Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [E36] Χαμηλωμα

DIMITRIS E36
09-02-12, 15:20
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ Ε36 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΝΙΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Kostas Maras
09-02-12, 15:43
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ Ε36 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑΜΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΣΟΥΝΙΑΖΙ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ 2 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Θερμή παράκληση να γράφεις με μικρά γράμματα.......
Πρέπει να μας πεις πρώτα απο ολα τι αμορτισερ φορας και τι ελατηρια;

DIMITRIS E36
09-02-12, 15:46
την πρωτη φορα ειχα επανω στο αμαξι bilstein pss9 και τωρα φοραω eibach ελατηρια με bilstein αμορτισες

Kostas Maras
09-02-12, 15:55
την πρωτη φορα ειχα επανω στο αμαξι bilstein pss9 και τωρα φοραω eibach ελατηρια με bilstein αμορτισες

....και γιατι εβγαλες τετοια αναρτηση και εβαλες αυτην;......
Δυστυχως πολυ κανουν το λαθος και πληρωνουν 2 και 3 φορες διαφορα κιτ και στο τελος καταληγουν σε ρυθμιζόμενες που εσυ εβγαλες...!!!!!!!!!Αυτά τα ελατηρια σε καμια περιπτωση δεν έχουν το ιδιο υψος ακομα και καινουργια και βέβαια παιζει και η κατανομη βαρους του αμαξιου σου! Βαλε παλι την pss9 και μην πειραματιζεσαι αλλο.........στο λεω εκ πείρας!

DIMITRIS E36
09-02-12, 16:00
υπαρχει περιπτωση λογο χαμηλωματος να καθεται στραβα και απο τις αντιστρεπτικες το αμαξι ειναι 1600 κυβικα εμπρος φοραει την μανησια και πισω απο εξακυλινδρο

Kostas Maras
09-02-12, 16:05
υπαρχει περιπτωση λογο χαμηλωματος να καθεται στραβα και απο τις αντιστρεπτικες το αμαξι ειναι 1600 κυβικα εμπρος φοραει την μανησια και πισω απο εξακυλινδρο

Δεν υπάρχει τετοια περιπτωση.....

Stunt Mike
09-02-12, 16:19
Θα ξαναβαλεις την ρυθμιζομενη και θα πας σε καποιον να στη ρυθμισει σωστα(θα σε στειλω εγω).Αν ειναι δυνατον να βγαζεις την PSS9 και να βαζεις κατι συμβατικο επειδη εκατσε στραβα τ'αμαξι σου.Εξαλλου γι'αυτο ειναι ρυθμιζομενη,για να το σεταρεις οπως θες εσυ.Τωρα στο θεμα μας,γιατι καθεται στραβα:
--Το μετρησες σε απολυτα επιπεδο σημειο?
--μετρησες αποστασεις?(κατω χειλος ζαντας-χειλος φτερου),καθεται οντως στραβα ή ετσι το βλεπεις εσυ?
--Εχεις τσεκαρει ολα τα bump stop,συνεμπλοκ οτι ειναι σε καλη κατασταση?
--το ''ματσουνιαζει'' σημαινει ''σηκωνεται''??Λογικο ειναι εφοσον καθεται μπροστα δεξια,να σηκωνεται πισω αριστερα.Μηπως ο δεξιος θολος την εχει ακουσει απο τις λακουβες?

Kostas Maras
09-02-12, 16:26
Θα ξαναβαλεις την ρυθμιζομενη και θα πας σε καποιον να στη ρυθμισει σωστα(θα σε στειλω εγω).Αν ειναι δυνατον να βγαζεις την PSS9 και να βαζεις κατι συμβατικο επειδη εκατσε στραβα τ'αμαξι σου.Εξαλλου γι'αυτο ειναι ρυθμιζομενη,για να το σεταρεις οπως θες εσυ.Τωρα στο θεμα μας,γιατι καθεται στραβα:
--Το μετρησες σε απολυτα επιπεδο σημειο?
--μετρησες αποστασεις?(κατω χειλος ζαντας-χειλος φτερου),καθεται οντως στραβα ή ετσι το βλεπεις εσυ?
--Εχεις τσεκαρει ολα τα bump stop,συνεμπλοκ οτι ειναι σε καλη κατασταση?
--το ''ματσουνιαζει'' σημαινει ''σηκωνεται''??Λογικο ειναι εφοσον καθεται μπροστα δεξια,να σηκωνεται πισω αριστερα.Μηπως ο δεξιος θολος την εχει ακουσει απο τις λακουβες?

Μιχάλη για την εχει ακούσει ο θόλος πρεπει να εχει πεσει μεσα σε ''ταφο''.....και βεβαιως μπορει να συμβαινει κι αυτό που λες αλλα δεν νομιζω!

Stunt Mike
09-02-12, 17:11
Νομιζω οτι δεν ειναι δυσκολο να πεσεις σε λακουβα-ταφο στην Ελλαδα!! :p

DIMITRIS E36
09-02-12, 18:55
στους θολους τους μπροστα φοραω δαχτυλιδια απο μεσα για να προστατεψω τους θολους.

DIMITRIS E36
09-02-12, 18:56
πες με σε ποιον να παω να με ρυθμιση την αναρτηση

Stunt Mike
09-02-12, 19:09
Μπριλης Γιωργος λεωφ.Ηρακλειου 81 τηλεφωνο 210-2131122....

kwstantinos
09-02-12, 19:25
παιδιά αυτό το πρόβλημα το έχει και του πατέρα μου πίσω ώμος δηλαδή από την μια πλευρά ανάμεσα σε λάστιχο και θόλο έχει 2 πόντους διάφορα και από την άλλη 2.5 τυχαία νούμερα είπα τώρα βεβαία τα πίσω αμορτισέρ είναι κλαταρισμένα δηλαδή για πέταμα μπορεί να φταίνε και τα αμορτισέρ? φαίνεται και με το μάτι βεβαία δηλαδή όταν το βάζω κάπου εντελώς ίσια φνετε πως κάθεται λίγο στραβά τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?/ εγώ έλεγα ότι είναι από τα αμορτισέρ η μπορεί να τρακαρισμένο και να μην το έχουν φτιάξει σωστά?/ πριν κάνα μήνα πήγα και του αλλάξανε λάστιχα του είπα να μετρήσει το αμάξι πάνω στην ράμπα που έχουν για την ευθυγράμμιση το μέτρησε ο μάστορας αλά μου είπε ότι είναι μια χαρά γίνετε να το δει κάποιος αν το αμάξι είναι τρακαρισμένο και δεν το έχουν φτιάξει καλά να το βάλει πάνω για ευθυγράμμιση και να το δει να το μετρήσει? και να δει αν είναι στραβό το αμάξι από κακή δουλιά?/

Stunt Mike
09-02-12, 19:27
Οπως το'πες...τ'αμορτισερ φταινε....ο ευθυγραμμισας δεν βλεπει αν τ'αμαξωμα σου ειναι στραβο,εκτος αν ειναι τοοοσο στραβο που δεν μπορει να φερει την ευθυγραμμιση στα ισα της με τιποτα!

kwstantinos
09-02-12, 19:45
οπότε τα αμορτισέρ είναι για πέταμα ?/ καλά αυτό το ήξερα ότι είναι χάλια γιατί όταν πέφτω σε λακκούβα κάνει από την μεριά που κάθετε ποιο χαμηλά έναν θόρυβο κλακ κλακ αλά δεν ήξερα ότι αν φτενέ τα αμορτισέρ που κάθετε στραβά κοίτα δεν μπου είπε κάτι ότι το αμάξι είναι στραβό και τέτοια αλά μου είπε αυτός ότι αν ήταν θα το βλέπαμε. γίνετε ώμος από τα αμορτισέρ να κάθετε στραβά?/ αφού έχει ελατήρια για να το κρατάνε σε ένα ύψος μπορεί να λέω βλακείες δεν είμαι γνωστής απλά κάνω ερωτήσεις για να μαθαίνω αν είναι από τα αμορτισέρ τώρα που θα τα αλλάξει θα είναι λογικά μια χαρα?? και αν δεν είναι?/τι ψάχνουμε μετά?/

