Επιστροφή στο Forum : ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!
Σήμερα το βράδυ στις 20.10 έγινα πολύ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ και είπα να το μοιραστώ με φίλους, την οικογένεια και ένα μπουκάλι κρασί απο το Άργος. Θα μου πείτε τι έγινε ρε φίλε; Θα σας πώ. Στις 20.10 πήγα στο φροντηστήριο του μικρού γιού μου να μάθω τα αποτελέσματα για το προφύσενση που έιχε δώσει πρίν 2 μήνες και οι καθηγητριές του μου έδωσαν συγχαρτήρια γιατί το πήρε και μάλιστα με σχεδόν άριστα. Και όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου είναι μεγάλη. Με συγχωρείτε αν σας ζάλισα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και εύχομαι σε όλους τέτοιες χαρές... :cheers: :clap1: :dance1: :banana: :tease:
Μπράβο στον γιο και στον πατέρα.. μακάρι να πραγματοποιήσει όλα του τα όνειρα!:thumbsup:
katsaraios
25-01-12, 23:42
ωραιος Πανο και εις ανωτερα ευχομαι
Ωραίος ο μικρός μπράβο ρε Πανο συγχαρητήρια,πσκ σ ανώτερα!!? Πάντα τέτοια
Μπράβο στο γιό σου, μπράβο και σε σένα που στέκεσαι δίπλα του και τον επιβραβεύεις με τη χαρά που νιώθεις για την επιτυχία του (πιστεύω ότι είναι μεγάλη ηθική ανταμοιβή).
Ευγε στον μικρο!!!( ετων?)
αυτες οι εξετασεις ειναι υψηλου επιπεδου, και μπορει μεν το λεξιλογιο να περιεχει μικρες διαφορες ως προς την ποσοτητα των λεξεων, ειναι ομως χαωδης οι διαφορες στην οργανωση και τη κριτικη σκεψη που θα πρεπει να αναπτυξει ο εξεταζομενος.
Για αυτο συνηθως μικροι σε ηλικια μαθητες λυκειου συνηθως δεν τα καταφερνουν, ενω αργοτερα φοιτητες εχουν σαφως μεγαλυτερη επιτυχια.
Μπραβο ξανα στο γιο και παντα επιτυχιες!!!
Συγχαρητήρια Πάνο! Πάντα επιτυχίες να 'χουν τα παιδιά και να σας κάνουν υπερήφανους! Έυγε!
nikos valvetronic
26-01-12, 00:07
Μπράβο φίλε στον μικρό και σε σένα! Θα μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι.
Μόνο όταν γίνεις γονιός καταλαβαίνεις τους γονείς σου και σε κάτι τέτοια
γεγονότα σου έρχονται στο μυαλό τα δικά σου....
Μπράβο σε πατέρα και γιό. :thumbsup:
Να ναι γερός και να χει πάντα επιτυχίες ρε Πάνο, να σας προσφέρει χαρές.
Τυχερός ο γιος που έχει τέτοιο πατέρα.-
εγω αν ημουν παιδι σου θα σου ζητουσα να μου δινεις το αμαξι να φορτωνω γκομενακια !!
:th_Laie_67-1:
συγχαρικια κι απο μενα να πεις τον "μικρο" αλλα μη τον λες μικρο
Η ευτυχία είναι το μοναδικό πράγμα που μπορείς να διαιρέσεις και να πολλαπλασιαστεί σε ευχαριστούμε που μειραστηκες την χαρά σου
μπραβο μπραβο !
thumb
τι ηλικια εχει ?
τα παιδια ειναι ευτυχια.
εγω αν ημουν παιδι σου θα σου ζητουσα να μου δινεις το αμαξι να φορτωνω γκομενακια !!
:th_Laie_67-1:
συγχαρικια κι απο μενα να πεις τον "μικρο" αλλα μη τον λες μικρο
Τον λέω μικρό γιατί έχω και έναν πιο μεγάλο τον Kostas636 στον εδώ κόσμο μας...
μπραβο μπραβο !
thumb
τι ηλικια εχει ?
τα παιδια ειναι ευτυχια.
Νίκο μου είναι στα 17 αλλά έριξε πολύ διάβασμα να περάσει και να μας ξαλαφρώσει από τα έξοδα...
Μπράβο Πάνο, πρέπει να ήταν μεγάλη η συγκίνηση. Και εις ανώτερα διότι ακόμα είναι πολύ μικρός. thumb
Panos 316T
26-01-12, 09:07
Αν μη τι άλλο η ευτυχία για έναν γονιό είναι να βλέπει το παιδί του να προοδεύει και να γίνεται χρήσιμο μέλος στην κοινωνία.
ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:thumbsup:
Τετοια νεα ειναι παντα ευπροσδεκτα!!!thumb
...ειχε δωσει και η μεγαλυτερη κορη μου εξετασεις και δυστυχως ,δεν ειχα την ευτυχια εχθες να μαθω και εγω καλα νεα.....
....ομως η αγωνια μας συνεχιζεται,αφου δεν τα καταφερε στο ενα τεστ που εδωσε για το αμερικανικο πτυχιο,αλλα εχει δωσει ομως και αλλο ενα τεστ στο οποιο πηγε πολυ καλυτερα για το αγγλικο πτυχιο....
μπραβο μπραβο στα παιδια να τα χαιρεστε και να στε παντοτε καλα να τα καμαρωνεται και να τους δινετε δυναμη.
υ.γ και δωστε μου κανα πτυχιο να το δειξω στον πατερα μου γιατι μονο πικρες εχει παρει απο μενα....χαχαχαχααχχααχαχ
Συγχαρητήρια!Καλή πρόοδο και εις ανώτερα!
Επενδύστε στην πρόοδο των νέων μας, γιατί είναι το μοναδικό κεφάλαιο που μας έχει μείνει.
[Υ.Γ. Μακάρι κι εγώ να καμαρώνω έτσι κάποια στιγμή για τους (κυοφορούμενους προς το παρόν...:original:) γιους μου].
μπραβο μπραβο στα παιδια να τα χαιρεστε και να στε παντοτε καλα να τα καμαρωνεται και να τους δινετε δυναμη.
υ.γ και δωστε μου κανα πτυχιο να το δειξω στον πατερα μου γιατι μονο πικρες εχει παρει απο μενα....χαχαχαχααχχααχαχ
Μην στεναχωριέσαι. Οτι και να κάνουν τα παιδιά στους γονείς τα ξεχνάνε και είναι πάντα τα παιδιά τους, και πάντα είναι δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές... thumb
Μπράβο.
Καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.
Εχει έναν καταπληκτικό πατέρα και αυτό απο μόνο του του δίνει γερές βάσεις.
Τον λέω μικρό γιατί έχω και έναν πιο μεγάλο τον Kostas636 στον εδώ κόσμο μας...
για αυτο στο λεω..επειδη κι εμενα ο πατερας μου εχει τον μικρο και το μεγαλο
εχω γινει 23 και ακομα ειμαι ο μικρος!!:th_Laie_67-1:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!:thumbsup:
Τετοια νεα ειναι παντα ευπροσδεκτα!!!thumb
...ειχε δωσει και η μεγαλυτερη κορη μου εξετασεις και δυστυχως ,δεν ειχα την ευτυχια εχθες να μαθω και εγω καλα νεα.....
....ομως η αγωνια μας συνεχιζεται,αφου δεν τα καταφερε στο ενα τεστ που εδωσε για το αμερικανικο πτυχιο,αλλα εχει δωσει ομως και αλλο ενα τεστ στο οποιο πηγε πολυ καλυτερα για το αγγλικο πτυχιο....
Αρη μου.... αν θελει βοηθεια για το Αμερικανικο πτυχιο ........ ευχαριστως.... ασε που ειναι κ ο Monsta.....
Παναγιωτη μου παντα επιτυχιες!!!
Συγχαρητηρια στον μικρο, αλλα και σε σενα που επιβραβευεις την προσπαθεια του.....
Ειναι το πιο θετικο στοιχειο για τον μικρο.
Συγχαρητηρια!!!!
για αυτο στο λεω..επειδη κι εμενα ο πατερας μου εχει τον μικρο και το μεγαλο
εχω γινει 23 και ακομα ειμαι ο μικρος!!:th_Laie_67-1:
Πάντα έτσι ήταν είναι και θα είναι από παλιά. Οι γονείς τα ξεχωρίζουν έτσι γιατί είναι και πιο οικείο για αυτούς... thumb
Θλελω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια, με κάνατε να αισθάνομαι πολύ ωραία. Μερικοί από ΄δω μέσα ξέρετε ότι δεν έχω αδέρφια είμαι μόνος και έχω μόνο δύο καλούς φίλους οικογενειακούς και εσας εδω που σας αισθάνομαι σαν δικούς μου φίλους και γιαυτό μοιράζομαι τις καλές και κακές στιγμές της ζωής μου. Με συγχωρείτε αν σας ζαλίζω καμιά φορά με τα δικά μου αλλά σας είπα δεν έχω πολλούς δικούς μου και σας νιώθω δικούς μου. Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ... :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks:
μεγαλος νταλκας αυτο το πτυχιο...ισοδυναμος με τις πανελληνιες!συγχαρητηρια
Θλελω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια, με κάνατε να αισθάνομαι πολύ ωραία. Μερικοί από ΄δω μέσα ξέρετε ότι δεν έχω αδέρφια είμαι μόνος και έχω μόνο δύο καλούς φίλους οικογενειακούς και εσας εδω που σας αισθάνομαι σαν δικούς μου φίλους και γιαυτό μοιράζομαι τις καλές και κακές στιγμές της ζωής μου. Με συγχωρείτε αν σας ζαλίζω καμιά φορά με τα δικά μου αλλά σας είπα δεν έχω πολλούς δικούς μου και σας νιώθω δικούς μου. Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ... :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks: :thanks:
Μεγάλα συγχαριτήρια κ απο εμένα κ για το υιό αλλά κ για σένα που οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του κ απο οικονομικής άποψης αλλά κα απο ψυχολογικής που τον υποστήριζες όπως κ η σύζυγος σου πιστεύω!Η κατάκτηση του proficiency ειδικά με άριστο βαθμό είναι κάτι που απαιτεί όντως πολύ μεγάλη προσπάθεια(η διαφορά lower με proficiency είναι χαωδης κ η διαφορά advanced με proficiency αρκετά μεγάλη!), οξυδέρκεια και ειδικά τα reading,listening μυαλό!Ιδίως για έναν έφηβο 17 ετών είναι μεγάλη επιτυχία!Εγώ προσωπικά αν κ πηρα μεμιας το lower του cambridge στα 20, κατοπιν στα 25 το advanced του michigan πάλι μεμιάς, το proficiency(michigan) δεν καταφερα να το πάρω παρόλες τις 3 συνολικά προσπάθειες πούκανα απο 26-28 ετών!Και σκέψου δεν είχα στα 26 ή στα 28 μου την επιπολαιότητα, έλλειψη διαβάσματος που διακρίνει τη πλειοψηφία των εφήβων, αλλά αντιθέτως είχα κριτική σκέψη, μεγάλο βαθμό προσπαθειας!
