Επιστροφή στο Forum : [Ε92] 335i
Με χαρά σας ανακοινώνω πως το αυτοκίνητο έφτασε με επιτυχία τα 135.000 χιλ χωρίς προβλήματα και ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια για πρώτη φορά.
Επίσης μαζί με τα τακάκια θα αλλαχτούν και οι αναρτήσεις για δεύτερη φορά.
Στην Ελλάδα με τέτοιους δρόμους όπως και να το κάνουμε πάνω από 40000 με 50000 χιλ δεν αντέχουν.
Το μόνο θέμα που είχα ήταν με την αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου, το οποίο δεν με προβλημάτισε γιατί το έπαθαν σχεδόν όλοι όσοι έχουν 335 σε όλο το κόσμο και αναγνωρίστηκε από τη BMW.
Το αμάξι είναι Steptronic και ώρες ώρες είναι απόλαυση να παίζεις με τις ταχύτητες στο τιμόνι και να ακούς το βαθύ γέμισμα και το απαλό ξεφύσημα των wastegate από τα τουρμπάκια που δουλεύουν στα 0.8 bar. Είναι όλο εργοστασιακό εκτός από ένα διάστημα που είχα τη miltek και μου γαργαλούσε τα αυτιά.
:thanks:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
21-04-12, 19:23
ωραιος μιχαλη παντα να σου ειναικαλοταξιδα και αποβληματιστα τα ταξιδια σου!
135.000 χιλ να αλλάξω τακάκια για πρώτη φορά.
:shok::shok::shok:
Με χαρά σας ανακοινώνω πως το αυτοκίνητο έφτασε με επιτυχία τα 135.000 χιλ χωρίς προβλήματα και ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια για πρώτη φορά.
Μήπως το κανες και service πρώτη φορά ??
Panos 316T
21-04-12, 20:44
Ειρωνευεσαι
κανεις πλακα
μιλας σοβαρα
διαλεξε ενα....
Όχι παιδιά δεν έχω λόγο να σας κάνω πλάκα, ούτε να παινευτώ.
Πόσες φορές ακριβώς το έχω κάνει service θα κοιτάξω αύριο και θα σας πω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πλήρωνα τακάκια. thumb
Κοιταξε το, διοτι ειναι λιγο.. υπερβολικο.. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για auto, οπου τρωγονται ακομα πιο γρηγορα απ'οτι στα manual..
Panos 316T
21-04-12, 21:51
Χαχαχα.....απευθυνομουν στον Νικο Ε93 για το υφος του post του.
Μιχαλη δεν σε αμφισβητω ;)
Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.
Κοιταξε το, διοτι ειναι λιγο.. υπερβολικο.. Ποσο μαλλον οταν μιλαμε και για auto, οπου τρωγονται ακομα πιο γρηγορα απ'οτι στα manual..
Φίλε Ζαχαρία το αμάξι γενικά είναι σε κατάσταση ζελατίνας.
Τα χιλιόμετρα δεν είναι πόλης είναι ταξιδίων.
Επίσης οι δισκόπλακες είναι πεντακάθαρες χωρίς χαρακιές.
135.000 χιλ και ήρθε η ώρα να αλλάξω τακάκια για πρώτη φορά.
Eτσι μπραβο, καπου εκει αλλαξα και εγω στο δικο μου για πρωτη φορα (Ε90 si) και κανεις δεν με πιστευε...
ti les vre mixali , mou pesan ta malia ,135 000 kai prota takakia? kai go 133000 km exo kai exo xasei ton arithmo pou exo allaxei , mallon 3 fores .ti takakia einai ayta?
Προφανώς, δηλώνω, την έκπληξη και τη περιέργια μου, ως προς
τα λεγόμενα του, χαριτολογώντας ....
Δεν έχω λόγο να τον αμφησβητώ ... δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι :original:
Δε νομιζω να λετε μπαρουφες... Απλα σκεφτηκα μηπως τα αλλαξαν σε καποιο σερβις και δεν το πηρες χαμπαρι.. Γιατι τα χλμ ειναι ΠΟΛΛΑ.. :D και ειδικα για αυτοματο.. Κι εγω πιο γρηγορα αλλαζω αυτοκινητο, παρα τακακια.. χαχαχα.. Αλλα εγω ουτε χλμ κανω ουτε πιεζω τα φρενα..
