Επιστροφή στο Forum : ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ CSL
Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μπροστινο προφυλακτηρα CSL.Εχω βρει μονο απο Αμερικη και δεν παραγγελνω γιατι μπαινει στην μεση το τελωνειο.Δεν συνηθηζω να βαζω κινεζικα πραγματα στο αμαξι αλλα ο γνησιος δεν πληρωνεται...
Απο Ελλαδα εχετε κατι υποψιν?(ο Ζεφκας δεν εχει)
Απο εφαρμογη τι να περιμενω?
Ας απαντησουν οσοι ξερουν επι του θεματος και οχι οσοι εχουν ακουσει...Θενκς
Christos 330
01-03-12, 19:46
Ο Θωμας και ο Στελιος Μ εχουν βαλει rep csl εμπρος και καθεται πολυ καλα Θαναση . . .
Ετοιμο το εργαλειο φουσκωσε για τα καλα ; ; ;
giannis_compact
01-03-12, 20:58
Ο Θωμας και ο Στελιος Μ εχουν βαλει rep csl εμπρος και καθεται πολυ καλα Θαναση . . .
Ετοιμο το εργαλειο φουσκωσε για τα καλα ; ; ;
Ο Θωμας τον ειχε παρει απο το Ζευκα απο οτι θυμαμαι και ειναι παρα πολυ καλος!Τελεια απομιμηση και στο δικο μου το ματι τελεια εφαρμογη thumb
Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μπροστινο προφυλακτηρα CSL.Εχω βρει μονο απο Αμερικη και δεν παραγγελνω γιατι μπαινει στην μεση το τελωνειο.Δεν συνηθηζω να βαζω κινεζικα πραγματα στο αμαξι αλλα ο γνησιος δεν πληρωνεται...
Απο Ελλαδα εχετε κατι υποψιν?(ο Ζεφκας δεν εχει)
Απο εφαρμογη τι να περιμενω?
Ας απαντησουν οσοι ξερουν επι του θεματος και οχι οσοι εχουν ακουσει...Θενκς
Απο Γερμανια δεν βρισκεις..??
Χρηστο τουμπανο το εργαλειοthumb
Δυστηχως του Ζεφκα του τελειωσαν και θα αργησει να φερει
Απο Γερμανια δεν εχω δει κατι...
Χρηστο τουμπανο το εργαλειοthumb
Δυστηχως του Ζεφκα του τελειωσαν και θα αργησει να φερει
Απο Γερμανια δεν εχω δει κατι...
https://www.ebay.de/itm/Stosstange-BMW-E46-CSL-Look-Carbon-/330682883021?pt=DE_Autoteile&hash=item4cfe3c5bcd
https://www.ebay.de/itm/Serien-e46-BMW-CSL-M3-look-Frontschurze-Flaps-/250384852383?pt=DE_Autoteile&hash=item3a4c19a59f
Αυτα βεβαια ειναι για απλο 3αρι..
Εσυ, εχεις φουσκωσει πλεον και εχεις λουκ Μ3..??
steliosm46
01-03-12, 21:48
Εγω τον ειχα παρει απο αγγλια χωρις τελωνεια φυσικα χωρις τιποτα,απο εφαρμογη ειναι πολυ καλα απλα θελει λιγο προοσοχη με τις βασεις
αριστερα-δεξια του προφυλακτηρα διοτι ειναι ρυθμιζομενες σε αυτον που εχω παρει εγω..ρυθμιζομενες δηλαδη εχουν 2 βιδες και ρυθμιζεις το μεσα εξω του προφυλακτηρα και απ τις 2 πλευρες..
αυτο ηταν το μμονο θεμα οτι μεχρι να πετυχουμε την ακριβη ρυθμιση ειχαμε αρκετα βαλε-βγαλε εκει με τον λαμαρινα αλλα κατα τα αλλα ειναι τζαμι!thumb
εχεις Μ3 η απλο Ε46?
η εταιρια ειναι αυτη:https://www.ssdd-motorsport.com/
Για Μ3 θελω...
Αυτος ο ssdd εχει καλα πραγματα αλλα φαρμακειο ειναι !!
Πανω απο 500Ε για ιμιτασιον ειναι κοροιδια.
Ξερουμε πως υπολογιζεται το τελωνειο απο αμερικα, βαση τις τιμης?
επι ευκαιρια ,οι after προφυλακτηρες Μ που φερνει ο ζεφκας ειναι καλοι ,προσαρμοζονται σωστα χωρις προβληματα...?
steliosm46
01-03-12, 22:18
να σε ρωτησω...σε ενδιαφερει αποκλειστικα προφυλακτηρας CSL?
τι θελω να πω..δηλαδή θα σε ενδιεφερε ενας κανονικος προφυλακτηρας γνήσιος Μ3 Ε46 με τα προβολακια και να βάλεις εαν θες τα 2 carbon spliter απο κάτω??
Μονο αμα δεν βρω csl..
εχω εναν υποψην μου,αυριο θα σου πω 100%.οχι γνησιο αλλα ποιοτικα πολυ καλο στην τιμη 350 με 400,νομιζω ηταν αγορασμενο απο του ζεφκα.thumb
GEORGE BMW 316ci
01-03-12, 22:31
επι ευκαιρια ,οι after προφυλακτηρες Μ που φερνει ο ζεφκας ειναι καλοι ,προσαρζονται σωστα χωρις προβληματα...?
