PDA

Επιστροφή στο Forum : Δε βγάζει νερό ο πίσω πιτσιλητήρας

3M_alexandros
15-02-12, 16:57
Παίδες όταν πατάω για να βγάλει νερό πίσω, ο πίσω δεν.. η τρομπα ακούγεται να δουλεύει αλλά νερό γιοκ!
Νερό έχει το παγούρι, τις πταίει;

ntinos
15-02-12, 16:59
Μηπως ειναι βουλωμενο το πιτσιλιστηρι ?
Τσεκαρε το βαζοντας μεσα του μια βελονα

Thomelef
15-02-12, 17:01
αν βγαίνει, βγάλτον και ρίξτον για μια μέρα σε ένα ποτηράκι με ξύδι.
έχει βουλώσει απο τα άλατα. το είχα πάθει στο κόμπακτ, και έκανα αυτό που σου γράφω πιο πάνω. ολα οκ.
απο την στιγμή που η τρόμπα ακούγεται και έχεις νερό, είναι βουλωμένο.

nikos valvetronic
15-02-12, 17:05
Γνώμη μου βγάλε πρώτα το σωληνάκι από το πιτσιλιστήρι και ψέκασε νερό για να βεβαιωθείς
ότι πάει νερό μέχρι εκεί και δεν χάνεται κάπου μέσα στις ταπετσαρίες! Μετά κοίτα το
μπεκάκι αν είναι βουλωμένο.Μην το κάνεις με καρφίτσα λέω εγώ γιατί μια φορά καθαρίζαμε
ενός φίλου και έσπασε μέσα η ρουφιάνα :ranting2: Πάνε σε ένα βενζινάδικο και φύσα το
επίμονα με αέρα.

nikos valvetronic
15-02-12, 17:14
Σωστό και αυτό που είμαι ο Τομ με το ξύδι,δεν το ήξερα.
Κάτι άλλο που έχω εφαρμόσει και έχει αποτέλεσμα,βάζω σε κάποιο σημείο που
βολεύει ένα απλό φίλτρο βενζίνης (το κλασσικό σαν κουκουνάρι που είναι) που
πουλάνε σε όλα τα βενζινάδικα.Κάνει δουλειά,πίστεψέ με! Μόνο στο 46άρι δεν
έβαλα γιατί το σωληνάκι είναι κρυμμένο σε όλη τη διαδρομή του.Παρόλα αυτά
δεν έχουν βουλώσει ποτέ και μου κάνει εντύπωση.

tzanis320si
15-02-12, 18:02
To πιο πιθανο ειναι να εχει ξεκολλησει η φτερωτη απ την αντλια νερου(για τα πιτσιλιστιρια)και ενω δουλευει κανονικα δεν στελνει νερο στα σωλινακια και εννοειται στα πιτσιλιστιρια. Το εχω παθει και εγω στο αλλο μου αμαξι το saxaki και δεν το εχω φτιαξει ακομα. Το κακο ειναι οτι δεν επισκευαζεται και θελει αλλαγη η αντλια.,τιμη που εχω βρει (για το saxo )κανενα 15 ευρω περιπου.

tzanis320si
15-02-12, 18:06
Για να μην το αλλαξεις ομως αδικα τσεκαρε πρωτα αυτο που σου λενε τα παιδια απο δω απλα βγαζοντας απο καποιο σημειο κοντα στην αντλια το σωλινακι να δεις αν βγαζει νερο με την αναλογη πιεση.

takis1983
15-02-12, 22:12
για μενα βγαλτο εξω κ αν εχει βουλωσει πολυ καθαρισε το μπεκ με καρφιτσα στην αρχη κ μετα με σπρει καρμπυρατερ κ φυσικα πεπειεσμενο αερα, μετα ενα φιλτρο βενζινης πριν το μπεκ ειναι σωτηριο,αλλα αμα δεν βαζεις κ κανενα αποσκληριντικο υγρο οπως λιγο ξυδι πα σου βουλωσει σιγουρα παλι!