Επιστροφή στο Forum : [E46] Αλλαγή παγούρι-θερμοστάτη σε M54
Μ54 3000 ΑΛΛΑΓΗ Παγουρι ψυγειου προληπτικα,και θερμοστατη γιατι δακρυζει...215 ευρω με γνησια ανταλακτικα ειναι καλα;;;
νομίζω είναι πολλά για ένα πλαστικό κομμάτι
θα προτιμούσα εκτός αντιπροσωπείας
Για σκέτο παγούρι είναι πολλά.Ο θερμοστάτης όμως πάει άνετα ένα 80άρι ίσως και λίγο παραπάνω. https://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Sedan/Europe/330i-M54/LHD/N/2002/august/browse/engine/waterpump_thermostat/ (Το 4)
Η τιμή δείχνει καλή.Ούτε τρελή ευκαιρία,ούτε δάγκωμα.
Φυσικά μιλάμε για original ανταλλακτικά και όχι ιμιτασιόν.
savvas bmwdakias
10-02-12, 11:30
Για το παγουρι μονο μου ειχαν πει γυρο στο 50ρικο.
Κάπως έτσι έκανα και εγω τον υπολογισμό
50-60 παγούρι
80-100 θερμοστάτη
και 50 ευρώ εργασία
thumbthumbthumb
super duper
10-02-12, 13:02
σωστός ο υπολογισμος:thanks:
Κάπως έτσι έκανα και εγω τον υπολογισμό
50-60 παγούρι
80-100 θερμοστάτη
και 50 ευρώ εργασία
thumbthumbthumb
Καλά είναι,αν αναλογιστείτε οτι έδωσα 220 ευρώ για υδραντλία του γερο-σούζουκα(SWIFT SA-310)!!!
Το παγούρι το πλήρωσα πριν 2 χρόνια 66 ευρώ .
Με παραφλού και εργασία , συνολο 105 ευρώπουλα !
(τιμή εκτός αντιπροσωπίας)
Με τις υγείες μας :original:
στο m52 το 2λιτρο μου εσκασε στο δρομο! Το αυτοκινητο το αραξα, ηρθε ο μηχανικος το αλλαξε επιτοπου την αλλη μερα το πρωι, μαζι με το αντιφριζ του ψυγειου που εβαλε και την εργασια μου πηρε 70 ευρω. Νομιζω οτι τα 215 ειναι λιγο πιασοκωλε φιλε!
στο m52 το 2λιτρο μου εσκασε στο δρομο! Το αυτοκινητο το αραξα, ηρθε ο μηχανικος το αλλαξε επιτοπου την αλλη μερα το πρωι, μαζι με το αντιφριζ του ψυγειου που εβαλε και την εργασια μου πηρε 70 ευρω. Νομιζω οτι τα 215 ειναι λιγο πιασοκωλε φιλε!
Ενα καλο παραφλου κανει 25 ευρω το 4λιτρο+80 θερμοστατης+70 το παγουρι+εργασια =νορμαλ τιμη ουτε λιγα ουτε πολλα....thumb:thnx:
και εγώ νομίζω είναι καλά. άλλαξα παγούρι πριν 1 μήνα στο Ζ3, είχε κράκ στο λαιμό, 72 ευρώ συν παραφλού συν εργατικά είχα δώσει ένα κατοσταρικάκι !!! άρα....καλό ακούγετε
οπα σορρυ! και θερμοστατης.......αυτο μου διεφυγε! ουτε που το ειδα!!