Επιστροφή στο Forum : Απώλεια σήματος τελών κυκλοφορίας
m-power_01
14-01-12, 18:11
Ερώτηση !!! Τί γίνεται αν κάποιος χάσει το σήμα ? Αυτοκόλλητο ,χαρτάκι τα πάντα? Ξαναπληρώνει? Μετράει αν το έχεις πάρει από τράπεζα ή εφορία?
πας με την αποδειξη οτι το πληρωσες και δινεις κανενα 20αρι 40αρι δεν θυμαμαι ακριβως και σου δινουν αλλο
Πας και σου δινουν αλλο τσαμπα.
αχαχα το πιστεψες ε? Λοιπον πας με την αποδειξη οτι εχεις πληρωσει και πληρωνεις ενα ποσο και σου ξαναδινουν αλλο
m-power_01
14-01-12, 18:19
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Αλλά όταν μιλάμε για απώλεια ...μιλάμε για ΑΠΩΛΕΙΑ !!! Ποια απόδειξη? Αφού και αυτή καρφιτσωμένη ήταν μαζί με σήμα και ειδοποιητήριο. Δεν έχω τίποτα λέμε απο αυτό...
Ευτυχώς μόνο από το ένα
ΩΧ.
Αντε βρε ακρη τωρα....Αν εχουν προλαβει και το περασαν στο συστημα τοτε θα βρεις ακρη. Αλλιως γρηγορα τη Δευτερα ξαναπληρωσε, γιατι αλλιως θα φας και προστιμο....
Απ όσο ξέρω basically...
https://www.youtube.com/watch?v=lwx2ce_AyOE
m-power_01
14-01-12, 18:26
ΩΧ.
Αντε βρε ακρη τωρα....Αν εχουν προλαβει και το περασαν στο συστημα τοτε θα βρεις ακρη. Αλλιως γρηγορα τη Δευτερα ξαναπληρωσε, γιατι αλλιως θα φας και προστιμο....
είναι 880 και δεν μου βγαίνει το large μου αχαχαχαχαχχα! Στην τράπεζα το πλήρωσα 4 μαζί . Δεν θα έχουν κάποιο διπλότυπο?
εντιτ 5 μαζί
:original:
Περιπτωση 1
ζητας βεβαιωση πληρωμης τελων (δινουν αραγε?) αν δινουν την κρατας και κανεις τον κινεζο, ποτε εγινε ελεγχος για σημα?μονο παλια το εκαναν που εδιναν στα οργανα πριμ για καθε απληρωτο που βεβαιωναν (ενα χιλιαρικο νομιζω ηταν το "πριμ")
Περιπτωση 2
ερχεσαι και σου δινω το σημα του 2011 βρισκεις αλλο ενα τα κανουμε ενα ωραιο κολαζ πανω σε μια μεμβρανη αυτοκολλητη ουτε γατα ουτε ζημια, συνεχιζεις να εχεις την βεβαιωση της πρωτης περιπτωσης.
ΑΓΑΠΟΥΛΑ........ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ .....γιατι θα το ξαναπλερωσεις.....
Μαλλον.......
Δεν εχεις αναγκη εσυ.
Εχεις προσωπο!!!
Περα απο τη πλακα τωρα.
Αναλογα που το πληρωσες παιζει ρολο και το ποσο γρηγορα θα φανει στο συστημα.
Αν περιμενεις λιγο και κινεισαι με το αλλο οχημα ισως αν αργησεις να πας να σου δωσουν αλλο.Αλλιως απλα μη κολλησεις το υπαρχων και απλα μπαινοβγαζε το στο καθε αμαξι.Εφοσον εχεις πληρωσει δεν εισαι παρανομος.
Nick bmwlover
14-01-12, 18:30
Αλλά όταν μιλάμε για απώλεια ...μιλάμε για ΑΠΩΛΕΙΑ !!! Ποια απόδειξη? Αφού και αυτή καρφιτσωμένη ήταν μαζί με σήμα και ειδοποιητήριο. Δεν έχω τίποτα λέμε απο αυτό...
Ευτυχώς μόνο από το ένα
Σπυρο δεν θελω να το παιξω εξυπνος,για να γελασουμε θα το πω,αλλα αν "ειχες κολλησει" το σηματακι οπως κανονικα προβλεπεται,κ τι διακριτικο που ειναι στο παρμπριζ,μμμμ.χαρμα οφθαλμων,κουκλα:hystericalbs1:,δε θα το "εχανες":hystericalbs1:
m-power_01
14-01-12, 18:31
:original:
Περιπτωση 1
ζητας βεβαιωση πληρωμης τελων (δινουν αραγε?) αν δινουν την κρατας και κανεις τον κινεζο, ποτε εγινε ελεγχος για σημα?μονο παλια το εκαναν που εδιναν στα οργανα πριμ για καθε απληρωτο που βεβαιωναν (ενα χιλιαρικο νομιζω ηταν το "πριμ")
Περιπτωση 2
ερχεσαι και σου δινω το σημα του 2011 βρισκεις αλλο ενα τα κανουμε ενα ωραιο κολαζ πανω σε μια μεμβρανη αυτοκολλητη ουτε γατα ουτε ζημια, συνεχιζεις να εχεις την βεβαιωση της πρωτης περιπτωσης.
Ρε σύ άμα είναι να κάνω την παρανομία έχω σήματα να βάλω...γνήσια κιόλας.
Το θέμα είναι ότι το πλήρωσα ...Είμαι νόμιμος! γιατί να μπω στην διαδικασία να παρανομήσω τώρα?
Aπο τη στιγμή που πλήρωσες στην τράπεζα,θα πας και θα τους ζητήσεις αντίγραφο της συναλλαγής (αν θυμάσαι η τράπεζα κόβει το χαρτάκι/ειδοποιητήριο και κρατάει ένα μέρος).Αυτοί ή θα στο δώσουν (το αντίγραφο) ή θα σε παραπέμψουν σε ΔΟΥ.Μετά θα πληρώσεις το 40άρι σου κύριος και θα σου δώσουν άλλο σήμα ;)
m-power_01
14-01-12, 18:32
Σπυρο δεν θελω να το παιξω εξυπνος,για να γελασουμε θα το πω,αλλα αν "ειχες κολλησει" το σηματακι οπως κανονικα προβλεπεται,δεν θα το "εχανες":hystericalbs1:
Ρε χαμένε... το έδωσα στον πατέρα μου να το κολλήσει το έβαλε στην τσέπη να πάει στο γκαράζ και το ξέχασε! Μετά έχουμε ένα κενό δεν ξέρουμε τι έγινε
Ερώτηση !!! Τί γίνεται αν κάποιος χάσει το σήμα ? Αυτοκόλλητο ,χαρτάκι τα πάντα? Ξαναπληρώνει? Μετράει αν το έχεις πάρει από τράπεζα ή εφορία?
ανοργανωτο σε βρισκω...
:D
χωρις πλακα τωρα, προφανως στην εφορια φαινεται οτι εχεις πληρωσει.
πως ζητας ομως αντιγραφο χωρις να παρουνε χαμπαρι οτι τα εχασες ?
:whistle:
m-power_01
14-01-12, 18:35
Aπο τη στιγμή που πλήρωσες στην τράπεζα,θα πας και θα τους ζητήσεις αντίγραφο της συναλλαγής (αν θυμάσαι η τράπεζα κόβει το χαρτάκι/ειδοποιητήριο και κρατάει ένα μέρος).Αυτοί ή θα στο δώσουν (το αντίγραφο) ή θα σε παραπέμψουν σε ΔΟΥ.Μετά θα πληρώσεις το 40άρι σου κύριος και θα σου δώσουν άλλο σήμα ;)
Ωραία ! Κάτι τέτοιο πίστευα και εγώ αλλά δεν ήξερα που πρέπει να πάω πρώτα. Τράπεζα ή εφορία?
Οκ θα στείλω τον αφηρημένο πατέρα μου! ή μήπως το ξαναχάσει ?:hystericalbs1:
Nick bmwlover
14-01-12, 18:37
Ρε χαμένε... το έδωσα στον πατέρα μου να το κολλήσει το έβαλε στην τσέπη να πάει στο γκαράζ και το ξέχασε! Μετά έχουμε ένα κενό δεν ξέρουμε τι έγινε
:hystericalbs1:
Σπυρο κανε οτι σου ειπε ο Βασιλης,πλεον ομως μονο απο ΔΟΥ μπορεις να παρεις.
Γιατι του το ειπες ρε Μπιλ????:shok:
Αστονε να πλερώσει να πάρει λεφτά το κράτος....:whistle:
E60_Arkadia
14-01-12, 18:40
Εχουν αντιγραφο αυτοι.Πιστευω αν πεις πινακιδα και παρεις μαζι σου ταυτοτητα και αδεια θα σου δωσουν αλλο με μικρο κοστος οπως παντα.
m-power_01
14-01-12, 18:40
Γιατι του το ειπες ρε Μπιλ????:shok:
Αστονε να πλερώσει να πάρει λεφτά το κράτος....:whistle:
Να τα φας σε babylino ! :hystericalbs1:
Ωραία ! Κάτι τέτοιο πίστευα και εγώ αλλά δεν ήξερα που πρέπει να πάω πρώτα. Τράπεζα ή εφορία?
Οκ θα στείλω τον αφηρημένο πατέρα μου! ή μήπως το ξαναχάσει ?:hystericalbs1:
:shok::shok::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
m-power_01
14-01-12, 18:41
Εχουν αντιγραφο αυτοι.Πιστευω αν πεις πινακιδα και παρεις μαζι σου ταυτοτητα και αδεια θα σου δωσουν αλλο με μικρο κοστος οπως παντα.
Η τράπεζα δεν θα μου δημιουργήσει πρόβλημα ...είμαστε πελάτες
Nick bmwlover
14-01-12, 18:44
ανοργανωτο σε βρισκω...
:D
χωρις πλακα τωρα, προφανως στην εφορια φαινεται οτι εχεις πληρωσει.
πως ζητας ομως αντιγραφο χωρις να παρουνε χαμπαρι οτι τα εχασες ?
:whistle:
Μαλλον θελουν βεβαιωση,απο μια δηλωσουλα απωλειας στην αστυνομια σε Τμημα Ασφαλειας,παιρνεις τη βεβαιωση οταν σου πουν,πας στη ΔΟΥ με αυτην,την προσκομμιζεις μαζι με το 40αρι κ παιρνεις αλλο σημα,λεω εγω τωρα...
Ρε σύ άμα είναι να κάνω την παρανομία έχω σήματα να βάλω...γνήσια κιόλας.
Το θέμα είναι ότι το πλήρωσα ...Είμαι νόμιμος! γιατί να μπω στην διαδικασία να παρανομήσω τώρα?
Μα δεν εισαι παρανομος!!
παρανομοι ειναι αυτοι που τρεις την ωρα βγαζουν χαρατσια ετσι επειδη τους ηρθε...
Απο την στιγμη που το εχεις πληρωσει εισαι κυριος και ενταξει απεναντι στο νομο αν τωρα μια αναποδια προεκυψε (απωλεια) ε εε δεν θα τους το ξαναπληρωσεις που να χτυπιουνται κατω.
Τουλαχιστον προσωπικα δεν θα το ξαναπληρωνα, θα πηγαινα σε οποιο δικαστηριο με πηγαιναν να δουμε τι θα αποφασιζε!!
Επαναλαμβανω θα πηγαινα στην εφορια και θα ζητουσα φορολογικη ενημεροτητα αν δεν μου εδιναν αλλη βεβαιωση πληρωμης τελων.
Ετσι θα πιστοποιουσα οτι το τελος εχει πληρωθει.
Που να χτυπιουνται και να κανουν τουμπες δευτερη φορα δεν θα τους το πληρωνα.
Εδω συζηταμε για δικαστικη επιλυση των αυθαιρετων τεκμηριων στα αυτοκινητα που ειναι αδικα!! στο σηματακι θα κωλοσουμε?
Εκτος της περιπτωσης της δικης σου υπαρχουν και αλλες που η απωλεια του σηματος εγινε λογω κλοπης, δυστυχως το ευνομουμενο κρατος που ζουμε για να κανεις μυνηση κατα αγνωστων θελει να πληρωσεις και 100 ευρω, και κερατας και δαρμενος, αυτοι δηλαδη τι θα κανουν θα πληρωσουν διπλο σημα?
Ναι ωρα ειναι τωρα να μας πειτε οτι φταιμε εμεις που εχασε το σημα. Να πλερωσει κανονικα παλι απο την αρχη θα επρεπε, αλλα τι να σου κανω που εχεις ψαγμενους φιλους και σε βοηθανε.
Για ελα μια βολτα να σε γνωρισουμε ομως και απο κοντα....:D:D:D:D
m-power_01
14-01-12, 19:06
Ρε Κωστή... κράτα τα προσχήματα! Βρες ένα ασύρματο και μπες!!!
αχαχαχαχαχαχα
Ναι ωρα ειναι τωρα να μας πειτε οτι φταιμε εμεις που εχασε το σημα. Να πλερωσει κανονικα παλι απο την αρχη θα επρεπε, αλλα τι να σου κανω που εχεις ψαγμενους φιλους και σε βοηθανε.
Για ελα μια βολτα να σε γνωρισουμε ομως και απο κοντα....:D:D:D:D
Δεν περνας και εσυ απο την ενοτητα γνωριμιας να μας πεις κανα δυο λογακια για σενα:https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
:D:D:D:D
Atsa linos
14-01-12, 19:08
Ευτυχώς μόνο από το ένα
Αν πηρες το σημα απο την ΔΟΥ πας σας ανυποψιαστος αφελης και με λιγο θεατρο τους λες οτι ξεχασες το διπλοτυπο και το σημα στην υπηρεσια τους ,μετα εφυγες διακοπες (για να δικαιολογησες το οτι δεν το ζητησες πιο νωρις) και τους ζητας ευγενικα να σου πουν εαν το εχουν εκει ,φυσικα και δεν θα το εχουν ,δυσανασχετεις λιγακι ( μην το χοντρυνεις το θεμα ) και ζητας να δεις τον εφορο του λες τι εγινε και νομιζω θα τσακωσεις το σημα ΔΩΡΕΑΝ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! thumb
:shok:εφορια να σου στειλω friend request?:whistle:
τωρα να σου πω να ερθεις σε καμια απο τις συναντησεις μας...μιας και εισαι και μπεμβεδακιας( τοσες πινακιδες απο bmw πηρες xaxaxaxa):hystericalbs1:
katsaraios
14-01-12, 19:15
Αν πηρες το σημα απο την ΔΟΥ πας σας ανυποψιαστος αφελης και με λιγο θεατρο τους λες οτι ξεχασες το διπλοτυπο και το σημα στην υπηρεσια τους ,μετα εφυγες διακοπες (για να δικαιολογησες το οτι δεν το ζητησες πιο νωρις) και τους ζητας ευγενικα να σου πουν εαν το εχουν εκει ,φυσικα και δεν θα το εχουν ,δυσανασχετεις λιγακι ( μην το χοντρυνεις το θεμα ) και ζητας να δεις τον εφορο του λες τι εγινε και νομιζω θα τσακωσεις το σημα ΔΩΡΕΑΝ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! thumb
Πανμεγιστε δινεις ρεσιταλ
Skyline_IS
14-01-12, 19:16
Για το σηματακι δεν νομιζω να εχεις θεμα..Ουδεποτε κολλησα σημα τελων κυκλοφοριας ή της ασφαλειας στο παρμπριζ..
Αν εχεις εστω το χαρτι απο την τραπεζα οπου γραφει για πληρωμη τελων και για τα 5 οχηματα εισαι οκ.Μπορει στο μελλον να σου πουν οτι και καλα δεν εχεις πληρωσει τα τελη της ταδε χρονιας,τους τριβεις στη μαπα το χαρτι απο την τραπεζα και φευγεις με χαμογελο :D
stamatis m3 e30
14-01-12, 19:29
Η εφορια σου κοβει διπλοτυπο..πας εφορια λες οτι την ταδε ημερομηνια πληρωσα το σημα μου..βρισκουν το διπλοτυπο πληρωνεις και ενα εικοσαρικο νομιζω και περνεις το σημα σου...
Αν πηγες τραπεζα ζητα μια κινηση λογαριασμου βρες την συγκεκριμενη συνναλαγη,ζητα μια φωτοτυπια ζητα να στο σφραγισουν και πηγαινε παρε το σημα σου απο την εφορια.
Δεν υπαρχει νομιζω αλλος τροπος....
Πανμεγιστε δινεις ρεσιταλ
ειδες, εχουνε μαθει οι λαγοι να ξεγλιστρανε... χαχαχαχχααχα
katsaraios
14-01-12, 19:42
κατσε σε λιγες ωρες θα τους ψαχνουνε στην λιμνη των Ιωαννινων:whistle::whistle:
ghost-rider
15-01-12, 15:30
Αμα έχεις πληρώσει αργά η γρήγορα θα φανεί στο σύστημα . Προς το παρόν βαλτου ένα από τα αλλά σηματα πάνω. Κ πήγαινε κ ζητά νέο σήμα για κάποιο που έχεις αποδειξη πληρωμής...
Αν έχεις κ περσινό ειδοποιητηριο αντίστοιχο αυτού που έχασες θα έχεις κ τον αριθμό πινακίδας για το παράθυρο..
το καλοκαίρι που πήγα και κατέθεσα πινακίδες, με τα νούμερα που έγινε διασταύρωση φάνηκε αν είχα πληρωμένα τέλη...
σπυράκο, πάνε με ταυτότητα - άδεια, και αυτοί σε έχουν καταχωρυμένο...δεν θα έχεις κανένα
πρόβλημα. την μηχανογράφηση (έστω και απαρχαιωμένη), γι'αυτό την έχουν.
με τα στοιχεία σου, θα δούνε την πληρωμή που κατέβαλες για το σήμα.
Atsa linos
15-01-12, 17:02
Διπλωματια λεγεται,,,,:whistle: