Επιστροφή στο Forum : Γνώμη για αγορά Μ3
Εσύ Σωκράτη την ακριβώς έχεις βελτιώσει στον S54 σου?:original:
csl airbox κα :D:D
προσωπικη μ αποψη για τον σ54 ειναι....κομπρεσερ κ μονο.αν θελει πραγματικα να ειναι οπλο στον δρομο.εγω ειχα επενδυσει στην ατμοσφαιρικη βελιωση με εκεντροφορουσ με με με κ εχασα....τοσα λεφτα με οχι το επιθυμητο Αποτελεσμα.ξαναλεω αν θελει να ειναι οπλο στον δρομο.
το θέμα είναι τι ζητάει κάποιος απο το αμάξι. κομπρεσέρ, αλλά με συνετή χρήση όπως του μήτσου οκ. βάζω μπροστά, σκίζω όπου θέλω - όπως θέλω - όποτε θέλω - όσο θέλω, πολύ απλά δεν βάζεςι κομπρεσέρ.
το ότι διάφορα μοτέρ έχουν κάνει ανάσταση εν αντιθέση με του μήτσου, λέει πολλά για την συγκεκριμένη βελτίωση.
ο βαγγέλης απ'ότι τον έχω κόψει, δεν είναι ο τύπος που θα γούσταρε να έχει τον νου του για το πότε θα βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες για να αρχίσει να σκίζει ανελέητα. ο άνθρωπος είναι καλός σπάστης. οπότε, έρχομαι και λέω, ότι ένα κομπρεσέρ στο αμάξι του βάγγου, μόνο προβλήματα θα μπορούσε να φέρει και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα.
εγώ όπως το έχω φιλοσοφήσει, και φυσικά όπως είναι και η κατάσταση μου (οικονομική και οδηγική), δεν θα το έκανα με τπτ.
πρώτα επειδή το αμάξι έχει αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, οπότε θα ήθελα επιπλέον έξοδα έτσι ώστε να σιγουρευτώ για την καλύτερη αξιοπιστία και δεύτερον και σημαντικότερο είναι η χρήση που του κάνω.
να δώσω δλδ κάνα τάληρο για την αγορά, κάνα τριάρι για τοποθετήσεις + ανοίγματα για το μπλοκ κτλ κτλ με ότι χρειαστεί να αλλαχθεί αφού ανοιχτεί, να κάνει και κάνα κράου, και άντε άλλο ένα τεσσάρι + περαστικά για το καινούριο μοτεράκι.
στην περίπτωση τησ ζημιάς πχ, θα έπρεπε να σκάσω ένα δωδεκάρι δεκατριάρι, για να γίνω πάλι μαμά. αμ δε...και δεν το σουτάρω καλύτερα, να συμπληρώσω και κάτι και να πάρω κάτι άλλο...
εγω το σουταρα κ τωρα θα παω για αλλο...συμφωνω θωμα μαζι σου,απλα εγω που το ηθελα για πατηματα κ μονο επρεπε να το φυσηξω.τλπ.....
Christos 330
19-12-12, 15:59
εγω το σουταρα κ τωρα θα παω για αλλο...συμφωνω θωμα μαζι σου,απλα εγω που το ηθελα για πατηματα κ μονο επρεπε να το φυσηξω.τλπ.....
Tι ρε το πουλησες κιολας ;
STREETRACING
19-12-12, 16:19
Ο Μήτσος είναι εξαίρεση.
Το 90% των υπολοίπων έχει σπάσει στην Ελλάδα.
Τώρα να βάλω κομπρεσσορα/τουρμπο κ να φοβάμαι να το παταω στους 40 το καλοκαίρι η να το ανοίγω σαν τους αμερικανούς δεν γ@μιεται, δεν το κάνω.
Ο Μήτσος είναι εξαίρεση.
Το 90% των υπολοίπων έχει σπάσει στην Ελλάδα.
Τώρα να βάλω κομπρεσσορα/τουρμπο κ να φοβάμαι να το παταω στους 40 το καλοκαίρι η να το ανοίγω σαν τους αμερικανούς δεν γ@μιεται, δεν το κάνω.
Οι άλλοι γιατί έχουν σπάσει και ο Μήτσος όχι ?
Έχει τόση μεγάλη διαφορά η βελτίωσή του ή η χρήση που κάνει ?
STREETRACING
19-12-12, 17:32
Και τα δυο
Εγω προσωπικά θα εβαζα αν είχα όρεξη κ φράγκα ένα σετ εκκεντροφορια κ ένα file του sal κ τελος
Οι άλλοι γιατί έχουν σπάσει και ο Μήτσος όχι ?
Έχει τόση μεγάλη διαφορά η βελτίωσή του ή η χρήση που κάνει ?
ο μήτσος γενικά είναι πολύ προσεκτικός και τυπικός με πάρα πολλά πράγματα γύρω απο το αμάξι και την βελτίωση που έχει κάνει, γι'αυτό και το δικό του χαίρει άκρας υγείας...
Εχουμε ξανααναφερθει στο θεμα υπερσυμπιεσης του S54.
Εδω οι πληροφοριες για καποιους φιλους που δεν εχουν παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη καθως και οι εμπειριες/γνωμες μας. Αξιζει τον κοπο να τα διαβασετε, αν ενδιαφερεστε να ασχοληθειτε με την υπερπληρωση στον S54.
Tuning potentials for S54
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2248
S54 turbo & engine failures
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=7915
Και το δικο μου project
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2088
Tι ρε το πουλησες κιολας ;
ναι το αμαξι πουληθηκε...thumb