Επιστροφή στο Forum : Φθηνα πρατηρια βενζινης στη Αττικη
Εδω μπορουμε να ποσταρουμε πρατηρια υγρων καυσιμων που εχουμε τσεκαρει με πιο προσιτες τιμες.
Καλο ειναι να βαζουμε εταιρια,και που βρισκονται σε περιπτωση που θελει καποιος να βαλει καυσιμα απο τα συγκεκριμενα που θα ποσταριστουν οπως και τιμη πλυσιματος αν τυχον γνωριζουμε.
Οι φθηνοτερες που βρηκα ειναι 1,699 σε πρατηριο ΕΤΕΚΑ στη Φαληρου 5 στα Καμινια Πειραια και Πλυσιμο μεσα - εξω 8 ευρω
οπως και ΕΤΕΚΑ 1,695 Δημοσθενους 273 Καλλιθεα και Αμφιθεας προς την ανοδο της δημοσθενους στο δεξι χερι.
Μια και συμπτωματικα ετυχε να περασω αυτη αλλα και τη περασμενη βδομαδα απο τη περιοχη οι τιμες ειναι ιδιες σχεδον 2 βδομαδες τωρα.
AVIN ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ 85 Γέρακας σήμερα 1.72
για την περιοχή είναι καλή τιμή.
Λευκαδα
ΕΚΟ 1,78!
οπως μπαίνεις στην πόλη δεξια?
Λευκάδος - Νυδρίου?
Λευκάδος - Νυδρίου?
ωχ, τι ξερεις την γυναικα ή την κορη του βενζινα??
Christos 330
28-02-12, 19:13
Παιδες να προσεχετε τα λιτρα που σας βαζουν και οχι στο τι γραφει στην αντλια
αλλα σε αποστασεις τις οποιες κανετε να μετρατε συνεχως . . .
Βαζετε απο συγκεκριμενα πρατηρια για να δειτε τι ποσοτητες σας βαζουν . . .
"το φθηνο γινεται ακριβο πολλες φορες"
Εγω εξωτερικη Θεσσαλονικη 1.74 Kaoil . . .
ωχ, τι ξερεις την γυναικα ή την κορη του βενζινα??
Αμα ξερει και τη κρυφη ελια του βενζινα ειναι προβλημα.. :th_Laie_67-1:
Φραντζή και Ηλία Ηλίου...Η φτηνότερη της Αθήνας...;)
Λευκάδος - Νυδρίου?
βγαινοντας απο την πολη
προς Νυδρι
στο αριστερο σου χερι...thumb
μαλλον τοτε απο την τρομαρα σου :whistle:
μπερδεψες το αριστερο με το δεξι...:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Φραντζή και Ηλία Ηλίου...Η φτηνότερη της Αθήνας...;)
Πες και τιμη?
1.695 το ξέχασα Βαγγέλη...:D
tzanis320si
28-02-12, 20:17
1,759 στο Ηρακλειο, Ματθαιακη 58 Κορωνη Μαγαρα και ιδια τιμη επισης στο 3ο χιλ Ηρακλειου-Μαλαδων
katsaraios
28-02-12, 20:37
1.728
Shell Μαρινου αντυπα Υμηττος απεναντι απο τον σκλαβενιτη..
Βαζω καθε εβδομαδα εκει απο το 2004 καθαρο φτηνο και ιδιοκτησιας Shell
εδωσα προχθες 10ρικο σε πρατηριο του πειραια με 1.695/L και φευγωντας παρατηρησε η συνοδηγος μου οτι ελεγε 8.00 στην οθονη.
δυστυχως λογω κινησης δε μπορεσα να σταματησω και να γυρισω.........
προσοχη λοιπον
Eγω έβαλα 20 και έδωσα 50ρικο και πήρα 2x20αρικα πίσω η συνοδηγός το παρατήρησε αλλα ευτυχώς έκλεισα γρήγορα το τζαμι!
Eγω έβαλα 20 και έδωσα 50ρικο και πήρα 2x20αρικα πίσω η συνοδηγός το παρατήρησε αλλα ευτυχώς έκλεισα γρήγορα το τζαμι!
ΡΕ ΚΛΕΦΤΗ!ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
mitsos_chania
01-03-12, 09:51
Silk Oil Χανια 1,825...
ΡΕ ΚΛΕΦΤΗ!ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ?:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
ναι τα καταφερα...
Εδω μπορουμε να ποσταρουμε πρατηρια υγρων καυσιμων που εχουμε τσεκαρει με πιο προσιτες τιμες.
Καλο ειναι να βαζουμε εταιρια,και που βρισκονται σε περιπτωση που θελει καποιος να βαλει καυσιμα απο τα συγκεκριμενα που θα ποσταριστουν οπως και τιμη πλυσιματος αν τυχον γνωριζουμε.
Οι φθηνοτερες που βρηκα ειναι 1,699 σε πρατηριο ΕΤΕΚΑ στη Φαληρου 5 στα Καμινια Πειραια και Πλυσιμο μεσα - εξω 8 ευρω
οπως και ΕΤΕΚΑ 1,695 Δημοσθενους 273 Καλλιθεα και Αμφιθεας προς την ανοδο της δημοσθενους στο δεξι χερι.
Μια και συμπτωματικα ετυχε να περασω αυτη αλλα και τη περασμενη βδομαδα απο τη περιοχη οι τιμες ειναι ιδιες σχεδον 2 βδομαδες τωρα.
Οι τιμες εξακολουθουν να ειναι οι ιδιες !!!
1.695 το ξέχασα Βαγγέλη...:D
Στην AVIN λες; Όντως την έχει φθηνή Εκεί γίνετε χαμός. Εχει ουρά συνέχεια... thumb
1.728
Shell Μαρινου αντυπα Υμηττος απεναντι απο τον σκλαβενιτη..
Βαζω καθε εβδομαδα εκει απο το 2004 καθαρο φτηνο και ιδιοκτησιας Shell
Τότε 2004 ήταν Avin..
Έκανε παρέα με τον ιδιοκτήτη φοβερός τύπος.
Πολύ μου....@κιας.!
Πολύ χαβαλες,γλεντζες κ έξω καρδιά..
Σήμερα είδα Αλίμου λίγο πριν τη βουλιαγμένης όπως ανεβενεις.. 169,9!
Παιδια προσοχη στην ποσοτητα..αν ειναι δυνατον να φουλαρετε παντα ωστε σε συνδιασμο με τον υπολογιστη (αυτονομια) να ξερεις τι σου εχει βαλει.Προσφατα σε βενζιναδικο ιδιοκτητο μεγαλης φιρμας πηγα με περιπου αυτονομια 110 χλμ. δηλαδη ειχα μεσα περιπου 10 λιτ.και καταφεραν να μου βαλουν αλλα 63 λιτ.Ενω καρατσεκαρισμενο με αναθυμιασεις να πας στο πρατηριο πανω απο 62 λιτ. δεν χωραει με τιποτα.η συνεχεια τωρα.τηλ.στην ειδικη υπηρεσια ελενχων-αστυνομια-ο προισταμενος σταματησε την λειτουργεια του πρατηριου-μου την επασαν ολοι οι εργαζομενοι να με δειρουνε και ηταν και πολλοι,ηρθε η αστυνομια και ακουστε τι με συμβουλεψε.Τι πας να κανεις;με ποιους πας να τα βαλεις ;θα σου καψουν το μαγαζι,το ξερουμε οτι κλεβουν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,σηκω και φυγε μην μπλεκεις....ειπατε τιποτα.
Παιδια προσοχη στην ποσοτητα..αν ειναι δυνατον να φουλαρετε παντα ωστε σε συνδιασμο με τον υπολογιστη (αυτονομια) να ξερεις τι σου εχει βαλει.Προσφατα σε βενζιναδικο ιδιοκτητο μεγαλης φιρμας πηγα με περιπου αυτονομια 110 χλμ. δηλαδη ειχα μεσα περιπου 10 λιτ.και καταφεραν να μου βαλουν αλλα 63 λιτ.Ενω καρατσεκαρισμενο με αναθυμιασεις να πας στο πρατηριο πανω απο 62 λιτ. δεν χωραει με τιποτα.η συνεχεια τωρα.τηλ.στην ειδικη υπηρεσια ελενχων-αστυνομια-ο προισταμενος σταματησε την λειτουργεια του πρατηριου-μου την επασαν ολοι οι εργαζομενοι να με δειρουνε και ηταν και πολλοι,ηρθε η αστυνομια και ακουστε τι με συμβουλεψε.Τι πας να κανεις;με ποιους πας να τα βαλεις ;θα σου καψουν το μαγαζι,το ξερουμε οτι κλεβουν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα,σηκω και φυγε μην μπλεκεις....ειπατε τιποτα.
Μήπως να ξέραμε και το πρατήριο?
pm το μαγαζι Μιχαληthumb
Μήπως να ξέραμε και το πρατήριο?
https://users.auth.gr/labrinos/www.eled.auth.gr/geography/grprefectures.jpg
Σε εμένα παίδες το clio έχει 40άρι τεπόζιτο κ τώρα κοντεύει να γίνει 50άρι.. :hystericalbs1:
Εβαλα τις δυο τελευταιες φορες σε μια σελ στην παραλιακη.
Εχτες, ηταν και κανα 5αρι ταξι που περιμεναν. Μια μονο αντλια. Το οτι ηταν τα ταξι εκει ηταν καπως "εγγυηση" οτι ειναι σωστο το πρατηριο.
Εβαλα με 1.555 (πετρελαιο), πληρωσα 41 ευρω.
Ειχα κανει 602 χιλομετρα, (με 26 περιπου λιτρα)
+1 Για την ποσότητα, πάντα φουλαρίσματα. Εγώ πρόσφατα απογοητεύτηκα από βενζινάδικο που έβαζα για πολλά χρόνια βενζίνη. Πάντα είχα το πολύ 1-1,5 λίτρο απόκλιση από όσα περίμενα να χωρέσει βάσει trip computer και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα δυο φουλαρίσματα από τον ίδιο (σύνολο 80κάτι λίτρα) και σε κάθε γέμισμα μου έβαλε από 6 λίτρα παραπάνω από το αναμενόμενο!! Φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, αλλά άντε να βρείς και το δίκιο σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι εκείνη την ώρα να έχεις ένα εικοσάλιτρο μπιτόνι και να του πείς φούλαρέ το να σε δώ με πόσα θα το γεμίσεις...
pm το μαγαζι Μιχαληthumb
το εστειλα με π.μ αλλα δεν εχει και τοση σημασια αφου τα ποιο πολλα κλεβουν τουλαχιστον στην ποσοτητα,η κλοπη γινετε με αλλαγη απο τηλεκοντρολ της ρυθμισης της αντλιας δεν μπορει να τους εντοπισει κανενας ελενχος.το τηλεκοντρολ ειναι στην τσεπη και αυτος που το χειριζεται αλλαζει την ρυθμιση οσες φορες θελει.στο τελος της βαρδιας παραδιδουν λιτρα και χρηματα το περισευμα χρηματων μενει στον υπαλληλο.αυτα δια στοματος στελεχους μεσα απο την εταιρεια.ουτε οι ιδιοι δεν μπορουν να τους τσακωσουν .....ετσι λεει.το μονο που μπορουμε ειναι να τσεκαρουμε τα λιτρα και αν μας κλεβει να μην ξαναπαμε.εγω εχω αφησει το αυτοκινητο με αυτονομια 3 χλμ. και γεμισε με 62.5 .....αυτος δεν εκλεβε.
https://users.auth.gr/labrinos/www.eled.auth.gr/geography/grprefectures.jpg
Σε εμένα παίδες το clio έχει 40άρι τεπόζιτο κ τώρα κοντεύει να γίνει 50άρι.. :hystericalbs1:
Στης γυναικας μου το πολο απο 45 εχει φτασει μεχρι στιγης τα 53-55 και ολο και αναιβενει:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
tzanis320si
09-03-12, 11:17
Αν γινοταν η αλλαγη με τηλεκοντρολ της ρυθμισης της αντλιας οπως ειπες δεν θα επρεπε να το δειχνε και στη οθονη της αντλιας???
+1 Για την ποσότητα, πάντα φουλαρίσματα. Εγώ πρόσφατα απογοητεύτηκα από βενζινάδικο που έβαζα για πολλά χρόνια βενζίνη. Πάντα είχα το πολύ 1-1,5 λίτρο απόκλιση από όσα περίμενα να χωρέσει βάσει trip computer και την προηγούμενη εβδομάδα έκανα δυο φουλαρίσματα από τον ίδιο (σύνολο 80κάτι λίτρα) και σε κάθε γέμισμα μου έβαλε από 6 λίτρα παραπάνω από το αναμενόμενο!! Φυσικά δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, αλλά άντε να βρείς και το δίκιο σου. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι εκείνη την ώρα να έχεις ένα εικοσάλιτρο μπιτόνι και να του πείς φούλαρέ το να σε δώ με πόσα θα το γεμίσεις...
Οι ποιο πολλοι σου λενε δεν γεμιζω μπετονια...το εχουμε κανει και αυτο γιατι εχω και ενα ταξι εκει να δεις τι γινετε με το πετραιλεο αστα....
Σημερα το πρωι,λεωφ Κυπρου Αργυρουπολη
https://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/422673_2765637136408_1122277297_32058498_147732194 _n.jpg https://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/430005_2765641656521_1122277297_32058501_67664781_ n.jpg
Στο Shell Βαζω χρονια κανενα προβλημα
στον σκαραμαγκά στο ρεύμα προς κόρινθο 1,684
είχα μέσα 5-6 λίτρα και του λέω γέμισε...'πήρε' 72,6 λίτρα
το ρεζερβουάρ στο 5άρι παιρνει 70 λίτρα
οπότε κάνετε τις πράξεις...
η φθηνή βενζίνη βγήκε πανάκριβη αλλά δυστυχώς βρισκόμουν σε απίστευτη βιασύνη λόγω δουλειάς κι έτσι την γλύτωσαν οι κλέφτες