Επιστροφή στο Forum : 2012 BMW M5 vs Nissan GT-R: Driven & Drifted - Chris Harris On Cars
https://www.youtube.com/watch?v=K8jLbyNloCg&feature=player_embedded
tzanis320si
16-02-12, 12:03
βρε το παλιο datsun.
Αυτο και αν κανει drift...τα καλητερα.... :thumbsup:
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :hystericalbs1:
δεν φτανουν τα χερια μου για drift
https://www.youtube.com/watch?v=K8jLbyNloCg&feature=player_embedded
Αφιερωμενο εξαιρετικα στους ελληνες συντακτες του ειδικου τυπου.......
super duper
16-02-12, 17:34
μια χαρα και τα δυο.
Μιας και το κυριοτερο κριτηριο συγκρισης ειναι οι 4 θεσεις και τα αυτοκινητα δοκιμαστηκαν ΚΑΙ σε πιστα ,θα ηταν σωστο να φορτωναν τα δυο αυτοκινητα με 4 ατομα συν αποσκευες και να πηγαιναν ενα long weekend στη Νοτια Γαλλια και πισω, να δουμε και εντυπωσεις και απο τον τομεα ταξιδι ωπου εκει νομιζω οτι το Μ5 θα επαιζε χωρις αντιπαλο.
προσωπικά δεν γουστάρω κανένα απο τα δύο.
τελικά αυτό το 46άρι, μου έχει κάνει μεγάλη αυτοκινητιστική ζημιά.
παλαιότερα, προσπαθούσα να είμαι όσο πιο open minded μπορούσα, και να βλέπω τα θετικά της κάθε ιδιαίτερης κατασκευής.
απο την στιγμή που καβάλησα αυτό το μπ@@ρδέλο, έχω απορίψει τα μισά αυτοκίνητα που είχα σε υπόληψη.
πολύ λίγα αυτοκίνητα με ενθουσιάζουν πλέον, και τα δύο συγκεκριμένα του άρθρου με αφήνουν παντελώς αδιάφορο...
άραγε αν κάποτε με αξιώσει ο θεός και αποκτήσω κάνα γκε τε 3, θα υπάρχει κάνα αμάξι που να με ενθουσιάζει???
Μιας και το κυριοτερο κριτηριο συγκρισης ειναι οι 4 θεσεις και τα αυτοκινητα δοκιμαστηκαν ΚΑΙ σε πιστα ,θα ηταν σωστο να φορτωναν τα δυο αυτοκινητα με 4 ατομα συν αποσκευες και να πηγαιναν ενα long weekend στη Νοτια Γαλλια και πισω, να δουμε και εντυπωσεις και απο τον τομεα ταξιδι ωπου εκει νομιζω οτι το Μ5 θα επαιζε χωρις αντιπαλο.
πραγματικα Νικο εχεις δικιο.
αυτοκινητα κατηγοριας Μ5 εχουν φτιαχτει για αυτον και μονο το σκοπο.
μα και με τον κουμπαρο μου οταν κανουμε ονειρικα ταξιδια,ενα Μ5 παιζει παντα αναμεσα σε αλλα.
παλαιότερα, προσπαθούσα να είμαι όσο πιο open minded μπορούσα, και να βλέπω τα θετικά της κάθε ιδιαίτερης κατασκευής.
απο την στιγμή που καβάλησα αυτό το μπ@@ρδέλο, έχω απορίψει τα μισά αυτοκίνητα που είχα σε υπόληψη.
πολύ λίγα αυτοκίνητα με ενθουσιάζουν πλέον, και τα δύο συγκεκριμένα του άρθρου με αφήνουν παντελώς αδιάφορο...
άραγε αν κάποτε με αξιώσει ο θεός και αποκτήσω κάνα γκε τε 3, θα υπάρχει κάνα αμάξι που να με ενθουσιάζει???
χαχαχαχα Θωμα νομιζω οτι συμπασχουμε λιγο σε καποια θεματα.
σωστα ολα αυτα που λες αλλα νομιζω οτι εισαι και λιγο νεοφοβικος!
μου ειπαν οτι ειμαι και γω.φοβασαι ρ αδερφε τις αλλαγες !!!
ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ!!!:th_Laie_67-1:
αμα ομως σκασει ο σκαραβαιος τι "νεοφοβικος" και λαλακιες
ο chris Harris ειναι ο τυπος μου!
πολυ γουσταρω τις περιγραφες του.
στο 4.50 πραγματικα με πειθει για το gtr.
εκπληκτικο πραγματικα το συγκριτικο,στοχευμενο και πολυ επαγγελματικο.
το gtr πραγματικα κανει τα πιο technical pantilics το Μ5 απο την αλλη τραβαει την παντιλικουρα την αρρωστη!!!
χαχαχα
πολυ καλο!
Τα αυτοκινητα και τα δυο κανουν ακριβως τη δουλεια για την οποια φτιαχτηκε το καθενα και τελος..φυσικα και σε καποια σημεια δε συγκρινονται αφου το καθενα υπερτερει εναντι του αλλου σε διαφορετικους τομεις!!!!αξιζουν πολλα μπραβο στη νισαν που δεν σταματησε μερα να το εξελισει και πολλα μπραβο στην εταιρεια μας που δημιουργησε ενα καθολα αποδεκτο μσαλουν μοντελο που να μην του λειπει κατι.....τα υπολοιπα σχολια τυπου δεν ειναι μ αληθινο κλπ ειναι απλα ενα γρηγορο νισαν τα θεωρω αστεια!!!και γω αν ειχα τις γνωσεις τα χερια και τα λεφτα θα ειχα μια λοτους σεβεν να τρεχω σε πιστες κτλπ!!!μεχρι τοτε ομως μια χαρα αμαξια και τα δυο και πολυ καλες επολογες.ο δημοσιογραφος σιγουρα ενας απο τους καλυτερους σε αυτο που κανει και οσο περναει ο καιρος ολο και καλυτερα βιντεο βγαζει!!!πολλα μπραβο τους!!!
πολυ σωστος για αλλη μια φορα ο chris harris..καταρχας δεν εβαλε τα αμαξια σε απευθειας αντιπαραθεση...καθως παρα το ιδιο κοστος και την ιδια ιπποδυναμη η φιλοσοφια τους ειναι τελειως διαφορετικη..αντιθετα..πηρε το καθενα και το εκρινε για αυτο που ειναι..πχ..το μ5 ειναι για να πας το ταξιδι σου με ολη την οικογενεια-ατσαλακωτος και να κανεις και μια σβουρα σε ενα roundabout μετα απο μια κοπιαστικη μρα στην δουλεια...ενω το gtr ειναι για να πας πιστα..να ξοδεψεις ενα σετακι λαστιχα...και την επομενη να παρεις το μ5 να πας στην δουλεια σου..!(σε εναν ιδανικο κοσμο!!!!)...
Η αντιθεση μου με τον Θωμα,"ανακατασκευασμενη" επανω στο δικο του ποστ:
προσωπικά τα γουστάρω και τα δύο.
τελικά αυτό το Ε60άρι, μου έχει κάνει μεγάλη αυτοκινητιστική ζημιά.
πολύ λίγα αυτοκίνητα με ενθουσιάζουν πλέον, εκτος απο τα δύο συγκεκριμένα του άρθρου που με αφήνουν ΑΦΩΝΟ...
άραγε αν κάποτε με αξιώσει ο θεός και αποκτήσω κάνα //M5 F10, θα υπάρχει κάνα αμάξι που να με ενθουσιάζει???
:thumbsup:
Πολύ σωστό και ενδιαφέρον βίντεο.
Ποιότητα.
ο παρουσιατής με την ουδέτερη στάση του και για τα δύο οχήματα, είναι αυτός που κάνει ευχάριστο το βίντεο, εν αντιθέση με την άλλη μπούρδα που είδαμε με τα ίδια αυτοκίνητα.
το κάθε ένα για την κατηγορία του...δυο διαφορετικές επιλογές, στα ίδια λεφτά, με την ίδια δύναμη...τι τύπος είσαι???ποιό νομίζεις ότι σου ταιριάζει???
όχι την άλλη την μόντα...γκε τε αρ - Μ5 = 1-0...και πάει λεγοντας.
Θωμα....παρε να χεις ρε φιλαρακι...
στο 5.58 ειναι απλα μαγεια....
https://www.youtube.com/watch?v=Jv0Gr5gz1Gw
....να διαγραφει το ποστ!!!.....ειναι οφτοπικ!!!!
ο Τομι: :ranting2: :ranting2: :ranting2:
:hystericalbs1: :hystericalbs1: :thumbsup:
τι F10 και R35 και μπούρδες...αντρικά πράγματα.
τετράλιτρο εξακύλινδρο με ιπποδύναμη που χωράει στριμόκωλα, και συμοπίεση στον θεό, που σε άλλο αμάξι θα έκανε την κεφαλή να χοροπηδάει σαν καπάκι απο χύτρα...
αυτό είναι το καθαρό. το γνήσιο αμάξι του petrolhead. τέλος...