PDA

Επιστροφή στο Forum : ΑΝΑΡΤΗΣΗ PSS9

konstantinaM3
27-04-12, 14:19
ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας να ανταλλαξω τα δικα μου τα χοντρομπουκαλα μπιλισταιν με ανακατασκευασμενα pss9?αξιζει τον κοπο???δεν θελω να ειναι τραπεζι το αμαξι θελω να αποροφαει τις λακουβες οπως ειμαι τωρα με τα χοντρομπουκαλα...τι λετε????? η τι να προσεξω αμα τελικα ειναι σωστη η επιλογη αυτη...????

dark knight
27-04-12, 15:04
φοραω pss9 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.ειναι η χρυση τομη σε κρατημα και ανεση.αξιζει να την βαλεις στο αυτοκινητο

konstantinaM3
27-04-12, 15:10
αξιζει να την βαλω εστω κ μεταχειρω?????????σου κοπαναει στις λακουβες???

dark knight
27-04-12, 15:12
αν ειναι επισκευασμενη αξιζει,προσεχε μην εχει στραβωσει.δεν κοπαναει καθολου. και εχε υποψιν σου οτι το δικο μου ειναι καμπριο και οι κακοτεχνιες του δρομου περνουν πιο ευκολα στην καμπινα

deepBLUE
27-04-12, 15:12
Αν εισαι ευχαριστημενη με αυτα που εχεις ποιος ο λογος να τ'αλλαξεις ?
Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι αν τα αλλα εχουν σωστη ανακατασκευη.
Το αλλο θεμα ειναι πως μαλλον το κοστος της ανακατασκευης δε πρεπει να ειναι και τοσο χαμηλο.

konstantinaM3
27-04-12, 15:17
πως θα κοιταξω να μην εχει στραβωσει? στα μπροστα δεν ειναι αυτο που πρεπει ειναι πολυ χαμηλα τα ελατηρια κ βρισκω θολους κ απο κατω ειναι πολυ χαμηλο κ ειναι τα απλα τα χοντρομπουκαλα μπροστα δεν ειναι του Μ3 τα στενα πισω ειναι ενταξει αλλα δεν ειναι καλυτερα η pss9 απο αυτα που φοραω? 500 ευρα την δινει χωρις ανταλλαγη με τα δικα μου αλλα ειπε οτι θα τα δει τα δικα μου κ αμα ειναι καλα θα κοψει κατι....

dark knight
27-04-12, 15:23
και εγω καινουρια την αγορασα και δεν ξερω να σου πω πως να καταλαβεις αν εχει στραβωσει.δυστυχως πολλες φορες δεν φαινεται.μια καλη εναλλακτικη ειναι να πατε στον μηχανικο σου να τα ελεγξει και αφου σου δωσει το οκ,του δινεις επιτοπου και τα χρηματα.αν ειναι ανακατασκευασμενη ειναι καλη η τιμη.αν ακουσεις τιμη καινουριας θα παθεις.....

alexk
27-04-12, 17:34
πως θα κοιταξω να μην εχει στραβωσει? στα μπροστα δεν ειναι αυτο που πρεπει ειναι πολυ χαμηλα τα ελατηρια κ βρισκω θολους κ απο κατω ειναι πολυ χαμηλο κ ειναι τα απλα τα χοντρομπουκαλα μπροστα δεν ειναι του Μ3 τα στενα πισω ειναι ενταξει αλλα δεν ειναι καλυτερα η pss9 απο αυτα που φοραω? 500 ευρα την δινει χωρις ανταλλαγη με τα δικα μου αλλα ειπε οτι θα τα δει τα δικα μου κ αμα ειναι καλα θα κοψει κατι....

Εγώ έχω PSS στο Ζ3 (έβγαζε PSS9 σε Ε36 ???).
Καλή ανάρτηση, σφιχτή πολύ.
Δεν μπορώ να πω ότι κοπανάει, λακούβες εδώ δεν έχει βέβαια.
Μετ/νη 250 ευρώ την πήρα...

konstantinaM3
27-04-12, 17:51
τωρα κ εγω θα σε γελασω γραφει pss9 για e36 κ γιαυτο ασχοληθηκα απλα οταν περνεις ενα μεταχειρω ρισκαρεις.....κ εαν δεν ειναι ανακατασκευασμενα που το ξερεις ??? κ πως θα την δεις οτι εαν ειναι καλη?με το ματι δεν γινεται νομιζω....

alexk
27-04-12, 17:52
τωρα κ εγω θα σε γελασω γραφει pss9 για e36 κ γιαυτο ασχοληθηκα απλα οταν περνεις ενα μεταχειρω ρισκαρεις.....κ εαν δεν ειναι ανακατασκευασμενα που το ξερεις ??? κ πως θα την δεις οτι εαν ειναι καλη?με το ματι δεν γινεται νομιζω....

Σωστά, μόνο άν την μετρήσεις.

konstantinaM3
27-04-12, 17:56
η αμα την μετρησεις σε οργανο για αμορτησερ η την βαλεις επανω στο αμαξι την οδηγησεις για λιγο να δεις συμπεριφορες κ εαν.......ρε γμτ δεν ξερω τι να κανω...κ εαν θελει ανακατασκευη ποσα χρηματα στοιχιζει η ανακατασκευη σε pss9?ο κουκος αηδονι????????

Lambros46
27-04-12, 18:12
Κωσταντίνα πιστεύω ότι θα μπλέξεις.Κάτσε έτσι όπως είσαι!

konstantinaM3
27-04-12, 18:24
το σκεφτηκα κ αυτο....αλλα θελω οπωσδηποτε μπροστα ελατηρια τουλαχιστον δυο ποντους παραπανω γιατι μπροστα ειναι πιτα.....

dark knight
27-04-12, 19:35
κωνσταντινα πριν αγορασεις παρε τηλ εδω για κοστος επισκευης και οποιαδηποτε απορια2109577545 -2109531690 bilstein hellas

Stradale
27-04-12, 19:35
Είχε περάσει ενα φεγγαρι στα χερια μου,ο καλύτερος συνδιασμος ανεση-σκληρότητα

konstantinaM3
27-04-12, 21:04
θα παω κ θα σηζητησω την δευτερα κ θα σας πω περετο.....:) εαν περνει τα δικα μου σχεδον τσαμπα δεν κανω καμια ανταλλαγη!

konstantinaM3
01-05-12, 10:03
τελικα τα πισω ειναι μπαρουτι για αγωνιστικη χρηση κ θα βαλω μονο τα μπροστα για αρχη κ μετα για τα πισω βλεπουμε....θα κοπαναγε ολο το αμαξι παλι θα διαβαζε το δρομο μετα πισω.....

alexk
01-05-12, 10:13
Άλλα μπροστά και άλλα πίσω Κωνσταντίνα ?
Θα το χαλάσεις φοβάμαι...
Καλό είναι να είναι ίδια η ανάρτηση εμπρός και πίσω.

mike21
01-05-12, 20:25
Κοπανάει η PSS9;η ανάρτηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη,απο κούτσουρο μέχρι βάρκα γυαλό,τι σύγκριση έχει με τα κλασσικά bilstein;βάλτα πάνω,ρυθμισέ τα και θα γίνει μαγικό χαλί το αμάξι.

konstantinaM3
03-05-12, 14:37
τα πισω μου ειπε δεν ρυθμιζοντε κ ειναι κουτσουρο θα κοπαναει μου ειπε το αμαξι τα μπροστα μονο ρυθμιζοντε κ γιαυτο θα τα βαλω μπιλισταιν κ μπροστα μπιλισταιν κ πισω αργοτερα θα βαλω κ πισω pss9 κ στα πισω δεν εχει ελατηρια ειναι μονο οι μπουκαλες.....

dark knight
03-05-12, 14:46
στην PSS9 τα πισω αμορτισερ (μπουκαλα)στη βαση εχει ενα περιστροφικο γραναζι που ρυθμιζει την σκληροτητα απο 1-9 σκαλες.και να μην υπαρχουν τα ελατηρια η σκληροτητα ρυθμιζεται.αν δεν εχει αυτο δεν ειναι PSS9.

konstantinaM3
03-05-12, 14:50
θα το κοιταξω αυτο που λες για τα πισω παντως μου ειπε οτι ειναι φτιαγμενα για αγωνηστικη χρηση κ μου ειπε κ το ειδα βασικα οτι δεν εχει γρηγορη επαναφορα κ οτι θα κοπαναει στο δρομο το σαββατο θα παω...

konstantinaM3
03-05-12, 14:51
εαν δεν σου κανει κοπο βαλε μου μια φωτο να δω τα πισω πως ειναι.....

dark knight
03-05-12, 14:56
https://fastguys.com/e36-bilstein-pss9-fully-adjustable-coilover-kit-all-ex-m3-ti στο πισω αμορτισερ βλεπεις το περιστροφικο γραναζι στη βαση που ρυθμιζει την σκληροτητα

konstantinaM3
03-05-12, 15:01
να σου πω τι θυμαμαι τα πισω δεν ειναι κιτρινα ειναι ασημι κ τα μπροστα τα ελατηρια δεν κανουν τοσο μεγαλο ανοιγμα επανω ειναι πιο στενα....αμα την βρω την φωτο θα την βαλω πιο μετα...ειναι στο car.gr

konstantinaM3
03-05-12, 15:50
αυτα ειναι τι λετε???ειναι pss9??

dark knight
03-05-12, 16:28
ειναι διαφορετικα απο αυτα που εχω εγω.τα πισω απο οτι φαινεται δεν ρυθμιζονται.

konstantinaM3
03-05-12, 16:36
μπιλισταιν pss9 δεν ειναι κ αυτα?????η κανω λαθος??

dark knight
03-05-12, 16:47
τα μπροστα ναι.για τα πισω απλα ξερω οτι ειναι ρυθμιζομενα

konstantinaM3
05-05-12, 14:51
σημερα τα εβαλα τα μπροστα πολυ καλο πατημα δεν κοπαναει δεν γερνει ειναι ετσι οπως πρεπει να ειναι αλλα πηγα να το ζορισω λιγο σε στροφη να δω κ πηγε να μουριασει τι σημαινει αυτο???υπαρχει περιπτωση να φταινει τα λαστιχα μπροστα???η ειναι απο τα αμορτισερ?

Stunt Mike
05-05-12, 15:42
Τα πισω δεν φαινονται να'ναι ρυθμιζομενα,αρα ειναι απλα bilstein φτιαχτα...Αν εβαλες μονο το μπροστινο σετ,τοτε εχει αλλαξει εντελως το set up του αυτοκινητου σου προς το χειροτερο εννοειται....Στην προκειμενη περιπτωση το σκληρο μπροστινο σου μερος φευγει πρωτο σε σχεση με το πισω(το οξυμωρο της αναρτησης ειναι αυτο)...Βαλε και τα πισω οπωσδηποτε...

konstantinaM3
06-05-12, 19:17
θα βαλω κ τα πισω αλλα οχι αυτα που ειναι στην φωτο θα βαλω ρυθμιζομενα αλλα μολις μαζεψω λεφτα:):):):):) παντως κ τα πισω που φοραω μπιλισταιν ειναι χοντρομπουκαλα...μηπως πρεπει να τα μαλακοσω λιγο μπροστα για να ερθει στα ισια με τα πισω μεχρι να τα αλλαξω?????

m-power_01
08-05-12, 03:57
Μαλάκωσε τα μπροστινά , αν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι το αμάξι έγινε υποστροφικό.

dark knight
08-05-12, 09:33
προσεχε το λιγο μεχρι να βαλεις και τα πισω.μολις τα βαλεις και τα ρυθμισεις θα ειναι μια χαρα

konstantinaM3
10-05-12, 14:43
ναι θελει προσοχη μεχρι να βαλω κ τα πισω για να ρυθμιστει σωστα το αμαξι!!!παντως μολις εβγαλα τα κοιλοβερ που ειχα που ηταν τραπεζια τωρα εχω φρενα δεν φρεναρει οπως πριν τωρα ακουει στο φρενο αλλα θελω κ λαστιχα μπροστα οπωσδηποτε!!!!!σιγα σιγα γιατι δεν υπαρχει ρευστο.....χεχεχε

konstantinaM3
23-05-12, 14:13
παιδια μολις τα εσφηξα λιγο μπροστα ηρθε στα ισια του το αμαξι τωρα δεν μουριαζει κ στριβει!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω για την γνωμη σας!!!!!!