Επιστροφή στο Forum : Ξυλολέβητας κάποιος;
Ακούω τώρα τελευταία για ξυλολέβητες. Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει για να μας πει τη γνώμη και την εμπειρία του;
Αξίζει τελικά ή όχι;
Konstantinos E60
16-01-12, 09:01
Εχεις χώρο για ξύλα και διάθεση για κουβάλημα ?
Χώρος υπάρχει. Η διάθεση παίζεται... Το θέμα είναι αν αξίζει όντως τον κόπο ή όχι.
Χώρος υπάρχει. Η διάθεση παίζεται... Το θέμα είναι αν αξίζει όντως τον κόπο ή όχι.
Αναλόγως το τι θα δώσεις, θα πάρεις κιόλας!!
Η λύση που έχω καταλήξει εγώ μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα σε φορουμ,
1. Λέβητας πυρόλυσης atmos dc25s
2. Δοχείο αδράνειας ή buffer 1000άρι
3. Laddomat 21-60
Όλα αυτά + παρελκόμενα θα στοιχίσουν από 4-5000, επειδή τα έχω δει live, αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!!!
Ότι άλλο θες ρώτα.
Konstantinos E60
16-01-12, 09:34
Αναλόγως το τι θα δώσεις, θα πάρεις κιόλας!!
Η λύση που έχω καταλήξει εγώ μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα σε φορουμ,
1. Λέβητας πυρόλυσης atmos dc25s
2. Δοχείο αδράνειας ή buffer 1000άρι
3. Laddomat 21-60
Όλα αυτά + παρελκόμενα θα στοιχίσουν από 4-5000, επειδή τα έχω δει live, αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω!!!
Ότι άλλο θες ρώτα.
Διαβασμένο σε βρίσκω !thumb
Διαβασμένο σε βρίσκω !thumb
Άστα Κωνσταντίνε, έχω καταλήξει τι θα πάρω, τα λεφτά δεν έχω αποφασίσει ποιος θα μου τα δώσει!!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Konstantinos E60
16-01-12, 09:38
Αυτό που λεει ο Μπίλης.
https://youtu.be/Kra6rVQLkGA
Konstantinos E60
16-01-12, 09:41
Άστα Κωνσταντίνε, έχω καταλήξει τι θα πάρω, τα λεφτά δεν έχω αποφασίσει ποιος θα μου τα δώσει!!!! :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Ρε εχεις "ευγενική χορηγία" στα ξύλα και το σκέφτεσαι ακόμα ???
Ρε εχεις "ευγενική χορηγία" στα ξύλα και το σκέφτεσαι ακόμα ???
Βρε δεν το σκέφτομαι σου λέω, περιμένω και την "χορηγία" των 4-5000 και το πήραμε το εργαλείο !!!:whistle: :whistle: :whistle:
DionisisM5
16-01-12, 09:52
Εχει ενα φιλαρακι μ ξυλολεβητα το σπιτι ειναι ζεστο ολη την μερα και υπαρχει και ζρστο νερο συνεχεια θελει περιπου 3-4 φορεσ τη μερα γεμισμα με ξυλα και στις 3 μερες νομιζω ενα καθαρισμα απο σταχτη !!!!!
Τωρα εαν τα αγορεζεις τα ξυλα δεν συμφερει εαν εχεις κανενα δασακι εκει κοντα :P
Βαλτον μην το σκευτεσαι!