Επιστροφή στο Forum : [E46] Αναρτηση & Χταποδια σε 330
Καλησπέρα θέλω να κανω μια ερώτηση σχετικα με το αμαξι μου έχω ένα compact μετατροπή 330 θα ήθελα την γνώμη σας:
- για το τι αναρτηση να βαλω και αν αξίζει να βαλω χταπόδια k
- αν ναι χειροποίητα η έτοιμα
ευχαριστώ θα περιμένω απαντηση σας
Stunt Mike
10-01-12, 20:30
KALISPERA THELW NA KANW MIA ERWTISI SXETIKA ME TO AMAKSI MOU EXW ENA COMPACT METATROPI 330 THA EITHELA TIN GNWMI SAS GIA TO TI ANARTISI NA BALW KAI AN AKSIZEI NA BALW XTAPODIA K AN NAI XEIROPIOITA I ETIMA EUXARISTW THA PERIMENW APANTISI SAS
Καλο ειναι φιλε μου να διαβαζεις τους κανονισμους πριν γραφτεις σ'ενα φορουμ...Τα'χεις ισοπεδωσει ολα:
Γραφεις με Greeklish
Γραφεις κεφαλαια
Εισαι σε λαθος thread-topic
Και περνα κι απ'την ενοτητα ''Ας γνωριστουμε''
Καλωσηρθεςthumb
Καποιος Mod να το μεταφερει ρε παιδια....
Καλησπέρα θέλω να κανω μια ερώτηση σχετικα με το αμαξι μου έχω ένα compact μετατροπή 330 θα ήθελα την γνώμη σας:
- για το τι αναρτηση να βαλω και αν αξίζει να βαλω χταπόδια k
- αν ναι χειροποίητα η έτοιμα
ευχαριστώ θα περιμένω απαντηση σας
επί της ουσίας:
για τα χταπόδια το έχω ψάξει αρκετά
λοιπόν υπάρχουν τα τσαμπέ από ebay γερμανίας ή αμερικής, κόστους 170-180 ευρώ.
αυτά είναι ρέπλικα supersprint...τα supersprint δε θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζουν.
το πρόβλημα είναι ότι, είτε ρέπλικα είτε γνήσια, δεν έχουν ίσου μήκους σωλήνες για κάθε κύλινδρο...προσωπικά δε θα τα έβαζα
μετά πάμε στα alpina τα οποία είναι σούπερ αλλά η τιμή είναι για εγκεφαλικό...υπάρχουν όμως ρέπλικα και ονομάζονται schmiedmann
τα schmiedmann πωλούνται μαζί με δύο καταλύτες περί τα 700 ευρώ...είναι τίμια επιλογή
τέλος αν θες να παιδευτείς λίγο, μπαίνουν τα γνήσια M3 s50b30/b32, τα οποία είναι όνειρο αλλά και ογκώδη
στον Μ54 τα χταπόδια είναι η πιό αξιόλογη αναβάθμιση thumb
Replica χταποδι μη βαλεις γιατι ακουγονται πολλα παραπονα περι τοποθετησης, σπασιματων, κ.α Γνησια βρες και ας κοστιζουν, τα πληρωνεις 1 φορα. Τα replica ειναι τσαμπα (200¤) αλλα καθε φορα που θα σπαει θα πληρωνεις εργατικα και χρονο.
Τα Supersprint για Μ54Β30 κανουν 976¤ + φορους. Για τα αλλα δεν γνωριζω.
KW Variant 2 1250¤ και δουλευει πολυ ωραια σε Ε46 καροτσα, χωρις κοπανημα.
dark knight
10-01-12, 21:55
επί της ουσίας:
για τα χταπόδια το έχω ψάξει αρκετά
λοιπόν υπάρχουν τα τσαμπέ από ebay γερμανίας ή αμερικής, κόστους 170-180 ευρώ.
αυτά είναι ρέπλικα supersprint...τα supersprint δε θέλεις να μάθεις πόσο κοστίζουν.
το πρόβλημα είναι ότι, είτε ρέπλικα είτε γνήσια, δεν έχουν ίσου μήκους σωλήνες για κάθε κύλινδρο...προσωπικά δε θα τα έβαζα
μετά πάμε στα alpina τα οποία είναι σούπερ αλλά η τιμή είναι για εγκεφαλικό...υπάρχουν όμως ρέπλικα και ονομάζονται schmiedmann
τα schmiedmann πωλούνται μαζί με δύο καταλύτες περί τα 700 ευρώ...είναι τίμια επιλογή
τέλος αν θες να παιδευτείς λίγο, μπαίνουν τα γνήσια M3 s50b30/b32, τα οποία είναι όνειρο αλλά και ογκώδη
στον Μ54 τα χταπόδια είναι η πιό αξιόλογη αναβάθμιση thumb
για τα χταποδια του ς50 ξερεις ακριβως τι πατεντες θελει?
για τα χταποδια του ς50 ξερεις ακριβως τι πατεντες θελει?
θέλει κόψιμο στις άκρες για να ταιριάξουν στις φλάντζες τις εξάτμισης...γενικώς ένα ταίριαγμα εκεί