PDA

Επιστροφή στο Forum : Τσικνοπεμπτη 16/02/12

Panos 316T
16-02-12, 18:09
Ελα λεμεεε τσικνοπεμπτη σημερα!!!!!

Αφου δεν θα φαμε κανα λουκανικο στου ταμταμιτσου ειπα να ριξω κανα δυο ατην εστια της οικιας (σικ) και να πιωμε ερυθρο οινο(παλι σικ)!

Αντε να το διασκεδασουμε λιγο μακρια απο μνημονια και αγχη(για σημερα).

Nino
16-02-12, 18:14
κατσε να γυρισω τα κεμπαπ...

Eleni
16-02-12, 18:18
τι θα γινει δεν μας λυπαστε καθολου..... εδω ειναι 12.17 και εχουν αρχισει να τρεχουν τα σαλια μας...........

Lambros46
16-02-12, 18:22
Αν σας ρωτήσει κανένας Γερμανός τι είναι η Τσικνοπεμπτη να λέτε ότι ανεβούμε απλά φωτιες,αν καταλάβουν ότι θα φάμε κρέας τη γαμησαμε

Stamatis
16-02-12, 18:24
Θα πάμε με τις φόρμες μας στους κουμπάρους μου για ρεφενέ φαγητό.
Τρία ζευγάρια, εμείς θα πάμε τα λουκάνικα, έχω πάρει 4 κιλά περίπου, διάφορα, (γερμανικά, μοσχαρίσια, χοιρινά, πιπεράτα), οι κουμπάροι βάζουν αυτό το κομμάτι του μοσχαριού που λέγεται σιδηρόδρομος και 6/7 μπριζόλες και οι άλλοι κουμπάροι (των κουμπάρων μου) είπαν θα φέρουν κάτι μπιφτέκια που ετοιμάζουν με κουάκερ και παναρισμένα σε ένα μείγμα με μυρωδικά.
Είπαμε να βάλουμε και απο μια εξάδα μπύρες ο καθένας...

θα πάρω μαζί μου και ένα κουστούμι για αύριο, γιατί με βλέπω να κοιμάμαι στο σπίτι τους απόψε.

χο χο χο...

Nino
16-02-12, 18:29
λοιπον το μενου σημερα εχει
κεμπαπ
μπριζολες στο grill με μιγμα μπαχαρικων(τρια πιπερια, καρυ,μπουκοβο,παπρικα,χοντ ο αλατι ρηγανη,δεντρολιβανο, θυμαρι)
Μανιταρια(αγαρικα και πλευρωτους) σωτε με μπολικο σκορδο.
Σαλατα αντιβ με ροκα και μπαλσαμικο
Τουμπα λιμπρε
ευκολο και γρηγορο μενου.

υγ εχω κανα δυο μπουκαλια καλο κοκκινο... λες να τα ανοιξω μπας και...

Lambros46
16-02-12, 18:36
Τρία ζευγάρια, εμείς θα πάμε τα λουκάνικα, έχω πάρει 4 κιλά περίπου, διάφορα, (γερμανικά, μοσχαρίσια, χοιρινά, πιπεράτα), οι κουμπάροι βάζουν αυτό το κομμάτι του μοσχαριού που λέγεται σιδηρόδρομος και 6/7 μπριζόλες και οι άλλοι κουμπάροι (των κουμπάρων μου) είπαν θα φέρουν κάτι μπιφτέκια που ετοιμάζουν με κουάκερ και παναρισμένα σε ένα μείγμα με μυρωδικά.

θα πάρω μαζί μου και ένα κουστούμι για αύριο, γιατί με βλέπω να κοιμάμαι στο σπίτι τους απόψε.

χο χο χο...

Που θα τα βάλετε όλα αυτά βρε???:hystericalbs1::hystericalbs1: Ολόκληρη ομάδα ποδοσφαίρου τρώει με τόσα πράγματα!!

ΥΓ:Πάντως έχει και τα καλά της η κρίση.Οι μαζώξεις στο σπίτι είναι respect!

Καλά να περάσετε όλοι!!!:thumbsup::thumbsup:

sierra
16-02-12, 18:38
τι θα γινει δεν μας λυπαστε καθολου..... εδω ειναι 12.17 και εχουν αρχισει να τρεχουν τα σαλια μας...........

Ελένη έλα να μας κάνεις παρέα θα είμαστε σπίτι οικογενειακώς...

χο χο χο...

Καλή όρεξη... thumb :cheers: :cheers: :cheers:

Nino
16-02-12, 18:42

χο χο χο...

καλη ορεξη και καλα να περασετε αλλα βρε προεδρα γερμανικα λουκανικα??:ranting2:
χαθηκαν τα τρικαλων που δεν εχουν και σοιμπλε εκει χαχα:hystericalbs1:
και του χρονου μαγκες να ειμαστε ολοι καλα!!

Panos 316T
16-02-12, 18:47
Χεχεχε...
Οπως παμε θα γινουμε σαν τους Ελβετους που διοργανωνουν μπαρμπεκιου και ο καθενας φερνει την μπριζολα του.
Πριν το εβλεπα ψιλοξεφτιλα αλλα οπως πανε τα πραγματα εκει θα φτασουμε.
Δεν μαμιεται.... ας τους μοιασουμε σε αυτο.

Υγ:Σταματη και γω με φορμες ειμαι αχαχαχα

Eleni
16-02-12, 18:49
Ελένη έλα να μας κάνεις παρέα θα είμαστε σπίτι οικογενειακώς...

Καλή όρεξη... thumb :cheers: :cheers: :cheers:
Ευχαριστω Παναγιωτη μου, οποτε θα ειμαι Αθηνα ... θα σας επισκεφτω.....!!!!!

κανονιζω παρεα για αργοτερα.... εδω ειναι ακομη νωρις, ειμαι μεσα στο σπιτι περιπου ενα μηνα( καποια εγχειρηση) και τα εχω "παιξει" και αποψε πρεπει να βγω ............ να ανεβει λιγο η αδρεναλινη.......

Να περασετε καλα!!!!!!!

Thomelef
16-02-12, 19:26
εμείς το κανονίσαμε αλλιώς με το ελινάκι για απόψε...το μενού περιλαμβάνει.
τσίρο
αντζούγιες
παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα
ταραμά
κεφαλογραβιέρα
πίκλα αγγουράκι
φέτα λαδορίγανη
καυτερές πιπεριές
και όλα αυτά, υπό την συνοδεία του ωραιότατου πλωμαρίου, και φοβερού χωριάτικου ψωμιού...
την τσίκνα θα την πάρουμε το σαββάτο στην πίτα έτσι και αλλιώς!!!:original:

sierra
16-02-12, 19:37
Ευχαριστω Παναγιωτη μου, οποτε θα ειμαι Αθηνα ... θα σας επισκεφτω.....!!!!!

κανονιζω παρεα για αργοτερα.... εδω ειναι ακομη νωρις, ειμαι μεσα στο σπιτι περιπου ενα μηνα( καποια εγχειρηση) και τα εχω "παιξει" και αποψε πρεπει να βγω ............ να ανεβει λιγο η αδρεναλινη.......

Να περασετε καλα!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ εμείς εδώ θα είμαστε. Περαστικά σου εύχομαι ολόψυχα. Να περάσεις καλά απόψε...thumb

Tsakirakos
16-02-12, 20:06
ποτακι χαλαρο εξω χωρις τσικνα....

aristent
16-02-12, 20:14
Φετος ακομα θα ψησω στο τζακι μπριζολες.....του χρονου θα δουμε!!!:thumbsup:

Να περασετε ολοι καλα!!!

:bbq: :bbq: :bbq:

:fagopoti: :fagopoti: :fagopoti:

ΥΣ.περαστικα Ελενη.thumb

Ο τσικνοπεμπτης(Ταμ-Ταμ) που ειναι βρε παιδια???....φανταζομαι τι θα ψηνει!!!:thumbsup:

Thomelef
16-02-12, 20:19
Ο τσικνοπεμπτης(Ταμ-Ταμ) που ειναι βρε παιδια???....φανταζομαι τι θα ψηνει!!!:thumbsup:

τι θα ψήνει???τον πατέρα του και την μάνα του...ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥΠΑ!!!

A8hnaios
16-02-12, 20:19
εμείς το κανονίσαμε αλλιώς με το ελινάκι για απόψε...το μενού περιλαμβάνει.
τσίρο
αντζούγιες
παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα
ταραμά
κεφαλογραβιέρα
πίκλα αγγουράκι
φέτα λαδορίγανη
καυτερές πιπεριές
και όλα αυτά, υπό την συνοδεία του ωραιότατου πλωμαρίου, και φοβερού χωριάτικου ψωμιού...
την τσίκνα θα την πάρουμε το σαββάτο στην πίτα έτσι και αλλιώς!!!:original:

Ωραίος ο θωμάς.. Πολύ καλή φάση καλά να περασετε αρχοντοπουλα!! :thumbsup:

aristent
16-02-12, 20:24
τι θα ψήνει???τον πατέρα του και την μάνα του...ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥΠΑ!!!

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

Θα τους εχει τρελλανει ολους στην τσικνα!!!! :thumbsup:

Thomelef
16-02-12, 20:24
Ωραίος ο θωμάς.. Πολύ καλή φάση καλά να περασετε αρχοντοπουλα!! :thumbsup:

επίσεις επίσεις!!!

bill_m3
16-02-12, 20:26
Λοιπόν μόλις μπήκα στο μαγαζί ....
Το μενού περιλαμβάνει δύο τοστάκια και επειδή είναι τσικνοπέμπτη σήμερα λέω να βάλω 2πλό ζαμπόν!!!

Αυτά και του χρόνου με υγεία!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

aristent
16-02-12, 20:28
Παιδια μολις εμαθα οτι κρεοπωλης στον Παλαμα Καρδιτσας,εχει στησει ψησταρια μεγαλη εξω απο το μαγαζι του και ψηνει τα παντα οτι εχει και δεν εχει στο μαγαζι και τα μοιραζει ΔΩΡΕΑΝ στους πελατες του και οχι μονο!!!

ΕΥΓΕ στον αγνωστο κρεοπωλη!!!:worthy: :thumbsup:

fanisk
16-02-12, 20:30
Τσικνισαμε κι εμείς, κοτοσουπα με πουρε, η καντινα απ έξω είπε πάρτε σε 2 ώρες και αν..

aristent
16-02-12, 20:32
Τσικνισαμε κι εμείς, κοτοσουπα με πουρε, η καντινα απ έξω είπε πάρτε σε 2 ώρες και αν..

Ωρε Φανουλη,.....μακαρι να ηταν κοντα θα σου εφερνα μπριζολιτσες στην πυλη!!!!:original:

fanisk
16-02-12, 20:37
Δεν μας αφήνουν για πύλη και είναι 30 λεπτά περπάτημα, μας τα κάνουν ντελιβερυ στη ζουλα πάνω απο τα σύρματα χαχα! Ο καντινιερης έχει χεστει στα λεφτά

aristent
16-02-12, 20:41
Δεν μας αφήνουν για πύλη και είναι 30 λεπτά περπάτημα, μας τα κάνουν ντελιβερυ στη ζουλα πάνω απο τα σύρματα χαχα! Ο καντινιερης έχει χεστει στα λεφτά

Το οτι ειναι τοσο μακρια η πυλη το θυμαμαι(μιλαμε για το μεγαλυτερο σε εκταση στρατοπεδο της Ελλαδας!!!),αν καιπερασαν 25 χρονια που παρουσιαστικα Αυλωνα.....αλλα στην δικη μου προϊστορικη εποχη δεν ειχαμε ντελιβερι!!!:thumbsup:

Eleni
16-02-12, 21:00
Φετος ακομα θα ψησω στο τζακι μπριζολες.....του χρονου θα δουμε!!!:thumbsup:

Να περασετε ολοι καλα!!!

:bbq: :bbq: :bbq:

:fagopoti: :fagopoti: :fagopoti:

ΥΣ.περαστικα Ελενη.thumb

Σε ευχαριστω για τις ευχες παρα πολυ Αρη!!!!
Να περασετε καλα!!!!!

Eleni
16-02-12, 21:01
Φανη μου να περασεις καλα!!!!!!

katsaraios
16-02-12, 21:03
καλα ηταν τα μπριζολιδια !!!
καλο τσικνισμα παιδες

aristent
16-02-12, 21:07
καλα ηταν τα μπριζολιδια !!!
καλο τσικνισμα παιδες

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11575&d=1329422575
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: βρε αθεοφοβε το καροτσι απο το σουπερ μαρκετ!!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

katsaraios
16-02-12, 21:16
https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11575&d=1329422575
:th_Laie_67-1: :hystericalbs1: βρε αθεοφοβε το καροτσι απο το σουπερ μαρκετ!!!! :hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

εδω ο αλλος εκανε ΤΗΝ πατεντα !!!

aristent
16-02-12, 21:22
εδω ο αλλος εκανε ΤΗΝ πατεντα !!!

:hystericalbs1: :th_Laie_67-1:

https://www.bmwfans.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11576&d=1329423403

ο Αρης(S8N) θα 'ναι!!!:thumbsup:

Leonidas_E39
16-02-12, 21:23
Μετά απο ταισμα 40 ατόμων στην δουλειά που σημαινει 160 χοιρινες πανσετες και 8 κιλα λουκάνικα το αποτέλεσμα ειναι να εχω κανει 4 φορές μπανιο και να βρωμάω ακομα τσίκνα. :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:

gnx
16-02-12, 21:57
Αιντε και του χρόνου

https://img.tapatalk.com/554b64ec-6dba-5038.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

aristent
16-02-12, 22:00
Αιντε και του χρόνου

https://img.tapatalk.com/554b64ec-6dba-5038.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τα καψες βρε!!!:thumbsup:

chrisgiapz3
16-02-12, 22:00
Λίγα πράγματα στην πρωτεύουσα παίδες...
Ξενέρωσα σήμερα...
Όποιος έχει κάνει τσιοκνοπέμπτη στο κέντρο της Πάτρας
θα με καταλάβει... Τα συνδυάζουμε και με το απόκρεω...
Και γίνεται πολύ τζερτζελο από το πρωί!

ntinos
16-02-12, 22:01
εφαγα μισο μετρο λουκανικο (ευρυχως οχι σε ... ροδελες), 3 χοιρινες, ενα κουβα πατατες, και καμποσο κρασο. Ολοκληρωσα με χαλβα σιμιγδαλενιο. Μαλλον θα κοιμηθω καθιστος αποψε

Τωρα καπνιζω πινοντας σοδες

deepBLUE
16-02-12, 22:16
Επαιξε Σεριφης με καλη παρεα !!!

Stamatis
16-02-12, 23:47
Επιστρέψαμε, όλα καλά χορτάσαμε, γελάσαμε, ωραία ήταν.
Αντε παιδιά και του χρόνου καλά να είμαστε και να ανταμώνουμε πάντα με χαρές και γλέντια.

m-power_01
17-02-12, 00:31
χρόνια Πολλά ΤαμΤαμ!

Thomelef
17-02-12, 08:01
απο την πολύ αντζούγια λύσσαξα ο μκς...2 μπουκάλια νερό τσάκισα. το πρωί έχασα κάνα δίκιλο απο κατούρημα...
πρέπει να κατούρησα και μια αντζούγια ολόκληρη. δεν είδα καλά απο την νύστα μου.