Επιστροφή στο Forum : iPhone - Γενική συζήτηση Νο 5
Γνωριζω καταστημα σε αλυσιδα παροχου οπου ο κυριος εφερε 5 συσκευες απο Γερμανια την 3 μερα κυκλοφοριας τις οποιες πουλησε προς (κρατηθειτε) 1200ε ΕΚΑΣΤΗ.
Για οποιον βιαστει να μιλησει....Οι συσκευες εφυγαν σε μιση μερα....
5 θυματα, 5 apple freaks, 5 ilithioi, 5 πολυ βιαστικοι, 5 ασχετοι????
δεν εχω καμια αμφιβολια για το παραπανω.
κι εμενα μου ηρθε (μεταξυ αλλων) ο οδηγος πολυ γνωστου επιχειρηματια και ιδιοκτητη μεγαλης ομαδας και μου ειπε θελουμε 3-4 64αρια αμεσα δεν μας νοιαζει η τιμη.
οταν ειδα ποσο πωλουνται στο ebay συν κουριερ χωρις δικο μας κερδος, του εξηγησα οτι ειναι κριμα να δωσει τοσα λ7 τζαμπα τη στιγμη που σε μερικες μερες θα το παρει οσο πρεπει.
το ειπε στο αφεντικο του και συμφωνησε να περιμενει...
Αγαπητοί φίλοι,
σε αυτή τη ζωή, η μαλακί@ και το κέφι πληρώνονται.
Και αυτό που για κάποιον είναι μαλακί@, για κάποιον άλλο είναι το κέφι του... και αντιστρόφως.
Γι αυτό αυτοί που χαρακτηρίζουν τους άλλους θύματα γιατί χώνουν λεφτά στο iphone, να σκεφτούν ότι κάποιοι άλλοι τους θεωρούν θύματα για τα λεφτά που χώνουν στα αυτοκίνητά τους, στα στερεοφωνικά τους, στις πουτ@νες και όπου αλλού κάνουν κέφι...
Τώρα για το αν πρέπει να προσπαθούμε να μένουν τα λεφτά στην χώρα, είναι άλλη ιστορία... αν το πιστέψουμε κάποτε, θα αλλάξουμε και την κατάσταση της χώρας και την δική μας...
Τώρα, ο πανέξυπνος Έλληνας που θεωρεί όλους τους άλλους Έλληνες κοροϊδα, γιατί πληρώνουν φόρους, σταματάνε στο κόκκινο, δεν παρκάρουν σε διαβάσεις πεζών, δίνουν προτεραιότητα, αγοράζουν Ελληνικά, είναι πολύ γνωστή φυσιογνωμία και τον συναντάμε καθημερινά γύρω μας.
Στάθη μάλλον για την πάρτη του τα θελε και για καμία γκομενα ο οδηγός σιγά μην μασαγε ο άλλος για 5 χιλιαρικα ζημιά
δεν ειναι οτι μασησε.
απλα του ειπα ποσο θα εχει και ποσο θα δωσει για λιγες μερες και το θεωρησε και ο ιδιος υπερβολη και κοροϊδια να πληρωσει καπελο σε καποιον εξυπνακια.
το οτι καποιοι εχουν λ7 δε σημαινει οτι τα πετανε παντα, πολλες φορες τα σκεφτονται περισσοτερο.
ειναι βεβαια και αυτο που ειπε ο νικος, ο καθενας καπου ξοδευει και θεωρει φυσιολογικο το δικο του γουστο και παραλογο των αλλων.
σε πολυ μεγαλη αλυσιδα καταστηματων Η/υ το 4ς/64 γιγα εχει 900ευρω και το 32αρι 750.... που να βαρανε τον κωλο τους κατω μλκς ειμαι αν τα σκασω εδω και οχι εξω, ημαρτον. δεν θα μας πιανουν και τον κωλο. ημαρτον.
θα δωσει ο αλλος ενα σκασμο λεφτα και θα σκεφτει οτι τα λεφτα θα μεινουν στην ελλαδα?? χαχαχ καλα μλκς ψαχνουν?? δεν παμε καθολου καλα
και στο νετ απο ελλαδα αμα κοιταξουμε οι τιμες σε σχεση με τα καταστηματα ειναι πολυ χαμηλοτερες αλλα και παλι τραγικα ψηλες σε σχεση με εξω..κοροιδια.και ας πηγαινουν τα λεφτα οπου ναναι
Έτσι κι αλλιώς η τιμή του iphone σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι κοροϊδία.
Προφανώς και οι μεγάλες ελληνικές αλυσίδες για άλλη μια φορά υπερκοστολογούν ασύστολα, αλλά υπάρχουν και μικρότερα ελληνικά μαγαζιά που θα έχουν πολύ πιο λογικές τιμές (με μικρές διαφορές από τα ευρωπαϊκά επίπεδα), όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα κινητά της αγοράς.
Οπότε αυτό είναι το λιγότερο.
Σε λιγο ξεκιναει το ipad mini event.
οποιος θελει να το παρακολουθησει και να ακουσει live ελληνικο σχολιασμο μπορει να μπει εδω
(https://www.appleworldhellas.com/home/%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%C F%85%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF-event-liveblo/)
Σε λιγο ξεκιναει το ipad mini event.
οποιος θελει να το παρακολουθησει και να ακουσει live ελληνικο σχολιασμο μπορει να μπει εδω
(https://www.appleworldhellas.com/home/%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%C F%85%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%84%CE%BF-event-liveblo/)
ποια ειναι η γνωμη σου? Λεω να παω στο Apple store......
η χαρα του αμερικανου θα ειναι το mini κατ εμε.
Ο ευρωπαιος που εχει iphone5 & ipad3 πιστευω δε θα το παρει.
η χαρα του αμερικανου θα ειναι το mini κατ εμε.
Ο ευρωπαιος που εχει iphone5 & ipad3 πιστευω δε θα το παρει.
Συμφωνώ απόλυτα!!
Ποιος ο λόγος να πάρεις ipad mini, αν έχεις ipad3...
Aπλά οικονομικά απευθύνεται σε χαμηλότερο budget group
Δελτίου Τύπου Golden-i
Τα καταστήματα Golden-i, οι Apple Premium Resellers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαθέτουν τις πολυαναμενόμενες προπληρωμένες κάρτες για iTunes Store και το App Store.
Oι λάτρεις της Apple και των προϊόντων της, μπορούν πλέον να προμηθευτούν τις προπληρωμένες κάρτες από τα Golden-i και να τις χρησιμοποιήσουν για αγορές μουσικής, εφαρμογών και ταινιών από το iTunes Store και το App Store.
https://www.appleworldhellas.com/uploads/post-31-0-78579100-1351095054_thumb.png (https://www.appleworldhellas.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=4165)
Οι κάρτες διατίθενται σε τρία διαφορετικά ποσά, των ¤15, ¤25 και ¤50 και συνδέονται με τον λογαριασμό του κατόχου, έτσι ώστε εκείνος να μπορεί να χρησιμοποιήσει το αντίτιμο για αγορά μουσικής, εφαρμογών και βιβλίων από το iTunes Store από τον υπολογιστή του καθώς και από τις συσκευές iPhone, iPad, iPod Touch, και Apple TV.
Έτσι όσοι δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα ή δεν θέλουν να την χρησιμοποιήσουν οn line, αλλά θέλουν να προμηθευτούν κάτι από τα παραπάνω από τα ψηφιακά καταστήματα της Apple, τότε οι προπληρωμένες κάρτες είναι η ιδανική λύση.
πηγη (https://www.appleworldhellas.com)
Μια ερωτηση.
Το αηφονι των 16gb, θα κοστιζει 739 ευρω
Το αηφονι των 64gb, θα κοστιζει 979 ευρω
Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου εξηγησει εναν λογο που χρεωνουν τα 48gb 240 ευρω ?
Βασικά ας εξηγήσουμε το λόγο που το iphone φεύγει απο το εργοστάσιο με κόστος 86.95 $ ανα τεμάχιο και μετά βλέπουμε όλα τα άλλα.
Βασικά ας εξηγήσουμε το λόγο που το iphone φεύγει απο το εργοστάσιο με κόστος 86.95 $ ανα τεμάχιο και μετά βλέπουμε όλα τα άλλα.
αει γεια σου , αυτό ήθελα να γράψω!
Ας μας πει κάποιος γιατί έχει 739?? :shok: :shok: :shok:
ω ρε κατι αποριες που εχετε για τον ιδιο λογο που τα κονσομασαδικα χρεωνουνε τα γυναικεια ποτα τα απλα 10 ευρα και τα διπλα 20 και στις δυο περιπτωσεις νερο πινουν οι καλιτεχνισσες
ω ρε κατι απορειες που εχετε για τον ιδιο λογο που τα κονσομασαδικα χρεωνουνε τα γυναικεια ποτα τα απλα 10 ευρα και τα διπλα 20 και στις δυο περιπτωσεις νερο πινουν οι καλιτεχνισσες
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1: :hystericalbs1:
ω ρε κατι αποριες που εχετε για τον ιδιο λογο που τα κονσομασαδικα χρεωνουνε τα γυναικεια ποτα τα απλα 10 ευρα και τα διπλα 20 και στις δυο περιπτωσεις νερο πινουν οι καλιτεχνισσες
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ναι βρε αυτά σκεφτόμαστε και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ!!!
:D :D :D :D
:hystericalbs1: :th_Laie_67-1: :thumbsup:
Στη Λαρισα τα εχουνε προσφορα στα 5ευρω!!! ολα και τα δικα σου και της κοπελας!!!:thumbsup:
Αλητες!!!!!!:ranting2:....σε αφισα το ειδα,εχει γεμισει η Λαρσα απο δαυτες, που εχει μια ξεβρακωτη και λεει:
στο "Γουτσουγουτσου" κλαμπ,ΟΛΑ 5!!!!!:thumbsup:
Δεν υπολογιζεις την συσκευασια :th_Laie_67-1:
Christos 330
25-10-12, 16:45
15 με +++ 10 χωρις +++ !!!!
ΥΓ... Ενα i phone 32 kg 4s ειπα να παρω και εγω ο ανθρωπος στα 120
ευρωπουλα και ακομη να σκασει μυτη το μαμημενο το 5αρι !!!
Δεν υπολογιζεις την συσκευασια :th_Laie_67-1:
ποιος θα πληρωσει το μαρκετινγκ, την διαφημηση, κλπ.......??????
τέτοιο περιθώριο κέρδους δεν έχουν ούτε οι drug dealers Ελένη.
Ανεξάρτητα απο το αν θα το πάρω ή οχι, είναι απίστευτο το margin.
Αστειευομενος απαντησα στον Σταματη, αλλα μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου, μολις μου πεις ποσο κοστιζει στην Αμερικη thumb
Μετα, θα υπολογισω την διαφορα με την τιμη που κοστιζει στην Ελλαδα, θα αφαιρεσω τα μεταφορικα, και ενα λογικο κερδος για τον αντιπροσωπο (δεν ξερω ποιος ειναι)
Κατι ελαχιστο και για την διαφημιση, αν και νομιζω οτι εκει οι παροχοι κανουν μουαγε με τις κεραιες που φυτευουν χωρις να πληρωνουν τιποτε (σε καποιες περιπτωσεις, μπορω να δωσω και παραδειγμα αν ειναι απαραιτητο)
Αστειευομενος απαντησα στον Σταματη, αλλα μπορω να απαντησω στο ερωτημα σου, μολις μου πεις ποσο κοστιζει στην Αμερικη thumb
Μετα, θα υπολογισω την διαφορα με την τιμη που κοστιζει στην Ελλαδα, θα αφαιρεσω τα μεταφορικα, και ενα λογικο κερδος για τον αντιπροσωπο (δεν ξερω ποιος ειναι)
Κατι ελαχιστο και για την διαφημιση, αν και νομιζω οτι εκει οι παροχοι κανουν μουαγε με τις κεραιες που φυτευουν χωρις να πληρωνουν τιποτε (σε καποιες περιπτωσεις, μπορω να δωσω και παραδειγμα αν ειναι απαραιτητο)
16GB $199 , 32GB $ 299, 64GB $ 399 αλλα πρεπει να κανεις συμβολαιο για δυο χρονια.
Αν εχεις συμβολαιο. και εισαι στο 18 μηνα μπορεις να το παρεις στην ιδια τιμη.
Αν δεν εισαι (πχ οπως εγω..... πηρα το 4S, οταν βγηκε, τωρα για να παρω το 5 16GB, μου ζηταει $449. Ο αντρας μου ειχε το 4 , το πηρε $199......
Αν το έπαιρνα και εγώ με συμβόλαιο 18 μηνών 140 ευρω θα ήμουν υπερ ικανοποιημένος.
Νομίζω οτι ειμαστε εντελώς off topic και χρειάζεται νέο θέμα για αυτό, αλλά οκ, συνεχίζουμε μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι.
Εμενα εδω θελουν να κανω συμβολαιο για 18 μηνες, να δινω 50 ευρω τον μηνα (67us$), και ακομη 700 ευρω (περι τα 930us$) μετρητα.
Δυστυχως, αν και θα το ηθελα ειναι αντικοινωνικο τουλαχιστον να δωσω αυτα που θελουν.
ΔΕΝ συγκρινω τις τιμες της αμερικης, γνωριζω, αλλο ειναι το στορυ δεαρ, αλλα για να επιστρεψω στο αρχικο σου ερωτημα, απαντω:
Οχι, ειναι εξωφρενικη η διαφορα που να δικαιολογει διαφημηση + μαρκετινγ.
Ολα τα παραπανω, παντα, IMHO
Αν το έπαιρνα και εγώ με συμβόλαιο 18 μηνών 140 ευρω θα ήμουν υπερ ικανοποιημένος.
Νομίζω οτι ειμαστε εντελώς off topic και χρειάζεται νέο θέμα για αυτό, αλλά οκ, συνεχίζουμε μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι.
Μια χαρα ειναι
(βαριεμαι)
Τα πενβε να δεις πόσο φεύγουν απο το εργοστάσιο...
Χαχαχα!
Εχει κανεις δοκιμασει το προγραμμα syncme ?
Aν ναι αξιζει η κανει τα παντα μανταρα ?
Εχει να κανει με συντονισμο επαφων του κινητου και του fb.
Τα κανει μανταρα! (στις περισσοτερες περιπτωσεις)
Λοιπόν σήμερα τα μεσάνυχτα ανοίγουν οι προπαραγγελίες σε Cosmote & Vodafone μέσω site.
Επίσημη πρώτη στην Ελλάδα η Παρασκευή 2/11
Την Πέμπτη 1/11 παρουσίαση του τηλεφώνου στα Cosmote shops!!!
γτ να μν τη κανεις τωρα??
https://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=1121
φτουυ, ξεχασα να κανω paste και το αλλο
https://oteshop.ote.gr/storefront/iphone5.ep
https://www.iphonehellas.gr/40006/times-pwlisis-iphone_5-ellada/
Επίσημες τιμές
To multirama επιβεβαιώνεται..
Είναι αλήθεια ότι θα πάει στα 730 + το 16άρι?????????
669 ή 659 η τιμή του!!
Η τιμη που λεει ο Στεφ ισχυει αλλα λογω του ΦΠΑ ισως εχουμε μια μικρη προσαυξηση 10-20ε πανω.....
Χεχεχεχ
:D:D:D:D:D
Μια μερα ολοι με Samsung θα καταληξετε.
Μια μερα ολοι με Samsung θα καταληξετε.
Μιλάς σε 3ο πρόσωπο ! Εσύ θα κρατήσεις το iPhone ? :original:
Ειμαι ενα βημα πριν την οριστικη αποστροφη μου.
Σημερα ειχα 9 αναβαθμισεις να κανω και συνεχιζει να εχει προβλημα με το wifi.
ok, το χαρηκαμε, καλο ηταν, αλλα ολα εχουν ενα οριο.
bb αποκλειστικα πλεον και τελος.
Για εμενα το τηλεφωνο αναγκαστικα ειναι και εργαλειο και το iphone με περιοριζει πλεον παρα πολυ.
Αυτονομια για γελια, εφαρμογες ελαχιστες για επαγγελματικη χρηση, ευπαθες και μη συνεργασιμο με αλλο hardware.
Ως εδω ηταν νομιζω.
Για εμενα το τηλεφωνο αναγκαστικα ειναι και εργαλειο και το iphone με περιοριζει πλεον παρα πολυ.
Αυτονομια για γελια, εφαρμογες ελαχιστες για επαγγελματικη χρηση, ευπαθες και μη συνεργασιμο με αλλο hardware.
Ως εδω ηταν νομιζω.
welcome to the BB world...:th_Laie_67-1:
εσυ μη χασεις!
Στη γωνια περιμενεις να συλλεξεις
Ως εδω ηταν νομιζω.
Βασανιζομαι.....
Ο κυριος Σταματη εχει μεινει 4 χρονια πισω σε συσκευη και μαλλον βασανιζεται επειδη πλεον δε του παιζει τιποτα?
Ρε χαντε, αλλαξε το δεινοσαυρο που εχεις για κινητο
Ο κυριος Σταματη εχει μεινει 4 χρονια πισω σε συσκευη και μαλλον βασανιζεται επειδη πλεον δε του παιζει τιποτα?
Ρε χαντε, αλλαξε το δεινοσαυρο που εχεις για κινητο
4S :thumbsup: ios empola
iphone5 vs galaxy SIII
bluetooth TEST
συνδεση και απομακρυνση με αμαξι με parrot (distance)
συνδεση και απομακρυνση σε ακουστικο itech (distance)
Aποστολη αρχειου σε pc (speed)
Ληψη αρχειου απο pc (speed)
Αποστολη αρχειου σε imac (speed)
Ληψη αρχειου απο imac (speed)
πατωσε το S3 παντου...
Ο φιλος με το S μασαγε τα λογια του. χαχαχα
iphone 4s vs LG της πλακας των 150 ευρω, σε τεστ wifi.
Με το LG επιανα στη 2πλασια αποσταση
Καλά οι τιμές είναι απλά για γέλια!:shok::shok::shok::shok:
Ως εδω ηταν νομιζω.
Άργησες αλλα το κατάλαβες Σταμthumb
Location Services.
Απενεργοποίησα στο τηλέφωνο της γυναίκας μου ΤΑ ΠΑΝΤΑ που είχαν να κάνουν με location, και εκεί αυτό.
Για κάποιο λόγο, κάποια εφαρμογή ή και το λειτουργικό το ίδιο συνεχίζει να "δίνει" στίγμα.
Το battery doctor μου λέει οτι αυτό που έχει μείνει και τρέχει δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.
τι να είναι άραγε?
Εχει κανείς άποψη, πως μπορούμε να το σκίσουμε να τελειώνουμε με το θέμα της αυτονομίας μια και καλή?
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15638&stc=1&d=1351664308
Μαλλον σταματη πλεον σβηνεις περετερω λειτουργιες μονο μεσω jb
Για να ξεχαστουμε λιγο!!
Ωραία τα καινοτόμα gadgets, αλλά, μερικές φορές, μας αρέσει να στεκόμαστε σε πιο απλά… αντικείμενα, στα οποία μία απλή σχεδιαστική παρέμβαση μπορεί να κάνει, τελικά, τη διαφορά.
https://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/10/button20-01-640x475.jpg
Αυτό συμβαίνει στην περίπτωσή μας με ένα απλό… κουμπί, που δε μοιάζει, όμως, με ό,τι άλλο έχεις δει έως σήμερα. Το Button 2.0 βελτιώνει το… κουμπί που ήξερες, προσθέτοντάς του μία καινοτομία, έτσι δε συγκρατεί μόνο το πουκάμισό σου, αλλά και τα καλώδια από τα ακουστικά σου, που ενοχλείσαι να βλέπεις να πηγαίνουν πέρα δώθε πάνω σου
https://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/10/button20-02-640x475.jpg
Ταιριάζει με κάθε ακουστικό που έχει διάμετρο 2mm και μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ (https://www.shapeways.com/model/699026/button-2-0.html) με κόστος 3-4 ευρώ το ένα και σε διάφορα χρωματάκια. Αυτά είναι…
πηγή (https://www.appleworldhellas.com/)
Για να δουμε λιγο τις διαθεσιμοτητες βαση του golden-i
Golden Hall
iPhone 5 16GB White: 1 τεμ.
iPhone 5 16GB Black: 3 τεμ.
Mediterranean Cosmos
Gold Members
iPhone 5 16GB White: 3 τεμ.
iPhone 5 16GB Black: 7 τεμ.
ΣΥΝΟΛΟ: 4 ασπρα / 13 μαυρα
Για να δουμε λιγο τις διαθεσιμοτητες βαση του golden-i
Golden Hall
Mediterranean Cosmos
Gold Members
iPhone 5 16GB White: 3 τεμ.
iPhone 5 16GB Black: 7 τεμ.
ΣΥΝΟΛΟ: 4 ασπρα / 13 μαυρα
Tρέχτε να προλάβετε την ευκαιρία!!!
:hystericalbs1:
(ace το σχόλιο προφανώς και δεν αφορά εσένα)
την επομενη εβδομαδα θα υπαρχει ικανη διαθεσιμοτητα και σε 32αρια.
Ως εδω ηταν νομιζω.
τι παρταλι θα φορτωθω δηλαδη?
εγω ειμαι με 3gs 4.3.3 και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα!
και αλλη μια αποκληστικοτητα (https://www.appleworldhellas.com)!
Ο αριθμος κομματιων(!) που παρελαβε μεγαλη αλυσιδα κινητης!!!
https://f.cl.ly/items/2s3m3m1S2f0K0R0m3I2R/index.jpg
επιβεβαιώνονται τελικά οτι ήρθαν λίγα κομμάτια
ντου γιου νοου ιτσ αδερ??
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κ
04-11-12, 20:09
https://www.newsbomb.gr/chrhma/story/249734/shedon-2-misthoys-gia-to-iphone5-stin-ellada-to-akrivotero-tis-eyropis
Straight six
05-11-12, 10:33
Α ρε θυματαρα ελληναρα. Χαχαχαχαχα
Μ@λ@κι3ς στον κυβο.
Πιασαρικοι τιτλοι - μπουρδες.
Εαν καποιος ειναι βλαμμενος και δωσει 2 μηνιατικα για να παρει ενα iphone, αλλο τοσο βλαμμενος δεν θα ειναι αν δωσει 2 μισθους για μια τηλεοραση πχ, ή ακομα 1 1/2 μισθους για ενα samsung S3, ειτε ενα μισθο για τα miumiu της Κυριας του ???
Το κολλημα δεν το εχουν αυτοι που θα το παρουν. Μαλλον εχουν, αλλα το κολλημα των λοιπον "εχθρων", ειναι ανυπερβλητο...
Σε καποιους, δεν θα στοιχισει τιποτα βεβαια
Οτι του κ@βλωσει του καθενα καθεται και ανεβαζει στο ιντερνετ
:shok:
Έχασε η Apple τα δικαιώματα του ονόματος «iPhone» από την μεξικανική εταιρεία «iFone»!
Μια ακόμα σημαντική δικαστική «μάχη» έχασε η Apple, αυτή τη φορά όχι απέναντι στη Samsung ή σε κάποια άλλη «ισχυρή» εταιρεία, αλλά απέναντι στη μεξικάνικη iFone. Το θέμα της δίκης ήταν η ονομασία της εταιρείας και της συσκευής της Apple. Το πρόβλημα είναι πως η μεξικάνικη εταιρεία είχε κατοχυρώσει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος «iFone» το 2003, τέσσερα χρόνια πριν από την πρώτη παρουσίαση του smartphone της Apple.
Με αυτό το σκεπτικό, δικαστήριο της πόλης του Μεξικό απαγόρευσε στην Apple να συνεχίσει να πουλά συσκευές με το όνομα «iPhone», από τη στιγμή που οι δυο ονομασίες μοιάζουν εξαιρετικά μεταξύ τους.
Η iFone είναι μια απλή εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογισμικού και δεν φαίνεται να απειλεί ευθέως την επιτυχία του iPhone στην χώρα.
Πηγή: https://www.bankingnews.gr (https://www.bankingnews.gr/%CE%8C%CE%BB%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%C E%B7/item/64959-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-apple-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%C F%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-iphone-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%C E%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-ifone)
Ο κάβγάς για το πάπλωμα !
Θα πάρουν οι μεξικάνοι ένα δωράκι και θα ξεχάσουν πάραυτα κάθε διεκδίκηση του ονόματος.
Ολοι ευχαριστημένοι ? :original:
Το κολλημα δεν το εχουν αυτοι που θα το παρουν. Μαλλον εχουν, αλλα το κολλημα των λοιπον "εχθρων", ειναι ανυπερβλητο...
η εκφραση "I cant afford it" δεν υπαρχει ουτε στο μυαλο ουτε στο λεξιλογιο του νεοελληνα. thumb
μολις συνδεθηκε στο itunes δινει νεα αναβαθμιση
τι λετε?
μολις συνδεθηκε στο itunes δινει νεα αναβαθμιση
τι λετε?
Αν είσαι στην 6 προχωρησε . Διωρθώνει λαθάκια.
Οσονούπω βεβαια βγαίνει και η 6.1
Αν είσαι στη 5.1.1 περίμενε πρώτα ενα καλο J.B. , μια χαρά είναι εκεί ! :original:
Oι 5ρηδες θα αργησουμε να σπασουμε.Προβλεπω να περασουμε clean Χριστουγεννα.
Οι υπολοιποι μπορειτε να ελπιζετε συντομοτερα γτ ηδη υπαρχει το tethered.
Αν είσαι στην 6 προχωρησε . Διωρθώνει λαθάκια.
Οσονούπω βεβαια βγαίνει και η 6.1
Αν είσαι στη 5.1.1 περίμενε πρώτα ενα καλο J.B. , μια χαρά είναι εκεί ! :original:
ειμαι μαμα και δεν προβλεπω jb τουλαχιστον μεχρι να χρονισει χαχαχαχ
το θεμα ειναι να παω στην 6.ο.1 απο την 5.0.1 που ειμαι τωρα αξιζει?
εχει τιποτα προβληματα πχ το 3g απενεργοποιειται?
επιβεβαιώνονται τελικά οτι ήρθαν λίγα κομμάτια
Επίτηδες ήρθαν λίγα
Δημιουργούν τεχνητή ζήτηση... thumb
Επίτηδες ήρθαν λίγα
Δημιουργούν τεχνητή ζήτηση... thumb
Μη σωσουν και εισαγουν κι αλλα. Λες και αμα περιμενουμε 1-2 μηνες παραπανω θα χασουμε τον υπνο μας. Αλλα τι λεω.. οι καμμενοι ξενυχτανε ολο το βραδυ εξω απο τα Apple stores οταν βγει κατι.. αρρωστια..
Τσ Τσ Τσ...
για δες κάτι πράματα.....
sent from my blackberry Bold 9900 using Tapatalk
Τσ Τσ Τσ...
για δες κάτι πράματα.....
sent from my blackberry Bold 9900 using Tapatalk
:th_Laie_67-1:
δε μπορω να καταλαβω γτ τοσο τρελα.
εγω χωρις να αφηνιασω και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια το πηρα και μαλιστα σημερα πηρα και δευτερο για ενα φιλο.
δε μπορω να καταλαβω γτ τοσο τρελα.
εγω χωρις να αφηνιασω και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια το πηρα και μαλιστα σημερα πηρα και δευτερο για ενα φιλο.
Μα δεν ήταν ανάγκη, με υποχρεώνεις κλπ κλπ. :th_Laie_67-1:
Xαχαχα.
Ακομα και σημερα τηλεφωνα υπαρχουν.Μη τρελενεστε
εχω και ΑΙ ΚΛΑΟΥΝΤ Ο ΤΣΟΠΑΝΟΣ ΝΑ ΟΥΜ....
ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΣΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ εισαι ο μεγιστος δασκαλος!
θα σου μαθω και το find my friends μετα!!!
Xαχαχα.
Ακομα και σημερα τηλεφωνα υπαρχουν.Μη τρελενεστε
Σημερα εμενα μου ειπαν 9/11 για μαυρο, και 17/11 για ασπρο.
Θα περιμενουμε το λοιπον
Τι ωραιο ειναι αυτο το νοκια Ε90... Καιρο ειχα να ακουσω τοσο καθαρα σε τηλεφωνο (iphoner απο τον Οκτωβρη του '07...)
https://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/11/kolos.jpg
Παρόλο που, στο παρελθόν, είχαν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο διάφορες DIY λύσεις, εδώ έχουμε το πρώτο «επίσημο» τιμόνι για iPad.
Αυτό που μας κάνει αρχικά εντύπωση στο «καινοτόμο» αυτό gadget είναι η ονομασία του, που, στα ελληνικά, ακούγεται λίγο περίεργα η αλήθεια…
Και το όνομα αυτού…
Kolos, λοιπόν, οπότε είναι λογικό και επόμενο να προκαλεί «γελάκια».