Επειδη με ενδοιαφερουν και εμενα τα προιοντα του Ζευκα και ιδιαιτερα προφυλακτιρες ,τι προελευσεως ειναι ?Ειναι αντοιστιχα των αυθεντικων?
steliosm46
01-03-12, 22:35
Μονο αμα δεν βρω csl..
οκ αμα δε βρεις csl εχω κανονικο γνησιο αμα θες με προβολακια..
Μονο αμα δεν βρω csl..
Πιστευεις οτι αμα παρεις εναν γνησιο Μ3, ο φανοποιος σου δεν θα μπορουσε να στον κανει σαν τον CSL..??
Πιστευεις οτι αμα παρεις εναν γνησιο Μ3, ο φανοποιος σου δεν θα μπορουσε να στον κανει σαν τον CSL..??
Καλή η ιδέα του Ζακ.
Μπορεί να κλείσει τη τρύπα από το φως ομίχλης με εφημερίδες & πολυεστέρα. thumb
Πλάκα κάνω βέβαια. :original:
Vassilis ///M
02-03-12, 12:46
Απο Ζέφκα πήρα κι εγώ τον δικό μου τύπου Μ3 σε πολύ καλή τιμή και ποιότητα υλικού και εφαρμογής...Έκατσε πάνω κουτί.....
Μίλα με τον Atsalino....Eίναι μέλος εδώ μέσα...Φέρνει πολλά πράγματα ο Πέτρος....
Καλή η ιδέα του Ζακ.
Μπορεί να κλείσει τη τρύπα από το φως ομίχλης με εφημερίδες & πολυεστέρα. thumb
Πλάκα κάνω βέβαια. :original:
Εγω καποια στιγμη το σκεφτομουν-σκεφτομαι.. :D
Να κλεισει η μια πλευρα εντελως κολλωντας ενα κομματι πλαστικο, οχι πολυεστερα.. Η αλλη να κλεισει αλλα να μεινει η τρυπα και στο κατω μερος πρεπει να κοπει λιγο για να μπουν χωνευτα τα splitters..
Αμα ο φανοποιος ειναι "μιζερος" και εχει ορεξη.. (και ευρω για μπαξιματα) ολα γινονται.. :D
Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον..
Και το δικο μου φανοποιο που του το ειχα κουβεντιασει καποια στιγμη, μου ειχε πει οτι γινεται.. Τον εμπιστευομαι.. :D
Αν δεν μου τη δωσει και το βαλω καμια αγγελια, μπορει να το κανω.. :D
Ζαχο εδω εισαι.... δεν χρειαζεται κοψε ραψε thumb
Christos 330
02-03-12, 17:40
Axxxxxxxx τι ωραιο ρε φιλε . . .
m pack ΙΙ facelift look csl carbon αλλα κατι πρεπει να γινει με τα προβολακια . . .
Το csl δεν εχει ρε γμτ . . .
ελα ρε σιγα και ετσι νομιζω ωραιο θα δειχνει η βαζεις αυτα τα καπακια τα χαμαν και δειχνει λιγο πιο καπως.....
Christos 330
02-03-12, 18:08
ελα ρε σιγα και ετσι νομιζω ωραιο θα δειχνει η βαζεις αυτα τα καπακια τα χαμαν και δειχνει λιγο πιο καπως.....
Ναι δειχνει τελεια φιλε βαζεις και led απο ε200 και ειναι μουρλια !!!
Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασω εργοστασιακο προφυλακτηρα Μ3.Στην χειροτερη τοποθετω ενα lip spoiler
Αυτο ομως ειναι Μ Πακ (ωραιο ειναι, δεν λεω).. απλα εδω λεμε για Μ3 προφυλακτηρα..
Εμενα τα προβολακια δεν με ενδιαφερουν.. αλλωστε δεν τα αναβω και ποτε.. :D
Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασω εργοστασιακο προφυλακτηρα Μ3.Στην χειροτερη τοποθετω ενα lip spoiler
Κοιτα.. εδω κανεις ολοκληρο λουκ Μ3.. στο προφυλακτηρα θα κολλησεις..? :)
Εγω πχ, θα τον εσφαζα το προφυλακτηρα.. τις λαμαρινες.. οχι.. :)
Και με ενα σποιλερακι παντως μια χαρα θα εισαι.. οποτε κανε οτι αρεσει σε σενα περισσοτερο.. και αναλογως το budget σου..
τον μαμά προφυλακτήρα, μην τον πειράζεις. ποτέ δεν ξέρεις αν τον ξαναχρειαστείς.
εγώ είχα πάρει τον δικό μου απο τον ζέφκα, και περίμενα την παραλαβή του κάνα 3μηνο.
ποιοτικά, ο προφυλακτήρας είναι πάρα πολύ καλός. η ποιότητα του πλαστικού, είναι πολύ καλή. φυσικά σαν άφτερμάρκετ, ο φανοποιός, πρέπει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω απ'ότι σε έναν μαμά, αλλά πίστεψε με ο συγκεκριμένος, μπορεί να κάτσει τέλεια παντού.
στο τέλος με τον δικό μου, ασχολήθηκα λίγο προσωπικά, για να τον φέρω ακριβώς έτσι όπως ήθελα εγώ. το αποτέλεσμα, είναι πάρα πολύ καλό, με ίσιους αρμούς, χωρίς στραβώματα στο πλαστικό, χωρίς τπτ.
για μένα αξίζει τον κόπο να περιμένεις, και να πάρεις απο'κει. μπορώ να τραβήξω κάποιες φώτο, και να ανεβάσω αν δεν φαίνεται καλά στις φώτο του γκαράζ μου.