Επιστροφή στο Forum : επιστροφη πινακιδων
στις 5.11.2011 αποφασιζω να παραδωσω προσωρινα πινακιδες απο ενα vw caddy πετρελαιο με αδεια αγροτικου λογω παλαιοτητας.χθες μου προεκυψε αγοραστης και σημερα εμφανιστηκα στο συγκοινωνιων για να παρω πισω πινακιδες.παω να πληρωσω τα 105 ευρω για το σημα και μου λενε πως για να παρω ξανα πινακιδες εκτος απο το σημα πρεπει να πληρωσω αλλα 75 ευρω για να κανω χαρτια για νεα αδεια κυκλοφοριας και μενω με το στομα ανοιχτο.γνωριζει κανεις αν οντως ειναι ετσι η αν παιζει ρολο το οτι ειναι αγροτικο η πετρελαιο?εγω παντως επειδη εχει τυχει να ξαναπαρω πισω πινακιδες απο ι.χ. επιβατικο αυτο πρωτη φορα το ακουσα και δεν ξερω αν πρεπει να παω την δευτερα να πληρωσω τα +75 η να αρχισω τα μπινελικια.
steliosm46
13-01-12, 20:26
τα 105 ευρώ είναι τα τέλη που πρέπει να πληρώσεις για το 2012..τα πληρώνεις και παίρνεις ξανα τις πινακίδες σου πίσω..
Τώρα τα 75 ευρώ είναι παράβολο το οποίο παίρνεις απο τράπεζα που θα σου πούν αυτοί αλλα αυτό κανονικά θα πρέπει να το πληρώσει ο αγοραστείς έτσι δεν είναι? ανάλογα τι συνενόηση θα κάνεις..
Επίσης για αγροτικό κάθε φορά που γίνεται μεταβίβαση θα πρέπει αυτός που θα το πάρει στην κατοχή του να έχει πάρει σίγουρα το χαρτί απο την διεύθυνση γεωργίας που πιστοποιεί οτι είναι αγρότης(αυτό βέβαια δεν σε απασχολεί εσένα)
όπως επίσης να έχεις και το βιβλίο μεταβολών εαν είναι αγροτικό το όχημα για να κάνετε την μεταβίβαση απο σένα στο άλλο κάτοχο..
στις 5.11.2011 αποφασιζω να παραδωσω προσωρινα πινακιδες απο ενα vw caddy πετρελαιο με αδεια αγροτικου λογω παλαιοτητας.χθες μου προεκυψε αγοραστης και σημερα εμφανιστηκα στο συγκοινωνιων για να παρω πισω πινακιδες.παω να πληρωσω τα 105 ευρω για το σημα και μου λενε πως για να παρω ξανα πινακιδες εκτος απο το σημα πρεπει να πληρωσω αλλα 75 ευρω για να κανω χαρτια για νεα αδεια κυκλοφοριας και μενω με το στομα ανοιχτο.γνωριζει κανεις αν οντως ειναι ετσι η αν παιζει ρολο το οτι ειναι αγροτικο η πετρελαιο?εγω παντως επειδη εχει τυχει να ξαναπαρω πισω πινακιδες απο ι.χ. επιβατικο αυτο πρωτη φορα το ακουσα και δεν ξερω αν πρεπει να παω την δευτερα να πληρωσω τα +75 η να αρχισω τα μπινελικια.
Νεα αδεια κυκλοφοριας βγαζεις αν αφησεις τις πινακιδες σου πανω απο ετος στην εφορια οπου καταστρεφονται.Αλλιως πληρωνεις μονο τα 105 κ τελος
Νεα αδεια κυκλοφοριας βγαζεις αν αφησεις τις πινακιδες σου πανω απο ετος στην εφορια οπου καταστρεφονται.Αλλιως πληρωνεις μονο τα 105 κ τελος
και εγω αυτο ξερω πως ισχυει..δηλαδη μετα απο ενα χρονο πρεπει να σου τα ζητανε αυτα... πηγαινε και καντα λιμπα!