Εύχομαι να διαπρέψει και στις πανελλήνιες εξετάσεις κ σε οτιδήποτε άλλο κάνει στη ζωή του...και συ να τον καμαρώνεις με υπερηφάνεια..
εξάλλου τα παιδιά είναι καθρέπτης των γονιών τους....
Υ.Γ 1)Το ότι δεν έχεις αδέρφια δεν είναι απαραιτητα κακό!Στην περίπτωση σου κ η αύρα που βγάζει για το πόσο εκτιμάς τη φιλία,πως χαίρεσαι με αυτά που πραγματικά πρέπει να χαίρεται-μοιράζεται ένας γονιός,η σημασία της έννοιας των αδελφών για σένα...δείχνει ότι έχεις πολύ σωστές αρχές ως άνθρωπος κ αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως....
2)συγχώρεσε με που σε σχολίασα αν και μικρότερος σου(όντας 30)...
Μεγάλα συγχαριτήρια κ απο εμένα κ για το υιό αλλά κ για σένα που οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του κ απο οικονομικής άποψης αλλά κα απο ψυχολογικής που τον υποστήριζες όπως κ η σύζυγος σου πιστεύω!Η κατάκτηση του proficiency ειδικά με άριστο βαθμό είναι κάτι που απαιτεί όντως πολύ μεγάλη προσπάθεια(η διαφορά lower με proficiency είναι χαωδης κ η διαφορά advanced με proficiency αρκετά μεγάλη!), οξυδέρκεια και ειδικά τα reading,listening μυαλό!Ιδίως για έναν έφηβο 17 ετών είναι μεγάλη επιτυχία!Εγώ προσωπικά αν κ πηρα μεμιας το lower του cambridge στα 20, κατοπιν στα 25 το advanced του michigan πάλι μεμιάς, το proficiency(michigan) δεν καταφερα να το πάρω παρόλες τις 3 συνολικά προσπάθειες πούκανα απο 26-28 ετών!Και σκέψου δεν είχα στα 26 ή στα 28 μου την επιπολαιότητα, έλλειψη διαβάσματος που διακρίνει τη πλειοψηφία των εφήβων, αλλά αντιθέτως είχα κριτική σκέψη, μεγάλο βαθμό προσπαθειας!
Εύχομαι να διαπρέψει και στις πανελλήνιες εξετάσεις κ σε οτιδήποτε άλλο κάνει στη ζωή του...και συ να τον καμαρώνεις με υπερηφάνεια..
εξάλλου τα παιδιά είναι καθρέπτης των γονιών τους....
Υ.Γ 1)Το ότι δεν έχεις αδέρφια δεν είναι απαραιτητα κακό!Στην περίπτωση σου κ η αύρα που βγάζει για το πόσο εκτιμάς τη φιλία,πως χαίρεσαι με αυτά που πραγματικά πρέπει να χαίρεται-μοιράζεται ένας γονιός,η σημασία της έννοιας των αδελφών για σένα...δείχνει ότι έχεις πολύ σωστές αρχές ως άνθρωπος κ αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως....
2)συγχώρεσε με που σε σχολίασα αν και μικρότερος σου(όντας 30)...
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου. Όντως έπεσε πολύ διάβασμα και στα ξενύχτια του έκανα παρέα, μιας και είμαι συνταξιούχος, αλλά είχε και μεγάλη θέληση και τα κατάφερε. Οσο για τα αδέρφια τι να πώ θα ήθελα να είχα για να μπορώ να έχω κάποιον πολύ δικό μου δίπλα για ορισμένα θέματα που αντιμετώπησα στη ζωή μου. Και πάλι ευχαριστώ...