PDA

Επιστροφή στο Forum : κάμερα σε φανάρι?

3enyxtis
24-01-12, 08:31
Σήμερα το πρωί πέρασα ένα φανάρι τη στιγμή που άλλαζε στην παπανικολη και κάτι άστραψε πίσω μου.. Αύριο που ξαναπερνώ από εκεί λέω να το κοιτάξω

Z4 DCT
24-01-12, 08:35
Σήμερα το πρωί πέρασα ένα φανάρι τη στιγμή που άλλαζε στην παπανικολη και κάτι άστραψε πίσω μου.. Αύριο που ξαναπερνώ από εκεί λέω να το κοιτάξω

Χαμογέλασες??.....για να έρθει όμορφη η φωτο.....:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:

Μάλλον κάμερα ηταν....:sad:

bill_m3
24-01-12, 08:36
Πάντα να χαμογελάς σε τέτοιες περιπτώσεις!!!!!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:

Φίλε μου να την περιμένεις......

3enyxtis
24-01-12, 08:42
νομίζω ότι ξέχασα να χαμογελάσω, οπότε θα το ξανακάνω αύριο με ένα ωραίο χαμόγελο.. θα έχω πλύνει και το αμάξι να βγει ωραίο!
πάντως αν ήταν κάμερα δεν ήταν ταχύτητας αφού δεν πήγαινα πάνω από 50

fanisk
24-01-12, 08:43
Κυκλοφοριας θα ειναι τοτε, φλασιερα ειχε την ειδες? Ή νομιζεις οτι αναψε κατι?

3enyxtis
24-01-12, 08:45
κάτι που έμοιαζε με φλας.. ήταν έντονο παρά το ότι ήταν ήδη μέρα (9 παρά το πρωί), γιατί οι κάμερες κυκλοφορίας έχουν φλας? για ποιο λόγο?

fanisk
24-01-12, 08:48
κάτι που έμοιαζε με φλας.. ήταν έντονο παρά το ότι ήταν ήδη μέρα (9 παρά το πρωί)

Γυρισες να δεις τη καμερα? Ειδες τη φλασιερα οπως πχ στην Α.Ο? Αν δεν εχει φλασιερα, δεν ειναι ταχυτητας αλλα κυκλοφοριας.. και κατι αλλο αστραψε ή νομιζες οτι αστραψε..

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/80/Gatso_Meter_speed_camera_in_Canberra.jpg

Ο φακος πανω, το φλας κατω.

3enyxtis
24-01-12, 08:51
μακάρι να ήταν κάτι άλλο -σαν όνειρο το θυμάμαι.. αύριο που θα ξαναπεράσω θα κοιτάξω και αν υπάρχει κάτι θα το φωτογραφίσω.

Vassilis ///M
24-01-12, 09:33
Δελτίο καιρού είδες χθές βράδυ????
Είχαν πει για καταιγίδες νωρίς το πρωί κεντρική ελλάδα και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 5 βαθμούς κελσίου....

tzanis320si
24-01-12, 09:50
Δελτίο καιρού είδες χθές βράδυ????
Είχαν πει για καταιγίδες νωρίς το πρωί κεντρική ελλάδα και η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 5 βαθμούς κελσίου....

Γιατι να μην πιασει καμια τοπικη καταιγιδα στη βουλη να πεσει κ κανενας κεραυνος να τους καψει??? :ranting2:
Μαλον θελουν λεφτα παλι απ τον κοσμακι.... :ranting2:

super duper
24-01-12, 12:31
οτι και να ήταν θα φανει συντομα, παντος εμενα εχει τυχει να δω φλας μπροστα μου στην εθνικη και ενω περιμενω την φωτο με το χαρατσι, δεν ηρθαν ποτε.
καποιος μου ειπε δεν ξερω εαν ισχυει βεβαια οτι'' οι μηχανες που εχουν δεν ειναι ψηφιακες με αποτελεσμα να τελειωνει το φιλμ οποτε μετα δεν εχει νοημα''

ολα αυτα με ερωτηματικο

μπορει να ισχυει μπορει και να μην ισχυει

ntinos
24-01-12, 12:34
Οταν περναω απο τετοια καμια καμερα ριχνω ενα ρεψιμο & μια καλημερα.
Λετε να με πουν αγενη ?

Nino
24-01-12, 15:02
οτι και να ήταν θα φανει συντομα, παντος εμενα εχει τυχει να δω φλας μπροστα μου στην εθνικη και ενω περιμενω την φωτο με το χαρατσι, δεν ηρθαν ποτε.
καποιος μου ειπε δεν ξερω εαν ισχυει βεβαια οτι'' οι μηχανες που εχουν δεν ειναι ψηφιακες με αποτελεσμα να τελειωνει το φιλμ οποτε μετα δεν εχει νοημα''

ολα αυτα με ερωτηματικο

μπορει να ισχυει μπορει και να μην ισχυει

καμια καμερα δεν φωτογραφιζει απο μπροστα απαγορευεται ( για ευνοητους λογους), μονο απο πισω, για αυτο δεν ηρθε ουτε θα ερθει.
Κατι αλλο ηταν αυτο που αστραψε

bmwz3
24-01-12, 15:47
να ρωτησω ρε παιδια εαν ξερει καποιος να απαντησει!
οι σταθερες καμερες ταχυτητας ποια στιγμη μετρανε την ταχυτητα σου ως προς το χωρο?
και δινουν οντως ενα 10% περιθωριο για την ταχυτητα?
δηλαδη με οριο 130 σου δινει οριο περιπου 140 και στο κοντερ 145?(λεμε τωρα...)
επισης εχουν αλλαξει σχημα τοσο καιρο ή παραμενουν ιδιες οπτικα οπως το κουτι που παρεθεσε προηγουμένως ο συμφορουμιτης?

Kostas_1
24-01-12, 16:14
1. Τη στιγμη που περνάς μπροστά από το οπτικό της πεδίο
2. να δινουν περιθωριο, αποσο ξερω και γω.
3. Οι περισσοτερες ειναι αυτο το κουτι. Ισως υπαρχουν και μερικες ηλεκτρονικες ομως

3enyxtis
24-01-12, 16:16
..δεν ξέρω αν ισχύει, για τις κάμερες τις λ. μαραθώνος άκουσα ότι γράφουν στα 80 με όριο 70 τα ΣΚ και στα 100 καθημερινές.. πάντως δεν είναι όλες σαν αυτές τις εικόνας γιατί σε κάποια σημεία είναι δύο ξεχωριστά και διαφορετικά κουτιά με απόσταση μερικών μέτρων μεταξύ τους

fanisk
24-01-12, 16:39
..δεν ξέρω αν ισχύει, για τις κάμερες τις λ. μαραθώνος άκουσα ότι γράφουν στα 80 με όριο 70 τα ΣΚ και στα 100 καθημερινές.. πάντως δεν είναι όλες σαν αυτές τις εικόνας γιατί σε κάποια σημεία είναι δύο ξεχωριστά και διαφορετικά κουτιά με απόσταση μερικών μέτρων μεταξύ τους

Το ενα φακος το αλλο φλας..

panos90
24-01-12, 16:57
υπάρχει κάποιο θρεντ που να έχει μαζεμένα τα σημεία που υπάρχουν κάμερες (και δουλεύουν)?

3enyxtis
24-01-12, 19:05
https://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=98

bmwz3
24-01-12, 19:28
παιδια σε πολλα σημεια στη διαδρομη αθηνα θεσσαλονικη καμερες δεν υπαρχουν παρα τις πληροφοριες του σαιτ γιατι ειχα τα ματια μου καρφωμενα δεξια του δρομου οταν ημουν συνοδηγος για να βρισκω τις καμερες γιατι βιαζομασταν..
οταν λες ηλεκτρονικες τι σημαινει?ειναι πολυ μικροτερες και δεν τις βλεπω?

fanisk
24-01-12, 19:33
Δεν υπαρχει λογος να εχουμε λιστα με καμερες τελικα. Αλλες δεν ειναι στη θεση τους, αλλες σπασμενες, αλλες δεν δουλευουν.. ας εχουμε το νου μας να κοβουμε πριν τις γνωστες πινακιδες, να τρεχουμε σε σημεια "καθαρα" που ξερουμε κλπ.

tzanis320si
24-01-12, 20:52
Με λιγο γιαλιστικο σπρευ στην πινακιδα δεν σε πιανουν ουτε οι καμερες (λογο υπερβολικης αντανακλασης φωτος) ουτε οι τροχονομοι σε σταματατε αφου ετσι κ αλλιος δεν το βλεπουν κ εισαι οκ!! thumb
ετσι τουλαχιστον με ειχαν πληροφορισει κατι καγκουρες φιλοι μου :thumbsup:

3enyxtis
24-01-12, 21:14
παιδια σε πολλα σημεια στη διαδρομη αθηνα θεσσαλονικη καμερες δεν υπαρχουν παρα τις πληροφοριες του σαιτ γιατι ειχα τα ματια μου καρφωμενα δεξια του δρομου οταν ημουν συνοδηγος για να βρισκω τις καμερες γιατι βιαζομασταν..
οταν λες ηλεκτρονικες τι σημαινει?ειναι πολυ μικροτερες και δεν τις βλεπω?

το gps δεν καταλαβαίνει το ρεύμα που είσαι, έτσι πολλές φορές προειδοποιεί για κάμερα και αυτή βρίσκεται στο απέναντι ρεύμα, ουσιαστικά σε προειδοποιεί όταν βρίσκεσαι στην προκαθορισμένη απόσταση που του έχεις ορίσει, ακόμα και αν είσαι σε κοντινό παράδρομο

bmwz3
24-01-12, 22:20
καταλαβαινω αυτο που λες γιατι το εχω προσεξει στην εγνατια για βεροια εχει απεναντι καμερες και στην δικη μου κατευθυνση,αλλα για αθηνα για να βρω καμερα στο δρομο ιδρωσα.δε ξερω ποσο καιρο να φτασουν οι κλησεις στην τροχαια.παντως παλαιοτερα που ημουν ανησυχος στο δρομο 5-6 μηνες περνουσαν απο την ημερομηνια φωτογραφησης.
αλλαξε τιποτα σε αυτο ή ακομα με ρυθμους χελωνας τα στελνουν?
οχι οτι βιαζομαι να πληρωσω αλλα να ξερω να μην αγχωνομαι

3enyxtis
25-01-12, 08:41
.δεν ξέρω για το διάστημα που περνάει για να στείλουν την κλήση
σήμερα που ξαναπέρασα από εκεί δεν είδα κάτι, τουλάχιστον από τις συνηθισμένες κάμερες που ξέρω

Moufas E46
25-01-12, 09:56
εγω μια φορα ενεργοποιησα την επιλογη για τις καμερες στο gps και ηταν και η τελευταια. συνεχεια χτυπαει αφου ειναι καταχωρημενες ολες οι καμερες ακομα και αυτες της διαχειρησης κυκλοφοριας. οποτε το μονο που κανει ειναι να σου σπαει τα νευρα:thumbsdown:

panos90
25-01-12, 09:59
https://www.youtube.com/watch?v=ZT_gSwch2nk

geblitzt!

Kostas_1
25-01-12, 11:02
Με λιγο γιαλιστικο σπρευ στην πινακιδα δεν σε πιανουν ουτε οι καμερες (λογο υπερβολικης αντανακλασης φωτος) ουτε οι τροχονομοι σε σταματατε αφου ετσι κ αλλιος δεν το βλεπουν κ εισαι οκ!! thumb
ετσι τουλαχιστον με ειχαν πληροφορισει κατι καγκουρες φιλοι μου :thumbsup:

Αυτο δεν ισχυει, δυστυχως....

panos90
25-01-12, 12:07
δεν ισχύει ότι δεν σε σταματάνε ή ότι δουλεύει το σπρέι?

Kostas_1
25-01-12, 12:09
Δεν δουλεύει το σπρέι... και βεβαια σε σταματανε αν η πινακιδα δεν φαινεται...

3enyxtis
25-01-12, 16:45
εγω μια φορα ενεργοποιησα την επιλογη για τις καμερες στο gps και ηταν και η τελευταια. συνεχεια χτυπαει αφου ειναι καταχωρημενες ολες οι καμερες ακομα και αυτες της διαχειρησης κυκλοφοριας. οποτε το μονο που κανει ειναι να σου σπαει τα νευρα:thumbsdown:

μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο με τις κάμερες ταχύτητας μόνο και να ενεργοποιήσεις μόνο αυτές.. που είναι και λίγες