andreas110080
23-03-12, 19:58
Φίλοι μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες φωτογραφίες που έπεσαν μπροστά μου από την πρώτη μου αγάπη.
Μάλλον όχι πρώτη αγάπη θα έλεγα καλύτερα τρελός και παθιασμένος έρωτας.
Φυσικά και καταλάβατε σωστά, μιλάω για αυτοκίνητα.
Όλοι όσοι αγαπούν τα αυτοκίνητα σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει το πρώτο τους αυτοκίνητο πόσο μάλλον αν ήταν και κάτι που το γούσταραν.
Λοιπόν το δικό μου ήταν (και είναι) ένα Ford Granada του 1973!
Πέρασε στα χέρια μου περίπου το 1997 και μέχρι το 2004 (οπού και οι φωτογραφίες) ήταν το καθημερινό λατρεμένο μου όχημα.
Λόγω διαφόρων συγκυριών μετά το 2005 σχεδόν το εγκατέλειψα! Ξέρω ότι και να πείτε έχετε δίκιο!!!!
Το 2010 έκανα και προσωρινή κατάθεση πινακίδων.
Εδώ και μερικές ημέρες αποφάσισα παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που περνάμε να ξεκινήσω την ανακατασκευή του. Ήδη ψάχνομαι στο πως να του βγάλω ιστορικές πινακίδες.
Εσωτερικά ακόμα και τώρα είναι άψογο, κυρίως λαμαρίνα θέλει δουλίτσα.
Το μοτέρ δουλεύει μια χαρά (V6 2500cc) αν και θα το αναπαλαιώσω και αυτό.
Αν εξαιρέσω κάποια πραγματάκια (πχ τιμόνι) το αυτοκίνητο είναι οριτζιναλ (αν μπορεί να το πει κάποιος με ασφάλεια).
Αυτά για να μην σας κουράζω και όταν θα ξεκινήσει το εγχείρημα θα σας ενημερώσω με ανάλογο νήμα.
P.s. Οποιαδήποτε βοήθεια στο εγχείρημα από κάποιους φίλους που ίσως να έχουν περισσότερες γνώσεις στις αναπαλαιώσεις παλαιών αυτοκινήτων είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!
Μάλλον όχι πρώτη αγάπη θα έλεγα καλύτερα τρελός και παθιασμένος έρωτας.
Φυσικά και καταλάβατε σωστά, μιλάω για αυτοκίνητα.
Όλοι όσοι αγαπούν τα αυτοκίνητα σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει το πρώτο τους αυτοκίνητο πόσο μάλλον αν ήταν και κάτι που το γούσταραν.
Λοιπόν το δικό μου ήταν (και είναι) ένα Ford Granada του 1973!
Πέρασε στα χέρια μου περίπου το 1997 και μέχρι το 2004 (οπού και οι φωτογραφίες) ήταν το καθημερινό λατρεμένο μου όχημα.
Λόγω διαφόρων συγκυριών μετά το 2005 σχεδόν το εγκατέλειψα! Ξέρω ότι και να πείτε έχετε δίκιο!!!!
Το 2010 έκανα και προσωρινή κατάθεση πινακίδων.
Εδώ και μερικές ημέρες αποφάσισα παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που περνάμε να ξεκινήσω την ανακατασκευή του. Ήδη ψάχνομαι στο πως να του βγάλω ιστορικές πινακίδες.
Εσωτερικά ακόμα και τώρα είναι άψογο, κυρίως λαμαρίνα θέλει δουλίτσα.
Το μοτέρ δουλεύει μια χαρά (V6 2500cc) αν και θα το αναπαλαιώσω και αυτό.
Αν εξαιρέσω κάποια πραγματάκια (πχ τιμόνι) το αυτοκίνητο είναι οριτζιναλ (αν μπορεί να το πει κάποιος με ασφάλεια).
Αυτά για να μην σας κουράζω και όταν θα ξεκινήσει το εγχείρημα θα σας ενημερώσω με ανάλογο νήμα.
P.s. Οποιαδήποτε βοήθεια στο εγχείρημα από κάποιους φίλους που ίσως να έχουν περισσότερες γνώσεις στις αναπαλαιώσεις παλαιών αυτοκινήτων είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη!