Επιστροφή στο Forum : Angel eyes
Πριν λιγο καιρο εβαλα depo angel eyes στην γρια και φαινοντε σουπερ thumb thumb thumb
https://imageshack.us/photo/my-images/191/angeleyesn.jpg/
Πριν λιγο καιρο εβαλα depo angel eyes στην γρια και φαινοντε σουπερ thumb thumb thumb
https://imageshack.us/photo/my-images/191/angeleyesn.jpg/
Πολύ όμορφα και πολύ αξιόπιστα τα Depo!
Καλορίζικα όμορφα είναι... thumb
Tsakirakos
02-02-12, 19:11
με γειες! ποιοτικα φαναρακια...και εγω στο 46αρι depo εμπαξα πριν κοντα 2 χρονια και δουλευουν αψογα
vasilis e46
27-06-12, 19:19
Ξεθαβω αυτο το θέμα μιας και σκέφτομαι να τοποθετησω angel eyes! Θα ήθελα να μάθω εάν λειτουργούν σωστά και απροβληματιστα και θα παρακαλούσα το μέλος Tsakirakos μιας και έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο εάν μπορει να παραθέσει μια φωτο να δω και πως φαίνονται.Ευχαριστω εκ τω προτέρων!
Παιδια δεν ανοιγω νεο θρεντ κ θελω να ρωτησω το εξης
εχω βαλει angel eyes καιρο τωρα κ μου καηκαν δυο φορες τα inverters σε διαφορετικες φασεις κ οχι μαζι.μιλησα με το ζευκιλη οπου τα πηρα κ μου ειπε πως τα inverter ειναι πονεμενη ιστορια.μου προτεινε να βαλω πριν τα inverter αυτα τα ασπρα κατι μικρα σαν κουτακια πολυ μικρα που οταν ζεσταινονται ζεματανε :hystericalbs1:
δεν θυμαμαι πως λεγονται. Αυτα ψιλοαυξησαν τον χρονο ζωης τους αλλα παλι ειναι ετοιμα για αλλαγη.εχει βρει κανενας λυση στο θεμα γιατι 120 τα αγορασα και σε λιγο θα φτασω να δωσω τα ιδια λεφτα για αγορα inv
EBay.... 40¤ τα led, κάνα 20αρικο τα ccfl και περίπου 5¤ το κάθε inverter :D
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
Εγω εχω βαλει LED στα γνησια φαναρια.33 ευρω απο ebay.Δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα.
dark knight
11-01-14, 21:26
μαλλον σταθηκα τυχερος με τα ccfl.ειχα παρει από ε-μπει μαζι με ένα φιλο ένα ζευγαρι για το ε46 και ένα για ε36.αυτος κάθε 6 μηνες ηλεκτρολογο,εμενα μετα από 5 χρονια μου καηκαν και τα εβγαλα.απλα με εκνευριζε το ότι εφευγαν από τη θεση τους συχνα και πηγαινα συνεργειο για να τα βαζει στη θεση τους.ισως ξαναπαρω αλλα αυτή τη φορα λεντ
Μαλλον ειμαι μαυρογατος από οτι καταλαβαινω. Να ανεβασω καποια στιγμη φωτο απο τα στοιχεια των inv για να μου προτεινετε το καταλληλο απο ebay γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο ηλεκτρονικα.
Μαλλον ειμαι μαυρογατος από οτι καταλαβαινω. Να ανεβασω καποια στιγμη φωτο απο τα στοιχεια των inv για να μου προτεινετε το καταλληλο απο ebay γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο ηλεκτρονικα.
Επειδη βαρεθηκα να πληρωνω ballast αποφασισα να καταργησω τα δαχτυλιδια του "διαβολου" και να βαλω την κλασικη απροβλήματιστη "angel" εργοστασιακη ψειρα. Κ ουπς ο μαγκας που μου περασε τα δαχτυλιδια κρατησε τις φυσες που κουμπωνει η ψειρα που θα τα βρω ρε παιδια εχει κωδικο υπαρχει σαν ανταλακτικο? Το αυτοκινητο ειναι Ε46 facelift2003 χωρις ξενον η projector.
:thanks:
Αν κατάλαβα καλά σε άφησε με το ISO μπριζακι και χρειάζεσαι το μακρόστενο που μπαίνει μέσα το Φανάρι.
Αν είναι έτσι μιλάμε για το part n2
https://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AY31&mospid=47624&btnr=63_0472&hg=63&fg=05
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk