Επιστροφή στο Forum : [E46] M3 smg update
αυριο θα παω για τακτικη αλλαγη(καθε 60000χλμ) παρθενου ελαιολαδου κινητηρα και λεω να κανω και κανα δυο δουλιτσες ακομα
1. update smg
2.εξαερωση abs apo gt1
ξερει κανεις ποσο κοστιζουν αυτα και ποσο χρονο περνουν γιατι πρεπει να εχω τελειωσει μαξιμουμ σε 2-2,5 ωρες.
και πως μπορουμε να κοζαρουμε αν ο ματρακας εχει ηδη την τελευταια version του smg και δεν χρειαζεται τιποτα μην μας ποιασουν κοτσους και πληρωνουμε λεφτα τσαμπα...
οποιος ποσταρει τιμες που δεν θα αρεσουν στον Αl Capote θα δεχτει την επισκεψη του δον vito pasticcio για τα περετερω (φαπες και πιστολιδια)
κάθε 60000χλμ????:shok::shok:
κάθε 60000χλμ????:shok::shok:
τοσο κραταει το ελαιολαδο.
:th_Laie_67-1:
μαλλον εννοει στα 60000.
:D
τι εννοεις update στο smg ?
τι εννοεις update στο smg ?
Σεφ έχω διαβάσει σε φόρουμ του εξωτερικού ότι η BMW έβγαλε κατα την διάρκεια της παραγωγής του νέες version που ενημερώνονται με την διαδικασία της σύνδεσης σε διαγνωστικο gt1
αν δεν κάνω λάθος, νομίζω πως μία αναβάθμιση ήταν αυτή που βγήκε. και αυτή τπτ το σπουδαίο.
αν θέλεις άρη να κάνεις δουλειά με το σαζμάν και το πρόγραμμα του, πάνε στον σκανδάλη να σου περάσει το δικό του πρόγραμμα. πιο γρήγορες αλλαγές, όχι πολά γκάπα γκούπα, και launch control απο 1600 στροφές.
η εξαέρωση κοστίζει περίπου 50 - 60 ευρώ, με τα υγρά μαζί.
tomi πως βλεπουμε ομως αν την εχει περασει ηδη ο προηγουμενος ιδιοκτητης γιατι ξερεις τι γυνεται με τα συνεργεια.οσο για τον σκανδαλη το εχω διαβασει το θρεντ αλλα 250-300 ευρω για τετοια δουλεια δεν δεινω
κάνει τσεκ στο διαγνωστικό, και τσεκάρει τι έχεις, και αν είναι ενημερωμένο. επειδή εγώ το έκανα πέρυσι, θα σου πρότεινα να μην το κάνεις. δεν έχει καμμία ουσιαστική διαφορά, και μάλιστα αλλάζει πιο αργά σε σχέση με την παλιά έκδοση. δεν θα έχεις πλέον εκείνο το μπαμ στα γρήγορα προγράμματα. επίσεις να ξές, ότι επειδή ο δίσκος σου είναι φαγωμένος, στο διαγνωστικό θα κάνουν αρχικοποίηση με τις μαμά τιμές, όπως όταν ο δίσκος είναι καινούριος. δλδ πιο παχύς σαν υλικό. μέχρι λοιπόν τα ελατήρια να διαβάσουν και να μαζέψουν το κενό, θα πατινιάρει. εμένα μετά απο 400 χιλιόμετρα έστρωσε όταν το είχα κάνει. με τέρμα γκάζι θα ξεκινήσει να πατινιάρει απο χαμηλές στροφές, και όσο θα γράφει χιλιόμετρα, θα μεταφέρεται το πατινιάρισμα πιο ψηλά μέχρι να φύγει τελείως.
εγώ πάντως δεν θα το αναβάθμιζα. το παλιό το πρόγραμμα, είναι πιο ξερό.
στείλε τηλ λίγο ρε να σου πώ.
tzanis320si
31-01-12, 09:19
H BMW κανει καποιο update απλος για ανανεωση καποιων αλαγων στο θεμα κωδικων,μηπως λες αυτο? Εγω χρειαστηκε να το κανω αναγκαστικα λογο αλαγης στο εγκεφαλακι κατω απ το τιμονι που εχει τα φλας,ιαλοκαθαριστιρες,obd κ.τ.λ. και για επανακωδικοποιηση χρειαστηκε πρωτα αυτο το update γιατι δεν το δεχοταν για αυτο το λογο. Το αυτοκινητο μου εχει προγραμμα αλλα οπως μου ειπαν δεν εχει καμια σχεση το update με τον προγραμματισμο του εγκεφαλου.
:thnx:
για το συγκεκριμένο θέμα του σαζμάν που αναφέρει ο άρης, είναι απλά μια αναβάθμιση για την ομαλότερη λειτουργία του κιβωτίου. προσωπικά επειδή την είχα κάνει, δεν αξίζει. κάνανε την λειτουργία πιο ομαλή, για μικρότερη καταπόνηση του δίσκου. όπως είπα, πέραν του ότι το αμάξι άλλαζε ελαφρώς χειρότερα, διαφορά δεν είδα. πάλι άγαρμπα γκάπα γκούπα έχει, και είναι πιο αργό. με αυτό που είδα διαφορά, ήταν με το πρόγραμμα του μήτσου.
Καλημερα.
Μπορει καποιος να μου πει για την αναβαθμηση του Μητσου?Κανει μηπως και για το δικο μου αυτοκινητο?Εχω ενα Ε60 530d.
H BMW κανει καποιο update απλος για ανανεωση καποιων αλαγων στο θεμα κωδικων,μηπως λες αυτο? Εγω χρειαστηκε να το κανω αναγκαστικα λογο αλαγης στο εγκεφαλακι κατω απ το τιμονι που εχει τα φλας,ιαλοκαθαριστιρες,obd κ.τ.λ. και για επανακωδικοποιηση χρειαστηκε πρωτα αυτο το update γιατι δεν το δεχοταν για αυτο το λογο. Το αυτοκινητο μου εχει προγραμμα αλλα οπως μου ειπαν δεν εχει καμια σχεση το update με τον προγραμματισμο του εγκεφαλου.
:thnx:
οχι νομιζω δεν εχει σχεση αυτο που αναφερεις σαν παραδειγμα με την δικη μου ερωτηση ευχαριστω παντως για την απαντηση
Καλημερα.
Μπορει καποιος να μου πει για την αναβαθμηση του Μητσου?Κανει μηπως και για το δικο μου αυτοκινητο?Εχω ενα Ε60 530d.
steptronic δεν φοράς ?
αυριο θα παω για τακτικη αλλαγη(καθε 60000χλμ) παρθενου ελαιολαδου κινητηρα και λεω να κανω και κανα δυο δουλιτσες ακομα
1. update smg
2.εξαερωση abs apo gt1
ξερει κανεις ποσο κοστιζουν αυτα και ποσο χρονο περνουν γιατι πρεπει να εχω τελειωσει μαξιμουμ σε 2-2,5 ωρες.
και πως μπορουμε να κοζαρουμε αν ο ματρακας εχει ηδη την τελευταια version του smg και δεν χρειαζεται τιποτα μην μας ποιασουν κοτσους και πληρωνουμε λεφτα τσαμπα...
οποιος ποσταρει τιμες που δεν θα αρεσουν στον Αl Capote θα δεχτει την επισκεψη του δον vito pasticcio για τα περετερω (φαπες και πιστολιδια)
Update στο smg μην κάνεις !
tomi πως βλεπουμε ομως αν την εχει περασει ηδη ο προηγουμενος ιδιοκτητης γιατι ξερεις τι γυνεται με τα συνεργεια.οσο για τον σκανδαλη το εχω διαβασει το θρεντ αλλα 250-300 ευρω για τετοια δουλεια δεν δεινω
Ο software engineer πρέπει να πληρώνεται.
Πρέπει, ο Χαντές δε τα δίνει.
https://rlv.zcache.com/funny_software_engineer_tshirt-p235832153911566469z850c_400.jpg
οι software enginneer oi executive manager oi shopping merchandiser οι hair stylist να πανε να σπειρουν σε αλλο χωραφι την τρελα τους σεβαστε μου ιατρε
υ.γ το σχολιο μου δεν αφορα προσωπικα τον k.Σκανδαλη
m-power_01
31-01-12, 12:50
για το συγκεκριμένο θέμα του σαζμάν που αναφέρει ο άρης, είναι απλά μια αναβάθμιση για την ομαλότερη λειτουργία του κιβωτίου. προσωπικά επειδή την είχα κάνει, δεν αξίζει. κάνανε την λειτουργία πιο ομαλή, για μικρότερη καταπόνηση του δίσκου. όπως είπα, πέραν του ότι το αμάξι άλλαζε ελαφρώς χειρότερα, διαφορά δεν είδα. πάλι άγαρμπα γκάπα γκούπα έχει, και είναι πιο αργό. με αυτό που είδα διαφορά, ήταν με το πρόγραμμα του μήτσου.
Αν κάνανε την λειτουργία πιο ομαλή μάλλον πιο γρήγορα θα τρώγεται ο δίσκος... Για σκέψου... Περισσότερο πατινάρισμα ,μεγαλύτερη φθορά !
Εκτιμώ, χωρίς να το ξέρω βέβαια , οτι εφόσον λες ότι η λειτουργία έγινε πιο ομαλή στα γρήγορα προγράμματα , έγινε για να προστατευθεί το πίσω υποπλαίσιο!
οι software enginneer oi executive manager oi shopping merchandiser οι hair stylist να πανε να σπειρουν σε αλλο χωραφι την τρελα τους σεβαστε μου ιατρε
υ.γ το σχολιο μου δεν αφορα προσωπικα τον k.Σκανδαλη
Άρη με συγχωρείς αλλά ο κάθε επαγγελματίας εκτιμά και τιμολογεί όσο θέλει την δουλειά του. Ο αγοραστής με την σειρά του αποφασίζει αν θα τα δώσει ή όχι !
steptronic δεν φοράς ?
Ναι.Μπορω να κανω κατι?Γνωριζεις να μου πεις?
Σπυρο διαφωνουμε σε κατι ?εγω πριν το σχολιο του doc εγραψα οτι Εγω δεν τα πληρωνω γιατι τα θεορω πολλα δεν προετρεψα κανεναν να πραξει το ιδιο
Ναι.Μπορω να κανω κατι?Γνωριζεις να μου πεις?
η συζήτηση στο θρεντ αυτό αφορά τα smg. Για το δικό σου δεν ξέρω αν υπάρχει software update, δεν νομίζω ομως.
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
m-power_01
31-01-12, 18:12
Σπυρο διαφωνουμε σε κατι ?εγω πριν το σχολιο του doc εγραψα οτι Εγω δεν τα πληρωνω γιατι τα θεορω πολλα δεν προετρεψα κανεναν να πραξει το ιδιο
Συγχωρνα με μπάρμπα δεν κατάλαβα την παροιμία σου !
Είναι της εποχής σου μάλλον !
Αχαχαχαχαχαχα