Vassilis ///M
09-02-12, 20:19
Το ότι κάθεται κάθεται εμπρός δεξιά μήπως είναι η ιδέα σου???
(Χωρίς να θέλω να σε θίξω το λέω αυτό)....

Γιατί όπως τα λές αν σηκώνεται απο τον πίσω αριστερό τροχό 0.5 ή και 1 πόντο τότε είναι απολύτως δικαιολογημένο το στήσημο αυτό ότι αμορτισέρ-ελατήρια κι αν επιλέξεις...
γιατί το λέω αυτό θα μου πείς...γιατί αν κάτσεις στη θέση του οδηγού τότε θα έρθει στα ίσα του...λόγο κατανομής βάρους...
Πάντα τα αυτοκίνητα έχουν μία ελαφρώς κλίση προς το συνοδηγό...(απ'ότι ξέρω)....

kwstantinos
09-02-12, 20:29
βασιλη αυτο δεν το λες για εμενα απο οτι καταλβα εε? το λες για το παιδι που εχει το προβλημα εε?

DIMITRIS E36
09-02-12, 20:29
μηπως γνωριζεται καποιον απο θεσ/νικη γιατι δεν ειμαι απο αθηνα

Vassilis ///M
09-02-12, 21:28
βασιλη αυτο δεν το λες για εμενα απο οτι καταλβα εε? το λες για το παιδι που εχει το προβλημα εε?

Και για τους δύο το λέω,αφού σχεδόμ το ίδιο πρόβλημα έχετε πάνω-κάτω...
Δεν ξέρω όμως κατα πόσο στέκει αυτό που λέω...το άκουσα απο δύο διαφορετικούς μηχανικούς...

kwstantinos
09-02-12, 22:20
α δεν ξερω εμενα του πατερα μου καθετε λιγο πισω δεξια αλα τα αμορτησερ ειναι τελιωμενα γιατι σε καθε λακουβα χτηπανε και το πισω δεξια εκη που καθετε και ποιο χαμηλα κανει εναν θορηβο κλα κλακ ωποτε οταν τα αλαξει ο φαδερ θα δουμε

kwstantinos
09-02-12, 22:34
εσένα πχ κάθετε ποιο χαμηλά πίσω αριστερά το αμάξι σου?/ δεν ξέρω γιαυτο πουλες αλά από θέμα να είναι τρακαρισμένο μου το έχουν αποκλείσει. τώρα αν είναι από αμορτισέρ η από κάποια συνεμπλοκ θα δούμε στην αλλαγή των αμορτισέρ εμένα πάντως κάθετε πίσω αριστερά λίγο ποιο χαμηλά και πως το κατάλαβα όταν μέτρησα την δεξιά πλευρά από κάτω χείλος ζάντας μέχρι τον θόλο ήταν πχ 53 πόντους και μετά μέτρησα την αριστερή πλευρά από κάτω χείλος μέχρι τον θόλο ήταν 54 άρα από δεξιά κάθετε λίγο ποιο χαμηλά σαν το πιέζει κάτι προς τα κάτω

Vassilis ///M
09-02-12, 22:52
εσένα πχ κάθετε ποιο χαμηλά πίσω αριστερά το αμάξι σου?/ δεν ξέρω γιαυτο πουλες αλά από θέμα να είναι τρακαρισμένο μου το έχουν αποκλείσει. τώρα αν είναι από αμορτισέρ η από κάποια συνεμπλοκ θα δούμε στην αλλαγή των αμορτισέρ εμένα πάντως κάθετε πίσω αριστερά λίγο ποιο χαμηλά και πως το κατάλαβα όταν μέτρησα την δεξιά πλευρά από κάτω χείλος ζάντας μέχρι τον θόλο ήταν πχ 53 πόντους και μετά μέτρησα την αριστερή πλευρά από κάτω χείλος μέχρι τον θόλο ήταν 54 άρα από δεξιά κάθετε λίγο ποιο χαμηλά σαν το πιέζει κάτι προς τα κάτω

Ακριβώς το ίδιο και στο δικό μου...Αριστερά 53cm και δεξιά 52cm....Εμπρός κάθεται το ίδιο και στις δύο μεριές...

kwstantinos
09-02-12, 23:05
και εμενα μπρωστα εινια και απο της 2 πλευρες μια χαρα. πυσω ωμος εχει το προβλημα απο την μια καθετε ποιο χαμηλα τεληκα να το ψαξω η οχι εχχχχεχ.!!!!!

DIMITRIS E36
10-02-12, 19:23
εμενα μπροστα δεξια ειναι ποιο χαμηλο απο τη αριστερα αλλα πισω εγω το νοιωθω απο αριστερα να ποιο ελαστικο απο τη δεξια παιζει μηπως ρολο η κατανομη βαρους υπαρχει αυτη η περιπτωση

ghost-rider
10-02-12, 20:17
Ελεγξτε κ το χειροφρενο. Αν δεν ελευθερωνει σωστα καποιο τροχο κουρδιζει το αυτοκινητο. Το υψος κυλισης πρεπει να ελεγχεται σε απολυτα επιπεδη θεση με το αυτοκινητο ελευθερο.
Επισης ελεγξτε τα τοπ μαουντ και τους θολους για πιθανα φουσκωματα. Αν και το τελευταιο ειναι σχεδον αδυνατο να παιζει.
Α. Τα ελατηρια εχουν τοποθετηθει σωστα? Τα μπροστα εχουν συγκεκριμενη θεση. Στριβωντας τα παιζεις λιγο με το υψος..

kwstantinos
11-02-12, 00:26
για ποιον απο τους 2 μυλας?/ εμενα το πατερα μου μαλλον εχει πυσω το προβλημα βεβεα ωτος το χυροφρενο δνε ποιανει σωστα. αλα και το εβαλα ελευθερο το αμαξι παλη εγερνε απο την μια πλευρα. δεν παιζει να ειναι τα αμορτησερ που ειναι κλαταρησμενα?/

ghost-rider
11-02-12, 11:32
για ποιον απο τους 2 μυλας?/ εμενα το πατερα μου μαλλον εχει πυσω το προβλημα βεβεα ωτος το χυροφρενο δνε ποιανει σωστα. αλα και το εβαλα ελευθερο το αμαξι παλη εγερνε απο την μια πλευρα. δεν παιζει να ειναι τα αμορτησερ που ειναι κλαταρησμενα?/

Γενικα το ελεγα.
Αν τα αμορτισερ ειναι πολυ σκληρα (πχ bilstein κιτρινα που εχουν δυνατη επαναφορα) οταν τα πρωτοβαζεις ειναι πιθανο να στο σηκωσουν λιγο.
Παρολα αυτα μετα απο λιγο καιρο πεφτουν και ολο το βαρος το κρατα το ελατηριο.
Πιθανον, αν το ενα πεσει λιγο νωριτερα απο το αλλο, να δεις μια μικροδιαφορα στο υψος. Υποθετω, δεν μου εχει συμβει.

Μετα απο λιγο οπως και να εχει θα πεσει και το αλλο, οποτε ολο το βαρος της καροτσας το παραλαμβανουν τα ελατηρια.

Τα αμορτισερ κανονικα δεν εχουν να κανουν.
Ελεγξε τα(σε ενα αμορτισερομετρο) για να εισαι σιγουρος.
Προσωπικα παντως αν ειχα θεμα με το πως καθεται πισω θα κοιτουσα μηπως το χειροφρενο δεν ελευθερωνει σωστα καποιο τροχο η μηπως εχω κοψει κανενα top mount και καθισε (γυρω στο μισο με ενα ποντο) απο εκεινη τη μερια. Αληθεια χτυπαει στις λακουβες?

Αν το προβλημα ειναι μπροστα θα ελεγα οτι πασχει η τοποθετηση του ελατηριου. Η κανενα top mount παλι(τα μπροστινα οταν καθησουν ακους τριξιμο οταν στριβεις).
Αν δεν μπουν σωστα τα ελατηρια παντως καθεται οπως να ναι.
Παλιοτερα τα ειχα στριψει σκοπιμα και τα 2 για να καθισει λιγο παρακατω.
Σε 46αρι βεβαια εγω, αλλα και με τον Μαριο(///Μ arios) που το βλεπαμε και το 36αρι στο ιδιο στυλ ειναι μπροστα.

Vassilis ///M
11-02-12, 16:34
Αυτό παίζει να ισχύει ή είναι παπαρολογίες?????

Γιατί όπως τα λές αν σηκώνεται απο τον πίσω αριστερό τροχό 0.5 ή και 1 πόντο τότε είναι απολύτως δικαιολογημένο το στήσημο αυτό ότι αμορτισέρ-ελατήρια κι αν επιλέξεις...
γιατί το λέω αυτό θα μου πείς...γιατί αν κάτσεις στη θέση του οδηγού τότε θα έρθει στα ίσα του...λόγο κατανομής βάρους...
Πάντα τα αυτοκίνητα έχουν μία ελαφρώς κλίση προς το συνοδηγό...(απ'ότι ξέρω)....

kwstantinos
11-02-12, 18:57
κοίτα όταν πέφτω σε λακκούβα γενικά το αμάξι χτυπάει. τα αμορτισέρ τα έχω πάει σε μάστορα και μου έχει πει ότι είναι τελειωμένα. όταν πέφτω σε λακκούβα ώμος το πίσω δεξιά αμορτισέρ εκεί που έχω το πρόβλημα και κάθετε λίγο ποιο χαμηλά κάνει ένα θόρυβο κλα κλακ σαν να μην έχει λάδια μέσα δηλαδή το καταφανείς μόλις πέσεις σε λακκούβα ότι από όλα τα αμορτισέρ αυτό το πίσω δεξιά έχει πάθει περισσότερη ζημιά αν είναι τα πίσω τοπ μαουντ όπως λες κομμένα αλλάζουν φτιάχνονται? γιατί δεν ξέρω γιαυτο ρωταω!!

ghost-rider
11-02-12, 19:21
Αυτό παίζει να ισχύει ή είναι παπαρολογίες?????

Βασιλη το αυτοκινητο ειναι απολυτα ισιο σε μερια οδηγου και συνοδηγου.
Αλλιως θα ειχαν αλλους κωδικους για αριστεροτιμονα-δεξιοτιμονα στα αμορτισερ-ελατηρια.
Δεν ξερω τι κανουν οι αντιπροσωπεις αλλα η eibach κ η bilstein εχουν ιδιους κωδικους. Αλλαζουν μονο για τετρακυλινδρα και εξακυλινδρα απ οσο ξερω.

Αυτο που αλλαζει στη μερια του οδηγου και του συνοδηγου ειναι οι ρυθμισεις της καμπερ ουτως ωστε το αυτοκινητο να ερχεται στα ισια του οταν καθισει ο οδηγος μεσα.
Αυτο βεβαια αν θες. Και για να το πετυχεις πρεπει να εισαι μεσα στην ευθυγραμμιση.

kwstantinos
11-02-12, 19:49
ghost rider για εμενα τι λες >>?? διαβασε αν θες λιγο το ποστ μου και απαντησε μου αν θες επιδη εχεις γνωσεις γιαυτο σ ερωταω να με διαφωτυσεις

ghost-rider
11-02-12, 20:07
ghost rider για εμενα τι λες >>?? διαβασε αν θες λιγο το ποστ μου και απαντησε μου αν θες επιδη εχεις γνωσεις γιαυτο σ ερωταω να με διαφωτυσεις

Οτι σου ειπα και πιο πριν. Περα απο εικασιες δεν μπορω να πω τιποτε αλλο.
Πηγαινε σε ενα καλο ευθυγραμισσα που να τοποθετει και αναρτησεις να του ριξει μια ματια. Μετρηστε και τα αμορτισερ και κοιταχτε και τα τοπ μαουντ.
Στη χειροτερη θα σου παρουν 10 ευρω για αμορτισερομετρηση.
Καποιοι δεν την χρεωνουν.
Και φυσικα μπορει να πεφτω και τελειως εξω και να ειναι κατι αλλο.
Ο ειδικος που θα το ελεγξει επι τοπου θα εχει εγκυρη αποψη.

kwstantinos
11-02-12, 20:30
το εχω παει ειπα ρε συ και μου ειπαν οτι τα αμορτησερ ειναι για πεταμα. αυτο που ρωταω ειναι αν τα πυσω τοπ παουν εχει κοπει αλαζετε?/ η ειναι μι ανστρψιμο?/

GiannisRob
11-02-12, 20:32
το εχω παει ειπα ρε συ και μου ειπαν οτι τα αμορτησερ ειναι για πεταμα. αυτο που ρωταω ειναι αν τα πυσω τοπ παουν εχει κοπει αλαζετε?/ η ειναι μι ανστρψιμο?/

Αν το πίσω τοπ μάουντ (top mount) έχει κοπεί, ναι, αλλάζεται.

Κάνε όμως, σε παρακαλώ, μια προσπάθεια με την ορθογραφία σου! Μάτια βγάζει! Ή είναι "μι ανστρψιμο"?

kwstantinos
11-02-12, 20:34
δίκιο έχεις απλά φεύγω για έξω και έγραφα όπως να ήταν ευχαριστώ

nikos valvetronic
13-02-12, 22:43
Κανένα μα κανένα αυτοκίνητο ακόμα και καινούργιο δεν έχει την
ίδια απόσταση σε όλους τους τροχούς.Αυτό το "πρόβλημα" φυσικά λύνεται
αυτομάτως αν βάλεις ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση.Και το καλύτερο είναι
να ρυθμίσεις το ύψος σε κάθε τροχό με τον οδηγό μέσα.Μετράς,σηκώνεις,
ρυθμίζεις,μετράς ξανά,σηκώνεις,ρυθμίζεις και έτσι μόνο θα κάνεις δουλειά.
Αν η ανάρτηση είχε στην συσκευασία και γαντζόκλειδο για τα διπλά παξιμάδια
της ρύθμισης του ύψους,τότε το κάνεις και μόνος σου.Αν θέλεις αποτέλεσμα
μην βαρεθείς να κάνεις αυτή την δουλειά,μια φορά θα την κάνεις thumb

Υ.Γ. Αν δεν πούλησες την PSS9 βάλτην ξανά.

kwstantinos
14-02-12, 02:33
ααα ναι? οπότε δεν είναι κάποιο πρόβλημα ?/ εμένα είναι λίγο ποιο χαμηλά η πίσω δεξιά πλευρά από την αριστερή. οπότε δεν έχω ζημιά εε/? βεβαία τα αμορτισέρ είναι τελειωμένα και θα βάλω ρυθμιζόμενες σε λίγο καιρό οπότε φίλε μου λες ότι δεν έχει κάποια ζημιά το αμάξι απλά έτσι κάθετε από το εργοστάσιο του?/

DIMITRIS E36
15-02-12, 13:19
μηπως γνωριζει καποιος κανεναν καλο ευθυραμμισα απο θεσ/νικη