Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με μετατροπή 318is
Ενας φιλος εχει το εξης προβλημα.
Εχει μια Z3 με το οχταβαλβιδο κινητηρα m43b18 και τον εβγαλε.
Τοποθετησε πανω στο αυτοκινητο τον δεκαεξαβαλβιδο m42b18 γνωστο ως 318is με τα 1796 κυβικα και τα 143 αλογα,το προβλημα ειναι οτι το αμαξωμα εχει immobilizer το ΕWS κατω απο το τιμονι και το EWS2 πισω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου.
Πως μπορουμε να παρακαμψουμε το immobilizer για να παρει εμπρος ο κινητηρας?????
Γυρναει η μιζα κανονικα αλλα δεν δουλευει η αντλια βενζινης ουτε εχουν ρευμα τα μπουζι με αποτελεσμα να μην παιρνει μπροστα ο κινητηρας.\
Παρακαλω βοηθηστε με αμεσα.
Ευχαριστω πολυ φιλικα..
Κωνσταντίνος
14-03-12, 21:09
Ένας στοιχειωδώς καλός ηλεκτρολόγος θα σας το λύσει.
140 είναι τα αλόγατα. 143 είχε ο m44.
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!
απλα θελώ να μου πειτε πως να το κανω ο ιδιος χωρις την παρεμβαση ηλεκτρολογου επειδη ειναι κατι απλο οπως μου ειπαν
Παρακαλω οπως επικοινωνησετε μαζι μου αμεσα!!!!!!!!!!!!!!
παρακαλω αν γνωριζει καποιος πωσ θα παρακαμψω το immobilizer...ευχαριστω!!
Πιθανων να μην ειναι και "φρονιμο" να γραφει δημοσια ,ακομα και αν καποιος το γνωριζει......
Πιθανων να μην ειναι και "φρονιμο" να γραφει δημοσια ,ακομα και αν καποιος το γνωριζει......
Πρεπει να ξεκουμποσεις απο την στογυλη φισα ενα ψιλο καιλωδιακι νομιζω το Ν7 και θα παρει κατευθειαν μπρος. Για το Ν7 δεν ειμαι συγουρος αν δε το βρεις πες μου και θα το κοιταξω αυριο.
Ενας φιλος εχει το εξης προβλημα.
Εχει μια Z3 με το οχταβαλβιδο κινητηρα m43b18 και τον εβγαλε.
Τοποθετησε πανω στο αυτοκινητο τον δεκαεξαβαλβιδο m42b18 γνωστο ως 318is με τα 1796 κυβικα και τα 143 αλογα,το προβλημα ειναι οτι το αμαξωμα εχει immobilizer το ΕWS κατω απο το τιμονι και το EWS2 πισω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου.
Πως μπορουμε να παρακαμψουμε το immobilizer για να παρει εμπρος ο κινητηρας?????
Γυρναει η μιζα κανονικα αλλα δεν δουλευει η αντλια βενζινης ουτε εχουν ρευμα τα μπουζι με αποτελεσμα να μην παιρνει μπροστα ο κινητηρας.\
Παρακαλω βοηθηστε με αμεσα.
Ευχαριστω πολυ φιλικα..
για πιο λογο έκανε αυτή τ μετατροπή κ χάλασε το αμάξι με πιο παλιό κινητήρ σιγά τ διάφορα που έχουν m43 με τον m42 + προσωπικά μ'αρέσει πιο πολύ η λειτουργία του m43 στ χαμηλά
limnios.m3 e36
24-03-12, 18:23
φιλε aektzhs18. τελικα τι εκανεs με τo IMOBILAIZER. απαντισε μου αν μποριs γιατι εχω και εγω το ιδιο προβλημα
Γενικώς κάποιες φορές συμβαίνει να ρωτάει ένα μέλος, να βρίσκει λύση αλλά να μην γράφει την κατάληξη....
Αυτό είναι λάθος, αφού έτσι δεν μοιράζεται η γνώση σε άλλα μέλη με ανάλογο πρόβλημα (και αυτός είναι ο βασικός σκοπός ύπαρξης του forum - η αλληλοβοήθεια- όχι με βοηθήσατε και την κάνω και φεύγω χωρίς καν να αναφέρω πως βρέθηκε λύση...)
:(
Υπάρχει λυση τελικά ?
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk