Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Κόφτης τελικής

Stradale
27-04-12, 19:36
Ανακάλυψα σήμερα ότι έχω κόφτη τελικής.
Δεν μου αρέσει ο ψηφιακός μου κηδεμόνας,είναι εύκολο να βγει;

m-power_01
27-04-12, 19:54
Δεν ρίχνεις ένα ψάξιμο στους επίσημους βελτιωτες;

STREETRACING
27-04-12, 20:11
Πόσα χλμ είδες κοντέρ;
Υπάρχουν όντως πολλοί βελτιωτες που βγάζουν μόνο το κοφτη.

Stradale
27-04-12, 20:26
270 παρα,ακριβώς δεν ξερω γιατι δεν ηταν και να βλεπω πολύ το κοντερ...
Α θέλει βελτιωτή;Πχ στην ΒΜW δεν μπορουν να στο κανουν "επίσημα" ;

Vasilis M3
27-04-12, 21:54
Δεν θυμάμαι ποιος,αλλά είχε βάλει φωτογραφία στα 300χλμ με Μ3 Ε46.

Λογικά αυτός σίγουρα είχε βγάλει τον κόφτη και θα ξέρει να σου πει ;)

STREETRACING
27-04-12, 22:16
Εγω Είχα δει 277 κοντέρ στον εργοστασιακή κοφτη.
Στην BMW δεν έχω ακούσει να τον καταργούν.

deepBLUE
28-04-12, 02:11
Ρωτα το μελος μας m3est σιγουρα μπορει να βοηθησει.

Thomelef
28-04-12, 09:33
Ρωτα το μελος μας m3est σιγουρα μπορει να βοηθησει.

ναι...ή ο νίκος ή ο σκανδάλης, σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν και όχι μόνο για τον κόφτη, μιάς και ο φίλος φαίνεται πολύ ανήσυχο νιάτο...:D:D:D.
μαζί με τον κόφτη πάντως, άλλαξε και τα εσωτερικά ξύλινα τρίμ...χαλάνε τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου...βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη, οπότε πράτεις όπως αγαπάς εσύ φίλε μου...

Stradale
28-04-12, 09:50
@deepBLUE θα επικοινωνήσω ;)

ναι...ή ο νίκος ή ο σκανδάλης, σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν και όχι μόνο για τον κόφτη, μιάς και ο φίλος φαίνεται πολύ ανήσυχο νιάτο...:D:D:D.
μαζί με τον κόφτη πάντως, άλλαξε και τα εσωτερικά ξύλινα τρίμ...χαλάνε τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου...βέβαια αυτό είναι προσωπική άποψη, οπότε πράτεις όπως αγαπάς εσύ φίλε μου...

Το έχω στο πρόγραμμα,πάντως είναι άξιο απορίας πώς γίνεται να παραγγείλεις Μ3 με ξύλο μέσα...

nik200
28-04-12, 11:14
εγω φιλε stradale θα το εψαχνα πολυ πριν βγαλω τον κοφτη τελικης μεσα στα forum-συνεργεια κτλ κτλ.....γιατι το συνηθες στην ελλαδα ειναι να βγαζουν τον κοφτη και μετα η χαρτογραφηση να βγαινει εκτος χαρτη..αρα περα απο το να βγαλουμε τον κοφτη ειναι και να χαρτογραφησουμε-να βγαλουμε μειγματα για εκει...

υγ..οταν λεω οτι βγαινουμε "εκτος χαρτη" το αμαξι διαβαζει μειγματα στα 300km/h ιδια με τα 270-275 του κοφτη τελικης!!!

soc12r
28-04-12, 11:48
Eγω ειχα βαλει προγραμματακη απο τον m3est και ολα αυτα ειναι παρελθον!!και απο καταναλωση και απο τον τροπο αποδοσης του κινητηρα και ο κοφτης εφυγε και shift light πτιν το κανω ΑLPHA N :thanks:

hades7
28-04-12, 11:54
Eγω ειχα βαλει προγραμματακη απο τον m3est και ολα αυτα ειναι παρελθον!!και απο καταναλωση και απο τον τροπο αποδοσης του κινητηρα και ο κοφτης εφυγε και shift light πτιν το κανω ΑLPHA N :thanks:

θα ηθελες να δωσεις μερικες λεπτομερειες ακομα ?

soc12r
28-04-12, 12:02
θα ηθελες να δωσεις μερικες λεπτομερειες ακομα ?
Προτιμω οποιος ενδιαφερεται να μιληση κατευθειαν με το νικοληthumb και θα του αναλυσει τα παντα παντως εγω ημουν πολυ ευχαριστημενος οταν το ειχα με ενα τελικο τπτ αλλο:thanks:

Stradale
28-04-12, 14:54
εγω φιλε stradale θα το εψαχνα πολυ πριν βγαλω τον κοφτη τελικης μεσα στα forum-συνεργεια κτλ κτλ.....γιατι το συνηθες στην ελλαδα ειναι να βγαζουν τον κοφτη και μετα η χαρτογραφηση να βγαινει εκτος χαρτη..αρα περα απο το να βγαλουμε τον κοφτη ειναι και να χαρτογραφησουμε-να βγαλουμε μειγματα για εκει...

υγ..οταν λεω οτι βγαινουμε "εκτος χαρτη" το αμαξι διαβαζει μειγματα στα 300km/h ιδια με τα 270-275 του κοφτη τελικης!!!

