PDA

Επιστροφή στο Forum : THE NORDSCHLEIFE LINE

Nikos
05-03-12, 15:38
Σε μια ανασκαφη στα συρταρια του γραφειου σημερα το πρωι βρηκα αυτη την πολυ ενδιαφερουσα παρουσιαση (παλια μεν αλλα δε θυμαμαι να την εχουμε δει ξανα εδω στο φορουμ) της θρυλικης πιστας απο μια εταιρεια που ξερει καλα απο αγωνες και ενα αυτοκινητο γεννημενο μεσα σε αυτη τη διαδρομη.

(απο το SPORT AUTO του 2005 η 2007 ? αν θυμαμαι καλα)

enjoy

https://docs.google.com/file/d/0B0DvvOXoEtsHYTI2YzFmYzItMjk5NC00N2E3LWI4MjMtNmMxN jZiOTgyNDFl/edit?pli=1

Monsta
05-03-12, 15:53
Φοβερό. Έχουμε διάβασμα απόψε.

alexk
05-03-12, 19:20
Νίκο είναι πάρα πολύ καλό αυτό το ένθετο :thumbsup:

Γνωστό στην πιάτσα.

Nikos
05-03-12, 20:13
Νίκο είναι πάρα πολύ καλό αυτό το ένθετο :thumbsup:

Γνωστό στην πιάτσα.

Το είχα κατεβάσει πριν χρόνια όταν ήθελα να πάω στο Ρινγκ με κάποιους φίλους, όχι για να πάω γρήγορα αλλά για να καταλάβω τι τρέχει περίπου εκεί μέσα και μη σκάσει κανένα ΄ γρήγορο ΄ πάνω μου με 300 σε καμία στροφή....το pdf αυτό το εκτιμούν ιδιατερα και οι ψαγμενοι Άγγλοι petrolheads απ΄οτι ξέρω Αλεξη.

alexk
05-03-12, 20:29
Το είχα κατεβάσει πριν χρόνια όταν ήθελα να πάω στο Ρινγκ με κάποιους φίλους, όχι για να πάω γρήγορα αλλά για να καταλάβω τι τρέχει περίπου εκεί μέσα και μη σκάσει κανένα ΄ γρήγορο ΄ πάνω μου με 300 σε καμία στροφή....το pdf αυτό το εκτιμούν ιδιατερα και οι ψαγμενοι Άγγλοι petrolheads απ΄οτι ξέρω Αλεξη.

Ακριβώς, βέβαια όπως μου είχαν πει και διαπίστωσα, έχει νόημα να το μελετήσεις μετά τους 20 γύρους... γιατί στους πρώτους 20 δεν ξέρεις που πας.
Είναι δύσκολο να θυμηθείς την πίστα έστω και αν έχεις κάνει 1000 γύρους στο playstation.
Μετά αποτυπώνεται στο μυαλό σου για πάντα.

atha
06-03-12, 16:19
Ακριβώς, βέβαια όπως μου είχαν πει και διαπίστωσα, έχει νόημα να το μελετήσεις μετά τους 20 γύρους... γιατί στους πρώτους 20 δεν ξέρεις που πας.
Είναι δύσκολο να θυμηθείς την πίστα έστω και αν έχεις κάνει 1000 γύρους στο playstation.

etsi akribos ,ama den exei kanei kamposou gyrous ekei mesa xalara na deis ti ginetai tote den se sozei oute odigies outes xaartis.pantos nomizo einai to kalytero arthro gia to pos stribeis ekei mesa apo oti xero

m_power_lunatic
06-03-12, 16:23

Εγραψες ΑΚΡΙΒΩΣ οτι θα εγραφα,την πρωτη φορα που πηγα την πιστα την ηξερα απο το ενθετο και απο διαφορα παιχνιδια απεξω και ανακατωτα που λεμε......οταν μπηκα μεσα ξεχασα πως με λενε!

Νοημα εχει αν δεν εχει καποιος εμπειρια απο αγωνιστικη γραμμη και οδηγηση σε πιστα μετα απο αρκετους γυρους και κατα τη γνωμη μου πανω 40-50 γυρους.