Μπραβο παιδες, μονο αυτο εχω να πω.. :)
Επιμενω!
Μα 135χιλ χλμ???:shok:
Εκεινο το πενταλ στη μεση το πατας ποτε?!!!
Christos 330
22-04-12, 16:20
Δεν υπαρχει λογος να μας λεει ψεματα ο Μιχαλης ρε παιδια ετσι και αλλιως το εχει
για ταξιδια . . .
Εγω αλλου θα εστιασω ρε συ Μιχαλη πολυ χλμ εχεις κοψει σχεδον 30κ τον χρονο . . .
Τελικα και η σειρα Ε 9Χ αρχιζει και δειχνει τα χρονια της μου το λεγαν περυσι κιολας ο
yodas με τον atha οτι υπαρχουν νεες σειρες με πανω απο 100+++ χλμ και δεν το
πολυ πιστευα διοτι - του atha δεν ειχα δει κανενα με τοσα χλμ. . .
81κ εχει το δικο μου που ειναι του 05 Ε46 και τα βλεπω πολλα !!!
Μιχαλη σου ευχομαι αλλα τοσα να κανεις και να μην εχεις το παραμικρο προβλημα
πουθενα !!!
Τελικα και η σειρα Ε 9Χ αρχιζει και δειχνει τα χρονια της μου το λεγαν περυσι κιολας ο yodas με τον atha οτι υπαρχουν νεες σειρες με πανω απο 100+++ χλμ και δεν το πολυ πιστευα διοτι - του atha δεν ειχα δει κανενα με τοσα χλμ. . .
81κ εχει το δικο μου που ειναι του 05 Ε46 και τα βλεπω πολλα
Τα χιλιόμετρα μοιράζονται μιας και καθημερινά κάνω 50 χιλ σίγουρα πήγαινε έλα από τη δουλειά. Επίσης κάποιες φορές πηγαίνω αυθημερόν Αθήνα.
Και γενικά τα προσέχω τα μηχανήματα.
Αν κάνεις μια έρευνα όντος θα δεις πως υπάρχουν κάποια με αρκετά χιλ.
λογικό να έχουν πλέον πάνω απο 100κ αυτές οι σειρές...κλείνουν πλέον 6ετία. απο 20κ το χρόνο να βάλεις, τελείωσε.
το δικό μου είναι 9ετίας, και έχει 180κ...
Nαι βρε παιδια,στο δικο μου απο τελος Ιουλη του 07 μεχρι τον Γεναρη φετος (5μιση χρονια) και λειποντας πολυ καιρο μεσα σε αυτο το διαστημα στο εξωτερικο, ειχα κανει 139.000
Eτσι μπραβο, καπου εκει αλλαξα και εγω στο δικο μου για πρωτη φορα (Ε90 si) και κανεις δεν με πιστευε...
Με τις σολες φρεναρεις ρε αγορι?????:shok::shok:
Έχει κανένας σας τίποτα στο νου του από τακάκια για 335?
Μάλλον από ebay θα γίνει η δουλειά.
m-power_01
24-04-12, 03:42
Μιχάλη εφόσον αλλάζεις τακάκια στα 130 βάλε χιλιάδες χιλιόμετρα , κερδισμένος είσαι. Βάλε της μάνας του να τελειώνεις. Πάρε αν είναι ΑΤΕ από κάποιον εδω Ελλάδα και ξεμπέρδεψες.
Με τις σολες φρεναρεις ρε αγορι?????:shok::shok:
Εχω φαει και 6 ζευγαρια καλτσες falke :th_Laie_67-1:
Μιχάλη εφόσον αλλάζεις τακάκια στα 130 βάλε χιλιάδες χιλιόμετρα , κερδισμένος είσαι. Βάλε της μάνας του να τελειώνεις. Πάρε αν είναι ΑΤΕ από κάποιον εδω Ελλάδα και ξεμπέρδεψες.
Και εγώ για τα oem σκέφτομαι.
Χθες που έριξα μια γρήγορη ματιά στο ebay έχουν πολλά μεταφορικά και μάλλον θα μου βγουν τα ίδια λεφτά.
ΑΤΕ; Αυθεντικά Τακάκια Εργοστασίου :th_Laie_67-1:
εβαλα texter πριν μια βδομαδα και ειμαι ευχαριστημενος!
m-power_01
24-04-12, 21:20
Textar επίσης πάλαι ποτέ προμηθευτής της μαμάς BMW