Εδώ μιλάμε για ιστορία...Πίστευα ότι με μια απλή αναβάθμιση τον έβγαζα,κάτι σαν "προαιρετικό" από την μεριά της ΒΜW. Δεν ψήνομαι τόσο πολύ να μπω σε διαδικασία να τον βγάλω,άλλωστε η χρήση που κάνω στα αυτοκίνητα δεν περιλαμβάνουν 300ρες...

Stradale
28-04-12, 14:55
Προτιμω οποιος ενδιαφερεται να μιληση κατευθειαν με το νικοληthumb και θα του αναλυσει τα παντα παντως εγω ημουν πολυ ευχαριστημενος οταν το ειχα με ενα τελικο τπτ αλλο:thanks:

Μπορείς να μας κάνει να ανάβουν και τα λαμπάκια του λαδιου σαν shift light?Αυτό ναι,το γουστάρω!

alexk
28-04-12, 16:31
Εδώ μιλάμε για ιστορία...Πίστευα ότι με μια απλή αναβάθμιση τον έβγαζα,κάτι σαν "προαιρετικό" από την μεριά της ΒΜW. Δεν ψήνομαι τόσο πολύ να μπω σε διαδικασία να τον βγάλω,άλλωστε η χρήση που κάνω στα αυτοκίνητα δεν περιλαμβάνουν 300ρες...

To CSL είναι το μόνο BMW που είχα σαν option να είναι delimited (από το εργοστάσιο).
Στα Ε60 Μ5 μπορούσες εκ'των υστέρων να τον βγάλεις (κάτι τρελό μεταξύ 1500-2000 ευρώ).
Υποθέτω στα υπόλοιπα είναι κάτι αντίστοιχο.
Στα Ε46 δεν γνωρίζω τέτοια επιλογή... οπότε πας σε έναν ειδικό (σαν τον Νίκο Αλ. aka m3est και σου βάζει μια καλή λύση).

STREETRACING
28-04-12, 16:36
Εγω μιας κ τα χρήματα όταν ήθελα να βγάλω το κοφτη το 2006 ήταν κοντά στη τιμή προγράμματος έβαλα τότε προγραμμα που τον περιλάμβανε κ κατάργηση κοφτη.
Σκέτα κουτάκια για αντικοφτες δεν τα συμπαθησα Ποτέ.

Driver M
28-04-12, 16:58
To CSL είναι το μόνο BMW που είχα σαν option να είναι delimited (από το εργοστάσιο).
Στα Ε60 Μ5 μπορούσες εκ'των υστέρων να τον βγάλεις (κάτι τρελό μεταξύ 1500-2000 ευρώ).
Υποθέτω στα υπόλοιπα είναι κάτι αντίστοιχο.
Στα Ε46 δεν γνωρίζω τέτοια επιλογή... οπότε πας σε έναν ειδικό (σαν τον Νίκο Αλ. aka m3est και σου βάζει μια καλή λύση).
Δεν υπήρχαν κάποια Μ5 Vmax με βγαλμένο τον κόφτη απ'το εργοστάσιο?

Stradale
28-04-12, 17:00
Εγω μιας κ τα χρήματα όταν ήθελα να βγάλω το κοφτη το 2006 ήταν κοντά στη τιμή προγράμματος έβαλα τότε προγραμμα που τον περιλάμβανε κ κατάργηση κοφτη.
Σκέτα κουτάκια για αντικοφτες δεν τα συμπαθησα Ποτέ.

Βάζουμε πρόγραμμα και κερδίζουμε 10 άλογα από την 7500 μέχρι τις 7900?Τέτοια φάση μιλάμε;

Dimzan
28-04-12, 17:04
Δυστυχως το Μ3 δεν παιρνει ετσι ευκολα αλογα. Σκεψου οτι για 15-20 αλογα θες φουλ εισαγωγη και τελικο, με το αναλογο κοστος.

Οποτε αν δεν το κηνυγας σε τελικες κρατα το οπως εινια, μεχρι να αποφασισεις να κανεις ολοκληρωμενα τη δουλεια

Stradale
28-04-12, 17:07
Το ήξερα από πριν, δεν έχω σκοπό να το πειράξω μοτερικά,μου φτάνει όπως είναι.
Με ανάρτηση στήσιμο θέλω να ασχοληθώ.

deepBLUE
28-04-12, 17:12
Δεν υπήρχαν κάποια Μ5 Vmax με βγαλμένο τον κόφτη απ'το εργοστάσιο?

Ναι υπάρχουν αλλα αυτο βέβαια δεν έχει να κάνει με αύξηση ιπποδυναμης,αλλα μόνο τελικής .

gnx
28-04-12, 17:21
Και το E85/E86 Μ έβγαινε με de-limiter στη Γερμανία εάν έκανες ενα driving course.

Driver M
28-04-12, 17:26
Ναι υπάρχουν αλλα αυτο βέβαια δεν έχει να κάνει με αύξηση ιπποδυναμης,αλλα μόνο τελικής .
Ότι έβγαινε ο κόφτης εργοστασιακά σε ορισμένες εκδόσεις της Μ5 ήθελα να πω, κι όχι απαραίτητα αργότερα όπως είπε ο alexk.
Δεν είπα ότι υπήρχε αύξηση ιπποδύναμης.

STREETRACING
28-04-12, 17:42
Βάζουμε πρόγραμμα και κερδίζουμε 10 άλογα από την 7500 μέχρι τις 7900?Τέτοια φάση μιλάμε;

Δεν μιλάμε για τέτοια φάση.
Παίζουν πολλα ρόλο.
Κατάσταση αυτοκινήτου, ίπποδυναμη απο το εργοστάσιο,
Βελτιωτής