Ας το ξεπεράσουμε, όμως, αυτό και ας πάμε παρακάτω.
Το Kolos σας επιτρέπει να παίξετε games από το iPad, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε καν τη συσκευή.
Χρησιμοποιήστε το ως ένα τιμόνι και απολαύστε αγαπημένες σας iOS σχετικές εφαρμογές αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά της άνετης λαβής του, που σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία racing που μπορείτε να βρείτε για την ταμπλέτα της Apple.
Το αξεσουάρ είναι διαθέσιμο για iPad 9,7 ιντσών (2ης, 3ης και 4ης γενιάς) και περισσότερα γιΆ αυτό μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.
https://www.youtube.com/watch?v=QFTsUWSE0VU
πηγη:https://www.appleworldhellas.com/
https://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/11/kolos.jpg
Παρόλο που, στο παρελθόν, είχαν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο διάφορες DIY λύσεις, εδώ έχουμε το πρώτο «επίσημο» τιμόνι για iPad.
Αυτό που μας κάνει αρχικά εντύπωση στο «καινοτόμο» αυτό gadget είναι η ονομασία του, που, στα ελληνικά, ακούγεται λίγο περίεργα η αλήθεια…
Και το όνομα αυτού…
Kolos, λοιπόν, οπότε είναι λογικό και επόμενο να προκαλεί «γελάκια».
Ας το ξεπεράσουμε, όμως, αυτό και ας πάμε παρακάτω.
Το Kolos σας επιτρέπει να παίξετε games από το iPad, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε καν τη συσκευή.
Χρησιμοποιήστε το ως ένα τιμόνι και απολαύστε αγαπημένες σας iOS σχετικές εφαρμογές αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά της άνετης λαβής του, που σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία racing που μπορείτε να βρείτε για την ταμπλέτα της Apple.
Το αξεσουάρ είναι διαθέσιμο για iPad 9,7 ιντσών (2ης, 3ης και 4ης γενιάς) και περισσότερα γιΆ αυτό μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.
https://www.youtube.com/watch?v=QFTsUWSE0VU
πηγη:https://www.appleworldhellas.com/
Συγνωμη με τον kolos from france υπαρχει καμια σχεση?
:hystericalbs1:
Χαχαχα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
katrin_bmw
06-11-12, 21:40
το θελω!!!!!!!!!!!!!!
Πρόβλημα στην οθόνη αφής με γρήγορο scrolling στο iPhone 5, iPod touch 5 (;)
Από Souris Harris
Αναρτήθηκε στις Saturday November 10th, 2012 / 12:25
Πρόβλημα στο γρήγορο scrolling φαίνεται να υπάρχει με το iPhone 5 και iPod touch 5 τόσο στο iOS 6 όσο και στο 6.0.1 που υποδηλώνει πιθανόν “πρόβλημα” με την οθόνη των δύο συσκευών. Το θέμα έφερε στο προσκήνιο η ιστοσελίδα Recombu μετά από tweet του developer CMA Megacorp και μπορείτε να το δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=BnioM-nkhqc"]https://www.youtube.com/watch?v=BnioM-nkhqc
Σε αυτό το σημείο δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για κατασκευαστικό θέμα ή εσκεμμένη συμπεριφορά αλλά δεδομένου ότι το θέμα προέκυψε μόλις τώρα, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του iPhone 5, δείχνει ότι δεν έχει επηρεάσει τους χρήστες καθόλου.
πηγ :https://www.iphonehellas.gr/
-
θα το δωσω πισω με κοροϊδεψανε... :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Lifeproof για iphone 5 έτοιμη.....
https://www.lifeproof.com/iphone-5
https://4.bp.blogspot.com/-dQvOXM9IsgQ/UKT-L2Mv0qI/AAAAAAAGK8k/TDYwYM5BSKE/s1600/tromaktiko.jpg
Το iPad mini κυκλοφόρησε για να κερδίσει όχι μόνο τις καρδιές των οπαδών της Apple αλλά και το ταμπλό ενός Toyota Corolla!
Ήταν θέμα χρόνου η εγκατάσταση του iPad mini σε ένα αυτοκίνητο αλλά κανείς δεν το περίμενε από...
την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του μικρού iPad.
Η ομάδα του Soundawaves εγκατέστησε το iPad mini σε ένα Toyota Corolla λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του.
Όπως μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί,
το ταμπλό του Toyota έχει προσαρμοστεί ώστε να υποδέχεται και να κλειδώνει το μικρό iPad.
Το iPad mini συνδέεται με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, φορτίζει και μπαίνει στο internet.
Μία κανονική εγκατάσταση mini tablet στο ταμπλό του αυτοκινήτου!
https://www.youtube.com/watch?v=RCXJIjxvPNE
Πηγή: https://www.appleworldhellas.com
παιξε με τα αιπαντ.... ασελγησε ο φανης χθες στην πολυστροφη κινεζικη κονσερβα σου!!!
παιξε με τα αιπαντ.... ασελγησε ο φανης χθες στην πολυστροφη κινεζικη κονσερβα σου!!!
Χασαμε ρε :( Απο τα νευρα μου παραλιγο να ανοιξω τη πορτα να πεταξω εξω τον snoo μπας και κερδισω κανα μετρο:th_Laie_67-1:
Χασαμε ρε :( Απο τα νευρα μου παραλιγο να ανοιξω τη πορτα να πεταξω εξω τον snoo μπας και κερδισω κανα μετρο:th_Laie_67-1:
σε ψεκασε???
μονο το rallye δεν εχει περασει το ποντικι......θα το ψεκασω το μικρο κατσαριδακι!
για το iphone εχετε να πείτε κατι?
ευχαριστω
σορυ για το κοφτο υφος ειμαι με το τηλεφωνο και βαριεμαι να γραφω
Aμα πεις στη siri οτι σημερα εχεις γενεθλια μπορει να σου τραγουδισει.
https://greekapplenews.gr/wp-content/uploads/2012/11/siribirthdaysong-417x600.jpg
Αυτο σ αρεσε ή θες τπτ ποιο κινκι?
Dual Sim Θήκη για iPhone 4/4S
https://www.youtube.com/watch?v=xk9zV_Txptw"]https://www.youtube.com/watch?v=xk9zV_Txptw
Christos 330
20-11-12, 16:42
Απο την Παρασκευη εχω i phone 4s το χρησιμοποιησα χθες πρωτη φορα . . .
Αυτη η λ@λ@κια πως γινεται με το app store ; ; ;
Επισης πως μπορει να γινει οικονομικο στο θεμα μπαταριας ; ; ;
Και εχει καποια ονοματα και φωτο τα οποια τα εχει το κινητο πως τα σβηνω ολα ; ; ;
Επισης κατι προγραμματα και αυτα πως τα σβηνω ολα ; ; ;
Κατι τελευταιο στο κλειδωμα πληκτρολογιου θελω να βαλω κωδικο το εψαξα αλλα δεν
βρηκα ακρη . . .
Δεν το πηρα μεταχειρο αλλα καινουργιο απο τον Σταθη οποτε τα τηλ και οι φωτο ειναι
αποθηκευμενα απο την apple . . .
Σορυ αλλα δεν υπηρξα ποτε γκατζετακιας !!!
Και εχει καποια ονοματα και φωτο τα οποια τα εχει το κινητο πως τα σβηνω ολα ; ; ;
βρηκα ακρη . . .
Δεν το πηρα μεταχειρο αλλα καινουργιο απο τον Σταθη οποτε τα τηλ και οι φωτο ειναι
εσυ θες εναν ACEMAN διπλα σου να τον ξεζουμισεις για λιγο καιρο...:th_Laie_67-1:
εσυ θες εναν ACEMAN διπλα σου να τον ξεζουμισεις για λιγο καιρο...:th_Laie_67-1:
O aceman και ο Χρηστος κατα την διαρκεια του μαθηματος:
https://24.media.tumblr.com/tumblr_mclik53MAy1rjj9tso1_1280.jpg
:thumbsup:
Χρηστο, μονο με τηλέφωνο και live βοήθεια γινεται αυτο που λες.
βρηκα ακρη . . .
Ενα - ενα Χρηστο να τα μαθεις,μην ζορισεις τον εαυτο σου,αφου ακομη και εμπειροι στα i-phone κανουν τρομερα φαουλ.thumb
:whistle: τυχαιο το ποστ του απο πανω!!!:thumbsup:
Christos 330
20-11-12, 17:24
Χθες το ξαναεβαλα στο κουτι του και ειμαι οκ . . .
Το κεφαλι με πονεσε . . .
Απορω πως βγαζουν ακρη οι ξανθιες γμτ μου . .
O aceman και ο Χρηστος κατα την διαρκεια του μαθηματος:
https://24.media.tumblr.com/tumblr_mclik53MAy1rjj9tso1_1280.jpg
:thumbsup:
εγω πως ειχα την εντυπωση
οτι ο aceman k ο Χρηστος
ειναι το ιδιο προσωπο >? :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
βρηκα ακρη . . .
Sorry, αλλά αποθηκευμένες φωτογραφίες και επαφές από την apple και καινούριο δεν πάνε μαζί.
Λογικά αναφέρεσαι σε demo phone.
Αν ισχύει αυτό πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πάψει να είναι σε demo mode.
Christos 330
20-11-12, 17:36
Χρηστο, μονο με τηλέφωνο και live βοήθεια γινεται αυτο που λες.
Θα το στειλω στον Χρηστο θα το κανει οπως θα του πω και τελος !!!
100 προγραμματα λες και θα τα ανοιξω ποτε . . .
Για κανενα βραδυ με κοστουμι καλο ειναι . . .
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: !!!
Christos 330
20-11-12, 17:38
Sorry, αλλά αποθηκευμένες φωτογραφίες και επαφές από την apple και καινούριο δεν πάνε μαζί.
Λογικά αναφέρεσαι σε demo phone.
Αν ισχύει αυτό πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πάψει να είναι σε demo mode.
Παιζει να ειναι και αυτο φιλε μου . . .
Εχει 20 φωτο απο αμερικανικες φατσες . . .
Και κατι τηελφωνα απο μαυρους μαυρες και κινεζικες φατσες !!!
Μηπως ξερεις την διαδικασια ; ; ;
Παιζει να ειναι και αυτο φιλε μου . . .
Εχει 20 φωτο απο αμερικανικες φατσες . . .
Και κατι τηελφωνα απο μαυρους μαυρες και κινεζικες φτασες !!!
Μηπως ξερεις την διαδικασια ; ; ;
Αν είναι demo θα το αναφέρει και στη συσκευασία του. Από αυτά που περιγράφεις πάντως demo δείχνει να είναι. Ίσως θα ήταν σωστό να επικοινωνήσεις πρώτα με τον πωλητή για να το διευκρινίσεις. Ένα demo iPhone μπορεί να μοιάζει με ένα κανονικό αλλά έχει πολλούς περιορισμούς. Εκτός κι αν καταφέρεις να το "βγάλεις" από το demo mode.
Η διαδικασία που ακολουθείται περιγράφεται περίπου εδώ
https://www.iphonehellas.gr/forum/topic/85618-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%c e%ae%cf%82-iphone-4-demo-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-iphone-4/
Δεν την έχω ακολουθήσει. Δεν ξέρω αν ισχύει πλέον και για το 4S η ίδια διαδικασία. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει.
Christos 330
20-11-12, 17:52
Αν είναι demo θα το αναφέρει και στη συσκευασία του. Από αυτά που περιγράφεις πάντως demo δείχνει να είναι. Ίσως θα ήταν σωστό να επικοινωνήσεις πρώτα με τον πωλητή για να το διευκρινίσεις.
Η διαδικασία που ακολουθείται περιγράφεται περίπου εδώ
https://www.iphonehellas.gr/forum/topic/85618-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%c e%ae%cf%82-iphone-4-demo-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-iphone-4/
Δεν την έχω ακολουθήσει. Δεν ξέρω αν ισχύει πλέον και για το 4S η ίδια διαδικασία. Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει.
Οχι στην συσκευασια δεν αναφερει τιποτα . . .
Χθες εγκατεστησα και το νεο λειτουργκιο ios 6.0.1 νομιζα πως θα τα σβησει
αλλα τιποτα !!!
Φιλε αν κατσω να κανω εγω ολα αυτα το συγουρο ειναι
οτι απο τα νευρα μου θα το ξαναβαλω μεσα στο κουτι του και τελος !!!
Εδω ακομη τις ζελατινες δεν εχω βγαλει . . .
Σ'ευχαριστω πολυ θελει υπομονη το πραγμα και χρονο !!!
χρηστο μιλα με τον χρήστο.
Οχι στην συσκευασια δεν αναφερει τιποτα . . .
Χθες εγκατεστησα και το νεο λειτουργκιο ios 6.0.1 νομιζα πως θα τα σβησει
αλλα τιποτα !!!
Φιλε αν κατσω να κανω εγω ολα αυτα το συγουρο ειναι
οτι απο τα νευρα μου θα το ξαναβαλω μεσα στο κουτι του και τελος !!!
Εδω ακομη τις ζελατινες δεν εχω βγαλει . . .
Σ'ευχαριστω πολυ θελει υπομονη το πραγμα και χρονο !!!
Το iOS 6.0.1 το έβαλες με update ή restore ?
Λογικά και να ήταν demo αρχικά μετά το restore δε θα έπρεπε να είναι.
μαλλον απλα κατέβασε λειρτουργικό.
θα επρεπε να κάνει setup as new ή να πάει στις ρυθμίσεις και να το γυρίσει σε blanc
Christos 330
20-11-12, 18:21
Αυτο που εκανα ο Σταματης λεει απλα κατεβασα το λειτουργικο !!!
Αυτο που εκανα ο Σταματης λεει απλα κατεβασα το λειτουργικο !!!
Αν θέλεις δοκίμασε να του κάνεις restore.
Στο itunes, πηγαίνεις στο tab του κινητού και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο shift του πληκτρολογίου (αν χρησιμοποιείς windows) πατάς το restore. Επιλέγεις το λειτουργικό που κατέβασες από το σημείο που το αποθήκευσες (αρχείο .ipsw) και συνεχίζει το restore.
Μόλις ολοκληρωθεί το restore δεν επαναφέρεις κάποιο back up αλλά επιλέγεις το set up as new.
κοιτα με κανα 2 TOUBA LIBRE ερχομαστε καταδρομικη με την λουκια και στο φτιαχνουμε το εργαλειο οπως θες. μεχρι και τζαμπα τσοντοκαναλα θα πιανει μετα!!!
Christos 330
20-11-12, 19:34
κοιτα με κανα 2 TOUBA LIBRE ερχομαστε καταδρομικη με την λουκια και στο φτιαχνουμε το εργαλειο οπως θες. μεχρι και τζαμπα τσοντοκαναλα θα πιανει μετα!!!
Ξεκινα !!!
Λιγες ωρες ελειψα, τσοντοκαναλα βλεπω.
Χρηστο θα με παρεις τηλ, θα μου πεις τι θες να κανει το κιν σου και θα το φτιαξουμε.
Εδω να πω οτι τα demo (αν ειναι demo) ειναι πολυ λιγα κομματια και ενα τηλεφωνο ειναι κανονικο και μετα μετατρεπεται σε demo.
Δλδ δεν υστερει σε κατι ως συσκευη.Η demo χρηση "πατιεται" πανω απο το κανονικο μαμα λειτουργικο που εχουμε ολοι
Παντος για παν ενδιαφερομενο υπαρχει app που δειχνει "εκπαιδευτικα" βιντεακια....:whistle::whistle::whistle:
ifap.to
και ουτε απ, ουτε νταουν
ναι και τσατρουλετ για να βλεπεις το καθε ντικιντανγκα να κανει σολο παρασταση!!!
Ας γραψω και κατι για τους φιλους μου τους Applαδες.
Νεο καταστημα στο ebay με certified refurbished προιοντα apple:
https://stores.ebay.com/Refurbished-Outlet
Eλα παραδεξου το οτι τα κρυφοκοιτας και συ!!!
Eλα παραδεξου το οτι τα κρυφοκοιτας και συ!!!
Ναι το εχω σκεφτει αλλα το απέρριψα σαν ιδεα γιατι
α)δεν θελω να μπλεξω,
β)ειναι ταλαιπωρια για μενα πλεον οι αλλαγες και
γ) με το αντροιντ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Ασε που δ)οτι apple ειναι πανακριβο χωρις ουσιαστικο λογο.
Το καταστημα αυτο ειναι ημι-επισημο, με την εγκριση της apple, αλλα το χειριζεται dealer.
Δεν στέλνει Ελλάδα όμως ....
Eleni is your solution...thumb
παλι τρωγεσαι?
αλλα ελεγες πριν λιγες μερες
Eleni is your solution...thumb
Δεν το αγοραζα για μενα. Αλλα μπορεις να αγορασεις Refurbished απο την apple κατευθειαν. Εχει δικο της τμημα, επισης υπαρχει αλλη μια εταιρεια που εχει μειωμενες τιμες.
Ποια είναι αυτή Ελένη?
Unlock iphone 5 πωλούνται πλέον Αμερική?
Ποια είναι αυτή Ελένη?
Unlock iphone 5 πωλούνται πλέον Αμερική?
Δεν εχει κυκλοφορησει ακομη unlock iphone 5.
ενα απο τα safe site for Mac :https://www.macmall.com
υπαρχει αλλο ενα ... θα το βρω κ θα στο στειλω
ρε ελένη...τι άβαταρ ξενέρωτο είναι αυτό που μας έβαλες???
ρε ελένη...τι άβαταρ ξενέρωτο είναι αυτό που μας έβαλες???
σημερα ειναι γιορτη - Thanksgiving!!!!!! αυριο θα αλλαξουμε...
Δεν εχει κυκλοφορησει ακομη unlock iphone 5.
ενα απο τα safe site for Mac :https://www.macmall.com
υπαρχει αλλο ενα ... θα το βρω κ θα στο στειλω
Ευχαριστούμε πολύ!!!
GanKostas-E90
22-11-12, 20:29
Ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω ενα IPhone-4 και ειχα βαλει την IOS6 και ολα καλα η μπαταρια κρατουσε 3 μερες εμπαινα στο Internet και κρατουσε παρα πολυ παιζανε τα πιτσιρικια μου παιχνιδια ειχε γινει Psp:th_Laie_67-1: και την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα την αναβαθμιση τηn 6.0.1 εχω τρελαθει δεν κραταει η μπαταρια στο internet αδειαζει γρηγορα το ιδιο και στα παιχνιδια αν και στην αναμονη κατι γινεται.Τι μπορω να κανω εκτος απο το να περιμενω την επομενη?Εχει καποιος εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα?
κλεισε τις υπηρεσιες τοποθεσιας καθώς και βάλε και την ενημερωση για email στο χειροκίνητο
Ρε παιδια να ρωτησω κατι εχω ενα IPhone-4 και ειχα βαλει την IOS6 και ολα καλα η μπαταρια κρατουσε 3 μερες εμπαινα στο Internet και κρατουσε παρα πολυ παιζανε τα πιτσιρικια μου παιχνιδια ειχε γινει Psp:th_Laie_67-1: και την προηγουμενη εβδομαδα εβαλα την αναβαθμιση τηn 6.0.1 εχω τρελαθει δεν κραταει η μπαταρια στο internet αδειαζει γρηγορα το ιδιο και στα παιχνιδια αν και στην αναμονη κατι γινεται.Τι μπορω να κανω εκτος απο το να περιμενω την επομενη?Εχει καποιος εμπειρια με το συγκεκριμενο θεμα?
κοιτα τι κατεβασες τωρα τελευταια (παιχνιδι - εφαρμογη), αυτο σου κανει ζημια
Σβηνεις οτι τρεχει στο multitasking bar?
Μηπως εχεις app live weather, χρηματιστηριο, αποτελεσματα αγωνων ή κατι που ειναι live τελος παντων??
GanKostas-E90
25-11-12, 10:03
Λες να παιζει ρολο αυτο?
Υ.Γ Παντως αυτο που μου ειπε να κανω ο Σταματης βοηθησε πολυ αλλα και παλι το βλεπω πως δεν ειναι οπως πριν με την ΙΟS6.
GanKostas-E90
25-11-12, 10:04
Σβηνεις οτι τρεχει στο multitasking bar?
Μηπως εχεις app live weather, χρηματιστηριο, αποτελεσματα αγωνων ή κατι που ειναι live τελος παντων??
Δεν εχω τιποτα σε live
Εχεις ανοιχτο το cloud να ανεβαζει τις φωτογραφιες σου στον καταλογο?
Κλειστο και αυτο.
GanKostas-E90
25-11-12, 10:19
Εχεις ανοιχτο το cloud να ανεβαζει τις φωτογραφιες σου στον καταλογο?
Κλειστο και αυτο.
Οχι θα το κανω και αυτοthumb
GanKostas-E90
25-11-12, 10:30
Οχι θα το κανω και αυτοthumb
Το εκανα και αυτο το ειχα ανοικτο τελικαthumb
Καλημερα! μου πηρανε το α1428 απο apple store at&t locked. τι πρεπει να κανω? Το κινητο βρισκεται ακομα αμερικη, και της ειπανε να μπει online να το ξεκλειδωσει στο σιτε της AT&T , τι να κανω? να της μπω να μπει ονλινε να το ξεκλειδωσει ( ξερετε καποιο λινκ ? ) η να το γυρισει να μου βρει το Α1429 ?
βρηκα αυτο μολις : https://news.cnet.com/8301-13579_3-57521071-37/at-ts-off-contract-iphone-5-can-be-unlocked-with-an-easy-reset/
αλλα το θεμα ειναι μπορω να το κανω εγω εδω ή εκει ? Υπαρχει αυτο που λεει και στο αρθρο , SIM guide της ΑΤ&Τ ?
