Επιστροφή στο Forum : πως θα φτάσω στην κεραία gps ?
leonidasgr2003
05-02-12, 18:43
γεια σας,
θέλω να ελέγξω την κεραία του gps λόγω βλάβης. (ίσως έχει κοπεί/αποσυνδεθει καποιο καλώδιο)
είναι Ε46 318Ι 02/2005 γερμανικών προδιαγραφών με εργοστασιακά ενσωματωμένο gps mk4
1)που βρίσκεται η κεραία κ πως θα φτάσω στο να την αποσυνδέσω και να την επανασυνδέσω;
2)επίσης θέλω να αφαιρέσω την οθόνη για να επανασυνδέσω το καλώδιο του gps μπας κ φτιάξει...
σε ένα βίντεο είδα, πως αφαιρείται το πλαστικό κατω απο τον αερόσακο του συνοδηγού πάνω απο το ντουλαπάκι . Δοκίμασα να το αφαιρέσω αλλα δεν έβγαινε κ το αφησα για να αποφύγω πιθανό σπάσιμο.
υπάρχει καποιος άλλος τρόπος για να το κανω;
https://www.bigpatsfans.com/nav/UltimateRetrofitPart2.pdf απο το 36 πρεπει να ξεκινήσω;
:thnx:
m-power_01
05-02-12, 19:33
γεια σας,
θέλω να ελέγξω την κεραία του gps λόγω βλάβης. (ίσως έχει κοπεί/αποσυνδεθει καποιο καλώδιο)
είναι Ε46 318Ι 02/2005 γερμανικών προδιαγραφών με εργοστασιακά ενσωματωμένο gps mk4
1)που βρίσκεται η κεραία κ πως θα φτάσω στο να την αποσυνδέσω και να την επανασυνδέσω;
2)επίσης θέλω να αφαιρέσω την οθόνη για να επανασυνδέσω το καλώδιο του gps μπας κ φτιάξει...
σε ένα βίντεο είδα, πως αφαιρείται το πλαστικό κατω απο τον αερόσακο του συνοδηγού πάνω απο το ντουλαπάκι . Δοκίμασα να το αφαιρέσω αλλα δεν έβγαινε κ το αφησα για να αποφύγω πιθανό σπάσιμο.
υπάρχει καποιος άλλος τρόπος για να το κανω;
https://www.bigpatsfans.com/nav/UltimateRetrofitPart2.pdf απο το 36 πρεπει να ξεκινήσω;
:thnx:
Δεν χρειάζεται να βρεις ούτε την κεραία ούτε να βγάλεις την μονάδα. Άχρηστος κόπος. Η κεραία είναι φιξ με το καλώδιο ,άρα δεν αποσυνδέεται απο εκεί παρά μόνο από το ναβι. Επίσης η οθόνη δεν είναι τίποτα άλλο από οθόνη... και να ξεμπριζαρεις από πίσω δεν αλλάζει κάτι. στον υπολογιστή όταν βγάζεις την οθόνη γίνεται τίποτα?
Αν θες βγάλε την πίσω αριστερή μοκετα στον χωρο αποσκευών και ξεσύνδεσε από εκεί και την κεραία και το νάβι.
υ.γ η οθόνη βγαίνει όπως είδες στο βίντεο
υ.γ2 Η κεραία είναι κάτω από την εταζέρα.
leonidasgr2003
13-02-12, 18:55
Αν θες βγάλε την πίσω αριστερή μοκετα στον χωρο αποσκευών και ξεσύνδεσε από εκεί και την κεραία και το νάβι.
υ.γ η οθόνη βγαίνει όπως είδες στο βίντεο
υ.γ2 Η κεραία είναι κάτω από την εταζέρα.
η μοκέτα μήπως ξέρεις πως βγαίνει; εχει 1 μαυρο στρογγυλό κουμπί ;!
τραβάω με δύναμη τη μοκέτα για να ξεκουμπώσει ή υπάρχει καποιος άλλος τρόπος ; Δε θέλω να σκίσω ή να χαλάσω τη μοκέτα .
ευχαριστώ
Τραβάς το μέσα μαύρο με ένα πλαστικό κατσαβίδι για να μην το γρατζουνίσεις και μετά όλο μαζί!
leonidasgr2003
21-02-12, 12:19
Τραβάς το μέσα μαύρο με ένα πλαστικό κατσαβίδι για να μην το γρατζουνίσεις και μετά όλο μαζί!
το τράβαγα με δύναμη με ένα μεταλικό κατσαβίδι το εσωτερικό κουμπί αλλα δεν έβγαινε, απλά ανασηκωνόταν μόνο 1- 1,5 εκατοστό
ή δεν πρεπει να βγαίνει ;
υποθέτω είναι σαν πριτσίνι ;! κ θέλει αντικατάσταση μετά ;
πως το βγαίνει το :ranting2: ;
στο σερβις μήπως έχουν ειδικό μηχάνημα για να το βγάζουν;
fast-enough
21-02-12, 14:12
το τράβαγα με δύναμη με ένα μεταλικό κατσαβίδι το εσωτερικό κουμπί αλλα δεν έβγαινε, απλά ανασηκωνόταν μόνο 1- 1,5 εκατοστό
ή δεν πρεπει να βγαίνει ;
υποθέτω είναι σαν πριτσίνι ;! κ θέλει αντικατάσταση μετά ;
πως το βγαίνει το :ranting2: ;
στο σερβις μήπως έχουν ειδικό μηχάνημα για να το βγάζουν;
Για να βγει, σηκώνεις το εσωτερικό κουμπί (το οποίο αφού σηκωθεί 1-1,5 εκατοστό μπορείς να το τραβήξεις και με πένσα) και μετά θα βγει και το εξωτερικό. Όμως δεν είναι το μόνο σημείο που κρατιέται η μοκέτα.
Έχει ακόμα ένα κουμπί εκεί που κρατιέται το τρίγωνο και αν θυμάμαι καλά ακόμα ένα (ή 2) στο πλαστικό πίσω από το θόλο.
Υπομονή και τρόπο θέλει. Δεν είναι δύσκολο. Θα το δεις όταν καταφέρεις και το βγάλεις. thumb