PDA

Επιστροφή στο Forum : [E36] κονσολα κλιματιστικου

kwstantinos
18-02-12, 03:00
καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι . συγνώμη αν είναι βλακεία . θα ήθελα να αλλάξω την κονσόλα του κλιματιστικού. εμένα έχει αυτήν την αναλογική με τα κουμπιά . γίνεται να την αλλάξω και να βάλω αυτή με τα κουμπάκια την ψηφιακή?/

nikos1400
18-02-12, 03:32
δε νομιζω να γινεται, αλλα θα μας πουνε οι παλιοτεροι στα σιγουρα

giannis_compact
18-02-12, 04:02
καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι . συγνώμη αν είναι βλακεία . θα ήθελα να αλλάξω την κονσόλα του κλιματιστικού. εμένα έχει αυτήν την αναλογική με τα κουμπιά . γίνεται να την αλλάξω και να βάλω αυτή με τα κουμπάκια την ψηφιακή?/

Τα Ε36 δεν ειναι σαν τα Ε46!
Στα Ε36 γινεται με μια απλη κωδικοποιηση απο οσο ξερω!
Γιατι σε καθε ποστ σου ζητας προκαταβολοκα συγνωμη για το αν ειναι βλακεια αυτο που ρωτας η οχι??

nikos1400
18-02-12, 04:08
Τα Ε36 δεν ειναι σαν τα Ε46!

θες να πεις οτι ειναι καλυτερα ?
:tease:

kwstantinos
18-02-12, 13:54
δηλαδή μπορώ να βάλω την οθόνη την ψηφιακή?/ απλά πρέπει να πάω σε ηλεκτρολόγο? ζητάω συγνώμη επειδή δεν έχω γνώσεις και για κάποιους να είναι το ποιο εύκολο πράγμα και να βαριούνται η να μην τους αρέσει να βάζουν τόσο χαζά ποστ γιαυτο. για εμένα που δεν ξέρω δεν είναι για άλλους μπορεί να είναι

giannis_compact
18-02-12, 14:51
θες να πεις οτι ειναι καλυτερα ?
:tease:

Νικο μου εχω βαλει κλιμα στο Ε46 μου διοτι ειχε το απλο με τους περιστροφικους διακοπτες!Δεν αλλαζει μονο η οθονη!Ολοι φοβουνται να το κανουν γιατι ειναι δυσκολο να γινει κλπ κλπ εχει πολυ ξηλωμα και δε ξερω γω τι αλλο!Αν το πας σε ανθρωπο που το εχει κανει σε αλλα 1000 Ε46 ομως ειναι κατι απλουστατο!
Κοντευω ηδη τρια χρονια απροβληματιστα! thumb

Και ΟΧΙ δεν ειναι καλυτερα!! :th_Laie_67-1: thumb

savvas bmwdakias
18-02-12, 17:23
Για το Ε36 αυτο που ξερω εγω ειναι οτι ηθελε μια απλη αλλαγη του πανελ(της οθονης με τα κουμπια)για Ε46 μαλλον ο Γιαννης θα ξερει καλυτερα.

BILL007
18-02-12, 19:03
Για τι μοντέλο μιλάμε δεν έχω καταλάβει...Ε36 ή Ε46?

kwstantinos
18-02-12, 19:59
για ε36 έχει την κονσόλα με τα μεγάλους διακόπτες που γυρνάς δεξιά αριστερά και θέλω να βάλω με τα κουμπάκια την ψηφιακή?/ μπαίνει η θέλει πολύ δουλειά//

BILL007
19-02-12, 14:00
Αρχικά θα σου πω ότι όλα γίνονται.Απλά το θέμα είναι μέχρι πόσα λεφτά θες να διαθέσεις ;)
Λοιπόν για το Ε36 δεν ξέρω σίγουρα.Αν όμως είναι το ίδιο όπως στο Ε46 τότε απλά ξεφεύγει τρελά το κόστος.Εντάξει ο Γιάννης πιάνουν τα χέρια του και προφανώς είχε απο κάπου φτηνά και τα ανταλλακτικά.
Γενικότερα σε απλα λόγια το ένα κάνει διαχείριση με μανέτες (συρματόσχοινα) και το άλλο κάνει διαχείριση μέσω κυκλώματος.Οπότε για να βάλεις το κλίμα με τα κουμπάκια,θα θες σίγουρα άλλη εβαπορέτα που να συμβαδίζει με τον τύπο διαχείρισης που έχεις.

