Επιστροφή στο Forum : Πλαισια πινακιδων!
Ξερετε που μπορω να βρω πλαισια πινακιδων ΧΩΡΙΣ διαφημιστικα? Βλεπω συχνα πυκνα κατι πολυ ομορφα πλαισια στο εξωτερικο και ζηλεψα! Με καρμπον, ματ χρωμα κτλ... Και απο ebay αν ξερετε , στειλτε λινκς! :thanks::thnx:
Μη βαλεις τιποτα, 2 βιδες, less is more thumb
δεν θελω να τρυπησω πινακιδαthumb
Να βάλεις του BMWFANS αλλιώς Μπάν !!!
;)
δεν θελω να τρυπησω πινακιδαthumb
Τρύπα πινακίδα. Είναι δημόσιο έγγραφο και θα το ευχαριστηθείς !
Μετά βάλε άσπρες τάπες στις βίδες.
Αν βάλεις πλαίσιο θα τρίζει όταν κλείνεις το καπώ. :thumbsup:
Να βάλεις του BMWFANS αλλιώς Μπάν !!!
;)
υπαρχουν? αν ναι να βαλω τοτε!
Εδώ (https://www.rammsteinshop.de/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=702) είσαι:
Ή εδώ (https://www.rammsteinshop.de/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=581) .....
Και τα δύο ταιριάζουν και με το χαρακτήρα των αυτοκινήτων μας, και με την προέλευση και και και...
ΤΕΛΟΣ!
Εγώ ψήνομαι για τη δεύτερη... :D
.......
Αν βάλεις πλαίσιο θα τρίζει όταν κλείνεις το καπώ. :thumbsup:
Εχεις δικιο,ειναι απαισιο να ακουγεται αυτο το γκζννννν στο κλεισιμο η ακομα και στο ρελαντι η εαν παιζει δυνατα μουσικη(κυριως αυτοι που εχουν εξτρα σαμπγουφερ) .......
...αλλα υπαρχει λυση γι'αυτο,βαζεις διπλης οψεως ταινια στην πισω πλευρα του πλαισιου και εαν παλι δεν εφαρμοζει καλα βαζεις και κατι σαν σφουγκαρακι στην πισω πλευρα της πινακιδας,ετσι ωστε να εφαρμοζουν ολα και να μην εχουν περιθωριο για τριγμους.thumb
να και το δικο μου:
https://i797.photobucket.com/albums/yy252/aristent/19-6-2011012.jpg
Εμένα παιδιά δεν τρίζουνε αλλά ποιός τις έβαλε; Εγώ....thumb
Εχεις δικιο,ειναι απαισιο να ακουγεται αυτο το γκζννννν στο κλεισιμο η ακομα και στο ρελαντι η εαν παιζει δυνατα μουσικη(κυριως αυτοι που εχουν εξτρα σαμπγουφερ) .......
...αλλα υπαρχει λυση γι'αυτο,βαζεις διπλης οψεως ταινια στην πισω πλευρα του πλαισιου και εαν παλι δεν εφαρμοζει καλα βαζεις και κατι σαν σφουγκαρακι στην πισω πλευρα της πινακιδας,ετσι ωστε να εφαρμοζουν ολα και να μην εχουν περιθωριο για τριγμους.thumb
να και το δικο μου:
https://i797.photobucket.com/albums/yy252/aristent/19-6-2011012.jpg
Nice car dude !
Ακριβώς ίδια λύση έχω εφαρμόσει και εγώ, απλώς είναι πιο εύκολη γιατί λόγω έλειψης πλαισίου, έχω μόνο δύο επιφάνειες.
Εχω κολήσει στο πίσω μέρος της πινακίδας αφρώδες μαύρο αυτοκόλητο, και οι βίδες ανάμεσα πινακίδα και αυτοκίνητο έχουν λαστιχένιες ροδέλες, για να μη στραβώσει η πινακίδα στο βίδωμα.
Nice car dude !
:thnx:
Ακριβώς ίδια λύση έχω εφαρμόσει και εγώ, απλώς είναι πιο εύκολη γιατί λόγω έλειψης πλαισίου, έχω μόνο δύο επιφάνειες.
Εχω κολήσει στο πίσω μέρος της πινακίδας αφρώδες μαύρο αυτοκόλητο, και οι βίδες ανάμεσα πινακίδα και αυτοκίνητο έχουν λαστιχένιες ροδέλες, για να μη στραβώσει η πινακίδα στο βίδωμα.
....πολυ σωστη η τοποθετηση.thumb
Vassilis ///M
26-03-12, 23:52
υπαρχουν? αν ναι να βαλω τοτε!
Τελικά υπάρχουν πλαίσια bmwfans.gr????????????
Τελικά υπάρχουν πλαίσια bmwfans.gr????????????
Για την ώρα δεν υπάρχουν, απλά υπάρχει σκέψη να ξαναβγάλουμε, όταν γίνει αυτό θα ειδοποιηθείτε σχετικά.
:thanks: :thanks: :thanks:
m-power_01
27-03-12, 17:25
Δημήτρη έχω ένα. Αν θές στην επόμενη συνάντηση έλα να το πάρεις.
σ ευχαριστω! αν και εχω μπει σε σκεψεις να τις βαλω χωρις πλαισια! το σκεφτομαι!!!
και εγω αλλα δυο......
τις να τα κανω;
τις πινακιδες τις εχω δανεισει στον Βενιζελο και δεν τον κοβω να μου τις επιστρεφει συντομα.......:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
katsaraios
27-03-12, 23:08
Επειδη δεν μου δωσατε ο Σταθης το συλλεκτικο και ο Μπαουα το δικο του σκεφτομαι να μπαξω αυτο ,ειμαι κοντα στο ban???:whistle:
Και μόνο που το σκέφτηκες έχεις γίνει κιόλας... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
katsaraios
27-03-12, 23:27
:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ευτυχως βρηκε ο Νινοςςςς ενα και το εμπαξα:hystericalbs1:
Ποτέ είναι η επομενη ;
Δε κρατιέμαι...:whistle:
Πάει, σε χάλασε ο στρατός εσένα.....:hystericalbs1::th_Laie_67-1: