα χρονια και εχω εξελιξει προγραμματα με απολυτη αξιοπιστια και πολυ καλα αποτελεσματα.Με το δικο μου προγραμμα παιρνει 13 αλογα (μετρημενα σε δυναμομετρο στο λαγκαδα) και 1,5κιλο ροπης.η διαφορα ειναι αμεση και το αμαξι γινεται αισθητα πιο δυνατο σε ολο το φασμα των στροφων.επισης αφαιρειται και ο κοφτης τελικης.Η τιμη προσφορας για το φορουμ ειναι 300Ε και υπαρχει η δυνατοτητα να σταλει στη Θεσ/νικη και να σε στειλω σε συνεργατη μου εκει να σου αλλαξει το τσιπακι χωρις αλλη χρεωση και να κρατησεις και το νορμαλ δικο σου.ελπιζω να σε καλυψα,οτι αλλα θελησεις στην διαθεση σου...

συγνώμη για το off topic.. αλλά να ρωτήσω κ εγώ κατι μήπως έχεις κανα πρόγραμμα για E-46 330??

manosm3e36
15-06-12, 03:03
Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αν και στην αρχη η διαφορα ηταν μικρη αλλα οσο περπαταει το αμαξι και διαβαζει τους νεους χαρτες καταλαβαινω οτι ειναι πολυ καλο και οσο απιστευτο και αν φαινεται πιο οικονομικο με το νεο προγραμμα,αριστη λειτουργια ρελαντι καλυτερες χαμηλες και ψηλα γαζωνει και να φανταστει κανεις με απλη αμολυδβη θα δοκιμασω με σουπερ και πιστευω σε καλυτερα αποτελεσματα,τον κοφτη στροφων δεν τον πειραξε αν και θα το ηθελα λιγο πιο ψηλα ο τελικης βγηκε γενικα καλη δουλεια να δουμε τωρα νουμερα.

Stradale
15-06-12, 06:38
Το κάνατε χωρίς δυναμομετρο;

manosm3e36
16-06-12, 02:12
Απο οτι μου ειπε το συγκεκριμενο προγραμμα εχει γινει στο δυναμομετρο με πολλες δοκιμες και ηταν η χρυση τομη αξιοπιστιας,οικονομιας και αποδοσης και παιρνει 13 αλογα που μπορουσε να ειναι περισοτερρα αλλα σε βαρος της αξιοπιστιας,εγω δεν εκανα δυναμομετρηση ακομη οταν κανω θα ανακοινωσω νουμερα και παρεπιπτοντος που να παω για δυναμομετρηση στην θεσσαλονικη??? ακουω προτασεις.