τα live καιρου πως τα κλεινεις?
katrin_bmw
25-11-12, 15:00
μου θες κ αι φοουν....τελικα λεφτα υπαρχουν!!!!
τα live καιρου πως τα κλεινεις?
μου θες κ αι φοουν....τελικα λεφτα υπαρχουν!!!!
δεν ειναι δικο μου, με γραμματεια το χω παρει....
δεν ειναι δικο μου, με γραμματια το χω παρει....
εσυ τι κινητο εχεις Καθριν>>?
https://greekapplenews.gr/wp-content/uploads/2012/11/iPad-Mini-iPad-4-600x333.jpg (https://greekapplenews.gr/2012/11/ipad-4-ipad-mini-unboxing/ipad-mini-ipad-4/)
Η iSquare ανακοίνωσε χθες τιμές για τα iPad mini και iPad με οθόνη Retina (έτσι αποκαλεί η Apple το iPad 4ης γενιάς που παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό).
Τα δύο tablets θα είναι σύντομα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και οι τιμές τους, όπως τις βλέπουμε στο iSquare Store, είναι οι εξής:
iPad mini (https://www.isquare.gr/store/ipad/ipad-mini.html)
iPad mini Wi-Fi 16GB (Black & Slate) 359,00 ¤
iPad mini Wi-Fi 16GB (White & Silver) 359,00 ¤
iPad mini Wi-Fi 32GB (Black & Slate) 459,00 ¤
iPad mini Wi-Fi 32GB (White & Silver) 459,00 ¤
iPad mini Wi-Fi 64GB (Black & Slate) 569,00 ¤
iPad mini Wi-Fi 64GB (White & Silver) 569,00 ¤
iPad mini Wi-Fi + Cellular 16GB (Black & Slate) 499,00 ¤
iPad mini Wi-Fi + Cellular 16GB (White & Silver) 499,00 ¤
iPad mini Wi-Fi + Cellular 32GB (Black & Slate) 599,00 ¤
iPad mini Wi-Fi + Cellular 32GB (White & Silver) 599,00 ¤
iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB (Black & Slate) 699,00 ¤
iPad mini Wi-Fi + Cellular 64GB (White & Silver) 699,00 ¤
iPad με οθόνη Retina (https://www.isquare.gr/store/ipad/ipad-with-retina-display.html)
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi 16GB (Black) 529,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi 16GB (White) 529,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi 32GB (Black) 639,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi 32GB (White) 639,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi 64GB (Black) 739,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi 64GB (White) 739,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular 16GB (Black) 669,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular 16GB (White) 669,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular 32GB (Black) 769,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular 32GB (White) 769,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular 64GB (Black) 869,00 ¤
iPad με οθόνη Retina Wi-Fi + Cellular 64GB (White) 869,00 ¤
Οι τιμές για το iPad με Retina Display είναι ελαφρώς αυξημένες από αυτές του μοντέλου που αντικαθιστά.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία διάθεσης των δύο tablets θα μάθουμε σύντομα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η Cosmote έχει ήδη τοποθετήσει στο site
της φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (https://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T88/section/iPad_mini) για το iPad mini.
Λες να παιζει ρολο αυτο?
κατα 99% αυτο ειναι που παιζει ρολο (εγω τα εχω ολα ανοιχτα και ειμαι μια χαρα), για να δουμε εαν κατι τρεχει πισω απο αυτο κοιτα τι θα κανεις, φορτισε το πληρες,βγαλτο απο την πριζα, μετα αστο κανα 10 λεπτο και κοιτα στις ρυθμισεις-γενικα-χρηση και κοιτα τερμα κατω την χρηση και την αναμονη, εαν ειναι ιδιο τοτε εχεις θεμα, δηλαδη καποια εφαρμογη τρεχει ολη την ωρα, κανε αυτο και βλεπουμε
αυτη την πληροφορια τη δινει και το battery doctor, ειναι δωρεαν.
τρεχεις την εφαρμογη και σου δείχνει ποιες ειναι οι εφαρμογες που σε στραγγιζουνε.
Amazing Athens: Ο πρώτος επίσημος τουριστικός οδηγός της Αθήνας
By Ananiadis Vasilis
Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 στις 12:00 στο αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και οι εκπρόσωποι του «Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» παρουσίασαν το πρώτο τουριστικό SmartPhone App για την Αθήνα με την ονομασία Amazing Athens.
Ο τουριστικός οδηγός Amazing Athens δημιουργήθηκε με σκοπό να τεθεί άμεσα στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού καθώς θα αξιοποιηθεί από την ερχόμενη τουριστική περίοδο ως εργαλείο προβολής και διανομής ψηφιακού περιεχομένου στους τελικούς χρήστες και δυνητικούς επισκέπτες της πόλης.
Το Amazing Athens θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αγγλική γλώσσα ενώ στη συνέχεια θα διατεθεί στα Κινεζικά αλλά και στα Ρωσικά, απευθυνόμενο σε πολίτες χωρών που αποτελούν target-group για την καμπάνια.
Η παρουσίαση του οδηγού έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Τουρισμού με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος του οποίου η εφαρμογή Amazing Athens αποτελεί έμπνευση και προϊόν.
Ο σχεδιασμός, η τεχνική υποστήριξη και υλοποίηση της εφαρμογής είναι χορηγία του Κέντρου το οποίο βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Simon Frazer του Βανκούβερ.
Η εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη αρχικά για το iOS και στη συνέχεια για το Android.
https://www.iphonehellas.gr/40905/amazing-athens-tourist-guide/#more-40905
Eτσι για να εχουμε με κατι να ασχολουμαστε!
https://f.cl.ly/items/3F0d0p2E3L2r3c160k2v/mybadge.jpg
Οποιος θελει παρομοιο του στελνω με πμ!
φρεσκα νεα για μερικους που ενδιαφερονται και με ειχαν ρωτησει...
Από σήμερα μπορείτε να επισκεφτείτε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Apple στον Καναδά και να προμηθευτείτε το δικό σας ξεκλείδωτο iPhone 5. Μέχρι τώρα αυτό ήταν κάτι που ήταν μόνο διαθέσιμο μέσω του Apple Online Store, όπου εκεί διαπιστώθηκε μεγάλη κίνηση από επιτήδειους οι οποίοι παράγγελναν ξεκλείδωτες συσκευές καθημερινά προκειμένου να τις μεταπουλήσουν στο εξωτερικό.
Επίσης να αναφέρουμε πως και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης ξεκινήσει την διάθεση ξεκλείδωτων iPhone 5 αλλά μόνο μέσω του Apple Online.
Ωστόσο εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει και μια παγίδα. Η έκδοση που διατίθεται ξεκλείδωτη είναι η συσκευή GSM που υποστηρίζει μόνο δίκτυα AT&T, Rogers, Telus, και Bell LTE bands και όχι η έκδοση CDMA.
Επίσης να αναφέρουμε πως και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης ξεκινήσει την διάθεση ξεκλείδωτων iPhone 5 αλλά μόνο μέσω του Apple Online.
Ωστόσο εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει και μια παγίδα. Η έκδοση που διατίθεται ξεκλείδωτη είναι η συσκευή GSM που υποστηρίζει μόνο δίκτυα AT&T, Rogers, Telus, και Bell LTE bands και όχι η έκδοση CDMA.
Ήρθε η ώρα.... thumb
και η συνεχεια εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?p=341006#post341006