Αν πιάνουν τα χέρια σου,ψάξε σε μάντρες ή ιδιώτες με scrap Ε36 και ξήλωσε τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείς (αφού πρώτα κάνεις λίστα του τι χρειάζεσαι),ώστε αρχικά να τα αποκτήσεις σε χαμηλή τιμή.Μετά με υπομονή,σχέδιο και πολύ μελέτη/ψάξιμο βάλτα στο δικό σου.

Συμπερασματικά πολύ μεγάλη βαβούρα...;)

kwstantinos
19-02-12, 15:24
οχι ευχαρηστω χεεχ απλα ελεγα μυπως αλαζεισ τησ κονσολες απλα. μια χαρα κανει και την δουλια του αυτο που εχω ετσι και αλιως αν το εκανα θα το εκανα για ωμορφια περησοτερο αφου δνε κερδηζω κατι παραπανω

georgebmw
19-02-12, 18:42
αυτο που ζηταει το παλικαρι ειναι πολυ βαβουρα μα πολυ μιλαμε!θελει ξυλομα το μισω ταμπλο θελει αλλη εβαπορετα γιατι αυτη ειναι με ντιζα πανελ πλεξουδες κλπ
εψαχνα να το κανω για να το μετακινησω ποιο κατω γιατι ηθελα να βαλω μια οθονη 2ντιν αλλα μολις ειδα τ θελει τα πεξα!400ε κανουν τα πραγματα σε μεταχειρα απο κει κ περα οτι αλλο θλει παντος γυρο στα 600 ευρα θα παει ολη η υποθεση!αλλα λυνεις το μισω ταμπλο ρε παιδια κ μετα τα γνωστα γκριτσι γκριτσι δεν τα γλιτωνεις

850CSI
14-01-14, 19:46
οχι ευχαρηστω χεεχ απλα ελεγα μυπως αλαζεισ τησ κονσολες απλα. μια χαρα κανει και την δουλια του αυτο που εχω ετσι και αλιως αν το εκανα θα το εκανα για ωμορφια περησοτερο αφου δνε κερδηζω κατι παραπανω

Κωστα απο το μαγαζι του Χρηστου σου ειπα οτι θα τα πουμε στον υπολογιστη ρε
συγ. για το εκτος θεμα

wheelman
14-01-14, 20:18
Κωστα απο το μαγαζι του Χρηστου σου ειπα οτι θα τα πουμε στον υπολογιστη ρε
συγ. για το εκτος θεμα

Που είσαι χαμένος ρε Γιωργαρα,
Χαίρομαι που έγραψες έστω και αν απάντησες στον φίλο μετά από δύο χρονια

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

nikos1400
14-01-14, 21:00
Που είσαι χαμένος ρε Γιωργαρα,
Χαίρομαι που έγραψες έστω και αν απάντησες στον φίλο μετά από δύο χρονια

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk

:th_Laie_67-1::hystericalbs1:

HLIAS - E36
14-01-14, 21:17
Βασικά έχεις ήδη κλιματισμό ή μήπως έχεις Α/C???

850CSI
16-01-14, 18:23
χαιρετουμε επισης και τον μεγα φιλο μας γουιλ-μαν δε ξεχναμε

DIMITr|S
16-01-14, 19:13
Βασικά έχεις ήδη κλιματισμό ή μήπως έχεις Α/C???
κλιμαστισμος και ac ειναι το ιδιο πραγμα!